22. september 2020

Rapport: Islamiske råd i flere danske byer, nægter kvinder skilsmisse, retsmægling mellem klaner etc.

For et par år siden tilkendegav islamforsker Jesper Petersen, at imamer ikke udgør en religiøs autoritet på linje med folkekirkepræster, og derfor talte de ikke ‘med samme autoritet’. Om noget stod i Koranen var ‘ofte irrelevant’, som han sagde til Politiken i en artikel om ‘højrefløjens sludder’.

Her en historie fra Berlingske, blandt andet baseret på forskning af Jesper Petersen og Annika Liversage – Nej til skilsmisser og SMS-kæder om kvinder, der trodser islamiske værdier: Religiøst råd opererer i det skjulte i Odense (kræver login).

“Muslimske kvinder i Odense lever i udpræget grad med negativ social kontrol, og tre imamer i de udsatte boligområder menes at spille en rolle i undertrykkelsen. Nu kan det for første gang konstateres, at et religiøst råd i Odense blandt andet vejleder kvinder om skilsmisse uden om myndighederne.

Kvinder nægtes skilsmisse, børn og unge får af imamer besked på at rette ind efter vedtagne normer, og der udføres retsmægling mellem stridende klaner i Odense.

Det står for første gang klart, at der i Odense er etableret en parallel retsinstans – et såkaldt ‘religiøst råd’ – der tager sig af konflikter og skilsmissesager.

‘Det er et religiøst råd, hvor man trækker på autoriteter, der er fokuseret på islamiske skilsmisser, men som også foretager mægling i andre sager. Rådet kan også invitere religiøse autoriteter fra andre steder i landet, hvor man afholder nogle højrådsagtige møder,’ siger ph.d. Jesper Petersen, der er en af landets mest vidende eksperter om netop religiøse råd og medforfatter på en stor VIVE-undersøgelse fra januar i år, der undersøgte muslimske kvinders besvær med at blive skilt.

Jesper Petersen bekræfter, at der eksisterer flere end de to råd i Danmark. Blandt andet ligger der et altså et fast råd i Odense, som servicerer borgere i Vollsmose.”

(VIVE.dk, 2020: Etniske minoritetskvinder og skilsmisse – med fokus på muslimske praksisser)

“Han henviser til et konkret eksempel på en kvinde i Odense, der af en imam ikke kunne få lov til at blive skilt, fordi hendes mand ikke accepterede det. Trods kvindens ønske om en skilsmisse besøgte manden kvinden i hendes nye hjem og krævede seksuelle ydelser. ‘Hun kunne ifølge imamen ikke sige nej, fordi de fortsat var islamisk viet,’ siger Nader Ashkani…”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113541/trackback

77 Comments »

 1. Gad vide hvor Kvinfo er henne i den for dem relevante debat?

  Kommentar by Santor — 22. september 2020 @ 10:25

 2. Super at den kom på i denne tråd seks dage efter, jeg postede den her: http://www.uriasposten.net/archives/113449#comment-5388370, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. september 2020 @ 10:29

 3. Okay, tre dage efter så… forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. september 2020 @ 10:30

 4. https://fyens.dk/artikel/budgetforlig-rykker-musikskole-til-vollsmose-vi-frygter-at-det-ville-lukke-os

  Egentlig ikke en OT postering synes jeg.

  Artiklen viser på fortrinlig vis det altomfattende hykleri flertallet af danskere har, når det handler om at blive en del af det muslimske galehus!

  Hvad har musikbørnsforældrene stemt på?

  Kommentar by Black Watch — 22. september 2020 @ 10:37

 5. Underligt som det går for sig. Det er åbenbart svært at finde den gyldne mellemvej. Enten er det KVINDERNE SOM TYRANNISERES OG TERRORISERES som i de muhammedanske/islamistiske samfund, eller også er det MÆNDENE SOM TYRANNISERES OG TERRORISERES som her i det kommunistiske danske samfund.

  Den indvandrede og den oprindelige befolkning ligger i hver sin grøft. Hos islamisterne er kvinderne retsløse og undertrykte, her i Danmarks demokrati er mændene, børnene og familierne retsløse, og udnyttes, undertrykkes, splittes, sjofles, tortureres og radbrækkes af den åh, så gode velfærdsstat og dens totalitære sagsbehandlere, politikere og journalister.

  Men OK, det er ikke alle danske familier der på een gang er ofre for den kyniske, pilrådne, kommunistiske familie-, børne- og skilsmissepolitik. Skilsmissetallet ligger kun på ca. 75% for papir- og papirløse familier.

  Noget nær en verdensrekord. Fordi “systemet” længe har undergravet familiesammenholdet med giftig propaganda, med perverse former for lovgivning, med kontanter som belønning til kvinder der opløser hjemmet, med avis- og damebladsartikler der opfordrer til skilsmisse, med tv-udsendelser som bagtaler mænd og kernefamilier og ævler løs om den herlige kvindefrigørelse, med løgne om det dejlige i at være enlig mor, med et af feminister domineret skilsmissesystem der foretrækkker faderløse børn. og som samtidig favoriserer kvinderne så ubehersket og hæmningsløst, at mændene forhånes, nedværdiges og pisses på, at utallige børn også er blevet retsløse. Og børn der flygter hen til deres far, har politiet altid resourcer til at hente tilbage samme dag. For de røde mandsfjendske feminister i skilsmisse- og børneværns-bureaukratierne er det revnende ligegyldigt hvad børnene mener. Og det er dem ligegyldigt hvor ulykkelige og forpinte børnene er over at have mistet deres far. De kan flygte hen til ham 50 gange, men politiet er altid og hver gang lynhurtigt til tjeneste for den møgkælling som er psykopatisk ligeglad med børnenes lidelser.

  Barnets tarv er det altafgørende, påstår “børnevennerne” i systemet altid. Løgn og hykleri. Systemet er så sygt, betændt og uhyrligt, at det er ufatteligt at befolkningen og journalisterne ikke forlængst har protesteret med andet end lidt mumleri i krogene.

  Fra en skmilsmisse-procent på 1-2 er vi,ligesom Sverige, nået op på ca. 75%. Feministerne har sejret ad helvede til. Og aldrig før har der været så mange piger der skærer i sig selv eller lider af anorexi, og aldrig før så mange rodløse og ulykkelige drenge som bruger stoffer for at komme videre.

  Den med at en kvinde kan være både far og mor for sine børn, er endnu en giftig, stor og sort LØGN.

  Kommentar by Bent A — 22. september 2020 @ 11:03

 6. …nedværdiges og pisses på, så at utallige børn også er blevet retsløse.

  Kommentar by Bent A — 22. september 2020 @ 11:13

 7. ”Det er indvandrerkvindernes egen sag at frigøre sig – jeg ikke ville spændes for højrefløjens vogn”

  Elisabeth Møller Jensen, tidl.direktør Kvinfo

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 22. september 2020 @ 11:23

 8. De islamiske råd skal naturlig bortvises. Mullah Oestergård og chr Tullesen Dahl kan praktisk følge den på vej.
  De danske forrædere kan henvende sig til Reino Pedersens udvisningskomite,som vennligt vil vise dem vej til grænsen.
  Her imens skal vi internere alle muhammedanere befindende sig i Danmark. Med henblik på bortsending.

  Hvad satan i helvede skal vi bruge næsten to millioner muslimer til?

  Har muslimer nogen sinde gjort andet end ondt mod andre?

  Det må være på tide de bliver sendt hjem til Arabien. Vi har ingen som helst brug for dem her. Uaset hvad deres navne måtte være.

  Glem aldrig Sct. Brenton

  Kommentar by Nielsen — 22. september 2020 @ 11:30

 9. “Muslimske kvinder i Odense lever i udpræget grad med negativ social kontrol” – Det må være Fake News, for vi har lige betalt islam-apologeterne Lise Paulsen Galal og Louise Lund Liebmann kr. 2.000.000,- for en rapport med følgende sindssyge konklusion:

  Social kontrol som begreb giver ikke mening, men unge muslimer udsættes for et ‘konformitetspres’[fra etniske danskere]. Løsningen er en styrkelse af de religiøse fællesskaber, og mere viden om Koranen.”

  https://www.weekendavisen.dk/2020-32/samfund/valuta-for-stoejbergs-penge

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 22. september 2020 @ 11:32

 10. Med andre ord, Jesper Petersen er en løgnagtig landsskadelig samfundsnasser.

  Kommentar by piphans — 22. september 2020 @ 11:34

 11. I Sverige udtaler politiet nu at man har være fuldstændigt naive i håndteringen af kriminelle klaner og bander. En erkendelse som vi andre godt kunne fortalt svenskerne om for 30-40 år siden! Men dengang ville ingen hører og budbringerne blev udskammet på modbydelig måde. Nu begynder svenskerne langsomt – uendeligt langsomt – at blive klar over at budbringerne havde ret, men nu er løbet kørt, det er for sent i Sverige. Landet er dømt til opløsning!
  I Danmark kommer statistikere og forskere gang på gang med forkerte forudsigelse og analyser, uden at de af den grund, bliver frataget deres stillinger, ganske enkelt fordi de siger det parnasset gerne vil hører! Hvis de kommer med sandheden og dystre prognoser vil den bestemmende klasse være tvunget til, at gøre noget ved det, og det ønsker de ikke! Danmarks statistik kom i 2008 med en fremskrivning af antallet af migranter i år 2050, men det fik ingen konsekvenser for nogen på Danmarks Statistik at beregningen var fuldstændig håbløs, for antallet blev nået allerede i år 2018, efter bare 10 år og 32 år før beregnet. Men det skøjtede man let og elegant hen over for statistikken fortalt kun det den bestemmende klasse gerne ville hører! Helt det samme kan siges om Jesper Petersen og Annika Liversager’s forskning. De siger hvad parnasset ønsker at hører og bliver derved Islams nyttige idioter. Jeg er sikker på at de går en strålende fremtid i møde inden for den akademiske verden! En verden hvor det ikke længere er vigtigt at sige sandheden, råt for usødet, men hvor det gælder om at sige hvad der er comme il faut!

  Kommentar by Den Nervøse — 22. september 2020 @ 11:37

 12. @8 Nielsen
  Så sandt så sandt.
  Den islamiske djævlekult og dens medlemmer har i 1600 år myrdet og voldtaget kristne, tilmed selvom det var deres naboer. Men det mest sindssyge er at vi dumskere forsørger muslimer som takker for hjælpen ved at slå vores egne landsmænd ihjel, det er idioti på allerhøjeste plan.

  Kommentar by piphans — 22. september 2020 @ 11:41

 13. ”Det er indvandrerkvindernes egen sag at frigøre sig – jeg ikke ville spændes for højrefløjens vogn”

  Elisabeth Møller Jensen, tidl.direktør Kvinfo

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 22. september 2020 @ 11:23

  Besynderlig udtalelse, søstersolidaritet er en død sild

  Kommentar by tavsen — 22. september 2020 @ 11:44

 14. “Muslimske kvinder i Odense lever i udpræget grad med negativ social kontrol”

  Det samme gjorde kvinder i Mjølnerparken for en del år siden. Den muslimske beboerformand brugte det interne overvågningssystem (nødvendiggjort af importeret kriminalitet) til at overvåge muslimske kvinders opførsel.

  Zenia Stampe og Jesper Petersen
  vil fortsætte med at leve i deres drømmeverden, det tjener pengepungen bedst

  Kommentar by tavsen — 22. september 2020 @ 11:55

 15. Der kommer nok ikke mere frem om drab i randers var æresdrab?!

  Kommentar by Anonym — 22. september 2020 @ 11:58

 16. Ja, DE KÆRE POLITIKERE går ikke personligt rundt og slår os ihjel. I stedet importerer de fanatiske islamister der tager sig af den nødvendige voldsudøvelse. Derved undgår politikerne at få blod på hænderne, armene og tøjet.

  Foreløbig er det ikke så slemt som i Libanon og Sverige. Men det er jo kun et spørgsmål om tid, for indstrømningen/importen fortsætter. Grænsekontollen er hullet som en si, og i København sidder udlændingestyrelsen og trækker i trådene.

  Pladderhumanismen kan ende i folkemord på danskerne. Men det ser feministerne og feltmadrasserne og Morten Østers og hans ligesindede i Venstre, K og DF osv. ikke som noget problem.

  Kommentar by Bent A — 22. september 2020 @ 11:59

 17. @ 22. september 2020 @ 11:23

  Ha Ha, sådan kan man jo også klaret et problem :)

  Kommentar by Santor — 22. september 2020 @ 12:14

 18. Hvis hele 86 % af den danske befolkning og statsministeren selv er for et forbud mod rituel omskæring af drengebørn, hvorfor vedtages det så ikke bare? Hvem bestemmer egentligt i Danmark? Muslimer? Jøder? En ting er sikker, danskerne gør ihvertfald ikke!

  Kommentar by Nielsen — 22. september 2020 @ 12:25

 19. I det mindste indrømmede Elisabeth Møller Jensen, at hun tog fejl – så mangler vi bare, at resten af tosserne indrømmer de tog fejl…

  En anden sag, der har været svær for Elisabeth Møller Jensen, er værdidebatten. I et interview med Politiken siger hun, at det er indvandrerkvindernes egen sag at frigøre sig.

  »Hvis jeg havde været klogere, ville jeg jo ikke have fremstillet det, som om det var deres egen sag. For det synes jeg ikke, det er. Jeg synes, værdidebatten var en belastning, og jeg kom til at sige, at jeg ikke ville spændes for højrefløjens vogn. Og det var dumt sagt.«

  -Det er nemlig problemet – dem der bestemmer, er for dumme!

  https://www.information.dk/indland/2013/12/hvem-slog-feminisme-debatten-ihjel

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 22. september 2020 @ 12:31

 20. Der er noget galt i Danmark,nør vi har noget som helst islamisk. Nuhammedanere har ikke en skid at gøre her. Og så snart de viser sig bør skal de bortvises.
  Det er dem eller os.

  Kommentar by Nielsen — 22. september 2020 @ 12:32

 21. Disse såkaldte minoritetskvinder har hver som en en række brødre dom er nødvendigt for dem at bringe til Danmark. Til hjælp har de stort set alle danske kommuner. Og et (næsten) enigt FJOLSeting.

  Kommentar by Nielsen — 22. september 2020 @ 12:42

 22. Kommentar by tavsen — 22. september 2020 @ 11:44.

  “Søstersolidaritet” er et “feel-good” begreb, der ikke eksisterer i den virkelighed, du og jeg lever i. Hvis du er i tvivl, så send en velhavende mand med et godt udseende ind i et fyldt med kvinder, og se hvor længe “solidariteten” varer. Må jeg respektfuldt foreslå, at der medbringes et stopur…

  ”Det er indvandrerkvindernes egen sag at frigøre sig – jeg ikke ville spændes for højrefløjens vogn”

  Lad nu være med at fortælle mig, at der er nogen der er overraskede over det svar, pleease!

  For det første er der ikke nogen statsstøtte at hente, som de ikke allerede får i forvejen.

  For det andet, så er det jo ikke hvide mænd der så skal angribes, så det er pludseligt forbundet med en seriøs, øjeblikkelig, og særdeles håndgribelig respons, hvis de blander sig.

  -Og så meget brænder de alligevel ikke for sagen, hyklerne, det er simpelthen ikke belejligt nok.

  Kommentar by Kimski — 22. september 2020 @ 12:49

 23. Kommentar by Kimski — 22. september 2020 @ 12:49.

  *ind i et rum, selvfølgelig.

  Kommentar by Kimski — 22. september 2020 @ 12:50

 24. Jørgen Nielsen
  hvad fanden er værdidebatten og hvorfor tager “journalister” værdi op,når de ikke engang selv ved hvad det er?

  Kommentar by Nielsen — 22. september 2020 @ 12:59

 25. Skal vi sammen ende vores dage i idiotanstantelten Piphans?
  Så kan vi påkalde vores egen private profet.

  Kommentar by Nielsen — 22. september 2020 @ 13:10

 26. Hvis det er Kvinfo’s position at de ikke vil stå op for kvinder der er fra andre kulture og med andre hudfarver, fordi de derfor mener sig “spændt for højrefløjens vogn”; vil jeg gerne have mig frabedt at blive spændt for venstrefløjens vogn. Fx den med at der ikke er nogen grænser og alle, der vil, har ret til at bosætte sig her. Hvis det er deres holdning stemmer jeg for at de bliver smidt ud af det kollektiv der hedder Danmark. Det skal stå dem frit for at fucke med deres eget liv og deres børns fremtid, men når de inviterer fremmede ind som vi alle ikke har godkendt har de demonstreret at de ikke kan administrerer frihed under ansvar. Måske de ikke helt har forstået at hele vores samfundsmodel udelukkende kan eksistere fordi sammenhængskraften, kulturen og den gensidige tillid bygger på et nogenlunde ensartet majoritetsfolk.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 22. september 2020 @ 13:20

 27. Lad fuglene være, idioter https://www.bt.dk/krimi/to-maend-sigtet-fangede-fugle-med-limpinde

  Kommentar by Johnson — 22. september 2020 @ 13:32

 28. Lad fuglene være, idioter https://www.bt.dk/krimi/to-maend-sigtet-fangede-fugle-med-limpinde

  Kommentar by Johnson — 22. september 2020 @ 13:32

  De to mænd fra Holbæk er nu blevet sigtet for at have overtrådt jagtloven efter, at de brugte en metode fra Mellemøsten> /b> til at fange finker på Stevns, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. september 2020 @ 13:48

 29. DE LIMPINDE som den asociale borg og MSM stikker ud til danskerne, er der mange der hopper på. Brugen af limpinde, valgflæsk og lokkemad er faktisk meget udbredt i Danmark. Så hvorfra skulle de stakkels arabere dog vide at man ikke må bruge limpinde til fuglefangst, når man gerne må bruge dem til at fange naivister og godtroende mennesker.

  Kommentar by Bent A — 22. september 2020 @ 14:14

 30. @24 Nielsen
  Vi er der allerede, nu skal vi bare vente.

  Kommentar by piphans — 22. september 2020 @ 14:15

 31. Metoden med at smøre muselim på grene og på den måde fange fugle er nemlig hverken lovlig eller dyrevenlig.

  To muslimer med muselim…🤪

  Mændene på henholdsvis 27 og 38 år erkendte, at de havde fanget 12 fugle på den måde. De var dog ikke klar over, at fangstmetoden var ulovlig, forklarede de politiet.

  Når man stemmer på mere af det samme fra Mellemøsten, så får man mere af det samme fra Mellemøsten, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. september 2020 @ 14:20

 32. Pia Olsen Dyhr er nu i gang med en kampagne for at fjerne fokus fra muslimernes negative sociale kontrol. SF-formanden har nu, godt hjulpet af Børns Vilkår, fundet ud af at “konservativ kristendom er enormt kvindeundertrykkende” Pia Olsen Dyhr udtaler yderligere til Kristeligt Dagblad at “der ikke kan sås tvivl om at der findes negativ social kontrol i kristne miljøer i Danmark” Iflg. POD skal der nu sættes ind over for denne sociale kontrol.
  Som venstrefløjser er det selvfølgelig oplagt at hvis der er en form for social kontrol i måske 5% af kristne familier, så er det meget værre end at der måske findes social kontrol i 95% af de muslimske familier.
  Mon ikke POD snart bliver enig med sin åndsfælle den Radigale Zenia Sinke om at sociale kontrol slet ikke er en del af muslimsk kultur, det er noget de har fået af os efter de er kommet til Danmark.

  Kommentar by bjarne binee — 22. september 2020 @ 15:56

 33. OT: Næsten alle åndedrætsværn/mundbind der er til salg i Danmark, er fabrikeret i Kina. Hvorfor importerer man ikke fra Sydkorea, Frankrig, England, Tyskland, Holland eller USA. Først sender man en laboratorie-virus i omløb, og dernæst tjener kineserne milliarder på at sælge mundbind. Som ofte har været af en så ringe kvalitet, at de var værdiløse. I flere handeler er opkøbere blevet snydt for millionbeløb. Og kan man være sikker på at der ikke følger virusser med i pakkerne fra den røde stat?

  Kommentar by Bent A — 22. september 2020 @ 15:57

 34. Pia Olsen Dyhr fra SF er dum som et bræt. Hun kan snakke fanden et øre af, men overblik og fornuft er der intet af.

  Den danske mand som stemmer på en politisk kvinde, begår i 19 af 20 tilfælde en stor fejl. Manden behøver ikke være dum, men er sandsynligvis naiv og uvidende.

  De politiske kvinder har allerede ruineret Sverige, og er ved at begå samme slags kortsynede tåbeligheder her i Danmark.

  Kommentar by Bent A — 22. september 2020 @ 16:05

 35. Det er jo slet ikke noget nyt. Professor Bassam Tibi (navnet pr hukommelse…Sociolog) fra tyskland svarede jo allerede for over 20 års tid siden at Politikerne var vanvittige at lade De parallelsamfund opstå. Man har ladet stå til i 20 år. Man har ladet danske soldater kæmpe i udlandet, imens Deres fjender -herhjemme- også drog afsted til Afghanistan via Parallelsamfundet, og så har man grædet snot over Guantanamolejren, hvor udenrigsminsteren (Per Stig Møller) reddede en ud, så han kunne genoptage hans kamp via hans ansættelse hos Postvæsenet, hvor han stjal pas og kreditkort så de kunne benyttes af fjenden, som soldaterne kæmpede imod….Politikerne tror de kan leje retfærdighedsmunke midt i en krig, imens Deres løgnfulde pseudoforklaringer på Islam strander ved et fantasifoster som-Integration- og det er -Rasmussine og Rasmus- skyld etc etc. Selv 11 september 2001 startede officielt fra Hamborg…sig mig hvad bilder man sig ind? Når man totalt leger blind og døv overfor hvad man har med at gøre og den diplomatiske fejhed er langt værre, fordi man ikke vil forholde sig til virkeligheden og Islam som religion…..Jamen så kan det vel ikke overraske…Intet nyt fra Vestfronten…Problemets størrelse og gentagelse vil selvfølgelig vokse, når man er totalt er national uansvarlig politisk.(Jeg kan ikke dybt nok udtrykke min foragt) Støt SIAD. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 22. september 2020 @ 16:33

 36. “For et par år siden tilkendegav islamforsker Jesper Petersen, at imamer ikke udgør en religiøs autoritet”. Nu fører samme sig frem med det nærmest modsatte synpunkt i en rapport om en undersøgelse fra VIVE – Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd. VIVI/SFI har profileret sig som forsvarere for masseindvandringen af muslimer og hylder nærmest ‘befolkingsudskiftningen’. Dem ved man altid, hvor man har. Bagud. De lader som om, de er ‘progressive’, men de er dybt reaktionære og halehæng mest til venstrefløjspartierne helt derud hvor kragerne vender og til socialdemokraterne og det Radikale Venstre. Indtil for nylig sad der på 25 år f.eks en skatteyderbetalt SFI-forsker uden at producere noget videre, der hyldede den Albanske kommunisme og diktatoren Enhver Hoxa som det socialistiske paradis. Det lo vi, der vidste det, meget af dengang. Og han var ikke alene.

  VIVE – og som det hed indtil 2007 Socialforskningsinstituttet – er en del af centraladministrationen, der skal forsyne ministeriers og styrelsers embedmænd med rapporter, de kan anvende til at gennemføre regeringens politik. Derfor går VIVE ikke efter at finde sandheden om et emne. De er begrænset til at opdage og formidle det, som de regerende politikere kan bruge i deres formidling af egne politikkers og ideers fortræffelighed.

  SFI/VIVES første direktør var Henning Friis 11.10.1911-1.3.1999. Henning Friis blev student fra Herlufsholm 1930. Som stud.polit. ved Københavns Universitet deltog han aktivt i socialistiske foreninger som Clarté, som han efter han blev cand.polit i 1938 blev formand for. Han var medlem af Socialistisk Debat (bestyrelsesmedlem 1958-60, formand 1962-66) og bestyrelsesmedlem i Socialdemokratisk Samfund 1966-69. Som sekretær og fuldmægtig ved socialministeriet og blev generalsekretær for regeringens beskæftigelsesudvalg og skulle foretage statistiske beregninger og økonomiske vurderinger som kunne danne baggrund for sociallovgivningen. Arbejdet udviklede sig til at omfatte større undersøgelser og SFI leverede rapporter på løbende bånd, der leverede grundlaget for implementeringen af den socialdemokratiske velfærdsstat.

  Kommentar by A-mad — 22. september 2020 @ 16:59

 37. “Indvandrerne kommer til os med alt det, vi har brug for:
  Solide familieværdier,…”

  Bertel Haarder

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 22. september 2020 @ 17:10

 38. “Islamforsker” – så er man jo i virkeligheden bare en højt profileret bistandsklient. På intet niveau i samfundet er der brug for hans “forskning”.

  Kommentar by Johnson — 22. september 2020 @ 17:20

 39. @ 36 Jørgen Nielsen

  Fra Den Store Hukommelse:

  ” Indvandring kan blive en god forretning. Ja, vi har plads til flere flygtninge og indvandrere. Det er jo ikke en dårlig forretning, hvis man griber det rigtigt an. Netto kan de blive en økonomisk fordel for det danske samfund.”
  (Marianne Jelved, (økonomiminister/B) i Information 1997 og citeret i JP ”Indblik” 04.11.2018 s.15).

  ”-når jeg kommer på Nørrebro, tænker jeg altid på, hvor fantastisk det er at være overborgmester for en by, der har så bred en mangfoldighed- her mødes en myriade af forskellige kulturer på kryds og tværs og beriger hinanden i et fælles samspil.” (Overborgmester Frank Jensen´s Nytårsbrev til Nørrebro/Nordvest 2. Januar 2013).

  ” Kære Jai-Li, Muhammed, Sergio og Latifah! Tak fordi I er kommet til Danmark og tager fat, hvor danskerne ikke kan eller vil. Tak fordi I er med til at gøre Danmark til et rigere sted. For uden jer ville Danmark anno 2015 ikke hænge helt så godt sammen”.
  (Kristian Jensen, n”æstformand i Venstre/MF i Søndagsavisen 5.3.2015 og Uriasposten 6.3.2015).

  ” Den islamiske verden er blevet en mangfoldig del af vores hverdag med spændende butikker og smilende folk. Uden denne påvirkning ville Danmark være farveløs.”
  (Jytte Hilden, (A), tidligere gift med Mogens Lykketoft), Århus Stiftstidende 26/3 1996). Denne naive udtalelse kan så sammenlignes med denne, der nok kommer sandheden nærmere: ”Når jeg ser på navnene på de gerningsmænd, der har begået drab eller drabsforsøg, været med i bandekonflikt, røveri, voldtægt – så er det et fremmedartet navn i 95 procent af sagerne. Det er da alt for meget, det er nogle tal, man ikke kan løbe fra. Men det er nogle tal, som mange har svært ved at forholde sig til, også rent politisk.”
  (Sagt af Ove Dahl, tidligere drabschef i København, i bogen “Drabschefen-Nye sager,” s.239).

  Kommentar by der Adler — 22. september 2020 @ 17:35

 40. kræver log-in
  Reimer Bo Christensen og Jyllands Posten fortsætter hvor de slap
  https://jyllands-posten.dk/opinion/kommentar/mellemlinjerne/ECE12430010/har-vi-lavet-en-grundlov-der-beskytter-koranafbraending-koste-hvad-det-vil/

  Kommentar by k.m. — 22. september 2020 @ 17:38

 41. Kimski — 22. september 2020 @ 12:49

  Søstersolidaritet var skam ægte, i 70’erne, men så skulle vi beriges/omdannes til et smukt multietnisk land, med USA som foregangsland, som alt og alle var stærke modstandere af dengang. I ethvert multietnisk samfund er det den ekstreme egoisme, der hersker.

  Men selvglade som de er, tror de selvfølgelig, de kan gøre det meget bedre end USA, der har brugt 200 år på det. Nej, enhver der stemmer på det, får den hele amerikanske pakke, incl. skoleskyderier og alle de andre afskyeligheder.

  NU
  Pr. 1. april 2020 er der i alt 809.168 indvandrere og efterkommere i Danmark, som svarer til 13,9 pct. af den samlede befolkning. >>> 517.987 personer har oprindelse i ikke-vestlige lande.

  Rødstrømperne mente det alvorligt, men kvinfo gør det ikke, de får millioner på finansloven hvert år for at være tavse om nutidens kvindeproblemer. Gad vide hvor mange æresdrab deres samvittighed kan klare?

  Nyrup havde en kvindelig socialminister, der offentlig oplyste at en trediedel af hendes budget gik til indvandrere. Hun drog konsekvensen og meldte sig ud af S. Rødstrømpen Ulla Dahlerup tog også konsekvensen af de nye tider.

  Kommentar by tavsen — 22. september 2020 @ 18:01

 42. Er det Kode 291 muslimer?
  Et uhyggeligt og brutalt overfald på åben gade på en 20-årig kvinde i Malmø er i månedsvis blevet ignoreret af svensk politi, og det har i de seneste dage vakt furore blandt svenskerne.

  Det skriver det svenske medie Kvällsposten.

  Politiet i Malmø kom i besiddelse af videoen i foråret i forbindelse med beslaglæggelsen af en telefon som led i efterforskningen af en anden forbrydelse.

  Men politiet ignorerede videoen trods dens voldsomme indhold.

  – Vi ser ofte film som denne, der sendes rundt blandt mennesker, vi har at gøre med. Men det er ofte svært at vide, om filmene er ægte eller filmet i Sverige, har Hanna Hagberg, efterforsker ved Malmøs politi, tidligere udtalt til Expressen.

  Videoen er ifølge Kvällsposten blevet delt vidt og bredt i Sverige og uden for landets grænser i den seneste tid, og det har ført til, at en 20-årig kvinde har henvendt sig til politiet i Malmø med henblik på at blive afhørt.

  Ifølge Aftonbladet er der tale om kvinden, der bliver slået i videoen som du kan se her: https://ekstrabladet.dk/tv/tv_nyheder/svensk-politi-ignorerede-voldsom-voldsvideo/8299442, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. september 2020 @ 18:03

 43. ”Når jeg ser på navnene på de gerningsmænd, der har begået drab eller drabsforsøg, været med i bandekonflikt, røveri, voldtægt – så er det et fremmedartet navn i 95 procent af sagerne. (Sagt af Ove Dahl, tidligere drabschef i København, i bogen “Drabschefen-Nye sager,” s.239).

  Kommentar by der Adler — 22. september 2020 @ 17:35

  Kan du huske dengang Danmark var dansk og de store aviser bragte Public Service i form af daglige retslister?

  Men så kom der for mange fremmede navne. Det blev først løst med at skrive N.N.

  Men det så tåbeligt ud, så retslisterne forsvandt, danskerne skulle nødig få væmmelige tanker.

  Kommentar by tavsen — 22. september 2020 @ 18:09

 44. Berigelsen eskalerer

  Kvinden, som er albansk statsborger, er desuden blevet udvist for bestandig.
  I alt 19 personer er fortsat tiltalt i den omfattende straffesag, der omhandler indsmugling og salg af ni ton kokain.
  https://24nyt.dk/udvist-endnu-en-person-doemt-i-operation-goldfinger/

  >>> ni ton kokain

  “Indvandrerne kommer til os med alt det, vi har brug for” Bertel Haarder

  Kommentar by tavsen — 22. september 2020 @ 18:16

 45. UDDRAGET FRA DEN STORE HUKOMMELSE som der Adler bringer ovenfor kl. 17.35 illustrerer på fremragende vis hvad det for en samling korrupte løgnere, hyklere og sinker der har styret Danmark frem mod invasion, besættelse, folkeudskiftning og etnisk udrensning samt statsbankerot og folkedrab/udryddelse.

  Det er kvalmende at tænke på det enorme og gennemkorrupte forræderi som danskerne har været udsat for gennem fire årtier.

  Og det er kvalmende at høre på DRs PROPAGANDABRØL om asylanter, berigelse, klimagøglet og den påståede sexisme osv. Og i stigende grad anvendes ledende spørgsmål og en grov forhørstone overfor folk der ikke er helt enige med DR. Og lige nu er der en udsendelse hvor DR er mikrofonholder for rabiate indvandrere som kræver import af endnu flere indvandrere.

  Og iflg. Gitte Hansen der er studievært, er Danmark et af verdens rigeste lande, der har råd til det hele. Men hvorfor hærges alt med sundhed, infrastruktur og velfærd så af utallige nedskæringer og forringelser?

  Kommentar by Bent A — 22. september 2020 @ 18:20

 46. …hvad det er for en samling korrupte løgnere, hyklere….

  Kommentar by Bent A — 22. september 2020 @ 18:21

 47. Indvandringsindustriens massive hykleri omkring udenlandske børn er også til at brække sig over. Der er ingen grænser for hvor synd det er for et udenlandsk barn, hvis det ikke må komme til Danmark sammen med snesevis af onkler, tanter, kusiner, fætre, forældre og bedsteforældre osv. At barnet medbringer en sværm af andre evigheds social-klienter forties med stor omhu.

  Og at Danmarks omdannelse til et nyt Libanon eller Somalia vil blive en tragedie for danskernes børn, det rager da godhedshumanisterne en høstblomst.

  Kommentar by Bent A — 22. september 2020 @ 18:29

 48. Vi starter med at fjerne islams godkendelse som religonssamfund, derefter hjemsendelse af imamerne.
  Moskerne rives ned hvis der er udgår uroligheder fra dem.

  Kommentar by jesper — 22. september 2020 @ 18:44

 49. @tavsen, apropos indsmugling af ni tons narko, så lyder hele Haader citatet;

  »indvandrerne kommer til os med alt det, vi har brug for: Solide familieværdier, sunde indstillinger i retning af, at man skal yde, før man kan nyde – samt en stærk trang til at etablere selvstændige virksomheder.«

  Hæ,hæ,…, den mand er helt tabt…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 22. september 2020 @ 18:48

 50. Efter syv og fyrre kommentarer,hvoraf nogle af dem kan være mine,vil jeg stille tillade mig at sige: Muhammedanere skal ikke være i Danmark.

  Kommentar by Nielsen — 22. september 2020 @ 18:48

 51. Jørgen Nielsen — 22. september 2020 @ 18:48

  Ja tabt for længe siden, men hvad skal en cirkushest gøre, andet end vrinske som domptøren befaler.

  Husker, første gang jeg bemærkede ham, var i 70’erne, hvor han stillede spørgsmål til Kirkeministeren om forkert toneleje i kirkesangen. Det lagde hans fremtidige niveau.

  “samt en stærk trang til at etablere selvstændige virksomheder”

  Jo, de var smarte, lavede hverdagsterror så over 100.000 blev internt fordrevet i Danmark, De kunne ikke udholde at bo i boligblokke med megen vold og kriminalitet.

  Al den hverdagsterror skabte selvfølgelig et stort behov for lykkepiller og andre stimulanser, som de er leveringsdygtige i.

  “samt en stærk trang til at etablere selvstændige virksomheder”

  Pizzariaer er stadig letantændelige. I forgårs blev en opgang på Østerbrogade evakueret.

  https://www.bt.dk/krimi/ild-i-pizzeria-i-koebenhavn-seks-evakueret

  Husker stadig, i midten af firserne, hvordan deres butikker var let antændelige. Medierne beskyldte danskerne for racisme. Der gik sørme et par år, inden statsansatte journalister fandt ud, hvad alle vidste. Det var forsikringssvindel.

  “samt en stærk trang til at etablere selvstændige virksomheder” Bertel Haarder

  Kommentar by tavsen — 22. september 2020 @ 19:19

 52. OT. Lige nu på Youtube vises de videoer fra hele verden hvor man brænder koran er af.inspirationen er tydeligvis dansk, men det foregår i Iran, fjern Asien,Amerika osv.
  Stram Kurs folk har brugt tiden godt.

  Kommentar by Heisahero — 22. september 2020 @ 19:20

 53. This is my theory:
  Muhamedanerne er en underart af danerne. Ordleddet “Muham” skal oversættes som en sammentrukket opfodring til at brøle som en ko imod en mandsperson – “muueh ham”. En muhamedaner er derfor en etnisk dansk mand, som er i stand til at brøle som en ko mod andre.

  Kommentar by Gustav Jensen — 22. september 2020 @ 19:25

 54. Kommentar by Bent A — 22. september 2020 @ 15:57.

  Welcome to the New World Order, where nothing makes sense, but everybody is making money off of it.

  Kommentar by Kimski — 22. september 2020 @ 19:47

 55. BERTEL BIMS har altid været bims sammen med de øvrige tosser i sit parti. Det har givet ham 40 år på højeste bistandshjælp som nyttig idiot for indvandringsindustrien. Vælgernes opbakning manglede han aldrig, men der er jo også mange “humanister”, “verdensreddere” og feltmadrasser i det store vælgerhav.

  Kommentar by Bent A — 22. september 2020 @ 19:52

 56. Kan du huske dengang Danmark var dansk og de store aviser bragte Public Service i form af daglige retslister?
  Men så kom der for mange fremmede navne. Det blev først løst med at skrive N.N.
  Men det så tåbeligt ud, så retslisterne forsvandt, danskerne skulle nødig få væmmelige tanker.

  En sigtet 19-årig mand blev søndag i Dommervagten i København varetægtsfængslet i fire uger på en begrundet mistanke om at have voldtaget en ung kvinde.
  Det bekræfter Koray Ufuktan, anklager hos Københavns Politi.

  Hvad satan i helvede er det for et yallah navn!? Koray Ufuktan!? Fra Ungabungaland?!

  Kan du huske dengang Københavns Politi var dansk og havde anklagere, der hed H.C. Abildtrup og ikke Koran Ufuckistan, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. september 2020 @ 19:54

 57. Off Topic var i udu
  gad ikke løse prblm
  https://www.youtube.com/watch?v=5_Ech7Ntsm0&feature=emb_logo
  Jensevik er brilliant til at forklare hvad jeg har sagt i nok snart ti år.

  Kommentar by Nielsen — 22. september 2020 @ 20:22

 58. PS til nr. 5 kl. 11.03: EB har idag en historie som giver et eksempel på en ond mor som var voldelig overfor sit eget skilsmissebarn. (brød sammen for åben skærm)

  Nogle børn kommer med tiden over skilsmissen, men de fleste får en langt dårligere barndom end ellers, og nogle kommer sig aldrig over at have mistet det normale familieliv. Nogle får traumer de lider under i mange år.

  Kommentar by Bent A — 22. september 2020 @ 20:27

 59. Vi har tabt, hvor sørgeligt det end lyder. Vor politikere er for dumme, og det meste af den danske befolkning. Spændt på hvor Inger Støjberg ender? Hun får ikke lov at være i vestre som er ligeså forfærdelig som Berthel Bims.
  Så Dick Passer film forleden, hvor var det skønt at se hvordan den tid var uden muslimer.

  Kommentar by IES — 22. september 2020 @ 20:38

 60. Hvornår vågner de danske myndigheder op til dåd, og en gang for alle sætter de forbandede imamer på plads. Allerhelst udviser dem på stribe.
  Vi har ikke haft andet end vrøvl, siden de fik indrejse her til landet.
  Ægteskabs tvang er, og bliver u dansk.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 22. september 2020 @ 20:44

 61. Is there a Danish web site or email address where one can send in a car number plate or license plate and get the information about who owns the vehicle?

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 22. september 2020 @ 20:45

 62. Kommentar by Erwache — 22. september 2020 @ 20:45

  https://www.nummerplade.net, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. september 2020 @ 21:17

 63. I always have the TjekBil app https://apps.apple.com/dk/app/tjekbil-tjek-nummerplade/id1073569003 on my iPhone to document the BMW M5 and Mercedes-AMG and Audi R8 and Porsche Cayenne that niggers and inbred Muslims terrorize White Christian Danes with in traffic, forbid Islam in Denmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 22. september 2020 @ 21:23

 64. IES kl. kl. 20:38

  “Så Dick Passer film forleden, hvor var det skønt at se hvordan den tid var uden muslimer.”

  Var det en Morten Cock-film?

  Kommentar by np — 22. september 2020 @ 21:29

 65. til np kl 21.29

  Dick Passer fim var en film jeg aldrig havde set, og den hed ” Pigen fra Egberg”

  Helt befriende at se vort skønne land og sjove skuespiller.

  Kommentar by IES — 22. september 2020 @ 21:52

 66. Hvordan kan venstrefløjen tilhøre verdens dummeste mennesker, og samtidig besidde de højeste stillinger, det er nærmest surrealistisk.
  Salty Cracker har samlet et par godbidder
  https://youtu.be/dRkJJsHT5-c
  Og sorry at det er lidt OT.

  Kommentar by piphans — 22. september 2020 @ 22:00

 67. De Islamiske råd bliver fjernet hvis der stemmes Stram Kurs.

  Kommentar by Charles — 22. september 2020 @ 23:30

 68. Piphans 22.00 : Gætter på at det er fordi de, trods deres dumhed, forstår at holde sammen. De hjælper hinanden ind i forskellige stillinger. Er der først nogle kommunister i folkekirken, i folkeskolen eller i partier osv., hjælper de andre kommunister med at komme til fadet, og da er partibogen meget vigtigere end kvalifikationer. Borgerlige derimod konkurrerer mod hinanden. Det er det samme med feminister der holder sammen mod mændene, mens mændene stort set er uden sammenhold, når de angribes af feministerne, fordi mændene er nogle naive fjolser på lige dette punkt, selvom de ellers er kloge nok. Andre har måske en bedre forklaring?

  Kommentar by Bent A — 22. september 2020 @ 23:45

 69. Der er en perspektivrig artikel om Trump der kan læses hos Critique via Hodja. Artiklen viser Trumps positive sider og hvor fulde af løgn MSM har været fire år i træk. Og så er Hedegaard ude med en kort fortælling om ondskab og EU = opløsning, krig og nationernes undergang.

  Der kan resultere i verdenshistoriens værste blodbad, værre end 1. og 2. verdenskrig tilsammen.

  Kommentar by Bent A — 23. september 2020 @ 00:03

 70. Venstrefløjen lefler for deres:
  Politikkerne for flere (fremmede) stemmer og de offentligt ansatte for at beholde deres (fedt beskyttede) jobs.
  – begge* segmenter driver Danmark ud i iSlamisk overtagelse:
  for iSlamisterne bliver “belønnet” af venstrefløjs-politik, mens fløjen er total blind for iSlamisternes (muhamedanernes/muslimernes) inficering i fløjens egen magt/samfundsorganer
  og
  de offentligt ansatte slaver for venstrefløjen (fagforeninger?), mens de slet ikke ser, at de (og deres jobs)** er det første, der, allerede, nedprioriteres, for at venstrefløjen kan holde sig kørende, på det nye håb for fløjens fremtid: iSlamistiske stemmer!

  * tillige med almen velfærd

  ** plus dem der stemmer efter hvilke partier, der kan byde på mest blår ifm. af velfærds-valgflæsl FØR valg!

  Velbekomme til de skyldige (politikkere som vælgere), når der ikke mere er råd til velfærds-goderne, fordi I ønskede/stemte “mere af mere” til iSlams nedbrydelse af ALT hvad vi ellers elsker/har elsket/ og opbygget vort samfund på!

  PS. Stem og støt NB -> de er de eneste i folketinget, vi kan sætte vor lid til, hvis iSlamiseringen af vort land skal stoppes og retsfærds-staten skal være bedst – og FOR vore landsegne!

  Min parole:
  “Forbyd islam, luk kassen og udSEND enhver AEHer ved første dom!”

  Kommentar by M.S. Carstens — 23. september 2020 @ 00:09

 71. Ja, Enhedslisten og SF osv. spiller dobbelt-spil. De lader som om de vil skaffe goder, fordele og velfærds-fremgang til hele middelklassen plus de ældre, de udsatte, jobløse og syge borgere og flere andre vanskeligt stillede danskere. Bl.a. vil de have bedre normeringer i børnehaverne, bedre uddannelser, mere støtte til en lange række grupper osv.

  Men det er skuespil, hykleri og humbug. For både EL og SF går ind for meget mere indvandring, og derfor er virkeligheden den at nedskæringerne, forringelserne og besparelserne vil fortsætte og blive skrappere og skrappere.

  Begge partier favoriserer evighedsturisterne på danskernes bekostning.
  Og MSM bortforklarer.

  Kommentar by Bent A — 23. september 2020 @ 00:26

 72. Apropos
  https://www.bt.dk/samfund/se-videoen-bryllup-forarger-borgmester-det-bliver-meldt-til-politiet

  Kommentar by Islamarebad — 23. september 2020 @ 09:37

 73. Og hvad foretager politikerne ifølge nyhederne? Jo undervisningsministeren er bekymret over det stigende og skæve fordeling af Indvandrere på gymnasierne. Målet er at der kun må være 30 procent…..for vi skal jo lære hinanden at kende (Det store problem ifølge pressen). Det er så pinligt at høre på, for det er gentagelse af det man vrøvlede om i 90 erne 00 med vuggestue, børnehave, og folkeskole…nu gymnasierne og senere universiterne. MAN FORHOLDER SIG OVERHOVEDET IKKE TIL ISLAM….så kan det jo være flintrende ligegyldigt med det ørevås og kejserens nye klæder…Hvad andet er der at sige end -Støt SIAD…god onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 23. september 2020 @ 10:11

 74. Nu havde Fyns politi ellers fået teltholderen, som blev smidt ud af Enhedslisten for sin shariatilhængelse, ansat til at mægle for indvandre kvinder og Deres familie…..så man kan jo ikke forstå de har problemer på Fyn….jamen skal man grine eller græde?…Støt SIAD.

  Kommentar by Michael Unna — 23. september 2020 @ 10:14

 75. so sharia is number one for a muslim? I wonder what else they promote in the name of the pedophile god, hate towards the whites, rapes aganst the white women. Where is the retarded and corrupt beta cuck police? Jerking off in their office and closing cases their should have investigated like why there sharia exists?

  Normally when a muslim realizes that he got a white woman that no one wants and needs as white males shy away from those commie, feminist and retarded women no one wants, the muslim pushes the white female from a balcony. And the official label will be that she killed herself and case is closed. If the muslim was such a great boyfriend why did she kill herself in the first place?

  I wonder what will happen when a muslim woman wants divorce. Just the thought would invoke sharia and a death penalty. Women in the peacefil religion islam is just like with the gipsies. She is sold to the mans family like an animal. That is why almost all the muslim marriages are done outside Denmark since they garbage do not want it to be known that the muslim women are sld to the mans family, according to peaceful religion islam.

  Kommentar by Erwache — 23. september 2020 @ 11:11

 76. Kan vi ikke få en kommentar fra Sikandar Siddique a.k.a. Jihadi John?

  Kommentar by Revisoren — 23. september 2020 @ 14:24

 77. PS til A-mad 22. september 16:59. “VIVE – Det Nationale Forsknings- og Asylcenter mod Velfærd”:-)

  Kommentar by A-mad — 27. september 2020 @ 09:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper