25. september 2020

Petar Socevic 3.0: “Nye Borgerlige, DF og Paludan skal sættes totalt uden for indflydelse…”

I 2019 var han folketingskandidat for De Radikale, men meldte sig i starten af året ind i Alternativet, og nu har og nu har han så stiftet partiet ‘Danmark for Alle’. Hans parti er ikke til at skelne fra Sikandar Siddiques sekteriske radikalisme, og i sidste ende er det intet andet end levebrødshumanisme.

Bemærk at partiets logo er inspireret af det officielle flag for Bosnien-Hercegovina – et land der er større end Danmark, men har færre indbyggere. At skabe et multikulturelt Danmark med inspiration fra Balkan er rendyrket idioti, og det virker logisk at partiet ‘Danmark For Alle’ inkluderer en enhjørning i sit logo.

(‘Danmark For Alle’, eks-radikale Peter Socevics nystiftede parti)

“Vi har nu alle et mangfoldigt parti som skal bekæmpe fremmedhad og diskrimination af enhver art. Det gør mig utrolig stolt at kunne bekræfte at jeg er blevet valgt som politisk leder. Således vil et barn af en flygtning for første gang stå i spidsen for et parti i Danmark.

Det er slut med at skulle vælge imellem pest eller kolera. Imellem Støjberg eller Mette Frederiksen. Imellem Vermund eller Pia Kjærsgaard. Det er slut med nedgørelsen af minoritetsborgere i vores land. Nye Borgerlige, DF og Paludan skal sættes totalt uden for indflydelse, og vi vil aldrig acceptere en regering der har overtaget deres forfærdelige menneskesyn.

Det er til gengæld starten på at enhver pige og dreng vokser op i et land med ligeværd, menneskerettigheder og humanisme. Et land hvor dine muligheder i livet ikke afgøres af om du hedder Fie eller Fatima, Hans eller Hassan. Et land hvor fattigdom gøres til fortid, og hvor klimakrisen endelig tages alvorligt.

Vi vil løbende præsentere kandidater og mærkesager, samt indkalde til pressemøde inden for den nærmeste fremtid. … Vi er den forandring vi søger. Vi er dem vi har ventet på. Lad os skrive Danmarkshistorie sammen. (Peter Socevic, Facebook, 23. september 2020)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113610/trackback

30 Comments »

 1. GRINAGTIGT

  Danmark For Alle UNDTAGEN Nye Borgerlige, DF og Paludan.

  Velfærdsturisterne har virkelig formået at splitte Danmark med deres totalitære sindelag,

  Kommentar by tavsen — 25. september 2020 @ 10:15

 2. #1 helt enig.
  Der er ingen ” afsmittende effekt ” at spore , mht dansk folkestyre sindelag. Hvis han er vokset op her i landet , kan allah glæde sig over , at det overhovedet ikke kan mærkes , hvor det betyder noget.

  Kommentar by Heisahero — 25. september 2020 @ 10:20

 3. Endnu en perker der aldrig skulle have været i vores land.

  Kommentar by piphans — 25. september 2020 @ 10:31

 4. Må det tillades at kopiere fra en anden blogpost om den totalitære personage, der ikke formåede at blive indvalgt trods RV’s store valgsejr, men det skal nok lykkes på egne ben.

  “Han kæmper imod integrationsydelse og kontanthjælpsloft, men for sammenhold…”

  Sammenhold baseret på had mod os normale. Ligesom i Iran i 70’erne. Og vi ved jo godt hvordan det gik for de røde iranske idioter efterfølgende. Hvis de forbandede kulturradikale idioter her til lands bare kunne lade være med, at trække alle os andre med ned i sølet, så ville jeg egentlig være ligeglad.

  https://newspeek.info/skoleelever-hvis-vi-kommer-til-at-dominere-faar-i-alle-hugget-hovedet-af/

  Kommentar by Hr. Snusk — 20. oktober 2018 @ 17:01

  uriasposten.net/archives/95795

  Kommentar by tavsen — 25. september 2020 @ 10:44

 5. Hvis det er et forfærdeligt menneskesyn, at afvise 50 millioner migranters ønske om at befolke Europa og herunder Danmark for dermed at ruinere os totalt – ja så har jeg et forfærdeligt menneskesyn.
  Gad vide hvor Peter Socevics mener, at grænsen for masseinvasionen er nået? Danmark kan bestemt ikke hjælpe, når statskassens indhold alene går til at fodre sultne islamiske rovdyr i millionvis. Godhedspsykopaterne vil ikke forstå, at der er grænser – også for dumpning i Europa af overskudsbefolkninger. Den tredie verdenskrig bliver krigen om vand, mad og varme.

  Kommentar by Gustav Jensen — 25. september 2020 @ 10:46

 6. I det mindste kan han levere et godt grin til os andre. Nuvel.. Konservative og Venstre er stadig den største forhindring for en realistisk udlændingepolitik herhjemme.

  Kommentar by Realisten — 25. september 2020 @ 10:50

 7. “Lad os skrive Danmarkshistorie sammen.“ (Peter Socevic, Facebook, 23. september 2020)” skulle du ikke begynde med at kende den historie der er der.Saa vil du kunne forstaa du ikke har fattet et dyk af Danmark.

  Kommentar by dunk — 25. september 2020 @ 11:16

 8. Et land hvor den hvide (mand) er slaven. Arbejde til de 70-75 år og gå direkte i graven.
  Dem, der har læst en bog, bestået en eksamen uden karakterer og fået en sjov hat på bestemmer. Den dumme arbejdsklasse betaler.

  Kommentar by Anonym — 25. september 2020 @ 11:40

 9. Han blokere alle der siger ham imod. Jeg er en af dem. Lede svin.

  Kommentar by Ewing — 25. september 2020 @ 11:48

 10. Han er faktisk et levende bevis for at der er alt mulig grund til at støtte NB!
  DF har svigtet og Stram Kurs/ Hard Line vil ikke komme ind og er kun stemme spild!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. september 2020 @ 12:04

 11. Danmark for alle og straks skal nogen udelukkes :))

  Kommentar by Martin — 25. september 2020 @ 12:05

 12. “og det virker logisk at partiet ‘Danmark For Alle’ inkluderer en enhjørning i sit logo” LOLOLOLOL

  Kommentar by Vagn Henning — 25. september 2020 @ 12:09

 13. Abekatten skulle sendes tilbage til balkan,hvor den kom fra.

  Kommentar by Nielsen — 25. september 2020 @ 12:19

 14. Der er ingen ” afsmittende effekt ” at spore , mht dansk folkestyre sindelag.
  Heisahero — 25. september 2020 @ 10:20

  Nej, og det kommer der heller aldrig. De har ikke formået at skabe et velfærdssamfund i deres egne lande, men hvordan skulle de så blive i stand til at videreføre et dansk velfærdssamfund med deres egoistiske adfærd?

  Pr. 1. april 2020 er der i alt 809.168 indvandrere og efterkommere i Danmark, som svarer til 13,9 pct. af den samlede befolkning. >>> 517.987 personer har oprindelse i ikke-vestlige lande.

  Kommentar by tavsen — 25. september 2020 @ 12:30

 15. @ Vagn Henning — 25. september 2020 @ 12:09

  Det eneste der mangler er en regnbue med en potte guld i begge ender.

  Men som Kim skriver er det blot endnu en udgift på Danskernes skatte-billet.

  Kommentar by Santor — 25. september 2020 @ 12:35

 16. This garbage does not care about Denmark or Danish people, he is not loyal to Denmark. He is loyal to his self-interest. So he can get the votes and get into the Danish Parliment, first get the salary and then sell his votes to glohalists, satanists and pedophiles.

  So Denmark will have a plethora of garbage that are not loyal with Danish people but they represent them. So why do you need this piece of shit and muslims and other pieces of shit that are only there for their own pockets and self-interest?

  When I see the name Peter Socevic I have to take a shit.

  Kommentar by Erwache — 25. september 2020 @ 12:48

 17. Der arbejdes på at SÆTTE HELE DET DANSKE FOLK UDEN FOR INDFLYDELSE. Men man skal jo begynde et sted.

  Faktisk er vores demokrati allerede et skin-demokrati. Mængden af manipulation, fortielser, løgnepropaganda og valgflæsk er så kolossal at flertallet af vælgerne er så indoktrinerede og ensrettede, at de er blevet til en slags stemmekvæg der ofte stemmer imod deres egne interesser.

  Manipulationen og hjernevasken starter i børnehaverne og underskolen og fortsætter sidenhen via hykleriske MSM og universiteter mv.

  Indvandringen og folkeudskiftningen fortsætter.

  Danskerne begynder at ligne et fortabt folkefærd.

  Kommentar by Bent A — 25. september 2020 @ 12:54

 18. Danmark for Danskere. Ikke for den yderst modbydelige Islamiske ukærlige undertrykkende menneskeforagtende religion. STØT SIAD.

  Kommentar by Michael Unna — 25. september 2020 @ 13:06

 19. “Vi er den forandring vi søger.” – Sjovt, det var det samme slogan som nazisterne, kommunisterne, og fascisterne brugte da de oprettede deres partier.

  At omdøbe venstrefløjens totalitære magtovertagelse af samfundet til humanisme er smart, men i sidste ende er det de samme mennesker med en ny maske på.

  Kommentar by Per — 25. september 2020 @ 13:11

 20. Helt ærligt, der er vel ikke nogen normalt begavede mennesker, der kunne finde på at indsende en vælgererklæring til Danmark For Alle
  Endnu et parti opstået ved deling af RV: Ny Alliance, Liberal Alliance, Partiet Fremad, Stram Kurs, Hard Line, Alternativet, Frie Grønne og nu Danmark For Alle! De viser bare hvor useriøst et parti RV er!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. september 2020 @ 13:13

 21. STRAM KURS/HARD LINE er da vist ikke opstået som en udløber af det anti-danske radikale kommunistparti.

  Kommentar by Bent A — 25. september 2020 @ 13:19

 22. Man fik åbenbart ikke gjort arbejdet færdigt ved Srebrenica…

  Kommentar by Revisoren — 25. september 2020 @ 13:22

 23. Det burde være utænkeligt at partier som “Veganerpartiet”, “Elbæk & Siddiques nye Klovneparti 2” og “Danmark for alle minus dem vi ikke kan lide” kan få underskrifter nok til at blive opstillingsberettiget.
  Da seneste folketingsvalg imidlertid viste at mere end 85% af vælgerne i et eller andet omfang er åndeligt retarderede, så er støttepotentialet nok til stede.

  Kommentar by bjarne binee — 25. september 2020 @ 13:24

 24. “vi vil aldrig acceptere en regering der har overtaget deres forfærdelige menneskesyn”.

  Ja, vi der ønsker at vores folk skal overleve og at vores børn skal have en fremtid har virkelig et “forfærdeligt menneskesyn”.

  Danmark tilhører IKKE “alle”. Danmark tilhører (etniske) Danskere.

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. september 2020 @ 14:20

 25. Man behøver bare læse sammenfatningen i Danmarks Statistiks – Indvandere i Danmark – for at forstå hvor skrækkeligt det står til, for både indvandere og disses efterkommere. Det gælder karakterer i skolen, uddannelsesniveau, beskæftigelsesniveau, antal på offentlig forsørgelse, specielt kvinderne, kriminalitet, hvor specielt indvandere fra muslimske lande er uhyggeligt overrepræsenteret!
  Det er fuldstændigt tydeligt at integrationen endsige assimilationen har været en dundrende fiasko og at det eneste vi har opnået er at importerer en dysfunktionel underklasse, og der er ingen – slet ingen – tegn på at det bliver bedre!
  Gad vide om det var hvad Poul Schlütter Og Poul Nyrup havde ønsket sig da de vedtog og udbyggede de regler, som gjorde det muligt. Det har man svært ved at forestille sig!
  Det chokerende er at vores nuværende politikere overhovede intet foretager sig for at ændre den suicidale kurs! Tværtimod.

  Kommentar by Den Nervøse — 25. september 2020 @ 14:28

 26. Når ca. 85% af vælgerne stemmer for mere af samme, må der være mange af de 15% der stemte for at stoppe det, der ikke har “mands”mod/rygrad nok, til IRL at stå inde for sine meninger og agitere for dem (de såre enkle fakta).

  – alt for mange lader sig ligge under for samfundets-/omgivelsernes-/familiens sociale pres: “du er ude, hvis du ikke agerer/handler som os!”

  Er det mon skjult social/adfærds kontrol eller manglende rygrad for egne meninger, der er skyld i, at ca. 85% stemmer for mere af mere?

  Jeg ved godt, at det kan være svært, at skulle sige til moster offentligt ansat, at hun måske skal vælge anden arbejdsgiver, eller at bror/søster måske skal belave sig på arbejde frem for kontanthjælp, men får de fakta for fremtiden lagt på bordet, ville de fleste nok forlade de 85%.

  – Vi må gribe i egen barm, IRL, hvis vi ønsker noget ændret!

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. september 2020 @ 23:33

 27. Send den besætter hjem. Farvel – tak for besøget.

  Kommentar by Iznogut — 26. september 2020 @ 02:03

 28. Manden er tydeligvis idiot der lever i en drøm, han kommer selvfølgelig aldrig igennem med den tåbelige plan, der jo netop ville munde ud i ægte fascisme som al pladderhumanisme reelt er.

  Kommentar by LarsB — 26. september 2020 @ 20:10

 29. Men de unge danske piger vil slutte op om dette progressive parti. Og give det magt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 10. oktober 2021 @ 21:50

 30. Du er en af de migranter der skulle have været afvist, du er anti demokrat og modstander at vestlige værdier

  Kommentar by Karl mørup — 1. november 2021 @ 21:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper