2. oktober 2020

Forskellen på venstreorienteret POV International-aktivisme og borgerlige Berlingske: 74 minutter…

Natten til i dag proklamerede Donald Trump på Twitter, at han er ‘tested positive for COVID-19’. En gave til Trumps modstandere, der her virkelig kan score billige point. Jeg forventet intet andet af venstreorienterede blogs, og ville uden tvivl angribe mine politiske modstandere på samme måde, hvis jeg fik chancen. De der venstreorienterede blogs eksisterer ikke i praksis. Venstrefløjsaktivister arbejder på statsmedier, venstrefløjsmedier med statslig mediestøtte eller… et hæderkronet borgerligt dagblad.

‘Han hånede Biden for at bære maske – Nu er han selv testet positiv’ (POV International, Facebook, fredag kl. 10.56)

‘Han hånede Biden for at gå med mundbind og være coronabange. Så svarede virussen igen’ (Poul Høi, Berlingske, fredag kl. 12.10)

(Professor Svend Brinkmann, vinder af DR’s formidlingspris 2015, 2. oktober 2020)

“The briefing transcript shows that Trump did not say people should inject themselves with bleach or alcohol to treat the coronavirus. He was asking officials on the White House coronavirus task force whether they could be used in potential cures.” (PolitiFact, 24. april 2020)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113845/trackback

24 Comments »

 1. Det er sjovt som de selvgode opfører sig når nogle med anden mening bliver skadet eller syg, de opfører sig som hyæner i flok for at æde den skadede, som de er enige om er skadelig for deres egen ideologi, så er der igen kvotedeling af velfærdsmigranter til kommunerne i Danmark, forbyd islam Danmark.

  Kommentar by emmagad — 2. oktober 2020 @ 15:09

 2. Svend Brinkmann, just confirms that in public sector you fuck for your job. Who wants to hire in private sector asswipes where their only skill is to trawl on what other have already done and written and re-iterate that. academic titles means nothing to me, “professor” that has comments about politics are just inbreeded garbage with a title.

  who else would award him a price than the commie DR and from where do politicized DR get the money from?

  Kommentar by Erwache — 2. oktober 2020 @ 15:12

 3. Giver ikke neomarxisterne og deres medløbere mange chancer hvis der virkelig skal kæmpes beskidt. Ikke fordi de jordbundne folk som er i opposition til deres luftkasteller, er mere nederdrægtige, blot fordi de vil kæmpe for helt åbenlyst ægte værdier. Fx deres families overlevelse.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 2. oktober 2020 @ 15:20

 4. Trumps manglende respekt for rationel logisk videnskab er skyld i at ham og konen har pådraget sig en sygdom.

  Kommentar by Vikingegård — 2. oktober 2020 @ 15:56

 5. Svend Brinkmann er endnu en tarvelig venstrefløjser. Men ellers havde han vel aldrig fået job hos kommunist- og feminist-radioen DR. Hans dårlige vits om at sprøjte livsfarligt blegemiddel ind i armen er en form for ironi eller sarkasme som bygger på LØGNEN om at Trump har foreslået at man skulle helbrede sig selv på den måde.

  Hvorfor er de hos DR så ivrige efter at tilsvine og nedgøre præsidenten for Danmarks vigtigste allierede. Så sent som i dag har de været ude med nye nedladende og nedsættende bemærkninger om Trump?

  Er DRs røde feminister dumme, fjollede eller tossede?

  Kommentar by Bent A — 2. oktober 2020 @ 15:59

 6. Det var psykose konen, der løj for sin mand så hans skød blegemiddel ind i armen.

  Kommentar by KineserSnot — 2. oktober 2020 @ 16:01

 7. Tidens “Alt For Damernes” husfilosof skal også hvinende vådte fødderne i det store fælles perfiditetsbassin. Hovedet er allerede vasket helt rent.

  Kommentar by mvjensen — 2. oktober 2020 @ 16:48

 8. 74 minutter…

  De røde journalister er trofaste, dygtige og hurtige til at copypaste de rigtige steder.

  Public Service anno 2020 stinks

  Kommentar by tavsen — 2. oktober 2020 @ 17:24

 9. Eneste årsag til at hele det kontrollerede etablissement benægter at malariamiddel er effektivt mod virus er fordi medicinalindustrien intet tjener på den behandling. En Dragør-læge har bragt dokumentationen om hydroxyklorokin forlængst og forklaret at det er årsagen til at smitten ikke hærger Afrika og giver langt lavere dødelighed i Rusland, Tyrkiet, Indien og andre lande som bruger malariamidlet i behandlingen.

  Måske er Sundhedsstyrelsen, Seruminstituttet og de danske medicinalfirmaer ikke selv de aktive i skurkestregerne, men de fortier i hvert fald bedraget.

  Vigtigst for befolkningen at forstå er at virus er laboratoriesammensat og spredningen må være planlagt som trænet ved Event 201 og tidligere træningssessioner, hvor klart vigtigste element var hvordan medierne kunne censureres til kun at bringe WHOs version.

  Ikke alt vi stopfodres med i medierne er total løgn, men jeg vil anbefale at man sammenholder hvad medierne bringer med fritænkeres udsagn. Man kan til at starte med læse Søren Ventegodts glimrende bog:

  https://usercontent.one/wp/coronawhistleblower.org/wp-content/uploads/2020/06/Corona-overleverens-ha%CC%8Andbog_06.pdf

  Kommentar by perhag — 2. oktober 2020 @ 17:33

 10. @ emmagad — 2. oktober 2020 @ 15:09

  Det er lige netop fordi de ER rovdyr, der kaster sig over alt der lugter af blod.

  Nu har de ikke skarpe tænder og klør men løgnen er deres skarpeste våben!

  Kommentar by Santor — 2. oktober 2020 @ 18:05

 11. Smittekilden menes at være Hope Hicks, der er en af Trumps nærmeste rådgiver i Det Hvide Hus. Trump og Melania vidste straks, at der var en risiko, da Hope først blev testet positiv. Det har altså intet at gøre med alt det, han kritiseres for i medierne, om at han ikke havde mundbind på ved det store udendørs arrangementer mv.

  Det svarer til at man slår hovedet hjemme i køkkenet og af den grund kritiseres for, at man ikke cykler med cykelhjem.

  Hovedparten af journalister har aldrig haft det nemt med det at beskrive årsag og virkning. Enten bytter de om på årsag og virkning, eller også sammensætter de virkninger med forkerte årsager. Men det er jo et generelt problem på venstrefløjen.

  Kommentar by traveler — 2. oktober 2020 @ 18:20

 12. Selv prof. falder for løgne i pressen. Man kunne håbe at de havde mere styr på fakta.

  Kommentar by jesper — 2. oktober 2020 @ 18:37

 13. Svend on the brink-mann er tilsyneladende et ondskabsfuldt røvhul – Når ulykken rammer politiske modstandere viser han sit sande ansigt; selv vennerne (Læs: Tosserne på Facebook) væmmes ved ham!

  Kommentar by T. Flodur — 2. oktober 2020 @ 19:22

 14. Det må være ret fedt at kunne tjene penge på at kopiere andres overskrifter, sælge dem som sine egne idéer, og så kalde sig “journalist” på den baggrund.

  Kommentar by Kimski — 2. oktober 2020 @ 19:31

 15. 5 og 10

  Luk de såkaldte hyæneuddannelser.
  Hov: Jeg mente selvfølgelig journalistuddannelser.
  En af de få overlevende kommunistrottereder.

  Kommentar by Bastardo — 2. oktober 2020 @ 20:04

 16. Berlingske har in flere år arbejdet målrettet på at blive Pilestrædeudgaven af Politiken. En af avisens værste er plagiatisten Poul Høj, det er derfor naturligt for ham at skrive det samme som andre tidligere har skrevet.

  Kommentar by bjarne binee — 2. oktober 2020 @ 21:26

 17. De bliver så sure når man fortæller dem at deres jokes, er baseret på deres egne vrangforestillinger og ikke har hold i virkeligheden.

  Kommentar by KineserSnot — 2. oktober 2020 @ 21:55

 18. Hørte programmet, Dagen i dag, med Jens Folmer Jepsen her til aften, på Radio4, da jeg kørte bil.
  Han påstod, at Trump havde sagt, at man skulle drikke fortynder for at blive helbredt for Corona.
  Fra 49.06 inde i programmet.

  Kommentar by Christian H — 2. oktober 2020 @ 23:31

 19. Chokerende at Trump er covid-positiv.

  Den vestlige civilisation afhænger af, at han vinder valget og kommer sig!

  Kommentar by egon olsen — 3. oktober 2020 @ 00:16

 20. Tidens totalitære tendenser pibler ud af knaphuller og mund i de selvretfærdiges gemakker – nogle undrer i samme kredse over hvordan da Det National Socialistiske Tyske Arbejder Parti nogen sinde kunne komme til magten.

  Kommentar by Limewoody — 3. oktober 2020 @ 08:17

 21. Læderbøssen Jesper Steinmetz fik ufrivillig sædafgang i læderbukserne, da han fik nyheden om Trump…

  Kommentar by Revisoren — 3. oktober 2020 @ 11:46

 22. Trump har gjort grin med masker og har undladt at bære dem i mange sammenhænge, så det ville være ironisk hvis han bliver alvorligt syg.
  Men det tror jeg ikke han bliver, han har adgang til de bedste læger og får den bedste pleje og medicin udviklet med erfaringer fra en million dødsfald han ikke har taget alvorligt. Han har jo faktisk foreslået farlige indsprøjtninger (til andre end ham selv), så det bebrejder jeg ikke Brinkman for at nævne.

  Kommentar by Zatopek — 3. oktober 2020 @ 16:40

 23. En af kvinderne bag den kulturradikale pamflet POV International er den venstreradikale “journalist” Annegrethe Rasmussen.

  Hun blev for år tilbage fyret på Berlingske, da hun havde plagieret en leder på Politiken, som den afdøde Thøger Seidenfaden havde skrevet.

  LOL, som de unge siger…

  Kommentar by Revisoren — 4. oktober 2020 @ 18:49

 24. Ny Modstand — 2. oktober 2020 @ 20:54

  “Man behøver jo altså ikke, at være venstreorienteret for, at se Trump er en inkompetent klovn.”

  Nej, jeg lægger også mærke til at mange amerikanske nationalister er yderst kritiske overfor Trump, som konstant nævner hvor meget han har gjort for diverse minoritets-grupper, men ALDRIG siger noget positivt om hvide amerikanere.

  Kommentar by Peter Nielsen — 4. oktober 2020 @ 19:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper