6. oktober 2020

‘Normstormerne’: Fordomme mod hvide er en ‘berettiget selvbeskyttelses og selvbevarelses-praksis’

Undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil har ingen kommentarer til Normstormernes frontalangreb på det bestående, og det virker selvfølgelig påfaldende, når nu hun for nyligt opponerede imod ‘værdibaseret undervisning’ på en kristen friskole. Havde de her kønsaktivister eksisteret i hendes ungdom, så havde hun demonstreret arm i arm med dem. Gruppen slører ikke ligefrem sit revolutionære udgangspunkt, og de er ikke bare kønsaktivister, men eksempelvis også imod eksistensen af udrejsecenter Sjælsmark, og gør åben front med diverse bevægelser på det venstreradikale overdrev.

En historie fra Kristeligt Dagblad, der illustrerer hvor galt det står til i uddannelsessystemet – Kønsaktivisters undervisningsmateriale holdes skjult (kræver login).

Siden 2012 har projektet Normstormerne tilbudt undervisning på skoler i Københavns Kommune og Aarhus Kommune i, hvordan normer inden for blandt andet køn og seksualitet kan være skadelige. Men umiddelbart er det ikke muligt for offentligheden at få kendskab til, hvad denne undervisning nærmere bestemt består af.

‘… Når undervisningsministeren nu vil se på balancen i værdibaseret undervisning, virker det besynderligt, at Normstormernes undervisning skal holdes hemmelig,’ siger han (Brian Degn Mårtensson, Red.) med henvisning til, at undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) forleden kritiserede en netportal, hvorfra kristne friskoler bruger indhold i deres seksualundervisning og erklærede, at hun ville se på, om man kunne ’spænde bardunerne’ i forhold til at fange ubalance i undervisning. …

Det kan man for eksempel se på projektets Instagramprofil, hvor der sidste år blev præsenteret syv råd til inklusion af non-binære (personer, der ikke identificerer sig med deres biologiske køn) elever i skolen. Blandt rådene var, at man kunne inddrage litteratur om og af non-binære, samt at læreren fortæller sit pronomen… På samme medie delte normstormerne i sommer et opslag fra en anden profil, der hævdede, at ordbøger er hvidvasket viden med forkerte definitioner skrevet af hvide mænd.

Opslaget var ledsaget af denne kommentar fra Normstormerne: ‘Ordbøger og ord er ikke neutrale. Det er noget af det første, vi samtaler med eleverne om, når vi er ude at undervise.’ På Instagram skriver Normstormerne også, at omvendt racisme – altså racisme mod hvide – ikke findes. Her henviser man til et opslag fra profilen ‘makegodgayagain’, hvor det lyder, at fordomme mod hvide mennesker i virkeligheden er en fornuftig og berettiget selvbeskyttelsesog selvbevarelses-praksis.

På Facebook kritiserede Normstormerne i september et udspil fra regeringen med initiativer, der skal støtte lgbt+-personer. Man beskyldte regeringen for ‘homonationalisme’, fordi regeringen havde kaldt lbgt+-rettigheder for en dansk værdi…”

(Normstormerne på Instagram, 2020)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113935/trackback

60 Comments »

 1. Det er unge homoseksuelle der kanpt er tørre bag ørerne, og de giver et interessant ekko af den kommunistiske hjernevask de har været udsat for i uddannelsesvæsnet. Selv har de vel næppe en sammenhængende tanke endnu. Det er Uffe Elbæk version 2.0

  http://normstormerne.dk/

  Kommentar by BB — 6. oktober 2020 @ 10:43

 2. Er det en muslim?

  Københavns Politi beder offentligheden om hjælp til at finde 26-årige David Vice Rasweu Mmotlana Seripe.

  »Det drejer sig om en mand, vi vurderer til at være farlig,« udtaler vicepolitiinspektør Knud Hvass i en pressemeddelelse.

  Den 26-årige er efterlyst i forbindelse med et drabsforsøg, der ifølge politiet fandt sted den 27. maj 2020 i Hvidovre.

  Politiet fik et tip om, at et drab skulle finde sted, og rykkede ud med det samme. Det fik ifølge pressemeddelelsen tre mistænkte til at flygte fra stedet i bil, men chaufføren mistede kort efter herredømmet over bilen og kørte ind i et hus, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. oktober 2020 @ 10:54

 3. Hvis de mener hvad de skriver: Fordomme mod hvide er en berettiget selvbeskyttelses og selvbevarelses-praksis, Må vi gå ud fra at normstormerne er lutter brune mennesker. Hvorfor vi pr automatik bør tage afstand fra dem. Fordomme mod fremmede er et sundt instinkt,som ikke bør undertrykkes eller gøres til en negativ reaktion.
  Jeg ser at BB linker til fjolserne. Men det er tidsspilde,at beskæftige sig med dem. De er sandsynligvis de samme snyltere på samfundet,som de altid har været.

  Kommentar by Nielsen — 6. oktober 2020 @ 11:05

 4. De klager over at “Ordbøger og ord er ikke neutrale”. Tror de sproget er neutralt?

  Kommentar by BB — 6. oktober 2020 @ 11:18

 5. Alt i alt,de er de absolut dummeste.

  Kommentar by Nielsen — 6. oktober 2020 @ 11:24

 6. Havde de her kønsaktivister eksisteret i hendes ungdom, så havde hun demonstreret arm i arm med dem.”

  Nøjagtig som hun lod sine gode venner i EL slippe ind i FT og begå maling-attentater mod Fogh.

  Hun er magtsyg som alle totalitære mennesker. Hun har kun tillid til forandringer, som hun selv har lavet, udtalte hun en gang i Mads & Monopolet, hvor hun selvfølgelig tit er med.

  Kommentar by tavsen — 6. oktober 2020 @ 11:38

 7. Det påstås at racisme mod hvide ikke findes.
  Jo, i højeste grad bl.a. under en demonstration, arrangeret af BLM hvor hvide skulle holde kæft og gå bagerst.
  Vi hører dag ind og dag ud om de “onde” hvide mennesker, som slår “stakkels” sorte ihjel, men vi hører INTET om det omvendte. Det skal venstrefløjen nok holde kæft om. Racisme går skam begge veje.
  Religionskritik (islam) betegnes også som racisme, men der er bare det ved det at religion er en gudetro, og INTET har med race at gøre. Derfor, om igen!!!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 6. oktober 2020 @ 11:43

 8. Normstormerne: “fordomme mod hvide mennesker i virkeligheden er en fornuftig og berettiget selvbeskyttelses og selvbevarelses-praksis.”

  Mig: fordomme mod fremmede etniciteter, LGBTQ-personer og venstre-radikale er i virkeligheden en fornuftig og berettiget selvbeskyttelses og selvbevarelses-praksis.

  Kommentar by Peter Nielsen — 6. oktober 2020 @ 11:43

 9. Hvordan kan man holde undervisningsmateriale hemmeligt? Det giver ingen mening.

  I øvrigt har forældre lov til at overvære undervisningen så det er en ret man bør kræve hvis man ellers er interesseret i sine børns undervisning.

  Kommentar by Santor — 6. oktober 2020 @ 11:48

 10. SÅ BLIVER DET NÆPPE MERE PERVERST ELLER SKØRT. Den lille gruppe af “normstormere” er endnu en samfundsundergravende klike på den røde venstrefløj. De vil naturligvis få stor opbakning af DR, TV2 og diverse skod-aviser. Det radikale parti som er et sammenrend af perverse landsskadelige typer vil også bakke tosserne op. Det samme vil feministerne og adskellige folkekirkepræster og præstinder.

  Danmark som en mellemting mellem et gaza-striben, en svensk galeanstalt og sodoma og gomorra, er venstrefløjsernes nye projekt.
  Og folkeudskiftningen skal så være kronen på værket.

  There is something rotten in the state of Denmark, sagde allerede Shakesspeare. Men han har næppe forestillet sig at råddenskaben bare ville blive værre og værre og helt uden grænser med tiden.

  Kommentar by Bent A — 6. oktober 2020 @ 11:48

 11. “Fordomme mod hvide er en ‘berettiget selvbeskyttelses og selvbevarelses-praksis’”

  Ja så!

  Og så må fordomme mod hvide bøsser også være en ‘berettiget selvbeskyttelses og selvbevarelses-praksis’

  Kommentar by T. H. — 6. oktober 2020 @ 12:02

 12. Mette Frederiksen (S) vil i sin åbningstale d.d. klokken 12:00 bl.a. meddele følgende:

  Det vil ifølge TV 2s oplysninger koste en bøde på 10.000 kroner, første gang man bryder forbuddet. Anden forseelse vil koste 30 dages fængsel.

  For at gøre op med vold og kriminalitet i udsatte boligområder skal politiet fremover kunne indføre opholdsforbud for alle personer på bestemte steder i en begrænset periode.

  MEN HVOR ER SKÆRPELSEN AF DEPORTATATION OG REPATRIERING AF MUSLIMER HENNE I METTES TALE?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. oktober 2020 @ 12:03

 13. -Racisme er racisme- Hvis man hader- hvide som mennesker pga Deres hudfarve- er man pr definition racist. Omvendt racisme er noget sludder og vrøvl.

  Kommentar by Michael Unna — 6. oktober 2020 @ 12:18

 14. Er “normstormerne” ikke bare BLM i dansk udgave? Både N-S og BLM er jo anti-hvide og anti-danske ekstremister.

  Kommentar by Bent A — 6. oktober 2020 @ 12:23

 15. Regeringen vil vold i nattelivet til livs med et nyt lovforslag.

  – Vi foreslår, at personer, som begår vold og får en dom, også skal udelukkes fra nattelivet i op til to år, siger statsminister Mette Frederiksen (S) i sin åbningstale i Folketinget.

  – Det er ikke rimeligt, at den unge dreng, der er blevet slået ned foran baren den ene weekend, kan møde sin voldsmand i samme kø tre uger senere.

  Forslaget kommer, samtidig med at politiet får mulighed for at forbyde ophold for alle personer på et bestemt sted for at bekæmpe kriminalitet.

  – For i Danmark skal du være tryg alle steder – om det er et diskotek, et boligområde eller en togstation, siger Mette Frederiksen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. oktober 2020 @ 12:33

 16. Mette Frederiksen: Mænd med ikke-vestlig baggrund begår for meget kriminalitet

  “Uden at generalisere – uden at skære alle over én kam – så må vi forholde os til fakta. Til den rå statistik.”

  “Hver femte unge mand med ikke-vestlig baggrund, som blev født i 1997, havde overtrådt straffeloven, inden han fyldte 21 år. Hver femte.” [hvorfor er de overhovedet i Danmark?]

  “Det er ikke alle – bestemt ikke alle. Men det er da helt åbenlyst alt for mange.”

  “Unge mænd, som tager andres frihed, stjæler børns fremtid, bryder fængselsbetjente ned – og efterlader et langt spor af utryghed. Det er ikke noget nyt og det er sådan set problemet: Det har stået på i alt for mange år.” [hvorfor er de overhovedet i Danmark?]

  “Piger, som bliver kaldt nedsættende ting, fordi de er danske. Eller piger, der bliver udsat for social kontrol, fordi de er blevet for danske. En pølsevogn i Brønshøj, som bliver angrebet med kanonslag, fordi der sælges svinekød.” [hvorfor er de overhovedet i Danmark?]

  “Vi skal grundlæggende ikke acceptere den opførsel, den væremåde, den mentalitet,” forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. oktober 2020 @ 12:36

 17. Det lidt ligesom, som er målrettet børnehaver.

  https://prismecertifikatet.dk/

  Kommentar by KineserSnot — 6. oktober 2020 @ 12:55

 18. Så blev “folketinget” åbnet med en lang tale. En tale brygget sammen af reklamefolk og diverse politikere og læst op af Mette F. En tale der skal skaffe vælger-opbakning. Regeringen sætter ikke sit lys under en skæppe. Og lagde slet ikke skjul på at Danmark er et strålende forbillede for Indien og 150 andre lande.

  Ikke nogen dårlig tale, for den fremstillede regeringen som en der ville en masse godt, klogt og fremsynet. Regeringen vil være solidarisk med alle, den vil beskytte alle, den vil skabe retfærdighed for alle, og skaffe penge og job til alle, den vil slå ned på sexisme, smittespredning, kriminalitet og asociale former for reformer. Fra nu af skal al politik være et opgør med utryghed, ufrihed, urét betonbureaukrati, centralisering, nedskæringer, hjemløshed, dårlig ældrepleje og mangel på skadestuer, hospitaler, politistationer, skoler og ægte velfærd.

  Og så skal den store krig mod solens indflydelse og “drivhusgassen” co2 udvides. Krigsråbet er “Wolt Ihr den totalen krieg”. Og den “grønne omstilling” skal gennemføres koste hvad det vil. Og samarbejdet med enhedslisten og de radikale vil blive fortsat. Og det højere kontingent til EU vil blive skrabet hjem fra lønmodtagerne. Det samme vil ske med de mange milliarder der skal bruges på luftige og religiøse projekter.

  De politiske kvinder viser nu at de har mere forstand på avanceret teknologi og videnskab end mændene nogensinde har haft. Jo, verden går sandelig fremad.

  Kommentar by Bent A — 6. oktober 2020 @ 13:10

 19. Hvordan kan man holde undervisningsmateriale hemmeligt? Det giver ingen mening.

  I øvrigt har forældre lov til at overvære undervisningen så det er en ret man bør kræve hvis man ellers er interesseret i sine børns undervisning.

  Kommentar by Santor — 6. oktober 2020 @ 11:48

  Ja, det lyder vanvittigt, hvordan statsstøttet undervisningsmateriale er hemmeligstemplet. Hvad skete der med al den snak under den blå regering om gennemsigtighed?

  Når Rødgardister har fået magten, så er alt tilladt, så vender de 180 grader. Og det i kraft af statsansatte journalister, der på forunderlig vis vender det blinde øje til.

  Kommentar by tavsen — 6. oktober 2020 @ 13:14

 20. Det lidt ligesom, som er målrettet børnehaver.

  https://prismecertifikatet.dk/

  Kommentar by KineserSnot — 6. oktober 2020 @ 12:55

  Samme formål,
  forskellige navne bundet sammen af mangfoldighed. Der kan virkelig trylles kroner op af statskassen.

  SESAM SESAM LUK DIG OP.

  “Prismecertifikatet: Et normkritisk værktøj til dagtilbud i Danmark, der skal anvendes til at bryde normer og se forskelligheder.”

  “I et samfund, der bygger på ligeværd og sigter mod ligestilling uanset køn, etnicitet og andre vilkår, må vi socialisere børn hertil for at sikre social bæredygtig”

  “Cecilie Nørgaard er indehaver af MANGFOLD, en innovations- og formidlingsvirksomhed, som formidler forskningsbaseret viden om køn og diversitet til uddannelses- og kulturområdet”.

  Kommentar by tavsen — 6. oktober 2020 @ 13:27

 21. Ja, der skal være et opgør med utryghed, ufrihed, urét, betonbureaukrati osv. Men ikke med propaganda-stationen DR, ikke med indvandringsindustrien, ikke med EU, ikke med de rabiate galninge i enhedslisten og det radikale parti, ikke med de hullede grænser og den fortsatte indstrømning af fup-flygtninge og mulige smittespredere, ikke med udlændingestyrelses overflod af muslimer og migranter, ikke med Fehmern-bro vanviddet, ikke med forsvarets og politiets mangel på resourcer, ikke med el-bils hysteriet som saglige eksperter har påvist er hul i hovedet, ikke med diskriminationen af danskerne, osv., osv., osv.

  Kommentar by Bent A — 6. oktober 2020 @ 13:29

 22. 13.29 var et PS til 13.10

  Kommentar by Bent A — 6. oktober 2020 @ 13:32

 23. ATT. NotariusUmulius

  Justitsministeren, udlændinge- og integrationsministeren, skatteministeren og boligministeren inviterer til pressemøde på Politigården i København torsdag den 8. oktober kl. 8.00.

  Justitsminister Nick Hækkerup, boligminister Kaare Dybvad, skatteminister Morten Bødskov og udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye vil præsentere initiativer mod utryghedsskabende adfærd.”

  Kommentar by tavsen — 6. oktober 2020 @ 13:54

 24. Er det en muslim?

  En mand fra den københavnske vestegn er for tredje gang dømt for at være bevæbnet med et skydevåben.

  Straffen er blevet fastsat til fængsel i fem år. Desuden skal den 39-årige, der er tyrkisk statsborger, udvises, når afsoningen er ovre, oplyser anklagemyndigheden ved Københavns Vestegns Politi.

  Manden er født her i landet.

  Han blev afsløret med pistolen i Vallensbæk i september sidste år. Den var isat et magasin med seks skarpe patroner, oplyser specialanklager Bo Bjerregaard.

  – Når man hele tre gange bliver dømt for den samme alvorlige forbrydelse, så skal det have konsekvenser. Det er i det lys, man skal se både fængselsstraffen og ikke mindst udvisningen, siger han i en pressemeddelelse.

  Straffen gælder dog også et tilfælde af vold af særlig farlig og brutal karakter, oplyser han til Ritzau.

  Volden blev begået i foråret 2018.

  Dommen blev afsagt mandag af et nævningeting i Retten i Glostrup. Den 39-årige overvejer, om han vil anke til landsretten, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. oktober 2020 @ 14:00

 25. PS: NOGET SOM REGERINGEN HELLER IKKE vil gøre op med, er de enorme udgifter til asylanter. De koster årligt ca. 200.000 kr. pr. stk. Eller 350.000 kr. årligt pr. stk. hvis de er afvist og befinder sig i et udrejse-center. Den årlige udgift på 150-200 MILLIARDER til indvandring og “integration” vil ikke blive mindsket.

  Det at DRs sexisme-propaganda er gået fuldstændig over gevind med nu 250-300 udsendelser og indslag på kort tid, vil regeringen heller ikke gøre noget ved.

  Kommentar by Bent A — 6. oktober 2020 @ 14:10

 26. FÅÅÅÅRKKK…hvor er jeg glad for at mine skattekroner går til den slags vokebræk.

  Kommentar by Deus — 6. oktober 2020 @ 14:12

 27. Racistisk vold i dk og mange europæiske lande begås af brune og sorte, mod hvide. Det er et statistisk faktum. Kald det ‘hverdagsterror’. Jeg husker kun eet tilfælde, hvor danskere umotiveret slog en ung tyrkisk knægt ihjel.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 6. oktober 2020 @ 14:18

 28. Aldrig har jeg læst magen til sludder!
  Omvendt racisme findes ikke, altså racisme mod hvide findes ikke!
  At fordomme mod hvide i virkeligheden er en fornuftig og berettiget selvbeskyttelses og selvbevarelses praksis! Skriver de!
  Hvis man nu skiftede hvide ud med sorte, så ville der være blevet råbt racist så højt at det gjaldede! Kan de da ikke selv se at et det er racisme så det forslår noget!
  Jeg er virkelig målløs!

  Kommentar by Den Nervøse — 6. oktober 2020 @ 14:22

 29. Det er forhåbentlig satire det her?

  Kommentar by Revisoren — 6. oktober 2020 @ 14:26

 30. OT: En kulturordfører fra DF har lige i program P1 fortalt at DF har sejret og har sikret Danmarks kultur og fremtid. Men sandheden er at det har de netop ikke. De har under Tullesens ledelse SVIGTET SÅ GROFT, at der er tale om det største VÆLGERBEDRAG nogensinde. Og Pia K har stadig ikke fattet konsekvenserne af hans uduelighed.

  20 års vælgerstøtte og den store valgsejr i 2015 blev tabt på gulvet, fordi Tullesen gennem fire år lå som en kælen hundehvalp ved Lars Buksetrolds fødder, og var tilfreds med en hundekiks i ny og næ.

  Lars Quisling fik af Tullesen lov til at importere titusindvis af migranter trods sit løfte om “straks-stop”. Oveni hænger Marokko-traktaten nu over danskernes hoveder som en truende tordensky.

  Kommentar by Bent A — 6. oktober 2020 @ 14:31

 31. Officiel racisme i Norge, vendt mod landets egen etniske norske befolkning. Erna Solberg, statsminister, har nu accepteret pasfotos af muslimer iført dragter som skjuler ansigtet 100%, iflg. hodja. Det svækker naturligvis nordmændenes sikkerhed.

  Og så er der planer for hvordan Europa kan blive erobret og overtaget af arabere og negre, iflg. snaphanen. Planer der er højaktuelle, fordi de støttes af feminister i både Tyskland, Norge, Sverige, Danmark og andre europæiske lande.

  Det begynder at se ud som om politiserende kvinder bliver den vestlige civilisations undergang.

  Kommentar by Bent A — 6. oktober 2020 @ 14:55

 32. Normstormerne er nok en tyrkfejl. Det skulle hedde ‘Numsestormerne’.

  Kommentar by Gustav Jensen — 6. oktober 2020 @ 14:58

 33. Hvad fanden er der i øvrigt sket med den gamle venstreradikale voldspsykopat Pernille Rosenkranz Theil?

  Hun ser jo ældre ud end Marianne Jelved…

  Kommentar by Revisoren — 6. oktober 2020 @ 15:21

 34. Vi gider dem ikke mere, tvangsdeportationer NU!!, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. oktober 2020 @ 15:44

 35. Hende undervisningsministeren er en ren tåbe. Nå – hun tilhørte tidligere flokken af voldsparate, tidligere var hun på den yderste venstrefløj, så ville hun frem i verden og blev Socialdemokrat. At høre hende udtale: I mit socialdemokratiske hjerte, det gav mig opkastningsfornemmelser. Hun har ingen kommentarer til noget som helst. Hun er en skandale.

  Kommentar by NED MED EKSTRAHØRMEREN.. — 6. oktober 2020 @ 16:38

 36. from Snaphanen:

  “Muslims will never allow non-Muslims to rule over Muslims because Allah said infidels will never have sway over Muslims.”

  Do commies, feminists, radical asswipes think that they will be “spared” either you convert or you get your head chopped off as “infidel”.

  There are no muslims that have left Islam, the peacful religion is for life just a commie…I mean russian citizenship. The reason why you “leave” islam is so that you can get a citizenship and the 25 000 euros for free. If you are a asspacker in a muslim shithole and if you are against the peacful religion you will get killed or put on a death list. to think that a muslim is honest is to be exceptionally naive and not very bright. Who is a french, latinamerican, ex japanese prostitute, turk, muslim or a nigger loyal to?

  Kommentar by Erwache — 6. oktober 2020 @ 16:53

 37. OT: Er flere af de ansatte i sundhedsstyrelsen TOSSEHOVEDER ?

  Vi er 1000 gange af medierne blevet oplyst om at Covid-19 er en alvorlig og meget smitsom sygdom. Og en anerkendt virolog har fortalt at løbere og forpustede folk kan efterlade en op til 25 m lang hale af smitstof efter sig. Og langt om længe blev mundbind PÅBUDT i tog og busser.

  Men stadig må der gerne smittes løs i butikker med trængsel.

  HVOR ER LOGIKKEN I DET ??

  Kommentar by Bent A — 6. oktober 2020 @ 16:59

 38. To have one of those commie bastards as a teacher will only dumb your kids down, so they are retarded drones. The teacher does not live in a ghetto. He lives where white people lives, he is a hypocrite liar. s/he thinks that he will be spared by the muslims and niggers if he indoctrinates white kids.

  transfer the kid to a private school where there are no commies, muslims or niggers.

  Kommentar by Erwache — 6. oktober 2020 @ 17:03

 39. PS: På en måned er ca. 14.000 blevet smittet. Det mener regeringen er et udmærket antal. Men hvis smittetallet havde været meget lavere, havde det da været meget bedre. Hvorfor i alverden blæser regeringen på råd fra de mest anerkendte virologer? Brostrøms råd har jo været helt til grin i månedsvis, ja, helt fra starten af.

  Se da at komme i gang med at anbefale mundbind til beskyttelse af kunder og personale i butikker og supermarkeder.

  Kommentar by Bent A — 6. oktober 2020 @ 17:17

 40. Er det muslimer?

  Der er tirsdag eftermiddag sket et alvorligt trafikuheld på Ringvejen i Aarhus i krydset ved Edwin Rahrs Vej.

  En 27-årig kvindelig fodgænger har mistet livet.

  Jeg mener, Edwin Rahrs Vej ligger ved ghettoen og perkere i Mercedes-AMG, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. oktober 2020 @ 17:23

 41. “Tykfobiske film” skriver de i et elendigt forsøg på at meme, så kender vi da mindst en af afsenderne jvf det forrige indlæg herinde. Jeg kan ikke forestille mig at der er mere end 5 personer i hele landet der bruger det begreb seriøst.

  Hvor svært er det iøvrigt at stikke en elev 1.000 kr for at optage sådan et foredrag?

  Danske journalister er på niveau med khat-tyggende somaliere når det kommer til at tage lidt initiativ, men det er da altid noget at de omtaler det.

  Venstrefløjens dominans på skolerne er det største problem overhovedet, for det er der indoktrineringen starter og virkelig sætter sig fast til de er gamle nok til at stemme. Taliban ved det, og venstrefløjen ved det: Dem der ejer børnenes tanker ejer fremtiden.

  Kommentar by Per — 6. oktober 2020 @ 17:39

 42. @notorius, edwin rarhs vej er hovedvejen gennem gellerup parken, så det er nok et meget rigtigt gæt.

  Kommentar by Per — 6. oktober 2020 @ 17:41

 43. Er den kvindelige fodgænger der der blev dræbt, et offer for vanvidskørsel med voldsom acceleration eller en hastighed på 150-200 km/t? Er hun offer nr. 1000, 2000, 5000 eller 50.000 for de gamle partiers svinske indvandringspolitik? (lemlæstede og pårørende og almindelige patienter medregnet)

  Kommentar by Bent A — 6. oktober 2020 @ 18:33

 44. HEMMELIG OG PERVERS undervisning af etnisk danske skolebørn på danske skoler? Lever vi i et skummelt og totalt afsporet samfund?

  Kommentar by Bent A — 6. oktober 2020 @ 18:39

 45. OT: KLIMA-HYSTADERNE VISER MERE og mere deres sande ansigt. Mølgaard fra “Klimarådet” foreslår nu en skat på hundredvis af kroner på hver ton co2. Een ting er sikker: de almindelige danskere kommer til at betale hver en krone af prisen for klima-tosserne klima-krig.

  DR bruger nu både Greta Tunfisk og små danske skolepiger som vidner på hvor frygtelig alvorlig “klima-krisen” er. Der ER ingen klima-krise, men det er revnende ligegyldigt, når agit-prop og masse-suggestion virker.

  Kommentar by Bent A — 6. oktober 2020 @ 18:53

 46. Er det en 12-årig muslim?

  Overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, Espergærde

  Klokken 15.25 anmeldte en 46-årig mand fra Humlebæk, at en yngre mand kørte rundt på cykel inde i Espergærde Centret, og at den 46-årige var blevet påkørt af cyklisten.

  Den 46-årige havde derefter konfronteret cyklisten med påkørslen og skubbet til ham, hvilket havde fået cyklisten til at skubbe tilbage, så den 46-åriges briller røg af. Den 46-årige kvitterede dernæst på dette med en lussing til cyklisten.

  En patrulje blev sendt til stedet, hvor den 46-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Dette blev cyklisten ikke sigtet for, idet han var 12 år og dermed under den kriminelle lavalder, men de relevante voksne blev underrettet om hændelsen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. oktober 2020 @ 18:53

 47. SEJR ✌🏻
  – Højesteret tiltræder, at M (moderen red.) gennem en længere periode har udøvet grov samværschikane.

  Højesteret ophæver fælles forældremyndighed
  – Højesteret finder, at den dermed forbundne manglende indbyrdes tillid og kommunikation mellem forældrene om B’s (det treårige barn) forhold giver holdepunkter for at antage, at forældrene også på længere sigt vil være ude af stand til at samarbejde om Bs (det treårige barns) forhold.

  – Højesteret finder derfor, at det er bedst for B (det treårige barn) at den fælles forældremyndighed ophæves, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. oktober 2020 @ 19:08

 48. Ud fra overskriften er det tydeligt at Normstormerne er en racistisk støttende organisation. Hvis ikke racistisk i sig selv .

  Kommentar by Michael Unna — 6. oktober 2020 @ 19:29

 49. Frit efter Benny Andersen:
  Se, hvilken morgenstund, Mette er rød og dum,
  Morten er gået i bak, og jeg spiser en baconsnack
  Islam er altid det værste man har, og om lidt er sprutten klar.

  Valmuerne blomstrer op, der går en palæ-pusher amok,
  muslimerne lyver i flok, når de er mange nok.
  Islam er altid det værste man har, om lidt er steningen klar.

  Khat er grønt og vådt, og somalierne har det godt,
  lungerne frådser i røg, ah, hvilken hashisduft.
  Hadet er ikke det værste man har, og om lidt er kaffir’en død.

  Sang under brusebad, hun må ikke være lige med mand,
  himlen er temmelig grå, det kan jeg godt forstå.
  Islam er altid det værste man har, og om lidt er koranen usand.

  Nu kommer hunden ud, røget og fugtig hud,
  slikker mig kærligt og går ind for at gnave sin grisepølle.
  Islam er altid det værste man har, og om lidt er numsen klar.

  Kommentar by Gustav Jensen — 6. oktober 2020 @ 19:50

 50. En »rå« statistik får Mette Frederiksen til at indlede hidsigt opgør mod unge uromagere med ikkevestlig baggrund: »Det er os mod dem«

  Statsminister Mette Frederiksen varslede ved Folketingets åbning et intensiveret opgør mod kriminelle unge med ikkevestlig baggrund i en tale, der også kredsede om klimamilliarder, sexisme og »en lidt vild idé«. Hendes støttepartier er imidlertid skeptiske, og hendes forgænger så en statsminister, der vil »udplante syge socialdemokratiske roser«.

  Hvor står der noget som helst om deportationer, repatrieringer, remigration og tvangsgennemførte udvisninger af muslimer ud af Danmark?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. oktober 2020 @ 20:06

 51. OT: Kender DANSKE SPIL ikke klokken? Eller har danske spil knald i låget? Noget er der galt. Når de i dag skrev 19.55 i deres program, sluttede spillet to timer før, kl. 17.55, og man er kørt forgæves. Hvis det så var en enkelt smutter, så ok. Men i den senere tid er det sket adskellige gange at spillet er sluttet længe før det angivne tidspunkt. Det er da noget sjusk. Og der er mange andre ting, så mon ikke flere og flere dropper danske spil, og går over til udenlandske spil-firmaer.

  Kommentar by Bent A — 6. oktober 2020 @ 20:54

 52. Skal vi nu til at konkurrere på hvem der kan skrive med de største og sorteste overskrifter?

  Kommentar by Bent A — 6. oktober 2020 @ 20:56

 53. 28. Bent A
  Lars Quisling fik af Tullesen lov til at importere titusindvis af migranter trods sit løfte om “straks-stop”.

  NEJ
  Fik af Mettepigen

  Kommentar by Charles — 6. oktober 2020 @ 21:26

 54. Tabte fjernbetjeningen på gulvet, så den slog over på Go Aften Danmark på TV2.

  Her sad den homofile islamist Abdel Aziz Mahmoud og interviewede den kulsorte “skuespiller” og IS-sympatisør Christoffer Læssø.

  De to migranter var pudsigt nok rørende enige om, at den “strukturelle racisme” er årsag til, at der mangler negre i dansk film, TV og teater.

  Kommentar by Revisoren — 6. oktober 2020 @ 21:27

 55. Regan besejrede ikke kommunismen, han gav den desværre nye uanede muligheder.
  Gid Sovjet og østblokken stadig bestod !

  Kommentar by Bilka — 6. oktober 2020 @ 21:31

 56. Skal vi nu til at konkurrere på hvem der kan skrive med de største og sorteste overskrifter?

  Kommentar by Bent A — 6. oktober 2020 @ 20:56

  NEJ!

  Det stopper, når flyene afgår dagligt med 280 muslimer ombord ONE WAY til MENAP (Mellemøsten, Nordafrika, Afghanistan og Pakistan), forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 6. oktober 2020 @ 21:31

 57. # Charles: Hvis jeg er orienteret rigtigt, kunne Tullesen have gjort det klart for Lars Quisling at hvis han ikke overholdt sit løfte om straks-stop, ville DF give ham et mistillidsvotum. Det samme med Marokko-traktaten. Et sådant votum ville have udløst et folketingsvalg, som kunne være blevet til DFs fordel. Især hvis DF havde været mere på barrikaderne, og mere synligt havde arbejdet til gavn for almindelige danskere. Var de nogensinde på barrikaderne for at protestere mod den voksende kriminalitet, mod de dødssyge sundhedsreformer, mod Løkkes asociale politik? Ikke mig bekendt. For mange vælgere fremstår Tullesen som en slapsvans og vatnisse.

  Kommentar by Bent A — 6. oktober 2020 @ 22:00

 58. >40 Bent A 18:53
  “Der Er ingen klimakrise”
  Selv om det er ved at blive lige koldt nok,er der ingen tvivl om den sag. Der er heller ingen corona-krise. Den er fabrikereet af folkene bag Anthony Fouci og Tedros Adhanom. Og du er selv dum nok til at hoppe på deres kontrol-limpind.
  >Gustav Jensen 19:50
  Har du drukket af natpotten?
  Notarius U. 21:31
  Start standsningen STRAKS. Kan der ikke være flere end 280 i sådan en cigar?
  > Charles
  Det var sgu’ da Tulle og Pia,der ikke væltede regeringen,da vi havde brug for det.

  Kommentar by Nielsen — 6. oktober 2020 @ 22:32

 59. Put all the traitors on a boat and ship them out to Saudi Arabia, Turkey or Pakistan. The moslem shitholes. I wonder will automatically give them fake jobs, welfare and consider the self hating commies being of their nationality automatically. When I go to the radioactive shithole Japan, they do not consider me being a yellow piece of shit. The japanese shits are racist for sure but I never heard anything about the japanese asswipe or the chinese commies beinag racoist by the self hating commies, radical scum or the feminist asswipes.

  Stay safe, be observant and focused.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 6. oktober 2020 @ 22:51

 60. Bent A mig her og Bent A mig der…moské sku du Bent Over?

  Kommentar by Black Watch — 7. oktober 2020 @ 01:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper