24. september 2020

Svensk influencer overværede civil anholdelse af afrikansk røver, og tordnede mod heltene: ‘Fuck y’all’

Peg Parnevik er datter af den professionelle svenske golfspiller Jesper Parnevik, og har skabt sig en karriere indenfor musik. I Sverige er hun desuden kendt for tv-shows, og er vel også det man kalder for ‘Influencer’. Torsdag i sidste uge overværede hun en civil anholdelse af en mand, der netop havde røvet et ur fra en 40-årig kvinde. Manden var sort, og hun reagerede lige som man kunne forvente af en ung svensk blondine med adresse på farmands Florida-domicil: 1265 kvm med pool, biograf, vinkælder og egen strand.

En historie fra Fria Tider – ‘Fuck y’all’: Peg Parnevik rasar mot vittnen som grep afrikansk klockrånare.

“Flera personer ur allmänheten grep idag en man som rånat en kvinna på Östermalm i Stockholm. Tv-profilen Peg Parnevik, som filmade händelsen, blev upprörd när förövaren ‘kvävdes på trottoaren’, skriver hon på Instagram.

Det var vid 13-tiden på fredagen som ‘rådig allmänhet’ grep en man som rånat en 40-årig kvinna på Östermalm i Stockholm, som polisen uttrycker det på sin hemsida. … Rånaren övermannades och hölls fast tills polisen anlände.

Peg Parnevik har publicerat flera filmer på Instagram från händelsen där man kan se hur gärningsmannen, en afrikansk man, klagar på att hans axel gör ont efter att han brottats ned. Parnevik påpekar att hon inte bara tänker titta på när en ’svart man’ håller på att kvävas.

‘Jag är ledsen men jag kommer inte bara stå där och se på när en svart man kvävs på asfalten under något slags självutnämnd heroisk handling? Jag vet att vi gärna vill tro att Sverige är sååååå progressivt och jag är ledsen att spräcka er bubbla. Men jag har sett tillräckligt många färgade människor bli skjutna/kvävda/trakasserade för att bara gå vidare utan att göra någonting alls. Det minsta jag kan göra som vit person och människa är att stå där så de känner sig sedda.

‘Fuck y’all’, skriver hon om personerna som ingrep mot rånaren. Parnevik har även publicerat skärmdumpar på ‘Black lives matter’-tröjor.”

(Collage: Peg Parnevik)

Oploadet Kl. 01:24 af Kim Møller — Direkte link54 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113572/trackback

54 Comments »

 1. Hun lever sikkert i et “gated community” ligesom amerikanske rigfolk, der støtter at politiet bliver nedlagt. Det rammer ikke dem, at retsstaten går i total opløsning.

  Kommentar by CCC — 24. september 2020 @ 02:09

 2. DER ER NOGLE VIDEOER som viser nogle kvindelige hystader for fuld udblæsning. De virker som om de er sindssyge eller åndssvage. Det er hos hodja man kan se de skøre kællinger skabe sig.

  Nogle af dem som står bag DRs hetzkampagne mod mændene, er sikkert af samme slags. Og de samme typer finder man også blandt de klima-hysteriske der tror at co2 er en drivhusgas.

  Kommentar by Bent A — 24. september 2020 @ 02:20

 3. DET ER NETOP PGA. DE MANGE FJOLLEDE, HYSTERISKE OG FANATISKE POLITIK-KVINDER at Sverige idag er en døende økonomi, kultur og nation.

  Kommentar by Bent A — 24. september 2020 @ 02:26

 4. Jeg bliver mere og mere enig med muslimerne i deres kvindesyn…

  Kommentar by Per — 24. september 2020 @ 03:18

 5. De er ikke rigtig vant til kulturberigelsen i Florida og på Östermalm. Det kommer.

  Kommentar by BB — 24. september 2020 @ 03:33

 6. Ja, man kan sikkert forarges, når man selv bor i sikker afstand fra problemerne med indvandring.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 24. september 2020 @ 03:38

 7. #5 3.33 BB. Nej “de er rigtigt vænnet til det endnu – kulturberigelsen”.
  Stort lol.
  Men hvor er hun da en ko ,- hende influenceren.
  De der tåbelige “Politik-kvinder” som Bent A , kalder dem. Ja de kunne blive vores død , hvis ikke det stoppes.

  Kommentar by Heisahero — 24. september 2020 @ 03:58

 8. Har fjolset slettet videoerne? Jeg kan ikke finde dem

  Kommentar by Martin — 24. september 2020 @ 05:22

 9. Hvem sagde Stockholm-syndrom?

  Kommentar by Revisoren — 24. september 2020 @ 06:34

 10. # 4 Kommentar by Per
  Enig. Hendes ansigt og øjnene lyser langt væk af stupiditet.

  Kommentar by Danskeren — 24. september 2020 @ 06:50

 11. He can not breathe beacuse he has the commie flu. When the commies start to invade where the retarded commie slut lives and when she get raped then she will not be suck a hypocrite and liar.

  About the commie flu. How come there is no reports about how many commie reporters at DR got infected considering they never wear any masks but they mingle with the muslims daily, that are known to be super spreaders.

  Kommentar by Erwache — 24. september 2020 @ 06:52

 12. Kommentar by Heisahero — 24. september 2020 @ 03:58.

  Hvis du ser på Europa som helhed, så har det tog allerede forladt perronen.

  Vi er omgivet på alle sider af lande, der er meget længere fremme i islamificerings-processen end vi selv er. Når muslimerne har fået ødelagt de lande, så kommer de naturligvis hertil, uanset hvor meget vi så måtte protestere.

  Selv hvis det kunne lade sig gøre at fratage åbenlyst selvmorderiske og civilisations-ødelæggende kvinder som Peg Parnavik deres stemmeret, så har vi stadig 3 generationer af dybt feminiserede mænd oveni, som ikke er et hak bedre.

  Muhammeds muntre svende kommer til at tromle hen over hele flokken, og dermed også du og jeg, for “a house divided against itself cannot stand.”

  På nuværende tidspunkt er der derfor kun et seriøst realistisk bud tilbage på, hvordan man kan muligvis kan sinke dette forudsigelige forløb, og det er en øjeblikkelig og gennemgribende reformation af våbenloven, så den er tidssvarende med de nye omstændigheder.

  Og så står du igen med problemet Peg Parnevik, og modstanden fra hendes lige så psykotiske medsøstre m/k, som ingen vil begrænse i deres udfoldelser, fordi alle håber på at de kan få et knald ud af det, hvis bare de føjer dem i alt hvad de siger og gør..

  Kommentar by Kimski — 24. september 2020 @ 07:26

 13. Dåser vil altid være dumme.

  Kommentar by Hul igennem? — 24. september 2020 @ 07:30

 14. Stakkels svenskere. Det er i den atmosfære, de lever. Men OK – man har vel den atmosfære, man har fortjent. Den er jo et fælles produkt, ikke noget, der siver ud af en klipperevne.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 24. september 2020 @ 08:04

 15. De, der abonnerer på offerhierarki-tankegangen, ser kvinder og afrikanere/arabere som ofre for hvide mænd. Det er en ideologisk baseret tankegang, der trives på venstrefløjen.

  Inden for det sidste års tid er i hvert fald personer med afrikansk udseende røget helt op i top af offerhierarkiet som særligt beskyttede (hvis de ikke allerede var der i forvejen?). Peg Parnavik abonnerer i hvert fald tydeligvis på den tankegang.

  Personer med arabisk udseende kommer også med op i toppen af offerhierarkiet, og de tager deres uhyrlige ideologi islam med som særligt beskyttet.

  Med tidens ukonkrete sexisme-jagt, hvor mænd over én kam beskyldes for sexisme, bekræftes offerhierarkiet på en anden måde, nemlig at kvinden pr. definition er offer for den hvide mands ondskab.

  Men når kvinden og afrikaneren/araberen kommer i konflikt, opstår den sære situation, at det er afrikaneren/araberen, der vinder som det største offer.

  Kommentar by traveler — 24. september 2020 @ 08:22

 16. MSM ER BLEVET EN ENSRETNINGSMASKINE som gør det næsten umuligt at finde fornuftige løsninger på de trusler Danmark og Europa står overfor. DR, TV2 og papiraviserne er lykkedes med at hjernevaske flertallet af danskerne til at tænke ens hvad angår indvandring, EU, ligestilling, kriminalitet, demokrati og familiepolitik m.m. Og nu skal mændene så opdrages og ensrettes af en DR-kampagne om at mænd er nogle stoddere og bumser, mens kvinder er ophøjede, ædle, fejlfri og meget klogere end mændene.

  (Kampagnen har nu været i gang døgnet rundt i 8-10 dage. Mændene er blevet smædet, hånet, latterliggjort, bagtalt og svinet til uafbrudt gennem ca. 100 udsendelser)

  Og det er rigtigt at nogle kvinder er engleagtige. Men når det drejer sig om de kommunistiske feminister som dominerer DR og TV2, så er der ikke tale om engle, men snarere om nogle ret hekseagtige typer. Eller man burde måske hellere sammenligne med de SIRENER i det gamle Grækenland, der sang så smukt ud over havet, at sangen lokkede sømænd i fordærv, ved at de sejlede for tæt ind til land, hvorefter skibene forliste på skarpe rev, så alle druknede.

  Kommentar by Bent A — 24. september 2020 @ 08:22

 17. Hold op, hvor er hun grim.

  Kommentar by Bastardo — 24. september 2020 @ 08:23

 18. Porno-Mette og Bøsse-Brostrøm læser ikke statistik?
  Gør danskerne (bag maskerne)?

  Ingen dør af den kinesiske syge, næsten:
  https://twitter.com/IngrahamAngle/status/1308788330201583618

  Kommentar by Iznogut — 24. september 2020 @ 08:29

 19. Og så er der lige det med FE/FET som DR også har travlt med at håne og mistænkeliggøre. Man beskylder bl.a. tjenesten for at have indsamlet oplysninger om danske STATSBORGERE. Sidenhen nøjes man med at tale om borgere og personer bosiddende i Danmark.

  Men reelt handler det nok om migranter, asylanter, muslimer og islamister. Det forties dog konsekvent.

  Måske er alle anklagerne fra “tilsynet” udsprunget af at tilsynet består af radikale og enhedsliste-typer som godt kan lide at hetze og skabe tvivl om forsvaret?

  Og de har så lokket Trine Bramsen med på den galej?

  Kommentar by Bent A — 24. september 2020 @ 08:33

 20. Hun bliver nok spist af en alligator på hendes næste rejse til sommerhuset. Og når hendes søde negre kommer for tæt på,flytter de permanent derover. Så bliver Golf far spist af en haj.

  Kommentar by Nielsen — 24. september 2020 @ 08:34

 21. Iflg. diverse kilder er ca. 6000 svenskere døde af den kinesiske syge. Og på verdensplan langt, langt over 100.000. Og over en million døjer med meget ubehagelige senfølger.

  Covid-19 kan give blodforgiftning, blodpropper og betændelse i alle dele af legemet, lungerne, hjertet, hjernen, nyrerne og øjnene.

  Det er skørt at man SKAL bruge mundbind i tog og busser, men ikke i butikker hvor der også tit er trængsel.

  Kommentar by Bent A — 24. september 2020 @ 08:38

 22. Er den svenske blonde bimbo veninde med Greta?

  Kommentar by Revisoren — 24. september 2020 @ 08:58

 23. Går svenske kællinger til de samme plasticoperationer hos samme type læge, for at få det snart meget fælles dumme, måbende udtryk?

  Kommentar by Knud Madsen — 24. september 2020 @ 10:08

 24. Svensk Politisk-psykose- korrekt Primadonna som så sandelig ikke skal forholde sig til resten af sveriges nuværende problemer :-). Prinsessen på ærten:-) -H C Andersen-. Støt SIAD. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 24. september 2020 @ 10:23

 25. Det der fordømmer hende er at hun ikke tager parti for ofret, men for forbryderen! – Det skyldes at det stakkels pigebarn er hjerntvättat af et politisk fordærvet uddannelsessystem; hendes hjerne er gjort til en losseplads nedlortet af fixe venstresnoede idéer!

  Produktet, Peg Parnavik, er gjort ligeså livsfarlig som de tosser der melder sig til krigstjeneste hos Islamisk Stat – Hendes tilfælde fører, som det bedste kronvidne, beviset for et samfund i forrådnelse.

  Stakkels, stakkels generation snowflake; det bliver en grusom opvågning til virkeligheden!

  Kommentar by T. Flodur — 24. september 2020 @ 10:27

 26. Må jeg anbefale den tomme dåse en tur til Marokko…

  Kommentar by Revisoren — 24. september 2020 @ 10:33

 27. Det stikker helt af med DR og sexisme. Nu kommer turen til kulegravning af misbrug af børn i institutioner og foreninger.
  Her kan hysteriske kællinger mistænkeliggøre mandlige pædagoger og frivillige i sportsklubber.

  Der er fysisk overgreb, men de fleste glemmer at danskere har været udsat for åndelig voldtægt gennem et halvt århundrede.

  Rød/radikal tankegang er listet ind i alle dele af samfundet, og starter med de helt små børn.

  Tænk på corona, hvor masser af mennesker spørger efter klare retningslinier. De er opdraget til at følge floklederen = den kvindelige pædagog, og nu som voksne kan eller gider de ikke tænke selv.

  Rød bloks ensretning af individet er mindst lige så farlig som Islam, hvor man er tvunget til at følge Koranen fra vugge til grav.

  Kommentar by k.m. — 24. september 2020 @ 10:47

 28. Sig mig lige, var han ikke røver?

  Kommentar by Den Nervøse — 24. september 2020 @ 11:29

 29. Kommentar by T. Flodur — 24. september 2020 @ 10:27.

  Så sandt, så sandt, men hvor bliver det dog PRAGTFULDT at overvære, for hvor har de dog tigget og bedt om det. Og det inkluderer de femi-marxistiske lakajer, der, igen-igen, nu kører anti-mands hadekampagne på DDR.

  Kommentar by Kimski — 24. september 2020 @ 11:32

 30. https://sv.wikipedia.org/wiki/Jesper_Parnevik

  Jeg følger heldigvis ikke de 100 milliarder sportsbegivenheder i verden, har ikke tid, men jeg kunne dog huske, at navnet stavedes Parnevik, ikke Parnavik.

  Kommentar by barfbag — 24. september 2020 @ 11:32

 31. Blond plus svensk plus hunkoen = weapons-grade stupidity, som de siger overthere…

  Kommentar by krassisten — 24. september 2020 @ 11:33

 32. k. m. har ret. Det er åndelig voldtægt af befolkningen DR og TV2 er i gang med. Og politikerne supplerer så med økonomiske, kulturelle og retslige overgreb og svinestreger mv.

  De historieløse politik-kvinder og de feminiserede mandlige politikere som f.eks. Morten Østers, Lars Quisling og DF-Tullesen er livsfarlige for danskernes liv og fremtid.

  Så var man klogere for 500 år siden, hvor spanierne erobrede de sidste muslimske fæstninger. Det betød at den såkaldte reconquista, den kristne generobring af den iberiske halvø, var tilendebragt. Også andre steder i Europa blev islamisterne smidt tilbage til Afrika og Arabien. Jøder blev tvunget til at konvertere til at vælge mellem at flytte eller konvertere til kristendommen. Langt de fleste valgte det sidste.

  Man var også klogere i 1683 hvor islamisternes store militære angreb på Europa blev slået tilbage af polakkerne og østrigerne.

  Kommentar by Bent A — 24. september 2020 @ 11:44

 33. De som mest føler, bliver altid fuppet af de som mest tænker.
  Hvis man kun kan (re)agere emotionelt, bliver man offer for de som (re)agerer logisk.
  Migranterne i EU er i realiteten tiggere, som står med hånden fremme for at spise nådsensbrød. Dette faktum forsøger følepornografiske kvinder at skjule ved at hvæse “Alla människor har lika värde”. Meget muligt, men alle mennesker har ikke pligt til at huse og brødføde alle mennesker.
  Fjern al socialhjælp fra migranterne og lad dem overleve på nådsensbrød fra de følepornografiske kvinder. Masseinvasionen af muslimske tiggere er mest kvindernes skyld; men de hvide mænd betaler regningen.

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. september 2020 @ 11:45

 34. Hun knepper sikkert den sorte pool guy

  Kommentar by redneck — 24. september 2020 @ 11:45

 35. …ved at de skulle vælge mellem…

  Kommentar by Bent A — 24. september 2020 @ 11:47

 36. Kommentar by Bent A

  Ja, og det er også utroligt, at man ikke er blevet klogere efter at jøderne har forsøgt at undergrave Europa 109 gange og efterfølgende er blevet smidt ud. Historien gentager sig igen og igen og igen.

  Tror du seriøst, at det er et tilfælde, at DR og TV2 har nøjagtigt samme dagsorden som msm i resten af den vestlige verden?

  Kommentar by Krautling — 24. september 2020 @ 11:54

 37. Kommentar by Bent A — 24. september 2020 @ 11:44.

  “Og politikerne supplerer så med økonomiske, kulturelle og retslige overgreb og svinestreger mv.”

  Ja, selvfølgelig, for den nuværende kransekage-figur i regeringen er en hardcore feminist af den aller-værste skuffe.

  For dem der ikke er klar over det, skal det da lige nævnes, at Mette Frederiksen, som et af sine første forslag fra talerstolen, som helt ny-indvalgt folketingsmedlem, fremsatte det geniale forslag, at mænd skulle idømmes bøder, i gentagne tilfælde endog frihedsberøvelse, hvis de stod op og tisse på de offentlige toiletter.

  At påstå at forslaget blev hilst med jubel-råb vil være en grov overdrivelse, for hele salen brød ud i højlydt latter, og, dybt beskæmmede af sinken fra Aalborg, valgte Socialdemokratiets ledelse dengang at gemme hende væk nede i kælderen under Borgen i en årrække, hvor en anden hardcore feminist, Helle Thorning-Schmidt så senere fandt hende, og hev hende frem i lyset igen.
  Feminister mødes, og det fælles mande-had får lige en ekstra boost, kan man sige…

  Nu er kvinder jo generelt sådan indrettet, at de meget sjældent glemmer det igen, hvis de på et eller andet tidspunkt har følt sig krænket over en af de millioner af ting, som de sådan går og mener er stødende. Så det er slet ikke helt urealistisk at formode, at Mette Frederiksen nu tilbagebetaler ydmygelsen med renters rente, upåagtet at der også sad mange kvinder i folketingssalen, da hun i sin tid aspirerede til titlen ‘Årets Tåbeligste Kvinde’*.

  (*Meget apropos en tidligere snak om selvforskyldte faktorer, indeholdt i den såkaldte “undertrykkelse”, m.m.)

  Historien melder så ikke noget om hvilken straf, den letpåklædte ministerkandidat havde påtænkt mændene der røg i fængsel, når de stod op og tissede i deres celle-toiletter, der teknisk set også må betragtes som offentlige, men mon ikke hun havde foreslået at hive hjulet og stejlen frem igen til den lejlighed, for mindre kan da ikke gøre det.

  Ikke alene er hun ikke specielt intelligent, og har mest erhvervet sin position ved hjælp af rænke-smeden Helle Thorning-Schmidts manipulation af toppen i den Socialdemokratiske ledelse, hun går også samtidigt i sko der er så små, at de burde sidde på en kinesisk kvinde med lotusfødder**.

  (**Og, nej, det var heller ikke kvinde-undertrykkelse, men endnu et udslag af de sindssyge skønhedsidealer kvinder påfører hinanden og sig selv, se også under ‘omskæring af kvinder’ for yderligere info.)

  Kommentar by Kimski — 24. september 2020 @ 12:47

 38. Mon Peg Parnavik også harmes over dette?

  https://www.friatider.se/video-har-slar-20-arige-ali-ned-svensk-kvinna-pa-gata-i-malmo
  Ett videoklipp som sprids i sociala medier visar hur en man slår ned en kvinna i Malmö. Mannen i videon har pekats ut som en kriminell 20-årig arab med ursprung i Irak.
  – Vi känner till videon, säger Calle Persson på Malmöpolisen till Fria Tider

  Den slags uventede overfald findes skam også i Danmark, but who cares. Statslige medier sætter aldrig spotlight på sådanne umotiveret vold, når voldsmændene er indvandrere. Så der er frit slag i bolledejen.

  “Asylsökare sparkade sin fru i huvudet som “straff” för att hon vill lära sig svenska”

  Og naive mennesker tror stadig på integration efter 37 mislykkede år. Forhåbentlig slår corona bunden ud af statskassen, uden jeg tror det vil få nogle til at vågne.

  Kommentar by tavsen — 24. september 2020 @ 12:56

 39. Hun er selvskrevet til Blacked Raw, og 7-8 stk 10+ tommers i alle huller

  Kommentar by Træt — 24. september 2020 @ 14:13

 40. Har vi i Pik Parnevik en kommende kandidat til en Darwin Award, når nu kællingen ikke kan kende forskel på offer og gerningsmand …eller er det bare et stort og udvidet stockholm-syndrom.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 24. september 2020 @ 15:41

 41. Kimski — 11:32

  Din afslørende beretning om Mette Frederiksen; den hvor hun forlanger at store stærke mandfolk ikke må pisse stående bringer en anden (næsten lige så tåbelig) historie i erindring.

  Jeg besøger ofte arkitektskolernes årlige afgangsudstillinger. Et år omkring 1979/1980 havde en af de kvindelige elever (møbel/design afdelingen) designet og fået fremstillet en såkaldt kvindeurinal; sådan at kvinderne, godt nok lidt akavet, også kunne stå op og pisse – Jeg har set meget idioti, men nævnte historie er et af de sindssygeste eksempler på kvindelig pikmisundelse jeg har set!

  Mon ikke fru Frederiksen, i fremtiden, skulle undersøge hvad der reelt foregår i knoppen på medsøstrene; inden hun lufter sin egen pikmisundelse, så undgår hun måske at dumme sig?

  Hele den nuværende ballade, smukt sekunderet af Me Too bevægelsen, er selvfølgelig blot et spørgsmål om pikmisundelse – Herregud hvor er nogle af jer kvinder ofte langt ude!

  Kommentar by T. Flodur — 24. september 2020 @ 15:54

 42. Kommentar by T. Flodur — 24. september 2020 @ 15:54.

  Jeg er for længst kommet til den konklusion, at det de trænger til er et par timer med en pik, hurtigt efterfulgt af en række spark i skridtet, gentagne omgange med lynlåsen den sætter sig fast i huden, og så efterfulgt af et par runder, hvor de sætter sig ned på testiklerne.

  Det skal nok kurere enhver misundelse der måtte være, permanent.

  Kommentar by Kimski — 24. september 2020 @ 16:32

 43. @ Kimski — 24. september 2020 @ 16:32

  Ha Ha, med andre ord bare et par meter i en næsten hvilken som helst mands sko.

  Kommentar by Santor — 24. september 2020 @ 17:05

 44. Jeg fik i mit svar til Kimski (15.54) skrevet: “Herregud hvor er nogle af jer kvinder ofte langt ude!” – “Jer kvinde” Det slår mit, at det muligvis kunne misforstås, af en ikke rutineret UP læser, sådan at udsagnet var møntet på Kimski – Der skulle have stået: Herregud hvor er nogle kvinder ofte langt ude! – Sorry Kimski!

  Kommentar by T. Flodur — 24. september 2020 @ 18:26

 45. Den beskrevne situation er et snapshot af fremtiden, når de monokulturelle mislumske enklaver har etableret sig solidt i Sverige.
  Israel har allerede taget hul på fremtiden med opførelsen af de høje mure omkring Israels mislumske enklaver. Jøder og muslimer lever fredeligt med hinanden, fordi der er en høj fysisk mur mellem dem. Om morgenen lukkes de mislumske arbejdere ind i Israel for enten at tjene en dagløn eller for at fyre en terrordemo af. Om aftenen lukkes de mislumske daglejere så tilbage til deres enklaver. Kort sagt overlever de mislumske ved at servicere jøderne, som til gengæld er ekstremt påpasselige med at overvåge de mislumske bag murene døgnet rundt.
  Sverige ender med at blive det første EU land, hvor den israelske model implementeres. Alternativet er etnisk udrensning, som de mislumske ikke ville tøve med at anvende overfor jøderne; fik de chancen.

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. september 2020 @ 18:26

 46. Peg Parneviks kommentar er forståelig. Billederne bringer mindelser om drabet på George Floyd, hvor en hvid betjent pressede sit knæ mod den sorte mand, mens hans tre kollegaer holdt ham nede, indtil han døde. Det har med rette skabt en berettiget debat om systemisk racisme, ikke alene i USA, men hele den vestlige verden.

  Kommentar by np — 24. september 2020 @ 20:10

 47. mod den sorte mands hals …

  Kommentar by np — 24. september 2020 @ 20:11

 48. Virtue Signaling af værste skuffe. Hun brænder sikkert også kul.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. september 2020 @ 20:13

 49. np — 24. september 2020 @ 20:10:

  Skriver du som du gør for at provokere/trolle eller ved du simpelthen bare ikke bedre fordi du kun læser mainstream nyheder?

  George Floyd var kriminel, modsatte sig anholdelse og døde af en overdosis stoffer.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. september 2020 @ 20:16

 50. Peter Nielsen kl. 20:16

  “The official autopsy report classified Floyd’s death as a homicide attributed to cardiopulmonary arrest caused by subdual and restraint. Fentanyl intoxication and methamphetamine use were listed as “significant conditions”. A second autopsy, commissioned by Floyd’s family and performed by Michael Baden, without access to various tissue and fluid samples, found that the “evidence is consistent with mechanical asphyxia as the cause” of death, with neck compression restricting blood flow to the brain, and back compression restricting breathing.”

  “(Derek) Chauvin was arrested on May 29, 2020. Hennepin County attorney Mike Freeman charged him with third-degree murder and second-degree manslaughter, making him the first white officer in Minnesota to be charged in the death of a black civilian.”

  Citater fra Wikipedia.

  Kommentar by np — 24. september 2020 @ 20:38

 51. Peter Nielsen kl. 20:16

  “Skriver du som du gør for at provokere/trolle …”

  Beklager, at jeg trækker niveauet i tråden ned, ved at at afbryde pik-diskussionen.

  Kommentar by np — 24. september 2020 @ 20:50

 52. np — 24. september 2020 @ 20:38 skrev:

  Som forventet citerer du en anti-hvid kilde som Wikipedia.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. september 2020 @ 23:32

 53. For at ignoranten np ikke fortsat hænger fast i fortiden og George Floyd, så foregår der mange voldsomme anholdelser, hvor du skal logge ind for at se på YT.

  Derfor denne video, der viser en temmelig hårdhændet anholdelse, men det er en hvid pige, så det har ingen interesse for MSM og np.

  ‘He’s choking me!’: Victoria Police officer grabs woman by throat for not wearing face mask
  https://www.news.com.au/world/coronavirus/australia/coronavirus-victoria-hes-choking-me-cop-grabs-woman-by-throat-for-not-wearing-face-mask/news-story/8097b263b8ea32a7ad56596c800ebfae

  Kommentar by tavsen — 24. september 2020 @ 23:47

 54. Mon MSM og np tør omtale den daglige vold mod kvinder? Eller skal det hele holdes på et teoretisk plan?

  https://www.friatider.se/video-har-slar-20-arige-ali-ned-svensk-kvinna-pa-gata-i-malmo
  Ett videoklipp som sprids i sociala medier visar hur en man slår ned en kvinna i Malmö. Mannen i videon har pekats ut som en kriminell 20-årig arab med ursprung i Irak.

  Kommentar by tavsen — 24. september 2020 @ 23:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper