19. september 2020

Ingen sag mod venstreradikale efter overfald: Victor Palsby, Benjamin L.N. Muasya og Joachim Palsby

Sidste sommer blev Storm over Europas Daniel Beattie overfaldet på Nørrebro. Sagen blev meldt til politiet, men selvom det lykkedes at identificere tre venstreradikale, så endte det med ‘påtaleopgivelse’. Det drejer sig om Victor ‘ezy’ Palsby, Benjamin Lawrence Nørgaard Muasya og Joachim ‘DJ Tool’ Palsby, der på forskellig måde alle er en del af techno-miljøet i København. To af dem står eksempelvis bag eventbureauet ‘Endurance CPH’, der på Instagram undsiger ‘det racistiske system’, og tilslutter sig kampen for en verden ‘free of capitalism and white supremacy’.

Fra Storm over Europa – Opfølgning på da jeg blev overfaldet af Antifa.

“Som en del af jer vil huske, så blev jeg og min ven Jeppe overfaldet af en større gruppe venstreradikale på Nørrebro i maj 2019. Nu er sagen afsluttet, og selv om ingen bliver dømt, så synes jeg, at forløbet er interessant nok til at dele med jer. Mange tror, at politiet slet ikke gør noget i disse sager, men det gjorde de i denne. Det vil jeg gerne rose dem for, også selv om det endte med at påtaleopgivelse for de sigtede.

… Ved hjælp af fotos taget af vidner og videoovervågning kunne politiet faktisk finde frem til nogen af dem, der var involveret i optrinnet. I følge politiet var de personer, der truede Jeppe på baren disse to fyre Victor Palsby og Benjamin Lawrence Nørgaard Muasya. Derudover var der en tredje person, som blev identificeret som værende med: Joachim Palsby. Alle tre er ifølge politiet kendt fra det venstreorientede miljø, og det var højst sandsynligt derfor, at politiet kunne identificere dem ud fra billeder.

Alle tre personer er aktive i det københavnske natteliv og er forbundne til en event og musikorganisation, der hedder Fast Forward Productions. Victor Palsby og Muasya har desuden et event-firma sammen, der hedder Endurance CPH, som holder technofester. Politiet har i forbindelse med sagen ransaget Victor Palsbys hjem og hans telefon. Men selv om de kan placere dem på stedet og endda kan sige, at det var Victor Palsby og Benjamin Lawrence Nørgaard Muasya, som henvendte sig til Jeppe og truede ham, så mener anklagemyndigheden, at der ikke er beviser for at de sigtede deltog i voldshandlinger, ligesom det ikke kan bevises, at de vidste, at der ville foregå vold.

Det første er naturligvis svært at bevise. Jeg blev selv slået ned bagfra af en maskeret person, og aner ikke, hvem det var. Men det andet er måske lidt mere tvivlsomt, da hele optrinnet sådan set startede med at Victor Palsby og Benjamin Lawrence Nørgaard Muasya henvendte sig til Jeppe og truede ham. Truslerne ser dog ikke ud til at have været alvorlige nok til en straffesag. Her er hvad politiet skrev til Jeppe:

‘Efter anklagemyndighedens opfattelse var det Victor Palsby og Benjamin Lawrence Nørgaard Muasya, der tog kontakt til dig på Escobar. De havde en truende adfærd og fremkom med truende udtalelser rettet mod dig.

Efter straffelovens § 266 straffes trusler, som er egnede til at fremkalde alvorlig frygt for den forurettedes eller andres liv, helbred eller velfærd. Det følger af denne formulering, at alene trusler om at begå en strafbar handling af en vis grovhed omfattes at bestemmelsen. En trussel om simpel vold efter straffelovens § 244, stk. 1, er således som udgangspunkt ikke strafbar efter straffelovens § 266.

Udtalelserne ‘du er ikke velkommen på Nørrebro’ og ‘nu er du advaret’ efterfulgt af en udtalelse om, at du godt selv ved, hvad det betyder, falder efter anklagemyndighedens opfattelse uden for det strafbare område i straffelovens § 266. Det er ikke en trussel, der er egnet til at fremkalde alvorlig frygt for liv, helbred eller velfærd.’

Og det er altså selv om, at der var et overfald lige bagefter. Truslen skal altså være mere konkret før, at det kan føre til en sag. Det er jo pudsigt, for netop udtalelsen at ‘du godt selv ved, hvad det betyder’ er jo ikke til at tage fejl af. Jeg fik en knytnæve på siden af hovedet bagfra, alene fordi jeg var på det forkert sted på det forkerte tidspunkt, og har de holdninger jeg har. Det er ikke noget nyt på Nørrebro. …”

(Nørrebrogade, tæt på Escobar København, 22. maj 2019)

Endurance CPH på Instagram, 23. juni 2020.

“Everything is political … Fuck the system that’s oppressing, killing and taking advantage of its minority citizens and the working class! Fuck the police for being the violent enforcer of a racist system that is feeding on inequality and oppression and is built on exploitation and murder of BIPOC! …

Techno was born in a black community wanting to create an alternative space, free of capitalism and white supremacy! The commercial so called techno ‘community’ and the global music industry has failed to honor these values, by turning it in to the exact opposite: White and commercial! …

In reckoning of the severe problems we face in racist Scandinavia, especially in Denmark, we have donated a larger amount to the following danish organizations:

Black Lives Matter Denmark
Together Project
Marronage
The Union – Cultural Workers’ Union for Bipocs in Denmark

NO JUSTICE! NO PEACE!
FUCK THE SYSTEM!
FUCK THE POLICE!
POWER TO THE PEOPLE!
BY ANY MEANS!

Oploadet Kl. 19:30 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113484/trackback

29 Comments »

 1. På et eller andet tidspunkt, så må de tre lysende eksempler på undervisnings-systenets systematiske fordummelse af befolkningen jo bevæge sig *udenfor* Nørrebro…en mørk aften…alene…

  Kommentar by Kimski — 19. september 2020 @ 19:44

 2. alene det at de bliver ameldte ,at politiet undersøger mmm, at de bliver orienteret om , at de er blevet politi anmeldte ,- forhåbentlig dæmper lidt på villigheden til trusler , vold mm.
  det tjener vel som et wake up call selv for de dummeste af de leftiers.(håber jeg)

  Kommentar by heisahero — 19. september 2020 @ 20:00

 3. De skulle lige komme ind for min rækkevidde; jeg vil brække dem midt over, fucking white trailer trash og en mulat.

  Og glem Techno og dyrk istedet Trance, der er en arisk dansemusikgenre anført af blonde Armin Van Buuren 💃🎆💥🎇 ⚡️🎶🎵forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 19. september 2020 @ 20:01

 4. “Techno was born in a black community wanting to create an alternative space, free of capitalism and white supremacy!”

  Haha, jeg har været til hundredevis af technofester i københavn siden 90’erne, og hvis der var en sort person tilstede har det enten været som dørmand eller rengøringspersonale den næste morgen! Det samme gælder for 99% af venstrefløjens demonstrationer og andre arrangementer.

  De idioter på den yderste venstrefløjs opfører sig ikke bare som fascister, de er definitionen på racister som nu ovenikøbet er begyndt at understrege det selv ved at dele folk op i racer til deres arrangementer.

  Tag det som et stort kompliment hvis nogle af disse rædselsfulde mennesker siger at man ikke er velkommen på nørrebro, og FLYT hvis du af en eller anden sindssyg grund bor der. Jeg kan ikke komme i tanke om en eneste grund der opvejer at være omgivet af disse idioter + muslimske kriminelle døgnet rundt, så lige på det punkt mener jeg helt bestemt at alle ville blive gladere hvis de fik deres vilje. Når alle normale mennesker er flygtet fra nørrebro, vil det stå tilbage som et klasseeksempel på venstrefløjens politik i praksis, til evig skræk og advarsel for alle andre. Alene den præventive effekt det vil have på dansk politik burde være grund nok i sig selv.

  Kommentar by Per — 19. september 2020 @ 20:47

 5. Når alle normale mennesker er flygtet fra nørrebro, vil det stå tilbage som et klasseeksempel på venstrefløjens politik i praksis, til evig skræk og advarsel for alle andre. Alene den præventive effekt det vil have på dansk politik burde være grund nok i sig selv.

  Kommentar by Per — 19. september 2020 @ 20:47

  Så kan vi bygge en mur og indsætte svært bevæbnede grænservagter om hele Nørrebronx og så lukke for alle forsyningslinjer mad, medicin, lægehjælp, vand, varme, strøm, sanitet samt kablet og trådløst bredbånd og mobildækning og lade muslimerne dø i 2200N ligesom SS gjorde med ghettoen i Warszawa i november 1940 og frem, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 19. september 2020 @ 20:57

 6. Alle frie mænd og kvinder: HUSK AT AFMELDE JERES DDR MEDIELICENS—GØR DET I DAG!!! http://2plus2er4.dk/Medielicens/, forbyd Danmarx Ramadanradio i Danmark og islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 19. september 2020 @ 21:22

 7. KL. 20.00 : Hvor hurtigt SIVER ADVARSLER IND? På det punkt skal man passe på at man ikke er for optimistisk. Der er forbrydere som intet har forstået efter flere år i fængsel. Kort tid efter løsladelsen starter de forfra med deres kriminalitet. Så politi-advarsler med ord virker sommetider, men ofte slet ikke. Selv normale og begavede mennesker kan være længe om at reagere på advarsler. Som bekendt fik Titanics kaptajn syv advarsler om isbjerge, uden at sætte farten ned.

  Og danskerne har jo modtaget utallige advarsler mod kommunisme, fascisme, indvandring, svenske tilstande og gamle partiers svigt. Men vælgere i massevis er for tykpandede til at forstå advarslerne.

  Kommentar by Bent A — 19. september 2020 @ 21:30

 8. Det er ærgerligt at overvågningskameraer oftest har en så ringe optik eller der anvendes så få pixels, at videofilm af banditterne tit er værdiløse. At man ikke kunne finde ud af hvem der foretog overfaldet, skyldtes vel dårlige optagelser på flere kameraer i området?

  Kommentar by Bent A — 19. september 2020 @ 21:36

 9. De kliker og sekter som VIL RUINERE OG ØDELÆGGE Danmark har let spil. Hvad det kan føre til, kan man læse om i artiklen “Forsvar for Polen”. Og i artikler om hvad der foregår af uhyrligheder i Malmø, Gøteborg og Stockholm mv.

  Man kan også læse hodja om at “Afghanistans ekstremister har nu fået sæde i FNs kvindekommission”. (I det rest-FN som nu er præget eller domineret af mange muslimske og islamistiske lande)

  Se også den vigtige video som påviser at klima-kampen, vindmøllerne og el-bil ambitionerne langt hen ad vejen er det rene pip.

  Og hvis man tror sundhedsvæsnet stadig er OK, bliver man nok meget klogere ved at læse om S-V nedtur, deroute, forfald og de mange unødvendige lidelser og dødsfald.

  Endelig kan man læse om en af grundene til de mange forvirrede/selvmodsigende udmeldinger og retningslinjer vedr. corona-sygdommen hos NB, nemlig at man skifter statistik-metoder og definitioner med mellemrum.

  Hvornår går det op for de retarderede på Christiansborg at både FN og EU er holdt op med at være til nytte for Danmark?

  Kommentar by Bent A — 19. september 2020 @ 23:46

 10. PS: Er Danmark allerede en FEMINISTISK STYRET STAT ligesom Sverige? Og hvilken fremtid har vi mon så i vente?

  Kommentar by Bent A — 20. september 2020 @ 00:11

 11. Mohammedanmark er et fucking Shithole Country der ikke fortjener at eksistere.
  Trump har/havde fuldstændig ret.

  Kommentar by piphans — 20. september 2020 @ 01:28

 12. # piphans: Ja, noget er der sgu galt. For hver dag ligner samfundet mere og mere en galeanstalt. Der bruges fire milliarder pr. år på DR, selvom en halv milliard var nok. Der betales 25 milliarder pr. år til EU i kontingent.

  Regeringen siger at covid-19 er en farlig sygdom som smitter lynhurtigt, og det skal nok passe, men hvorfor må smitten gerne spredes i butikker, men absolut ikke i busser og tog.

  DRs feminister fører nu en stor hetzkampagne mod mændene. Der bygger på sladder, rygter, fordrukken snak og tvivlsomme postulater om ord-krænkelser for 12 år siden.

  Oveni er Chrborg i gang med noget co2-hysteri som også bygger på et meget tvivlsomt grundlag. Og sagerne mod forsvaret er måske mere fnidder-fnadder og rød politik end saglig sagsbehandling.

  Og nu er Kofod vistnok på vej til Afrika med endnu en pengepakke. Dennegang er den efter sigende på 500 millioner kr. Mens der knap nok er råd til at hjælpe alvorligt syge danskere.

  Kommentar by Bent A — 20. september 2020 @ 02:00

 13. De snakker om arbejderklassen. Men inggen af dem ser ud til at tilhøre den. Ja Per Nørrebro er et hul i jorden. Men det er i vvirkeligheden hele København som er …tjah Frank Jensen. Ham og hans tyve-kumpaner er ved at ødelægge den engang så smukke by. Det går ikke meget bedre i Aarhus og da slet ikke i Odense. Muhammedanerne elsker de arbejdssky afarter,for de konttrollerer dem. Faktisk bedre end end de kontrollerer rasikale og øvrige fjolser i dansk politik.

  Kommentar by Nielsen — 20. september 2020 @ 03:53

 14. Duterte havde længe ordnet sådan nogle nassenarkomaner.

  Kommentar by Hul igennem? — 20. september 2020 @ 08:41

 15. De tilhører næppe den danske intelligentsia!

  Kommentar by Den Nervøse — 20. september 2020 @ 08:59

 16. Hvide racister er meget bedre end alle andre racister. Racisme, ligesom sure tæer og sex, er kommet for at blive – uanset race, tyngde, køn og postal orientering.

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. september 2020 @ 09:00

 17. OT virker ikke lige nu, så her lige denne opfordring: boykot mærket Patagonia 😠 Det er helt groteskt, at de blander sig i valgkamp og klimafuppet ved at skrive “vote Them out” (her menes klart Trump) bagpå mærkaterne. https://www.bt.dk/udland/kendt-toejmaerke-vaekker-opsigt-stem-roevhullerne-ud

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 20. september 2020 @ 09:27

 18. Non Playables nevøer har fået en kop kaffe og en hyggesnak på dhimmitistationen, og er blevet sendt afsted med high-fives, klap på skulderen og “godt gået” afskedssalut.

  Sammenlign med de drakoniske tiltag mod Snaphanen og Jaleh Tavakolis tankeforbrydelser.

  Kommentar by Træt — 20. september 2020 @ 10:16

 19. OVENPÅ DF-TULLESENS ENORME SVIGT, VÆLGERBEDRAG OG FORRÆDERI, har vælgerne ikke meget at holde sig til. Der er SK/Hard Line, men Astrid Krag & co. blokerer dem under foskellige påskud. NB er et liberalt parti som gør det godt på mange punkter, men der er også visse svagheder. Og DF er pt. uden nogensomhelst troværdighed, så længe Tullesen er ved roret.

  Tænke sig, DF kunne i dag være steget fra 37 til 40-50 mandater, hvis Tullesen ikke havde været den uduelige umulius han er. Hvorfor har parti-toppen ikke fyret fjolset??

  Danmark er inde i en uhyggelig og dødsensfarlig udvikling. Invasionen og besættelsen fortsætter, økonomien og velfærden udhules og smuldrer pga. stribevis af gak-gak reformer og projekter, og i stigende omfang snydes, bedrages, udplyndres, hjernevaskes, undertrykkes og tyranniseres vi danskere.

  Tingene sejler fuldstændig på mange områder, og danskernes borger- og menneskerettigheder krænkes systematisk på adskellige områder. F.eks. er familiepolitikken pilrådden. Og børnene, de gamle, de hjemløse og de syge behandles utrolig dårligt i tusinder af tilfælde.

  Christiansborg er holdt op med at være et samlingssted for rigets bedste mænd og kvinder. Der er knap nok tale om de næst- eller tredje bedste.

  Danmark er ikke i frit fald som Sverige, ikke endnu, men vi har kurs mod afgrunden.

  Kommentar by Bent A — 20. september 2020 @ 10:40

 20. Er det muslimer?

  Brutal vold, voldtægter, trusler på livet, afpresning og afklippede fingre.

  Sådan lyder eksemplerne på de bestialske metoder, som bandekriminelle i Odense har taget i brug over for flere af byens socialt udsatte borgere ifølge Weekendavisen, DR og flere lokale medier.

  Problemerne har ifølge flere kilder været tilbagevendende og nåede et foreløbigt højdepunkt i 2017, men denne sommer er de blusset op på ny.

  Således oplever de udsatte borgere igen et voldsomt pres fra de kriminelle bander, som blandt andet afpresser hjemløse og stofmisbrugere økonomisk, tvinger dem til at sælge narkotika og truer dem på liv og lemmer, hvis de nægter.

  Problemerne er så vidtgående, at fem udsatte borgere denne sommer er flygtet fra Odense. Af frygt for bandernes terror er de gået under jorden på hemmelige adresser i Jylland, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 20. september 2020 @ 10:53

 21. Hvorfor pløkker man ikke disse bander ned, de fortjener det jo.
  Det ville jo også lette lidt for de hjemløse for Danmarks økonomi.

  Kommentar by Charles — 20. september 2020 @ 11:41

 22. Danskerne er blevet handlingslammede af rød hjernevask og af politik der har afskaffet retten til/muligheden for selvforsvar.

  Hele vejen igennem er det de politiske narrehattes storhedstid. F.eks. er Morten Østers så klimaforskrækket, skinger og rabiat fanatisk med krav om “klimahandling”, at han burde sendes på en lang ferie ved vestkysten, hvor han kunne afreagere ved at samle strandaffald. Så ville han da gøre lidt nytte.

  Men selvfølgelig bakkes han op af Enhedslistens og SFs hysteriske kællinger plus Özlem Zekic, Jelved og Zenia.

  Kommentar by Bent A — 20. september 2020 @ 13:11

 23. Kommentar by Charles — 20. september 2020 @ 11:41

  12 år efter SJAKAL MANIFEST 2008 har vi stadig de samme problemer med bandeperkere, faktisk er det kun blevet værre.

  Vi mangler lidt inspiration fra Vigário Geral eller Duarte til at rydde op og/eller udrydde problemerne, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 20. september 2020 @ 14:47

 24. De førte postvæsnet 400 år tilbage i tiden. De fleste partier bruger gerne snesevis/hundredvis af milliarder af kroner på det store co2-bluff nummer. De diskriminerer danskerne så groft at de er 3. klasses borgere i deres eget land på mange områder. De vil fremover bestemme hvad mændene må sige og hvornår. Bevisbyrden vil de vende om, så een kvindes udsagn vejer mere end to mænds. Demokratiet har de foræret væk til Merke, EU og DR.

  Og fordrivelsen, folkeudskiftningen og den etniske udrensning fortsætter bare, indtil det danske folk er “afskaffet”.

  Kommentar by Bent A — 20. september 2020 @ 15:07

 25. Svensk domstol pålægger arbejdsgivere at betale løn til muslimske ansatte når de beder til Allah.

  På min tidligere arbejdsplads var der afsat tid til rygepauser(udendørs) men det var pligt at stemple ud imens, så pause blev trukket i løn.
  https://trehundredetresview.wordpress.com/2020/09/19/sweden-muslim-employees-must-be-paid-while-praying/

  Kommentar by k.m. — 20. september 2020 @ 15:08

 26. Træt 10:16
  Så du Fredrik Kärrholm ovre på hanen?
  https://snaphanen.dk/2020/09/20/tybring-gjedde-og-fredsprisen/#comment_start

  Kommentar by Nielsen — 21. september 2020 @ 10:24

 27. Attack me and I will fuck you and your buddies up. I will also track down your family and fuck up the males in your family as pay back. Return 1000x worse as a payback gift.

  On one of my travels a retard did not like something I wore, it provoked him that he was a loser. So I told him, that he can go to the back of the German gasstation and solve the disagreement since he was so aggressive. He did not have the balls.

  At some other time, a commie spat my way when I looked him in the eyes, so I walked up to him and told him that he can resolve the issue he has but the piece of shit did not have the dick to do anything. He was brave until he realized that he was going to get a few bones broken.

  I never back down. I rather go down fighting than to be a cuck beta because a commie pedophile thinks he is smarter than me.

  Stay focused and observant.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 21. september 2020 @ 13:46

 28. “In reckoning of the severe problems we face in racist Scandinavia, especially in Denmark, we have donated a larger amount to the following danish organizations”

  “racist Scandinavia” … ville ønske at de havde ret i at vi var “racistiske” forstået på den måde, at vi i høj grad brug for at vi (etniske danskere) er mere loyale/solidariske med vores egen etniske gruppe.

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. september 2020 @ 14:28

 29. “The Union – Cultural Workers’ Union for Bipocs in Denmark”

  BIPOCs betyder “black, indigenous, and people of color”, så det må vel omfatte etniske danskere, da vi er “indigenous people” i Danmark.

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. september 2020 @ 14:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper