23. september 2020

Politiken: Vikingerne så ikke skandinaviske ud, var formentligt mørkhårede, en bet for ‘højreekstreme’

Politiken elsker akademiseret holdningsmassage, og professor Eske Willerslev serverer meget passende det videnskabelige med en fræk lille ideologisk positioneren. Københavns Universitets udgave af SAS-reklamen: “What is truly Scandinavian. Absolutely nothing.”. Fra Politiken.dk – Stort studie dræber myten om den blonde viking. Han var snarere latino.

“Vikingerne havde mange flere internationale gener, end vi tidligere har troet. Det viser ny forskning fra Københavns Universitet…

… vikingerne så slet ikke så skandinaviske ud, som myter og populærkultur i dag portrætterer dem. Faktisk kan nogle af de ting om vikingerne, som vi troede var fakta, måske vise sig bare at være myter. …

Studiet afslører, at vikingerne havde mange flere gener fra Syd-og Østeuropa, end vi tidligere har troet. Det betyder blandt andet, at vikingerne formentlig ikke havde det skandinaviske ydre, men derimod var mørkhårede.

Professor Eske Willerslev mener ikke, at den nye forskning nødvendigvis betyder, at historiebøgerne skal omskrives, selv om han efterstræber, at de efter undersøgelsen bliver ‘modificeret’. Han håber til gengæld, at studiet vil være med til at gøre op med forestillingen om den ariske viking i populærkulturen.

Han tror nemlig, at netop denne forestilling om vikinger kan være brænde på bålet for højreekstreme holdninger.

For de ekstremt højreorienterede og for nynazisterne spiller fremstilling af vikingerne som pure ariske jo en rolle i deres verdensbillede. Jeg håber, at undersøgelsens data vil tale for sig selv, og at det vil gøre op med billedet af vikinger som fuldblodsariske, i hvert fald hos den brede den af befolkningen’, fortæller han.”

(Politiken, 17. september 2020, 1. sektion, s. 8; Se evt. KU)

Oploadet Kl. 00:43 af Kim Møller — Direkte link50 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113546/trackback

50 Comments »

 1. Professor i fri fantasi.
  “Konklusionen er givet, Eske. Skriv en masse sludder og kald det en undersøgelse. Husk, Eske, at du ikke kan bringe citater. Vikingerne er uddøde, ved du.
  Honoraret indsættes på den sædvanlige konto?”

  Kommentar by Iznogut — 23. september 2020 @ 00:56

 2. Endnu en professor, der aldrig har været væk fra skrivebordet.

  … vikingerne så slet ikke så skandinaviske ud, som myter og populærkultur i dag portrætterer dem.”

  Endnu en SAS reklame.

  Kommentar by tavsen — 23. september 2020 @ 01:05

 3. “Every record has been destroyed or falsified, every book rewritten, every picture has been repainted, every statue and street building has been renamed, every date has been altered. And the process is continuing day by day and minute by minute. History has stopped. Nothing exists except an endless present in which the Party is always right.” -1984.

  Kommentar by Per — 23. september 2020 @ 01:26

 4. Uanset om vikingerne i virkeligheden var mørke soyboys med lilla hår og brune øjne, så ændre det ikke noget i virkelighedens verden. Det er allerede anerkendt, at vikingerne tog på togter og kom hjem med meget andet end værdigenstande. Mange vikinger tog på togter for at skaffe sig både rigdomme og en kone.

  “For de ekstremt højreorienterede og for nynazisterne spiller fremstilling af vikingerne som pure ariske jo en rolle i deres verdensbillede”.

  Denne sætning alene viser ganske glimrende Eske Willerslevs afstumpede verdensbillede. Men sådan er det med mange der kommer fra universitetet (uanset beliggenhed) – at være universitetsuddannet i dag – giver åbenbart carte blance til, at udvise sine narcissistiske tendenser samt manglende evne til at ræsonnere på et konstruktivt niveau.

  Det har absolut intet med ‘den ekstreme højrefløj’ eller ‘nynazisme’ at gøre – i modsætning til Eske Willerslev og hans ligemænd, så elsker vi Danmark. Vi vil bevare vores traditioner, sikre et værdigt eksistensgrundlag for vores ældre, værne om de traditionelle familieværdier, sikre vores børns fremtid og skabe et stærkt og stolt fundament, hvor man fremmer kritisk tænkning og konstruktiv debat. Et Danmark hvor man kan sige sin mening uden repressalier, nyde fællesskabet og se Danmark blomstre – ikke visne.

  Kommentar by En rigtig dansker — 23. september 2020 @ 02:26

 5. Jaa jeg kalder det her bullshit. “den blonde viking eksisterede aldrig”
  … han havde ellers ret mange blonde efterkommere…

  Kommentar by Den Danske Helt — 23. september 2020 @ 02:34

 6. Vore tiders mongolide asiater, er ikke de samme hvide arrigske asiater der levede i oldtiden. Blå-øjede Buddha statuer, rødhårede kinesiske mummier, hvide Ainu japanere osv. https://www.youtube.com/watch?v=CQo3GvXO-VI&feature=youtu.be&t=1934

  Kommentar by Lars Agerbæk med æ — 23. september 2020 @ 04:38

 7. Hvad røde “professorer” og “forskere” fra RUC og lignende steder…. siger, mener eller påstår, kan da ikke interessere normale fornuftige mennesker, eftersom det oftest er løgn og digt tilpasset hvad det røde bagland gerne vil høre. Pølletiken er organet for den højeste grad af manipulation og fordummelse, og de faste læsere er i mange tilfælde feminister, kommunister, godhedshumanister, klimatosser og feltmadrasser.

  Kommentar by Bent A — 23. september 2020 @ 04:46

 8. Politiken, 17. December 2020, 1. sektion, s. 8
  Arhh, kan det nu også passe; )

  Kommentar by Christian H — 23. september 2020 @ 05:00

 9. Smukt karakteriseret Tavsen. man ser undskyldnings Thøger for sig siddende ved skrivebordet og drikke sig et glas Arla mælk,medens han laver små rettelser i Malene Jensens fremragende artikel,som ser Danmarkshistorien i et nyere bredere og bedre perspektiv. Der er så meget vi ikke vidste om vores egen historie. Men heldigvis har vi dygtige journalister som Malene Jensen,til at grave det glemte frem.
  Gad vide om andre end jeg kommer til at tænke på Malene nEUropa Wind verd klik på pølletiken-linket?

  Kommentar by Nielsen — 23. september 2020 @ 05:49

 10. Jamen, det må straks få alle indvandrer- og islamkritikere til at ændre holdning og forvandle sig til kulturradikale, der bakker op om destruktive internationale konventioner, domstole og EU.

  Historikerne har hidtil være meget optaget af vikingernes udseende, så nu må tonsvis af historiebøger ‘modificeres’, hvad så end det betyder. Er det ikke nemmere bare at arrangere store bogbrændinger på byernes torve.

  For historikerne og genetikere har hidtil gennem talrige studier forestillet sig, at vikinger fra Skandinavien stort set så ud, som vores bedste- og oldeforældre fra landet så ud, altså som etniske skandinavere ser ud i dag, bare mindre og præget af hårdt arbejde.

  Historikerne har hidtil bl.a. brugt det berømte Bayeux-tapet som kilde til vikingernes udseende, og der ser man mange lysblonde, også blandet med andre hårfarver, men egentlige latinoer er svært at få øje på. Men Bayeux-tapetet kan vel væves om, så alle bliver til smarte latinoer med sombreroer. Der mangler i øvrigt også transkønnede og kvindelige krigere på Bayeux-tapet, så det er sikkert blevet vævet af højreradikale hvide mænd.

  Men i øvrigt har skandinaverne ikke patent på at være vikinger. På Lolland-Falster blev man f.eks. plaget af vendiske vikinger med vikingeskibe meget lig de skandinaviske vikingers vikingeskibe. Og rundt omkring i Europa har der også været forskellige søfarende krigeriske søfolk og røvere af forskellig oprindelse, som blev forvekslet med de skandinaviske vikinger. Gad vide om det ikke i virkeligheden er en sådan mørkhåret latinoagtig blandingsflok af forkellig oprindelse, som professor Eske Willerslev i sit studie er stødt ind i?

  Det rejser så også et andet spørgsmål: Hvor forsvandt alle de mørkhårede latino i Skandinavien hen efter vikingtiden? Har der fundet en hidtil ukendt etnisk udrensning sted i Skandinavien, hvor alle latinoerne er blevet ‘fjernet’? Var det alle dem, der lignede latinoer, som blev udstødt af de skandinaviske samfund og blev til vikinger?

  Kommentar by traveler — 23. september 2020 @ 05:55

 11. Klart, selv Egtvedpigen var fra Sydeuropa

  Det er historieforfalskning at kalde sydeuropæere for Latinoer.

  Kommentar by k.m. — 23. september 2020 @ 06:34

 12. https://rokokoposten.dk/2020/09/21/arkaeologi-chok-medlemskab-til-alternativet-og-vegansk-maaltidskasse-fundet-i-vikingegrav/

  Kommentar by anno — 23. september 2020 @ 06:36

 13. Jeg har hørt historier om Willerslev-brødres såkaldte ekspeditioner i Sibirien fra en deltager. Historier, som sætter de to brødre i et helt andet lys. De to brødre er mestre i selviscenesættelse og bevæger sig som de politiske vinde blæser.

  Kommentar by Veritas — 23. september 2020 @ 07:25

 14. Der er flere og flere videnskabsfolk, som mener det bør være deres livsopgave at bevise, at skandinaver overhovedet ikke er skandinaver, men i virkeligheden noget andet!
  Vikingerne lignede formodentligt os, nogle lyshårede, nogle mørkhårede, nogle lysblonde nogle mørkblonde og nogle såmænd også sorthårede. Jeg er sikker på at vikingerne har slæbt fremmede gener med hjem fra deres togter, og det har været med til at gøre os til det vi er i dag! Men vi ved fra romernes beskrivelser af Kimbrerne Og teutonerne godt 170 år før Kristi fødsel (godt 1000 år før vikingetiden) at vi dengang var høje og lyse!
  Araberen Ibn Fadlans beskrivelse af vikingerne (al rus) I hvad der er dagens Rusland, som folk med perfekt kropsbygning, som daddelpalmer og rødlige. Tyder på at vikingerne nærmest var rødhårede! At han så beskrev vores hygiejneniveau mindre flatterende er så en anden sag!
  Mit bud er såmænd lige så godt som den gode “professor” og jeg er bange for at hans ærende snarere er at promoverer de multietniske/multikulturelle samfund end at skrive ny og spænde historiebøger! I det hele taget har jeg en sund og naturlig skepsis overfor folk, der vil omskrive historien, ofte har de mindre ædle motiver!

  Kommentar by Den Nervøse — 23. september 2020 @ 07:25

 15. Jaja for 1000 år siden og journalisterne på RuneBaskeren var allesammen sorte..
  Da de havde løjet nok, blev de alle hængt og smidt i mosen bagefter- og så var vi alle glade igen.

  Kommentar by Hul igennem? — 23. september 2020 @ 07:37

 16. Eske Willerslev har ikke tilfældigvis gået på den samme skole, som de svenske forskere der nu mener at kunne bevise, at vikingerne i virkeligheden var muslimer, vel?
  https://www.kristeligt-dagblad.dk/udland/forsker-beskyldes-politisere-ved-koble-vikinger-sammen-med-allah

  Den nuværende akademiske forskningsstandard, som i øvrigt havde sin start indenfor den amerikanske sociologi- og kønsstudie sektor, går i alt sin enkelthed ud på, at man smider en fuldstændig blæst teori på bordet, hvorefter man så finder 100% ensidigt bevis for fantasterierne, uden overhovedet at skele til modbeviserne.

  Og, vupti!, så har man en fastslået ‘virkelighed’, man derefter kan ansøge om forskerstøtte til, efter at teorien er blevet blå-stemplet af andre forskere, der er lige så moralsk anløbne som én selv..

  Et ikke ringe antal love i den amerikanske kønsdebat, bl.a. VAWA, (The Violence Against Women Act), er grundlagt på den type “forskning”, og grundpræmisserne er derefter, fuldstændigt ukritisk, inkorporeret i andres landes lovgivning, efter at hjernedøde politikere, (i det nævnte tilfælde Joe Biden, faktisk), formåede at lovgive på grundlag af vrøvlet.

  Kommentar by Kimski — 23. september 2020 @ 07:38

 17. Ja, identitetkrigere fra den nye woke-skole har det rigtig svært med vikingerne for tiden. Hørte i bilradioen tilfældigvis en woke-kvinde berette om, at vikingemænd også gik i kjole og råhyggede sig derhjemme med kvindesysler, og vikingekvinder også var krigere. Og det var ganske vist. Man skal bare tolke gravfund på den rigtige woke-agtige måde.

  Udsendelsen var faktisk lidt morsom, fordi den mandlige interviewer lød som om han kedede sig, og som om at han kun af nødtvungen høflighed holdt mikrofonen åben for denne vandfaldssnakkende woketosse.

  Kommentar by traveler — 23. september 2020 @ 08:01

 18. Willerslevs ærinde er ideologisk, hvilket er dybt beklageligt for en mand i hans position.
  Når det åbentlyst uvidenskabelige bliver påklistret forskningsetiketten gør han stor skade på sit felt. Dertil er det jo helt til grin at der skulle være en arisk konspiration i dette land, det er en klar stråmand.

  Kommentar by Marius — 23. september 2020 @ 08:03

 19. Genteknologien tog livet af racisterne.

  Kommentar by np — 23. september 2020 @ 08:14

 20. Det er jo vrøvlespin. ““Vikingerne havde mange flere internationale gener”, end vi tidligere har troet..

  Hvem havde troet? Include me out, please. De fleste er nok bekendt med de omfattende historiske folkevandringer, der fandt sted ca. mellem 200 e.Kr. og 700 i Europa. Og før det folkevandingerne der for 11.000 år siden fra Asien bragte agerbrug med sig og de indoeuropæsiske sprog!
  På indisk sanskrit hedder mor mothar og far father osv. Det hedder det stadig på de næsten alle europæiske sprog. Det er ikke nogen nyhed. Vi siger det hver dag. Og vi fik selvfølgelig ikke kun deres sprog, men også nogle af deres gener overført vha naturmetoden.

  “Danmarks Oldtid Stenalder Agerbruget begynder (4.000-2.800 f.Kr.)
  Da den mellemistid, som vi lever i den dag i dag, begyndte for omkring 11.000 år siden, var verdens samlede befolkning næppe mere end nogle få millioner mennesker. “Vand, wasser, water og vadar – ord er, ligesom mennesker, beslægtede, og i lighed med genetikere kan sprogforskere (lingvister) følge ordenes udviklingshistorie tilbage i tiden.” (lex.dk 13. juli 2012)

  Kommentar by A-mad — 23. september 2020 @ 08:25

 21. Vi er alle sønner og døtre af Lucy fra Østafrika, dvs. vikingerne var i virkeligheden hvide niggs.
  Vikingernes konge hed vistnok Kingkong, så vi nedstammer, ligesom Lucy, fra aberne – som Charle Darwin sagde.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. september 2020 @ 08:34

 22. Eske er tvillingbror til Rane Willerslev, direktør for Nationalmuseet, ham der vil fjerne ord med tilknytning til eskimo.
  Rane Willerslev siger han var blevet skør af at bo flere år sammen med naturfolk i nordøst sibirien.
  Det skøre ligger måske lidt til familien ?

  Kommentar by k.m. — 23. september 2020 @ 08:35

 23. #5. Fin pointe! Det er BS. Man laver nogle DNA-undersøgelser af over 400 knoglefund spredt rundt i Europa, som af een eller anden grund er kategoriseret som “vikinger”. Det viser sig så, at en del af knogleresterne ikke stammer fra vikinger, og så konkluderer man blot at vikingerne var mere “diverse”. Men hvis de var det, hvor er denne diversitet så henne i vikingernes hjemlande? Forsvandt mangfoldigheden ved et trylleslag i 1066, eller hvordan mon denne logiske brist bliver forklaret?

  At Eske Willerslev fremturer om “ekstremt højreorienterede” og “nynazister” viser blot hvor politisk betændt denne undersøgelse er. Det skræmmer også at Varberg er ovenud begejstret. Det var hende der ville afskaffe vikingetiden og indføre “stålalderen” i stedet. Afskaffelsen af den nordiske forhistorie er et akademisk projekt. Man kan godt korrigere, og al historieskrivning er dybest set “falsk” eller et kompromis. Men forskernes projekt er ikke korrektivet, det er den totale udslettelse.

  Kommentar by DavidK — 23. september 2020 @ 08:50

 24. I den nordiske mytologi er den blonde mand Jarl forfader til den nordiske krigerklasse, altså en rigtig ‘vikingerollemodel’ dengang. Jarl blev gift med den højbårne Erna, og de grundlagde stormændenes slægt, hvor en efterkommer blev den første konge af Danmark.

  Kommentar by traveler — 23. september 2020 @ 08:50

 25. Farvel, Eske.

  Kommentar by cicero — 23. september 2020 @ 08:58

 26. Vi burde få Survive the Jive til at nærlæse studiet. Jeg har på fornemmelsen, statistisk støj er deres eneste bevis for, we wuz kangz.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 23. september 2020 @ 09:18

 27. For år tilbage var det også breaking news at Egtvedpigen var fra sydtyskland. Man havde målt et stof i hendes efterlandenskaber der var meget mere koncenteret end man kunne finde i Egtved og omegn.

  Problemet var bare, at Egtvedpigen levede for et par tusinde år siden, og da var landskabet omkring Egtved ikke bølgende kornmarker. Så det stof der nu kun er i ringe mængder i området var der i meget større doser dengang hun levede.

  Så efter et stykke tid måtte forskerne konkludere at Egtved pigen nok var fra… Egtved

  Men der gik meget god forskertid med det hele

  Kommentar by redneck — 23. september 2020 @ 09:28

 28. lol, Survie the Jive har allerede lavet en video om forskningsprojektet. We waz kangz, men ikke negere-vikinger.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 23. september 2020 @ 09:59

 29. Der er åbenbart visse personer, der med jævne mellemrum, trækker spørgsmålet om vikingernes hudfarve frem i folkeopdragelses øjemed. Gad vide hvorfor de har den interesse og hvad kommer den af?

  Her fra 2015: https://videnskab.dk/kort-nyt/stort-dna-studie-skandinavere-fik-lys-hud-resten-af-europa

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 23. september 2020 @ 10:02

 30. De to Willerslev-tvillinger er nok begavede, men selv om man er begavet, kan man godt være dum som snot. Da jeg som ung gik på officersskole, blev en af mine medkadetter betragtet som særdeles velbegavet – og det pisseirriterende var, at han havde en klæbehjerne, som betød, at han kunne huske næsten alt ordret – hvad han læste og fik forelæst – og dermed kunne recitere næsten alt udenad. Han fik naturligvis også topkarakterer i alle teoretiske fag, fx rets- og straffeforhold, tjenesteforhold, våbenteori osv. – men i de praktiske fag klarede han sig under middel. Da han så blev officer, viste det sig, at han ikke kunne finde ud af en skid, når det gjaldt håndtering af praktiske opgaver og omgang med sine underordnede – så han fik ikke nogen lang karriere i Forsvaret – men han var meeeeget begavet. Desværre er det sådan i dag, at hvis man kan lire en masse teoretisk ævl af sig, så anses man for at være dygtig – og det er jo lige det, de to brødre har gjort – det man på engels kalder “Eyewash” – men jeg vil vædde en kold bajer på, at de begge to er ulidelige at arbejde sammen med, fordi de er så selvcentrerede – men ingen tør nævne det – for de er jo begge sååå dygtige. De er ihvertfald dygtigt venstreorienterede og muslimskmedløbende så det er til at brække sig over. Man kan undre sig over, at omtalte studie ikke viste, at alle vikingerne oprindeligt stammer fra den Den arabiske Halvø – og vi alle mere eller mindre velsagtens er efterkommere af muslimer. Det ville jo passe fint ind i feltmadras- og værnemagerholdningen fra venstrefløjen.

  Kommentar by Jørn Kjær — 23. september 2020 @ 10:15

 31. Hvem har nogensinde påstået at vikingerne var høje blonde muskelsvulmende honks andet end tegneserier og filmindustrien?

  Men, som A-mad 8:25 skriver må man i et eller andet omfang forvente at nutidens Danskere i et eller andet omfang ligner deres forfædre. Det gælder i øvrigt for alle folkeslag.

  Med nutidens Danskere mener jeg selvfølgelig ikke folk der har fået tildelt et Dansk statsborgerskab ved lov.

  Kommentar by Santor — 23. september 2020 @ 10:17

 32. Ja, når man vil udrydde et folkefærd kan man jo sige at det folkefærd aldrig har eksisteret. Diabolisk adfærd de svin udviser.

  Lad os se hvad en romersk historiker sagde om sagen:

  For myself I am disposed to side with those who hold that the German peoples have never intermarried with alien stocks, but have always stood forth as a race rooted in the soil, pure and unlike every other. This is why, extraordinarily numerous as the Germans are, they all possess precisely the same physical characteristics,
  fierce blue eyes, red hair, and large frames which are good only for a spurt;
  Germania af Tacitus, kapitel IV

  Kommentar by John Sorensen — 23. september 2020 @ 10:38

 33. Var vikingerne højreekstreme????De blev da flot integreret i england og Frankkrig….så de må da have været Venstreorienterede….eller desorienteret :-) :-) :-) :-). Romerne ville ikke have Kimbrende og Teutonere ned i Rom…men de var også så-fremmedhadende- og -utolerante- og racistiske overfor Arierne :-) :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 23. september 2020 @ 10:39

 34. Også fascinerende at på bare 1000 år er den nordiske befolkninger gået fra at være latinoer til at være blåøjede og blonde….
  Kæft de er fulde af lort

  Kommentar by John Sorensen — 23. september 2020 @ 10:54

 35. Some piece of shit traitor that fucked for his position and work will tell others what others will think. Traitors should be treated like traitors.

  When it comes to SAS, Postnord and all other shit places, stop giving away money to a commie regime and businesses that hate whites and is openly for importation of muslim and nigger criminals.

  Avoid Postnord especially because your mail and packages will pass through there. Divert the mail so it comes electronically and divert packages so that you can pick that up at your convienience at pick up points. Muslims and niggers get fake jobs at Postnord stealing mail and packages. You pay for all this through higher taxes and then you get mapped by retarded garbage what you receive and get, if it is valuable criminals will steal it because they got their jobs without merits and will get a new fake job if they get kicked out.

  SAS? Do not buy any trips with them. We will see how their any white agenda will work out for them and their traitor managers that get massive bonuses for doing nothing and are paid by the tax payer money.

  Kommentar by Erwache — 23. september 2020 @ 10:57

 36. Det er vel efterhånden alment kendt, at et lang liv på Campus ikke nødvendigvis giver stor indsigt i samfundet udenfor, men ofte fører til en art politisk selvbestøvning og selvbedrag. Videnskabelig redelighed indgik vist ikke i Willerslev pensum på Københavns Universitet.
  Det er alment kendt, at de oprindelige etniske befolkninger fra Sverige, Norge og Danmark var meget homogene befolkninger, rigtig mange var høje, lyshårede (og rødlig) og med blå øjne. Det er også alment kendt, at de fleste islændinge har irske gener, fordi deres mandlige forfar engang i vikingetiden røvede irske kvinder. Danske vikinger på togt, har selfølgelig også røvet kvinder hvor de kom frem, men det gør nødvendigvis ikke danskerne til latinoer/østeuropæer.

  Men de såkaldte åååh så kloge akademikere, prøver ved enhver given lejlighed at omskrive historien, for at docere overfor os, at vi altid har været et multietnisk samfund, med mange forskellige tungemål og traditioner. Kan kun sige. Tro dem ikke.

  Hvem husker ikke professor Karin Margarita Frei fra Nationalmuseet, der flæbede for åben skærm, da hun kunne fortælle, at hendes “forskning” havde påvist, at Egtved-pigen kom fra Syd-Tyskland!
  Sene har to andre forskere undersøgt sagen, og de mente at hun kom fra omegnen af Egtved.

  Og Museumsinspektør Mette Boritz, Center for formidling/Nationalmuseet, lyver lodret overfor unge mennesker der ikke ved bedre, at vikingerne aldrig har eksisteret! Det indebærer så, at vores mange runesten er rejst af de “underjordiske”, eller måske af latinoer.

  I 2017 kunne Overinspektør ved Museum Østjylland Ernst Stidsing fortælle vidt og bredt, efter fundet af et skelet, at personen stammede fra Norge, og at Danmark altid har haft indvandring. Hvorfor skal man hele tiden lyve og vildlede en befolkning, og løgnepressen følger troligt med, og giver den gas. Den såkaldte “almindelige” dansker ved udmærket godt hvad der foregår, nemlig en befolkningsudskifting.

  Andre lande må godt have deres eget landområde, men alt dansk/nationalt skal nedgøres og udskammes, og snart er vi ikke mere herre i eget hus. Hvis jeg er racist, fordi jeg kan gøre rede for ca.21 generationer i dette land, og er stolt af min herkomst og danskhed, så er jeg glad for betegnelsen.

  Kommentar by der Adler — 23. september 2020 @ 11:34

 37. @27 Kommentar by Jørn Kjær — 23. september 2020 @ 10:15

  Tak for en god beretning og så rammende den er.
  Det er jo næsten sådan at hovedparten af folketinget er befolket i dag.
  Belæste bavianer, som aldrig har haft et ærligt arbejde og føler sig bedrevidende og hævet over et skatteågs-belagt folk.
  Men, OK, folket har de politikere som de har fortjent ! (de har jo trods alt selv stemt på røvhullerne)

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 23. september 2020 @ 11:53

 38. @33 Kommentar by der Adler — 23. september 2020 @ 11:34

  Læste artiklen på (var det ?) DR.
  En ting slog mig og det var de to genetiske brøde som var blevet begravet i et baltisk land (husker ikke hvilket) og der i graven også lå en “latino”.
  De “søde” forskere har ikke tænk den tanke at “latinoen” kunne være en/et bortført baby/barn fra et togt som efterfølgende er blevet opdraget på vikinge-maner i vikinge-land.
  Eller at “latinoen” simpelthen har været en træl, bortført på et tidligere togt, som er blevet taget med på togt som træl/oppasser for de to vikinge-brødre.
  Da de to vikinge-brødre døde, blev trællen ombragt og lagt i selv samme grav som trællens ejermænd.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 23. september 2020 @ 12:17

 39. Romerne kunne nu godt have -integreret- Kimbrende og Teutonerne noget bedre istedetfor at smadre dem på Po-sletten. Hvis de bare mere tolerant havde ladet dem vandre imod Rom…men ok de ville nok også en anden vej…fordi Romerne var -racistiske- og -fremmedhadende- overfor dem……Derfor slagtede nordboerne nok også en masse Romer ved …åh glemt navnet, men det er tæt på Osnabruck…Der kan i se hvad der kommer ud af -fremmedhad- og -racisme- børnlille :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 23. september 2020 @ 13:27

 40. Hvorfra stammer de blonde år fra hr. Professor Eske Willerslev ?
  En rigtig professor i dna havde forklaret hvorfra og hvornår det blonde hår kom frem.
  Det spørgsmål forbyder Professor Eske Willerslev’s politiske dna at svare på.
  Hvis han havde svaret, havde venstrefacisterne på universitet fået ham fjernet med det samme.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 23. september 2020 @ 14:52

 41. Vanviddet vil ingen ende tage.

  Kommentar by Draugr — 23. september 2020 @ 15:31

 42. Hvor er det dog rædselsfuldt at læse om de højreradikales raceteorier om nordisk oveherredømme:

  “Nordicism is an ideology of racial separatism which views the Nordic race as a superior and sometimes as an endangered racial group.”

  “In the mid-19th century, scientific racism developed the theory of Aryanism, holding that Europeans (“Aryans”) were an innately superior branch of humanity, responsible for most of its greatest achievements. Aryanism was derived from the idea that the original speakers of the Indo-European languages constituted a distinctive race or subrace of the larger Caucasian race.”

  “In Germany the influence of Nordicism remained powerful. There it was known under the term “Nordischer Gedanke” (Nordic thought).

  This phrase was coined by the German eugenicists Erwin Baur, Eugen Fischer and Fritz Lenz. It appeared in their 1921 work Human Heredity, which insisted on the innate superiority of the Nordic race.

  “Adolf Hitler read Human Heredity shortly before he wrote Mein Kampf, and called it scientific proof of the racial basis of civilisation.”

  “In 1942 Hitler stated in private: “I shall have no peace of mind until I have planted a seed of Nordic blood wherever the population stand in need of regeneration.””

  Både nazisterne, de højreradikale terrorister Anders Behring Breivik og Harrison Tarrant har brugt de falske teorier om vikingerne som en motivation og retfærdiggørelse for deres blodrige angreb på menneskeheden og civilisationen.

  Det er godt at den moderne DNA-forskning og genteknologi modsiger racisterne og nationalisterne.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Nordicism

  Kommentar by np — 23. september 2020 @ 15:50

 43. Lys hud og blondt hår fanger bedre sollyset, end mørk hud og sort hår. Sollyset omdannes i huden til D-vitamin, som er vitalt for knogler o.a i kroppen, så genetisk set passer den hvide hud bedre til norden, hvor der ikke er så meget sollys, hvilket i Generne over mange hundrede generationer er blevet nedarvet. Derimod ville det øgede pigment som skaber mørkhud passe bedre ved ækvator, hvor de har langt mere sollys året rundt imodsætning til norden….det er naturen og ikke en menneskelig orden der har skabt det.

  Kommentar by Michael Unna — 23. september 2020 @ 16:10

 44. Ha, jeg vidste ikke engang at der ar noget der hed nordicism, og når man kikker på np´s link opdager man hurtigt, hvis man ved hvordan man skal gøre det, at “artiklen” er yderst tvivlsom og meget lidt relevant for andre end nazi-jægerne til venstre for alting!

  Kommentar by Santor — 23. september 2020 @ 16:38

 45. Mere dødt rødt bestillingsarbejde, dybt latterligt.

  Kommentar by LarsB — 23. september 2020 @ 19:41

 46. Var Harald Blåtand neger?

  Kommentar by Revisoren — 23. september 2020 @ 19:52

 47. En af medforfatterne til studiet, Sturla Ellingvåg, har været ude på både reddit (/user/xof77/comments) og youtube (brugeren Viking Stories) og kritiseret mediernes “ideologiske” skildring af studiet. De nævnte mørkhårede “vikinger” der blev DNA-testet var efterkommere af skandinavere der havde udrest til bla. Sicilien, og fået børn med lokale. Studiet siger selv at der kun blev fundet ikke-skandinavere i et par grave i 2 skandinaviske havnebyer, mens det skandinaviske “indland” var ekstremt homogent.

  Kommentar by Kagemand — 23. september 2020 @ 23:29

 48. Nu er det jo en offentlig hemmelighed, at Willerslev er ræverød og hader hvide mennesker, så hvem gider dog tage sig af den landsforræder!?!

  Han promoverer raskt væk, at vi alle i bund og grund er negre og sikkert også, at Mozart og Beethoven i virkeligheden var negre!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 24. september 2020 @ 00:03

 49. Jeg har altid ment at vikingerne var høje, lyse nordboere, men det er tilsyneladende ikke tilfældet, i hvert fald i. flg. Eske Villerslev.
  Jeg må indrømme at jeg ikke rigtigt kan have tillid til denne forklaring.
  Mon ikke snarere, at det er et forsøg på forflygtigelse af vores egen historie. Det er jo så meget oppe i tiden.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 24. september 2020 @ 04:34

 50. Vi betaler for Willerslev brødrenes aktivisme…noget er soleklart. De er ikke vikinger

  Kommentar by H. Nielsen — 24. september 2020 @ 20:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper