24. september 2020

Tidligere nyhedsvært til Gotfredsen: ‘Håbløst umoderne’ at kræve balance, modige Linde baner vejen…

Sexisme-debatten raser, og som en debattør pointerede på Radio4 i går, så er ‘alle’ kvinder udsat for sexisme i ‘en eller anden grad’. Patriarkatet undertrykte kvinder, og alle mænd er klamme svin… i en eller anden grad. Samme pointe har journalist Lotte Thor Høgsberg (tidligere Thor-Jensen) i en kommentar, hvor hun går i rette med Sørine Gotfredsens afbalancerede indlæg.

Lotte Thor et bedst kendt som tv-journalist, men er også ‘kandidat i minoritetsstudier & diskursanalyse’. Som tidligere forside-model for diverse mandeblade har hun tiltrukket sig en del opmærksomhed, men jeg husker nu bedst hendes 2006-interview om de ’10-12 gange’ hun er stødt på fartbøller i trafikken, der tilfældigvis havde ‘anden etnisk baggrund end dansk’. Herunder BMW-ejeren, der truede hende med tæsk og tilføjede: “Prøv lige at hør her, din luder.” Kommentar fra Berlingske.dk – Sørine Gotfredsen, du er håbløst umoderne (kræver login).

Sørine Gotfredsen, hvad vil du dog med din kommentar i søndags i Berlingske? Illustrere at du er håbløst umoderne? Beklager, men at hævde, som du gør, og jeg citerer dig, at ‘diskussionen er også kendetegnet ved, at de fleste reelt ikke ved, hvad den egentlig rummer, da den i høj grad næres af medvind og ren stemning,’ er forkert og umoderne. Diskussionen rummer alt det, vi godt ved, desværre er ægte. Tiden er til modige kvinder, og det kræver mod at sige fra over for underlødige bemærkninger og skadende handlinger.

Mod til at ændre adfærd! Du forsøger at skabe en diskussion om mod, men det lykkes ikke. For mod er det, Sofie Linde viste. Hun baner vejen for nye, bedre tider…

Handlinger kan få konsekvenser. Det er vores børns fremtid, vi former nu.

(Lotte Thor Høgsberg, tidligere Thor-Jensen, som 21-årig nyhedsvært i 1992; Foto: Youtube)

“Den proportionsforvrængede debat har ikke blot på malplaceret vis genoplivet udenrigsminister Jeppe Kofods 12 år gamle sag om seksuelt samvær med en 15-årig pige. Diskussionen er også kendetegnet ved, at de fleste reelt ikke ved, hvad den egentlig rummer, da den i høj grad næres af medvind og ren stemning. Derfor er det en misforståelse at opfatte Sofie Lindes opførsel som udtryk for mod. Snarere illustrerer den vor tids magtfulde medløberi. En ting er nemlig, at Sofie Lindes ord faldt i et selskab af komikere, skuespillere og mediefolk, der på rygraden ved, hvordan man bliver på den progressive banehalvdel, hvor krænkede kvinder for tiden står højt i hierarkiet. Noget andet er, at Linde stort set ingenting sagde. Vi fik en anekdote fra en julefrokost, som ingen kan kontrollere, og da hun ikke vil sætte navn på den, hun anklager, har Linde primært lært os, hvordan det medieeksponerede individ uden at tage et reelt ansvar for egne ord med stor effekt kan koble sig på dyrkelsen af det såkaldt ’strukturelle problem’. Tanken om dette – altså, at visse magtforhold eksisterer, uden at vi nødvendigvis tænker over det – præger tidens diskussioner om racisme, kønsdiskriminering og minoriteter og giver den enkelte mulighed for omkostningsfrit at skyde efter en slags usynlig fjende. … De gør sig selv til en front af upersonlig bitterhed, der lægger en dyne af splid og offermentalitet hen over landet her, og som naturligvis i urimelig grad mistænkeliggør mandekønnet som sådan.” (Sørine Gotfredsen, Berlingske, 20. september)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113589/trackback

31 Comments »

 1. Hende husker vi. Øv hvor hun minder om Hillary Clinton.

  Kommentar by k.m. — 24. september 2020 @ 13:32

 2. Har arbejdet sammen med Lotte Thor. Hun er lige så blæst, som hun ser ud.

  Kommentar by Michael — 24. september 2020 @ 13:36

 3. Apropos “Me-too” har Bill Clinton ifølge sædvanligvis pålidelig kilde udtalt sig: “Jeg husker det godt. Når jeg gik rundt og gav unge, flotte piger virkelig dybe langvarige krammere, var der altid en flok piger, der stod omkring os og sagde “Me-too!” :-)

  Kommentar by A-mad — 24. september 2020 @ 13:51

 4. Spekulerer lidt på, om ordene ‘blanke’ og ‘blæste’ nu også er helt dækkende..?

  Kommentar by Kimski — 24. september 2020 @ 13:52

 5. Hyp lille Lotte…

  Kommentar by Revisoren — 24. september 2020 @ 13:57

 6. DE KRÆNKELSESPARATE FEMINISTER SOM DOMINERER DR OG TV2 har nu afsløret sig selv som de radikale, rabiate og magtsyge kællinger de er. So fie Lindes tvivlsomme udtalelser er blevet til et PROPAGANDABRØL om at mændene er for simple, primitive og dumme til at kunne finde ud af at opføre sig ordentligt, i modsætning til kvinderne som altid er artige, søde og yderst respektable.

  Men det er de jo ikke altid. Man kunne også producere 100, 200 eller 500 udsendelser om kvindelige forbrydere, psykopater og monstre. F.eks. var der kvinden der myrdede sin egen søn for at få fingre i hans livsforsikring.

  Men både de mandlige og kvindelige uhyrer er jo trods alt ikke hverdagskost alle steder. Så er DRs P1 felttog mod mændene mon ikke udtryk for visse journalist-kællingers selvglade storhedsvanvid og lyst til magt og nedgørelse af mændene? Er disse journalistmadammer mon ikke temmelige afstumpede, smalsporede og smådumme når det kommer til stykket?

  Der var nogle interviews med redaktører fra EB, Pølletiken og et par andre medier, og de lagde sig alle fladt ned og indrømmede at de var skyldige i forsømmelser osv. Det var de nok også, men ikke een af dem turde sige at hetzen var blevet hysterisk og gået over gevind.

  Men DR journalisterne inviterer selvfølgelig kun folk som de véd ikke siger dem imod.

  Når kortsynede rødradikale feminister får lov til at løbe linen ud, ender det i statsbankerot, fattigdom, terror og død.

  Kommentar by Bent A — 24. september 2020 @ 14:15

 7. Kommentar by Bent A — 24. september 2020 @ 14:15.

  Her skulle der være læsemateriale til de næste par uger om emnet, og det er særdeles interessant, hvad der, som et oppustet lig, stiger op til overfladen.
  http://unknownmisandry.blogspot.com/

  Kommentar by Kimski — 24. september 2020 @ 14:24

 8. Når Sofie Linde kommer med en anklage, som hun gjorde, godt nok rettet mod en specifik person, men i virkeligheden rettet mod mandekønnet som helhed, så bør man kunne bevise det! Alternativet er at alle, kan beskylde alle for uhyrligheder uden at kunne bevise det! F.eks kunne jeg beskylde en unavngiven kvinde for seksuele tilnærmelser uden skyggen af bevis og på den måde beskylde hele kvindekønnet for noget tilsvarende. Det vil nok ikke have helt den samme medieopmærksomhed, for det er ikke den dagsorden, som er interessant lige nu! Men hvem ved måske engang!
  Ingen, overhovedet ingen, kan vide om det ikke bare er noget Sofie Linde finder på for at være interessant!
  Nuvel der har været og der er sikkert en rådden kultur på DR! De er jo røde hele bundet!

  Kommentar by Den Nervøse — 24. september 2020 @ 14:31

 9. Mon ikke Poul Madsen har et job til den små Lotte på Ekskrement Bladet?

  Pølle-manden har jo fuldstændig kapituleret til feminazierne de seneste dage, og har nu ophøjet sig selv til moralens vogter…

  Kommentar by Revisoren — 24. september 2020 @ 15:20

 10. Sørine Gotfredsen er usædvanlig god og præcis.
  Der kan I se. Ikke alle kvinder er håbløse :-))

  Kommentar by traveler — 24. september 2020 @ 15:23

 11. -Sexisme – er igen en af de tågede begreber, som blot afsløre en form for nypuriatisme med bonnerthed, og general sexforskrækkelse. Lidt ligesom det tågede begreb- Fremmedhad- Sig mig er det alt fremmed der er godt? (eller er det alt fremmet der er dårligt). Et gummitåget begreb. Ligesom- Integration- Integrere alt revl og krat med Islamisk magtovertagelse, så vores børn og børnebørn skal leve i et Islamisk diktatur? Fy helvede. Begrebet -Racisme er også blevet totalt udvandet i debatten.
  Forståeligt med Sexchikane debat fra overordnede som misbruger Deres magt overfor underordnede medarbejdere. Fint- men hvis enhver kønslig tone skal udskammes i Bonnerthedens og den sexforskrækkede nypuriantistisk kultur, nu hvor massevoldtægt og bandemisbrug begynder at hærge, imens Tommy Robinson udskammes for at have fremvist den massemisbrug af engelske småpiger (1400-1500), og Inger Støjberg også skal igennem møllen for at have prøvet af forhindre mindreåriges tvangsægteskaber o.a. Så vil jeg hellere støtte den mere frimodige hedonistiske kultur.Jeg grimmes over tidsånden, og jeg- :-) Føler mig krænket over Curlingsgenerationens sarthed overfor forplantningslegens udtryksformer. :-) (Som en kendt kok vist har udtrykt- Oralsex er en smagssag:-) :-) :-)). Støt SIAD. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 24. september 2020 @ 15:55

 12. So who is worse those pedophile men that were fuck in the ass in return for their job and now are media manager, demanding a blow job or a fuck in return for a media job or the sluts that graduated in french lesbian dance theories that were used to get “anyting” they wanted just because they fucked their way. Now when they are dumped and ignored by the pedophile men managers in media that demand sex in return because they are always on the lookout for young females to exploit the old ones feel ignored because they do not have that sexual magic like before.

  whose fault is it that you traded sex for a job with pedophile men in media?

  I am a man but i do not take responsibility for what you did with pedophile men in media or politics. Take your responsibility and do not blame your low iq on other men than the ones that you traded sex for jobs. When that worked out for you then it was nice and great, now you cry and blame men that work hard and pay taxes and get their jobs on merits.

  all these commies, feminists, radicals, politicians, journalists. media garbage, traitors, pedophiles, satanists need to be treated as traitors or ship them off to some shithole. these pieces of shit disguist me.

  Kommentar by Erwache — 24. september 2020 @ 16:00

 13. Hele DR kampagnen er nok aftalt spil. Den gik i gang samme dag som So fie Linde havde fortalt om julefrokosten for længe siden. Hvor det slet ikke er usandsynligt at hun i beruset tilstand har misforstået noget humor, og så er det vokset i hendes fantasi gennem 12 år. Eller måske er hun bare en løgnagtig sladderkælling?

  Een ting er sikker: propagandahetzen er useriøs og bygger på sladder, og det er grove løjer at DRs ledelse tillader 100 udsendelser og indslag på een uge om at danske mænd i bred almindelighed er nogle tarvelige stoddere og en slags undermennesker.

  Måske talskvinden til 4 millioner om året, Maria Rørby Røv, burde udskiftes med en knap så rabiat rødstrømpe. Eller hvad med at få en pæn, klog og ordentlig mand som Michael Jalving til at styre det syge foretagende. Måske det er et mandfolk der skal til for at løfte det åndelige og moralske niveau i DR….?!!

  Kommentar by Bent A — 24. september 2020 @ 16:26

 14. Det er altså moderne at slynge om sig med usubstantielle påstande og forvente at folk bare tager dem for pålydende?

  Vi lever i den grad i en post-faktuel tid. Alt er tilladt, alt er muligt og det er alt sammen gratis.

  Jeg håber at der er en eller anden der har pondus nok til komme med en officiel anklage mod sofie for det kan ganske enkelt ikke være lovligt at lufte den slags anklager uden konsekvens!

  Kommentar by Santor — 24. september 2020 @ 16:57

 15. At visse kvinder kan blive HYSTERISKE over ingenting, illustreres i disse dage af Radikales, Enhedslistens og SFs kvinder, der er gået helt amok i krav om at der skal bruges endnu flere milliarder af kroner på klimaet OG indvandringen. Iflg. dem kan bare een dags forsinkelse af klima-kampen få alvorlige følger, og 14 dages udsættelse kan føre til klodens undergang.

  Men den store verdenskrig mod klimaet som klima-tosserne ønsker, er fuldstændig meningsløs. Deres krav om at der skal vendes op og ned på hele samfundet, for at bekæmpe co2, bygger på: INGENTING!

  Deres klima plidder-pladder er kejserens nye klæder om igen. Og det er enten af dumhed eller kynisme, at de aldrig nævner solen med eet ord.
  Selvom det er den og ikke co2 der bestemmer klimaet, temperaturerne, vind og vejr.

  Klima-hysteriets virkelige mål er at bane vej for kommunisme og statstyranni samt mere indvandring.

  Kommentar by Bent A — 24. september 2020 @ 17:00

 16. “Moderne” er et tomt buzzword, som egentligt er et neutralt ord til at betegne noget ikke tidligere set eller bemærket. At være moderne er ikke en kvalitet i sig selv; ligesom det at være ung. Ungdom forbindes normalt med umodenhed, dumhed, ufærdighed og alt andet der begynder med ‘u’. Lad det være moderne at være umoderne og umoderne at være moderne! – husk ord skaber virkelighed og virkeligheden er forvirrende for mange unge moderne kvinder af det modsatte køn.-)

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. september 2020 @ 17:29

 17. Er det muslimer?

  Omstridt imam lavede skilsmissekontrakt, hvor muslimsk kvinde kunne miste børnene: »Det er psykisk vold udført med en shariakontrakt«
  For første gang kan det skriftligt dokumenteres, hvordan en imam i Odense stiller krav til kvinder om at opføre sig på en bestemt måde efter en skilsmisse. En kontrakt fra imam Abu Bashar viser, hvordan en kvinde skulle skrive under på, at hun ikke vil gifte sig med en ny mand eller »krænke familiens ære« efter en skilsmisse. Ellers ville hun miste børnene. Odenses borgmester er dybt forarget: »Det er meget, meget grim læsning,« forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 24. september 2020 @ 18:27

 18. @ Bent A — 24. september 2020 @ 17:00

  Hun er en ægte KAREN, hun bliver nemlig hysterisk over ingenting og ligeså hysterisk over alting!

  Det er den store forskel :
  https://ekstrabladet.dk/ingemann/den-store-forskel-../8285660

  Kommentar by Santor — 24. september 2020 @ 18:28

 19. Odenses borgmester Peter Rahbæk Juel er muligvis lidt af en feminiseret klovn? Først var han fornylig med til at holde en fest, hvor man slet ikke overholdt de corona-regler som politikeren synes alle andre skal overholde. (var det den fest hvor 45 ud af 68 gæster blev smittet?)

  Nu er han så dybt forarget over at en muslimsk kvinde kan miste børnene efter en skilsmisse. Men det er da den normale behandling af danske mænd ved en skilsmisse. I ni af ti tilfælde er det kvinden der opløser hjemmet. Hun beholder alle rettigheder og lidt til, mens de danske mænd og børnene er retsløse.

  En mand der var frihedskæmper under krigen og blev taget af gestapo, fortalte mig at han var blevet ydmyget og behandlet hårdt og brutalt af gestapo, men at feministerne i skilsmisse-bureaukratiet var værre end gestapo. Deres psykiske tortur og vold mod børnene og ham selv, oplevede han som værre.

  Er Peter Rahbæk Juel en feminiseret muslimlefler, eller er han bare uvidende om hvordan danske mænd og deres børn kan blive tyranniseret af de modbydelige kvindesagskvinder i familieretssystemet?

  Kommentar by Bent A — 24. september 2020 @ 19:02

 20. Godt skrevet fr. Sørine

  Kommentar by Hul igennem? — 24. september 2020 @ 19:37

 21. Tak Sørine. Flot skrevet.

  Kommentar by Michael Unna — 24. september 2020 @ 19:51

 22. Bent A kl. 19:02

  “En mand der var frihedskæmper under krigen og blev taget af gestapo, fortalte mig at han var blevet ydmyget og behandlet hårdt og brutalt af gestapo, men at feministerne i skilsmisse-bureaukratiet var værre end gestapo. Deres psykiske tortur og vold mod børnene og ham selv, oplevede han som værre.”

  Hvis frihedskæmperen var – lad os sige – 23 år i 1943, er han 100 år i dag. Hvis han fik børn som 35-40 årig, er de i dag tæt på pensionsalderen. Alligevel slås han med konen om forældremyndigheden.

  Tsk tsk …

  Kommentar by np — 24. september 2020 @ 19:54

 23. Santor — 24. september 2020 @ 18:28:

  Har du lagt mærke til at udtrykket “Karen” stort set KUN bliver brugt om hvide kvinder? Det er et anti-hvidt skældsord og derfor bruger jeg det ikke.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. september 2020 @ 20:18

 24. Feministen “np” er dummere end dum. Det er selvfølgelig en del år siden han fortalte om det. Og den gang han fortalte om det, var det en del år siden med skilsmissen. Men np tror åbenbart at alting sker samtidig med at det bliver fortalt eller genfortalt. “np” har åbenbart sin helt egen tidsregning.

  “np er en rabiat og radikal femte-kolonne troll som kun er med for at brokke sig, og for at afspore debatterne. Men hun er gennemskuet, og hun er til grin. Det generer hende naturligvis ikke.

  Hun er også tilhænger af censur, indvandring, islamisering og klima-hysteri. Og gribes af raseri hvis nogen kritiserer de gamle partiers politik. Og så er hun Greta Tunfisk og So fie Linde fan m.m.

  Kommentar by Bent A — 24. september 2020 @ 20:55

 25. Bent A kl. 20:55

  Hvornår blev frihedskæmperen tortureret af feministerne? Var det 1950’erne, hvor han må have været i trediverne – den alder hvor man normalt har mindreårige børn?

  Var der virkelig feminister i 1950’ernes Danmark? Jeg troede ellers, at det var den gyldne tid, hvor kvinderne gik hjemme og passede hus og børn.

  Det er dig, som har talt med frihedskæmperen. Fortæl, fortæl …

  Kommentar by np — 24. september 2020 @ 21:15

 26. “Første betydelige fortaler for kvindefrigørelsen i Danmark, …” Mathilde Fibiger (1830 – 1872) https://www.kvinfo.dk/side/170/bio/768/

  Kommentar by anno — 24. september 2020 @ 21:44

 27. Sørine Gotfredsen er fantastisk til at udtrykke sig i disse skrækkelige tider, godt tænker jeg, der er normale mennesker til stadigvæk. Hvem der kan skulle prøve at tage til Jesus Kirken og deltage i en højmesse med Sørine Gotfredsen.

  Kommentar by IES — 24. september 2020 @ 22:18

 28. There is one more aspect in this. How can a muslim sponsor and maintain a BMW when people that have real job, that they got on real merits can not afford something like that, a luxury.

  Also, the muslims driving a Mercedes are usually king pin criminals, involved in various tax scams, drug trafficing, prostitutes, and various welfare and social benefit scams. A car that is usually officially “owned” or “paid” by someone else than the one that drives it daily. Or that they “lease” the car so the leasing company owns the car so that you can not track the criminal, or that they drive with false foreign plates. These people usually have not got their driving license like normal people have.

  There is a sequence when Paludan just stands at a parking lot near Motalavej and suddenly the crimimal muslims show up with new luxury cars. The local police do not take crap and follow them immediately and stop them at the first traffic light. That police work is admirable, those people have balls and act on dead on instinct.

  Stay focused and be safe.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 24. september 2020 @ 23:25

 29. https://fyens.dk/artikel/avis-vollsmose-kvinde-m%C3%A5tte-underskrive-shariadokument-for-at-f%C3%A5-skilsmisse

  og

  https://fyens.dk/artikel/rahb%C3%A6k-juel-om-sharia-skilsmissedokument-det-er-en-pervers-m%C3%A5de-at-stavnsbinde-kvinder-p%C3%A5

  Da OT jo ikke virker ret tit, vil jeg bare lide afsløre det her vanvid i Odense.

  Beviset på at sharialove bliver benyttet i Odense!

  Kommentar by Black Watch — 25. september 2020 @ 00:45

 30. Kommentar by Black Watch — 25. september 2020 @ 00:45

  Black Watch, se her: http://www.uriasposten.net/archives/113589#comment-5389830, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 25. september 2020 @ 07:55

 31. Mange fakta er i dag heldigvis kun et klik væk. Men gør det ikke, hvis det forhindrer et godt skænderi!:-) Til almindelig info om frihedskæmperne (de forrige!:-).

  “Frihedskampens helte er snart døde, men historien lever
  Antallet af modstandsfolk, der hørte meddelelsen om, at de tyske tropper i Danmark havde overgivet sig, bliver ikke overraskende færre og færre. Der findes ingen officielle tal over antallet af nulevende modstandsfolk, men Jens Ege og Jakob Sørensen, historiker, ph.d. og forfatter til en række bøger om Anden Verdenskrig, vurderer begge, at der er tale om en lille gruppe på højst 100 mand. Antallet af modstandsfolk, der hørte meddelelsen om, at de tyske tropper i Danmark havde overgivet sig, bliver ikke overraskende færre og færre. Der findes ingen officielle tal over antallet af nulevende modstandsfolk, men Jens Ege og Jakob Sørensen, historiker, ph.d. og forfatter til en række bøger om Anden Verdenskrig, vurderer begge, at der er tale om en lille gruppe på højst 100 mand.” (Kristeligt Dagblad 3. maj 2017)

  Kommentar by A-mad — 27. september 2020 @ 09:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper