1. oktober 2020

Sverige: 19-årige Tommie Lindh forsvarede sin veninde, myrdet af 23-årige Abubaker Mohamad Awad

Alt er bare lidt vildere hinsidan. Härnösand er en lille by i det østlige Sverige, og et sted der burde være forholdsvis monokulturelt. Herunder historien om den 23-årige sudaneser Abubaker Mohamad Awad, der under en efterfest får interesse for Tommie Lindhs veninde, og da han opdager at 19-årige Tommie har en Sverigedemokraterna-kasket, går han amok og stikker ham ned. Veninden voldtages.

Herefter gik systemet i gang, og pludselig var der ingen forbindelse mellem mordet og voldtægten. Det var blot højreradikale, der gjorde offeret til martyr, skrev Soros’ Open Democracy eksempelvis, baseret på anklagerens udlægning. Hun forsvarede senere sin løgn med ordene: “Man behöver inte hetsa upp stämningen…”

Fra Fria Tider – ‘Han är rasist, han har en SD-keps’: Mohamads utspel innan han mördade Tommie Lindh.

“Det omfattande förundersökning som polisen gjort efter mordet på Tommie Lindh, 19, i Härnösand den 10 maj i år har nu släppts.

Där framkommer att den åtalade, Abubaker Mohamad Awad, strax innan mordet hade reagerat på att Lindh hade en SD-keps i sin lägenhet, där en efterfest hade hållits.

Afrikanen krävde till slut, medan han riktade en kniv mot henne, att den unga kvinnan skulle svara på varför Tommie Lindh hade en SD-keps på en hylla i hallen. … Afrikanen började sedan anklaga även kvinnan för att vara rasist, och när hon sade att hon inte var det förklarade han att han inte kunde lita på henne.

23-åringen höll en kniv mot kvinnan och inne på toaletten tvingade han till sig oralsex av henne. …

Samtidigt befann sig Tommie Lind och våldtäktsoffret i badrummet. 23-åringen gick in dit och högg Tommie i nacken, ryggen och bröstet.

Medan 19-åringen låg och förblödde tvingade afrikanen med sig kvinnan till ett av sovrummen där han våldtog henne. Följde hon inte med skulle han hugga henne också, förklarade han. …

Efter att Abubaker Mohamad Awad gripits för brotten skrattade han inför kameran på arresten, gjorde grimaser och segertecken med fingrarna.”

(23-årige Abubaker Mohamad Awad, der myrdede 19-årige Tommie Lindh og voldtog hans veninde)

Oploadet Kl. 02:11 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113800/trackback

31 Comments »

 1. Nu skal vi jo huske på at der er tale om en beriger og noget kulturel berigelse. Og hvis man har en demokratisk hue liggende på en hylde i lejligheden, fortjener man vel også at blive stukket med en kniv tre gange, så man forbløder og dør. Set med feministiske og pladderhumanistiske øjne har Tommie Lindh jo udvist racisme overfor den stakkels Mahamad Awad, som har fået et kulturchok ved at se ordet demokrati. Så er det jo fuldt ud forståeligt at han reagerer en smule voldsomt. Mon ikke den ellers så flinke beriger snart løslades og får en stor erstatning for uberettiget anholdelse.

  Kommentar by Bent A — 1. oktober 2020 @ 03:01

 2. I Sverigstan regerer feltmadrasserne, både de kvindelige og mandlige feltmadrasser. Det er dem som har flertallet i riksdagen i Stockholm. Og een gang feltmadras, altid feltmadras. De svenske politikere har ikke en indre svinehund, men et indre påskelam, en indre marcipangris, et indre kæledyr. Det er derfor deres natur at være næstekærlige på den globalistiske måde. Og derfor KAN de ganske enkelt ikke blive vrede på tilrejsende forbrydere fra fjerne lande.

  Desuden skal svenskerne jo alligevel, ligesom danskerne, udskiftes og udryddes hen ad vejen. Som den kvindelige anklager siger: Man behøver ikke at hetsa upp stemningen. Lad os nu tage det ganske roligt, at der sker nogle bagatelagtige mord her og der, hist og pist, inden det helt store blodbad går i gang.

  Så kan man jo altid brokke sig til den tid, hvis man finder at et rask lille folkemord er noget at brokke sig over.

  Kommentar by Bent A — 1. oktober 2020 @ 03:23

 3. Hvide svenskere der lukker en sudaneser ind i deres hjem, høster hvad de sår. På Den Korte Avis kan man læse, at han efter drabet kaldte alle for racister, og truede den hvide “racistiske” pige med en kniv og tvang hende til at følge med ham ind i et rum, hvor hun først skulle sutte hans sorte negerpik og bagefter blev voldtaget af den.

  Der er ingen grund til at nedtone beskrivelsen af forløbet. Det var hvad der skete. Han har formentlig for længst fået svensk statsborgerskab. Om et par års ungdomspension, er han på fri fod igen. Sverige er hans legeplads. Han er herrefolket og svenskerne accepterer det. Og vi gør præcis det samme i Danmark.

  Kommentar by Skatteyderen — 1. oktober 2020 @ 03:25

 4. Islamister hører hjemme i Mekka- og afrikanere hører hjemme i Afrika.
  Hvor svært kan det være?

  Kommentar by Hul igennem? — 1. oktober 2020 @ 06:17

 5. Fy for satan.

  Kommentar by Draugr — 1. oktober 2020 @ 06:43

 6. Der må da være en ven af Tommy,som kan hævne Tommys død,ved at skaffe os endeligt og definitive af med Abubaker Mohammad Awad. Hvis jeg var Tommys familie,ville jeg arbejde målrettet på at komme gerningsmanden og hans familie til livs. Og Tommy Lindh er jo kun én blandt hundredevis af nordboere,som er ofre for sydlændingene og deres dødskult.

  Kommentar by Nielsen — 1. oktober 2020 @ 07:33

 7. Er det muslimer?

  Fanger med udenlandsk baggrund er i massivt overtal bag tremmerne i Københavns fængsler.

  Af de 637 fanger har under en tredjedel af de indsatte dansk oprindelse – helt præcist 32,2 procent.

  Resten af fangerne er indvandrere, efterkommere og udlændinge, viser en opgørelse, som Justitsministeriet tirsdag sendte til Folketingets retsudvalg.

  »Det er et resultat af, at bandepakken virker, at de her mennesker er væk fra gaden og sidder med lange fængselsdomme,« siger De Konservatives formand, Søren Pape Poulsen.

  Under ALLE omstændigheder, så skal de IKKE være i danske fængsler, men i stedet i udenlandske gulag arbejdslejre og/fængsler, og til dem, der ikke afgår ved døden, så sendes disse til Mellemøsten, Nordafrika, Afghanistan og Pakistan (MENAP landene) efter endt afsoning, forbyd islam i alle fængsler, og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 1. oktober 2020 @ 07:45

 8. Hvis vi ikke passer morderligt på vil vi, om kortere tid end vi bryder os om, stå i samme situation!
  Stop for yderlige asyl, smid de kriminelle ud ved første dom, indvandere skal forsørge sig selv, så skal problemet nok løse sig selv. Stem NB. Der er inter ekstremt ved det, det er bare sund fornuft! De ekstreme det er venstrefløjen og RV.

  Kommentar by Den Nervøse — 1. oktober 2020 @ 08:31

 9. Muhamedanere!

  Radikale.

  Kommentar by Bastardo — 1. oktober 2020 @ 09:13

 10. De importerede banditter er på vej til at tage magten i de danske fængsler. Fængselsbetjentene er begyndt at sige op, i snesevis. De skal finde sig i daglige trusler og forsøg på overfald. Lønnen er lav, og nogle overfald lykkes. Hvis det ender med fangeoprør og fængselsvæsnets sammenbrud, kommer de civile fredelige danskere til at betale prisen.

  Som de i forvejen betaler prisen for godhedsindustriens og de radikales “godhed”.

  Og husk nu at der intet konservativt er i det “konservative” parti. Det var mens Pape var justitsminister, at fredelige og lovlydige blogejere blev lagt i håndjern kl. 5 om morgenen.

  Kommentar by Bent A — 1. oktober 2020 @ 09:29

 11. Mohamad Awad er enten psykopat eller fanatisk islamist. Han glæder sig over at have myrdet en vantro, og over at have belært en svensk kvinde om indvandrernes og herrefolkets overhøjhed.

  Han burde stå til mange års fængsel, men det svenske retssystem er i realiteten brudt sammen, så der er næppe længe til hans næste mord.

  Kommentar by Bent A — 1. oktober 2020 @ 09:35

 12. Der findes løsninger på invasionsproblemerne. Som at give asylanter mad og en madras i en sovesal, og ikke mere end det. Som at sende asylanter til afsoning i russiske eller polske fængsler. Som at internere alle mistænkelige typer og alle med afslag på asyl. Men Christiansborg og medierne er ikke interesseret i løsninger. De vil fremture til statsbankerotten og folkeudskiftningen/folkedrabet sætter punktum for alle problemer med indvandringen. Det er de gamle partiers “løsning”.

  Kommentar by Bent A — 1. oktober 2020 @ 09:49

 13. Hold da fast – det bliver ikke meget værre… eller gør det?
  Der kan ikke være meget tvivl om at kun een slags straf skal anvendes i sådanne tilfælde – der skal jo ikke bruges yderligere ressourcer på den ulykke uden på offersiden. Den samme straf må selvfølgelig også omfatte de overordnet ansvarlige, medmindre de står frem og angrer deres handlinger,… snart!

  Kommentar by Anonym — 1. oktober 2020 @ 10:44

 14. Ved det er hårdt sagt, men generelt står man vel til en Darwin-award ved at invitere “lykke-rider” afskum indenfor hjemmets fire vægge.
  Just my 5 cent.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 1. oktober 2020 @ 10:46

 15. Hold da fast – det bliver ikke meget værre… eller gør det?
  Der kan ikke være meget tvivl om at kun een slags straf skal anvendes i sådanne tilfælde – der skal jo ikke bruges yderligere ressourcer på den ulykke uden på offersiden. Den samme straf må selvfølgelig også omfatte de overordnet ansvarlige, medmindre de står frem og angrer deres handlinger. Snart!

  Kommentar by mvjensen — 1. oktober 2020 @ 10:50

 16. Så ved forældrene da, de har lavet en fatal fejl, ved ikke at advare knægten i tide.
  Hårde ord, men de er reelle, hvad enten man vender og drejer det.
  Forældrene nu til daws, burde se skriften på vægen.

  Kommentar by Charles — 1. oktober 2020 @ 10:50

 17. Undskyld jeg fik afdøde Tommies navn skrevet forkert. Daniel Vredström er dog nem at huske. Hvornår er nok nok? 3 pensionister på Østerbro blev myrdede af en satans neger,som ikke havde lært at skrive. Men alligevel blev ansat i kommunen. Tak Frank Jensen.

  Kommentar by Nielsen — 1. oktober 2020 @ 11:46

 18. Svenskerne får hvad de har stemt for.

  Kommentar by Ewing — 1. oktober 2020 @ 12:13

 19. Kastrer det sorte svin. Grundigt…

  Kommentar by krassisten — 1. oktober 2020 @ 12:24

 20. Husker at det ligeledes var en retarderet sudaneser, der for år tilbage myrdede og efterfølgende parterede en københavnsk taxachauffør.

  Den klamme neger, der gik under navnet “Jaguar”, er vist aldrig blevet pågrebet…

  Kommentar by Revisoren — 1. oktober 2020 @ 13:33

 21. Note that while the white man was dying the nigger was busy raping the white female.

  There is a reason why no sane wants to fuck a nigger unless you are a prostitute that is.

  If I was the young mans relatives I would track the niggers relatives down and wipe then out, all of them.

  Also, pay attention on what is going on, observe. when a nigger or a muslim do any type of atrocity against a white man or woman they quickly get inside because theyare afraid of a feud or vendetta since if something happens to any of them or their relatives they would initiate a feud and kill any white as pay back, for what happened to them. So that is the difference between the whites and muslims and niggers that are less intelligent than animals and those have been imported to be paid for by Danish and white taxpayers. why do you import those that hate you most? what is there to benefit from those with the lowest iq amongst the whole mankind?

  Kommentar by Erwache — 1. oktober 2020 @ 14:31

 22. > Ervache
  Many animals have higher intelligence.

  Kommentar by Nielsen — 1. oktober 2020 @ 14:47

 23. Revisoren — 1. oktober 2020 @ 13:33
  Og Jaguar’s datter havde senere succes i Xfactor

  https://www.bt.dk/krimi/x-factor-jasmins-dystre-hemmelighed-faderen-eftersoegt-for-bestialsk-drab-i-koebenha

  Kommentar by redneck — 1. oktober 2020 @ 15:10

 24. # redneck

  Ak ja, alt kan tilsyneladende bruges i jagten på seere.

  Så i går aftes programmet Fangerne På Fortet på TV3.
  Her deltog den forhenværende professionelle bokser Patrick Nielsen sammen med sin storkriminelle lillebror Micki Nielsen.
  De var på hold sammen med den forhenværende “sugarbabe” Gina Jaqueline.

  Patrick Nielsen er som bekendt lige blevet optaget som prospect i rockerklubben Satudarah MC…

  Kommentar by Revisoren — 1. oktober 2020 @ 15:40

 25. @ Nielsen: I 2002 kunne det dokumenteres, at 500 svenskere var direkte myrdet af indvandrere (ekskl bilulykker mv). Jeg så listen, og den var korrekt. Tallet i dag er et skøn: Mellem 5 0g 10 000, måske flere

  Kommentar by Snaphanen — 1. oktober 2020 @ 16:49

 26. Jamen, enhver kan jo se på ham, at han er t r a u m a t i s e r e t …

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 1. oktober 2020 @ 19:30

 27. Snaphanen has a story on his webpage, blog, whatever named: “Selvtægt i Sverige” where a swedish girl reports a rape by two muslim pedophiles. She is white swedish, 15 years old, and when police closes the case “no crime” she takes everything in her own hands and puts a knife in the muslim pedophiles. I would not stop there, i would murder all of their relatives before giving up. Just get a gun and mowe the all down, useless pedophile asswipes. I wonder why they do not rape a muslim girl? I tell you why, a feud will be triggered immediately because if a muslim rapes the girl that is supposed to be virgin (which brings in a much higher price when married) the father will get much less money wise. That is how things work in a pedo culture and that is why they marry in a muslim shithole.

  the pedophiles and gipsies, latinamericans and french, italians always blame everything on others but if they were not pieses of shit and asswipes people would not tell them to go home and do their crimes, sell drugs and steal welfare in the shithole they came from. They can rape where they are from.

  Kommentar by Erwache — 1. oktober 2020 @ 22:44

 28. steal welfare – stjæle velfærd hmm
  Gypsies – a knife in the muslim pedophiles
  Dtak hun en kniv i flere personer?
  …the father will get much less money wise (?)

  Kommentar by Nielsen — 2. oktober 2020 @ 00:40

 29. Desværre overlevede afskummet de knivstik som hans voldtægtsoffer tildelte ham.

  Pigen blev frikendt ved første instans, men idømt en behandlingsdom ved anden instans.

  Hun havde angiveligt søgt på hvor hun kunne købe et skydevåben, men havde ikke haft råd til at købe et.

  Hun skulle have startet en GoFundMe indsamling.

  Kommentar by Træt — 2. oktober 2020 @ 15:25

 30. Desværre overlevede afskummet de knivstik som hans voldtægtsoffer tildelte ham.

  Pigen blev frikendt ved første instans, men idømt en behandlingsdom ved anden instans..

  Kommentar by Træt — 2. oktober 2020 @ 15:25

  Har du en kilde på det?, Træt, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. oktober 2020 @ 16:10

 31. En kugle lige midt i knolden, er det eneste der vil virke på sådan en led satan…

  Kommentar by LarsB — 3. oktober 2020 @ 00:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper