22. september 2020

Venstreradikale Lars Grønvig Jessen chikanerer Lars Aslan om natten: “… skulle smides ud af landet”

For sande socialister er socialdemokrater klasseforrædere, og det er i sig selv et paradoks, når nu ‘knokkelhæren’ typisk består af forkælede børn af middelklassen eller personager langt fra arbejdsmarkedet. Her en nylig opdatering af socialdemokraten Lars Aslan Rasmussen.

“VELKOMMEN PÅ FORSIDEN
I nat ringede min telefon endnu engang.
Det gør den tit når jeg sover hvor der er en alle anden der vil true mig eller svine mig til.
Og jeg har efterhånden fået nok.
Så derfor offentliggør jeg nu navne, billeder mm. på dem der chikanerer eller truer.
For heldigvis er I ofte nemme at finde.
Her er fx Lars Grønvig Jessen der ringende flere gange i nat og fortalte på min voicemail at jeg skulle smides ud af landet. …”

(Grafik: Lars Aslan Rasmussen, let sløret)

(Lars Grønvig Jessen på Facebook, 2020; Profilfotoet er af anarkisten Carlo Cafiero)

(Lars Grønvig Jessen, Antifascistisk Aktion)

Oploadet Kl. 01:28 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113535/trackback

25 Comments »

 1. Er Lars Grønvig ikke en vindertype? Vi han og hans medløbere mon ikke snart sejre ad helvede til, ligesom deres ligesindede kolleger i det blå-gule land sejrede ad helvede til. For de røde ekstremister har jo let spil. De fleste ægte patrioter og borgerlige foretager sig ingenting. De mener nok det rigtige, men hvad man sådan går og mener inden i sig selv, flytter vel ikke ret meget. De røde fascister er aktivister, men deres politiske modstandere næsten allesammen slapper af derhjemme i lænestolen.

  Titanic-Danmark er begyndt at synke, men kun en lille tapper skare af matroser og passagerer pumper eller prøver på at stoppe de huller hvor vandet strømmer ind.

  Kommentar by Bent A — 22. september 2020 @ 01:55

 2. …mens deres politiske modstandere….

  Kommentar by Bent A — 22. september 2020 @ 01:56

 3. Der skulle være mange med en sindslidelser på den yderste aktivistiske venstrefløj iflg. Undersøgelser fra USA. Det gælder sikkert også i DK.

  Kommentar by CCC — 22. september 2020 @ 01:59

 4. Han er helt og aldeles uden jordforbindelse. En enkelt ting har han dog ret i: Som halv tyrk,har jeg svært ved at se hans berettigelse i Danmark. Isør når det er faderen som er muhammedaner.

  Kommentar by Nielsen — 22. september 2020 @ 02:00

 5. Lars Grønvig Jessen har bragt Lars Aslans opslag op på hans egen væg med en GIF kommentar hvor man ser Richard Spencer få en knytnæve i ansigtet.

  Kommentar by CCC — 22. september 2020 @ 02:08

 6. “Så derfor offentliggør jeg nu navne, billeder mm. på dem der chikanerer eller truer.”
  Øhh..jamen er det ikke ulovligt? Eller er det kun hvis man er NB’er, DF’er eller SK’er.
  Idiotien er total i Mohammedanmark.

  Kommentar by piphans — 22. september 2020 @ 02:13

 7. Grundlovsgiverne har faktisk taget forbehold for, at alene mænd der forsørger sig selv skal have valgret – desværre har Folketinget udvidet valgretten langt ud over, hvad Grundloven kræver. Det betyder helt konkret, at vi er meget tæt på at have et “demokrati”, hvor 51 procent af vælgerne tvinger de 49 procent til at være dens slaver. Det var netop dette, grundlovsgiverne gerne ville undgå:

  “§ 29. Stk. 1. Valgret til folketinget har enhver, som har dansk indfødsret, fast bopæl i riget og har nået den i stk. 2 omhandlede valgretsalder, medmindre vedkommende er umyndiggjort. Det bestemmes ved lov, i hvilket omfang straf og understøttelse, der i lovgivningen betragtes som fattighjælp, medfører tab af valgret.”

  Fascisten Lars Grønvig Jessen har ingen grundlovssikret stemmeret. I øvrigt kan og bør domstolene umyndiggøre ham og enhver anden over 18 år, der senest efter 5 år som myndig ikke har præsteret, at kunne forsørge sig selv.

  Afskaf i øvrigt cafepenge, statsbetalt husleje, borgerløn (kontanthjælp) samt dovenskabspension. Så må vi se, hvordan Lars Grønvig Jessen står over for Darwins love.

  Kommentar by Skatteyderen — 22. september 2020 @ 03:59

 8. Carlo Cafiero vender sig i graven, hver gang Lars Grønvig Jessen tænder en statsbetalt smøg/joint. Ikke så meget fordi det er at undergrave staten, men mere fordi Carlo Cafiero er et synsk spøgelse der ved, at Lars Grønvig Jessen ikke ville kunne ryge noget som helst, hvis ikke der var en stor stat.

  Kommentar by Skatteyderen — 22. september 2020 @ 04:03

 9. HVIS DET KUN VAR DE ASOCIALE på Christiansborg, de asociale i DR og TV2 og hos papiraviserne, og asociale nyttige idioter som Lars Grønvig og almindelige arbejdssky elementer, ville det slet ikke være noget problem. Men når de asociale oveni er så landsskadelige og folkefjendske at de importerer hundredtusindvis af evigheds socialklienter fra Afrika og Arabien, der med det hele koster 200.000 kr. om året, så begynder det at være et stort problem. Når de så yderligere sender mange milliarder ud af landet i form af tonstunge pengepakker til EU og 50 fjerne lande, så er det ikke bare et problem, men en ulmende statsbankerot.

  Se hvordan fattigdommen breder sig i den humanistiske stormagt. Svenske kommuner, byer, regioner og staten selv kører nu med en så overanstrengt økonomi, at grunden er ved at skride under store dele af samfundet. Svenskere i tusindvis har mistet livet pga. politikerne i Stockholm. Og andre hundredtusinder lider under et feministisk og marxistisk system der pisser dem i ansigtet og dolker dem i ryggen.

  Kommentar by Bent A — 22. september 2020 @ 07:20

 10. …200.000 kr. om året pr. stk, så begynder….

  Kommentar by Bent A — 22. september 2020 @ 07:22

 11. …Hvis det kun var de asociale på Christiansborg osv. der skulle forsørges….

  Kommentar by Bent A — 22. september 2020 @ 07:24

 12. Helt fint at få fjolserne dokumenteret- i den store fjolsebog!

  Kommentar by Hul igennem? — 22. september 2020 @ 07:41

 13. Disse Venstreradikale subjekter høre ikke hjemme i et frit demokrati, og de er af navnet en selvmodsigelse. Totalt uansvarlige i Deres had til alle andre der ikke tænker som dem…De har intet nærheds ansvar, men kræver at andre betaler for Deres verdensfjerne ideologiske utopi uden human indsigt. Dokumenter dem bare. Gætter De fleste høre til i Kbh. Støt SIAD. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 22. september 2020 @ 08:30

 14. Det her er OT, og så dog: Møller er glad for fugle, og det er jeg og de fleste normale mennesker også, for de er smukke og synger, så vi glædes. Her er en syg historie om to kamelkneppere, der smurte lim på grene – en ‘mellemøstmetode’ – for at fange småfugle!! 😡 Det er et gennemgående træk for Mohammeds svin, at ondskab ligger i stort set alt, hvad de gør! Føj! https://www.bt.dk/krimi/to-maend-sigtet-fangede-fugle-med-limpinde

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 22. september 2020 @ 08:40

 15. Georgfrie Cain (æret være hans minde) beskrev fænomenet ret indgående. Jeg vil nok kalde det en form for Pubertetsoprørere der aldrig er blevet voksne, til blot at nyde livet (Han ville nok have sagt- evighedsforurettet -fornærmelse-over tilværelsen uden at ville nyde livet her og nu…..-Mit gæt…savner den Nestor :-))

  Kommentar by Michael Unna — 22. september 2020 @ 09:17

 16. Geffrey Cain…undskyld :-)

  Kommentar by Michael Unna — 22. september 2020 @ 09:17

 17. Hvorfor kaster nogle folk sig her over Lars Aslan? Han slår tilbage mod AFA, det er da anderkendelsesværdigt.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 22. september 2020 @ 09:31

 18. Det er meget vigtigt, at de alle bliver registreret i den store fjolsebog.

  Kommentar by Johnson — 22. september 2020 @ 10:16

 19. @Løsriv Jylland! — 22. september 2020 @ 08:40

  Metoden er også brug i Spanien, Italien, Grækenland og Frankrig, men disse lande har dog forbudt det, efter pres fra EU.

  Kramsfugle anses stadig som en delikatesse i de fleste middelhavslande og indfangningen af dem, anses som en alvorlig trussel mod flere truede arter af trækfugle.

  Opskrifter
  https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/8192/kramsfugle
  http://kokkepigen.natmus.dk/tag/kramsfugle

  Kommentar by Allan — 22. september 2020 @ 11:02

 20. Kommentar by Johnson — 22. september 2020 @ 10:16.

  Hvis ham nulbon’en oppe øverst skal være nogen indikation, så ser det ud til at du bare kan henvende dig til de lokale pushere på Nørrebro, og få en liste over hvem taberne er mod betaling.

  Kommentar by Kimski — 22. september 2020 @ 15:55

 21. Ekstremisme og terror er kommet i højsædet

  https://www.foxnews.com/us/palestinian-hijacker-leila-khaled-to-speak-at-san-francisco-state-university-this-month
  A Palestinian woman who played a part in the hijackings of two airplanes has been invited to speak at San Francisco State University later this month, drawing condemnation from Jewish groups.

  Leila Khaled, 76, is a member of the Palestinian Front for the Liberation of Palestine (PLFP), a group the U.S. Department of State designated a terrorist organization.

  Kommentar by tavsen — 22. september 2020 @ 17:36

 22. Endnu en fascistisk rød idiot der arbejder for islamismen, for dum til vide han bliver smidt med ud selv…

  Kommentar by LarsB — 22. september 2020 @ 19:40

 23. So it OK to ruin someone elses life but when there is payback then it is not OK and the threats are brought out. I always tell them, come and get me retarded bastards. You know where I live, bring tons of friends and body bags.

  Kommentar by Erwache — 22. september 2020 @ 20:48

 24. Ja, det er typisk. Så snart man ikke vræler som dem på parnasset, så skal man kanøfles. Lars Aslan Rasmussen er hansfjed foran i viden om forholdene i modsætning til de idioter, som prøver at gøre ham tavs.
  Der har altid været de, som ved hvor skoen trykker og så alle idioterne.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 22. september 2020 @ 21:09

 25. Reimer væmligBo Christensen vil nok mene, at Lars Aslan selv er skyld i chikanen.

  Han kan jo bare lade være med at provokere de sarte Antifa-bumser…

  Kommentar by Revisoren — 23. september 2020 @ 14:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper