17. september 2020

14 professorer: “… diversitet, lighed mellem kønnene eller antiracisme er ikke universitetets formål”

Jeg ser en lige linje mellem Frankfurterskolens kulturmarxister, der ideologiserede flere fag på universiteterne i 1970’erne, og nutidens universitære woke-aktivisme. De har kapret sproget, og manglende modspil fra ikke-revolutionære (herunder bekvemme borgerlige), gav en accellerende ubalance. I disse år er de ved at konsolidere magten, og de aggressive venstreradikale studerende er morgendagens undervisere, mediernes eksperter.

I 1996 forsvarede Rød Ungdoms Mikkel Thorup Cubas diktator fidel Castro i et indlæg i Politiken, hvor han opridsede fronterne: “Den cubanske befolkning har ret til selv at bestemme deres fremtid…” Sidste år blev samme professor i idehistorie på ‘Institut for Kultur og Samfund’, hvor han særligt har fokus på statens rolle, kapitalismens rolle, racismens rolle og fremdeles.

Kronik af 14 danske professorer i Berlingske. Det er blandt andet Hans Bonde, Nicolai J. Foss, Peter Kurrild-Klitgaard og frederik Stjernfelt. Fra Berlingske.dk – Professorer: Vi oplever et stigende pres på forskningsfriheden og universiteterne< /em> (kræver login).

“For det andet er der et pres indefra fra universitetsledelser, der i visse tilfælde ønsker, at universiteterne tilslutter sig mere eller mindre brede politiske målsætninger… Et hjemligt eksempel er SDUs ambition om at lade FNs verdensmål være styrende for universitetets aktiviteter. Et mere snævert eksempel er forskellige udenlandske universiteters (f.eks. Imperial College, UK) erklærede støtte til Black Lives Matter-bevægelsen.

Med disse sidste eksempler nærmer vi os også to andre tæt beslægtede presfaktorer. Det drejer sig for det første om pres indefra fra forsker-aktivister, der med Judith Butler, Michel Foucault og andres tanker som ballast forkaster idealer om værdifri forskning og undervisning, og eksplicit ønsker at stille deres virke til rådighed for ekstern aktivisme. Det drejer sig i stigende grad om grupperinger med en identitetspolitisk dagsorden.

Enhver med kendskab til 1970ernes politiserede universitet vil genkende forskeraktivismen, der dengang florerede i samklang med universitetsmarxismen. Som dengang er der desværre også tale om, at tanker næret på universiteter aktivt bruges til at undergrave universitetet. Et eksempel er den i offentligheden bredt diskuterede Ole Wæver-sag, hvor Wæver af forsker-aktivister blev gjort til genstand for forvrøvlede, usaglige anklager om racisme.

… Poster man på engelsk på sociale medier om emner relateret til ytringsfrihed, eller forholder sig kritisk til tiltag som ’safe spaces’, ‘deplatforming’ af ‘kontroversielle’ oplægsholdere og lignende, får man mails fra fortvivlede yngre kolleger fra engelske og amerikanske universiteter, der fortæller, at de meget gerne ville ‘like’ – men ikke tør. Der er øjensynlig tale om et reelt identitetspolitisk meningstyranni og en meget høj grad af selvcensur. Identitetspolitikkens angivelige krav om ‘diversitet’ omfatter diversitetsmarkører som køn og etnicitet – men i påfaldende ringe grad diversitet af synspunkter og ideologier.

Men diversitet, lighed mellem kønnene eller antiracisme er ikke universitetets formål. Det handler om viden, faglighed, forskning, forskningens kvalitet, etc. … Vi er reelt bekymrede for, at vi kan bevæge os i en mere illiberal retning herhjemme. Det kan gå hurtigt. Få havde forudset, at situationen i USA og UK kunne ændre sig så hurtigt og massivt, som det er sket bare indenfor de seneste få måneder. …

Vi mener, at der her er vigtig inspiration at hente i de såkaldte ‘Chicago-principper’.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113418/trackback

43 Comments »

 1. KOMMUNISMEN/RØDFASCISMEN har længe camoufleret sig som humanisme, anti-racisme, klimaredning, grøn omstilling, verdensredning og radikal politik.

  Nu forklæder den sig også som kamp mod sexisme, mod “forkert” humor, mod uretfærdig, forargerlig og ufølsom behandling af små søde krænkelsesparate feminister.

  DR er et kommunistisk foretagende, og selvfølgelig støtter Maria Rørby Røv den nye So fie Linde kampagne. Som selvfølgelig er godkendt af Rørby personlig.

  Kommentar by Bent A — 17. september 2020 @ 10:34

 2. Der er virkelig brug for et ungdomsoprør, det vil sige fra dem, der stadig er unge i sind og sjæl – uanset alder.
  Jeg kunne skrive meget mere, men lad dette være nok.

  Kommentar by Hansen — 17. september 2020 @ 10:37

 3. Mit gæt -OG JA DET ER GÆT- er at det er udenfrakommende indflydelse, som har skabt dette klima. Det er klart at diktaturer som det Cubanske, Sovjetiske, og kinesiske igennem tiden sikker brugt Deres indflydelse via diplomati at få indflydelse også på Universitetetsniveau. Det er jo vores frihedscivilisations (Ja jeg støtter selv friheden) dilemma at den intellektuelle indflydelse let kan flyttes den vej, imens friheden ikke let, i sagens natur med diktaturens karakter, kan flyttes den anden vej, og den rebelske natur der ligger i Socialismen og Islam så let kan undergrave de fri samfund, så er det op til os om vi vil støtte den frie civilisation. -Åndelig frihed/Kødeligt ansvar-. STØT SIAD OG GI. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 17. september 2020 @ 10:40

 4. Den såkaldte mccarthyisme 1950-54 bruges stadig som argument for, at USA var omtrent lige så slem som Stalins Sovjetunion, og som det værste eksempel på meningsdiktatur i Vesten. Men dengang var universiteterne liberale bastioner (for liberale, kan det indvendes), som slog ring om (røde) dissidenter og deres meningsfrihed. I dag er den akademiske ensretning næsten uden politisk modspil, og tankepolitiet næres af det segment, der tidligere bekæmpede det. En konstant er det dog, at det er en “progressiv” dagsorden, mainstream-akademikerne forsvarer. Gennem de sidste 50 år bare for skamløs fri udblæsning, fordi politikerne blev kujoneret. Kort sagt savnes en ny McCarthy som modvægt.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 17. september 2020 @ 10:48

 5. 4) Penge taler….til åndelig prostitution (eller afpresning af personlig karakter)….igen mit gæt. Godt skrevet nr 4).

  Kommentar by Michael Unna — 17. september 2020 @ 10:51

 6. this all works because there is 1) a horde with beta cucks that have no guts and balls. 2) They are all prostitutes. If you ask your boss a the interview if he votes commie then you know that his will get rid of you if you do anyting on your spare time that is in conflict with his own political commie agenda.

  if you are a commie organization you will hire commies and commies will do anything in return for the job. While in other organizations you are hired on real merits and real relevant work experience.

  I would stay away from the universities, you can get a way better education with relevant courses on internet that are even more up to date and produced by people that have real relevant experience and are a few billion light years ahead of the moron garbage that have an academic title and copies everything or took over the course that has not been updated because the garbage “professor” needs to put in an effort.

  You save both time and money not going to the universities, it is a waste of time and you get low quality education and get brain washed by the ones that fucked for their jobs (low iq) but this they are smarter than you.

  If you observe what these garbage pieces of shit at the universities produce in form of tests and exams, it is all the same, recycling of old exams and tests. Does that mean the progress has not moved at all in the past few years within the field? But hey, you have an academic title and you get salary, you made it in your book. That you fuck up the younger generations and make them dumber than a rock is secondary. Your self-interest comes first.

  Kommentar by Erwache — 17. september 2020 @ 11:06

 7. Jeg synes markedet skulle bære mere, her forstået som personlig finansiel støtte fylde mere og skat opkrævet mindre.

  Hvilke betingelser der så kan sættes fra betalers side er så det spørgsmålet her kunne dreje dig om.
  Hvad der er universiters formål kunne være noget betalende også kunne have interesse i afgørelsen om.

  Giver man blot stats eller privat støtte til foretagner og lader dem selv sætte alle betingelser for hvordan ting foregår for respektivt midlers fordelig, forsking/undervisningsvalg og prioritering eller ønsker man detailstyring fra betalers side.
  At der fra de første to forskeres først betalte gerninger kunne være uenighed om alt de kunne finde på, det forudsætter jeg læseren er enig i…

  Kommentar by Peter Buch — 17. september 2020 @ 11:29

 8. Historien har vist os, at de røde kun effektivt kan håndteres på én eneste måde, og det er ved at slå ned på dem, hårdt, nådesløst, og uden barmhjertighed, indtil de er frataget enhver form for magt og indflydelse.

  Fredelig sameksistens er per definition ikke en mulighed, når den ene halvdel accepterer den anden halvdels holdninger, men selv svines til, forfølges, og hænges ud for egne.

  Den vestlige del af Europa er allerede godt på vej ud i noget, der bedst kan sammenlignes med tilstanden i DDR før murens fald, (Briterne er allerede nu i fuld gang med at indføre restriktioner, der gør det muligt at sladre om familie, venner og naboer, hvis man overtræder Corona-vanviddets regler om at bære de totalt og aldeles ineffektive masker!)
  Og med de røde ender det altid, som i ALTID, med arbejds- og genopdragelseslejre, efterfulgt af masseudryddelser, af dem der ikke vil bøje nakken for flokdyrs-mentaliteten.

  Det har bare taget dem lidt længere tid her i Skandinavien, fordi vi generelt ikke har villet tage deres udtagelser så dødsens-alvorlige, som de selv mener dem.

  Kommentar by Kimski — 17. september 2020 @ 12:23

 9. *udtalelser.

  Kommentar by Kimski — 17. september 2020 @ 12:34

 10. Apropos “diversity”, så er følgende forskningsartikel værd at kigge på: https://www.researchgate.net/publication/335924797_Ethnic_Diversity_and_Social_Trust_A_Narrative_and_Meta-Analytical_Review

  Konklusionen er i sin enkelthed: “We find a statistically significant negative relationship between ethnic diversity and social trust”

  Kommentar by J — 17. september 2020 @ 12:37

 11. Tænk sig, er der virkelig 14 professorer i Danmark der ikke lider af hjernedød, politisk korrekthed eller kulturradikalisme? Hvordan er de dog nogensinde blevet professorer? Iøvrigt flot at de tør træde frem. Krænkede studerende står vel nu i kø for at klage over dem og ledelserne på universiteterne står formodentlig klar til at få skovlen under dem.

  Kommentar by bjarne binee — 17. september 2020 @ 13:14

 12. I Sovjet-unionen behøvede man ikke at være modstander af regimet for at blive arresteret og sendt til Sibirien for at fryse eller sulte ihjel. Det var ofte nok at man var bonde i et bestemt område, at man havde samlet lidt kornrester på sin egen mark, at man havde noget som kommunisterne ønskede at konfiskere, eller at man kunne bruges som et skræk-eksempel på at regimet kunne slå vilkårligt ned på hvemsomhelst, så til sidst ingen turde have egen mening om nogetsomhelst. Millioner af uskyldige bønder og byboer blev myrdet. Mellem 20 og 40 millioner. Hertil kom mange millioner andre ofre for grusomhederne.

  Under Pol Pot kunne blot det at have et par briller, en bog, en skrivemaskine, et par cowboybukser være nok til fængsling og henrettelse. Ja, bare det at være byboer kunne medføre at man blev deporteret og slået ihjel.

  Kommentar by Bent A — 17. september 2020 @ 13:18

 13. Man skulle tro at det de 14 professorer siger, var almindelig anerkendt. Det var det jo også før i tiden. Men de røde feminister og de feminiserede mænd prøver at smadre alt med ideologisk idioti.

  OT: Er sagerne mod FET og Støjberg andet end politisk forfølgelse?

  Uenighed mellem FET eller FE og kontroludvalget er af Trine Bramsen blevet brugt til at lamme eller svække en stor del af efterretningsarbejdet som er af stor betydning for rigets sikkerhed. Hvem sidder i kontroludvalget? Nogen fra Enhedslisten, de Radikale og Bøssepartiet? Og de danske statsborgere der tales om, er det muslimer og islamister?

  Støjberg har måske været en smule politisk ukorrekt, men hvis man skal gøre noget mod tvangsægteskaber og barnebrude, kan man vel være nødt til at fastlægge nogle generelle regler. En gennemgang af enkeltsager kunne jo have taget flere år.

  Eva Flyvholm fra Enhedslisten bruges meget af DR, og flyvefisken mener naturligvis at FE og forsvaret bare er to skandaler hvor der skal ryddes op i den “pilrådne” kultur.

  Hvad med Enhedslistens egen rådne og folkefjendske politik?

  Kommentar by Bent A — 17. september 2020 @ 13:41

 14. “… diversitet, lighed mellem kønnene eller antiracisme er ikke universitetets formål” hvad skal de så snakke om på antropologi studiet?

  Kommentar by Martin — 17. september 2020 @ 14:10

 15. Enig. Universiteterne er tabt. Især humaniora og samfundsvidenskab. De to sidstnævnte er erobret af 68’erne og deres kloner. Gammelkommunisten rektor Mogens Fog støttede deres magtovertagelse. Formodentlig efter ordre fra Komintern i Moskva?

  68’ernes på universiteterne ansatte så efter revolutionen kun deres partikammarater, der fik jobbet blot ved at vise en rød badebillet. De blev marxistiske politisk-ideologiske kadrer. Fyr dem og start nye universiteter baseret på ægte videnskab. Forbyd marxisme og nazisme på skatteyderbetalte universiteter. Stop vanviddet før det er for sent.

  Kommentar by A-mad — 17. september 2020 @ 14:53

 16. Er det muslimer?

  Den terrordømte mulige danske agent Ahmed Samsam er efter tre år i fængsel i Spanien på vej til Danmark.

  Det skriver Berlingske.

  Avisen skriver, at en domstol i Madrid onsdag har godkendt, at Samsam kan overføres hurtigst muligt til Danmark.

  Ahmed Samsams danske advokat, Thomas Brædder, bekræfter også udleveringen af hans klient over for Ekstra Bladet.

  – Han glæder sig rigtig meget til at komme tilbage til Danmark, siger Thomas Brædder, som havde overladt fremmødet ved en domstol i Madrid til en spansk kollega, men har talt med sin klient i telefonen.

  – Det er et stort og vigtigt skridt, at han kommer tilbage til Danmark, uddyber Thomas Brædder.

  Ahmed Samsam blev i 2018 idømt otte års fængsel i Spanien for at have tilsluttet sig Islamisk Stat.

  Han havde i interviews fortalt, hvordan han ville kæmpe til døden i Syrien og flere gange havde oplevet at være i skudlinjen. På sociale medier havde han delt billeder fra syriske slagmarker, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. september 2020 @ 15:24

 17. Interessant, at du nævner Frankfurtskolen.. Kan I gætte, hvilket religiøst tilhørsforhold, de ledende figurer havde?

  Ouch..

  Kommentar by Krautling — 17. september 2020 @ 15:48

 18. Blev agentet svigtet af FE eller den danske stat?? Hvordan kunne de lade ham sidde i tre år i et fængsel hvis han var uskyldig. Eller var han i virkeligheden en agent der var hoppet af og gået over til fjenden? Der er indtil videre ingen klarhed i sagen.

  Kommentar by Bent A — 17. september 2020 @ 15:59

 19. Som i alle andre krige er der ingen af krigerne der undgår at blive bare en lille smule nasset på fingrene. Det kræver mod og vilje at bekæmpe sine fjender, hvis man vil sejre, men Danmark er værd at kæmpe for!

  Kommentar by Santor — 17. september 2020 @ 17:29

 20. Jeg vil slet ikke have nogle af disse kloakrotter fra Muhamedanien i Danmark; uden muslimer i Danmark er der intet behov for agenter, dobbeltagenter og dobbeltdobbeltagenter fra Mellemøsten, Nordafrika, Afghanistan og Pakistan (MENAP landene).
  Muhamedanere hører til i Muhamedanien, og det er IKKE her i Kongeriget Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. september 2020 @ 18:10

 21. Kommentar by Krautling — 17. september 2020 @ 15:48

  De var ikke muslimer, men nok nærmere ateister, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. september 2020 @ 19:11

 22. OT virker stadig ikke for mig: Jeg synes det er meget racistiskt af EB at bring den artikel, det er jo nærmest tydeligt at se at det er en perker der slår. https://ekstrabladet.dk/112/voldeligt-angreb-i-malmoe/8294076

  Kommentar by Johnson — 17. september 2020 @ 20:20

 23. Kommentar by Johnson — 17. september 2020 @ 20:20

  Her er den ucensurerede video: https://www.rt.com/news/500628-man-sucker-punches-woman-malmo/amp/, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. september 2020 @ 20:41

 24. Kommentar by NotariusUmulius

  Forkert. Prøv igen. Det er den religion i verden, der higer mest efter at blive slikket i røven dag og nat, og som skriger op som små børn, så snart de ikke får deres vilje. De har kæmpe lobbyer i USA, og styrer hele showet derovre. En forholdsvis lille religion af abrahamisk oprindelse. En hellig religion, som man for alt i verden ikke må kritisere pga. et opdigtet folkemord.

  Kom du nærmere på et kvalificeret gæt? ;)

  Kommentar by Krautling — 17. september 2020 @ 21:00

 25. Kommentar by Krautling — 17. september 2020 @ 21:00

  I STAND WITH THE ONLY DEMOCRACY IN THE MIDDLE EAST.

  I SUPPORT AND LOVE ISRAEL ✡️✡️✡️ 🇮🇱 🇮🇱🇮🇱 🕎🕎🕎

  I SUPPORT AND LOVE THE UNITED STATES 🇺🇸🇺🇸🇺🇸 🇺🇸🇺🇸🇺🇸 🇺🇸🇺🇸🇺🇸

  Forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. september 2020 @ 21:04

 26. tak for video notarius

  Kommentar by Johnson — 17. september 2020 @ 21:10

 27. Kommentar by NotariusUmulius — 17. september 2020 @ 20:41.

  Altid de svageste, altid i overtal, og altid på den fejest tænkelige måde, mens de konstant råber op om deres “ære”.
  Faktum er, at de generelt er nogle feje hunde, der kryber helt nede ved jorden, så snart de møder kvalificeret modstand.

  Efter den omgang, har vi vist alle brug for en gammel kending:
  https://www.youtube.com/watch?v=LrbuU-dIhQ4

  Kommentar by Kimski — 17. september 2020 @ 21:55

 28. Kommentar by NotariusUmulius

  Prøv at hør dig selv. Lyder nærmest som om, at du elsker Israel lige så meget som Danmark, hvis ikke mere.

  Mennesker som dig er en joke. Hvis du dog bare i én dag gad at lægge flosklerne fra dig og undersøge, hvad Israel og jøder har gang i.

  Vidste du f.eks. godt, at mere end 1500 rabbinere i USA i 2018 eller 2019 underskrev en erklæring om, at de støtter uhæmmet immigration til USA? – Samtidigt med, at de går ind for en 100% etnostat i Israel – og at de råber “ANTISEMITISME!!!” hvis man påpeger deres hykleri?

  Og dette er blot ét sølle eksempel. Tro mig, jøder er dine værste fjender, de er bare så snu, at de får dig til at slikke dem i røven for at undergrave dig. Du er en typisk frikadellenationalist. Du er lige så faktaresistent omkring jøder, som venstrefløjen er omkring islam. Det er nøjagtigt samme kognitive kortslutning, du foretager dig. Du nægter at undersøge det og kommmer med latterlige floskler, som du har hørt en eller anden JIDF shill sige.

  Du er ikke en nationalist. Du er en forræder!

  Kommentar by Krautling — 17. september 2020 @ 22:27

 29. Det vist førstegang, selvom det har stået på i 30 år. I værnepligten kan jeg huske vi trænede imod disse brylluper.

  https://nyheder.tv2.dk/lokalt/2020-09-17-32-bilister-sigtet-efter-vild-koersel-ved-bryllup

  Kommentar by KineserSnot — 17. september 2020 @ 22:50

 30. Hvis man studerer tyskernes forfølgelse af jøderne 1933-45, er det svært at se andet end at langt, langt de fleste af dem var fredelige, harmløse, fattige og sagesløse mennesker, som uden grund blev terroriseret og massemyrdet af nazisterne. F.eks. var Anne Frank da ikke skyldig i nogetsomhelst. Og nazisterne myrdede jo også løs på polakker, russere, grækere, hollændere, franskmænd osv.

  Der findes da også onde, dumme og latterlige jøder, men vist ikke flere procentvis end hvad der findes af idioter i alle mulige andre folkegrupper.

  Kommentar by Bent A — 17. september 2020 @ 23:07

 31. Makkerparret Adolf H. og Himmler var selv nogle af de værste uslinge og forbrydere der nogensinde har eksisteret. Deres foragt for jøderne var stupid og totalt malplaceret, for hvis der var nogen der var foragteligt menneskeligt affald var det dem selv.

  Kommentar by Bent A — 17. september 2020 @ 23:12

 32. Jeg fatter ikke, at så mange lader sig tyrannisere af sådanne nogle små, venstreradikale filosof-tosser. Det er f.eks. påfaldende, at Judith Butler og Michel Foucault begge er homoseksuelle med socialiseringsproblemer.

  Noget af det bedre, der er skrevet om disse hadske og intrigante
  universitetsfolk og meningstyranner, finder man i Det Nye Testamente i f.eks. Matthæus kap 23 : ‘Veråb over de skriftkloge og farisæerne’

  “Ve jer, skriftkloge og farisæere, I hyklere! I lukker Himmeriget for mennesker. Selv går I ikke ind i det, og dem, der vil ind i det, tillader I det ikke.”

  “Ve jer, skriftkloge og farisæere, I hyklere! I ligner kalkede grave; udenpå ser de smukke ud, men indeni er de fulde af dødningeben og al slags urenhed. Således ser I også udenpå retfærdige ud for folk, men indeni er I fulde af hykleri og lovløshed.”

  Så også for 2000 år siden gjorde disse studerte tosser livet surt for deres omgivelser.

  Kommentar by traveler — 17. september 2020 @ 23:15

 33. 30 og 31 var svar til Krautling.

  OT: Det er snart mærkeligt at ørerne ikke falder af, når man tit lytter til DRs P1. Det vælter ud af højtalerne med vanvids-snak. Som f.eks. når der snakkes on co2. Nu arbejdes der på co2 afgifter, co2 told, co2 bøder og et særligt co2 politi. Co2 er en uskadelig og nødvendig luftart, så hvad i alverden er meningen, ud over at konfiskere endnu flere penge hos borgerne og virksomhederne?

  Så er der Trine Bramsen som har “ryddet op” i FE. INDEN det er opklaret om det er FE eller tilsynet det er galt med. Det lyder ret vildt at sætte nogle formaliteter højere end Danmarks sikkerhed.

  Og der er DRs feministiske kampagne mod mænd, hvor man ikke ved om udgangspunktet er løgn eller sandhed. Mener DR at det ene er lige så godt som det andet?

  Og så er der kampen mod klimaet osv. Der er videoer på nettet som påviser at kravene om at bruge milliarder og atter milliarder på vindmøller og el-biler osv. bygger på uvidenhed og misforståelser.
  Véd de “grønne” overhovedet hvad de taler om?

  Iflg. myndighederne kan covid-19 udvikle sig til en katastrofe. Alligevel udsættes befolkningen for en strøm af improviserede, selvmodsigende og forvirrede udmeldinger. Og der er INGEN logik i hvordan mundbind skal bruges.

  Kommentar by Bent A — 17. september 2020 @ 23:47

 34. Kommentar by Bent A

  Tyskerne ville blot have, at de forlod Tyskland. Hvem var det lige, der hjalp jøderne med at emigrere til dav. Palæstina? Det var vist tyskerne. De fik endda lov til at sælge alle deres ejendele og beholde pengene, som de så kunne tage med til Palæstina.

  Alle historierne om holocaust er løgn og latin – og de bliver udelukkende brugt som offerkort fra jødernes side. Det ultimative “racismekort”, men kun forbeholdt jøder. Ja, der var koncentrationslejre – arbejdslejre – men de var ikke kun forbeholdt jøder – der var også masser af kommunister og forrædere iblandt. Og der døde slet ikke så mange, som de påstår. Det kan nemt bevises, hvis man VIL have det bevist, men noget siger mig, at det vil mennesker, som dig ikke.

  Der døde sammenlagt 281.000 mennesker i alle koncentrationslejrene. Dette bekræftede Røde Kors i 1983. (google det – eller brug duckduckgo da google er jødisk skabt/ejet, sjovt nok – så de censurerer – ligesom med facebook og youtube) Og de døde ikke i lejrene pga. “Gasning”. Zyklon B var et aflusningsmiddel, da der var store tyfusepidimier under krigen. Det blev brugt til at afluse fangerne i lejrene, så de ikke spredte smitte (lus spredte tyfus). Der er så mange beviser for det her – og ingenting, der beviser de jødiske påstande, andet end deres løgnhistorier og billeder af døde jøder i bunker, som jo igen ikke beviser et klap, da de kunne være døde af hvad som helst. Plus der bestemt ikke eksisterer billeder af andet end måske 1/500 af det antal jøder, der påstås dræbt. Det er ét stort fupnummer. Undersøg det venligst.

  Og grunden til at 281.000 døde i arbejdslejrene var netop pga. tyfus, men også til dels fordi de allierede krigsmagter bombede de tyske forsyningskonvojer med mad og aflusningsmiddel (zyklon-B), medicin osv. til lejrene.

  Stil dig/jer selv dette spørgsmål: Hvis tyskerne havde til hensigt at dræbe alle jøder, hvorfor så bygge enorme og ekstremt energrikrævende lejre med diverse ting såsom fælleskøkkener osv? – Hvorfor ikke bare lave en interimistisk indhegning og lade dem sulte og tørste ihjel i løbet af en uge eller to?

  Desuden beviser to jødiske (altså jødisk lavede/producerede) almanakker fra hhv. 1933 og 1948 (før og efter krigen), at der var FLERE jøder i verden efter krigen, end der var før krigen. Hvordan kan det lade sig gøre, hvis man angiveligt skulle have dræbt nær halvdelen af dem? Igen, google det – eller “duckduckgo” det (alternativ politisk neutral ikke-jødisk søgemaskine).

  Jeg kunne blive ved i timevis. Jeg har ikke engang ridset lakken. Men jeg forventer ikke, at man lytter til mig. Fordi man er allerede så indhyllet i jødisk propaganda, da de ejer alle store medier og endda sociale medier -lige på nær twitter, så de fjerner alt, der går deres agenda imod. Jøder har altid infiltreret deres værtsnationer. Det er derfor de er blevet smidt for porten ikke mindre end 109 gange igennem verdenshistorien – og det vil ske igen indenfor de næste to årtier. Flere og flere vågner op til deres udåd.

  Ifølge jøder, er vi ikke-jøder nogle beskidte kryb (de kalder os “goy” og “goyim” – goy er ental og goyim er flertal), som blot skal styres og kontrolleres, og køres i sænk med åger, så de kan overtage magten i hele verden. Det er derfor de har så travlt med at have kæmpe lobbyorganisationer i stort set alle lande. Ser du andre lande gøre det? Jeg gør ikke.

  Der findes tusindvis af citater og videoklips med utallige jødiske rabbinere, der helt åbenlyst indrømmer, at de er ude på at udslette hvide mennesker, så de kan overtage magten i Europa og USA, så de derefter kan få magten i resten af verden, da hvide mennesker er den største hindring for deres galskab af en plan. De er også allerede i gang med at infiltrere Kina.

  Talmud’en (jødiske rabbineres historiske fortolkninger af toraen), er fyldt med had, pædofili osv. langt værre end koranen, som er slem nok i sig selv.

  De har brugt flere århundreder på at infiltrere os og nå til dette punkt, så det er ikke noget man kommer til at få et overblik over på en eftermiddag – og da slet ikke, hvis man allerede er stålsat på, at jøderne umuligt kan være skurken.

  Tør du at undersøge mine påstande?

  Og ja, der findes “debunks” på nogle af dem, men de er dybt latterlige og næsten altid postuleret af løgnagtige jøder – som så derefter lukker ned for enhver debat, da de godt selv ved, at de ikke kan vinde den. Jøder laver intet andet end at lyve, stjæle, snyde, bedrage, lokke, bringe i fordærv og undergrave ikke-jøder.

  Og nej, jeg er på ingen måde venstreorienteret eller pro-islam, blot fordi jeg er imod, hvad jøderne har gang i. Dette er igen den typiske kosher-nationalistiske kognitive kortslutning: “Hvis han ikke er for jøder, må han HELT klart være for muslimer”. Men det er ikke rigtigt. Jeg – og et voksende antal danskere – mener, at både jødedommen og islam skal totalt forbydes i Danmark og samtlige tilhængere af begge religioner smides ud af landet, da de er skadelige og undergravende.

  Den største forskel på jøder og muslimer er, at muslimerne stikker dig med kniven lige i ansigtet (meget håndgribeligt og nemt at se), mens jøden altid stikker folk med kniven i ryggen – og gerne efter langvarige tillidsforhold. Jøden ser selvfølgelig helst, at ikke-jøderne (goyim) ikke opdager, at de bliver stukket i ryggen.

  Gid I dog gad vide.. Det her er så dybt et emne, og de fleste af jer nægter at undersøge det, da I er komplet indoktrineret i jødernes offerrolle, grundet jødernes medie- og politiske magt igennem hele jeres liv. I har aldrig fået den anden side af historien, fordi den er I blevet fornægtet.

  Fortsat god aften. :)

  Kommentar by Krautling — 17. september 2020 @ 23:56

 35. # 23.56: En lang række bøger beskriver hvordan jøderne blev udsat for millioner af grusomheder fra nazisternes side. F.eks. Antony Beevors bøger. Bøger fra Lademanns og Skandinavisk Bogforlag. Bøger om Hitler og hans håndlangere. “Djævelens Dagbog” fra Politikens forlag. Bøger om KZ-lejrene. Bøger om dr. Mengele. Og mange andre bøger. Er det bare løgn altsammen?

  Kommentar by Bent A — 18. september 2020 @ 00:35

 36. OT: DR har nu gjort sig selv til base og platform for et feminist-felttog mod mændene. Nu er der sexisme, sexchikane, kvindeundertrykkelse og mænd der “ikke kan opføre sig ordentligt” OVERALT!!! Både i DR, på Chrborg og 100.000 andre steder i samfundet.

  Det er derfor feministerne nu mobiliserer til kamp mod den frygtelige behandling og undertrykkelse af alle kvinder. Også KVINFO, Kvindernes Nationalråd og en masse strikkeklubber nu rykker ud. Plus en ordfører fra de radigale. Den totale nedrakning og mistænkeliggørelse af mændene er sat i gang.

  En Nawa (?) fra R og flere andre oprørte feminister kan berette om “bemærkninger” og løse rygter mange år tilbage. Som tilsammen BEVISER at de danske mænd er værre end nazisterne, fascisterne og islamisterne
  tilsammen.

  Det må være på tide at mændene skammer sig kollektivt, fra morgen til aften og i al fremtid. Og det må være på tide med omvendt bevisbyrde. Fremover må det være mændene som skal bevise at de er uskyldige, hvis en feminist anklager dem for en eller anden krænkelse.

  Danske mænd har alt for længe fået lov til at gå frit og u-dresserede rundt. Det kan feministerne sgu da ikke være tjent med.

  Kommentar by Bent A — 18. september 2020 @ 01:04

 37. Kommentar by Bent A

  Ja, de “beskriver”, men de beviser jo intet. Hvorfor er du så bange for at prøve at undersøge tingene igen. Hvad præcist får dig til at være så sikker i din sag?

  Ved du hvem, der indledningsvis stod bag feminisme? Jep, nemlig. Lige præcis.

  Bare dét, at det ville tage dig to minutter at finde ud af, hvem der stod bag frankfurtskolen, men at du ikke vil, siger alt om din modvilje mod at lære nye ting.

  Men orker ærligt talt ikke en ugelang diskussion. Tro hvad du vil. Men jøder er ikke dine venner. De lader bare som om, så de kan narre dig. Stort set alle de ting, du hader ved nutidens samfund – indvandring, degenerativ adfærd (seksualisering, homofili overalt etc.) feminisme, grovkapitalisme osv. er iværksat af jøder – og det er der en grund til.

  Hav en god dag. :)

  Kommentar by Krautling — 18. september 2020 @ 08:50

 38. Undersøg hvem der stod bag kommunismen i USSR. Jep, nemlig. Lige præcis. 95% af bolsheviklederne var jøder. Dette er ikke et tilfælde. De nakkede Romanov-familien, så de kunne få magten og køre det hele i sænk.

  Og hvem står bag f.eks. antifa i dag? – Jøden George Soros. (og sikkert mange andre jøder).

  Hvem står bag stort set alle de NGO’er, der fylder Europa med bådnegere? – Jep, nemlig.

  Men hvem råber op om antisemitisme så snart vi siger “Åbne grænser for Israel”?

  Jøder er tvetungede. Multikultur for os, men ikke for dem.

  Ved du hvem Rabbi Ovadia Yosef var? – En af de største rabbinere i jødernes historie. Han fik en statsbegravelse i Israel, hvor hundredetusinder af jøder deltog i optog i gaderne til hyldest for ham.. Her er et par citater fra ham (håber du kan engelsk) (gentiles/goyim er os ikke-jøder):

  “Goyim were born only to serve us. Without that, they have no place in the world – only to serve the People of Israel,”

  “In Israel, death has no dominion over them… With gentiles, it will be like any person – they need to die, but [God] will give them longevity. Why? Imagine that one’s donkey would die, they’d lose their money. This is his servant… That’s why he gets a long life, to work well for this Jew,”

  “Why are gentiles needed? They will work, they will plow, they will reap. We will sit like an effendi and eat. That is why gentiles were created,”

  Og der findes TUSINDVIS af mindre prominente rabbinere, der siger nøjagtigt det samme. Hvorfor får det dig ikke til at tænke lidt?

  Kommentar by Krautling — 18. september 2020 @ 08:58

 39. Kommentar by Krautling — 18. september 2020 @ 08:58

  Krautling, jeg er vildt enig med Rabbi Ovadia Yosefs syn på araberne:

  On making peace with Arabs:
  “How can you make peace with a snake?”
  “Those evildoers, the Arabs — it says in the Gemara [Talmud] that God is sorry he ever created those sons of Ishmael,” forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. september 2020 @ 09:35

 40. Kommentar by NotariusUmulius

  Ja, det er jeg også. Tro ikke i ét sekund, at jeg har noget tilovers for muslimer. Men hvorfor forholder du dig ikke til, hvad han siger om ikke-jøder (os) generelt?

  Talmud er rendyrket ondskab. Jøderne er fjender af menneskeheden. De indrømmer det selv, og jeg har lige bevist det, men af en eller anden grund så ignorerer du det.

  Kommentar by Krautling — 18. september 2020 @ 10:10

 41. Notarius er IKKE antisemit, forbyd antisemitisme, forbyd revisionisme, forbyd Holocaust benægtere, og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. september 2020 @ 11:20

 42. Kommentar by NotariusUmulius

  Så du vil forbyde ytringsfriheden? Hvorfor er du så bange for, at folk stiller spørgsmålstegn ved holocaust? Siger det ikke bare alt, haha.

  Og hvorfor forholder du dig ikke til det, jeg skriver?

  Hvorfor ignorerer du, at en af verdenshistoriens mest populære rabbinere, direkte siger, at vi skal være deres slaver? Og at han blev hyldet af millioner af jøder verden over, da han døde.

  Noget siger mig, at du er en af de 1000 shills, som Israel offentligt har anerkendt, at de har sluppet løs i Danmark, som skal sprede løgne og misinformation, samtidigt med, at de skal samle støtte for Israel.

  Jødedommen burde forbydes i Danmark.

  Kommentar by Krautling — 18. september 2020 @ 11:26

 43. @Krautling: “NotariusUmulius” er counter-jihadist/zionist, som udelukkende vil/må fokusere på Islam. Han er således en del af den godkendte opposition.

  Kommentar by Peter Nielsen — 18. september 2020 @ 18:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper