7. oktober 2020

‘Kommunismens Skole’: “… at være en del af det revolutionære uddannelsesforløb i marxistisk teori.”

Der er mange obskure organiseringer på den yderste venstrefløj, for de har det med at opsplitte sig i fraktioner. Ideologisk tolerance er ikke-eksisterende – enten er man ven eller også er man fjende. En del af Revolutionære Socialister (tidl. Socialistisk Standpunkt) røg over i Enhedslisten, men de resterende holder alligevel liv i Marxistiske Studerende, Forlaget Marx etc. Her en plakat set ved Det Juridiske Fakultet på Njalsgade, Islands Brygge. Der er nu ingen grund til at være elev i ‘Kommunismens Skole’. Tændt blot for P1…

(Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet, Njalsgade, 6. september 2020; Foto: Tilsendt)

Oploadet Kl. 11:36 af Kim Møller — Direkte link82 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113962/trackback

82 Comments »

 1. Altså Kim – hvorfor virker OT meget sjældent og kun sporadisk??

  Hvad kan man selv gøre for at det virker?

  Er det økonomisk dyrt at få det i orden kva det system/udbyder du bruger og som ikke kan klare det uden betydelig ekstra vederlag?

  Jeg synes der går mange “perler” tabt!

  Kommentar by Black Watch — 7. oktober 2020 @ 11:42

 2. https://jyllands-posten.dk/jpaarhus/aarhus/ECE12469497/23aarig-kvinde-blev-draebt-paa-loebetur-paakoert-af-bil-i-fodgaengerfelt-paa-ringvejen-i-aarhus/

  Bla. den her grufulde artikel om 2 myrdede kvinder i samme lyskryds på Edwin Rahrsvej i det vestlige Århus (orke-land), inden for et par år, da de bliver kørt ihjel i en fodgængerovergang (hastighed og hensynsløshed givetvis). En af kvindernes efterladte måtte lide den tort, at føreren af dødsbilen i det ene tilfælde kun fik 1 måneds fængsel for ugerningen!

  Der er mange der har blod helt op til armhulerne blandt de politikere, dommere og andet forbandt kravl her i landet, som direkte er skyldige i det her vanvid!

  De har gjort det bevidst, med vilje og med fuldt overlæg – der er ingen formildende omstændigheder – de har vidst hvad de har været skyldige i…hele tiden!

  Kommentar by Black Watch — 7. oktober 2020 @ 11:50

 3. Black Watch — 7. oktober 2020 @ 11:50

  Prøv at google Bevidst påkørsel
  Der sker mange drab på den konto

  Kommentar by tavsen — 7. oktober 2020 @ 12:11

 4. OVENI DE MANGE DØDSFALD SOM FØLGE AF VANVIDSKØRSEL, kommer de mange dødsfald og tragedier pga. vold og mord samt ikke mindst de direkte eller indirekte følger af indvandringen og besættelsen, som resulterer i evindelige og utallige lukninger, besparelser og nedskæringer af infrastruktur, sundhed og velfærd…… for at overføre penge til indvandring og “integration” m.m.m. …… konsekvenser som på længere sigt vil udhule, destruere eller udslette det Danmark vi kender/kendte.

  Der vil intet være tilbage af hverken frihed, fred, sikkerhed, demokrati, økonomi eller kultur, når kommunisterne, feministerne og feltmadrasserne er færdige med deres revolution og store samfundsomvæltning.

  DR er igen og igen mikrofonholder for klima-fanatikere, feminister, kommunister, europater og radikale galninge. DR har en fjendtlig indstilling til det danske folk.

  Kommentar by Bent A — 7. oktober 2020 @ 12:37

 5. Her mellem kl. 12.15 og 13.00 har man kunnet høre uvidende, umodne, selvsikre og indædt fanatiske skolepiger og skoledrenge pludre løs om alt muligt. De vil redde Danmark og hele verden med en række dramatiske forandringer af samfundet. De kæfter op om grøn omstilling, klima-“krisen”, co2 afgifter og krav til erhvervslivet mv., og de snakker som om de har slugt alverdens visdom. Disse overkloge typer er fra de forskellige røde partiers ungdomsafdelinger, og lyder allerede som gamle levebrødspolitikere.

  Alle disse skoleelever mener at krigen mod co2 bør overskygge alt andet, selvom co2 propagandaen bygger på bluff og humbug. Og de ignorerer alt med økonomi, indvandring, kriminalitet, forringet velfærd og voksende ufrihed m.m.

  Kommentar by Bent A — 7. oktober 2020 @ 12:53

 6. Bare ved at holde øje med vind og vejr, sol og regn gennem et års tid, og ved at læse om Danmarks vejer gennem de sidste 100 år, kan man konstatere at Danmarks vejr er som det plejer at være. Den påståede klima-krise er øregas, bluff og kollektiv uvidenhed.

  Kommentar by Bent A — 7. oktober 2020 @ 12:59

 7. Er det økonomisk dyrt at få det i orden kva det system/udbyder du bruger og som ikke kan klare det uden betydelig ekstra vederlag?

  Jeg synes der går mange “perler” tabt!

  Kommentar by Black Watch — 7. oktober 2020 @ 11:42

  NEJ!

  Uriasposten kører på WordPress; det er bogstaveligt talt tre klik med musen for at få OT tråden op i toppen af UP konstant, ligesom med kollekttråden hver anden måned, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. oktober 2020 @ 13:00

 8. Mangler den fugleglade Hr. Møller ikke at blogge om de hjernedøde muhammedanere, der forsøgte at fange fugle på Stevns, ved at smøre lim på træerne?

  Kommentar by Revisoren — 7. oktober 2020 @ 14:07

 9. Kommentar by NotariusUmulius — 7. oktober 2020 @ 13:00

  Hvorfor laver du ikke din egen blog, nu hvor du har så meget tid til at spamme Uriaspostens kommentarspor?

  Kommentar by KineserSnot — 7. oktober 2020 @ 14:08

 10. #7 problemet er vel at den skal indlæse 34000 indlæg hver gang den vises

  Kan løses ved at flytte indlægene til undermappe

  Kommentar by jesper — 7. oktober 2020 @ 14:17

 11. +g

  Kommentar by jesper — 7. oktober 2020 @ 14:18

 12. Hvis man sætter sig lidt ind i personen Karl Marx og hans såkaldte teorier,finder man ud af at der som sædvanlig står amerikanske banker bag. Og europæiske naturligvis,da det jo var dem der effektivt nedkæmpede den Amerikanske revolution (Den som sagde nej til britisk overherredømme). Og altså britiske skatteopkrævere.

  Kommentar by Nielsen — 7. oktober 2020 @ 14:20

 13. > Black Watch 1 & 2
  Prøv med at genstarte din browser.
  Og du har ret i hvad du påstår om danske politikere. De bør drages til ansvar.

  Kommentar by Nielsen — 7. oktober 2020 @ 14:23

 14. Kommentar by KineserSnot — 7. oktober 2020 @ 14:08

  PIS AF MED DIG, KineserSnot, DIN KLAMME PISSEMYRE Notarius styrer HELT SELV, hvad og hvor og hvornår jeg kritiserer islam og muslimer, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. oktober 2020 @ 14:27

 15. Satudarah rocker i lynhurtig Audi RS5 Coupe med 200 km/t… ER DET EN MUSLIM?

  Far til tre dræbt af vanvidsbilist: Satudarah-rocker fængslet

  Den trafikdræbtes datter og søn sad på bagsædet, da far døde under vanvidskørsel i Nordsjælland

  Da den 46-årige familiefar så Audi’en, var han uhyggeligt klar over situationens alvor. På Tværvej i Smørum begyndte nu en kamp mod tiden og for livet.

  Manden trak helt ind til siden for at undgå kollisionen med den modkørende, men det var for sent.

  Med op mod 200 kilometer i timen ramte den tyske luksusbil frontalt ind i Ford Fiesta’en, hvor to af mandens børn sad på bagsædet. Manden er ifølge Ekstra Bladets oplysninger også far til et tredje barn, som ikke var sammen med sine yngre søskende i bilen.

  De overlevede. Det gjorde deres far ikke. Han var dræbt på stedet med sine egne børn som vidner. I det, der ligner endnu et tilfælde af vanvidskørsel.

  Formentlig har familiefaderens hurtige reaktion reddet børnenes liv.

  Dem tænkte manden bag rattet på den sorte Audi RS5 Coupe efter alt at dømme ikke på.

  Han flygtede fra ulykkesstedet, mens andre kom løbende til den sammenkrøllede hvide Ford, forbyd islam i Danmark🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. oktober 2020 @ 14:34

 16. Mon det er den lille liderlige Kristian Heegaard i kørestolen, der kører rundt på Christiansborg, og gramser på de kvindelige politikeres røve?

  Kommentar by Revisoren — 7. oktober 2020 @ 14:38

 17. Kommentar by NotariusUmulius — 7. oktober 2020 @ 14:27

  Det er blevet bedt om at fatte dig, så hvorfor bliver du ved med at spamme?

  Kommentar by KineserSnot — 7. oktober 2020 @ 15:09

 18. HVORFOR SPØRGER DR P1 ALDRIG de mange kommunister fra enhedslisten og det radikale parti som DR holder mikrofon for: “Som kommunist går du vel ind for massemord og folkemord” ? Er det fordi svaret giver sig selv, eller fordi man ikke vil stille et så pinligt ? til Pernille Skipper, Rosa Lund, Morten Østers og So fie Carsten.

  Kommentar by Bent A — 7. oktober 2020 @ 15:17

 19. Findes den slags stadigt? Jeg var virkelig af den overbevisning at folk havde lært lektien i 1989! Det er lidt ligesom NationaSocialismen et råb fra en svunden og ond fortid!
  De to ideologier lader i øvrigt ikke hinanden noget tilbage i grusomhed!

  Kommentar by Den Nervøse — 7. oktober 2020 @ 15:25

 20. @ Bent A (12:59). Ved DF’s 25-års jubilæum blev Pia K. spurgt om årsagen til halveringen af DF ved sidste valg. Svaret var, at DF ikke havde markeret sig nok i kampen mod den menneskeskabte globale opvarmning (‘klimaændring’). Årsagen er snarere, at DF ikke førte den udlændingepolitik, som de blev valgt på: at bremse islamiseringen af Danmark. Kronen på værket var deres passive accept af Marrakech-aftalen.

  Kommentar by Ole Madsen — 7. oktober 2020 @ 15:27

 21. Kommentar by KineserSnot — 7. oktober 2020 @ 15:09

  Er du bare dum eller helt idiot?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. oktober 2020 @ 15:30

 22. Jeg laver en klasse for nynazister, lad os se hvor hurtig den bliver lukket

  Kommentar by k.m. — 7. oktober 2020 @ 15:38

 23. Tvind skolens kommunistiske leder Amdi Petersen stjal flere hundrede millioner fra den Danske stat kvit og frit, der er aldrig sket ham noget for hans kriminelle gerning, kommunisme stortrives i Danmark, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 7. oktober 2020 @ 15:41

 24. Skal vi gætte på dødstallet forårsaget af kommunismen? Sovjetunionen har nok forårsaget omkring 20 millioner menneskers død. Russere vel at mærke. Kinas store leder Mao tse dong er ansvarlig for… Ja det vil du jo kunne spørge en ældre kineser om. Under alle omstændigheder er socialisme/kommunisme lig med tyranni. Deutche Demokratishe Republik,som vores Ole Sohn var “helt vild med”,sendte deres dissidenter til Sibirien,på genopdragelse. lyder lidt som det muhammedanere i Danmark (skam at de er her) sender deres børn til.
  Og nede i sandkassen,skal de nok få lært at adlyde muhammeds bud.
  Men hvad gøres ikke for at holde seddelpresserne og våbenindustrien i gang?

  Kommentar by Nielsen — 7. oktober 2020 @ 16:02

 25. # Ole Madsen 15.27: Tak for svar. Du har ret. DF svigtede groft sine vælgere og Danmark 2015-2019. Både Tullesen og Pia K. er levebrødspolitikere. Pia startede med at tale om klima-tosser, men er nu vendt på en tallerken, nok fordi Tullesen er en klima-tosse. Pia svaret er et typisk politiker-svar og noget udenomssnak. Tullesen er enten en pseudo-intellektuel idiot, en total slapsvans eller en slyngel. En vælgerbedrager er han under alle omstændigheder. DF burde både have stoppet Lars Quisling da han fortsatte importen af migranter, og da han var på vej til Marrakech.

  Havde Tullesen og Pia ikke været så sløve og uduelige, kunne DF nemt være gået fra 37 til 45-50 mandater i dag. Tullesen er en katastrofe for vores land.

  Kommentar by Bent A — 7. oktober 2020 @ 16:13

 26. So why do you chose to follow communism? because you have very low iq (fucked for your job) and/or have nothing. So is that everyone elses fault that you hate them because you have no iq, have no talents and no abilities? Poland was invaded by germans that launched a genocide project, to clean poland, this was going on for five years and then the commies took over and occupied poland for 50-70 years. why do not poland wants muslims, niggers or commies? why are they an exception in the corrupt asswipe eu commission plans to resettle all the nigers and muslims to poland and hungary? because poland and hungary know what a commie is because they lived through the oppression, the dictatorship, th enslavement and do not want that back. you ended up in a gulag just walking on a street or happen to pass someone in the street.

  i stay away from lawyers, if i can because they are not very smart. ti have a good grade does not mean that youare very smart. it is like when you are a specialist or expert at a place and you come late to a bus, where all the people already lined up for the bus and you go at the front of the line because you are an expert or specialist at the company. same type of degenerates are lawyers, to think you are smart is not the same as being smart. why else do you pick communism and to mingle with the lowest iq creatures that is, and why do you need other so that you would feel “strong” when you are just a stone cold loser.

  Kommentar by Erwache — 7. oktober 2020 @ 16:18

 27. NYT: MODSTAND MOD DRs SEXISME-HETZ: “Radikale feminister har vendt op og ned på ligestillingen”, siger fremtrædende professor eller institutleder til Berlingske. Det uddyber han med velvalgte ord om hvordan mænd i dagens Danmark diskrimineres. Men læs selv. Også Selsing siger noget fornuftigt om DRs amok-kampagne.

  Kommentar by Bent A — 7. oktober 2020 @ 16:20

 28. Rettelse til 16.20: Det er ikke bare i dagens Danmark at mænd sjofles, diskrimineres og undertrykkes. Det er de blevet i flere årtier. Feministerne er mændenes fjender. Og familiernes, børnenes og nationens fjender. For feminister er kommunister og pladderhumanister. Der er så mange af disse feminister i partierne, medierne, råd, styrelser, “familierets-huset” og diverse andre bureaukratier, at mænd i titusindvis oplever nedladende, arrogant, uretfærdig og diskriminerende behandling. Tusinder af mænd er gjort til tabere med politiske og juridiske overgreb og svinestreger.

  Kvinfo og lignende burde nedlægges. Og antallet af politik-kvinder bør nedbringes ved fremtidige valg.

  Kommentar by Bent A — 7. oktober 2020 @ 16:32

 29. Marxismen teoretikere, minder i høj grad om Muhammedanere. De køre i de samme cirkler, selvom virkeligheden totalt har modbevist teorierne. I Kina er de kapitalistiske kommunister (Deng Shau PIng- Det er ligegyldigt om katten er sort eller hvid. bare den fanger mus), efter Mao med sin kulturrevolution totalt havde hjernevasket Samfundet. Nord Korea har i lang lang lang tid været et helvede på jorden, med 2/3 dele der sulter og 1/3 der er i hæren, og Kim Ill Sung er Gud, helt udenom det Folkeopium som Marx prædikede om. Den dengang anderkendte anarkist (Anarkismen var en anderkendt politisk orientering, som gik ind for direkte indflydelse på dem beslutningerne gik ud over. DVS en form for direkte demokrati lidt ala Schweiz)- Michael Bakunin. sagde/skrev som svar på Marxes Proletariatets diktatur- Intet Diktatur vil have andet formål end at bevare sig selv længst muligt.- . Han blev udelukket af Marxisterne. Rusland gik til i ansvarsløs druk under Jelsing, efter Sovjet blev opløst, og erstattet med Putin. Venezuela og Robert Mugabe siger sig selv. Cambodia blev et helvede med 1 million dræbte af-De røde Khmeer. Sovjet under Stalin lader overhovedet ikke Hitler noget efter i befolkningsterror. Det personlige ansvar røg under kommunismen, hvilket gjorde befolkningen blev passive i at kunne skabe nogetsomhelst effektivt på produktionsområdet. Ingen gulerod for ekstra arbejde. Sammen ansvarsløse passivitisme som Muhammedanerne, men desværre også samme rebelsk selvfrelste kritik af frihedens verden. Det er hagen ved denne totalitære tankegang, som begge rummer. Marxisterne ønske om et ligegyldighedssamfund i fraktale dimensioner. Muhammedanerne totalitær selvforståelse i sharialov, og dødsrite om at nå paradiset istedet for at værdsætte kærligheden og livet her og nu. http://www.frafalden.dk….www.siaddk.wordpress.com. God onsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. oktober 2020 @ 16:42

 30. De har stjålet farverne fra Stram Kurs?

  Kommentar by Hul igennem? — 7. oktober 2020 @ 17:27

 31. Morten Messerschmidt smidt ud af P1 program af røde Gitte Hansen. Og i orientering i dag 17.15 ca. var DR P1 meget kritisk overfor en retsordfører fra S der bakkede op om Mette Fs ønske om at begrænse indvandrernes kriminalitet.

  Lige nu er DR P1 meget optaget af ligebehandlingsloven og menneskerettighederne i anledning af en kvindes forsikringssag.

  Men når danske mænd, familier og børn får deres menneskerettigheder krænket, eller udsættes for diskrimination og ulige behandling, hører man som regel ikke det mindste kvæk fra DR P1.

  DR er indvandringsindustriens, klimatossernes, enhedslistens og feministernes propagandastation.

  Kommentar by Bent A — 7. oktober 2020 @ 17:31

 32. BREAKING NEWS: STORMUFTI Muhamed Mellemøstengaard trækker sig som politisk leder, Sofie Carsten Nielsen er ny politisk leder for De Radigale, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. oktober 2020 @ 18:04

 33. Kommentar by NotariusUmulius — 7. oktober 2020 @ 18:04

  HUSK HVOR I LÆSTE DET FØRST; NOTARIUS VAR FØRST MED LANDSFORRÆDEREN MORTEN ØSTERGAARDS FALD PÅ URIASPOSTEN; JEG FORVENTER INGEN TAKSIGELSER, KUN RESPEKT, FORBYD DE RADIGALE OG FORBYD ISLAM I DANMARK 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. oktober 2020 @ 18:15

 34. Nå, så har SEXISME-HYSTERIET bredt sig til det radikale tosse-parti. Men da So fie Carsten er lige så klima-tosset, indskrænket og fanatisk som Morten Østers, kommer det ikke til at gøre nogen forskel.

  Som det tidligere er blevet sagt: det med sexisme er et middel til at politik-kvinderne kan rage endnu mere magt til sig. Eet forkert ord, det mindste forsøg på flirt, eller bare aftalt spil og løgn fra et par krænkelsesparate furier, og mænd kan tromles ned i den hellige forargelses navn.

  Kommentar by Bent A — 7. oktober 2020 @ 18:29

 35. Imam østergård er gået af, men hvad kommer?

  Kommentar by Islamarebad — 7. oktober 2020 @ 18:32

 36. Morten Østergaard er færdig. Det ændrer ikke Det Radikales politik, måske vil vi se en endnu mere ekstrem formand m/k

  Kommentar by k.m. — 7. oktober 2020 @ 18:37

 37. EKSEMPLET ELLER INTRIGEN fra det radikale kommunistparti vil garanteret brede sig. DRs sladderkampagne har skaffet feministerne et værktøj til at få afskediget masser af mænd, så feminister kan overtage deres jobs og indtægter. Og danske mænd er vel blevet så feminiserede og vatnisseagtige at de finder sig i det hele. Også den ødelæggelse af vores økonomi og kultur som feministerne vil sørge for, med Merkel, Ylva, Vera og Ursula i spidsen.

  Kommentar by Bent A — 7. oktober 2020 @ 18:37

 38. Mon ikke Mohammed Østergaard kan få en tjans som imam i Grimhøjmoskeen?

  Kommentar by Revisoren — 7. oktober 2020 @ 18:38

 39. umulius

  vi gider slet ikke læse dine selvglade kommentarer

  Kommentar by k.m. — 7. oktober 2020 @ 18:39

 40. Kommentar by k.m. — 7. oktober 2020 @ 18:39

  Pis af med dig, dit landsforræderiske møgsvin <k.m., der var ingen, der ringede dig op, vel?!?

  Notarius og Kim Møller styrer Uriasposten benhårdt, så enten falder du ind, eller også pisser du af med dig, dit lortekryb, forbyd idioter som k.m. og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. oktober 2020 @ 18:45

 41. Sagen i det radikale parti er så DUM OG LATTERLIG at vi er ovre i det komplet groteske. Det viser sig at feministen/kommunisten Lotte Rod har anklaget Morten Østergaard for at have strejfet eller berørt hendes ene ben engang FOR TI ÅR SIDEN. (også ved en julefrokost?) Nu påstår hun så at det ikke var hendes mening at det skulle føre til at Mortens Østers blev afsat. Men det var måske netop meningen? Der er nok en pæn chance for at det er rent hykleri at hun fortryder sin latterlige anklage.

  Kommentar by Bent A — 7. oktober 2020 @ 18:51

 42. Falder ind eller holder kæft

  Den vil jeg gerne have bekræftet af Kim

  Kommentar by k. m. — 7. oktober 2020 @ 18:52

 43. Falder ind eller holder kæft

  Den vil jeg gerne have bekræftet af Kim

  Kommentar by k. m. — 7. oktober 2020 @ 18:52

  Pis at med dig, muslimelsker og landsforræder, Notarius og Kim Møller styrer Uriasposten; faktum er, at Notarius har mere tid end Kim Møller til at opsnappe anti-muslimske nyheder, og parløbet er exceptionelt, så pis af med dig, og lad NU og KM redigere UP udfra renhjertede, hvide, kristne, danske principper, fuckøre, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. oktober 2020 @ 18:58

 44. I der ikke ser DDR TV: Har I hørt, at Morten Dum-som-en-Østers går som formand for det Radikaliserede Venstre. For 10 år siden har han pillet lår på en yngre kvindelig kollega. Nyd-nyd …! Det selvtilfredse indbildske fjols.

  Kommentar by NotaBene — 7. oktober 2020 @ 19:16

 45. 1 I der ikke ser DDR TV: Har I hørt, at Morten Dum-som-en-Østers går som formand for det Radikaliserede Venstre. For 10 år siden har han pillet lår på en yngre kvindelig kollega. Nyd-nyd …! Det selvtilfredse indbildske fjols.
Kommentar by NotaBene — 7. oktober 2020 @ 19:16

  NotaBene, se her: http://www.uriasposten.net/archives/113962#comment-5392755, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. oktober 2020 @ 19:18

 46. #38 det er godt at se diffuse beskyldninger har konsekvenser

  Kommentar by jesper — 7. oktober 2020 @ 19:23

 47. Hvorfor valgte de Radikale ikke krøblingen i rullestolen til ny formand?

  Han kan vel ikke nå op og gramse på patterne?

  Kommentar by Revisoren — 7. oktober 2020 @ 19:24

 48. Jeg pisser ikke af, jeg pisser på Umulius

  Kommentar by k.m. — 7. oktober 2020 @ 19:27

 49. Jeg pisser ikke af, jeg pisser på Umulius

  Kommentar by k.m. — 7. oktober 2020 @ 19:27

  Du er død og borte, når Notarius og Kim Møller bærer faklen og ilden for hvide, kristne, danske mænd videre i 2020 og i 2030 og i 2040 og i 2050, din fucking SVANS, k.m., forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. oktober 2020 @ 19:32

 50. NotariusUmulius og Kim Møller gider faktisk ikke islamister, muslimer og danske medløbere som k.m., forbyd k.m., De Radigale og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. oktober 2020 @ 19:45

 51. La donna est mobile.

  Kvinder kan være UTROLIG LUNEFULDE, først vil de dit eller dat, så vil de ikke, og så vil de alligevel. Fremover kan de også lokke mændene i fælder. Hvordan kan vi vide at Lotte Rod eller So fie Linde ikke selv har lagt op til noget? Og så disse 5-10-15 år gamle småting som normale kvinder forlængst ville have glemt. Men de hysteriske og krænkelsesivrige feminister vil vel gerne bruge enhver lejlighed til at nedgøre mænd eller skaffe sig selv en hurtigere karriere via intriger, opdigt eller løgn.

  Hvornår kommer DR-kampagnen om feministers/50.000 kvinders stupiditet og nederdrægtigheder ?

  Kommentar by Bent A — 7. oktober 2020 @ 19:52

 52. # 19:45
  Er du snart færdig?

  Kommentar by k. m. — 7. oktober 2020 @ 19:53

 53. # 19:45
  Er du snart færdig?

  Kommentar by k. m. — 7. oktober 2020 @ 19:53

  IKKE FØR NOTARIUS OG KIM GENEROBRER KONTROLLEN OVER URIASPOSTEN, FORBYD ISLAM I DANMARK 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. oktober 2020 @ 20:00

 54. Hvad de Radikale angår. De hellige hyler, når Deres glorie ikke er blevet pudset. En julefrokost for 10 års tid siden, hvor Morten Hånd kom for tæt på et Radikalt lår,…..Sex i klosteret…..hvor forfærdeligt. Vi er ude i bonnerthedens overdrev…..Men ok. Når De Radikale er så hellige bonnerte udadtil, så må de selvfølgelig tage konsekvensen indadtil.

  Kommentar by Michael Unna — 7. oktober 2020 @ 20:07

 55. #20:00
  Lyder interessant, du må hellere deaktivere min konto nu, ellers fortsætter jeg med at pisse på dit overskruede ego

  Kommentar by k. m. — 7. oktober 2020 @ 20:11

 56. Nu er den små Samira Nawa våd i trussen…

  Kommentar by Revisoren — 7. oktober 2020 @ 20:11

 57. Kommentar by k. m. — 7. oktober 2020 @ 20:11

  DU KAN RENDE MIG I RØVHULLET, SVINEØRE, FORBYD ISLAM I DANMARK 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. oktober 2020 @ 20:18

 58. 50) måske var det ikke en julefrokost? Måske var det en partisammenkomt…Det må også være ophidsende, når man er så hellig.:-) :-) :-).

  Hvad kommunismen angår, så har vi jo herhjemme haft den store leder Maoist…Formand Mogens Amdi Pedersen, som forvandlede Tvind fra et idealistisk imperium i Maos ånd, hvor lærergruppen betalte Deres løn for den store sag,….så skatteunddragelse kunne opstå i en fond til glæde for Mogens ophold på KING FISCHERS I-LAND (gated communitie) ud for Miami, hvor han kunne få sig et slag golf sammen med de andre millionærer eller milliardære…..men han savnede leverpostejmader hjemmefra.

  Lige nu frygter jeg dog at havne i Reddox pga mit indlæg i 28)….Karl Marx talte jo om folkets opium om religion (og alt kritik startede med religions kritik)…MEN troen på Karl Marx forplantede sig jo helt ind i Universitetverdenen og vel også på teologisk fakultet…..Der er jo staadigvæk folk som Tror på den store profet?????. OK for ikke at havne i Reddox pga religionskritik…her er den…DER ER KUN EN SAND KOMMUNISME OG KARL MARX ER DENS ENESTE PROFET…..så er der khalif Mao og Khalif Lenin og Stalin (og Mussolini og Hitler, som vel blev gjort til frafaldne efter gensidig jihad)….på den måde kan jeg vel undgå at komme i det store stygge kartotek over-højreekstremisme- og -facisme og rasmus og rasmine….:-) :-) :-). God onsdag aften :-)

  Kommentar by Michael Unna — 7. oktober 2020 @ 20:21

 59. Notarius bør forhandle honorar hos Herr Kim Møller for de tusindevis af anti-muslimske bidrag til Uriasposten igennem nyere historie, MobilePay er okay, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. oktober 2020 @ 20:25

 60. #20:18
  Først skrev du med capslock, nu sætter du trumf på med bold typeskrift

  Hvad vil du mere gøre for at styrke dit ego og bestemmetrang?

  Kommentar by k. m. — 7. oktober 2020 @ 20:28

 61. Kommentar by k. m. — 7. oktober 2020 @ 20:28

  INGEN KAN ELLER SKAL STYRE NOTARIUS; NOT NOW, NOT EVER, FORBYD ISLAM I DANMARK 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. oktober 2020 @ 20:34

 62. Jeg troede der var styr på partnerskabet på Uriasposten så begge “direktører” deler indtægten ligeover

  Kommentar by k. m. — 7. oktober 2020 @ 20:42

 63. Kommentar by k. m. — 7. oktober 2020 @ 20:42

  Enig!

  Venter bare på MobilePay indbetaling snarest, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. oktober 2020 @ 20:45

 64. #20:45
  Jeg venter på Kim bekræfter et formelt samarbejde på de beskrevne vilkår, indtil da betragter jeg det som pure opspin

  Uret tikker

  Kommentar by k. m. — 7. oktober 2020 @ 21:09

 65. Jeg venter på Kim bekræfter et formelt samarbejde på de beskrevne vilkår, indtil da betragter jeg det som pure opspin

  Uret tikker

  Kommentar by k. m. — 7. oktober 2020 @ 21:09

  Din spasser-røv; NOTARIUS ER I DAG OG ALTID EN FRI FUGL, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. oktober 2020 @ 21:19

 66. Uret tikker, jeg pisser på Umulius mens jeg venter på svar fra Kim

  Kommentar by k. m. — 7. oktober 2020 @ 21:27

 67. Når jeg ser en lyshåret, blond, dansk Landsformand for Radigal Unfdom, Jacob Robsøe, så tænker jeg, at den muslimske voldtægtsmand ikke har raget hårdt nok i bund i analtrakten med den omskårne 🍆 endnu, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. oktober 2020 @ 21:30

 68. 2)– Strafferammen er 8 år politisk fastsat af folketingets flertal. Når den ikke bliver fuldt er det direkte retskredsens præsidents ansvar , da han ansætter dommerne. Derfor skal retspræsidenten til valg, hvert 4.år, når der eks er kommunalvalg. Det danske retssystem er ikke demokratisk, men et levn fra enevælden.

  Kommentar by dansker — 7. oktober 2020 @ 22:57

 69. Kim, har du overvejet at opdatere kommentar-systemet? Det er umuligt at læse kommentarsporet, når folk spammer det til med links og copy paste artikler.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 7. oktober 2020 @ 23:17

 70. Snaphanen cites a latinamerican idiot, and has done so several time, if this latinamerican idiot was as smart as snaphanen considers him the latiamerican would not become politician and then realize with his low iq criticizing commies and then become frozen out and then after that realizing that he should emigrate back to the shithole latinamerica.

  to beg for money about things someone else already covered, just to re hash the garbage is like being a gipsy sitting outside Foltex and begging for money. Nothing really pushes anything forward and improves, always stuck in the past. like a parrot. like this moron gunnar sandelin that was awarded a prize for saying the same thing over and over again with tins of old numbers. if you live in a ghetto, things happens per 5 or 10 minutes and that is never and will never be covered in any legacy toiletpaper media. That is thw differce, to live in present time or all the time cite garbage, that was already rehashed many times and then based on old information you can beg for money and donations like a gipsy. something anyone with two brain cells can do. so step it up, live free and stay free or keep busy dying.

  Kommentar by Erwache — 7. oktober 2020 @ 23:49

 71. Kommentar by Børge-Muhammed — 7. oktober 2020 @ 23:17

  Fuck dig, din latterlige pissemyre, foebyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. oktober 2020 @ 23:50

 72. NotariusUmulius, spis din frikadellemad.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 7. oktober 2020 @ 23:54

 73. Børge-Muhammed — 7. oktober 2020 @ 23:17:

  Jeg har tænkt præcis det samme. Undrer mig også meget over at man vælger at fastholde så forældet et kommentar-system.

  Kommentar by Peter Nielsen — 8. oktober 2020 @ 00:03

 74. Pis nu af med jer skadedyr, Uriasposten er for de hvide, kristne, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. oktober 2020 @ 00:06

 75. NotariusUmulius — 8. oktober 2020 @ 00:06

  “Uriasposten er for de hvide, kristne”.

  Er du opmærksom på at jøder hverken er “hvide” eller “kristne”?

  Kommentar by Peter Nielsen — 8. oktober 2020 @ 00:08

 76. Jeg gider ikke bruge dyrbar blogtid på at læse tråden, men lige en kommentar til den her…

  “Notarius og Kim Møller styrer Uriasposten benhårdt…”

  NotariusUmulius styrer ikke halvt så meget som han selv tror, og tøjler han ikke egoet, så ryger han ud med badevandet. De fleste henvisninger han lever i tråde modtager jeg fra flere, og måske skulle han bare oprette sin egen blog.

  Ang. OT-tråden. Jeg forsøger at få oprettet en ny, for jeg tror det er længden på den nuværende der er problemet.

  Ang. kommentarsystemet. Jeg har ikke set et bedre alternativ overhovedet. Generelt så fungerer fri politisk debat ikke særlig godt nogen steder.

  Kommentar by Kim Møller — 8. oktober 2020 @ 00:11

 77. Man kan bare lade være med at læse hvad notariusumulius skriver!

  Kommentar by Den Nervøse — 8. oktober 2020 @ 00:16

 78. https://fyens.dk/artikel/morten-%C3%B8stergaard-tr%C3%A6kker-sig-kr%C3%A6nkede-lotte-rod

  Hvad sagde jeg for et par dage siden i en anden tråd!

  Jeg fik ret i at de mest religiøse i alle overførte betydninger overhovedet og i alle sammenhænge …altid er de værste hyklere og løgnere…her var det så morten østergaard der var den højeste gejstlige i det religiøse frelste radikale venstre – et parti som mest må betegnes som en religiøs sekt!

  Fandme godt at se det svin komme ned med nakken…ha!

  Kommentar by Black Watch — 8. oktober 2020 @ 00:33

 79. The Z Man bruger wordpress. Det ser ud til at virke fint. Var det ikke en mulighed? Det er ærgerligt, man ikke kan have en lille meningsudveksling med andre læsere af bloggen uden det drukner i spam.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 8. oktober 2020 @ 00:41

 80. -> Børge-Muhammed

  Uriasposten er en WordPress-blog.

  Kommentar by Kim Møller — 8. oktober 2020 @ 02:37

 81. Kim Møller #00:11

  Tak for svar.

  Kommentar by k.m. — 8. oktober 2020 @ 07:53

 82. https://thepatriotwatchdog.com/breaking-pope-francis-pushes-globalist-communism-as-solution-for-covid-19/

  Kommentar by Hodja — 8. oktober 2020 @ 09:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper