17. september 2020

Roskilde: Tre drenge overfaldet med spark og slag af “… Mænd, mellemøstlige af udseende. 15-16 år.”

Fredag i sidste uge blev en 18-årig albaner skuddræbt på Dirch Passers Allé (Frederiksberg), der ligesom miljøet omkring Karen Blixens Boulevard (Århus V), fint symboliserer befolkningsudskiftningen. Politiet har anholdt drenge på henholdsvis 14 og 16 år – den ene, en marokkaner (‘IAB’). Et internt opgør.

Det er det formentligt også i denne her sag fra Roskilde, hvor en flok arabisktalende drenge overfaldt tre jævnaldrende. Fra Døgnrapporten for Midt- og Vestsjællands politi – Vidner søges til vold – Stationscentret, Roskilde.

“Kl. 20.49 fik politiet anmeldelse om, at et slagsmål imellem en gruppe af unge mænd var i gang på stationscentret ud Føtex. Da en patrulje kom frem, traf de to unge mænd som kommet til skade og blødte fra hovedet. En ambulance kom til stedet, hvor de to unge mænd på 17-årig fra Roskilde og en 16-årig fra Viby Sj, blev tilset. De blev efterfølgende behandlet på skadestuen for overfladiske skrammer.

Den 16-årige havde kort forinden haft en kontrovers bekendt foran restauranten ‘Spise Station’ på Stationscentret nr. 1. Han forlod stedet, men blev straks efter opsøgt af den bekendte, som var sammen med flere andre unge mænd. Den 16-årige blev overfaldet med slag og spark, men det lykkedes den 16-årige at stikke af og tilkalde den 17-årige.

Gruppen fra tidligere opsøgte de to venner igen foran Føtex, hvor de blev overfaldet med slag og spark. Overfaldsmændene stak herefter af fra stedet på el-løbehjul i østlig retning mod stationscentret.

Gruppen beskrives som: Mænd, mellemøstlige af udseende, 15-16 år. …

(Stationscentret, Roskilde; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 00:42 af Kim Møller — Direkte link8 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113391/trackback

8 Comments »

 1. HVERDAGS-TERROREN BREDER SIG. Og det bliver værre og værre med antallet af overfald og røverier m.m. Danskere i tusindvis er allerede ofre for mafiaborgens perverse og folkefjendske politik siden 1970-80.

  Hvor kyniske nogle politikere kan være, kan man finde ud af ved at læse om hvordan svenske politikere har ignoreret over 1000 mord, over 5000 overfald og voldtægter, over 5000 påsatte brande. Det sidste nye er at de har ladet hundredvis af covid-19 patienter dø, selvom de kunne have været reddet med relevant behandling.

  Hertil kommer at de røde svenske “humanister” har kørt økonomien så meget i sænk, at snesevis af kommuner er gået fallit, så den sociale velfærd m.m. er styrtdykket.

  Alligevel synes mange gakkede politikere i Danmark og Norge at Sverige er et forbillede mht. indvandring.

  Kommentar by Bent A — 17. september 2020 @ 01:49

 2. 14-årig drabsmand anholdt… og løsladt. Hvis ikke den 16-årige morder allerede har fået falsk dansk indfødsret foræret af Folketinget, så vil retssagen primært komme til at handle om, hvordan hele hans familie bor i Danmark og om hvordan EMRK beskytter hans ret til familieliv, hvorfor at man ikke kan udvise ham, da det vil krænke hans rettigheder.

  Kommentar by Skatteyderen — 17. september 2020 @ 02:11

 3. “den ene, en marokkaner ved navn Imad Ali Baba.”

  Da jeg var lille læste min mor højt fra “ali baba og de fyrretyve røvere”. I dag er deres antal ganget med tusinder, og børnebogen kan vist heller ikke fås på hverken biblioteket eller i skolerne mere, sikkert på grund af en konflikt med et statsligt “inklusionsråd” af en eller anden art da den i stigende grad gik fra fiktion til virkelighed.

  Den bog repræsenterer nok også samtlige af de advarsler om multi-kulturen vi fik, så igen-igen kan det egentlige problem spores direkte tilbage til:

  1: Venstreorienterede lærere.

  2: Venstreorienterede medier.

  3: Venstreorienterede forældre som er blevet det på grund af 1 & 2, i en uendelig ond cirkel.

  4: Højreorienterede som ikke har reageret nævneværdigt på noget af det, men tværtimod har fortsat den økonomiske støtte til det hele hvergang de har haft magten til at ændre på det. Danmarks radio har eksempelvis aldrig været større eller på finansloven før “de borgerlige” kom til magten..

  Den sidste gruppe er næsten den værste, for de 3 første grupper tror i det mindste selv at de gør noget godt og handler fejlagtigt ud fra det, imens et parti som venstre konstant siger et til danskerne og gør det stik modsatte bag deres ryg, for at tækkes EU og deres egne personlige økonomiske interesser.

  Jeg ville gerne turde håbe på at nye borgerlige en dag kunne gøre ali baba til en børnebog igen, men når samtlige andre partier på christiansborg har andre interesser end danskernes, så kan jeg ikke se hvordan det skulle være muligt.

  Kommentar by Per — 17. september 2020 @ 05:41

 4. This is the first time I read about that muslims kill another muslim in a nation that was built up by white people. Killing a muslim, especially an albanian will trigger a vendetta, a feud. That is how muslim and their low iq work. They have lower iq than animals and should not walk the streets white built. They can have this vendetta and feud in any other the 51+ muslim countries. They are loyal only to th peacful religion, and french are loyal to their own shithole nation.

  Kommentar by Erwache — 17. september 2020 @ 09:18

 5. Tak fordi Du rapportere det som medierne fortier Kim. Støt SIAD og GI.

  Kommentar by Michael Unna — 17. september 2020 @ 09:55

 6. Domstolenes evindelige insisteren på navneforbud er en skændsel.

  Hvorfor må man ikke få at vide hvem der er varetægtsfængslede, tiltalte eller dømt i selv alvorlige sager?

  Hvorfor har forbryderne krav på anonymitet?

  Kommentar by Ole Bole — 17. september 2020 @ 10:07

 7. At Per:
  Ali Baba og de 40.000 røvere. LOL

  Kommentar by Bastardo — 17. september 2020 @ 11:26

 8. Gruppen beskrives som: Mænd, mellemøstlige af udseende, 15-16 år. …“

  IMPONERENDE
  statslige medier har gjort muslimer voksne. I uhyggelige mange år var de unge, selv i 32 års alderen

  Kommentar by tavsen — 18. september 2020 @ 11:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper