2. oktober 2020

Morten Messerschmidt: DR betragter jeg ‘mere eller mindre som en underafdeling af Radikale Venstre’

Når man taler public service-medier, så er der politisk set to holdninger – enten er glasset halvt fyldt eller halvt tom. Personligt tilhører jeg et tredje segment, der vil knuse glasset med en lægtehammer, og forfølge ‘den brændte jords taktik’. Flere kanaler for skattekronerne er ikke en del af løsningen.

Interview med Dansk Folkepartis nye kulturordfører i Berlingske – I en regering med DF som medlem vil kulturministerposten være ‘den allermest attraktive’ – og Morten Messerschmidt vil gå efter den.

“‘Jeg vil sige det sådan, at kulturpolitikken er definerende for et land, et lands sjæl og et folks måde at anskue sig selv på. Derfor har jeg altid haft det sådan, at hvis vi engang skulle gå i regering, ville kulturministerposten være den allermest attraktive,’ siger Morten Messerschmidt. …

‘Kulturpolitik er et spørgsmål om identitetspolitik. Jeg synes, at der gerne må være en national linje i dansk kulturpolitik, hvor der i mange år har været et internationalistisk sværmeri. …,’ siger Morten Messerschmidt…

‘For det første er der hele identitetspolitikken, som ruller ind over landet i øjeblikket. Radikalisterne står for det synspunkt, at identitet er noget, man frit kan vælge, fra man står op om morgenen, til man går i seng om aftenen. I min lejr er vi knyttet til, at der er ting og rammer i samfundet, der står fast. …,’ siger Morten Messerschmidt. …

‘Danmark skal have en mediekanal som Arte (en fransk-tysk kulturkanal, red. )… ‘I Danmarks Radio har man jo nedlagt DRK, og det skal man tage som en opfordring til at få lavet en ny kulturkanal og -platform udenfor Danmarks Radio. Danmarks Radio betragter jeg jo mere eller mindre som en underafdeling af Radikale Venstre. …'”

(DR Byen, Ørestaden, Amager; Foto: Wikipedia)

“Det vil blive klart, at der er markante forskelle på radikal-socialistisk kulturpolitik og borgerlig kulturpolitik.” (Morten Messerschmidt, DF)

Oploadet Kl. 15:23 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113851/trackback

38 Comments »

 1. Luk Danmarx Ramadanradio og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. oktober 2020 @ 15:52

 2. INGEN medier skal have statsstøtte, licens eller nogen anden form for offentlig støtte. Hvis de ikke kan sælge deres varer på et frit marked, er behovet der ikke, og så skal de ikke eksistere.

  Kommentar by Mackety — 2. oktober 2020 @ 15:53

 3. Hvorfor stemte Morten Messerschmidts parti for at sætte DDR på finansloven?

  Nu har jeg ikke betalt DDR Licens i 20 år, men det kommer jeg til over skattebilletten fuldt ud fra 2022, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. oktober 2020 @ 16:03

 4. Morten Messerschmidt har så ganske ret. Diverse chefer i DR er som bekendt ex kommunister, chefen modtager en tårnhøj “løn”. Byggeriet i Ørestaden kostede en eller flere bondegårde. Jo det går sågu godt.

  Kommentar by NED MED EKSTRAHØRMEREN.. — 2. oktober 2020 @ 16:08

 5. Kunne det være, DF ikke skulle have spændt ben for Radio 24syv? ‘Sværre: DF har ingen ret til at kværulere. Da den arena, 24syv var, styrtede i grus, var der ganske rigtigt ikke længere nogen, der behandlede DF og partiets kandidater med respekt, og inviterede dem til at fremføre deres synspunkter ligeværdigt.

  Det er klart, at efter sådan et selvmål, fremstår DF som et utilladeligt dumt parti. Og kværulanteri gider ingen høre på.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 2. oktober 2020 @ 16:12

 6. Især personer fra Somalia, Pakistan og Tyrkiet udgør en stor andel af coronatilfældene i Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. oktober 2020 @ 16:15

 7. I DEN IDEELLE VERDEN ER DET FINT NOK MED STATSFINANSIEREDE MEDIER, for i en sådan verden ville der ikke være stupide, korrupte og løgnagtige politikere og journalister.

  Men verden er langt fra hvad den burde være, og vi kan jo se og høre at når medierne kan vælte sig i milliard-tilskud fra de gamle partier, så bliver de tamme og tandløse, og fylder publikum med snik-snak og vildledende propaganda. Der i længden afskaffer både demokratiet, nationen, friheden og fremtiden.

  Messerschmidt er fremragende som debattør, og er sandsynligvis uskyldig i de anklager EU har rettet mod ham. EU retter jo beskyldninger mod mange EU-skeptikere. Men det trækker dog fra at han har ladet sig sylte ind i Tullesens og Pias klima-tosserier.

  Hvad med at Messerschmidt stiftede sit eget parti, eller ihvertfald forlangte at DF-Tullesen stopper sit co2-vrøvl?

  Messerschmidt har ret i at DR er de radikales, enhedslistens og feministernes talerør. Der er udmærkede udsendelser ind i mellem, men det meste af sendetiden bruges på at skubbe Danmark hen imod den samme afgrund som Sverige ER begyndt at falde ned i.

  Kommentar by Bent A — 2. oktober 2020 @ 16:20

 8. Der er begrundelse nok til at lukke DR, det er åbenbart Danmarks største sexklub hvor sexydelser belønnes med fastansættelse, de ansatte må ikke nævne navnet på det svin der har opfordret praktikanten til at dyrke sex med hans kæreste mens han så på, ja der findes åbenbart sexslaver i Danmark, man starter med at sætte Rørby Røv på anklagebænken så hun dømmes for sexslaveri, derefter lukkes DR totalt ned, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 2. oktober 2020 @ 16:53

 9. INGEN medier skal have statsstøtte, licens eller nogen anden form for offentlig støtte. Hvis de ikke kan sælge deres varer på et frit marked, er behovet der ikke, og så skal de ikke eksistere.

  Kommentar by Mackety — 2. oktober 2020 @ 15:53

  HØRT

  Så vil der ikke være mistanke om, at medierne er i lommen på de glade givere.

  Kommentar by tavsen — 2. oktober 2020 @ 17:07

 10. Lyt til deres Radioaviser, DR vælger emnet ud fra, at de kan give ordet til EL og SF

  Martin Henriksen: Tag mediestøtten fra ensidige medier
  https://ditoverblik.dk/martin-henriksen-tag-mediestoetten-fra-ensidige-medier/
  Den tidligere udlændingeordfører skriver i ny bog, at man bør fjerne eller kraftigt reducere mediestøtten til de landsdækkende medier. DR skal også beskæres kraftigt, mener Martin Henriksen”

  Den bog får næppe så megen omtale som Kong Kristian, som mest bestod af anonyme kilder, nydansk journalistik

  Kommentar by tavsen — 2. oktober 2020 @ 17:18

 11. Mediestøtte går til Spanien. Jo, den vanedannende mediestøtte er blevet en sovepude. REVISION NU.

  Mediehus modtager 64 millioner kroner årligt i mediestøtte : Betaler kun 11.200 kroner om måneden til telefonsælgere i Spanien

  4. september 2020 Lars Bjørknæs Jysk Fynske Medier

  https://journalista.dk/mediehus-modtager-64-millioner-kroner-aarligt-i-mediestoette-betaler-kun-11-200-kroner-om-maaneden-til-telefonsaelgere-i-spanien/

  Kommentar by tavsen — 2. oktober 2020 @ 17:39

 12. Statsejet tv (Tv2) og statsejet og statsfinansieret radio og Tv (DR) har længe været en anakronisme. Jeg ved ikke om det nogensinde har været berettiget. Jeg tror det ikke. Den der betaler musikken, bestemmer hvad der spilles. Sådan har det altid været og sådan vil det altid forblive.
  Hvis orketret betales af staten, bestemmer staten musikken.

  Jeg vil hellere have mange private medier. Både print, radio, tv. Online medier skal også være frie, synes jeg. Det modvirker ensretning. Ensretning er hyggeligere fordi alle mener næsten det samme, fordi de er domineret af statens medier. De kan tale sammen om det samme, men det kommer der ikke meget nyt ud af. Ikke megen ny erkendelse.

  Media wants to be free! Det er ikke nogen nyhed.

  Kommentar by A-mad — 2. oktober 2020 @ 17:49

 13. Er det muslimer?

  ANHOLDELSE VED PALUDAN DEMO
  02.10.20: Politiet har fredag måttet skride til anholdelse ved Stram Kurs/ Rasmus Paludan demonstration ved Korskærparken i Fredericia, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. oktober 2020 @ 17:49

 14. Absolut enig med Mackety. Lad falde hvad ikke kan stå. Det er en skændsel at Danskerne skal betale for at blive løjet for.

  Luk lortet og sælg resterne til den højst bydende!

  Kommentar by Santor — 2. oktober 2020 @ 18:12

 15. Kommer DF og morten over spærregrænsen ved næste valg ?

  Kommentar by jesper — 2. oktober 2020 @ 18:31

 16. Spræng lortet i luften. Hvem gider se på underlødige udsendelser, der lefler for laveste fællesnævner, og genudsendelser i en uendelighed.
  Chefen for hele lortebutikken, det tårnhøje helvede, burde stilles for en folkedomstol. Ligeså med hele løgnepressen, hvad der ikke kan stå, må falde.

  Kommentar by der Adler — 2. oktober 2020 @ 19:15

 17. Morten Messerschmidt skal ændre/genoprejse df fundamentalt. Ud med Tulle, tilbage til solide værdier. Ud med de gamle fjolser som Espersen. Ind med Martin Henriksen mfl. Alternativt, smut til nB Morten, hvor du retteligt hører til som erklæret konservativ

  Kommentar by Svend — 2. oktober 2020 @ 20:11

 18. DEN SKANDALØST RINGE KVALITET I MANGE AF DRs UDSENDELSER, har også noget med dårlig ledelse at gøre. Maria Rørby Røv får 4.5 millioner kr. i årsløn, men hendes ledelse af DR er jammerlig og langt under lavmålet. Eller leder og bestemmer hun ingenting, men er blot en kransekagefigur? En årsløn på 0.2 million ville være mere passende.

  Det mest sandsynlige er vel at hun styrer DR, men bare er uduelig og smagløs. En historieløs, kulturløs og håbløs marxist og feminist uden sans for kvalitet. Ind i mellem sender DR udsendelser så fordummende og af så ringe kvalitet, at man skulle tro at der var tale om udsendelser lavet af sinker og beregnet til retarderede børn mellem 3 og 5 år. Og den store sexisme-kampagne bygger bevisligt mest på sladder og tvivlsomme anonyme kilder.

  DR er så fjollet og ringe 50-80% af sendetiden, at der må være tale om en tilstræbt og bevidst forgiftning af tidsånden og folkesjælen.

  Kommentar by Bent A — 2. oktober 2020 @ 20:47

 19. Hvad enten hun er leder eller kun til pynt, burde hun pålægges at betale en stor del af sin løn tilbage.

  Kommentar by Bent A — 2. oktober 2020 @ 20:50

 20. I dag fra kl. 19 til 21 på DR P1: to timer i træk med pjat, pop, fjolleri og norsk/svensk snak. Og så er der Peter Lund Madsen som byder velkommen op til fem eller seks gange til sine udsendelser.

  Kommentar by Bent A — 2. oktober 2020 @ 20:57

 21. #5 Morten er stadig i sorg over at hans hjertebarn Radio 24/syv gik bort. Kanalen der kun var 95% rød og kulturradikal i modsætning til Danmarx Ramadanradio der er 100% rød og kulturradikal.
  Morten Messerschmidt betragter propagandasenderen som mere eller mindre en underafdeling af de Radigale. Det er en formulering jeg er meget menig i, da formuleringen jo også levner plads til at Ramadanradioen varetager Enhedslistens, Kloneparti Is samt Klovneparti IIs tarv.

  Det var et virkelig fejlskud at DF stemte for skattefinanciering af Ramadanradien, men mon ikke det mere var Tullesen end Messerschmidt der bærer ansvaret herfor? Financieringen bør udelukkende ske via brugerbetaling fra de lyttere/seere som propagandasenderen betjener.

  Kommentar by bjarne binee — 2. oktober 2020 @ 21:18

 22. Det er naturligvis direkte undergravende for ethvert demokrati, at en statsmagt kan tillades at hel- og delfinanciere medier. Denne uskik burde have sluttet senest samtidig med Sovejetstyrets fald.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 2. oktober 2020 @ 21:19

 23. I min vennekreds var det en aften med jubel og optimisme da DF fik 37 mandater ved valget i 2015, og dermed blev større end Venstre. Men Tullesen klattede det hele væk. Han viste sig at være en klovn og torsk man sjældent har set magen til. Men Pia K. er stadig begejstret for ham. Det har hun fortalt om i to DR udsendelser i den senere tid.

  Er Tullesen og Pia andet end et par selvglade, selvtilfredse levebrødspolitikere, når det kommer til stykket? Da Pia var ugens gæst i DR P1 i dag, blev hun udnævnt til en “kriger” af fru Toksvig, men Pia snakkede som en politisk søvngænger, eller som om Titanic-Danmark var ude på en ren lystsejlads med munter stemning, masser af musik og dans, solskin ombord og ingen problemer med isbjerge eller indstrømmende vand. Hun lød som om DF har 50 år til at rette op på sin kæmpenedtur.

  Så længe Pia og Tullesen er i spidsen for DF, er alt håb ude om at partiet kan redde Danmark. Begge er fuldstændig fluffy og uden kant: som candyfloss, blød budding eller gennemtygget tyggegummi.

  Kommentar by Bent A — 2. oktober 2020 @ 22:14

 24. Danmarks Radio betragter jeg jo mere eller mindre som en underafdeling af Radikale Venstre

  Det samme kunne sige om Dansk Folkeparti.

  Kommentar by Felix Krull — 2. oktober 2020 @ 22:30

 25. Den borgerlige regering afskaffede da ellers licensen ……

  Kommentar by Bilka — 2. oktober 2020 @ 22:33

 26. RV? Nok snarere en propagandakanal for Enhedslisten!

  Kommentar by Den Nervøse — 2. oktober 2020 @ 22:58

 27. OT: Brostrøm og S-S fungerer dårligt og amatøragtigt. Og sådan har det været i måneder.

  Lige nu kan man konstatere AT en afstand på 1 m er for lidt. AT forsamlnger på 50 personer er i overkanten, da smitteopsporingen oftest ikke er særlig effektiv. AT det er tosset at man SKAL have mundbind på ved offentlig transport, mens der stadig er frit slag for smittespredning i butikker og supermarkeder.

  2 eller 3 m er bedre og mere realistisk end 1 m. I nogle lande må forsamlinger kun være på 10 personer. 25 kunne måske gå an, men 50 er for mange. Hvorfor pokker vil Brostrøm ikke have at der smittes i tog, mens det gerne må ske i forretninger ???

  Hvis Brostrøm og S-S ikke tager sig sammen, risikerer vi at corona-pesten kommer helt ud af kontrol.

  Kommentar by Bent A — 3. oktober 2020 @ 00:21

 28. Tak til DF for at bryde tabuet.! Men nu er i færdige, og vi er glade for det konservative alternativ NB. DF glemte at reformere sig selv og smed en helt igennem ukarismatisk leder forrest, som famler totalt og senest ævler om vældfærdsmilliarder. NB er danskernes eneste håb, Paludan har for længst spændt ben for sig selv, i en grad, der minder om et frontalt sammenstød med en lastvogn.

  Kommentar by Birger — 3. oktober 2020 @ 00:35

 29. Satanisterne har deres helt egen landsdækkende radio og tv station i Danmark.
  De har deres helt eget politiske parti.

  Det Radikale Venstre (B) og Danmarks Radio (DDR).

  Ydermere har satanisterne store aktier i næsten samtlige andre medier i Danmark, hvorfor sandheden om virkeligheden har så trange kår.

  Den der kontrollerer nyhederne kontrollerer virkeligheden.

  Kommentar by Iznogut — 3. oktober 2020 @ 03:21

 30. Til Umuligus, som læser overskrifter:
  “Første Demonstration i Korskærparken hvor der blev brændt koran og er de sædvanlige reaktioner fra beboere.
  Derefter BORGERDIALOGMØDE på gaden i Fredericia. Fredeligt og hyggelig snak på gaden, hvor Rasmus Paludan fik lov til at opholde sig uden minestrimmel – SEJR”

  Skrevet af arrangøren på telegram.

  Kommentar by Iznogut — 3. oktober 2020 @ 03:33

 31. P1 er en underafdeling af Enhedslisten

  Kommentar by Martin — 3. oktober 2020 @ 08:49

 32. Er det muslimer?

  Stor politiaktion: Håndgranat eksploderet

  En håndgranat kan være blevet udløst på et værksted ved Slagelse

  En anmeldelse om en eksplosion er lørdag morgen indløbet til Midt- og Vestsjællands Politi.

  Det bekræfter de over for Ekstra Bladet.

  – Anmeldelse kl. 05.56 om en eksplosion, Mullerupvej, 4200 Slagelse, skriver politiet på Twitter og uddyber over for Ekstra Bladet:

  – Det tyder på, at nogen aktivt har kastet en håndgranat ind på ejendommen udefra. Og det har resulteret i, at en person på ejendommen er kommet lettere til skade, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. oktober 2020 @ 08:55

 33. I DR’s barndom var det nok med een studievært eller “skærmtrold” på TV.

  I dag er der mindst to tumper(mand-kvinde) der kværner løs i munden på hinanden.
  Det er se mig, hør mig journalister der forpester medierne med fordummende såkaldt public service. Det meste et tidsspild og baggrundsstøj.

  Kommentar by k.m. — 3. oktober 2020 @ 09:37

 34. Der swinges igennem i Danmarks største og mest Radikale kaffeautomat opført i vanvid, for at hæve grundpriserne på bar mark, der får betonrædslerne bygget ved siden af, til at ligne stor kunst-
  En menneskelig, boligmæssig og især kulturmæssig horrorpastiche over det værste i DDR, bare meget større..

  Kommentar by Hul igennem? — 3. oktober 2020 @ 09:51

 35. Hvad fanden bestiller hædersmanden Morten Messerschmidt i den plumrådne dødssejler kaldet Dansk Folkeparti?

  Hvorfor tager han ikke Dot i hånden, og kommer over i NB?

  Kommentar by Revisoren — 3. oktober 2020 @ 11:40

 36. Hvem der stadig er DF-medlemmer/profilerede DFere bør forblive det, for de har siden 2015 bevist, at de er der for sig selv og ikke for folket og kan derfor ikke bruges andre steder!

  – Gå aldrig tilbage til en fuser!

  Kommentar by M.S. Carstens — 4. oktober 2020 @ 00:11

 37. Jeg ville ikke have noget imod et statsstøttet medie som DR, hvis de konsekvent arbejdede FOR det (etniske) Danske Folk og IMOD masse-invasionen og degenereret adfærd og livsstil.

  Kommentar by Peter Nielsen — 4. oktober 2020 @ 19:40

 38. I går blev der lukket for Morten Messerschmidts mikrofon under en debat på P1, da værten åbenbart ikke kunne acceptere hans holdninger.

  DDR fik sin hævn…

  Kommentar by Revisoren — 7. oktober 2020 @ 15:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper