30. september 2020

Flemming Steen Nielsen om Trump: “… har vist sig at være en af de største amerikanske præsidenter”

Det nytter ikke at følge de danske mediers dækning af den igangværende valgkamp i USA. Her til formiddag havde talte TV2 News med reporter Jesper Zølck, der mente Trumps ‘Stand back and stand by’-kommentar til højreorienterede var noget nær en opfordring til vold. Intet on AFA eller venstreradikale organisationer, blot henkastet bemærkning om at et et lille mindretal havde lavet ballade ved BLM-demonstrationer. Dr.phil. Flemming Steen Nielsen kommenterer Trumps første fire år hos Critique – Derfor bør vi håbe, at Trump opnår genvalg.

“Efterhånden som jeg bemærkede, at et stor flertal af akademikere, politikere, venstreaktivister, Wall Street bankfolk, tænketanke, medier og underholdnings-industriens folk var rørende enige om at frakende denne Donald Trump enhver menneskelig og politisk værdi, så vaktes min mistro og interesse. Derfor har jeg i nogle år studeret fænomenet Trump ret grundigt – med henblik på hans meninger og beslutninger snarere end hans frisure og accent. Min konklusion er at han, så langt fra at være destruktiv, ubegavet og løgnagtig, allerede har vist sig at være en af de største amerikanske præsidenter.

Det eneste, de fleste mennesker ved om Trump, er at ‘han er løgner’. For mig at se lyves der mere om ham, end han selv lyver; og i en meget vigtig henseende lyver han ikke – nemlig i den forstand i hvilken de fleste andre politikere lyver. Typiske politikerløgne er: At love vælgerne noget, som notorisk aldrig nogen sinde kunne opfyldes; at love noget, man på ingen måde har til hensigt at opfylde; eller at udstede løfter under valgkampen, man så ikke opfylder, når man er valgt, selvom de godt kunne realiseres. Så vidt jeg kan se, er Trump enestående hvad angår både hans løfters klarhed og den energi, han har lagt i at indfri dem…

For eksempel lovede han at nedsætte skatterne; og hurtigt fik han The Tax Cut and Jobs Act of 2017 gennem Kongressen – med det resultat han havde forudsagt: Nye firmaer skabtes og dermed millioner af nye arbejdspladser (ikke mindst sorte og latinamerikanere nød godt af disse muligheder skabt af ‘racisten’ Trump). Firmaer som præsident Obamas industrifjendtlige politik havde fået til at flytte produktionen til tredjeverdenslande, begyndte at vende tilbage. I det hele taget medførte skattelettelserne et generelt økonomisk opsving og forøgede produktiviteten, beskæftigelsen og lønningerne – tilsyneladende uden at reducere skatteprovenuet…

Trump lovede også en ny energipolitik, og han indførte straks en sådan. Man trådte ud af den patetiske Pariseraftale, og Obamas kostbare antifossil-politik afløstes af frihed til at udnytte nye udvindingsmetoder, hvilket førte til, at USA nu er energieksportør – hvorved landet frigøres fra mellemøstlige oliediktaturers jerngreb. …

Han lovede at håndtere problemet med Nordkorea – og gjorde det faktisk. Folk synes at glemme, at der for tre år siden herskede en udbredt frygt for, at Nordkorea ville ramme vestlige baser eller byer med kernevåben. Hvorfor hører vi efter Trumps samtaler med Kim Jong-un ikke mere om dette?

… Tidligere præsidenter havde lovet at flytte den amerikanske ambassade til Jerusalem, men havde fundet det ‘umuligt’ at gøre dette. Trump gjorde det bare.

… Trump har afskaffet flere love og regler end nogen anden nyere præsident og arbejder på en lovgivning, der forbyder afgåede politikere og bureaukrater at slå sig ned som lobbyister de første fem år.

De Magtfulde starter krige for at bringe demokrati til Mellemøsten. De Forsvarsløse udkæmper disse krige og bliver dræbt i dem. Trump er den første amerikanske præsident i lang tid, der ikke har startet en krig. Han knuste ISIS ved snusfornuftigt at lade de militære ledere på stedet bestemme taktikken i stedet for Pentagon.

… Er Trumps politik ødelæggende for globaliseringen? Hvis man ved ‘globalisering’ forstår en bevægelse i retning af en multikulturel utopi, dvs. afskaffelse af nationale grænser og traditionelle kulturer og koncentrationen af politisk magt i overnationale organisationer evt. kombineret med en verdensregering, så deler jeg Trumps afvisning af denne. Mener man derimod med dette udtryk den frie udveksling af ideer og varer mellem individer og lande i en global markedsøkonomi, så deler jeg hans begejstring for den. Den har jo løftet milliarder af mennesker ud af ekstrem fattigdom på bare et par decennier.

Men forudsætningen er selvfølgelig ‘a level playing field’, som det ofte udtrykkes. Liberalistiske økonomers og EU-politikeres klager over, at Trump skader verdensøkonomien ved at indføre told på visse varer fra visse lande, er efter min mening unfair og hyklerisk. De må dog f.eks. vide, at EU har pålagt amerikanske biler en told på 10% imod 2,5% den anden vej. Er det for resten ‘protektionisme’ at modarbejde virkninger af tidligere protektionisme fra visse handelspartneres side? Er det ikke snarere protektionisme, når lande understøtter visse erhverv eller holder arbejdslønnen kunstigt lav? Og er det ikke ganske fair, at Trump korrigerer for sådanne urimeligheder? Han udtrykte for resten sin fundamentale liberalisme fint i de ord, der fik C7 ministrene til at gyse: ‘No tariffs, no barriers. That’s the way it should be. And no subsidies.’

Der er mange gode grunde til at håbe på, at Donald Trump vinder en klar sejr den 3. november.

(Præsident Donald Trump i tv-debat med Joe Biden, 30. september 2020; Foto: Politico)

Oploadet Kl. 11:47 af Kim Møller — Direkte link36 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113779/trackback

36 Comments »

 1. Han fik fyret CIA-chefen, som havde konverteret til Islam, da han var ansat på den USA Ambassade i Saudi arabien (loyalitetskonflikt). gys gys gys. Hjertelig tak Trumf.

  Kommentar by Michael Unna — 30. september 2020 @ 11:56

 2. Det midaldrende ægtepar Kretz kan nu koge suppe på deres frådende Trump-had de næste par uger på DDR…

  Kommentar by Revisoren — 30. september 2020 @ 12:10

 3. https://www(dot)youtube(dot)com/watch?v=98JwHHH6yRE
  “By the media, by our allies, by the world bank….”

  Kommentar by W — 30. september 2020 @ 13:00

 4. Søgte på “superpredator Biden´ og opdagede de kritiske hjemmesider var slettet…….

  Kommentar by Moth — 30. september 2020 @ 13:14

 5. Jeg er ved at kaste op når MSM tendiøst journalistpladder flyder over af uforstand og selvretfærdig had… tal lige om “social kontrol” på redaktionsgangene. Skide småfolk.

  Kommentar by Jamensågådogvæk — 30. september 2020 @ 13:42

 6. Håber også Donald Trump vinder. Alene det at de pisser venstrefløjen i det meste af verden af er grund nok for mig ;)

  Det betyder så samtidig at Vi andre få fire år mere til at nedbryde den notoriske dybe stat i Vores egne lande, både i FT og stats-institutionerne.

  Kommentar by Santor — 30. september 2020 @ 13:46

 7. Ulideligt at se Steffen Kretz og konen på DR og bøssen ovre på TV 2 ikke engang prøve at rapportere neutralt om Trump.

  Det bliver skønt at vågne op dagen efter valgdagen og se, hvor miserabelt hele “eliten” vil have det.

  Kommentar by Michael — 30. september 2020 @ 13:58

 8. Every time Kim Moller has a story on his blog the sluts and commies bastards over at DR, the ones that fucked in return for their jobs and blew someone counter with a story with lies.

  I wonder why the ones with the lowest iq and lack of talent always get provoced by the truth and their inability to think, and that others have to think for they. i guess being a sheep and being one in a herd makes you feel good. then you do not have to stand out, show how low iq you have.

  Kommentar by Erwache — 30. september 2020 @ 14:04

 9. OT.
  Jeg har prøvet flere gange i off topic men virker ikke, så derfor kommer den lige her i stedet for.

  VIGTIGT!
  Jeg har i dag fået at vide, at flere flygtninge fra flygtningecentret i Flensborg er smittet med coronavirus aka den kinesiske pest efter, at de havde været i Mohammedanmark til bryllup??? Hvordan fanden kan flygtninge uden videre bare tage over grænsen til lorte danmark???????
  Lorte danmark.

  Kommentar by piphans — 30. september 2020 @ 14:12

 10. eu commission. where is the loyalty since they have not been elected by the citizens? if you are a polack and keep attacking poland are you loyal or just a corrupt assipe, a pedophile, satanist and cuck beta with lowest iq?

  why do you become a politician if you as murkel has a “phd”? You become a politician because that “phd” is a fake, a commie faked paper, since anyone that would hire you would find out that you are a retarded asswipe. people that have talents, intelligence and abilities, do not become politicians unless you are a corrupt liar and thief. If people hate your guts, how do you become re-elected?

  Kommentar by Erwache — 30. september 2020 @ 14:23

 11. Hvad er der i øvrigt blevet af den homofile forhenværende amerikanske ambassadør Rufus Gifford?

  Dansk MSM var ekstremt begejstret for oraklet, og så jo en kommende amerikansk præsident i ham, så hvad er gået galt?

  Er han blevet gift med læderbøssen Jesper Steinmetz?

  Kommentar by Revisoren — 30. september 2020 @ 14:24

 12. Flemmming Steen Nielsen er en fornuftig mand. Derimod er kommunist og feministstyrede DR et latterligt og løgnagtigt foretagende. Lad os håbe at valgsvindel ikke afsætter Trump.

  Piphans har ret i at grænsebevogtningen er elendig. Chrborgs flertal er ligeglade med stemmekvægets liv og helbred. Bekæmpelsen af covid-19 sker vel kun fordi politikerne er bange for selv at blive ramt af sygdommen.

  Ihvertfald fortsætter importen af “nydanske” afrikanske berigere. Og den voksende kriminalitet m.m ignoreres.

  Kommentar by Bent A — 30. september 2020 @ 14:28

 13. Trads holder kursen, intet nyt der
  https://www.altinget.dk/artikel/david-trads-fremragende-woodward-bog-udstiller-inkompetent-trump

  Kommentar by k. m. — 30. september 2020 @ 14:35

 14. Trumps økonomiske politik er nu ikke uden problemer, ifølge Finans.dk:

  Underskuddet på USA’s statsbudget vokser og vokser, og intet tyder på, at det kommer til at ændre sig foreløbigt.

  Nye tal fra det amerikanske finansministerium, Treasury Department, viser, at USA’s stat i de første 11 måneder af sit finansår havde et underskud på cirka 1.000 mia. dollars. Det er næsten 20 pct. mere end i samme periode sidste år.

  Dermed fortsætter USA’s enorme statsgæld med at kravle i vejret, og alene renterne på gælden koster den amerikanske stat 1 mia. dollars – om dagen.

  Når underskuddet vokser, skyldes det især de skattelettelser, som præsident Donald Trump har fået vedtaget, og de store forbrugspakker, som Kongressen har vedtaget. Samtidig stiger landets sundhedsudgifter på grund af den demografiske udvikling, som indebærer, at der bliver flere og flere ældre borgere i USA.

  Sagt på en anden måde: Indtægterne i statskassen er stort set de samme, mens udgifterne vokser. Og der er ikke udsigt til, at det stopper.

  Kommentar by Gunnar Biering — 30. september 2020 @ 14:41

 15. Trump er den første amerikanske præsident i lang tid, der ikke har startet en krig.”

  NEMLIG, tænk hvor mange mennesker MSM har gjort bekymret. UNØDIGT

  Selv da han trak tropper hjem, hylede medierne op, de ønsker da ikke nedrustning, så voldelige som de er.

  Mon deres næser bliver længere endnu efter valget?

  17 Oktober 2020 har New Zealand også valg og Jacinda Ardern Labour Party håber på genvalg på at love dette

  New Zealand Prime Minister vows to criminalize criticism of Islam if reelected
  https://www.jihadwatch.org/2020/09/new-zealand-prime-minister-vows-to-criminalize-criticism-of-islam-if-reelected

  Kommentar by tavsen — 30. september 2020 @ 14:46

 16. Underskuddet på USA’s statsbudget vokser og vokser, Gunnar Biering — 30. september 2020 @ 14:41

  Og det har det gjort de sidste 30-40 år, jeg har for længst stoppet med at undre mig over, hvordan det kan lade sig gøre, ligeledes med de ekstrem lave renter her i Danmark.

  Kommentar by tavsen — 30. september 2020 @ 14:51

 17. Trump er sidste mulighed for at redde USA fra at blive oversvømmet af latinoer og muslimer. Hvis disse to grupper kommer i demografisk flertal er det “goodbye America” – grupperne vil bevilge sig selv velfærd ad libitum ved hjælp af suicidale hvide feminazier. Efter plyndringen af USA og EU, vil Rusland og Kina så overtage rollerne som verdens politi.
  I Danmark har vi for længst forstået islams funktion som dræber af al kultur og samfundssind. Langsomt går det op for danskerne at den som rider på islam, rider på en rasende evigt sulten tiger. Islam er dødens og krigens instrument til verdens undergang.

  Kommentar by Gustav Jensen — 30. september 2020 @ 15:10

 18. Revisoren — 30. september 2020 @ 14:24

  Rufus Gifford blev hyperaktiv,
  også med at drikke en flaske antiTrumpspiritus, mon han følte Bye Bye Biden nærme sig?
  https://twitter.com/rufusgifford?lang=da

  Kommentar by tavsen — 30. september 2020 @ 15:18

 19. Trumf holdt også en “historisk” supergod tale i FN- under Klimaforhandlingerne i FN (Med tunberg som så ham)- talen var om alt andet end klimaet, men var fabelagtig god omkring jorden og landenes tilstand imod det socialistiske kollaps i Venezuela og menneskesmuglende kaos. Kan vel findes på youtube.

  Kommentar by Michael Unna — 30. september 2020 @ 15:41

 20. Desværre tror jeg ikke Trump bliver genvalgt – sidste gang var vel en slags feberredning…og det sker nok ikke en gang til.

  Men selvfølgelig kan der jo ske et eller andet i Trump´s favør, som virkeligt rykker på stemmerne…meeeen det tror jeg ikke…for der skal vist denne gang rigtigt meget til før han har nok stemmer og valgmænd!

  Men meningsmålingerne og manipulationerne i medierne kan måske redde røven på Trump…man tog jo fejl sidste gang.

  Hvis socialisterne/kommunisterne kommer til magten i USA i form af pinocchiodukken Biden, og demografien m.m. vil udelukke republikanerne permanent fra magten, så er jeg bange for at landet ender i en borgerkrig eller noget i den henretning.

  Hvis man ikke har nogen fremtid for sig selv og sine synspunkter og meninger…så er oprør og voldelig modstand det man oftest tyer til…man har ikke noget at tabe og hævnen er sød!

  Kommentar by Black Watch — 30. september 2020 @ 15:46

 21. Medierne har præsident Donald Trump i en skruestik og udfordreren Joe Biden bruger deres løgne som fastslåede kendsgerninger mod Donald Trump, mens medierne nærmest holder hans arme bundet på ryggen.
  Jeg så Donald Trump i tv-debatten igår med udfordreren Joe Biden. Det var en sørgelig forestilling, hvor meget af den var en diskussion af påstande om fakta.
  F.eks
  1. øger den øgede mail-in voting valget i forhold til tidligere?
  2. øger den øgede mail-in voting muligheder for valgsvindel?
  3. er der tidligere forekommet valgsvindel ved mail-in voting?
  Svarene til både 1,2 og 3 er objektivt ja. Det er ikke noget, der kan diskuteres.

  Det er forrykt, at Joe Biden kan påstå alt muligt, der objektivt set er løgn, men det er jo vilkårene i amerikanske præsidentvalg. Forhåbentlig gennemskuer de amerikanske vælgere det?

  Kommentar by A-mad — 30. september 2020 @ 15:47

 22. Havde Biden en teleprompter i studiet i form af en kontaktlinse?

  Der er rygter om, at den noget forfriskede, opstrammede version af Biden vi så, i virkeligheden havde medbragt sin egen teleprompter. Det er en lille computer man har i lommen, som man aflæser på kontaktlinsen Mojo smart contact lens. Biden så faktisk også underligt fraværende ud, som om hans opmærksomhed delvist befandt sig et andet sted.

  https://snaphanen.dk/2020/09/30/trump-laeser-spillet-og-vaelter-det-igen/#more-196284

  Kommentar by Snaphanen — 30. september 2020 @ 16:11

 23. Sikke dog noget lallende lort HEIDI PLOUGSGAARD
  Jyllands-Postens korrespondent fyrer af i hendes korte notits. Men notitsen fortæller alt hvad Potten står for mht. Trump.
  https://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE12451965/kommentatorer-og-vaelgere-giver-biden-en-kneben-sejr-i-den-foerste-tvdebat/
  30.09.2020 KL. 11:27
  Kommentatorer og vælgere giver Biden en kneben sejr i den første tv-debat
  Den første præsidentdebat mellem Trump og Biden bliver af flere kaldt den værste i USA’s historie, men mange kommentatorer langer særligt hårdt ud efter præsidenten for hans aggressive stil.
  —————————————————–
  En hver kan både høre og se at Moderator Chris Wallace og Biden var enige om at stille en fælde op for Trump. Men Donald var for klog til at hoppe i den. Derfor mundhuggeriet.
  Det var dette jeg selv fik ud af det i korte træk fra nattens tv.
  —————————————————-
  Det passer fint med det Hans Rustad skriver.
  Flot skrevet Hans Rustad. ☺ ☺ ☺
  Objektivitet har MSM ikke noget som helst af, Selvfølgelig har Trump da et par “småfinker” der røg af panden. Men jeg synes finkerne ikke var nær så store som dem der røg af fra Biden.

  Trump Løb i aller højeste grad af men sejren.
  Amerika´s Paludan snupper valgsejren. ☺ ☺ ☺
  Og så skal jeg have flæskesteg. ☺ ☺

  Kommentar by Charles — 30. september 2020 @ 16:22

 24. Jeg er dybt imponeret over Demokraterne ifm. tv-debatten mellem Trump og Creepy Biden for, hvordan fanden kunne de fjernstyre den kriminelle Alzheimer tosse til Biden? der var ingen tråde, og han havde heller ikke nogen antenne på, så hvordan fanden bar de sig ad??????

  PS.
  Massiv valgsvindel i USA
  https://www.youtube.com/watch?v=unHoD-qDz8M

  Kommentar by piphans — 30. september 2020 @ 17:55

 25. Ved seneste valg i Danmark luftede jeg tanken om at det kunne blive et af de sidste, måske DET sidste frie valg for os herhjemme.

  Jeg tror Mette Frederiksens drømmer om at rage mere magt til sig selv.
  Hvis Trump taber valget, får venstrefløjen med mediernes enorme indflydelse næsten fri bane til at skrue ned for demokratiet.

  Se hvordan medierne kalder Proud Boys for racister.

  Venstrefløjserne er ikke de tolerante fredselskende engle de praler af at være, de tåler ikke anderledes tænkende, så Trump angribes på alle mulige måder.

  Kommentar by k.m. — 30. september 2020 @ 18:05

 26. Man må indrømme at DR og TV2 har gode udsendelser ind i mellem. Men når de bakker op om islamisering og folkeudskiftning, om sindssyge former for klima-politik, om EUs blanden sig i Polens og Ungarns indre forhold på retslige områder m.m., om Merkels og EUs undergravning af EU-landenes økonomi, kultur, frihed og fred osv., så er det jo allerede nok til at man som dansker ikke kan være tjent med DR og TV2.

  At de gamle partier hvert år bruger 4-5 milliarder kr. på disse institutioner, er noget frås. Een milliard ville være rigeligt, hvis man fjernede en række overflødige/skadelige funktioner og satte toplønninger på 3-5 millioner ned til en rimelig størrelse.

  Kommentar by Bent A — 30. september 2020 @ 18:05

 27. Der er allerede ved dette valg afsløret omfattende demokratisk stemmekøb i Minnesota og Texas, men de efterretningstjenestestyrede medier oplyser ikke om det.

  Vi lever under et globalistisk propagandaregime, hvor man som Flemming Steen Nielsen er nødt til at bruge alternative kilder for at orientere sig om hvor sandheden findes. Nogle mener at præsident Trump kan være med i globalisternes konspiration og bare spiller en skuespilsrolle som folkets mand. Indtil videre tror jeg dog på at Trump er ægte som beskrevet her:

  https://www.nedersteetage.com/praesidenten/

  Kommentar by perhag — 30. september 2020 @ 18:24

 28. Hørte desværre radioavisen på DDR’s P3 kl. 18:00…

  Om Trump der ikke (med god grund) ville tage afstand fra Proud Boys, som ifølge radiogalningen ønskede “hvidt overherredømme” … Der er bare den lille detalje, at lederen er … ikke hvid.

  Men den slags betyder jo ikke noget på statsradioen – skatteyderne betaler (meget snart) gildet.

  Jeg nyder min sidste tid som licens-fri frihedskæmper.

  Kommentar by Polka — 30. september 2020 @ 18:53

 29. Dice’s analyse er meeget bedre end news-kommunisternes https://youtu.be/rClMcfYe0Ls

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 30. september 2020 @ 19:19

 30. Kommunisternes og kvindesagskvinderne påstår at de kæmper for økonomisk og social lighed og mod social ulighed. Det er det rene hykleri. Som ses af f.eks. den røde DR-forkvindes årsløn på 4,5 millioner kr.

  OT: 1: Er der en som véd noget om de forskellige browsere. 2: Er der nogen bedre end Google? Hvad kan bruges i stedet for fjæs-bogen?

  OT: NU SKRUER STATEN BISSEN PÅ HVAD OVERVÅGNING ANGÅR. Selv tips-, oddset- og lotto-spillere skal nu kigges over skulderen af BIG-BROTHER STAT. Man kan fremover ikke spille, medmindre man lader sig registrere med navn, adresse og cpr.nr.

  Hvad mon det skal gøre godt for. Er det for at skattevæsnet kan konfiskere gevinsterne hvis man skylder i skat eller lignende? Eller er det en ny formueskat eller spilleafgift der er under forberedelse? Der var en dame på Fyn som vandt ca. 335 millioner i Euro-lotto.

  Kommentar by Bent A — 30. september 2020 @ 21:39

 31. Bemærk den blå linje nederst i øverste afsnit af Kim Møllers oplæg: “Derfor må vi håbe at Trump opnår genvalg”. Klikker man på den blå linje kommer man hen til en interessant artikel om Kina mv. hos “Critique”.
  Det må varmt anbefales at læse artiklen.

  Kommentar by Bent A — 30. september 2020 @ 22:59

 32. …Artiklen handler både om Trump og Kina m.m.

  Kommentar by Bent A — 30. september 2020 @ 23:03

 33. Kommentar by Bent A — 30. september 2020 @ 21:39
  Die dumme dänen får lige præcis det lort de stemmer på, hverken mere eller mindre.

  Kommentar by piphans — 30. september 2020 @ 23:37

 34. Google kan erstattes af Yippy.
  Facebook af Telegram.
  Youtube af Brighteon.
  Wikipedia af Conservapedia.
  Twitter af Gap.

  Hvis man kan tåle at læse om mange forskellige konspirationer har Marco Hanuman på dansk efterhånden analyseret ganske meget i sin blog DenNedersteEtage. Her en forklaring på hvad der skete med Titanic og Estonia, hvor de danske medier netop nu skriver om hullet i Estonias skrog, men de vil næppe opklare hvorfor der er dette sprængningshul:

  https://www.nedersteetage.com/skibskatastrofer/

  Kommentar by perhag — 1. oktober 2020 @ 00:39

 35. Flytter ‘gammelfar’ Sleepy Joe ind i “the oval office” bliver det til “the odious office” – og så skal der vel installeres iltapparat og hjertestarter på skrivebordet samt en læge i dokumentskabet?

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. oktober 2020 @ 08:38

 36. Hvis Trump afskaffer den tekniske handelshindring som delstatslovene der beskytter de store amerikanske bilforhandlerkæder udgør, så tror jeg bestemt EU er til at tale med ang. de 10% importtold på biler. Indtil da synes jeg at politiske kommentatorer bør sætte sig lidt ind i sagen før de kloger sig. Særligt når det er politiske kommentatorer der bør være på vores side i stedet for at tale transatlantiske stormagters sag.

  Kommentar by Peter Lund — 1. oktober 2020 @ 13:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper