3. oktober 2020

Libak om ideologisk forskning: “Hallo, var der overhovedet nogen danskere med i danmarkshistorien?”

Jeg springer konsekvent populærhistoriske serier over, men har intet imod konceptet. Ligesom man ikke behøver servere spaghetti i folkekirker, så behøver man heller ikke lave historien helt om, men det må være tilladt at gengive historien, så der bliver en interessant løbende fortælling. Med klar varedeklaration er det relativt uproblematisk. Universitetsforskningen bør omvendt kun forholde sig til historien, og holde personlige præferencer for sig selv. Skøn kommentar af Anna Libak i Weekendavisen – Halalhalla (kræver login).

“Det er kun få år siden, i 2015, at forskere ved Nationalmuseet i København bekendtgjorde, at Egtvedpigen faktisk slet ikke var dansker. I stedet for en ung, blond pige, der gik og nynnede i Danmarks hus, var det en indvandrer, som var kommet vandrende sydfra op ad hærvejen fra Schwarzwald for at berige danmarkshistorien.

Fra Nationalmuseets side var der tale om en overordentlig progressiv afsløring: Særligt fordi de danske grænser slet ikke var opfundet i Bronzealderen. Man kan derfor ikke udelukke, at pigen ikke anede, at hun var tysker.

Men det har nu ikke standset forskerne. På det seneste er det kommet frem, at heller ikke vikingerne var danskere. Eske Willerslev, bror til Nationalmuseets direktør, har kortlagt deres arvemasse og fundet ud af, at de i virkeligheden var mørklødede latinere. Deres gener er umiskendeligt sydeuropæiske.

Og på den baggrund må det vel efterhånden være tilladt at spørge: Hallo, var der overhovedet nogen danskere med i danmarkshistorien? Og hvis ikke, hvad lavede de så, mens alle de indvandrere havde travlt med at gøre sig bemærket?

Men også andre foruroligende spørgsmål rejser sig efter den nye afsløring. For hvor efterlader det alle de andre forskere, hvis resultater umiddelbart synes at være i modstrid med, at vikingerne var latinere? Tag nu Jeanette Varberg, en anden berømt forsker ved Nationalmuseet, der har påvist, at vikingerne var feminister.

… Som hun sagde: ‘Der var ikke kun mand og kvinde, men måske også queer-vikinger.’

Som man måske fornemmer, så bliver det ikke forskere fra København, der kommer til at afsløre, at Tollundmanden eller Huldremosekvinden gik med klaphat og stemte Dansk Folkeparti. Nej, hvis danmarkshistorien skal afvige fra Enhedslistens partiprogram, så vil det kræve en målrettet indsats…

(Katheryn Winnick som skjoldmøen ‘Lagertha’ i Vikings, 2013-)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113867/trackback

36 Comments »

 1. Danmark for danskerne.

  Muhamedanere hører til i Muhamedanien, og det er IKKE i Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. oktober 2020 @ 10:50

 2. Meningen med det hele er kontrol. Gennem uddannelsessystemet fra børnehave til universitet og på mediesiden sørger eliten for at ensrette menneskers tankegang. En form for Islam light.

  En stor dum masse er nem at styre, så vi trænger snart til noget mere anti-autoritet

  Kommentar by k.m. — 3. oktober 2020 @ 11:08

 3. STØRSTEDELEN AF DEN FORSKNING SOM NÅR FREM TIL FORSIDERNE, er en slags RUC-forskning, udført af “forskere” og “professorer” der har opnået deres titler via en rød partibog og ved at have røde meninger og tankesæt, så de er i stand til at fremlægge røde “forskningsresultater” der flugter med marxisternes utopiske fantasier.

  Kommentar by Bent A — 3. oktober 2020 @ 11:33

 4. Hvornår bliver den kulsorte neger Blæwer Sørensen skrevet ind i Danmarkshistorien?

  Kommentar by Revisoren — 3. oktober 2020 @ 11:42

 5. Danmark som land opstår officielt omkring Gorm den gamle, og før den tid har det været forskellige stammer- Himbrende (Himmerland?), Anglerne, Frisere og Jyder- Danerne mener nogle var en stamme umiddelbart syd for Goteborg……Det er tilpasset politik korrekt historisk ævl at Tale om Danmark før den tid. Olmer Diget tæt ved Tinglev, tyder på der har været en grænse, om det var stammer nord eller sydfra man ville beskytte sig imod vides ikke. Anglerne (Angel-fiskeri) har beboet de sumpede områder syd for Åbenrå-Tinglev til det nordlige Holstein, hvor søer og sump har gjort det sværtbeboeligt men godt sted for fiskeri- Jyder og Anglerne tog før vikingetiden til England. Røverierne nordfra har gjort at Hamborg opstod, hvor de første wikinger drog ned over elben og røvede og plyndrede handelspladsen der hvor Hamborg ligger . Danerne har erobret sjælland og senere Jylland…..hvorfor man vil tilpasse historisk forskningen nutidens forhold er bare en form undskyldning for at ville ødelægge Danmark med Muhammedanisme. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com. God lørdag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. oktober 2020 @ 11:50

 6. @Kim Møller: Fint valg af billede som en meget apropos understøttelse af ævlet:

  Katheryn Winnick er den hardcore feminist, der mere end nogen anden er hoved-initiativtager til den (delvise) ødelæggelse af ‘Vikings’-serien, set fra et historisk synspunkt.

  Hun har mere end nogen anden bidraget til “underholdningen” med sit konstante pres på seriens ’script writers’, om at få fremstillet kvinderne som typiske feministiske superheltinder, det vel faktuelt set var fuldstændigt umulige at slå ihjel, selv når de var oppe mod krigere, der var tre gange større end dem selv. Udover at de som skjoldmøer var repræsenteret i slagene i et omfang, som kun dybt historieløse (og/eller) feminister kan tro på. (De to tilhører pudsigt nok ofte den samme gruppe.)

  Faktum er, at kvinders rolle i på slagmarken dengang, var reduceret til at gå rundt og skære halsen over på de fjendtlige krigere som stadig var i live, og derefter frarøve ligene deres værdier. Reelle skjoldmøer var mere sjældne end at finde en guldklump i en portion solgryn. Men det er naturligvis ikke noget man skal forvente at høre fra en feministisk akademiker, og slet ikke nu om dage.

  Hvis man vil se et rimeligt ‘realistisk’ Hollyweird bud på hvem Vikingerne var, så kan jeg kun anbefale at man ser filmen ‘Den 13. Kriger’/’The 13th Warrior’. Filmen er baseret på Michael Crichton’s novelle fra 1976, ‘The Eaters of the Dead’, der igen er baseret på rejsefortællinger overleveret fra araberen Ibn Fadlan, der rejste rundt i det nordlige Europa tilbage i 900 tallet.

  Michael Crichton døde i 2006, var Harvard uddannet, (dengang en universitets-uddannelse stadig var noget værd), og var notorisk kendt for at gå til ekstremer i sin research, for at kunne basere sine fantasifulde og fantastiske historier så meget på videnskabeligt korrekte realiteter, som det overhovedet var muligt.

  Som alle virkeligt gode forfattere, var Crichton fuldt ud bevidst om, at jo mere fantastisk en historie du vil ’sælge’ er, jo mere realistisk er rammerne for historien nødt til at være, og den hovedregel kunne nutidens “forskere” lære umådeligt meget af.

  Og Ibn Fadlan’s overleverede manuskripter fra hans rejser, fremstiller Vikingerne præcist ligesom de altid har været, både i den folkelige repræsentation og sagaerne, og før akademia blev ramt af den kollektive racistisk/feministisk/woke psykose.

  Kommentar by Kimski — 3. oktober 2020 @ 11:50

 7. HVORFOR kan et folk blive så fyldt med selvhad, at de ønsker egen udryddelse? AFSKAF MEDIESTØTTEN

  “Pr. 1. april 2020 er der i alt 809.168 indvandrere og efterkommere i Danmark, som svarer til 13,9 pct. af den samlede befolkning. 517.987 personer har oprindelse i ikke-vestlige lande.”

  “1. juli 2020 er der i alt 806.607 indvandrere og efterkommere i Danmark, som svarer til 13,8 pct. af den samlede befolkning. 518.658 personer har oprindelse i ikke-vestlige lande.”

  Det samlede antal er faldet med én decimal, men en stigning på 671 fra den ikke-vestlige verden, og de er eftertragtede til diverse prestigekurser, lære at cykle, lære at tage bussen, Bydelsmødre, Opgangsambassadører, som ikke var i stand til at videregive advarsler om virus, der skulle ansættes danskere.

  Tilbage i firserne sagde jeg til min far, at inden han døde ville det være nydanskerne, der havde opbygget velfærdssamfundet. Det ragede ham en høstblomst, heldigvis. Det moderne selvhad må skyldes dårlig samvittighed over aldrig har haft hård hud i hænderne eller sved på panden af andet end manglende “lønningscheck” fra det offentlige.

  “Hallo, var der overhovedet nogen danskere med i danmarkshistorien?”
  ——————————————————————–
  Og Skandinavien eksisterede slet ikke. Blot en kopi, ikke værd at besøge.

  SAS – What is truly Scandinavian?
  https://www.youtube.com/watch?v=ShfsBPrNcTI

  We are proud of our Scandinavian heritage. Many of the things we call Scandinavian today was brought here and refined by curious, open-minded and innovative Scandinavians.
  Travelers bring home great ideas. Kommentarer er slået fra.

  Kommentar by tavsen — 3. oktober 2020 @ 12:04

 8. Og Ibn Fadlan’s overleverede manuskripter fra hans rejser, fremstiller Vikingerne præcist ligesom de altid har været, både i den folkelige repræsentation og sagaerne, og før akademia blev ramt af den kollektive racistisk/feministisk/woke psykose.

  Kommentar by Kimski — 3. oktober 2020 @ 11:50

  Tak for den reminder Den 13. kriger https://www.imdb.com/title/tt0120657/

  Bliver aftenens film. Crichton skrev så mange fantastiske bøger. Har dem alle, også hans krimier, han skrev for at finansiere sin uddannelse.

  Han vendte også sexchikane om, så Demi Moore blev dømt imdb.com/title/tt0109635/

  Kommentar by tavsen — 3. oktober 2020 @ 12:18

 9. I dr2 program om at vikinger kom til canada og usa var det også en kvinde viking, der var hoved person.

  Kommentar by Anonym — 3. oktober 2020 @ 12:26

 10. Den der ejer historien ejer magten!
  Det er derfor vi for tiden bliver bombarderet med historieforfalskning!
  Nogle af påstandene er så groteske at det ligefrem ville være morsomt, hvis ikke det var tragisk!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. oktober 2020 @ 12:40

 11. Tavsen: Tilbage i firserne sagde jeg til min far, at inden han døde ville det være nydanskerne, der havde opbygget velfærdssamfundet …

  Ja, jeg har skrevet det før og skriver det nu igen – rundt om på vores kirkegårde går den vilde jagt via opskruede priser på gravsteder med henblik på at få sløjfet flest mulige gravsteder for almindelige danskere – de, der har opbygget dette samfund -, alt imens man etablerer islamiske gravsteder, der aldrig MÅ sløjfes.

  Dette kan gå hjemme i ørkensandet, men ikke i den frugtbare danske muld.

  Når nogen kommer her til landet om hundrede år, vil de tro lige præcis det – at det er muhammadanerne, der har skabt samfundet …

  Kommentar by Anonym — 3. oktober 2020 @ 13:39

 12. Kommentar by tavsen — 3. oktober 2020 @ 12:18.

  Fuldstændigt enig, fantastisk forfatter.
  Hvis du ser den i aften, så læg mærke til det lille indeholdte ‘wink’ til seeren der er i filmen, idet Vikingernes sidste kamp foregår mod et matriarkalsk styret samfund, og de er alle sammen kannibaler og lever stadigvæk i huler. ;)

  Kommentar by Kimski — 3. oktober 2020 @ 13:59

 13. For 10.000 år siden var indlandsisen knapt nok forsvundet fra “Danmark” så selvfølgelig kom alle “danskerne” sydfra.

  Men Danmark og Danskerne er ikke efterfølgere af istiden men af al tiden fra dengang til nu, og det er Vores forfædre der har bygget Det Danmark Vi ser idag, ikke sydeuropæere, sorte afrikanere eller muslimer men DANSKERE.

  Selvfølgelig var de mørkere i huden end Vi er i dag, DE VAR UNDER ÅBEN HIMMEL HELE DAGEN, for fuck sake. Prøv bare at se en landmand fra tiden før 1940. Læderhud og grove træk som følge af deres arbejde med at bringe Os frem til hvor Vi er i dag.

  venstretosserne burde udvise mere respekt for dem der har gjort det nem at brokke sig over at man kun får 1000 Kr. i Corona-hjælp.

  Fuck tosserne.

  Kommentar by Santor — 3. oktober 2020 @ 14:11

 14. Det er muligt, at bronzealderpigerne Egtvedpigen og Skrydstruppigen er indvandret udefra til det område, som i dag er Danmark.
  Det er også muligt, at metoden med stedbestemme deres oprindelse gennem måling af strontium-isotoper kan fejlfortolkes.

  Men hvis de to lysblonde elitekvinder er indvandret, passer det rigtig godt til det oldgamle velkendte mønster, at formål med overklassekvinders indvandring er at skabe alliance mellem to høvdinger. De to fund kan således tyde på, at det har været attraktivt for udenlandske magthavere at skabe alliance med de mandlige magthavere over de områder, som i dag er Danmark. Eller det kunne måske være, at magthaverne i det danske område også havde magt over områder sydpå?

  Historisk kunne det derfor være rigtig spændende at sætte fokus på, hvorfor det var så attraktivt at alliere sig med datidende magthavere i det danske område. Men det er helt sikker en alt for ‘nationalistisk’ synsvinkel at betragte ‘Danmark’ som måske et spændende magtcentrum.

  Det er derimod den rene kulturradikale idioti at Egtvedpigen og Skrydstruppigens mulige udenlandske oprindelse bliver brugt af aktivistiske forskere til at retfærdiggøre dagens vanvittige indvandringspolitik til Danmark fra kulturfjendtlige MENAP-lande eller til at fjerne grænsen mod Tyskland.

  Egentlig ligeså slem er, at man har fundet et kvindeskelet med haplotypen X2c fra en vikingegravplads på Fyn. Haplotypen X2c findes i meget lav frekvens rundt om i Europa, men der er ikke fundet nogen egne, hvor den er hyppig, så derfor kan man heller ikke konkludere, at hun er indvandret, da man ikke har noget realistisk bud på, hvorfra hun skulle være indvandret – altså medmindre hun er en skræling, som Leif den Lykkelige m.fl. tog med som træld fra Vinland i Nordamerika. Men med Trump ved magten i USA er den mulighed i hvert fald helt udelukket. :-)

  Kommentar by traveler — 3. oktober 2020 @ 15:01

 15. Nu må Dansk Journalistforbund = Journalistisk Venstreparti da gribe ind og stoppe Anne Libak. Libak har gentagne gange vist sig som fornuftig og er derfor ukollegial og i grel opposition til resten af faget.
  Hvordan kan Berlingske Media ligeledes leve med at der er 3 fornuftige journalister i huset Anne Likak, Bent Blüdnikow og Mikkel Andersson?

  Kommentar by bjarne binee — 3. oktober 2020 @ 15:03

 16. # bjarne binee

  Du glemte at nævne den fabelagtige Eva Selsing.

  Men ellers 100 % enig…

  Kommentar by Revisoren — 3. oktober 2020 @ 15:26

 17. Så længe vi ikke beskyldes for at være tyskere eller en anden underart af aberne, skal det nok gå. Altid var det sådan, at alting syd for Dannevirke var jungle. Det har historien gentagne gange bevist – sidst i 1848, 1864 og 1940+1972(hvor D besatte DK). I Rendsborg byport sad et skilt med teksten “Limes Imperii Romani”, for at markere grænsen mellem Danmark og Junglen.

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. oktober 2020 @ 15:37

 18. Tillæg til 5). Så er der teorien om at Teutonerne kom fra Thy(De drog sammen ned og mødtes med andre stammer og udraderede en del Romerske hære, inden de fik sat en mere intelligent general på dem, som udspionerede dem, for at finde Deres svaghed…vi taler om Romerriget omkring år 100)….men igen er det tågede klaner fra før Danmark blev skabt. Før vi fik Dannebro med korset i, siges flaget var to ravne (Odins?). Odense (Odins sø), Gudme etc mange stednavne fra før den tid. Angelland har sammen med Jyderne tilgengæld lagt navn til -England. Men det var før vikingetiden. Danmark starter som nation ved starten af Kongerækken.

  Kommentar by Michael Unna — 3. oktober 2020 @ 16:31

 19. Nogle af Teutonerne, de dumme og luddovne, blev hængende syd for Eideren i “Teutonskland”. Herved gav de netop navn til området “Deutchland”. Tyskerne er vokset ud af de Thyboer (Teutoner) som ikke gad vandre til Rom. Engang i fremtiden vil Europa blive omdøbt til Mussistan, fordi de dumme og luddovne folkevandrende mussier bliver hængende her i Europa – lukket ind af de degenerede efterkommere af Teutonerne under ‘führung’ af den primitive matriark Merkelala.

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. oktober 2020 @ 17:17

 20. *Michael Unna 16:31
  Teutonerne som formodentligt kom fra Thy vandrede sammen med Kimbrerne som temmelig sikkert kom fra Himmerland. Himmerland kommer faktisk fra Kimbrerland, Hardere fra Vestjylland og Ambronerne der sansynligvis var fra Elbmundingen De fire stammer vandrede ned gennem Europa omkring år 170 f.kr. og slog i flere slag romerne! De splittede op og romerne slog teutonerne og ambronerne Provence og senere Kimbrerne i Nord Italien. Stammerne blev dræbt eller gjort til slaver og tilbage af stammerne var kun dem der blev i Jylland.

  Kommentar by Den Nervøse — 3. oktober 2020 @ 17:31

 21. 19) Tak…mere præcist sikkert. Nogle påstår at enkelte af Himbrene flygtede op i de norditalienske alper, og grundlagde nogle landsbyer….mener man har brugt DNA analyser…..men igen det er jo næsten over 2000 års tid siden, men jeg selv synes det har været spændende at følge de klan/stamme udviklinger der har været fra nordtyskland videre nordpå til og med Scandinavien. Elben har helt sikkert været et grænseland for stammerne nordpå og sydpå. Det var ved Po-sletten i Italien de blev slagtet i middagsheden af en (stratetisk intelligent Romersk General…glemt navnet).

  Kommentar by Michael Unna — 3. oktober 2020 @ 18:05

 22. Traveler skriver at Leif den Lykkelige m.fl. tog Skrællinger med hjem fra Vinland og brugte dem som trælle – Selvfølgelig; nu falder alting på plads, for hvordan fanden vil man ellers forklare sammensætningen af Enhedslistefisseletternes DNA?

  Kommentar by T. Flodur — 3. oktober 2020 @ 19:14

 23. Libak er i mine øjne dobbelt sværtet ved både at stille op for kræmmerpartiet Venstre og at forsvare den jødiske penismutilering

  Kommentar by Træt — 3. oktober 2020 @ 19:54

 24. Irerne kaldte vikingerne “de smukke blonde,” og Ibn Fadlan beskrev vikingerne som havende rødmosset hud og rødt eller blond hår – men selvfølgeligt får det ikke Eske-drengen til at stoppe sin videnskabeligt uredelige pk forskning – nye million-bevillinger venter RUC-segmentets fup og svindel “forskere”…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 3. oktober 2020 @ 20:58

 25. En hollandsk forsker mener ordet Viking kan deles op i Vi-king. En konge der vier. En som ikke bliver hjemme og forsvare kone og børn, som må blive forsvarsløse…-overfor Vendernes plyndringer i de sydlige Øer ved Lolland Falster og det Fynske Ø hav :-) :-) :-). Dårlig moral af disse Vendere bare at plyndre , når vi-kingerne er afsted for at plyndre England:-) :-) :-). Nogle mener at Sorberne, som er en lille (Cirka 15000) minoritet syd for Berlin med eget sprog, er efterkmmere af Venderne som måtte flygte da Valdemar sejr (Hvis jeg husker rigtigt på dette tidlige tidspunkt) samlede sin hær og smadrede dem i det nordøstlige tyskland ved Rugen (De havde en borg der, hvis navn jeg lige har glemt:-))……Støt SIAD. God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 4. oktober 2020 @ 06:45

 26. Kan man sammenligne dk (danske kongerige) med romerriget?
  Hvor romerriget havde middelhavet rundt, nordafrika, arabien, europa op til ejderen og muren i england. Græsk romer, tysk romer.
  Vi havde østersøen rundt til baltikum, skandinavien, England, nord tyskland.
  Samhandel med romerriget og arabien. Ses på fundet af mønter.

  Kommentar by Islamarebad — 4. oktober 2020 @ 08:30

 27. PS: Arkona hed vist Vendernes hovedborg på Rygen/Rugen. Man kan finde en markering af den. Tæt ved byen Strallsund. En dejlig ferie/ badeby øst for Rostock. Kan anbefales at besøge, hvis man kan lide tyskland som rejseland. God søndag.

  Kommentar by Michael Unna — 4. oktober 2020 @ 09:07

 28. Når nogen kommer her til landet om hundrede år, vil de tro lige præcis det – at det er muhammadanerne, der har skabt samfundet …

  Kommentar by Anonym — 3. oktober 2020 @ 13:39

  PRÆCIS.
  Se Palæstina, alt og alle tror, der slet ikke boede mennesker i området inden islams krigsmaskine besatte området

  Kommentar by tavsen — 4. oktober 2020 @ 10:38

 29. Kimski — 3. oktober 2020 @ 13:59

  Dødsæderne, hedder bogen som blev til filmen https://www.imdb.com/title/tt0120657/

  I bogen fremsætter han den teori, at Neanderthalerne sagtens kunne have overlevet længere end antaget. Jordkloden har så enormt store ubeboede områder. Yeti i Himalaya, Bigfoot i Nordamerika. Kørte med en trucker i USA, han havde mødt en bigfoot, og aldrig været så bange i sit liv. Så han havde bevæbnet sig. Viste mig pistolen.

  Han havde været med i Korea og Vietnam. Hvad så, hvis der kommer en ny krig? Så ville han ikke løfte så meget som en lillefinger. Da han kom hjem fra Vietnam spyttede amerikanerne på ham.

  Michael Crichton giver i bogen i efterskriftet en lang række kilder, som han har benyttet sig af. Måske en ide til latinoforskerne? Ifølge Ken Follett i en historisk roman er de rødhårede englændere efterkommere af vikingerne.

  Kommentar by tavsen — 4. oktober 2020 @ 10:56

 30. Kommentar by tavsen — 4. oktober 2020 @ 10:38

  Apropos – Det ‘morsomme’ er, at muhamedanerne og den europæiske venstrefløj er så sure over, at jøderne realiserede deres gamle drøm om at emigrere til det forjættede land, kolonisere det og skabe deres egen stat.

  Men i samme åndedrag ser de ikke noget problem i (eller snarere som en stor gevinst), at muhamedanerne på sammen måde kædeindvandrer til Danmark med magt og kolonisering for øje. Det gælder især indvandrere fra det såkaldte Palæstina.

  Jeg har aldrig fattet, at nogen kan rumme så store selvmodsigelser (kognitive dissonanser som det hedder) i deres lille hjerne.

  Kommentar by traveler — 4. oktober 2020 @ 10:58

 31. Jeg har aldrig fattet, at nogen kan rumme så store selvmodsigelser (kognitive dissonanser som det hedder) i deres lille hjerne.

  Kommentar by traveler — 4. oktober 2020 @ 10:58

  Heller ikke her. Hvordan kan de mennesker blive ved med at lyve for sig selv og alle andre?

  Kun i kraft af, at de statsansatte journalister suverænt bestemmer, hvad der er Public Service. I dag kører Radioavisen på et borgerforslag, hvor de så kan overgive ordet til SF. (Sørgelig Forfatning)

  Kommentar by tavsen — 4. oktober 2020 @ 11:06

 32. # 16 Revisoren
  Jeg er aldeles enig med dig hvad angår Eva Selsing. Der er imidlertid den forskel at de 3 andre er ansatte på Berlingske Media. Eva Selsing skriver kun som løst tilknyttet kommentator.

  Kommentar by bjarne binee — 4. oktober 2020 @ 13:00

 33. *Michael Unna 18:05
  Den romerske general og konsul der slog både teutonerne og Kimbrerne var Gaius Marius!

  Kommentar by Den Nervøse — 4. oktober 2020 @ 19:32

 34. bjarne binee — 3. oktober 2020 @ 15:03 skrev:

  “Hvordan kan Berlingske Media ligeledes leve med at der er 3 fornuftige journalister i huset Anne Likak, Bent Blüdnikow og Mikkel Andersson?”

  De er kun “fornuftige”, hvis man sætter barren meget lavt. Ingen af dem er nationalister og Mikkel Andersson er direkte anti-nationalistisk.

  Kommentar by Peter Nielsen — 4. oktober 2020 @ 19:35

 35. Hvor stor var trafikken imellem danmarks vikinger og muslimer arabien og tyrkiet?
  Der er runer i kirke/moske og vi kaldte konstaniobel for miklagård.
  Vikinger var muslimske vagter.
  Blandede besætninger sejlede ud fra spanien og frankrig.
  Det siges at vore vikinge skibe er kompieret fra muslimske skibe.
  Var vikinger vilde muslimer? De hentede slaver helt op til island.

  Kommentar by Islamarebad — 5. oktober 2020 @ 15:42

 36. Apropos det kulturradikale foretagende Berlingske Media;

  De meddeler nu, at Berlingske Media har købt sig ind i dødssejleren Radio Loud, der som bekendt har 0 (nul) lyttere.

  ROFL

  Kommentar by Revisoren — 5. oktober 2020 @ 18:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper