25. september 2020

Rød finansminister: Den grønne omstilling bliver dyr, pengene kommer vi til at ‘mangle’ andre steder

Som Ole Birk Olesen (LA) udpensler på Facebook, så vil regeringens klima-udspil gøre alle biler dyrere, også elbiler, og det vigtigste er tilsyneladende at få ‘flere penge i statskassen, ikke at få grønnere biler’. Det bør ikke overraske nogen, for noget (Læs: nogen) skal jo finansiere den brede og dybe velfærdsstat.

Bortset fra Liberal Alliance og Nye Borgerlige stemte et enigt folketing for 70 procent CO2-reduktion, hvad reelt var overbudspolitik udtænkt af fantasten Uffe Elbæk. Han blev sekunderet af panikangste Greta Thunberg, og medierne afspejlede som sædvanligt blot Twitterlands kollektive psykose. Nu kan man så læse, at finansminister Nicolai Wammen advarer mod konsekvenserne af de dyre klimamål. Hate to say I told You so.

Fra Berlingskes interview med Nicolai Wammen – ‘Bekymret’ finansminister advarer nu mod ‘utrolig dyr’ vej mod klimamål: Vi skal tænke os om. Bemærk det retoriske trick: Risikerer at miste den ‘folkelige opbakning’.

“Finansminister Nicolai Wammen advarer nu bl. a. regeringens støttepartier mod forslag, der vil gøre den grønne omstilling unødigt dyr – såsom en million elbiler eller for tidlige og hårde krav til landbruget. Samtidig åbner han nu for en grundlæggende debat om Danmarks vej frem mod afgørende klimamål, ligesom han lægger luft til centralt krav fra de Radikale. Meldingen gør støttepartier dybt bekymrede.

Danmark skal være en ‘grøn stormagt’. Men vi må ikke blive det på en måde, hvor omkostningerne vokser sig så store, at selve den folkelige opbakning til projektet lider skade. Sådan lyder budskabet fra finansminister Nicolai Wammen (S), som forud for efterårets forhandlinger om alt fra transportsektoren til landbruget og en grøn skattereform nu advarer bl. a. regeringens støttepartier mod at stille så hårde krav til hastigheden i den grønne omstilling, at den bliver ‘unødigt dyr’.

Finansministeren erklærer sig ‘bekymret’ over, at ‘nogen – med de bedste intentioner – vil træffe beslutninger, der gør regningen større, end den behøver at være’. ‘Når jeg følger den politiske debat, bliver der præsenteret forslag, som lyder nemme, men som reelt vil være utroligt dyre. Derfor er det på sin plads at komme med en advarsel. …,’ siger han: ‘Bruger vi pengene ufornuftigt, vil vi mangle dem på andre områder – bl. a. når det kommer til velfærd og erhvervsliv. Vi skal tænke os om, for ellers risikerer vi at sætte den unikke opbakning til den grønne omstilling over styr.'”

(Berlingske, 24. september 2020, forside, udsnit)

“Liberal Alliance ville i forhandlingerne have indskrevet en bestemt ordlyd for at sikre, at den grønne omstilling ikke koster på beskæftigelsen, men det afviste de øvrige partier. … De tre største borgerlige partier har stirret sig så blinde på muligheden for at få flere klima-angste vælgere, at de nu bakker op om denne samfundsskadelige aftale,’ skriver Vermund, der frygter, at aftalen betyder, at danske virksomeder ’skal spændes hårdere for’.” (Berlingske, 7. december 2019)

Oploadet Kl. 16:25 af Kim Møller — Direkte link56 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113622/trackback

56 Comments »

 1. Indvandringen var også et forsøg på finansiering af velfærdsstaten.

  Ingen har forholdt sig til det problem at velfærdsstaten fungerer efter kædebrevsprincippet. Alle udbetalinger skal finansieres af de til enhver tid gældende indbetalinger. Der er ingen opsparing i systemet. Der skal hele tiden nye “idioter” til at finansiere det, som ikke er er økonomisk bæredygtigt.

  Så derfor var mange (også i erhvervslivet) positive overfor import af “raketforskere” fra Islamistan.

  Men indvandringen bliver velfærdsstatens død og ingen i rød blok tør indrømme det!

  Kommentar by Vakse Viggo — 25. september 2020 @ 17:06

 2. Klimakampen er Endnu et angreb på europæere, denne gang ved at gøre det dyrere at leve.
  Efter hukommelsen:
  The purpose of war is destruction of products of human labor
  1984

  Således også med klimakampen, som er en del af angrebet på europæiske befolkningers gener.
  Ligesom feminisme, indvandrere, blandede forhold mv.

  Kommentar by John Sorensen — 25. september 2020 @ 17:08

 3. NÅ, FOR EN GANGS SKYLD LIDT SUND FORNUFT fra Chrborg. Wammen er åbenbart ikke komplet tåbelig, i modsætning til de hjernedøde feminister og fantaster i Enhedslisten, SF og RV. (samt Venstre. Lars Quisling ville have en million el-biler ind, og en masse benzin- og dieselbiler ud med tvang)

  Når man høre de hysteriske madammer fra EL, SF og RV, må man formode at de er idioter, for de ser fuldstændig bort fra omkostningerne, og de snakker som om co2 er en slags giftgas der vil dræbe os alle og lægge hele jordkloden øde, hvis vi ikke når “klima-målet” på 70%.

  (Sandheden er at co2 er en lille, uskadelig og nødvendig del af atmosfæren. Hele klima-kampagnen bygger på fup og videnskabs-humbug)

  Det er de samme politik-kvinder som også vræler op om at det er en skamplet på Danmark hvis vi ikke modtager yderligere et par millioner indvandrere fra Afrika. Danmark har ansvaret for alle verdens 60-70 millioner rejselystne evigheds-social-klienters velbefindende, påstår Rosa Lund, Eva Flyvholm, So fie Carsten, Jelved, Zenia, Pernille Skipper og Pernille Weiss samt Morten Dum-som-en-Østers.

  En video hos hodja forklarer hvorfor det er dumt og meningsløst med alt dette kissejav og de hysteriske krav om milliarder og atter milliarder af skatteyder-kroner til bygning af kæmpevindmøller, grøn omstilling og indkøb af el-biler.

  Sverige er på vej mod statsbankerot pga. tåbelige politik-kvinder, og Danmarks ender også som et fallitbo, hvis ikke der slås koldt vand i blodet.

  Kommentar by Bent A — 25. september 2020 @ 17:17

 4. Send alle muslimer hjem asap. Så kan vi høste omkring 50 milliarder om året til at finansiere den grønne omstilling. Politikerne har imidlertid prioriteret kostbar velfærd for unyttige parasitter, fremfor investering i Danmarks grønne fremtid. Uden at spørge danskerne. Med 250.000 muslimer på fodrebrættet, ser Danmarks fremtid kulsort ud – ikke grøn. Er politikerne bare dumme, eller bruger de begge deres hjerneceller for lidt? Tænk over det – 50 milliarder smidt ud i kloakken hvert år.

  Kommentar by Gustav Jensen — 25. september 2020 @ 17:50

 5. OT: Om lidt kommer Erwache sikkert med et langt indlæg. Tror at han ville få fem-syv gange så mange læsere, hvis han gik over til at skrive på dansk. Mange springer konsekvent over. Kan han ikke få en til at hjælpe sig med at oversætte?

  Kommentar by Bent A — 25. september 2020 @ 17:52

 6. # Gustav J: Mange mener at der er tale om at en halv million kultur-fremmede indvandrere, eller flere, forsørges af de danske skatteydere. Og at der kunne spares mindst, allermindst, 100 MILLIARDER KR: om året. Yderligerekan der spares mange milliarder på at skrue ned for klima-hysteriet mv.

  Kommentar by Bent A — 25. september 2020 @ 17:58

 7. “Grøn” omstilling behøver ikke at være så svær.

  Start med at bygge Atomkraftværker, så kan kul og diesel fyrede kraftværker nedlægges i takt med at A-kraft overtager det hårde arbejde med at skaffe stadig mere elektricitet til Danskerne og når Danskerne så har indset værdien af A-kraft sikkert også alle vindmøller og sol-anlæg.

  Atom-kraft må nødvendigvis være det første skridt i en grøn omstilling!

  Kommentar by Santor — 25. september 2020 @ 18:07

 8. Er det muslimer?

  Fire unge mænd er fundet skyldige i at have voldtaget en 15-årig pige i et skur ved Sofiendalskolen i Haslev i maj.
  Det er blevet afgjort i Retten i Næstved fredag eftermiddag.
  En fik fire års fængsel, mens to af dem fik tre år og seks måneders fængsel. Den fjerde og yngste blev idømt tre år og seks måneders fængsel samt udvisning for bestandigt, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 25. september 2020 @ 18:08

 9. Hvis vi påbegyndte masse-udsendelser af ikke-vestlige fremmede med det samme, kunne vi både spare 50-100 milliarder om året og undgå befolkningsudskiftning og enorme mængder af kriminalitet.

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. september 2020 @ 18:17

 10. Why not just enforce a law that increases the heavier car you drive? and increase the tax every year with 25% so that the pedophile traitor politicians, the pieces of shit can afford going with private jets on mettings and vacations or journalists can afford going with commercial jets. Someone has to pay.

  No need to be modest and stop, just go full blown retard since you are not elected by citizens, anyway, you cheat on elections anyway as commie so why bother what the citizens think?

  the garbage that are journalists and fiucked teir way to a job want you to click on a link so that they canb show their bosses that owns them how interesting the shitty piece they wrote is, based on an idea they copied from someone. so stop enclosing links to legacy media and diverting clicks so they can make money and get status unless you are a journalist piece of shit with ultralow iq and work for them too.

  Kommentar by Erwache — 25. september 2020 @ 18:19

 11. Bent A: go fuck yourself. No one asks you to read what I write you fucking piece shit bully. Just because you have ultra low iq and copy what others have already said does not mean you are even normalintelligent. asswipe.

  I had 3.4 million followers last time I checked. How many have you? One person?

  Kommentar by Erwache — 25. september 2020 @ 18:22

 12. Jamen tiltagene er da sikkert fornuftige, hvis Indien,Kina, USA, Brasilien, Indonesien etc følger trop……Vi er jo formidable 5 millioner indbyggere, så på Verdensplan vil vi jo være en supermagt i Grøn omstilling, hvis de andre lande gider at tage os alvorligt på samme niveau. Hør hvor vi gungre sagde musen til elefanten….:-). (Hvem gider at tage det sludder alvorligt i forhold, som andet end Statskassetænkning med dum undskyldning på klimaets vegne og 2030 og 2050 planer, som ingen ved Deres fulde 5 gider at tage som andet end spådomsvås). God weekend.

  Kommentar by Michael Unna — 25. september 2020 @ 18:28

 13. Forleden lød Mette F som Bjørn Lomborg…

  Kommentar by kartoffeldansker — 25. september 2020 @ 18:36

 14. @ 11 Erwache

  Jeg kan kun give Bent A ret. Hvorfor skrive på engelsk, jeg springer konsekvent over, og så underskriver du dig på tysk, der betyder “Vågn op”, det var iøvrigt det der stod på nazisternes partifaner.

  Hvorfor er du iøvrigt ubehøvlet overfor Bent A, han spurte stille og roligt, og så får han et “go fuck yourself.”

  Kommentar by der Adler — 25. september 2020 @ 19:04

 15. Menneskeheden gå ikke under, selvom vi benytter kul, olie og naturgas som energikilder. Der er kæmpereserver, selvom vi fik at vide af “eksperterne”, at olien ville være sluppet op år 2000. Carbondioxid er en vækstfaktor for planterne, så hvis carbondioxidfraktionen af atmosfærens luftarter stiger, øges plantevæksten til glæde for landmanden og til gavn for den globale fødevareproduktion. Imens vi nyder billig energi, kan vi arbejde videre på thoriumenergi. Vindmølle- og solcelleenergi er dyrt i fremstilling og bortskaffelse og virker, som vejrguderne vil.

  Kommentar by Ole Madsen — 25. september 2020 @ 20:16

 16. # 11
  Uriasposten er altså et debatforum. Ikke en krigszone.

  Blot et stille råd – ret din vrede mod dem, som fortjener den. Dem er der ikke mange af på denne blog.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 25. september 2020 @ 20:23

 17. Kommentar by Erwache — 25. september 2020 @ 18:19

  Dear Erwache, please, please, P L E A S E continue your sharp and searing critique of the sand niggers and the Muslim scum on Earth as we are many cultivated and educated commentators on Uriasposten who arw well versed in the English language and who would not like to miss your accounts of beta cucks and promiscuous women who fucked and blew for their jobs in the public sector and the mainstream media.

  As high IQ White, Christian individuals we must unite and stand together against the scourge of Islam rummaging though our previously so peaceful and beautiful Denmark. Go to any train station in the 30 largest cities in Denmark and it look like a cesspool in Mogadishu, Sana’a or fucking Karachi, forbyd Islam in Denmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 25. september 2020 @ 20:27

 18. Kommentar by der Adler — 25. september 2020 @ 19:04

  Folk skal vågne op, det fuldstændig ligegyldigt om nazisterne brugt den hilsen. Stop nu med det der koshernationalisme, jøderne kan godt klare sig selv.

  Kommentar by KineserSnot — 25. september 2020 @ 20:55

 19. Det han mener er: Jeg mangler penge til det luksuriøse liv,jeg har lyst at leve. Derfor er vi nødt til at forhøje skatterne,og finde flere områder,vi kan indføre afgifter indenfor.
  Han mener desuden,at vi alle skal være med til at deltage i vores fælles bedste: Afviklingen af dansk kultur og Danmarks befolknings udskiftning med muhammedanere og ovrige fremmede syd fra.
  Hvis ikke vi forstår nødvendigheden af hans og hans tyvagtige kumpaners nEUropa projekt,er vi for dumme til at bestemme over vores egne liv.

  Kommentar by Nielsen — 25. september 2020 @ 21:06

 20. Måske situationen ikke helt er til at Danmark skal være foregangsland igen igen!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. september 2020 @ 21:34

 21. Skulle Fr. Lillian Kretz med tilhørerende ægtemand og Hr Jesper Steinmetz, forlade deres ansættelse i deres hhv nyhedsudsendelser, vil jeg overveje at se disse såkaldte nyhedsudsendelser igen.
  Dog tror jeg og håber de forlader deres stillinger, efter valget i USA.

  Kommentar by Jsch. — 25. september 2020 @ 21:45

 22. Ingen kvaler, den danske arbejder betaler.

  Kommentar by Neuhammer — 25. september 2020 @ 22:00

 23. Det eneste de politikere burde bruge penge på er kondomer og en global et barns politik, alt det klimafis er umuligt at ændre på når jordens befolkning vokser med 300000 om dagen.

  Kommentar by Flaskeposten — 25. september 2020 @ 22:01

 24. Hvorfor er der ingen penge i statskassen?
  Der må være nogen store udgifter?

  Kommentar by Hul igennem? — 25. september 2020 @ 22:05

 25. Altså – hvis vores samfundsvision er, at vi skal være et multikulti samfund i en storeuropæisk regnbuerepublik, så får vi ikke råd til ret meget andet. Så skal vi jo også have råd til at indføre EUROen på et tidspunkt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 25. september 2020 @ 22:29

 26. Englands BNP er drattet 20 procent. Og det er kun begyndt

  Kommentar by BB — 25. september 2020 @ 22:41

 27. Co2 udgør 0,041% af atmosfæren. Falder det til 0,018 eller derunder stopper planternes og grønalgernes fotosyntese. Co2 og vand er de 2 komponenter der er råstoffet i fotosyntesen. Ilten i vandet er affald, der tilgår atmosfæren. Fotosyntesen frembringer altid iltoverskud. Men siden 1930 er atmosfærens iltindhold faldet med 4,5 mill ton- derfor insektmangel-. Det er altså et paradoks, at man vil bekæmpe co2 og dermed fjerne ilten i atmosfæren.– Men så får vi det da overstået

  Kommentar by dansker — 25. september 2020 @ 22:52

 28. 26) Men deres BNI er uforandret.

  Kommentar by dansker — 25. september 2020 @ 22:54

 29. Send mussierne tilbage til kloakken i Mellemøsten, negerne til Afrika og sigøjnerne til Rumænien. Problem solved.

  Kommentar by Bilka — 25. september 2020 @ 23:20

 30. Sådan fortsætter perkerne med at overtage hele Muhamedanmark, en boligafdeling ad gangen.

  Formand føler sig kuppet: Boligselskab afviser stemmefusk

  Afdelingsmøde i Ringparken i Slagelse, der endte med, at siddende formand måtte forlade posten, kritiseres af flere tilstedeværende. FOB afviser ved både formand og direktør, at »falske« beboere har rokket ved afgørelse.

  Formand for Slagelse IK Yahye Zuber Abdikarim blev valgt som ny afdelingsformand. https://sn.dk/Slagelse/Formand-foeler-sig-kuppet-Boligselskab-afviser-stemmefusk/artikel/1358399

  Kommentar by NotariusUmulius — 25. september 2020 @ 23:25

 31. 8. NotariusUmulius
  Ja .Det er muslimer, der er dem der proppede retsalen stuvende fuld.

  Det plejer det nemlig ikke at være hvis det er danskere.
  Dominansadfærd i salen, om end diskret.
  ————————–
  Vammen lyder da noget fornuftig. Men de penge der losses i de 70% nedsættelse af co2. er til grin.
  Det sørger astronomien og kloden for. I Klimaet har mennesket IKKE en dyt at sige, men i miljø har vi, da vi selv har svinet..

  Solen bestemmer det meste her på kloden.

  DF er et outside parti, da de stemte for forslaget.. ☻

  Hvis krybben bliver tom, sparker hestene, de røde landsforrædere ad h. til.

  Kommentar by Charles — 25. september 2020 @ 23:32

 32. @14by der Adler. Godt sagt. Jeg er helt enig.

  Kommentar by Heisahero — 25. september 2020 @ 23:48

 33. Ja, DF Tullesen er ikke bare en nar, klovn og vælgerbedrager, men også klimatosse. Men Pia K synes at han er fantastisk dygtig. Det er efterhånden pinligt for hele DF-toppen at den stadig ikke har fyret Tullesen på gråt papir. Sjældent har man set en politiker svigte og blamere sig så grundigt. Kun Lars Quisling kan konkurrere.

  Kommentar by Bent A — 25. september 2020 @ 23:48

 34. Danmark og danskerne må have et meget positivt syn på fremtiden, for vi låner penge til en ulandsbistand som ikke hjælper! Vi bruger 33 mia. netto på at forsørge mennesker, som dybest set hader os!
  Men herre gud vi har jo også regering der har et pengetræ stående i baghaven — tror de da! Men der er “the same old story” socialister løber altid tør for andre menneskers penge!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. september 2020 @ 23:55

 35. Nicolai er hans navn. Så vi kan trygt lægge vores penge i hans tegnebog. Og være helt sikre på at de bliver godt passet på. Og hvis han bruger én eneste krone,er det for at alle danskere kan blive beriget. Vi har haftmange finansministre gennem tiden. De har mig bekendt aldrig gjort noget som helst,for at Danmark kan blive selvforsynende og gældfrit. Det har sin årsag (og her kommer konspirationsteorien -selv om det langt fra er teori,ind i billedet) i at de fleste af disse pinger tager ordrer fra nationalbankdirektørerne. Ingen i Danmarks fjolseting har danske borgeres vel på sinde. De sidder der i råd og udvalg og kommissioner og styrelser og departementer og og og -har kun deres eget velbefindende på hjerte. Heller ikke militær og politi går ram forbi. Der trives nepotisme korruption og vennetjenester lige så godt.
  Hvorfor har vi inflation??? Det smør og brød vi har brug for,har steget i pris gennem hele vores levetid. Er smørmængden og brødmængden blevet mindre? Næh,pengemængden,som politikerne kræver til deres egne lommer æges. Og pengetrykkerne har ikke noget imod at tilfredsstille politikeres behov. De ved udmærket at de har fat i den lange ende.

  Kommentar by Nielsen — 26. september 2020 @ 00:28

 36. OT: HOLD DA KÆFT HVOR ER DR DOG ET SYGT FORETAGENDE.

  Bare i dag har man brugt timer på at manipulere lytterne med holdningsmassager og direkte usandheder. Her er et lille udpluk.

  DR vil bilde os ind at Chrborg fører en stram indvandringspolitik.

  DR vil bilde os ind at EUs FRONTEX har travlt med at hindre migranter og evigheds social klienter i at strømme ind i Europa.

  DR er igen og igen mikrofonholder for kommunister fra EL, RV og SF.

  DR er på 4. år i gang med hetz mod Trump

  DR fortsætter sin stort anlagte hetzkampagne mod danske mænd. En kampagne der bygger på sladder. Og krænkelsesparate feministers forargelse. (So fie Lindes, So fie Carstens Nielsens, Rosa Lunds og kvinfos forargelse osv.)

  DR fyldes os med vrøvl om co2. Og citerer “tænketanke” som ikke er andet end “grønne” propaganda-tanke.

  DR er vældig fornærmet og ophidset over at muslimske kvinder og børn ved en skilsmisse kan blive udsat for “negativ social kontrol. At danske mænd og børn efter en skilsmisse ofte udsættes for negativ social kontrol fra systemets side, har DR i årtier betragtet med komplet ligegyldighed.

  DR mener at det med at opløse en familie skal være så let, nemt og hurtigt som muligt, og til størst mulig fordel for kvinderne.

  DR mener også at 4 millioner kr. om året til deres talskvinde er en rimelig løn. Her snakker de ikke om lighed eller ulighed.

  DR kan ikke lide hetz mod folkegrupper. Men har gang på gang selv udøvet hetz mod folkegrupper.

  Oveni har der jo i tidens løb fyldt os med vildledende “oplysninger” om indvandringen, kriminaliteten, økonomien og meget mere.

  De 4 milliarder kr. pr. år til DR er en frækhed overfor skatteyderne.

  Kommentar by Bent A — 26. september 2020 @ 00:35

 37. KineserSnot — 25. september 2020 @ 20:55:

  Helt enig! Så trættende at høre på “muh nahtzeees” igen og igen …

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. september 2020 @ 00:41

 38. UDGIFTERNE TIL AT FORSYNE EN MIGRANT/ASYLANT med gratis bolig, gratis møbler, gratis cykler, gratis skolegang, gratis kørekort, gratis taxa, gratis lægehjælp, gratis børnehave, gratis tolke, gratis politi, gratis bespisning, gratis pension, gratis ekstraydelser, gratis alt muligt……er i snit 200.000 kr. pr. år. Og der er cirka 1 million migranter/asylanter i landet. Mon 33 mia. kan gøre det? Nogle mener tallet nærmere er 200 mia. pr. år.

  Det er nok ikke uden grund at 40-50 svenske kommuner er konkurs.

  Kommentar by Bent A — 26. september 2020 @ 01:01

 39. Mød din lokale fascist: https://www.bt.dk/samfund/iben-maria-zeuthen-god-ide-at-navngive-sexistiske-maend

  “Du taler om, at debatten skal rykke sig. Hvad betyder det, hvis der kommer navne og ansigter på?
  »Helt konkret kan det betyde, at de her mænd bliver fjernet. At de bliver fjernet fra magten. Det her handler jo sindssygt meget om magt, og den skal de ikke have, for den kan de ikke administrere. Der skal ryddes op. Så simpelt er det.”

  Oversat: Disse mænd skal fjernes fra magten i mediebranchen så kvinderne kan overtage den. Og når kvinderne derefter sender frække beskeder til deres mandlige medarbejdere, så er der ingen der vil nævne det med et ord!

  Kommentar by Per — 26. september 2020 @ 01:18

 40. Det fede røvhul fra Jåååårhus har ingen forstand på økonomi og gentager blot sit job fra smilets by: Dræner kassen og kun røde tal på bundlinjen.

  Socialdemokrat? Nicolai Wammen? Må jeg være fri…

  Kommentar by Iznogut — 26. september 2020 @ 01:37

 41. Hvornår mon “die duMMe dänen” får nok?
  Ja, af verdenens højeste skatter&afgifter! OG, at blive afkrævet dummebøder fordi man gerne vil eje en bil. (som om man da bare kan tage det offentlige!).

  Denne gang hedder løgnen så “Grøn omstilling”. Et skalkeskjul for atter, at stramme skatteskruen på energi.

  Og socialisterne når aldrig deres klimamål, fordi så kan Danmark lukke&slukke, men mens de leger, at de arbejder på at opnå disse utopiske mål, kan de altid få lidt extra i kassen, så de kan købe flere stemmer fra de svage, de syge samt alle perkerne med de har givet et dansk pas!

  Ikke at forglemme, de rejse rundt i den store verden og strør Milliarder ud på håbløse projekter, samt EU 0g FN. En god forsikring for en fed stilling i en international organisation, efter hoPPeborgen.

  Også Industrien støtter Regimet med deres del af fascisme, i håb om at få del i alle de penge socialisterne ikke har, men vil bruge, er Industrien klar til at presse den sagesløse befolkning yderligere.
  De kan nemlig let unddrage sig beskatning i DK, med et datterselskab i Liechtenstein!

  Mette FUSK og de inkompetente papegøjer, vil overgå til historien som den forsamling(jaja nogen vil kalde det en regering) der ikke udrettede noget. DEt blev 1 skridt frem og 5 tilbage samt en ny rekord i nationalgæld.

  Danskerne må jo være idioter, når de finder sig i dette tyranni!

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Ud af EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR! SIAD!!
  P.
  Ps: Bent A, du har helt ret med Erwasche!
  @34 Nielsen, jeg er enig i dit skriv! men hvor længe mener du det kan blive ved?

  Kommentar by Piotr — 26. september 2020 @ 02:36

 42. tik tak tik tak …….tik tak tik tak

  Kommentar by poul knudsen — 26. september 2020 @ 03:23

 43. Repatriering:
  Hvis vi kunne samle os sammen til at sende 2 fly afsted om ugen, ville det kun tage 25 år at gennemføre.
  Samtidig ville vi spare 4 milliarder om året. Til Landets bedste.

  Kommentar by Bastardo — 26. september 2020 @ 08:30

 44. Er det muslimer?

  En elev på Lindehøjskolen i Herlev forsøgte i går at begå selvmord. Mens var flere af hans skolekammerater vidner

  Midt i frikvarteret på en folkeskole i Herlev, fandt der torsdag en grusom episode sted.

  En kun 11-årig dreng, som gennem længere tid er blevet mobbet af en lille gruppe drenge på skolen, forsøgte i går at tage sit eget liv ved hængning i området omkring skolen.

  Det skriver Ekstra Bladet.

  Selvmordsforsøget blev lykkeligvis afbrudt, men det skete mens flere børn så på.

  Efterfølgende blev flere af børnene angiveligt sendt hjem, uden forældrene fik besked om den voldsommen hændelse.

  I et brev til forældrene oplyser lederen Ethan John om episoden, som han beskriver som værende én, hvor ”et barn har forsøgt at gøre skade på sig selv”, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 26. september 2020 @ 08:48

 45. Hvis flyene ikke behøver at forlade lufthavnen kan det gøres billigere, og CO2-udledningen vil kun være 10% af flyets volumen pr. portion.

  Kommentar by Træt — 26. september 2020 @ 08:50

 46. Repatriering:
  Hvis vi kunne samle os sammen til at sende 2 fly afsted om ugen, ville det kun tage 25 år at gennemføre.
  Samtidig ville vi spare 4 milliarder om året. Til Landets bedste.

  Kommentar by Bastardo — 26. september 2020 @ 08:30

  Kan vi ikke gøre det bare lidt bedre?!?

  Hvis vi nu bare fylder otte fly med imamer og andre muslimer hver evig eneste dag—der gik 721 fly igennem CPH hver dag i 2019, så det er ikke et urealistisk scenario—så har vi deporteret alle muhamdanere på under et år, nærmere bestemt 325 dage. Sæt igang.

  3️⃣2️⃣5️⃣ til dansk frihed og fred uden lorteislam, sharia, imamer og muslimske kloakrotter i Kongeriget Danmark. Lad det ske, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 26. september 2020 @ 09:04

 47. “Klimaet” er den seneste venstreorienterede undergangsteori. Klimaet er ikke menneskeskabt, det tror kun tosser, der tror de er vorherre.
  Planter og træer mangler i øvrigt CO2. De er i sin tid skabt til et højere CO2 indhold i luften. Venstrefløjserne råber altid at jorden går under. De giver kapitalismen skylden og det er i virkeligheden kapitalismen de hader. “Klimaet” er anti-kapitalisme kamp by proxy!:-)

  Kommentar by A-mad — 26. september 2020 @ 09:18

 48. DR ER ET SAMFUNDSUNDERGRAVENDE OG MANDSFJENDSK FORETAGENDE!

  Per kl. 01.18 har helt ret. Feministerne i DR vil have mændene smidt ud, så de selv kan blive magthavere, og dreje Danmark endnu mere i den “svenske” retning. Med fuldt tryk på afrikanisering og islamisering.

  Og nu er de “konservative” blevet så radikale, at DR roser Pape til skyerne og har udnævnt ham til statsminister-kandidat.

  Kommentar by Bent A — 26. september 2020 @ 10:03

 49. To Piotr, Adler and the other piece of shit.

  Like I said I am not attacking unless I am being attacked. So I copied your comments to my blog where I have 3.5+ millions followers and the ones that responded all think that you are retarded garbage, that was the nicest they have to say about you. You must be proud of yourself that the only achievement is to attack others that you do not like. I told you if you want to settle this like a real man we can meet up and get it over with but I guess you are nothing but cuck betas, that are brave n front of the screen living on what others have already reiterated and analyzed for your low iq. that is the best you can do.

  so if you attack me i will make you famous and make content out of it. and the more fake avatars you create so you can pump up your low selfesteem the more content i have and people will laugh at you and everyone else that is agreeing with you. if you were normal intelligent you would have found a real job, on real merits but you are too stupid even to get that part right.

  Kommentar by Erwasche — 26. september 2020 @ 10:19

 50. thanks for the support notarius

  Kommentar by Erwasche — 26. september 2020 @ 10:20

 51. Grøn omstilling kræver tonsvis af CO2 – Planter lever (blandt andet) af rigelig tilførsel af CO2 – Hvis ønsket er at kloden skal være mere grønt, så skal der fyres op under kulkraftværkerne!

  Kommentar by T. Flodur — 26. september 2020 @ 11:20

 52. Hvad er formålet med en grøn klimapolitik i Danmark? Selv den mest ambitiøse klimapolitik i DK vil give et ikke målbart bidrag på verdensplan. Det vil drukne i den eksplosive forøgelse af klimagasudledningen i U-landene, som følge af højere levestandard og kraftigt voksende befolkning. Hvis der skulle være et fornuftigt formål, ville det være at give andre lande et godt eksempel. Men hvis en panikagtig klimapolitik kun fører til pengespild og økonomisk deroute, vil eksemplet kun virke afskrækkende.

  Hvis man skal være kynisk, vil den mest effektive måde at bekæmpe klimagasserne på, være at stoppe u-landshjælp, herunder vaccinationsprogrammer og sygdomsbekæmpelse, indtil U-landene har gennemført en 1-barnspolitik.

  Kommentar by JC — 26. september 2020 @ 11:26

 53. Erwacshe! see your shrink and get alive!
  P.

  Kommentar by Piotr — 26. september 2020 @ 13:36

 54. KLIMA-GASSERNE? Ja, der findes former for forurening som bør undgås. Men co2 er ihvertfald ikke en drivhus- eller klimagas. Men JC har ret i at hvis Afrika via kortsynet “humanitær” overhældning med astronomiske beløb på kort tid fordobler sin befolkning eller ti-dobler sin vækst og sit forbrug mv., så bliver det en humanitær katastrofe for både Afrika og Europa.

  Flere sagkyndige mener at U-landshjælpen har skadet mere end den har gavnet. Bl.a. fordi en stor del af pengene er havnet i korrupte lommer eller er blevet brugt til krig eller undertrykkelse.

  Kommentar by Bent A — 26. september 2020 @ 13:41

 55. Og JC har naturligvis også ret i at på verdensplan er det revnende underordnet om Danmark fører krig mod co2 eller ej. Co2 hysteriet er kun fjolleri og pengespild.

  Kommentar by Bent A — 26. september 2020 @ 13:46

 56. Klima-Dan – I ved ham med griseøjnene – vil hellere spille fransk klovn på YouTube, end at tage sig af de såkaldte “klimaforandringer”.

  Hvornår mon den unge smukke blonde marxist Katherine Diez smider tossen ud på røv og albuer?

  Kommentar by Revisoren — 26. september 2020 @ 14:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper