26. september 2020

Mand dokumenterede lovbrud: “Jeg får en bøde for gadeuorden fordi min foto-aktivitet skabte drama.”

Islamkritiske Carsten Thrane fotograferede i går en mellemøstlig kvinde, der i S-toget mod Sydhavnen, fik en bøde for at overtræde tildækningsforbuddet. Hun tog det ikke pænt, og det endte med at han også selv fik en bøde for ‘gadeuorden’. Den ene betjent ville gerne have racisme koblet på sagen, men vidner afviste at han havde sagt noget i den retning. Kommentarsporet illustrerer fint hvad man som kulturkonservativ er oppe imod i disse år. Det er ikke bare aggressive kulturimperialistiske muslimer, men også naive unge danskere, der råber ‘boomer’ efter alle der ikke omfavner Islam i multikulturens navn. 1200+ kommentarer kan læses her.

“I toget denne morgen. Hun blev fanget. Hun får en bøde for, at bryde niqab-forbudet.
Politiet spurgte mig om jeg havde sagt noget racistisk. Det havde jeg ikke. Men for dårligt, at politiet spørger om det. Jeg får en bøde for gadeuorden fordi min foto-aktivitet skabte drama. En anden passager optog video, men havde tendens til at mene at det var mig og ikke niqab-kvinden som skabte drama.
Hun forsøgte at stjæle min telefon. Det ville politiet ikke sigte hende for.”
(Carsten Thrane, 25. september 2020)

(S-tog, Linje E mod Sydhavnen, 25. september 2020; Foto: Facebook)

Pluk fra debatten…

“Undskyld mig hold dog kæft hvor har vi mange mennesker i denne verden som dig som er så ubrugelige,😠 Stakkels kvinde! Der skal være plads til alle, uanset religion, udseende, land. Vi er 2020, det kan ikke være rigtigt at man ikke kan se ud som man har lyst til. … har en ældre mand som dig ikke andet af tage sig til end at sidde og deskriminere unge smukke muslimske piger og enda filme det, hvad rager det da os fig om hun dækker sig til, det er hendes valg…” (Zenia Meineche)

“… come on vi er 2020 Kim Larsen er blevet erstattet af Gilli. Der bliver solgt mere shawarma end smørbrød alt der dansk ændre sig gennem tiden… islam er også en del af den danske fremtid det kun jer gamle der stadig har noget imod det nye Danmark men inden længe er du på et plejehjem så ka du ævle så meget du vil.. forandring fryder (Jack AB)

“Carsten du er den største skændsel vi har her i landet føj du en beskidt hund. Jeg håber inderligt at dig, dine børn og resten af dine klamme slægt kommer ud for ulykker og får et dårligt liv din skændsel
Du har heldigvis ikke mange år endnu før din alderdom tag dit liv og det ville glæde mange folk svin”
(Yh Yh)

“Føj en albino gris, altså endnu en grise politiker som ønsker nogle usle vælger som hopper på hans splittelse i verden, os og dem. Du er til grin din gris føøj er menneske at se på, sikker klam perverse du er carsten thrane. Du har kun din ligesindede som dig som hopper på den racistisk bølge, heldigvis mange dansker spytter på dig og din klamme måde at være på. Til helvede med dig, had avler haaaad, hvornår forstår folk det.” (Youssef Sleiman)

“Din hund Må du brænde levende” (Ümit Wahab)

Oploadet Kl. 11:21 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113653/trackback

28 Comments »

 1. Det er i toppen af politiledelsen der er noget skævt. Og det forplanter sig ned gennem systemet,så politiet nærmest er fjender af det danske folk,og ikke dets tjenere.

  Kommentar by Nielsen — 26. september 2020 @ 11:34

 2. islam er også en del af den danske fremtid, forandring fryder“ (Jack AB)

  LÆS KORANEN Jack AB, så vil du kende din plads som vantro.

  Kommentar by tavsen — 26. september 2020 @ 12:16

 3. En bøde han naturligvis nægter at betale og møder op i retten og forsvarer sig imod.

  Desuden kan han anmelde betjenten til Den Uafhængige Politianklagemyndighed, såfremt betjenten har gjort noget ulovligt.
  Meget simpelt. Hele episoden er filmet fra flere vinkler i hd kvalitet, sådan er det i alle S-tog.

  Kommentar by Nanna — 26. september 2020 @ 12:19

 4. DE UNGE BETJENTE er vel blevet hjernevasket både i børnehaven, folkeskolen og politiskolen, med at indvandring og multi-kulti er stærkt berigende, og med at danskere som ikke er begejstrede for folkeudskiftningen, nok er fremmedfjendske og u-uddannede.

  Og DR og TV 1+2 har travlt med store kampagner om at sexisme, racisme, co2 og Trump er Danmarks største problemer.

  En stigende del af sendetiden bruges på manipulation, pop og pjat, feministisk hysteri og 5. klasses journalistik på dameblads og skodavis niveau.

  Kommentar by Bent A — 26. september 2020 @ 12:20

 5. “Ære og skam kulturer” anser alt udenfor familien og klanen som urent og æreløst. En kvinde, der eksponere sig for fremmede siger også med den logik, at hun er æreløst og uden en familie og klan med ære. Disse kulturer ser på os som æreløse men også, at vi forsøger, at påtvinge dem æreløshed gennem forbud mod de vaner og regler de har for, at bevarer deres ære. Problemet er af man har lukket sådanne klaner ind i Europa. Jeg tror ikke det vil lykkes europæere, ar ændre disse klanbaseret familieværdier og retsfølelser.

  Kommentar by CCC — 26. september 2020 @ 12:26

 6. Alle disse frådende fornærmelser mod Carsten Thrane er de lovlige?
  Hvis en hvid lidt ældre mand havde sagt det samme til en muslim, så var han blevet dømt efter §266 B.
  Islam er også en del af Danmarks fremtid! Ja desværre og gud forbyde at det bliver tilfældet! kvinder skal have en sæk trukket hen over hovedet, sætte sig ned på bagerste række og i øvrigt holde mund! De er kun det halve værd af mænd! Alligevel er det kvinder som går mest ind for indvandring! Sig mig er de dumme, eller hvad? Er der nogen som kan give mig en fornuftig forklaring?

  Kommentar by Den Nervøse — 26. september 2020 @ 12:31

 7. Lad være med at betale bøden og meddel politiet, at sagen skal indbringes for retten.

  Kommentar by Skatteyderen — 26. september 2020 @ 12:31

 8. NÅR KVINDEN VAR SÅ INDPAKKET i sort tøj at hun var umulig at genkende, skulle hun da ikke have noget imod at blive fotograferet. Var der tale om en indvandrer eller en konvertit? Hvorfor var politiet tilstede? En rutine kontrol? Kommentarerne til Carsten Thrane er godt nok hadske, havde han gjort andet end at tage et foto? De over 1200 kommentarer, var det på fjæs bogen? Har Carsten længe haft noget i gang dér?

  Kommentar by Bent A — 26. september 2020 @ 12:33

 9. Læst på TV2.dk en fransk kvinde gennembanket på gaden i Strasbourg! Hendes forbrydelse, hun gik i en kort rød nederdel!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. september 2020 @ 12:33

 10. Carsten Thrane skal bare kalde sig borgerjournalist eller fotodokumentarist og påkalde sig ret til at fotografere offentligt.

  Det er ikke forbudt at fotografere politiets arbejde!

  Kommentar by Santor — 26. september 2020 @ 12:38

 11. De har jo ret, de danskere der ikke bryder sig om at danmark bliver islamiseret er snart fortid. Jeg glæder mig virkelig til at jeg har sparet nok penge sammen til at forlade dette lorteland og dets absurde selvmorderiske befolkning for evigt, for man er meget naiv hvis man tror på at nye borgerlige eller stram kurs kan få ryddet op i vores levetid. Hvis i tror det er slemt nu, så bare vent til om 20-30 år!

  Kommentar by Per — 26. september 2020 @ 12:42

 12. <Pluk fra debatten…<

  Ja, særligt mange danske kvinder, der lyser af uvidenhed.

  Kommentar by Ewing — 26. september 2020 @ 12:59

 13. Per 12.42 har ret i at NB og SK ikke alene kan klare at redde Danmark fra undergang. Der skal mere til. Men mon ikke vi har et samfund PROPFYLDT med rædsler allerede om 3, 5 eller 10 år? Det er jo allerede præget af utallige skandaler, tosserier, ulykker, sygdomme, forringelser, forbrydelser, politiske udskejelser og bureaukratiske rædsler m.m.

  Kommentar by Bent A — 26. september 2020 @ 13:25

 14. Har meldt alle trusler til FB. Der var en konvertit i mellem.

  Kommentar by Ewing — 26. september 2020 @ 13:28

 15. Hædersmanden Carsten Thrane kan nu se frem til, at blive afhentet af ordensmagten ved morgengry, og ført bort i håndjern.

  Kramme-Charlotte og Sharia-Jeppe er klar!

  Kommentar by Revisoren — 26. september 2020 @ 13:55

 16. Kommentar by Per — 26. september 2020 @ 12:42

  Ork…man er i fuld gang med at indordne sig som dhimmier eller konvertere til islam…så der bliver ingen problemer…og den gamle danske befolkning…er kreperet til den tid og det islamiske lykkeland kan folde sig ud i al sin pragt og vælde!

  Kommentar by Black Watch — 26. september 2020 @ 14:13

 17. Ignorer FB.

  Kommentar by Bastardo — 26. september 2020 @ 14:19

 18. Absurd (og lidt sjovt, hvis den grænseløse dumhed ikke var så sørgeligt) med henvisningen til “unge smukke muslimske piger”, når hun er pakket ind i en niqab, så man hverken kan vurdere udseende eller blot nogenlunde præcis alder. Også slående med den massive aldersdiskrimination (og anti-danske racisme) fra folk, der ser sig selv som forkæmpere for tolerance og bekæmpere af alskens diskrimination.

  Kommentar by Odo — 26. september 2020 @ 16:03

 19. Danmark er færdigt når man læser kommentarerne. Danske kvinder der stemmer for deres egen undergang og betamænd der gør hvad der blir sagt.

  Kommentar by Kratossen — 26. september 2020 @ 16:20

 20. @11 Kommentar by Per — 26. september 2020 @ 12:42

  Har taget selvalgt og selvbetalt pension. Solgte alt mit “habengut”, bil, MC samt hus for en stund siden og flyttede sydpå. I dag sol og blå himmel med 24*c, så den stod på et par timers D-vitamin opbygning.
  Nu vil jeg tage MC-klunset på og ride en tur på min italienske skønhed (købt uden afgifter, kun moms) og i aften spise en salat med 300 gr. medium bøf og dertil lidt rød drue.
  Var i top-skat segmentet i DK samt havde vel et personligt forbrug på ca. 250K DKK årligt.
  Et hurtigt slag på tasterne siger vel at statskassen går glip af 300-400.000 i skatter og afgifter fra mig, ved at have “jaget” mig ud af landet. Men det bliver vel hurtigt kompenseret af et par raket-ingeniører og hjerne-forskere fra det mørke udland, så Arne & Co. kan få deres tidlige pension som bliver betalt af andre arbejdende danskere.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 26. september 2020 @ 16:30

 21. Nsturligvis skal Carsten Thrane nægte at betale dhimmistrisserne,som Nanna (12:19) påpeger.
  Og ellers Èn krone betalt i skat er èn krone betalt til fædrelandets fordærv.

  Kommentar by Nielsen — 26. september 2020 @ 17:24

 22. it is important to document everything with video and audio so there are proof all the time of what you do and said. commies…eh sorry radical socialists, muslims and niggers always instigate something nd the beta cuck police are always on their side. have multiple cameras, so it is filmed under cover. why do not muslims, criminals and niggers want to be filmed but rhey film white people and all the time?

  stay focused and observant.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 26. september 2020 @ 18:45

 23. Igen rigeligt med beviser på skrift, hvor lidt kloge mange af disse muslimer er…på skrift er de imod et ‘dem og os’ samfund fyldt med ‘had’ (lol) men i praksis jo netop selv fortalere for dette og et enslydende samfund, der selvfølgelig kun må gå deres vej. Hykleriet i den muslimske kultur er så tyk, at man kan hygge brænde med det, for ikke at tale om den tydelige mangel på intelligens pga. generationers indavl og kulturel/religiøs indoktrinering.

  Kommentar by LarsB — 26. september 2020 @ 20:05

 24. Citat: “Til helvede med dig, had avler haaaad, hvornår forstår folk det.” (Youssef Sleiman)”. Her er svar på tiltale:
  Navnet Youssef Sleiman er vist mere jødisk end arabisk (וֹסֵף Josef Schleimann). Hr. Sleiman – jeg knepper din mor, din søster, din cykel, dit køleskab samt dit bombebælte.

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. september 2020 @ 20:50

 25. Fuck taber landet Mohammedanmark.

  Kommentar by piphans — 27. september 2020 @ 00:52

 26. https://www.bt.dk/krimi/rasmus-paludan-paa-al-qaedas-doedsliste

  Kommentar by Anonym — 27. september 2020 @ 09:08

 27. Det politiske politi.,..

  Kommentar by H. Nielsen — 27. september 2020 @ 17:47

 28. This person is not alone in his findings in what is going on.

  A story from real life. In Jerkmany it is the same thing. I happen to pass a shithole, called mosque and there were six policemen there arund the corner “watching”, the shithole with the islamists. It was three police cars. I stopped when I saw them and one of them was impulsive and wanted to start the car and drive up to me, check me since I am white and was not supposed to be there. He was right. If I knew that there was abuilding coverted into a shithole mosque I would not be there because moslims are nothing but cockroaches, even roaches are smarter than moslim asswipes.

  The impulsive jerman police was topped by his collegue and they watched me and I watched them. Nothing happened. So I moved on. Suddenly, one female started to shadow me, a police in plain clothes. Since she was not normalintelligent, I blew her cover almost immediately. After her realized her cover was blown a man took over and he followed me around almost the whole day until I got fed up with the commie bastard asswipe. I keep video and audio rolling so there are evidence on what happens and I put it in internet sp other people, smart people can see with their own eyes and draw their own conclusions. To visit web sites means only commie bullshit, that some retarded piece of shit commie wrote and it based on lies or that they copied the story from some othe rlanguage that broke many days before.

  This way people that are smart get their “news” from the real life immediately so they know what is going on.

  So make your list if you have balls and I will be seeing you when he go for the traitors.

  Stay safe, be focused.
  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 28. september 2020 @ 20:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper