9. oktober 2020

Morten Messerschmidt til 16-årig klima-socialist: “Det her er en tirsdag – du burde være i skole nu.”

Det kan godt være Morten Messerschmidt lyder lidt arrogant, men nogle gange skal der sættes streger i sandet. Før han fik taletid måtte han blandt andet høre på kommunisten Jan Hoby, og hvis P1 vælger at invitere revolutionære i alle aldre til debat, så skal de naturligvis have svar på tiltale. Det må man ikke hos DR, og Messerschmidt røg ud. P1 plejer at være gode til at caste ideologiske meningsfæller, men 60 minutters debat må nødvendigvis inkludere ikke-røde. Den slags kræver hård moderation, må man forstå.

Debatten kan høres på DR.dk, men spild ikke din tid. P1 er bare ikke din kanal.

Gitte Hansen, P1: ‘Jorden kalder de voksne’, står der på nogle af skiltene her ude foran Christiansborg. Kan du høre det?

Morten Messerschmidt, Dansk Folkeparti: Altså, jeg kunne høre det, da jeg forsøgte at trænge mig igennem.

Gitte Hansen: Altså, demonstranterne derude, der står og hopper og råber om mere klima. Hvad tænker du, har de ret i at vi har et problem, at vi ikke er langt nok…

Morten Messerschmidt: Jeg er relativ resistent overfor folk der kun er i stand til at udtrykke sig kollektivt. Altså, nu kender jeg ikke vores veninde, der står her i dag…

Gitte Hansen: – Jelva Illeris Schultz. Hun kommer fra Klimabevægelsen Fridays for future.

Morten Messerschmidt: Lad mig lige svare. Altså folk, der kun kan stå og brøle et eller andet budskab, som de formodentligt ikke selv har fundet på eller huje et eller andet gakkelak. Nej, dem nærer jeg ingen respekt for overhovedet. Og slet ikke når de på denne her måde blamerer sig selv. Det er jo en eller anden blanding af et cirkus og en børnehave, når man går igennem sådan en flok…

Gitte Hansen: – En blanding af et cirkus og en børnehave, kalder du det.

Morten Messerschmidt: Det der var ude på slotspladsen. Det var da noget pjat.

Jelva Illeris Schultz, klima-socialist: … Vi unge har ikke stemmeret endnu, så jeg kan faktisk ikke se hvilke andre måder vi skulle kunne udtrykke sig demokratisk, når vi ikke…

Morten Messerschmidt: Du skal slet ikke udtrykke dig demokratisk. Du skal gå i skole. Og så skal du vente på at du bliver atten år.

Jelva Illeris Schultz: Vil du så have, at jeg skal vente til jeg bliver atten år for at kæmpe for min fremtid.

Morten Messerschmidt: Ja selvfølgelig. … Det her er en tirsdag – du burde være i skole nu. … Jeg synes ærligt talt det er noget pjat. … Når man er barn, så tænker man som et barn. Så har man ikke noget overblik, en måde at tænke på…

Gitte Hansen: Morten Messerschmidt, nu afbryder jeg dig lige. …

Morten Messerschmidt: Det er noget underligt noget, at fordi man ikke er fyldt atten, eller ikke har levet særligt mange år, at så skulle man have en særlig stemme i debatten. Jeg tror jeg er den der har haft mindst taletid indtil videre. … Hvis man har trang til lidt infantilt at råbe mordere ind i ansigtet på nogen, så er der andre lande hvor det er mere oplagt at gøre det i. … De står bare og råber det de har fået uddelt i en pamflet fra Greenpeace. Latterligt.

Gitte Hansen: – Morten Messerschmidt, nu tror jeg lige jeg lukker ned for dig.>

(Jelva Illeris Schultz, 16-årig klima-socialist)

“Man kan have forskellige holdninger til aktionsformerne derude, og noget af det var helt i orden. Man må godt fløjte, råbe slagord, synge sine sange, have sin bannere og sådan noget – det synes jeg er helst ok. Så var der andre folk, der råbte politikere ind i hovedet: At de var landsforræddere og mordere og alt muligt andet. Det var skrækkeligt, at opleve og ikke værdigt overhovedet.” (Jesper Petersen, Socialdemokratiet)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/113997/trackback

86 Comments »

 1. Hun kan ikke engang stave til klimaaktivist…

  Men det egentlige spørgsmål burde være: Hvem har bildt hende ind at hun er alle de ting som 16-årig, feks socialist? Røde lærere. De er det første og største problem.

  Kommentar by Per — 9. oktober 2020 @ 03:17

 2. Det er for sent
  https://www.bitchute.com/video/ghzwCkebJ2ap/

  Kommentar by john M — 9. oktober 2020 @ 04:02

 3. ps. jeg køber KUN danske varer . !
  Tænk har du brug for den 10 dollar kina smart phone til 7000 kr ?

  idioter.

  Kommentar by john M — 9. oktober 2020 @ 04:05

 4. Gør han noget for et dansk Danmark eller ej?

  Kommentar by Nielsen — 9. oktober 2020 @ 05:00

 5. Nå, det var ikke meget taletid DF fik for vores skattepenge. Og med 4-5 folketingsmedlemmer efter næste valg, kan de ikke gøre en skid for at rette fejlen.

  Kommentar by Lider af danskhed — 9. oktober 2020 @ 05:56

 6. Fluernes herre

  Kommentar by Bilka — 9. oktober 2020 @ 06:23

 7. HVIS DF VAR GÅET FREM FRA 37 MANDATER i 2015 til de 40-45 mandater de kunne have haft i 2019, hvis Tullesen, Pia K og DF-toppen havde leveret en ordentlig indsats 2015-2019, så havde røde Gitte Hansen nok ikke vovet at lukke ned for ham så hurtigt.

  Men nu lykkedes det for Tullesen & co. at svigte vælgerne og Danmark så groft, at de mistede enhver troværdighed. Og derfor flygtede DF-vælgerne. Det er jo aldrig rart at blive pisset på og holdt for nar. Både Tullesen og Pia K har afsløret sig selv som levebrødspolitikere og vælgerbedragere.

  2015-2019 havde de travlt med at være stuerene, med at nyde livet som højtlønnede, med at ligge på maven for Venstre og Lars Quisling, selvom Venstre var et mindre parti end DF. Praktisk taget intet fik DF udrettet i de fire år, pga. selvglad uduelighed.

  Hele Danmark og næsten alle danskere kommer til at lide under Tullesens ynkelige indsats. Tullesen er en katastrofe, at at han ikke er blevet udskiftet endnu, viser at der er noget galt med hele banden omkring ham.

  Både Tullesen og Pia går mere op i partiets trivsel end i Danmarks redning. Deres lusede V og K medløberi kan ende i et kafkask og islamistisk samfundsmareridt man ikke kan vågne fra.

  Kommentar by Bent A — 9. oktober 2020 @ 06:33

 8. Hvis man læser Jelva’s selvudnævnelser op bagfra, så dækker det fuldstændigt rækkefølgen af de indoktrineringer, hun har været udsat for.

  Jeg kunne selvfølgelig skrive noget om, hvor bekymrende det er at vide, at den generation er dem der skal passe på os andre når vi bliver gamle, men med al den manglende skolegang har jeg lidt svært ved at forestille mig, hvordan det skulle foregå.

  Vi burde egentligt holde op med at kalde dem ‘millennials’, og så i stedet kalde dem det meget mere passende ‘Generation Aktivistisk Bistandsklient’.

  Kommentar by Per — 9. oktober 2020 @ 03:17.

  Nej, selvfølgelig kan hun ikke stave til klimaaktivist, hun passer jo ikke sin skole. Og med niveauet af undervisningen nu om dage, er det stadig tvivlsomt om hun kunne stave det, selv hvis hun mødte frem hver eneste dag.

  Kommentar by Kimski — 9. oktober 2020 @ 06:46

 9. Jelva Schultz er nok et velmenende barn, men samtidig et propaganda-offer for rødt klimavås og feministisk galskab. Hun lød allerede som en uvidende fuldblods fanatiker, og man kunne komme til at tænke på de unge hjernevaskede kinesere som under kulturrevolutionen i Kina blev rødgardister der hjalp Mao med at smadre middelstanden, med at nedbryde alle traditionelle værdier, og med at myrde løs på sagesløse lærere og erhvervsdrivende.

  Kommentar by Bent A — 9. oktober 2020 @ 06:48

 10. Jelva var dygtig til at affyre en masse ord om ting hun ikke havde forstand på, så mon ikke hun om nogle år kan få sig en politisk karriere i Enhedslisten, SF eller hos de radikale tosser.

  Kommentar by Bent A — 9. oktober 2020 @ 06:52

 11. PS: Om nogle år? Medmindre selvfølgelig at Danmark bliver så islamiseret, at hendes karriere bliver nulstillet, ved at hun får besked på at holde kæft og sætte sig ned på de allerbagerste rækker hvor andre tavse kvinder sidder.

  Kommentar by Bent A — 9. oktober 2020 @ 06:59

 12. https://www.berlingske.dk/samfund/ord-for-ord-det-skete-der-da-morten-messerschmidt-fik-lukket-ned-for
  Det har vakt debat, at Dansk Folkepartis klimaordfører, Morten Messerschmidt, fik lukket ned for sin mikrofon i radioprogrammet P1 Debat på Danmarks Radio (DR).

  Katrine Winkel Holm, der er medlem af Dansk Folkeparti og medlem af Danmarks Radios bestyrelse, har skrevet i et Facebook-opslag, at hun vil tage sagen op i bestyrelsen. Hun ser episoden som et eksempel på, at DR har et problem med partiske journalister og partisk dækning.”

  Kommentar by tavsen — 9. oktober 2020 @ 07:25

 13. @Per
  Ja, du bør stoppe med at kalde dem millenials. For de er ikke millenials. De er generation Z.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Millennials#/media/File:Generation_timeline.svg

  Kommentar by W — 9. oktober 2020 @ 07:37

 14. Jeg har Googlet permakulturist. Hvad er det? Denne pige er åbenbart klogere end mig.

  Kommentar by Skatteyderen — 9. oktober 2020 @ 08:31

 15. Permakultur – Wikipedia, den frie encyklopædida.wikipedia.org › wiki › Permakultur
  Translate this page
  Permakultur eller Permanent Agriculture betyder “vedvarende kultur”. Begrebet stammer fra et planlægningssystem for jordbrug, hvor man arbejder med …
  ‎Begyndelse · ‎Hvad er permakultur? · ‎Baggrund

  Kommentar by phns — 9. oktober 2020 @ 08:54

 16. Jeg er godt klar over det er De Danske Politikere der skal frelse denne verden med en klimapolitik…eller såån. Jamen kan de så ikke bare stikke en frase ud i folketinget, at f.eks 40 procent flere Elbiler på vejene i år 2050. Den slags ambisiøse klima profetier og planer og luftkasteller bliver vi jo tudet ørene fulde af i MSM (Main Stream Media), og der er absolut ingen vigtigere emner af konkret karakter end det helt hen i vejret emne. Så når skoleelever råber som var det AGF imod Brøndby så skal man selvfølgelig ikke kalde det Klimahysteri, og seriøse politikere har bare at holde DERES kæft, når planerne om vejrudsigten engang i fremtiden ikke er på Deres dagsorden :-) :-) :-) :-)….(Forøvrigt har jeg totalt opgivet at lytte til DR, og kigger politisk mere interesseret i ARD, ZDF, eller NRD eller lytter til Lokalradioernes konkrete koncentrerede nyheder). Holder nok en uges ferie (Jeg er blevet (seksuelt) ophidset at følge med i Radikale eksapader…så det er bare om at -komme- i Folketinget :-) :-) :-)). Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com. God fredag, weekend, og efterårsferie. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. oktober 2020 @ 09:27

 17. PS: ARD,ZDF, NDR er tyske tv-kanaler. De forstår -bedre- at være objektive i nyhedsdækning, end DR ensdrejede enøjede propaganda.

  Kommentar by Michael Unna — 9. oktober 2020 @ 09:48

 18. Rød blok ved hvordan den præger og indoktrinerer befolkningen.
  En skole i Nordjylland regner med (forlanger) at 90% af eleverne er medlem af en forening eller klub i 2025.

  Børn får at vide det eneste rigtige er fællesskab, men formålet lyder mere som at røde pædagoger, lærere og ledere vil have børn og unge væk fra forældrene så længe som mulig, så de kan præge dem med holdninger børnene ikke kan overskue konsekvensen af.

  Man fornemmer tydelig det lille ord SKAL i baggrunden.

  Alle er forskellige, også børn – og skole og stat skal ikke blande sig hvis de hellere vil gå direkte hjem fra skole og bruge fritiden i deres eget tempo.

  Kommentar by k.m. — 9. oktober 2020 @ 10:04

 19. Censuren og hadet til DF trives i DR! Deres selvforståelse er ekstremt venstreorienteret og nå de så møder synspunkter, som ikke harmonerer med det, mister de besindelsen og går i sort. DR er en kokon af meninger, som aldrig nå længere til højre en RV. De er fuldstændigt ude af stand til at se at folk uden for Valby bakke mener noget andet en de Tordenskjolds Soldater, der altid vader rundt på slotspladsen!
  Det studieværten gør er intet mindre end grundlovsbrud!
  Grundloven § 77: Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene, censur og andre forebyggende foranstaltninger kan ingensinde påny indføres!
  At slukke for mikrofonen for en næstformand i et parti repræsenteret på tinge, kan ikke kaldes andet end censur!

  Kommentar by Den Nervøse — 9. oktober 2020 @ 10:09

 20. https://nordjyske.dk/nyheder/aalborg/vaernepligtig-stukket-ned-med-kniv-politiet-efterlyser-vidner/32c89272-c274-4658-9816-f976186071c5

  Politiet beskriver gruppen, som unge mænd af forskellig etnisk oprindelse.

  Kommentar by k.m. — 9. oktober 2020 @ 10:33

 21. OT virker ikke https://ekstrabladet.dk/112/19-aarig-vaernepligtig-stukket-med-kniv/8322350

  Kommentar by Johnson — 9. oktober 2020 @ 10:39

 22. Åhh nej, dumskerne prøver at lave en dumsk udgave af den sindsforvirrede svensker greta thunberg.
  Velkommen til Mohammedanmark, landet med verdens dummeste befolkning.

  Her er en nyhed der ALDRIG kommer i de mohammedanske Fake News (dr, tv2, bt, eb, politiken, berlingeren, jp osv. osv…) https://www.youtube.com/watch?v=BWYdJ6UHiwA

  Kommentar by piphans — 9. oktober 2020 @ 10:42

 23. Morten Messerschmidt har jo fuldstændig ret. Politik er for voksne og børn skal ikke involveres, lidt lige som med sex.

  Grunden er selvfølgelig at politik er hårdt og brutalt og børn har ikke psykisk erfaring eller modstandskraft nok til at slippe upåvirket igennem et møde med virkeligheden.

  Politisk idioti har bragt os til et punkt hvor vi imponeret skal lytte til uerfarne, uuddannede og uvidende børn fordi vi ved at ingen tør modsige dem af frygt for at blive udstødt og vanæret. Virkeligheden er, som Morten Messerschmidt helt præcist viser, ret barsk.

  venstretosserne bruger i øvrigt samme metode når det kommer til negerne, muslimer, bøsser og kvinder. De regner med at almindelig høflighed vil skærme dem fra de mest indlysende selvmodsigelser og tåbeligheder, indtil det ikke gør det længere og sandheden om virkeligheden kommer på bordet.

  Vi har ikke længere råd til politisk idioti og højt flyvende 5 års planer. Den politiske indsats skal være langt mere målrettet for at Vi kan udvikle og styrke Danmark.

  Kommentar by Santor — 9. oktober 2020 @ 10:44

 24. Den nye betegnelse er nu: “Personer med forskellig etnisk oprindelse”. Kan det snart blive mere tragikomisk!? Hvis de tre værnepligtige har været i uniform, så er der tale om et angreb på hærens personnel. Så taler vi om en helt anden straframme.

  https://ekstrabladet.dk/112/19-aarig-vaernepligtig-stukket-med-kniv/8322350

  Kommentar by Larsen — 9. oktober 2020 @ 11:28

 25. Ja, Jelva Schultz er den danske udgave af Greta Thunberg……. lige så uvidende, lige så hysterisk.

  Kommentar by Bent A — 9. oktober 2020 @ 11:47

 26. Iøvrigt skrider folkeudskiftningen, hverdagsterroren og folkedrabet planmæssigt fremad i landet få km fra København.

  Det er vist noget af det samme i Danmark. Hvornår vågner danskerne af deres dybe slummer?

  Kommentar by Bent A — 9. oktober 2020 @ 11:55

 27. Tilfældigt eller vidste perkerne at de var soldater?! Der er vel ingen, der går i uniform idag.
  https://ekstrabladet.dk/112/19-aarig-vaernepligtig-stukket-med-kniv/8322350

  Kommentar by Islamarebad — 9. oktober 2020 @ 12:10

 28. Hvorfor sidder hun ikke og piller i sin lille køkkenhave ? og sørger for mad til familien ?

  Bliver sjovt når der går orm i gulerødder og sommerfuglelarver æder kålbladene

  Kommentar by k.m. — 9. oktober 2020 @ 12:37

 29. Landsskadelige elementer har vi nok af på tinge.
  Han har været med til at dele ud af skattekronerne til Dhimmi Radioen -førhen Statsradiofonien. Og så surmuler han over at de viser ham ud af deres studie. Sikke en dårlig taber. Stem Stram Kurs,som ikke må hedde Stram Kurs,for Porno Mette og hendes medsnyltere. Men nu hedder Hard Line.
  Send din vælgerærklæring NU.
  Og husk at erindre Mads Palsvig og JFK 21 ved valgurnen,skulle du komme i tvivl.

  Kommentar by Anonym — 9. oktober 2020 @ 12:43

 30. Landsskadelige elementer har vi nok af på tinge.
  Han har været med til at dele ud af skattekronerne til Dhimmi Radioen -førhen Statsradiofonien. Og så surmuler han over at de viser ham ud af deres studie. Sikke en dårlig taber. Stem Stram Kurs,som ikke må hedde Stram Kurs,for Porno Mette og hendes medsnyltere. Men nu hedder Hard Line.
  Send din vælgerærklæring NU.
  Og husk at erindre Mads Palsvig og JFK 21 ved valgurnen,skulle du komme i tvivl.

  Kommentar by Nielsen — 9. oktober 2020 @ 12:52

 31. Kims oplæg handler om Danmarx Ramadanradios svinestreg mod Morten Messerschmidt. Såvel “den nervøse” og “Santor” har aldeles ret i at Ramadanradioen hader DF og at Morten Messerschmidt har fuldkommen ret i det han nåede at sige inden han blev bortvist.
  Andre har så mere travlt med at skælde DF i almindelighed og Tullesen i særdeleshed ud for partiets tåbeligheder i det forrige folketing, et folketing som Messerschmidt i øvrigt ikke var medlem af.
  Måske var det i den konkrete sag en bedre ide at bruge krudtet på at kritisere Danmarx Ramadanradio/Gitte Hansen end at kritisere DF/Tullesen .

  Kommentar by bjarne binee — 9. oktober 2020 @ 13:18

 32. Klim åktivester er bare SÅ socialist
  Vi skal jo hjælpe hinanden!
  Sammen står vi stærkt.
  Var det de ord møgsvinet Karl Marx brugte?
  Måske var det Per Hækkerup eller Janker Ørgensen.
  Der er mange partimedlemmer,som har begået vold mod vores Danmark.
  Og hvorfor har Søren Ged tabt sig en hel masse kilo?
  Jo. Han er blevet direktør (beskyttet titel) for Landbrug og Fødevarer. Den største dyrplagerorganisation hidtil. Men WHO og NATO kæmper om pladsen. Sidstnævnte skyder missiler i røven af geder,blot fordi en sandneger knepper den.

  Kommentar by Nielsen — 9. oktober 2020 @ 13:22

 33. Det er ganske korrekt at den af kommunister og feminister dominerede Danmarx radio er et yderst underlødigt foretagende. Aldrig har det vel være tydeligere end under den nuværende hetz mod mændene, byggende på So fie Lindes tvivlsomme erindringer om en af snaps og øl fugtig julefrokost for 12 år siden. Og det var en stor fejl at nedlægge licens-systemet. Og statsstøtten til DR burde ned fra 4.5 milliarder til 0.5 mia. Og hvorfor får talskvinden 4 millioner kr. i løn?

  Kommentar by Bent A — 9. oktober 2020 @ 14:05

 34. Lad os lige holde fast i virkeligheden, dumskerne er blevet advaret om faren ved DR og andre røde Fake News medier i årtier, og alligevel er dumskerne skide ligeglade.
  Sankt Glistrup advarede os dag ud og dag ind, og alligevel valgte dumskerne at skide på hvad Sankt Glistrup sagde, selv røde Erhard (savlefjæs’ses far) kæmpede imod løgnesprederen DR aka Fake News, og det siger sgu ikke så lidt.

  Tænk at det er blevet så grotesk i Mohammedanmark så man er nødt til at drømme sig tilbage til – Aktiv Lytterkomité.

  Kommentar by piphans — 9. oktober 2020 @ 15:06

 35. Jeg så lige at david trads på twitter søger journalister til et nyt medie, og at de helst skal have indvandrerbaggrund… Hvad har den hvide mand mon nu fundet på?

  Kommentar by Per — 9. oktober 2020 @ 15:18

 36. Og er det iøvrigt ikke temmeligt ulovligt at sortere ansøgere fra ud fra deres etniske baggrund? Hvis jeg søgte medarbejdere og skrev at jeg foretrak hvide, så tror jeg at david trads havde et par ord han gerne ville sige på tv om det..

  Kommentar by Per — 9. oktober 2020 @ 15:21

 37. Her, det er fra 27 september og vist ikke hans eget medie, men hold kæft han får tørt på i kommentarene:) https://twitter.com/DavidTrads/status/1310240514432806912

  Kommentar by Per — 9. oktober 2020 @ 15:30

 38. Kommentar by Per — 9. oktober 2020 @ 15:18
  Jamen det kan bare ikke være lovligt men, der er jo to sæt love og regler i Mohammedanmark, én for muslimer/perkere og én for dumskere.

  Kommentar by piphans — 9. oktober 2020 @ 15:32

 39. GENIALT – der var kun to muligheder:
  1. Messerschmidt tager hende ikke alvorligt og fremstår som afstumpet og grov-
  2. Messerschmidt tager hende alvorligt – og accepterer dermed indirekte hendes venstreekstreme agenda.

  DR kunne kun vinde i den sag….

  Kommentar by John — 9. oktober 2020 @ 15:51

 40. Den Nervøse — 9. oktober 2020 @ 10:09

  TAK for stærkt indlæg. 100% korrekt.
  Og endda for skatteydernes regning, Demokratiet er truet af totalitære statsansatte journalister.

  Kommentar by tavsen — 9. oktober 2020 @ 16:31

 41. Johnson — 9. oktober 2020 @ 10:39

  Hvor mange krigserklæringer skal der til, før politikerne vågner op?

  https://jv.dk/artikel/soldater-blev-udsat-for-koordineret-angreb-med-jernr%C3%B8r fra OT

  Kommentar by tavsen — 9. oktober 2020 @ 16:44

 42. So these radical, feminist and commie garbage that demand that people should cut down on their consumtion. The reason they get welfare and can cheat with benefits is because there are people that work hard, have real jobs and endure the various hardship at work. These diguisting creatures should focus on the politicians, “journalists” and police. And their consumption, going with private jet to a meeting as politician, as police leaving massive environmental footprints because you fucked your way and think u are smart and then we have “journalists”, corrupt asswipes that just copy past what others say because their IQ is very low. To fuck your way to a job at DR only tells everyone that you are a piece of shit just as the commie metter fredriksen.

  to be a moderator, you have to be neutral, have patience, listen, use your brain and have gotten your work on merits, which today nothing of this is something a retrd at DR has and will never work up because he or she fucked for their jobs, just like journalists and police. That is why you just go with the flow. you can not get fired. you take five hours to find a rol of toilet paper and no one will ever miss you. you can just blend in with the rest of the satanists, pedophiles, taitors and garbage no one wants or needs. Just make your list now and go look for the garbage. Maybe we will meet.

  Stay focused, observant and safe!

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 9. oktober 2020 @ 16:54

 43. EN KONKURRENCE er tilsyneladende igang mellem DR, Kvinfo, Dansk kvindesamfund, Pølletiken, Feministklubberne og feltmadrasserne om hvem der er bedst til at nedgøre mændene. De bagtales, mistænkeliggøres, udskammes, kriminaliseres, udskældes, hånes og ydmyges. I visse feminist kliker synes der at være en stor lyst til at nedværdige, udstille og bekæmpe mænd i bred almindelighed.

  Alt kan bruges mod mændene, selv de mindste bagateller og småting. For når man går i meget små sko, er der ingen bundgrænse. Mange år gamle ikke-sager kan bruges til mudderkastning. Bare det at have danset “lidt for tæt” på dansegulvet ved en fest, kan være nok. For det kan nemt omdøbes til at have været en klar krænkelse, et overgreb, et angreb, mangel på respekt for kvinder, grov mandschauvinisme osv.

  Man kan snart dårligt tænde for DR P1 uden at høre om hvor dårlige mændene er, og om hvor fejlfri og undertrykte/udnyttede kvinderne er.

  Magtkampen vil gå videre. For nu går ligestillings-fanatikerne/de politiserende kvinder efter at dominere mændene. For at vi hurtigst muligt kan få etableret de samme galehus-tilstande som røde feminister har fået oprettet i Sverigstan.

  Kommentar by Bent A — 9. oktober 2020 @ 17:15

 44. PS: Nu viser det sig at Morten Østers har forsøgt at få en flirt i gang med tre-fire radigale kvinder, gennem et par årtier. Så mon ikke han bliver dømt til at stå i skammekrogen de næste mange år. Kan godt forstå at normale kvinder normalt ikke gider have idioten tæt på, men her drejer det sig jo om radigale kvinder uden dømmekraft, og det er vel derfor at tossen har troet at han havde en chance for at få lidt sympati. De radikales næstekærlighed omspænder jo hele jordkloden, og så burde selv Morten jo kunne komme lidt i betragtning.

  Havde han kontaktet dem fra Afrika, havde han klædt sig ud som sort heksedoktor, ville han nok have haft mere held med sig.

  Kommentar by Bent A — 9. oktober 2020 @ 17:32

 45. PS: De mænd der skal nedgøres, er selvfølgelig de hvide danske mænd. Med kulturfremmmede mørke mænd er det naturligvis noget helt andet.

  Kommentar by Bent A — 9. oktober 2020 @ 17:39

 46. Nærmest enig Michael Unna 09:48, når du skriver “ARD,ZDF, NDR er tyske tv-kanaler. De forstår -bedre- at være objektive i nyhedsdækning, end DR ensdrejede enøjede propaganda.”

  Men de er betalt af tvangslicens, som DR (DR blev tidligere blev 100% licensfinansierede og det bliver ved med delvis at være lidt endnu indtil licensen helt afskaffes og de bliver betalt 100% af staten over finansloven fra 2022**). Derfor skal man (ligesom med DR) tage ARD’s, ZDF’s og NDR’s nyhedsformidling med et gran salt.

  Jeg ser en del tyske nyhedsudsendelser og krimier og film. Nyhedsudsendelserne er ikke objektive, de er politisk styrede. Det se f.eks når det gælder indvandring. De stempler konsekvent Alternative für Deutschland og f.eks Pegida med beskyldninger om, at de er nazistiske.

  Man må desværre selv supplere med blogs online, hvis man vil kende sandheden om den politiske situation i Tyskland. Der er heldigvis mange, der ikke lyver, når det f.eks gælder konsekvenserne af indvandringen af muslimer i Tyskland.

  Jeg synes sågar deres beskrivelser af muslimer i krimiserierne nu bliver mere og mere præget manipulation og skønmaleri. Mange gange er de værste forbrydere og mordere i krimiserierne dog stadig muslimer og russere, som det øjensynligt er ude i den virkelige virkelighed i det tyske samfund? Men politiseringen af de tyske tvangslicensfinansierede tv-kanaler tager til, synes jeg.

  “Wie finanziert sich das ZDF? Der öffentlich-rechtliche Rundfunk in Deutschland finanziert sich hauptsächlich über den Rundfunkbeitrag. 17,50 Euro zahlt jeder Haushalt seit dem 1. April 2015 monatlich an den Beitragsservice von ARD, ZDF und Deutschlandradio.
  Wer legt den Finanzbedarf fest? Verantwortlich für die Festsetzung des Finanzbedarfs des ZDF ist die Kommission zur Ermittlung des Finanzbedarfs der öffentlich-rechtlichen Anstalten (KEF). Die KEF legt den Finanzbedarf der Sender fest und macht den 16 Landesregierungen und Landtagen Vorschläge zur Höhe des Rundfunkbeitrags. Die 16 Landesregierungen und -parlamente entscheiden auf Basis des KEF-Vorschlags abschließend über die Beitragshöhe” (klip fra zdf.de 11.02.2020)

  **”Yderligere 574 kroner skæres af medielicensen i 2020
  Det er politisk besluttet, at medielicensen skal afskaffes over en periode på tre år, og public service i Danmark skal fra 2022 finansieres via skatten. I 2019 blev der skåret 600 kroner af licensen. I 2020 skæres den yderligere 574 kroner.” (klip fra NYT FRA DR 10. DEC 2019)

  Kommentar by A-mad — 9. oktober 2020 @ 18:04

 47. @Bent A: Og ironisk nok kan der skrives tykke bøger om hvor nedsættende et kvindesyn de kulturfremmede mørke mænd har, både i form af deres personlige holdninger, handlinger, og religion. Intet af det er noget problem i de radikale feministers øjne selvom de bogstaveligt talt torturerer, voldtager, og dræber kvinder hver eneste dag over hele europa. Det ignorerer de radikale feminister dagligt, men en hånd på låret fra en hvid mand? SÅ skal der gribes ind!

  Jeg tror dog mere at der er tale om en strategisk magtafovertagelse end egentlig forargelse, oprindeligt var det jo offeret lotte rod som bad ham om ikke at sige noget om det, hvilket hun havde det fint med i 10 år indtil hun fandt ud af at kvinderne kunne få magten i partiet hvis hun kom i tanke om at hun var krænket..

  Og morten østergård lod dem tromle henover ham fordi han er danmarks mest nosseløse mand, måske næstefter jens rohde som sad og tudede over det hele i P1 bagefter selvom det ikke ramte ham personligt. Der er kun kvinder i det parti.

  Kommentar by Per — 9. oktober 2020 @ 18:05

 48. Ja Piphans, Sankt Mogebs viste os vejen. Nu må vi sætte vores lid til Rasmus

  Kommentar by Nielsen — 9. oktober 2020 @ 18:05

 49. “Så mon ikke han bliver dømt til at stå i skammekrogen de næste mange år”

  Vil RV bevare en lille smule respekt fra andre end muslimerne, må de smide ham ud af partiet.

  Folketinget skal strippe ham for alle offentlige pensioner,
  han har forbrudt sig mod demokratiet med sit lumpne dobbeltspil, og infame opførsel.

  SPÆR HAM INDE PÅ DEN PSYKISKE.

  Kommentar by tavsen — 9. oktober 2020 @ 18:08

 50. jeg ser frem til , at messerschmidt overtager formandsposten. det blir han god til.(og det blir sjovt)

  Kommentar by heisahero — 9. oktober 2020 @ 18:46

 51. Apropos tosse.
  Nu begynder dyre tosserne at forbyde mink. Og hvad ligger bag, Covid.
  Nej tror pelse ligger bag.
  Næste bliver grise og så køer.
  Tosserne var begyndt med nedlæggelse af landbrug i deres tale.

  Kommentar by Islamarebad — 9. oktober 2020 @ 19:15

 52. Tørre Tulle skal trække sig og gå tilbage til regnebøgerne, som han så fremragende evner. Morten er den rette leder, han har gennemslagskraft og vil trække DF i en konservativ retning.

  Kommentar by Gert — 9. oktober 2020 @ 19:31

 53. Jeg synes de indoktrinerede teenagere, som venstrefløjserne sender ud og demonstrere med deres indøvede paroler, begynder at minde om Hitlerjugend?

  Kommentar by A-mad — 9. oktober 2020 @ 20:08

 54. 43) Ja tildels har du ret,…..men de er mere konkrete i nyhederne og kommer ikke med subjektive floskler og fraser…..og du slipper for det nyopfundne primadonnanykkede sexforskrækkede ord, som -Sexisme-, (Sexchikane og overgreb ok for mig at bruge) ligesom du ikke skal høre på ord (som heller ikke længere er i brug nu) som- fremmedhad- som om alt fremmet ukritisk er godt. De vægter også nyheds valget langt mere nyanceret objektivt med udlandet og indenrigs bedre…Herhjemme skal vi belemres, hver gang De Radikale slår en prut, eller hvad Enhedslisten mener om dette eller hint, imens DF og NB bliver ingoreret totalt. Der er trods alt forskel.

  Kommentar by Michael Unna — 9. oktober 2020 @ 20:38

 55. DF vil ikke vokse igen, før Messerschmidt bliver formand. Han har den skarpe tunge og evne til at trænge igennem, når det drejer sig om DF’s mærkesager.

  Tullesen har haft chancen, men han faldt igennem og demonstrerede at han var blevet en bekvemmelighedspolitiker, der sad på hænderne da det gjaldt. Magten havde sløvet ham, og gjort ham til Løkkes tro væbner, uden at få andet end symbolske smuler til gengæld. Han begik for mange fejl i forrige valgperiode. Ud over den fatale brøler med at acceptere folkevandringen i 2005, en stribe andre mærkelige lokalpatriotiske studehandler, som f. eks. Tullebanen til Billund, omfartsvejen om Mariager, Radio4. For ikke tale om radio Loud skandalen.

  Kommentar by JC — 9. oktober 2020 @ 21:19

 56. Klimaodioter!! De burde ikke bruge een krone på klimaet (dog på at rydde op i verdenshavene og søer), men derimod skulle de gøre det næsten umuligt at flyve, for det er helt afsindigt, at der – ihvertfald før biovåbnet blev sluppet løs – var ca 200.000 fly i luften på et hvilket som helst givet tidspunkt i døgnet. For 100 år siden rejste folk ikke, og det overlever man såmænd. Derfor vil de begynde at lukke kødproduktion også (udover nu minkfarme), for køer prutter jo. Vent og se. En masse påstået corona på slagterierne kan være starten på kødragnarok. I usa er der nu tomme hylder i supermarkeder, og jeg så et billede fra Texas den anden dag, hvor 10.000 biler holdt i kø for at få madposer!! De har ikke råd til mad. Hører vi om det på mongolide news og al-DR?? Nope. Der hører vi om idioti med hænder på lår. .

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 9. oktober 2020 @ 21:42

 57. Der skulle ikke lige ha stået ‘derfor’. Pointet er, at klimahysteriet er en del af agenda 2021, og kødproduktionens udfasning er en vanvittig del af denne, forklædt under ‘klima’ og ‘dyrevelfærd’. Se denne m Rosa Koires. Expert. https://youtu.be/GHEbNLvQ_MY

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 9. oktober 2020 @ 21:46

 58. Eklatant selvmål af Messerschmidt. Vi kan godt huske sidst hans arrogance affejede den forvirrede pige fra Rebild, som så viste sig at have ret. Messerschmidt er jo selv kriminel og nogen skal jo nødig kaste det i hovedet på ham næste gang han møder beruset op til en radiodebat og postulere at modparten ikke skal blande sig i den demokratiske debat.

  Kommentar by Magnus Pedersen — 9. oktober 2020 @ 22:20

 59. HVORFOR ER DER NÆRMEST INGEN DER SIGER, AT SEXISME-RÆSET langt hen ad vejen er noget PJAT OG FJOLLERI. Og at DRs hetzkampagne mod danske mænd er hysterisk og langt under lavmålet.

  Kampagnen som nu er oppe på mange hundreder udsendelser, indslag og interviews, viser hvor let og effektivt medier kan styre folkestemningen og den enkelte borgers/vælgers tænkning. Selvom propaganda kan bestå af pjat, vrøvl og løgn. (læs om nazisternes og kommunisternes løgne i Antony Beevors, Bent Jensens og Solsjenitsyns bøger)

  Hvem er den forvirrede pige fra Rebild? Hvad havde hun ret i? Og rigtigheden af Magnus Pedersens beskyldninger mod Messerschmidt for at være kriminel kan ihvertfald diskuteres.

  Kommentar by Bent A — 9. oktober 2020 @ 22:53

 60. Messerschmidt burde måske hellere have spurgt skolepigen ud om hvad hun vidste om solens og magnetfelternes osv. betydning for klimadannelsen. Men det er jo let at være bagklog. Og han var jo optændt af alt det vrøvl han var blevet udsat for på vejen ind til mødet.

  Kommentar by Bent A — 9. oktober 2020 @ 22:58

 61. Kommentar by Bent A

  Så ville hun bare have henvist til IPCC og sagt at det er velkendt at det har marginal indvirkning på klimaforandringerne. Så dum er Messerschmidt trods alt ikke.

  Kommentar by Magnus Pedersen — 9. oktober 2020 @ 23:01

 62. At det er velkendt at SOLEN har marginal indvirkning på jordens klima??
  Messer kunne været gået videre og have spurgt om hvilket personligt kendskab pigen havde til hvordan co2 virker osv. Hendes uvidenhed kunne han nok have fået frem i lyset. Messer vil ikke nøjes med udenomssnak.
  Klimadannelsen er så kompliceret, at de færreste klima-hystader kan redegøre for den.

  Kommentar by Bent A — 9. oktober 2020 @ 23:37

 63. About having no dick, being a beta cuck and having very low iq, please take a look at the story from the open border commie shihole sweden. where the clueless idiots realized that muslim retards vote only for other muslim retards and totally screw the western idea of “democracy”. then a parallel is drawn to the politics, where muslims vote in their own over riding the commies own rigged system. o you have muslim rodents in the parliment that only go for their own loyalty. since they hate white people and non muslims they are working in a direction that benefits muslims. one example is that lebanese shit with all those ISIS convicts. If his relatives are criminals, then he is too. i doubt that it is his real name, then we have that opakistabni piece of shit, the asswipe where all the pictures are muslim men in the room. i guess all pakistani pedophiles. read the pedophile handbook so you know what they think of you, what will happen to you if they take over. they will not spare you. so stop buying anything that is sold by a muslim, nigger or any other non Danish. no products, no services. sponsor your own white Danish employees and companies. Boycot any companies that have french, latinamericans and other sons of bitches “hired” (actually paid by unemployment office and take out of your pocket).

  Keep focused, observant and stay safe.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 9. oktober 2020 @ 23:45

 64. Venstrefløjens udsendte klimaaktivister, er så unge, at de burde have været på deres plads i skolen og fået lærdom til livet!

  – nååå nej, nu til dags sendes de jo ud af skolen, med venstrefløjens parole:
  Stil op og råb for vor idioti:-> politisk prostitution giver status!

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. oktober 2020 @ 23:46

 65. Forgot the fucking link:

  Matbloggare blev klanröstade till final – arrangören ville starta om tävlingen men pudlar direkt

  https://samnytt.se/matbloggare-blev-klanrostade-till-final-arrangoren-ville-starta-om-tavlingen-men-pudlar-direkt/

  Kommentar by Erwache — 9. oktober 2020 @ 23:46

 66. OT: ERIC ZEMMOUR HAR FÅET DOM. EN BØDESTRAF PÅ 10.000 EURO, FOR AT SIGE SANDHEDEN OM INDVANDRINGEN FRA AFRIKA m.m.

  Danske soldater i uniform er blevet angrebet og overfaldet, slået med jernrør og knivstukket, i mere end een dansk by. Endda selvom de var i byrummet i grupper.

  I Brabrand ved Århus køres der dødskørsel/vanvidskørsel i et bestemt lyskryds. To kvindelige fodgængere dræbt. (i hele landet er vel til nu over 100 fodgængere og andre trafikanter dræbt med vanvidskørsel)

  Kommentar by Bent A — 9. oktober 2020 @ 23:50

 67. OT: Lige nu, kl. 00.15, kan man i P1 høre en råbende og skrigende feminist der udmaler at “sexisme” er Danmarks største problem. DR var mikrofon-holder for hende i mange minutter. En sand heksejagt er sat i gang af DR. Mændene mistænkeliggøres og hetzes af stribevis af politiserende kvinder, der får det til at lyde som om de danske mænd er een stor flok onde og tarvelige bøller, der ikke bestiller andet end at krænke kvinderne.

  Men er feministerne selv bedre når de har magt? I familie-, skilsmisse- og børneværns bureaukratierne har de i tusindvis af tilfælde chikaneret, krænket og udnyttet mændene, familierne og børnene. Og i Sverige har de tilrettelagt en statsbankerot, en folkeudskiftning og en borgerkrig/et folkemord.

  Hvornår får vi en DR-kampagne på 500 eller 1000 udsendelser om visse eller nogle kvinders ondskab, skyggesider, nederdrægtigheder og forbrydelser?

  DRs nedladende, nedværdigende og mandsfjendske sladder-kampagner er en skandale. DR burde skamme sig.

  Kommentar by Bent A — 10. oktober 2020 @ 00:40

 68. Det er ikke til at fatte,at selv såkaldte højtuddannede på universitetsniveau messer i kor efter ypperstepræstinde Tunfisk: How sare You? Sørgeligt men sandt. Eneste faktor som har indflydelse på jordens klima,er solen og øvrige himmellegemer.
  Men det er det samme som det altid har været: Hvis de kan gøre os bange,kan de kontrollere os. Og det er deres mål. Så man kan sige at de har succes. Men det er altså på almindelige menneskers bekostning.

  Kommentar by Nielsen — 10. oktober 2020 @ 01:13

 69. >49 Tavsen 18:08
  Nu bruger vi heldigvis ikke sovjettiske metoder her til lands. Men du har ellers helt ret. Jeg vil også mene han er hjemfalden til straf. OG naturligvis inddragelse af offentlige pensioner og alle andre frynsegoder.
  I princippet gælder det alle derinde. Men det er min helt egen personlige vurdering.

  Kommentar by Nielsen — 10. oktober 2020 @ 01:21

 70. >John M. 04:02
  Thank you for signing
  You’ve helped to make a better world
  xxxxxx
  Your responce has been recorded and this is your confirmation number

  Kommentar by Nielsen — 10. oktober 2020 @ 03:14

 71. https://www.bt.dk/debat/smidt-ud-af-live-radio-det-skete-der-foer-optrinnet

  Kommentar by P — 10. oktober 2020 @ 06:11

 72. DE RADIKALE HAR ALTID HAFT TRAVLT MED “TONEN”. Den måtte endelig ikke være for skinger. Men nu lader rødradikale DR feminister råbe og skrige og være fuldstændig skingre, tilsat ekkoklang, når det drejer sig om at nedgøre og nedværdige mænd. Ved brug af 10-15 år gammel, tvivlsom eller løgnagtig sladder om overrislede julefrokoster, ved brug af anonyme vidner, ved brug af latterlige bagateller der pustes op til 100 dobbelt overstørrelse, ved brug af uldne hentydninger og antydninger osv. Og så er der alle de billige underskrifter indsamlet i hysteriske feministiske miljøer.

  De radikale snakker om sexisme som om der er tale om nazistisk forfølgelse af kvinderne. Og har en hånd rørt eller strejfet et radikalt dameben et par sekunder, kaldes det en forbrydelse mv.

  Hvis der er nogen som har en nazistisk politik og opførsel, er det de radikale/ radigale. Deres politik går ud på plyndring, folkeudskiftning og etnisk udrensning. For dem er det danske folk ikke andet end stemmekvæg og malkekvæg. De er kyniske hyklere hele bundtet.

  Femi-fascisterne vil ruinere og ødelægge Danmark, og DRs massive månedlange propaganda-kampagne med 500-1000 udsendelser, indslag og beskyldninger, er led i en magtkamp der skal sætte mændene fra magten.
  Feministerne har fået blod på tanden, efter at de har set hvilken fantastisk “succés” feministerne har haft i Sverige, hvor de har raget en stor del af magten og mange privillegier til sig.

  Deres landsmænds og medsøstres skæbne rager de radigale en høstblomst. Koldt og kynisk udleverer de deres eget folk og land til kaos, sammenbrud, besættelse og islamisering.

  Kommentar by Bent A — 10. oktober 2020 @ 07:53

 73. Michael Unna 20:38. Helt enig. Nyhederne i ARD,ZDF og NDR er meget mere objektive end i DR. Det føles nogengange, som om DR er overtaget af Jehovas Vidner, så missionerende de er:-)

  Kommentar by A-mad — 10. oktober 2020 @ 08:26

 74. # 72 A-mad
  Danmarx Ramadanradio er ikke overtaget af Jehovas Vidner. Det er meget, meget værre, den er overtaget af feminister, Radigale, klimatosser, muhammedanere, venstreorienterede, kulturradikale og politisk korrekte.
  Utroligt nok med folketingets velsignelse og derfor financieret af bl.a. du og jeg.

  Kommentar by bjarne binee — 10. oktober 2020 @ 09:30

 75. OK, enig bjarne binee 09:30. Men det er jo lidt det samme, som hvis det var Jehovas Vidner?:-)

  Kommentar by A-mad — 10. oktober 2020 @ 09:58

 76. KIM: Jeg tror simpelthen du er blevet så vigtig, at du får trollebesøg fra Rusland. Ikke dårligt!

  Kommentar by John — 10. oktober 2020 @ 10:00

 77. Kommentar by Magnus Pedersen — 9. oktober 2020 @ 22:20
  Ja, ja, Magnus Pedersen aka Creepy morten ø..

  Kommentar by piphans — 10. oktober 2020 @ 12:39

 78. Kommentar by Nielsen — 9. oktober 2020 @ 18:05
  Du har fuldstændig ret som sædvanlig.

  Kommentar by piphans — 10. oktober 2020 @ 12:40

 79. bjarne binee — 10. oktober 2020 @ 09:30:

  – ja, og alle de feminister der der valgte, at prostituerer sig som “krænket”, når de ikke kunne ikke kunne agere for sig, på deres faglige grundlag!

  – DR, venstrefløjen og RV+* har jo selv lige bekendtgjort deres mange “sextiske ofre”, der lod sig prostituere, for at fremme karrieren!

  Har nogen hørt om samme karriere-fremgangs-måde på højrefløjen (minus RV+erne)?

  *Journalistisk Venstreforbund tier stadig ;-) -> :-((

  Kommentar by M.S. Carstens — 10. oktober 2020 @ 22:12

 80. Hjernevasken stikker dybt.

  Kommentar by PerP — 10. oktober 2020 @ 22:21

 81. Hjernevasken stikker dybt.

  Kommentar by PerP — 10. oktober 2020 @ 22:21

 82. Har lille Jelva fået hår på den?

  Kommentar by Revisoren — 11. oktober 2020 @ 10:44

 83. “socialism” is just another word for communism.

  he moron should not ask the kid why the kid is not in school. ask the parent, why she is not in school and who brain washed her into copying another retards failing theories.

  if you check how the politiciacs travel it is by taxi, private jets and other fossile driven and expensive means. So why do not they start with good example and use internet instead of going to these meetings where free alcohol and drugs are served and later in the night free prostitutes are offered and then have to bow down to black mail. what does that cost the tax payers?

  use your brain and do some research. Never bow down to the ones with lower iq.

  Stay safe, stay focused and observant.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 11. oktober 2020 @ 14:51

 84. En af Gretha Thunbergs berømte taler, begyndte, sådan her: (Oversat- Dette er helt forkert. Jeg burde være i skole…..- og det havde hun jo sådan set ret i :-) :-) :)

  Det er nok den sætning, som Morten Messersmidt henvist til i starten :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 11. oktober 2020 @ 20:47

 85. For en del år siden hørte jeg i en lokal radiostation om en lille pige som, hver gang at hun så et billede af daværende præsident, George W Bush, REP i TV, så blev hendes “mave lille bitte, af angst, fordi han var “fuld af bomber”. Pigen var 6 år. Hvem har mon bildt hende det ind?. Gæt en gang. Det er næppe noget hun selv har tænkt.
  Hvem fylder 16 årige skoleelever med angst, angående klimaet?. Medierne, hvem ellers?. Først hysteri omkring klimaet, så “racisme” og nu sexisme. Hvad bliver mon det næste?.
  Der er fandeme ikke noget under at folk bliver skræmte fra vid og sans!!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 11. oktober 2020 @ 21:04

 86. Rettelse, ikke Bush, men Ronald Reagan.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 11. oktober 2020 @ 21:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper