17. september 2020

København K: 40-årig kvinde knivstukket af schizofren afrikaner med ’sudanesisk-somalisk udseende’

TV2 Lorry skriver at en 40-årig kvinde umotiveret blev stukket med kniv, tirsdag aften. Snaphanen var tilfældigvis på stedet, og har flere detaljer.

“Det var den sidste af to varme dage, vi ville have det hele med og ville indtage vores middag i Kongens Have på skovtursmaner. Da vi var ved at være færdige ved 19 tiden, blev vi på fem meters afstand passeret af en tydelig paranoid schizofren afrikaner af sudanesisk-somalisk udseende. Jeg var på vagt, men han værdigede os ikke et blik og gik imod Sølvgade udgangen. Fem minutter efter rejste vi os for at gå en runde i varmen inden solnedgang. Omtrent samtidig hørte vi sirener. Flere og flere, og da vi nærmede os udgangen så vi også politibiler. Da havde jeg lagt to og to sammen.

Umotiveret knivoverfald mod 40 årig kvinde viste det sig at være i krydset Sølvgade-Kronprinsessegade. Kvinden var på vej ind i ambulancen, ovefladisk såret, men hun kunne have mistet sit liv. Jeg afgav vidneforklaring til politiet, og jeg ser han er anholdt her onsdag aften.

Jeg er voldsomt pikeret over, at dette nu er hvad man risikerer på gaden i København. Dette endda i multikulturalister, Radikale og Enhedslistefolk yndlingskvarter i nogle trygge kilometer afstand til ‘multikulturen.’ Så er det svært at påstå, der er noget sikkert sted tilbage i Danmark. Jeg ved, dette er ret almindeligt i Sverige, men det er det altså ikke i Frederiksstaden. Endnu.

Hvis du mister nære og kære på denne måde, vil jeg foreslå dig at retsforfølge de skyldige i, at dette overhovedet er muligt, og det er politikere. De er blevet en fysisk trussel imod deres folk, og det er på tide, vi gør dem opmærksom på det. Medierne nævner ikke mandens etnicitet eller psykiske forfatning med ét ord, så overfaldet må stå som en ren gåde for alle.”

(Sølvgade/Kronprinsessegade, København K; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 01:06 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113400/trackback

25 Comments »

 1. Ja, både danske, tyske og svenske politikere burde stilles til ansvar for deres svigt og korrupte udskejelser. Men det er jo ikke nemt at sagsøge 150-160 politikere ud af 179, eller hvor mange det nu er i andre lande.

  Tydeligt sindssyg. Ja, utvivlsomt, men i mange byer kan man møde tydeligt sindssyge, men efter MORDET PÅ PSYKIATRIEN (EB magasin) kan det være uhyre vanskeligt at få folk indlagt. Der mangler sengepladser mv. Selv danskere der bakkes op af familien kan blive afvist. Om det så gælder liv eller død kan de blive affejet, selv hvor der er tale om en ung komplet fredelig meget syg person, som kun er til fare for sig selv.

  Oveni paranoide indvandrere, er der jo dem som er kriminelle og voldelige. Dem er der vel 25, 50 eller 100 af for hver tydeligt paranoid?

  Når alvorligt syge overlades til at klare sig selv på gaden, bliver de blot mere og mere syge. Men efter at store dele af sundhedsvæsnet er sparet væk, mangler der hundredvis af sengepladser.

  De mange overfald, knivstikkerier og skyderier viser at de gamle partier har fejlet både mht. indvandringen, retsvæsnet og sundhedsvæsnet.

  Kommentar by Bent A — 17. september 2020 @ 01:34

 2. Det kunne lige så godt have været Snaphanen, der var dolket. Havde han lagt et billede op af det, havde politiet nok anholdt ham – igen. Man bør gå med peberspray offentligt, hvis man ikke behøver en stilling, der kræver en pinlig ren sikkerhedsgodkendelse. Bødestraffen er kun 3.000 kroner, såfremt man imod enhver forventning skulle blive visiteret af politiet. Belønningen er i bedste fald en blind knivmand, der ikke er i stand til at foretage sig noget som helst.

  Kommentar by Skatteyderen — 17. september 2020 @ 02:07

 3. Gad vide, hvor hun satte sit kryds..

  Kommentar by Krautling — 17. september 2020 @ 02:19

 4. Var det ham her du mødte, Snaphanen?
  https://www.facebook.com/100013030868675/videos/1019116011866085/

  Kommentar by Skatteyderen — 17. september 2020 @ 02:38

 5. Det må næsten føles mere tragisk for steen at skulle ringe efter hjælp hos de samme mennesker der lagde ham i håndjern for at omtale denne udvikling, men han har ret: De virkelige gerningsmænd sidder på christiansborg.

  Min sympati med offeret afhænger også i høj grad af om hun selv har stemt for at afrikaneren skulle være i danmark, eller skrevet “refugees welcome” opdateringer på facebook og lignende. En 40 årig kvinde i københavn er statistisk set meget venstreorienteret, og hun har i så fald bare mødt en knivspids af den “mangfoldighed” hun har kæmpet for at give til andre. I så fald: Velkommen til virkeligheden frue.

  Kommentar by Per — 17. september 2020 @ 04:26

 6. Kommentar by Per — 17. september 2020 @ 04:26.

  Fuldstændigt enig med din anden paragraf.

  Kommentar by Kimski — 17. september 2020 @ 05:46

 7. Det var bl.a. de fremmedes mord på etniske danskere, som Mogens Glistrup advarede os om i en radioudsendelse fra Radio Århus, den 23 . marts 1986.

  Prøv at lytte med fra 09:29 til 10:00 via dette link:
  https://www.youtube.com/watch?v=uI1tSn24_Ls&t=16s&ab_channel=MogensGlistrupradiointerviews

  Kommentar by Karsten Lund — 17. september 2020 @ 08:38

 8. De radikales motto “Hellere en død dansker end en krænket muzzi”.
  Husk at krænke en muzzi i dag – ved at kramme ham. Så er han happy.

  Kommentar by Gustav Jensen — 17. september 2020 @ 08:43

 9. Så VAR det jo muslimer, her 14-årige Ali Baba pistolmand og den 18-årige albaner på Frederiksberg http://www.uriasposten.net/archives/113361#comment-5387604

  Og her en sudanesisk-somalisk knivstikker i Sølvgade http://www.uriasposten.net/archives/113348#comment-5387511

  Hvor Notarius dog hader at få ret, men sådan er Danmark blevet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. september 2020 @ 08:53

 10. Så VAR det jo muslimer, her 14-årige Ali Baba pistolmand og den 18-årige albaner på Frederiksberg http://www.uriasposten.net/archives/113361#comment-5387604

  Hvor Notarius dog hader at få ret, men sådan er Danmark blevet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. september 2020 @ 08:54

 11. Og her en sudanesisk-somalisk knivstikker i Sølvgade http://www.uriasposten.net/archives/113348#comment-5387511, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. september 2020 @ 08:54

 12. The niggers and muslims always attack the defendless. They are told to do so in the pedophile handbook, uit is normal to them to attack white kids and women but they do not dare to attack a white male because they would fight back.

  I would take a look why the nigger muslim attacked the wite innocent women, was it because the authorities were goking to ship him back to his own shithole and by hurting and killing someone you had a second chance to stay?

  I would ship back his whole family and all the ones that approaved that he stayed in Denmark. What will happen now? Not too much, he gets jail and the beta cuck police will eventually close the case when it gets cold and the legacy media interest focuses on something else. Police will always arrive last, long after the deed.

  I never heard of any white male stabing or raping muslim women, why is it that only muslims and niggers attack white women and white kids?

  I would track this family down and pay it back. Running it through courts will not give her ruined life or mamed life back. The truma will follow her and her family they and hers life until the end.

  No wonder why you do not want anything to do with a nigger, muslim, french or latinamerican. They have the lowest iq there is and that is why they are in a nation that was brought up vy smart people, because themselves have very low iq and no one wants them or needs them in their own shitholes.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 17. september 2020 @ 09:10

 13. Når man uhæmmet importerer 517.987 personer, så vil der være mange imellem, som knækker psykisk sådan at blive omplantet i total ukendelige forhold. Men statsansatte journalister tør ikke undersøge, hvor mange af dem befinder sig på psykiatriske hospitaler.

  Pr. 1. april 2020 er der 517.987 personer har oprindelse i ikke-vestlige lande.

  HVORNÅR FÅR DANSKERNE SELVTILLID OG TILTRO TIL EGEN NÆSTEKÆRLIGHED?

  Kommentar by tavsen — 17. september 2020 @ 09:19

 14. Det er bare BLM i Danmark, der hader os hvide. De er misundelig på vores relativitet høje levestandard, som de aldrig vil opnå, for de har ikke kompersangterne pga deres ringe uddannelser, sprog og kultur. De bilder sig så ind, at det er pga vores racisme, så er det bare ok at påføre os vold. Hadet skal jo have afløb.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 17. september 2020 @ 09:44

 15. @ Per: Jeg ringede ikke efter hjælp. Jeg gav en beskrivelse til en betjent, jeg hørte beskrive ham som “mellemøstlig.” Senere afgav jeg forklaring pr telefon. Jeg havde trods alt set ham kort inden på meget kort afstand

  Kommentar by Snaphanen — 17. september 2020 @ 09:57

 16. Forskellen mellem antifa og muslim?
  Du er antifa, hvis du stikker hovedet op i din egen bagdel.
  Du er muslim, hvis du stikker hovedet op i bagdelen på ham foran.

  Kommentar by Gustav Jensen — 17. september 2020 @ 10:34

 17. Low iq is a mental illness and it has been confirmed that muslims and niggers suffer from very low iq, even the animals are smarter than niggers and muslims.

  Just make a list of the commies, radicals and femininsts and then go looking for the traitors when it is right time for it. It is up to you to chose if you want to be a traitor but in the end there is always a price for the ones with the lowest iq.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 17. september 2020 @ 11:09

 18. Den eneste måde almindelige Danskere kan overleve mødet med multi-kulturen, hvad enten det er en lokal bande eller en skizofren
  knivstikkende sudaneser er at bevæbne sig.

  Det er den virkelighed Vores egne politikere har skabt med deres helt igennem ansvarsløse behandling af det mandat Danskerne, i god tro, har givet dem.

  Den eneste måde at rette nogenlunde op på den fatale politik der er ført i Danmark de sidste 40 år er at repatriere og for at sikre Danskerne i den perioden til den er tilendebragt, tillade Danskerne at bevæbne sig idet Vi må forvente en meget kraftig reaktion fra “miljøet”.

  Fakta er at når denne “uheldige” situation er tilendebragt er Danmark stadig sat 40 år tilbage af den naturlige udvikling.

  Kommentar by Santor — 17. september 2020 @ 11:19

 19. @Snaphanen: Du skulle have sagt at du ville have dine computere tilbage i bytte for beskrivelsen af gerningsmanden..

  Kommentar by Per — 17. september 2020 @ 11:34

 20. “De er blevet en fysisk trussel imod deres folk”

  Undskyld, men danskerne er altså ikke nogens folk. Og slet ikke politikernes. De er vores valgte repræsentanter i et parlament.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 17. september 2020 @ 13:20

 21. 4 – forfærdelig video af en tydeligt dæmonbesat halv abe. Øjnene har mistet det menneskelige udtryk og er tomme, dog fulde af ondskab. Mennesker, der er dæmonbesatte kræver flere stærke mænd, hvis de skal holdes fast.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 17. september 2020 @ 16:26

 22. Den eneste mulighed for at få dk på ret køl igen er krig! Nederdrægtig krig mod uslingene, helt udenom reglerne, og at tage hoppeborgen med magt og smide landsforræderne i hundehullet og kyle nøglen væk. Og det er jo utopi, at det kommer til at ske, for mændene skal passe kødgryderne. .

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 17. september 2020 @ 16:32

 23. https://ekstrabladet.dk/112/voldeligt-angreb-i-malmoe/8294076

  Kommentar by Anonym — 17. september 2020 @ 17:58

 24. I always take a pictute of any muslim, french pr latinamerican that gets close to me and then I post it on internet, they always do something criminal and people love to see how they look like so they can avoid them like the plague.

  To talk to cuck beta police will not change anything, they care less and are only interested in closing th case quickly so they can jerk off in peace pr whatever beta cucks do during work time. I saw some video on a beta cuck police that was so fat that he had to harrass civilians about face masks but he could not even the law. he was just intrested in writing a fine so he can advance his career, the fat retarded faq

  Kommentar by Erwache — 17. september 2020 @ 18:45

 25. Min familie og jeg gik tur i Kongens Have samme dag og vi forlod parken ca. kl. 17 så vi så intet ubehageligt og oplevede kun en dejlig sensommerdag, derfor giver det en underlig smag i munden at læse om episoden! En følelse af at det kunne lige så godt have været en af os!

  Kommentar by Den Nervøse — 18. september 2020 @ 07:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper