9. oktober 2020

Forfatter: Jacob Buksti ‘forsøgte at voldtage’ mig, da jeg som nyuddannet journalist arbejdede for S

Det går stærkt i disse dage, og alt er gudskelov ikke kun ukonkrete anekdoter eller konkrete petitesser. Forfatter Helle Maj beretter i en kommentar hos POV International om en række oplevelser hun havde som ung journalist, da hun arbejdede for Socialdemokratiets Nyhedstjeneste på Christiansborg. Her blev hun forsøgt voldtaget af den socialdemokratiske strateg Jacob Buksti, der nogle år senere blev trafikminister under Poul Nyrup. Helle Maj klagede ikke til formand Svend Auken, da han var bedste ven med Buksti, og i øvrigt ofte ‘opførte sig præcis som’ ham. Fra POV International – Helle Maj: ‘Jeg er ikke krænket. Jeg fortæller bare et par historier fra min ungdom’.

En mand forsøgte at voldtage mig på Christiansborg, da jeg var nyuddannet journalist i Socialdemokratiets Nyhedstjeneste i slut 80’erne. Han stalkede mig i øvrigt konstant i 11 måneder.

Daglige vamle beskeder på Intranet. Gnistrende liderlighed. På skrift, i elevatoren eller en hånd på mit lår under bordet oppe til frokost hos Brydesen. Bagholdsangreb med hænder på mine bryster.

Men værst, da han en dag pressede mig op mod en væg og hev min nederdel op og gned sit stive lem mod mig. Vi var alene på sekretariatet. Jeg blev reddet af en medarbejder, som tilfældigt dukkede op i det tilstødende rum.

På et splitsekund ændrede manden sin talestrøm. I stedet for hæse ord om rå sex begyndte han højlydt at tale om en økonomisk analyse…

Jeg gik ikke til min chef dengang, fordi jeg instinktivt vidste, at sagen ville blive lagt ned. Overfaldsmanden var bedste ven med partiets formand. En formand, jeg holdt meget af, men som tit og ofte opførte sig præcis som min stalker overfor kvinder både på Christiansborg og på landsplan. Det var sådan set en offentlig hemmelighed.

… Min kæreste, Jørn, var klar til at smadre manden, da jeg fortalte om hans opførsel.

Jeg bad ham lade være. Ville nødig se min kæreste i spjældet. Manden blev efterfølgende minister. Det samme gjorde partiformanden. De er begge døde i dag.”

(Jørn Stjerneklar på Facebook, 8. oktober 2020: “Jacob Buksti var svinet. Auken formand.”)

Oploadet Kl. 01:01 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113991/trackback

34 Comments »

 1. Den anden side af socialdemokratisme. Det samme foregår i nEUropasøsterpartiet Venstre.

  Kommentar by Nielsen — 9. oktober 2020 @ 01:07

 2. Øj for satan…jeg må ud at købe cola og popkorn…mageløs underholdning…Danmark lever op til mine fordomme: Galehuset fuld af skingrende skøre tosser, som hele tiden overrasker mig med endnu vildere vanvid…og alt sammen foretaget bevidst, med vilje og med fuldt overlæg…wir schaffen das!

  Kommentar by Black Watch — 9. oktober 2020 @ 01:14

 3. AFdøde politikere kan man jo roligt beskylde for hvadsomhelst. Det kan være sandt, det kan være digt, det er uden konsekvenser for de anklagede, det kan bruges i sexisme-hetzen, det er nok en gratis omgang for Helle Maj. Men hvor kommer Jørn Stjerneklar ind i billedet ??

  Kommentar by Bent A — 9. oktober 2020 @ 01:28

 4. Jeg elsker lige pludselig MeToo

  Kommentar by John Sorensen — 9. oktober 2020 @ 01:28

 5. Bent A — 9. oktober 2020 @ 01:28: Jørn Stjerneklar er hendes mand og samarbejdspartner (film, artikler, bøger mv.) – dengang var han hendes kæreste. Buksti havde ry for at være et svin, nok ikke så meget grund til at tvivle på det.

  Kommentar by Odo — 9. oktober 2020 @ 01:31

 6. De bedste udadtil er altid de værste indadtil. Tænk hvor meget der ville komme frem hvis der fandtes et medie hvor alle journalisterne IKKE tilhørte den samme politiske fløj.

  Kommentar by Per — 9. oktober 2020 @ 01:32

 7. Aukens horen rundt var legendarisk.

  Helle Maj – gad vide, om jeg ikke goså ville have forsøgt mig

  https://pov.international/wp-content/uploads/2020/10/Helle-Maj-top.jpg

  Kommentar by BB — 9. oktober 2020 @ 01:47

 8. Nå, der er tale om to journalister der har boet i Afrika i mange år. Begge nok venstresnoede? Nå, men som Odo skriver, skal det nok være rigtigt, for Auken og Buksti var begge arrogante, landsskadelige og en slags kommunister.

  Men DRs sexisme-kampagne mod mændene er decideret kommunistisk/feministisk, og et af midlerne til at føre Danmark nærmere mod BIG MOTHER STATEN og svenske tilstande. DRs hetz bygger jo mest på tvivlsom sladder om gamle julefrokoster. DR er hele vejen igennem på marxisternes og indvandringsindustriens side, og medvirker året rundt til at undergrave og udslette det Danmark vi kender/kendte.

  Kommentar by Bent A — 9. oktober 2020 @ 01:54

 9. PS: I disse dage lader S som om partiet vil føre en stram indvandringspolitik, og som om de vil bekæmpe migrant- og asylant-kriminaliteten effektivt. Men der er tale om symbol-politik og små lappeløsninger. Og indvandringen fortsætter.

  Og mens de fleste lande nu anbefaler mundbind i tog, busser og butikker, mener regeringen/sundhedsministeren at covid-19 smittespredningen gerne må fortsætte i butikker, hvor mindst halvdelen af kunder ikke holder afstand.

  Hver dag findes der nu 4-500 nysmittede danskere.

  Kommentar by Bent A — 9. oktober 2020 @ 02:12

 10. Nu er det universiteterne der er i søgelyset, der skal nok være en del at komme efter: https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/knap-700-forskere-raaber-op-om-sexisme-paa-universiteter/8321987

  Jeg krydser fingre for at RUC bliver de næste..

  Kommentar by Per — 9. oktober 2020 @ 03:10

 11. Bent A — 9. oktober 2020 @ 01:28

  “AFdøde politikere kan man jo roligt beskylde for hvadsomhelst.”

  Til ære for Bent A:

  Hvem husker ikke lørdag den 25. oktober 2003, hvor Jacob Buksti blev stoppet af politiet for at køre 173 km/t (hvor der var en maksimumshastighed på 110) på en motorvej nær Ringsted.

  Ja, det var dén Jacob Buksti, der på sin hjemmeside bl.a. skrev følgende:
  “Problemet med færdselssikkerhed er paradoksalt nok, at det er noget alle – i hvert fald på det retoriske plan – er for. Men hykleriet og dobbeltmoralen kender tilsyneladende ingen grænser på dette område.”

  Det kom oven i købet efterfølgende frem i pressen, at Jacob Buksti havde forsøgt at hemmeligholde, at han havde fået fartbøden.

  Havde fartoverskridelsen fundet sted ganske kort tid efter den rent faktisk gjorde det, var Jakob Buksti blevet dømt efter de nye regler, som han selv stod fadder til. Dette havde så ikke kostet ham de 2.500 kroner, som han rent faktisk slap med i bøde, men fartoverskridelsen havde i stedet for kostet ham 5.500 kroner.

  Kommentar by Karsten Lund — 9. oktober 2020 @ 06:00

 12. De røde er ikke bare nogle svin. De er nogle liderlige svin.

  Kommentar by Bilka — 9. oktober 2020 @ 06:31

 13. Jacob Bukstis var ikke en af Guds bedste børn, hyklerisk, dobbeltmoralsk, arrogant og ubehagelig stalker, denne personlighed som er så karakteristisk for venstrefløjen, og som burde have stoppet ham tidligere i sin politiske karriere.

  Men da Jacob Bukstis dør i 2016, skriver hans søn rørende “Jeg er utrolig stolt af at kunne sige, at han er min far. Et på alle måder ordentligt menneske”. Og Mette Frederiksen skriver “Det har været en ære og et privilegium at arbejde tæt sammen med Jacob i mine første år i Folketinget”. Men det var den særlige omstændighed.

  Jeg er enig i, at grove sager skal håndteres og det med det samme, ellers er det utroværdigt. Men jeg er også enig med Katrine Winkel Holm, der skriver:

  “Offentligheden er ikke en skriftestol og De Radikales aktuelle forsøg på at omskabe den til en skriftestol har uhyggelige perspektiver: Mand efter mand (næppe nogen kvinder foreløbigt) kan sættes i den offentlige gabestok, krybe i støvet og blive spyttet på.”

  Kommentar by traveler — 9. oktober 2020 @ 07:59

 14. HALLO – HALLO – HALLO ……..det viser sig nu at det alligevel er svineheldigt at vi har DR. For har man hørt DR p1 her til morgen, så véd man nu at verdens største problem hverken er pandemien, klimaet, indvandringen, fattigdommen eller lignende bagateller. Nej, det er SEXISMEN der er det aller-, aller-, allerstørste problem. DR har nu afsløret at Danmark og verden er een stor jungle hvor kvinder uafbrudt udsættes for bemærkninger, krænkelser og strukturel undertrykkelse ved brug af glaslofter og mangel på kvoter, positiv særbehandling og særlige hensyn m.m.

  Og de skyldige er naturligvis mændene. Men takket være DR er Danmark atter i førertrøjen, og vil snart igen blive beundret som alle andre landes lysende forbillede.

  For DR har fundet LØSNINGEN. Alle mænd bør ganske enkelt interneres i store arbejdslejre, så kvinderne kan være i fred. Der er ikke andet at gøre, for mændene er jo alle nogle djævle, som sagerne med Auken, Buksti og Østergaard viser, og alt for længe har ædle, engleagtige, fejlfri og globalistisk næstekærlige kvinder lidt under mændenes tilstedeværelse på planeten.

  Lad os nu være ambitiøse, og sørge for at ALLE mænd uskadeliggøres ved brug af passende forholdsregler. Hvis vi fremover benhårdt sparer på pengene til indvandring, klima-redning og sundhedsvæsnet, kan der sagtens blive råd til at indrette nogle retfærdige interneringslejre omgivet af masser af pigtråd og landminer m.m., og så er problemet løst een gang for alle.

  Det må være på tide at Maria Rørby Røv får en stor lønforhøjelse for sin glimrende ledelse af DR. Uden hende havde vi sikkert ikke fundet ud af at komme sexismen til livs.

  Kommentar by Bent A — 9. oktober 2020 @ 08:22

 15. Liderbukstien

  Kommentar by Johnson — 9. oktober 2020 @ 08:56

 16. Håber snart Frank-Klam er forhenværende i kbh.

  https://www.dr.dk/nyheder/indland/liste-5-sager-om-graenseoverskridende-adfaerd-i-voksenpartierne

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 9. oktober 2020 @ 09:49

 17. Så mangler vi bare at der bliver sat navn på, sådan helt officielt, ellers er det jo en gratis omgang!

  I øvrigt morsomt at se socialistsvinene er begyndt at æde deres egne hanner. Her kunne mere viden om kannibalisme være interessant. Hvornår begynder kannibaler at æde hinanden på trods af at de er den samme klan?

  Det er fanme guf for en psykolog.

  Kommentar by Santor — 9. oktober 2020 @ 10:16

 18. Manden til den krænkede var en vatpisser, havde min kone fortalt en ligende historie så havde hverken fængsel eller min kones tryglen om at lade det passerer holdt mig tilbage for at afstraffe krænkeren.

  Kommentar by Prebber — 9. oktober 2020 @ 11:59

 19. Haha! Galehus, den Hoppeborg!! Fyr dem allesammen, for vi styres alligevel af Deep State. Det overrasker mig egentlig, for jeg har aldrig anset de tynde, blege kommunistsvin med bløde hænder, for at være testosteronbomber.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 9. oktober 2020 @ 12:16

 20. Tænk sig, her gik jeg og troede at Svend Auken kun interesserede sig for muslimer.

  Kommentar by bjarne binee — 9. oktober 2020 @ 13:26

 21. Med Jakob Horebukstis fjæs er det underligt, at kvinderne ikke selv stod i kø for at overgive sig til manden.

  Kommentar by Michael — 9. oktober 2020 @ 14:36

 22. Mogens Lykketoft lever desværre stadig. Der må være rigtig meget snavs på ham.

  Kommentar by Træt — 9. oktober 2020 @ 15:10

 23. To violate someone has been and is the norm in media, public service, that is why you find so many pedophiles, satanists and traitors there.

  Metoo was formed because the old sluts that fucked and sucked their way to work (snce they had no other skills besides being prostitutes) realized that they did not get any jobs, that younger prostitutes did what they had done to get a job and then they started to rage and created metoo. Men that do not trade jobs for lousy fucks (fucking prostitutes are for retarded betas) and getting commie blow job have to face crap and situation that retarded beta cucks. Attack those that are to be treated as traitors, beta cucks, pedophiles, satanists. Put them in jail and let them rot there instead of attacking male that do not do things garbage parasites do.

  to be a piece of shit, a commie, feministg or radical is just a sign that you are a retard, have low iq and you will fit right in with low iq niggers and muslims that hate tyour guts becaus eyou are white. but these simple things take time to realize if you have low iq and is a true garbage (politician, journalist or police).

  Kommentar by Erwache — 9. oktober 2020 @ 17:01

 24. En ny sexsag til Morten Østergaard ifølge EB og lokalradioen….Altså egentlig har jeg lidt ondt af manden og forstår ham godt….prøv at sætte jer i hans sko…hvis jeg var medlem af De Radikale og skulle høre på Deres sludder og vrøvl og bortforklaringer og tårnhøje moral og leve under denne social kontrol….så ville jeg nok også kun og kun tænke på…sex (lige nu gør jeg det kun 90 procent af tiden, når jeg følger dansk politik) :-) :-) :-)…Lidt ligesom at gå i kloster for at få udløsning…Ik???? :-) :-) :-) :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 9. oktober 2020 @ 17:36

 25. 173 kilometer i timen på motorvejen fra Ringsted til København. Buksti kunne også skrive vanvidsbilist på sit cv.

  Kommentar by J — 9. oktober 2020 @ 18:34

 26. De socialdemokratiske mandepamperes motto har altid været:

  Yde efter evne, nyde efter behov.
  (Tø-hø)

  Kommentar by Bastardo — 9. oktober 2020 @ 18:46

 27. Der er og var intet vanvittigt ved at køre 173 på den tomme motovej ved Ringsted klokken lort om morgenen.

  Det eneste vanvittige var Jakob Liderbukstis bastante fodømmelse af trafikanter, der afpasser hastigheden efter de faktiske forhold.

  Kommentar by Træt — 9. oktober 2020 @ 22:11

 28. Den sexismekultur blandt politikere der i øjeblikket bliver afsløret viser manglende dømmekraft blandt de uduelige på Borgen, årsagen er at politikerne aldrig har haft et rigtigt arbejde i den private sektor hvor man som ung fra dag et bliver undervist i hvad der er korrekt og hvad der er forkert, så ja der burde nok skiftes ud i råddenskaben, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 9. oktober 2020 @ 22:30

 29. Sådan var Bukstis bror også. Majoren fra Viborg.

  Kommentar by Martin Olsen — 10. oktober 2020 @ 00:14

 30. Sexisme hetz- og MeToo “ofre” og medløbere er, i min optik, rygradsløse individer, der ikke vil vedgå sig, at de lod sig prostituere, frem for at lære/tillære sig, at mestre livet!
  Og deres fremtræden nu, fremmer nok den politiske/ venstrefløjs (og RV+) intentioner om samme, mere end de aner, FORDI:
  De rent faktisk udstiller, at det var ok at lade sig prostituere, for man kom til tops og kan nu udstille sig selv, som “den gode” der nok skal hjælpe, hvis nye OGSÅ lader sig friste til “hurtig karriere”, i stedet for, at LÆRE umodne kvinder at takle livets udfordringer*, med sund fornuft og respekt for sig selv og sine medmennesker**

  * rygrad, selv-diciplin og beviselig værdighed til arbejdet

  ** respektløst over for andre, ikke at sige fra/bekende kulør, for da ved andre (her mændene) jo ikke, hvem/hvad personen er/vil.
  – kun ved åben tilbagemelding, kan man(d) vide, om man er på rette spor;
  Vær ærlig og vis hvem du er, så andre ved, hvor de er, i forhold til dig, ellers går alle jo fejl af hinanden!

  Kommentar by M.S. Carstens — 10. oktober 2020 @ 00:40

 31. Det undrer mig ikke, at Svend Auken også var kendt for at være en liderbuks, for selvom man ikke skal tale ondt om de døde, må jeg sige, at jeg ved, at han havde en gennemført upålidelig personlighed.

  Kommentar by Hertz — 10. oktober 2020 @ 11:08

 32. Jeg håber til gengæld at Svend Auken, den ånde hånd bag den økonomiske katastrofe med decentrale kraft-varmeværker, skal arbejde hårdt fysisk for at betale den astronomiske varmeregning i helvede, hvor han utvivlsom befinder sig, hvis helvede findes.

  Kommentar by Træt — 10. oktober 2020 @ 11:20

 33. Hun lod selvfølgelig ikke sin daværende fyr smadre Buk-Sti

  Det kunne have kostet bukken jobbet ,men hun havde vel mistet chancen for at få et bekvemt driverliv i en rød organisation på skatteborgernes regning

  Så hun har taget et valg dengang

  Det virker også ynkeligt at de kommer nu hvor både den utålelige svend og buk-sti er døde.

  Kommentar by jønne — 10. oktober 2020 @ 13:36

 34. Var der ikke også noget med, at Uffe-manden bankede Alice sønder og sammen, så hun mødte op gul og blå på sit arbejde?

  Kommentar by Revisoren — 11. oktober 2020 @ 10:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper