26. september 2020

Herlev: 11-årig mobbeoffer forsøgte at hænge sig selv – “… blev opfordret til at gøre skade på sig selv”

Ekstra Bladet fortæller, at en 11-årig dreng har forsøgt at hænge sig selv foran efter længere tids mobning. Seancen fandt sted på Lindehøjskolen i Herlev, som jeg bloggede om sidste år, da det kom frem at 15-årige Rebecca med jødiske aner, var blevet mobbet ud af skolen af muslimske elever. I det nye tilfælde, tales der om chikane fra ‘en særlig gruppe drenge’, om skolens ‘berøringsangst’ – klassiske MSM-koder for unge indvandrere.

Jeg har rystet træerne lidt, og en lokal kilde fortæller på opfordring, at episoden ‘intet’ har med andengenerationsindvandrere at gøre. Det må stå til troende. Det er dog stadig en sindssyg historie, som rammer forældre lige i hjertet. Fra EB.dk – 11-årig dreng hængte sig i skolen.

“… En 11-årig dreng, som gennem længere tid i tiltagende grad var blevet mobbet af en lille gruppe drenge fra sin klasse, forsøgte at tage sit eget liv ved hængning på skolens udendørsområde.

Selvmordsforsøget, som heldigvis blev afbrudt af andre, uden at drengen kom alvorligt til skade, skete for øjnene af talrige børn, som efterfølgende blev sendt hjem, uden at deres forældre blev orienteret. …

– Mobningen eskalerede i går med nogle meget grove verbale overfald, hvor drengen blev opfordret til at gøre skade på sig selv, hvilket ulykkeligvis skete, og hvor der lykkeligvis blev grebet ind, siger Hanne Bjørn-Klausen, som sidder i skolens trivselsgruppe, der også har forsøgt at få skolen til at håndtere mobningssagen.”

Oploadet Kl. 10:36 af Kim Møller — Direkte link9 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113647/trackback

9 Comments »

 1. UD MED DE MUHAMEDANERE, http://www.uriasposten.net/archives/113622#comment-5390173, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 26. september 2020 @ 10:52

 2. De rød grønne vil det sådan.

  Kommentar by Ewing — 26. september 2020 @ 11:15

 3. Det lyder mærkeligt at det ikke skulle være nogle kulturfremmede indblandet i den grove mobning. Men hvis det var danske drenge kan det måske have forbindelse med den forråelse, fordummelse og opløsning af hjemmene og familierne, der mere og mere præger nutidens Danmark.

  De danske massemedier og de gamle partier har de sidste 30-40 år ikke bestilt ret meget andet end at betvivle og undergrave alt med familieværdier, traditioner, etik og moral. Statsopdragelse af børnene, enlige mødre, faderløse børn, historieløse unge og rodløse hjernevaskede unge, har længe været idealet i de røde og radikale kredse.

  Kommentar by Bent A — 26. september 2020 @ 11:42

 4. Og når EB bruger så megen spalteplads i én artikel om sagen, så kan det kun tolkes som afledning fra det primære

  Kommentar by tavsen — 26. september 2020 @ 12:19

 5. Mon skolens ledelse eller bare en af lærerne kunne finde på at gøre noget ved dette svineri. En løftet pegefinger eller bare et “Fy, skam dig” vil være en sensation. Det ved mobberne selvfølgelig og kan derfor roligt fortsætte deres mobning. Skulle en lærer finde på bare at rynke brynene, så vil skoleledelsen, de øvrige lærere og mobbernes mødre hurtigt få den formastelige lærer hængt ud.
  Man må heller ikke overse, at mobning i dag er i høj kurs i Børne- og Undervisningsministeriet, hvor ministeren Pernille Rosenkrantz-Theill selv aktivt har støttet mobbere på Christiansborg.

  Kommentar by bjarne binee — 26. september 2020 @ 12:39

 6. Det er da supergodt, at skolen har en Trivselsgruppe. Så er alt jo i orden.

  Kommentar by Bastardo — 26. september 2020 @ 14:23

 7. Herlev er blot endnu et socialdemokratisk islamiseret shithole på den københavnske vestegn…

  Kommentar by Revisoren — 26. september 2020 @ 14:27

 8. Alt andet lige har fjernundervisning sine fordele.

  Kommentar by Peter Buch — 26. september 2020 @ 17:25

 9. Er man sikker på at selvmordsforsøget skyldtes mobning. Kan det ikke have været fordi drengen indså at der ikke er nogen fremtid for Danmarks og Europas børn og unge, med de politikere, journalister og migranter som vi er belemret med?

  Kommentar by Bent A — 26. september 2020 @ 17:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper