26. september 2020

Haslev: 15-årig mødtes med AEH’er, og blev gruppevoldtaget: ‘De gør mig ikke noget, jeg kender dem’

Jeg omtalte sagen tilbage i maj, fredag faldt der så dom ved Retten i Næstved. Fire mænd blev kendt skyldig i voldtægt mod en 15-årige pige, begået i et skur ved en skole i Haslev. De blev idømt 3,5-4 års fængsel, og den ene tillige udvist af Danmark. Alle ankede dommen på stedet. I ugerne efter anholdelserne, blev skolen udsat for hærværk, herunder et ubehjælpsomt tegnet ‘nazisymbol’.

TV2 Øst har de uhyggelige detaljer, der også vidner om et samfund, der ikke har rustet pigen godt nok til et multikulturelt samfund. Måske har man haft for travlt med at råbe ‘Black Lives Matter’ og diskutere ‘Sofie Linde-sexisme’, end forholde sig til den brutale virkelighed – Fire mænd dømt i sag om voldtægt af 15-årig pige.

“… Blandt de unge var en dengang 15-årig pige. Hun var beruset. Anklageren har i retten fremlagt en række sms-beskeder, der viser, at pigen om aftenen skrev sammen med en 18-årig mand. Måske fordi den 18-årige mand truede hendes ven B., og sagde, at han ville flække B.s hoved, hvis ikke han sørgede for, at pigen blev på parkeringspladsen midt om natten indtil den 18-årige kom. Det var anklagerens påstand.

Måske var det, fordi hun var interesseret i ham, som de tiltalte selv har forklaret i Retten i Næstved. Tidligere på dagen havde pigen nemlig fortalt sin ven B., at hun godt kunne tænke sig at have sex med den 18-årige, der er en lidt muskuløs mand af anden etnisk herkomst end dansk, og at hun godt kan lide mænd med en lidt mørkere hudfarve.

… Pigen har selv forklaret, at da hun ankom til skuret med den 18-årige, voldtog han hende først selv, og derefter ringede han efter sine venner, der kom ned i skuret. To af vennerne voldtog derefter også pigen, selvom hun har forklaret, at hun flere gange sagde nej og at hun ville hjem. Mændene havde taget hendes mobiltelefon, og slog hende i ansigtet og på ballerne.

… Derudover anførte anklageren, at pigen selv og flere af vidnerne i sagen har været udsat for et stort pres i lokalområdet for ikke at sige noget ufordelagtigt om de fire mænd.”

(Sofiedalskolen anno 1987; Foto: Historisk Atlas)

“Veninden var utryg ved hele situationen. Hun brød sig ikke om, at pigen skulle mødes med den 18-årige mand og hans venner, der alle er af anden etnisk herkomst end dansk. Måske kommer de, fordi de vil have sex med dig, sagde veninden til den dengang 15-årige pige, og tilføjede i retten: Hun lyttede ikke. Ja-ja, det ved jeg godt, men de gør mig ikke noget, jeg kender dem, sagde den 15-årige pige ifølge veninden og grinede.” (TV2 Øst, 24. september 2020)

Oploadet Kl. 10:10 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113635/trackback

19 Comments »

 1. Thot patrolled!

  Kommentar by Felix Krull — 26. september 2020 @ 10:26

 2. so what is the meaning with the verdicts when the girl is traumatized for the rest of her life. the bullshit about being kick out of the country is not going to happen, just a show so that the voters and citizens will get a fake sense of security. eu commission said that every eu member country need to take in more niggers and muslims. what does that mean when you already have numerous rapes, detonations, shootings, tons of tax and welfare fraud and the system is so corrupt that those that fucked for their jobs are gone for hours and no one needs them or asks for them because everyone else is busy focusing on their self interest. so why are ou payong taxes for? so the muslims and niggers can feel that theyare smarter than you, can live better than you and can continue with the rapes, stealing and lying? Because nothing will improve and get better. the sons of bitches will reiterate what everyone else already said and that is the best they can do that is why there are open borders. too many beta cucks that think they are smart but are just nothing else but human garbage.

  Kommentar by Erwasche — 26. september 2020 @ 10:29

 3. Burde der ikke være 1615 rasende kvinder der skriftligt tilkendegav der støtte til den naive 15 årige pige?

  Ok, det sker selvfølgelig aldrig, det er jo vand på højrefløjens mølle. Hellere voldtagne småpiger end at indrømme at man tog fejl.

  Hvor er forældrene? Har de ikke forklaret og advaret deres lille pige som ordentlige forældre gør?

  Felix´s løsning ikke relevant endnu men det kommer.

  Kommentar by Santor — 26. september 2020 @ 10:45

 4. Hvad med kastration af de fucking voldtægtsperkere, http://www.uriasposten.net/archives/113622#comment-5390057, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 26. september 2020 @ 10:54

 5. Det vil ske igen og igen

  Kommentar by jesper — 26. september 2020 @ 10:55

 6. Coronavirus giver senskader, noget tyder på venstrefløjstankegang og indoktrinering forårsager det samme – en form for hjerneskade.

  Kommentar by k.m. — 26. september 2020 @ 11:05

 7. Muhammed er ved at voldtage mor Danmark, som viser sin modstand mod voldtægten ved at sprede benene for de indtrængende herrefolk.

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. september 2020 @ 11:09

 8. der også vidner om et samfund, der ikke har rustet pigen godt nok til et multikulturelt samfund.”

  Kunne have forhindret 2 piger i at campere i Atlas-bjergene med et regnbuetelt.

  Kommentar by tavsen — 26. september 2020 @ 12:22

 9. Billigt sluppet, havde jeg været dommer og med en diktator i ryggen, var straffen blevet ordnet bag retsbygningen minutter efter dom.

  Kommentar by Nanna — 26. september 2020 @ 12:23

 10. Hold kæft hvor jeg hader de skide kvindelige journalister, der lige nu er tavse som graven

  Kommentar by Bjarne Jensen — 26. september 2020 @ 14:06

 11. Tja, Haslev var for få år tilbage en mindre søvnig sjællandsk provinsby, hvor Indre Mission stod stærkt.

  I dag forvandlet til endnu et islamiseret shithole…

  Kommentar by Revisoren — 26. september 2020 @ 14:22

 12. Udvisning for bestandig. Uden at spilde penge på afsoning her i landet.

  Kommentar by Bastardo — 26. september 2020 @ 14:28

 13. Når landegrænsen er hullet som en si, er udvisning ikke nok. Vi risikerer at de er tilbage samme dag eller dagen efter. Hvad med at leje nogle russiske celler i Sibirien, hvor forbryderne kan anbringes. En billig og effektiv løsning, for de russiske fængsler passer godt på fangerne. Som er med til at betale for deres ophold med 10 timers landbrugs-arbejde pr. dag. Det koster de danske skatteydere ti-tyve gange så meget når migrant-fanger placeres i danske fængsler.

  Kommentar by Bent A — 26. september 2020 @ 18:01

 14. Den latente trussel om æresdrab virker på muslimske piger og kvinder, og tilstedeværelsen af den invasive art betyder desværre at danske forældre må overveje at følge trop.

  Kommentar by Træt — 26. september 2020 @ 18:30

 15. Islam is right about women

  Kommentar by Træt — 26. september 2020 @ 18:30

 16. Hva’ faen, der er jo 80-90 procents chance for at pigens egne forældre er medskyldige i voldtægten af deres datter, blev de også straffet?

  Kommentar by piphans — 27. september 2020 @ 00:54

 17. Har pigens mor og far konsekvent stemt på Fremskridtspartiet, Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige og Stram Kurs de sidste 40 år?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 27. september 2020 @ 09:42

 18. Pigens adfærd op til den påståede voldtægt er de-facto samtykke

  Kommentar by Træt — 27. september 2020 @ 09:56

 19. Nu griner hun vis ikke mere. Og hun er ung nok til at det kan ske et par gange i nu inden hun er fyldt 45 år.

  Kommentar by Jan Huus — 27. september 2020 @ 18:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper