26. september 2020

Læserbrev: “I en ideel verden havde Sofie Lindes bizarre og primitive adfærd udløst en fyreseddel…”

Som man kan se i en officiel teaser for Zulu Comedy Galla 2020, så var Sofie Lindes stunt en nem måde at få opmærksomhed til et show, som de fleste levede i lykkelig uvidenhed om. Befriende indlæg af tidl. folkeskolelærer Søren Søby Jørgensen set på JP.dk – Debat: Sofie Lindes bizarre adfærd burde have udløst en fyring.

“Ønsker radikale feminister sig virkelig ligestilling, eller ønsker de blot at opnå en unik særstilling?

Zulu Comedy Galla 2020 er blevet den moderne radikale og fanatiske feminismes symbolske Ground Zero, hvor Sofie Linde følte et behov for at fralægge sig al professionalisme som tv-vært og almen værdighed som menneske for at besætte scenen samt kameraerne for sin egen personlige og narcissistiske social justice warrior-agenda.

Det pinagtige optrin inkluderede Lindes stupide forsimpling af lønforskellen mellem kønnene, påstanden eller nærmere anklagen om sexchikane/ sexisme fra en ’stor tv-kanon’ i DR-regi ved en julefrokost i 2008 og slutteligt ‘elegant’ blottelse af sin gravide mave samt fremvisning af sine mormortrusser på scenen.

I en ideel verden havde Sofie Lindes bizarre og primitive adfærd udløst en fyreseddel fra TV 2, ligesom Linde var blevet afkrævet en dyberegående forklaring eller beviser for sin anklage mod en unavngiven mandlig DR-ansat, hvad hun allerede dagen efter ikke ville, samt var blevet anmeldt for blufærdighedskrænkelse.

Hvem ville med rette tage den latterlige Sofie Linde seriøst og overveje at forsvare hendes insinuerende, anonyme og stupide udlægninger af så alvorlige emner uden lysten til anmeldelse, indblik i den konkrete kontekst eller bare skyggen af fakta? Tilsyneladende tusindvis af kvinder. 1.615 kvinder har underskrevet et støttebrev, der bakker op om bekæmpelsen af påståede mænds sexisme, sexchikane og forulempelse uden konkrete anmeldelser eller fakta, naturligvis.

… Nu er ‘den grå pøbels’ krav om ligestilling meget massivt; så lad os endelig tale om den manglende ligestilling med faktuelle begrundelser: Mænd er markant overrepræsenterede i danske statistikker om krig, selvmord, alkoholisme, stofmisbrug, hjemløshed, barnløshed, kriminalitet og indsatte i danske fængsler, men alt dette er sikkert kun sekundært i spørgsmålet om ligestilling.

… Alle disse fakta tilsammen stiller det afsluttende spørgsmål: Ønsker radikale feminister sig virkelig ligestilling eller unik særstilling?”

(Collage: Sofie Linde)

“Du spiser den fucking banan eller jeg smadrer din karriere.” (Sofie Linde i TV2 Zulu-teaser, 11. september 2020)

Oploadet Kl. 11:57 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113661/trackback

30 Comments »

 1. Hun har to valg. Enten at udpege gerningsmanden, eller modtage en dom for falsk anmeldelse.

  Kommentar by k.m. — 26. september 2020 @ 12:00

 2. Off-topic med tråde til corona og mediers omgang med fakta

  https://www.tv2nord.dk/broenderslev/neurolog-flytter-patienter-ud-af-sundhedshus-frygter-sundhedshus-kan-blive-hotspot
  “I Sundhedshuset i Brønderslev oplevede Martin Tøttrup Kelkelund, at for mange ikke holdt afstand, ikke sprittede hænder af og havde for mange pårørende med.”

  Det er velkendt i forbindelse med bandekriminalitet hvor nogen skal indlægges, at en kæmpeflok møder op og skaber ballade på skadestuen.

  Jeg har en ide om hvem der tager onkler, tanter, fætre og kusiner med til læge, eller måske børn der bruges som tolk.

  Kommentar by k.m. — 26. september 2020 @ 12:07

 3. Statsfinansierede DR
  er også stærkt optaget af emnet, så de derefter kan overdrage mikrofonen til rød fløj repræsentanter

  Kommentar by tavsen — 26. september 2020 @ 12:11

 4. @ k.m. — 26. september 2020 @ 12:00

  Ja, i en retfærdig verden men nu lever Vi jo i en feminiseret udgave af utopia.

  Kommentar by Santor — 26. september 2020 @ 12:32

 5. I TYSKLAND, NORGE OG SVERIGE ER DET LYKKEDES FOR FEMINISTERNE AT KUPPE MÆNDENE FRA MAGTEN.

  Nu forsøges det samme i Danmark. Mistænkeliggørelse, nedrakning, tilsvining, bagtalelse og almindelig sladder er virkningsfulde våben når journalist-kællingerne og politik-feministerne holder sammen og i samlet flok går til angreb på mændene og hetzer dem fra morgen til aften. Det kan bane vej for at røde feminister og pladderhumanister kan overtage mændenes positioner.

  De politiserende kvinder er blevet så mange, at de kan iværksætte BRØLENDE KAMPAGNER om at mænd er nogle stoddere, om at danske kvinder undertrykkes af patriarker, om at masseindvandring er noget pragtfuldt, om at alle modstandere af afrikanisering, islamisering og folkeudskiftning er nogle ækle racister, om at co2 er en drivhusgas, om at uden kæmpevindmøller og millioner af el-biler er jordens undergang nær, om at opløste familier og enlige mødre er det bedste, om at Trump er en idiot, om at barbari er bedre end civilisation.

  Det er ikke for ingen ting at Sverige i dag er en galeanstalt og et rædselskabinet, og at Danmark er på vej til at blive et land af samme slags.

  Den latterlige og utroværdige So fie Linde er nu blevet feministernes store ikon og foregangsfigur.

  Noget som afspejler hvor 100% useriøse feministerne er.

  Kommentar by Bent A — 26. september 2020 @ 13:01

 6. Det er en rød kvinde der er i spidsen for DR. Det må være med hendes tilslutning eller godkendelse, at DR i denne tid hetzer løs mod mændene, en agit-prop aktivitet der bygger på sladder og sludder. Er det ikke på tide at DR får en ny ledelse?

  Kommentar by Bent A — 26. september 2020 @ 13:09

 7. HVORDAN kan det være at farvefotoet forsvinder uden videre??

  Kommentar by Bent A — 26. september 2020 @ 13:14

 8. Hun er fandme for grim og for dum. Hun er Klement Cærsgårds kvindelige modstykke.

  Kommentar by Nielsen — 26. september 2020 @ 13:41

 9. Det påstås, at at mange af beretningerne, som nu popper op i de politiske organisationer, aldrig er blevet anmeldt eller viderefortalt, fordi kvinderne følte loyalitet! mod deres partier. Men nu har de så endelig fundet en platform eller skabelon, hvor de selv er anonyme og den anklagede sexkrænkende mandsperson heller ikke nævnes ved navn, så heller ikke hans version kan vurderes.

  Men tænk engang, at disse kvinder, der ellers gennem deres politiske positioner har så meget magt over befolkningen, i virkeligheden identificerer sig som svage, handlingslammede flokdyr og ofre, der ikke kan håndtere en personlig sag på en konstruktiv måde.

  At moderne mennesker, selv meget magtfulde mennesker, ikke længere selv er i stand til at håndtere deres eget liv, men skal have organisationer og systemer til at udrede deres privatliv, er chokerende. De er fra barnsben opdraget gennem offentlige institutioner, organisationer og systemer og evner ikke længere at handle og tænke selvstændigt.

  Vi bryster os godt nok i Danmark med at have et godt ,veludviklet civilsamfund, der ligger uden for statens og de offentlige institutionernes verden og ‘fangarme’. Men det er tydeligt, at stadig flere slet ikke evner at leve deres eget liv på godt og ondt i et civilsamfund.

  Denne politisering og institutionalisering af folks privatliv er et venstrefløjsprojekt. Der er derfor en underliggende falskhed forbundet med, at Maria Gudme fra S siger “For os handler det om en gang for alle at slå fast, at sexisme er et generelt problem i politik, uanset hvilket parti du kommer fra,..”

  Kommentar by traveler — 26. september 2020 @ 13:48

 10. Hvor bliver man træt af den overdrevne, tåbelige sexisme snak, der kører i medierne p.t.. Nogle af de skøre kællinger, der toner frem på skærmen, kan under ingen omstændigheder være udsat for sexisme. I så fald burde de være taknemmelige for, at nogen overhovedet gider skænke dem en fræk tanke.

  Nå men, jeg har lige set og hørt en politikertøs, fra Socialistisk Fi… øh Folkepartiparti sidde og udbrede sig om, at en ældre folketingsmand tager billeder af hende på talerstolen (og utvivlsomt har sjofle tanker), fordi han synes hun er pæn. Altså en magtfuld, gammel hvid mand – lige efter metoo bogen. Hun syntes ikke det ville være nær så slemt, hvis det var en yngre mand. Ja-ja da! Så vil jeg lige sige til hende, at der inden i det gamle, slidte hylster sagtens gemme sig en viril “ung” mand. Men ak, når man er gammel, er man ulækker, hvis man synes godt om og komplimenterer smukke unge/yngre kvinder. Der er eller rigtig mange rige ældre mænd med særdeles unge koner. De unge koner har giftet sig med pengene, – ikke manden. Hvor ulækkert og koldt beregnende.

  Kan der ikke stille nogle adgangskrav til det at blive valgt ind i Folketinget. Helt grundlæggende, at man skal være fyldt 30 år og have mindst 5 års PRIVAT – jeg gentager PRIVAT – arbejdsmarkedserfaring. Så undgik man børne, curling og helt uerfarne politikere.

  Og så 10 dybe indåndinger … 1 og 2 og …

  Kommentar by NotaBene — 26. september 2020 @ 14:02

 11. At 6:
  DRR har den ledelse, politikerne vil have.
  MRR ved godt, at kun kvinder ser flow-tv.

  Kommentar by Bastardo — 26. september 2020 @ 14:08

 12. Mon George Soros har sendt en pæn check til TV2 Zulu?

  Kommentar by Revisoren — 26. september 2020 @ 14:09

 13. Det er ikke mænd, der er overrepræsenterede i fængsler.

  Det er kvinder der er underrepræsenterede.
  Forlang 50 % kvinde-kvoter for fængsler og plejehjem.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 26. september 2020 @ 14:53

 14. @ Oppenheimer fan — 26. september 2020 @ 14:53

  Og, at de får den samme straf som mænd for den samme forbrydelse!

  Kommentar by Santor — 26. september 2020 @ 16:17

 15. Føj, hun er ulækker.

  Kommentar by Ewing — 26. september 2020 @ 16:56

 16. Stå at vise mave og trusser i bedste sendetid. En ommer.

  Kommentar by Anonym — 26. september 2020 @ 17:41

 17. one set of rules and laws are applied on white males that show the hate and oppression, enslavement.

  if a white male would even open his mouth about anything he would be attacked right away for anything and the commie would attack you from all over. if you have a job, working i nte private sector they would mail our boss with lies and you would be kieck out even if you got good evaluations because these days lies matter. that is why you should think it over, because it will become more difficult to be a white male, with high iq and high competence. if you can start working or your own pocket.

  Kommentar by Erwache — 26. september 2020 @ 18:39

 18. Hvor er jeg træt af alle disse dumme kællinger, bare se Berlingske idag med 3 sider fra Christianborg, og en fra SF der blev kysset i nakken og en tog et foto af hende fordi hun var så smuk. Er det nogle forvokset teenager vi har siddende derinde?

  Kommentar by IES — 26. september 2020 @ 21:39

 19. Jeg er SÅÅ træt af de kællinger, der savner opmærksomhed og ævler om 20-30 år gamle sexchikanerier! Kæææft, kællinger!! Hvem har ikke prøvet at blive grabset på, piftet efter osv! Da jeg selv var yngre og lækker, oplevede jeg ofte piften og tilråb, dytten og også af og til grabserier fra fremmede mænd. Og hva sååå!? Grabserier blev jeg gal over, men man får ikke traumer af det. Hvem ialverden gad osse lægge an på hende Linde, der ligner en polsk roehakker?? Han må have været på stoffer. For hver dag der går, frygter jeg mere og mere at lukke op for flimmerkassen, for verden bliver mer og mer debil for hver dag nu 😳 Hvad sker der? Ærligt talt opfører mange af disse madammer sig jo som ludere, både i deres påklædning, sprog og attitude, så måske skulle de se indad.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 26. september 2020 @ 23:05

 20. @ IES — 26. september 2020 @ 21:39

  Når den slags påstande kommer på bordet så kan Vi i det mindste få et navn.

  Jeg tvivler stærkt på at det er en fra højre side af salen, ellers ville hun have nævnt vedkommende. Det er en fra deres egne rækker!

  Kommentar by Santor — 27. september 2020 @ 01:14

 21. Santor—- nemlig det er nye marxismens feminister der er vendt tilbage. Ved marxismens endegyldige nederlag i 1989, for siden da har Venstrefløjen feminister måtte finde nye metoder til at få magt på. Dette og familiernes opløsning er det der bliver arbejdet på.

  Kommentar by IES — 27. september 2020 @ 11:23

 22. Lige fra Arilds tid har kvinder været afhængige af mænds evner til at forsørge familien, at forsvare familien, at udvikle tekniske løsninger til at overleve i den barske verden. Lige så længe har kvinder brugt deres køn til at få beskyttelse og materiel velfærd. Det ligger dybt i kvinder at udnytte deres sex appeal til at indynde sig hos mændene for at skaffe sig fordele. Politik- og mediekvinder er frustererede over at de ikke i gennemsnit får lige så gode karrierer som mændene. Så skifter de taktik i kønskampen, og udskammer mændene, for at give dem dårlig samvittighed på hele kønnets vegne. De satser vel på at opnå positiv særbehandling på denne måde. De hysteriske kvinder der nu, aktionerer, er dybt hykleriske. Kvinder gifter sig i almindelighed med mænd med større økonomisk formåen end de selv. De spiller ofte på deres sexappeal for at opnå karrieremæssige fordele. Bagefter kommer de så og spiller hellige og hævder at det er mændene der er sexmonstre. Ikke at der ikke kan være sket upassende ting fordi visse ekstroverte mænd har tænkt højt, men de forstørrer sandsynligvis problemet urimeligt op. De kan godt opgive forsøget på at afskaffe sex (det ønsker de så sandelig heller ikke), så længe mennesket stadig formerer sig ved kønnet forplantning.

  Kommentar by JC — 27. september 2020 @ 11:36

 23. Igennem mange år har vi hørt om kvinders rettigheder.
  – Hvornår skal vi høre om kvinders pligter?

  Kommentar by T. H. — 27. september 2020 @ 11:44

 24. Først viser hun sin kusse til hele Danmark og fortæller så at hun er blevet seksuelt krænket eller var det omvendt.

  Er det kun mig der ser noget underligt i denne adfærd. Enten har hun en mental brist ellers er det hendes biologiske ophav eller en blanding af begge dele.

  Kommentar by Jan Huus — 27. september 2020 @ 12:09

 25. Og så et indspark fra Frankrig, hvor tonen har en anden lyd:

  I et åbent brev advarer omkring 100 kvindelige forfattere, kunstnere og akademikere fra Frankrig om, at MeToo-bevægelsen i nogle tilfælde har udviklet sig til puritanisme og en heksejagt på mænd.

  De skriver bl.a.:
  – Voldtægt er en forbrydelse, men at prøve og forføre nogen – selv om det er vedholdent og klodset – er ikke et machoangreb.
  – Mænd er blevet summarisk straffet, tvunget til at forlade deres job, hvis de blot har rørt en eller andens knæ eller prøvet at stjæle et kys.

  http://www.dr.dk/nyheder/udland/franske-kvinder-forsvarer-maends-ret-til-laegge-pa-dem

  Og så kan man tilføje, at det ikke mere end ca. 50 år siden, at vi havde den samme mere ‘franske’ omgang mellem kønnene.

  Men så begyndte bl.a. Michel Foucaults tænkning at vinde indpas inden for universitetsverdenens humaniora og sprede sig ud i samfundet efterhånden som kandidaterne på humaniora gjorde karriere i samfundet. Dagens puritanisme og magttænkning og begreber om mennesker og samfund er som snydt ud af Foucaults og hans medkompagniers tænkning.

  Foucault skjulte mission var i øvrigt at gøre op med den vestlige rationalistiske epoke siden oplysningstiden og genindføre en spirituel nymiddelalder, hvis politiske avantgarde han så i de islamiske oprørsbevægelser. Tak for kaffe, siger man bare.

  Kommentar by traveler — 27. september 2020 @ 12:42

 26. @ Jan Huus — 27. september 2020 @ 12:09

  Her er jeg enig med dig. Jeg føler mig krænket over at skulle se kvinder der blotter sig på åben skærm. Tænk hvis det var en man der stod og strittede med bule i den bedste sendetid.

  Kommentar by Santor — 27. september 2020 @ 13:10

 27. Medieluderne forsøger at jobbe kusseprisen op. De har ikke andet at sælge..

  Kommentar by Hul igennem? — 27. september 2020 @ 14:16

 28. Ifølge Darwin er det hunnernes opgave at ’stimulere’ hannerne til at præstere maksimal beskyttelse og velfærd. Da cimbrerne og teutonerne væltede ned over alperne var de tæt på at banke Romeriget sønder og sammen. Det skyldtes ikke mindst deres kvinders aktive optræden i de militære slag som ‘heppedamer’. De danske kvindelige deltagere i folkevandringen stillede sig op lige bag slaglinien under et slag, med ungerne på armen. Her stod de og hujede og skreg efter deres krigermænd, for at stimulere dem til kamp.
  I dag stimulerer damerne deres danske mænd ved at gøre sig seksuelt tilgængelige for de muslimske erobrere. Det bedste kællinger ved, er at sætte mænd op mod hinanden, for at inspirere dem til at kæmpe om kællingernes gunst. Det garanterer, at kun de stærke handyrs gener viderebringes til næste generation. Bare spørg Charles Darwin.

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. september 2020 @ 17:03

 29. “Læserbrev: “I en ideel verden havde Sofie Lindes bizarre og primitive adfærd udløst en fyreseddel…””
  Nope! I en ideel verden så eksisterede Fake News TV2 og DR osv.osv.., ikke.

  Kommentar by piphans — 27. september 2020 @ 22:22

 30. DRs So fie Linde kampagne drejer sig om MERE MAGT til politiserende kvinder. Kort fortalt går den ud på at mændene skal finde sig i alt, mens feministerne ikke skal finde sig i noget som helst. Desuden skal mændene helst holde kæft når politik-kvinderne taler.

  Kommentar by Bent A — 28. september 2020 @ 09:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper