8. oktober 2020

Provensielle Vinderup (Holstebro), en gennemsnitlig efterårsdag: ‘Udlænding overfaldet af tre mænd’

Det kan godt være at det er træls af være hvid dansker i Københavnstrup, men ude i provinsen er der andre boller på suppen. Her bisser de lokale, hvis de tilfældigt ser en mørklødet i gaderne. Cirka. Måske er det bare Dagbladet Holstebro-Struer, der skal arbejde lidt med overskrifterne – Politiet efterlyser sort BMW: Udlænding overfaldet af tre mænd.

“Midt- og Vestjyllands Politi fik klokken 15.06 en anmeldelse om, hvad der i første omgang forlød som et knivstikkeri i Anlægget i Vinderup. …

– Der er noget vold – nok også kvalificeret vold – mod en udenlandsk mand, formentligt en syrer. Der er tre gerningsmænd – to, der holder og én, der slår, oplyser vagtchefen.

Den forurettede har blandt andet fået slag i maven og har oplyst til politiet, at overfaldsmændene havde en kniv.

…Der foreligger på nuværende tidspunkt intet signalement af de tre gerningsmænd, ud over at de skulle være af mellemøstlig baggrund. …”

(Dagbladet Holstebro-Struer, 7. oktober 2020)

Oploadet Kl. 10:13 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113979/trackback

25 Comments »

 1. “Fremmed overfaldet af tre andre fremmede”

  Kommentar by Peter Nielsen — 8. oktober 2020 @ 10:46

 2. Sort BMW ? Say no more…

  Kommentar by krassisten — 8. oktober 2020 @ 10:49

 3. Nej: “een perker overfaldet af tre andre perkere”. Det er den korrekte overskrift.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 8. oktober 2020 @ 10:58

 4. Årsagen er stærk tobak, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 8. oktober 2020 @ 11:10

 5. Araber slå araber, er det en nyhed?

  Kommentar by Den Nervøse — 8. oktober 2020 @ 11:30

 6. ALTSÅ, ifølge DR må der være tale om tre hvide etniske danske mænd, altså pæredanske, som overfalder en uskyldig mørk mand pga. racisme. For statistikken viser at det er sådan det er. Langt de fleste overfald foretages af danskere på migranter der fredeligt opholder sig på gader og stræder, i tog og busser, på togstationer og i skolegårde. Det beviser statistikken, det er en videnskabelig konkret kendsgerning. Iflg. DR. Så det er selvfølgelig en misforståelse at overfaldsmændene så ud som nogle med mellemøstlig baggrund. Mon ikke vidnerne trænger til briller eller øjendråber. Eller er der tale om et fremmedfjendsk komplot?

  Ihvertfald kan det ikke have været berigere. For statistikken er helt klar. Det er danskerne og europæerne der er de dårlige mennesker. Det er både DR, TV2, Pølletiken, Information, Jelved, Zenia, Merkel, Ursula, Ylva, Helena og Vera enige om. Og så må det jo passe!

  Kommentar by Bent A — 8. oktober 2020 @ 11:58

 7. Hvis det er en rigtig historie, så ryd cnn med gule bjælker.
  Eller hvad ligger der bag?
  Bmw sort, hmm

  Kommentar by Islamarebad — 8. oktober 2020 @ 12:12

 8. Samme slags statistiske sandsynlighedsberegninger viser at det altid er pæredanske danskere som kører vanvidskørsel med 150-200 km/t på landeveje og i gågader.

  Kommentar by Bent A — 8. oktober 2020 @ 12:28

 9. Ligger der ikke et fjerkræslagteri i Vinderup?

  I så fald er det måske en intern fight mellem nogle imamer om den rette udlægning af Sharia?

  Kommentar by Revisoren — 8. oktober 2020 @ 13:03

 10. Sunni eller Shia?
  Det alene er nok til at starte en borgerkrig.

  Kommentar by Bastardo — 8. oktober 2020 @ 15:55

 11. Så længe de holder det blandt deres egne, så har de min fulde opbakning…hele vejen op i flyet hjem til Shitholestan.

  Kommentar by Kimski — 8. oktober 2020 @ 17:16

 12. Har Partierne og medierne EN SKJULT DAGSORDEN? Der går ud på at migranternes kriminalitet og folkeudskiftningen skal skjules for befolkningen.

  Og bruger man de store kampagner om sexisme, klima-kriser, BLM, valget i USA, ballade i Hvide Rusland, problemer i Sydafrika og Sydamerika for at AFLEDE danskernes opmærksomhed fra at Danmarks økonomi, velfærd, sundhed, demokrati, frihed, fred og tryghed smuldrer i hastigt tempo.

  Det er efterhånden meget småt hvad radioaviserne fortæller om hvad der sker af kriminalitet, sundhedsskandaler, bureaukratiske overgreb mod danske børn osv.

  Derimod har man masser af sendetid når det drejer sig om hetz mod mænd, hetz mod indvandrings-skeptikere, de radikales indre stridigheder om en flygtig berøring af Lotte Rods ene ben for ti år siden osv.

  Er DR blevet en stat i staten? Det er næsten 3.grads forhør folk kan blive underkastet, hvis de mener noget som ikke flugter med de røde journalisters meninger.

  I disse dage har DR travlt med at forsvare migrant-familier mod at blive sat ud af deres boliger pga. kriminalitet. Hvornår har DR forsvaret danske-familier mod den asociale bolig-politik og familie-værktøj der har gjort mange danskere hjemløse og børn faderløse osv.

  DR har taget parti for migranterne. Danskerne ser DR ned på. Diskriminationen og undertrykkelsen af danskerne fortier DR i udstrakt omfang.

  Kommentar by Bent A — 8. oktober 2020 @ 17:41

 13. Rettelse. Mod den asociale bolig- og familie-politik der har gjort mange danskere hjemløse og børn retsløse og faderløse osv.

  Kommentar by Bent A — 8. oktober 2020 @ 17:54

 14. Free Speech Blog dokumenterer, at den lille fedladne kurder Øzlem Cekic som teenager havde store planer om, at tage til Afghanistan, og dø som martyr i kampen mod de vantro.

  Jamen er det stadig ikke den samme kamp mod de vantro, som hun kæmper i dag?

  I dag foregår det bare i Danmark, og bliver finansieret af de danske skatteydere…

  Kommentar by Revisoren — 8. oktober 2020 @ 18:17

 15. Ingen tvivl om Dagbladet Holstebro-Struer nok skal få lønforhøjelse for den misinformation / Public Service

  3.732.189,14 i mediestøtte bliver vel til en ½ million næste år. Jo jo, dem der har pengene betaler for den korrekte vinkel.

  Kommentar by tavsen — 8. oktober 2020 @ 18:23

 16. BARE ROLIG. Paludan kigger forbi om tre uger og futter en bog af. En begivenhed, som filmes og streames nul steder, en begivenhed han skriver om 1 time før start og med 90% sikkerhed aflyser uden grund, eller uden at fortælle det.
  At gentage sine afbrændinger igen og igen, gør jo en stor forskel. Det er politik på højt plan.

  Men ellers vil Paludan redde landet med at invitere på sommerhusdruk, nøgenbadning eller fortælle om brusebade med ældre drenge.
  For at toppe det hele, føres der kamp mod ALT OG ALLE. Medier,Youtube, Facebook, politi, samtlige politikere osv. Alle omtales voldsomt nedsættende, hvilket naturligvis fremmer er kommende samarbejde. Paludan viser handlekraft, fx har han på kun lidt over ét år, fået kasketter i hans ikke eksisterende webshop.

  Hvad så med Frihedens Stemme, var det er mulighed.? Mange har foreslået Paludan at bruge dette medie. Her kunne han fx. konfrontere politikkere, og andre, som arbejder FOR indvandring. Disse videoer ville formentligt ikke blive fjernet fra diverse platforme, som så at sige alle afbrændingerne bliver. Paludan ville kunne gøre det fremragende. Ikke engang en simpel server og .org hjemmeside er etableret, så hellere krig mod gigantiske platforme og forsvinde ud i glemslen. Men Paludan skærer igennem og møder op til Morten Østergaards fald foran Den Sorte Diamant og vil hellere fortælle om hans fantastiske teori, at Sofie Karsten Nielsen er halv mand/kvinde. Paludan burde overveje stand-up.

  At stemme på Hardline, ville være det samme som at sætte sit kryds i en spand vand. Så meget værdi har ens stemme. Vores statsminister taler fx her til aften om og til Vermund i Folketinget, dette ville være totalt utænkeligt, at Paludan ville opnå samme respekt. Han ville få taletid, og så ville de andre gå videre. Ingen gider at samarbejde med en, der sviner alt og alle til.

  Vil man have indflydelse og forsøge at ændre rædslerne herhjemme, er det klart Ny Borgerlige, som der bør stemmes på. Er man socialist, så DF.

  PS: Paludan, du kan godt spare dig. Jeg kender godt dit svar. “Du er en landsforræder, du hader DK, er du en feltmadras, etc” Har hørt sangen før, når folk ikke er 100,0% enige med dig og kun dig, for du er Stram Kurs og ingen andre. Ingen andre kommer til orde. Dine podcast er Paludan, dine videoer er Paludan, din politik er Paludan. Du skal dog have point for underholdningen. Skift gear, bliv seriøs, eller forsvind ud i glemslen. Du er godt på vej, valget er dit.

  Kommentar by Gert — 8. oktober 2020 @ 23:26

 17. Der skal arbejdes noget mere med overskriften.
  Politiet efterlyser sort BMW: Udlænding overfaldet af tre mænd.

  Længere nede i teksten står der:
  Der foreligger på nuværende tidspunkt intet signalement af de tre gerningsmænd, ud over at de skulle være af mellemøstlig baggrund. ….

  Se: https://dagbladet-holstebro-struer.dk/artikel/politiet-efterlyser-sort-bmw-udlænding-overfaldet-af-tre-mænd

  Kommentar by Charles — 8. oktober 2020 @ 23:41

 18. Lars Hedegaard vover nu at forudsige at Trump taber valget. Men det er da rent gætteri. Det er muligt at han taber på grund af valgsvindel, coronakrisen eller mediernes hetz mod ham. Men det er ikke til at vide på forhånd. F.eks. er det overraskende at Trump kom så hurtigt på højkant. Og måske venter flere overraskelser.

  Kommentar by Bent A — 8. oktober 2020 @ 23:48

 19. Først med de gamle nyheder.
  Ja ja. At perkerne går og dræber hinanden,er der ikke noget galt i. Problemet er at det foregår her i Danmark.

  Kommentar by Nielsen — 9. oktober 2020 @ 01:04

 20. so when you are a copy paster, you have low iq. that is the best you can do. why do muslims attack a nigger or someone else in a group of three? he probably owns them or someone else money. he bought drugs or borrowed money.

  so either you use your brain or ask someone that can think for you or you should go back under the rock you lived at before. the only shows how rwtarded you are yourself when you copy past others “analysis”, done y the even more retarded asswipes and garbage.

  Kommentar by Erwache — 9. oktober 2020 @ 17:40

 21. another lead is how can someone that is a product of 1400+++ years of inbreeding can afford a BMW or a luxury Benz when the common person that has a realk work and got it on real merits can not afford these things? Where does an inbreed get the money from? stealing welfare?

  even if the beta cuck police bothered to find out who it was they have more important things to do, like jerking off or eating something that makes you fat.

  Use your brains or keep busy dying.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 9. oktober 2020 @ 17:46

 22. On the topic and being a muslim inbreed. This is about a somali piece of shit that fingered two white boys ass. Muslims should rape their own muslims. Keep it in the clan and within religion of peace.

  If it was me i would put the nigger in the trunk, drove hom my kid and took care of the nigger. If you rape my kid, there is a price. only muslim scum do things no one else does. The kid will always be traumatized as long as the muslim nigger is alive.

  https://samnytt.se/aterfallsforbrytaren-adan-doms-till-vard-efter-sexualbrott-mot-smapojkar-utvisas-inte/

  Kommentar by Erwache — 9. oktober 2020 @ 23:54

 23. Do anyone know the full address to uwe max’s free speech blog. the pedophile commies changed the algorithms so I can not find it on the first try. commie traitors, always think that theyare smarter than they actually are.

  Kommentar by Erwache — 9. oktober 2020 @ 23:58

 24. Når jeg hører om sorte BMWer i forbindelse med den slags episoder tænker jeg altid umiddelbart, at det må være muslimer, og 9 ud af 10 ganger får jeg ret. Jeg ved ikke hvad det er med de der sorte BMW, men en bekendt af mig mente de fleste af bilerne var leasede.

  Kommentar by Mackety — 10. oktober 2020 @ 10:27

 25. Mackety — 10. oktober 2020 @ 10:27

  Den sorte farve er ISIS hyldest.

  Kommentar by tavsen — 10. oktober 2020 @ 11:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper