7. oktober 2020

Hans Bonde: Der findes strukturel diskrimination imod mænd i ‘forskning, kulturliv, ledelse og politik’

Klaus Wivel har talt med professor Hans Bonde, der stringent imødegår feministernes yndlingsmyter om dagens Danmark. Fra en længere artikel i Weekendavisen – I ligestillingens navn (kræver login).

“I næste uge udkommer kønsforskeren med en bog, som med vægtig dokumentation sammenfatter, hvad han har brugt mange år på at undersøge: Der findes diskrimination i Danmark, den er strukturel og ovenfrakommende, og den retter sig mod mænd i forskning, kulturliv, ledelse og politik.

… Det er hans opsigtsvækkende budskab, at skønt påstanden i vide kredse betragtes som selvindlysende, kan det ikke dokumenteres, at der finder diskrimination af kvinder sted, når det handler om at besætte ledende stillinger. Tværtimod vil han i bogen med hjælp fra epidemiologen Torsten Skovs statistiske gennemgang af forskningen vise, at de omfattende bestræbelser på at rette op på en kønsmæssig ubalance er baseret på en påstand om ubevidste fordomme mod kvinder, som ikke er videnskabeligt dokumenteret.

Tilbage står dog de rå tal: Kvinder er klart underrepræsenterede i ledende stillinger. Men når det overhovedet opfattes som et udtryk for manglende ligestilling, skyldes det ifølge Bonde, at betydningen af ligestilling er skredet. Oprindelig tilkendegav begrebet, at man har lige muligheder i udgangspunktet, altså at ingen må diskrimineres. I dag er det i højere grad kommet til at betyde, at der skal være lighed i slutmålet. Deraf den udbredte idé om, at noget er galt, hvis ikke kvinder udgør cirka halvdelen af alle topposter. Den moderne feminisme har formået at trumfe denne fifty-fifty -ideologi igennem, mener professoren.

Det er baggrunden for, at staten kræver, at alle offentlige institutioner og større virksomheder skal indberette ikke bare antallet af kvindelige ledere, men også måltallet for, hvordan antallet kan øges. Derfor brydes ligestillingslovene ifølge Bonde ofte, fordi ledende politikere, chefer og embedsfolk med fuld kraft søger at fremme ansættelsen af kvinder i topstillinger, skønt de ved, at man ikke må ansætte på baggrund af køn, kun på baggrund af kvalifikationer.

Det bør straks tilføjes, at Bonde ikke står alene. I forordet anbefaler professor, dr.jur. Mads Bryde Andersen bogen på det kraftigste. Juraprofessoren mener, at favoriseringen af kvinder truer ‘to grundpiller i vort moderne demokratiske samfund: Dels meritokratiet, hvor man vælger den bedst kvalificerede uanset køn, dels det lighedsprincip, hvorefter man behandles ens, uanset hvilken befolkningskategori man tilhører’.”

Oploadet Kl. 00:32 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113944/trackback

12 Comments »

 1. HELE IDÉEN OM AT KVINDER SKAL VÆRE SOM MÆND; OG OMVENDT, er skør, syg og pervers. Ligesom idéen om at kønnet er en socialpolitisk konstruktion, ligesom idéen om at der er 127 forskellige køn. Når vi igen og igen får disse latterlige og dybt åndssvage idéer smidt i hovedet, sammen med andre tosserier om tykfobi, “sexisme”, co2, “berigelse” og jordomspændende næstekærlighed osv., skyldes det at marxisterne og feministerne dominerer MSM og diverse institutioner.

  Se hvor skørt og underlødigt DR optræder året rundt. Der er udmærkede udsendelser ind i mellem, men det meste af tiden går med vrøvl, pjat, vildledning og manipulation. Der er f.eks. “sexisme-kampagnen”, co2 propagandaen og hetzen mod Trump. Efter So fie Lindes utroværdige påstande om nogle lyde ved en julefrokost for 12 år siden, har der på kort tid været ca. 300 DR udsendelser og indslag, hvor mænd er blevet sværtet til, mistænkeliggjort, nedrakket og nedgjort. Og Trump er blevet bagtalt over 1000 dage i træk.

  Derimod er kritik af kvinder meget sjælden. Mens BLM, enhedslisten, LGBTWXZYQ-bevægelsen og de radikale støttes uden forbehold.

  Medierne har i den grad slagside. Vil man vide hvad der virkelig foregår i samfundet, er man nødt til at supplere med netaviserne.

  Feminiseringen af Danmark kan snart få katastrofale konsekvenser. Se til Sverige, der er en dødsmærket nation, efter at det er lykkedes kommunisterne og femi-nazisterne at skabe en pervers og åndsformørket tidsånd.

  De politiserende kvinder ruinerer vores økonomi og destruerer vores civilisation. Hvis mændene ikke genopfinder sig selv, men fortsætter med at lade sig bedøve af sirenesang, vedbliver med at lade sig besnære af politik-kvinders ordstrømme, så ender det med at samfundets fremtid bliver bestemt af hårdkogte kvindesagskvinder, ligestillings-fanatikere og pladderhumanister…….. og så bliver det næste opløsning og forfald, kaos og anarki, bankerot og barbari, terror og etnisk udrensning.

  Tvivler man på at det er rigtigt, bør man studere hvad der foregår i Norge, Sverige, Tyskland og England.

  Kommentar by Bent A — 7. oktober 2020 @ 01:39

 2. Den grundlæggende årsag til at politik-kvinderne optræder som de gør, er at de er magtsyge, selvovervurderende og griske. De er ikke normale kvinder, men en afart af kvinder. Generelt sagt. Og næsten alle konspirerer de mod mændene.

  Sexisme-kampagnen har taget fuldstændig overhånd, er blevet helt ekstrem. Men næsten ingen tør sige det. Eller de sorteres fra af MSM.

  Kommentar by Bent A — 7. oktober 2020 @ 01:50

 3. “Der findes diskrimination i Danmark, den er strukturel og ovenfrakommende, og den retter sig mod mænd i forskning, kulturliv, ledelse og politik.”

  Gaab! Hvor har du været henne de sidste 60 år, Klaus Wivel?

  Det er ikke engang begrænset til lille Danmark, men er symptomatisk for hele menneskehedens historie.

  Det er jo altså ikke kvinder der varetager de jobs der slår ihjel, og det har det heller aldrig været, bare for at starte et sted, der ikke altid handler om hvem der sendes i krig, historisk set..

  Nå, uanset, så velkommen tilbage…Hvad foreslår du så at vi gør ved det, for du tror da ikke at kvinderne selv har tænkt sig at stoppe, før hele verden står i flammer, vel?

  For så kan jeg godt betro dig, at den sidste sætning i hele dette her kommer til at lyde noget i stil med: “Jamen, hvorfor stoppede i os ikke??!”

  “Kvinder er klart underrepræsenterede i ledende stillinger.”

  Jamen, jeg synes da også at vi simpelthen skal tage feministerne på ordet, og så TVINGE kvinder ind i jobs og karrierer de ikke er interesserede i at forfølge, fordi de vægter deres familier og børn højere.

  Så kan vi jo bagefter sætte os ned, og tage god lang snak om, hvad det gør ved kvinders frihed til selv at vælge, ikke?

  Ikke??

  Kommentar by Kimski — 7. oktober 2020 @ 04:23

 4. Kommentar by Kimski — 7. oktober 2020 @ 04:23.

  Jeg mente naturligvis Hans Bonde, beklager. Jeg burde slet ikke være oppe på det her tidspunkt, og slet ikke kommentere på noget online. Godnat.

  Kommentar by Kimski — 7. oktober 2020 @ 04:25

 5. Der er Køns-racisme i Danmark !.
  1.
  Børnepenge udbetales kun til kvinden, trods fælles forældremyndighed.
  Vi kræver straks ekstra burokrati, så denne seksuelt-afhængige status nedværdigende metode fjerned.
  2.
  Fysiske krav til soldater er blevet sænket.
  3.
  Mænd er stærkt underrepræsenteret på plejehjem og får såleses ikke deres retfærdige andel af velfærdsgoderne. (lol).
  4.
  Kun kvinder har ret til abort.
  Kun kvinder må og kan vælge mellem abort, eller om manden skat tvinges til at betale flere tusind kr. hver måned i op til 24 år til kvindens valgte afkom og livsstil.
  Og hvis manden ikke vurders at kunne tjene godt og betale stærkt forhøjede børnepenge i de næste 24 år, kan kvinden bare nægte at oplyse mandes navn, hvorefter staten belønne kvinden rigeligt.
  Ergo mænd har de facto ingen rettigheder til eget afkom.
  5.
  Når der er mange flere mænd i fængsleren, er det også på grund af strukturel køns-racisme mod mænd. Lovgivningen har jo kriminaliseret mange af mænds naturlige behov for livs-aktiviteter.
  6.
  Det orwelske nysprogs ord “frivillig pligt” er strukturel kønsracistisk og gælder kun for kvinder.
  Kvinder bestemmer selv, hvis, hvornår og hvor længe denne “pligt” eksisterer – ergo er det ingen pligt.
  Mænd skal derimod altid leve op til værnepligten.
  7.
  Veganer-partiet vil forbyde, at kvinder sendes tilbage til kødgryderne.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 7. oktober 2020 @ 05:14

 6. Veganer partiet er Uffe Elbæks “alternativ” om igen. Et skørt og perverst parti.

  Kommentar by Bent A — 7. oktober 2020 @ 09:06

 7. Mænd burde gå på pension mindst 2 år før kvinder da mænds gennemsnits levetid er to år mindre end kvinders og deres arbejde helt overordned er mere nedslidende end kvinders.

  Kvinder burde have samme straf som mænd for den samme forbrydelse. Som det er nu får kvinder en langt lavere straf.

  Mænd burde få forældremyndigheden over børn i 50% af ALLE skilsmisser og dertilhørende børnepenge og, Vi har vist ikke engang et ord for det, “hustrubidrag”.

  Kvinder burde opfylde de samme krav som mænd i militæret, politi og brandvæsnet og 50% af en “frontlinje” burde bestå af kvinder”.

  Og, der er sikkert mange flere. Jeg tror det er på tide at Vi går til stålet, Drenge og forlanger lige rettigheder i det Danske Demokrati!

  Kommentar by Santor — 7. oktober 2020 @ 11:09

 8. Kvinderne har forlængst opnået ligestilling og mere til. Men mere vil have mere. Feministerne vil aldrig få nok. De er umættelige. Derfor ævler de stadig løs om manglende ligestilling.

  Mændene er undertrykte og til grin i dagens Danmark, generelt sagt. Hvis kvinderne blev sendt tilbage til hjemmene, hvis husmoder systemet blev genoprettet, hvis den kommunistiske familie- og skilsmisse politik blev afskaffet, vil de såmænd nok være bedre for både mænd og kvinder. I det mindste kunne man undgå at civilisationen bliver udskiftet med barbari, fordi de politiserende kvinders magt ville blive langt svagere.

  Rigtig meget tyder på at kvinder burde holdes væk fra politik. De er super som husmødre, men de er altødelæggende som politikere.

  Om få år kan Europa være en rygende ruin som følge af politik-kvindernes altnedbrydende virksomhed.

  Kommentar by Bent A — 7. oktober 2020 @ 13:26

 9. …vil det såmænd nok…

  Kommentar by Bent A — 7. oktober 2020 @ 13:27

 10. Hans Bonde skal nok begynde at kigge sig over skulderen.

  I Danmark lægger man sig ikke ustraffet ud med matriarkatet og feminazierne…

  Kommentar by Revisoren — 7. oktober 2020 @ 13:37

 11. Metoo galskaben er yderligere et eksempel på kvindetyraniets triumf, og tøffelheltenes kapitulation. Nu, hvor Morten Østergaard er blevet fyret som partileder, fordi han for 10 år siden er kommet til berøre Lotte Rods hellige lår, er der snart kun Søren Pape Poulsen tilbage som partileder i DK. Måske er det nødvendigt at være bøsse for at kunne være partileder her i landet.

  Kommentar by JC — 7. oktober 2020 @ 23:27

 12. Rettelse: Søren Pape er næsten den eneste Mandlige partileder. Måske er det nødvendigt at være bøsse for at være Mandlig partileder.

  Kommentar by JC — 7. oktober 2020 @ 23:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper