11. oktober 2020

Århus: 23-årig fodgænger dræbt – ‘Det med rødt lys og fartgrænser er noget mange ikke respekterer’

På trods af ‘vanvidsbilisme’ og ‘en dårlig trafikkultur i området’, vil De Radikale ikke have videoovervågning af krydset Edwin Rahrs Vej/Åby Ringvej. Jeg har tidligere blogget om krydset, og ved at århusianske kørelærere specifikt advarer sin elever mod krydset. ‘Jeg vil ikke dø’-reglen trumfer til enhver tid færdselsloven. En 27-årig mand blev anholdt for forseelsen, der kostede en 23-årig kvindelig fodgænger livet. En historie fra TV2 Østjylland – 23-årig kvinde mistede livet i trafikkryds: Nu vil politikere have mere video-overvågning

“Blomsterne ligger stadig i krydset Edwin Rahrs Vej/Åby Ringvej i Aarhus, efter at en 23-årig kvinde tirsdag i denne uge blev dræbt i en trafikulykke. Nu vil både SF og DF i Aarhus have video-overvågning op i netop det kryds:

– Vi har gentagne gange set, at det med rødt lys og fartgrænser er noget, rigtig mange mennesker bare ikke respekterer. Det skal der gøres noget ved. Det kan vi simpelthen ikke acceptere, siger Thomas Medom, rådmand for Børn og Unge i Aarhus Kommune (SF), til TV2 ØSTJYLLAND. …”

(Krydset Edwin Rahrs Vej/Åby Ringvej, Århus V; Foto: Maps)

“Krydset i sig selv fejler ikke noget. Det er de mennesker, der kører i krydset, der fejler noget. (Almaz Mengesha, Venstre)

Oploadet Kl. 20:11 af Kim Møller — Direkte link88 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114023/trackback

88 Comments »

 1. Endnu en perker trafikdræber en dansker.

  Kommentar by BB — 11. oktober 2020 @ 20:17

 2. Kulturberigelse.

  Kommentar by Ewing — 11. oktober 2020 @ 20:20

 3. Symptombehandling!

  Kommentar by Jan Huus — 11. oktober 2020 @ 20:22

 4. Det er jo LANGTFRA FØRSTE GANG EN FODGÆNGER DRÆBES I DETTE KRYDS. Hvis det er uacceptabelt at vanvidsbilister dræber danskere, hvorfor er der så ikke forlængst gjort noget ved dette kryds, med bump og video-overvågning. Hvorfor vågner SF osv. først nu op til at fremmumle noget politikersnak? At de skulle vågne op til dåd kan man jo hverken forvente eller forlange. Så stort et krav kan man jo ikke stille til evnesvage.

  ALLE, gentager ALLE, de gamle partier har BLOD PÅ HÆNDERNE, TØJET OG SKOENE, for de er alle medskyldige i de hundredvis/tusindvis af dødsfald som den hovedløse import af kulturfremme har påført danskerne. Både direkte og indirekte.

  Kommentar by Bent A — 11. oktober 2020 @ 20:30

 5. Større bøder til vanvidsbilister er som at skyde elefanter med en slangebøsse, ingen virkning, nej, udvisning af udenlandske fartdjævle, med øjeblikkelig virkning for bestandigt og fængsling af danskere samt fratagelse af kørekortet for bestandig samt konfiskering af fartøjet.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 11. oktober 2020 @ 20:35

 6. PS: Så fik jeg ikke skrevet om de mange andre kryds, steder, fodgængerfelter, landeveje, broer, gågader og fortove hvor danskere er blevet pløjet ned af hensynsløse fartgalninge. Og det kom heller ikke med hvad besparelser i sundhedsvæsnet og den sociale velfærd har kostet af liv.

  Det samlede billede af de gamle partier er, at de ALLE er iskoldt ligeglade med det danske folks tab og lidelser.

  Kommentar by Bent A — 11. oktober 2020 @ 20:37

 7. PS: Man kan selvfølgelig sige at corona-nedlukningen af samfundet og “nu er det Arnes tur” viser at de ikke er ligeglade. Men prøv at analysere den SAMLEDE politik! For den fører danskerne mod samme forhold som i Sverige og Libanon eller central-Afrika, og mod folkeudskiftning. (der af FN er blevet defineret som folkemord)

  Kommentar by Bent A — 11. oktober 2020 @ 20:44

 8. Spådom: Der kommer snart en rundkørsel eller lignende trafikal forandring.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 11. oktober 2020 @ 20:59

 9. Bare rolig, den klarer Paludan. Han futter et par bøger af, sviner en flok teenager og en politileder til, og sender det ikke ud til nogen. Paludan gør en kæmpe forskel, noooooooot.!

  Kommentar by Svend — 11. oktober 2020 @ 21:08

 10. Bliver den 27-årige aflivet? Nej vel. Danmark er virkelig til et lukke op og skide i.

  Kommentar by Nielsen — 11. oktober 2020 @ 21:48

 11. Må jeg foreslå, at kameraet bliver monteret i mindst 20-25 meters højde.

  Kommentar by J — 11. oktober 2020 @ 21:59

 12. Hvorfor er det mon de Radikale, der ikke vil have video-overvågning, i et af de farligste vejkryds i Århus?

  Er er ghettoen leveringsdygtig i sharia-sexisme, til trængende feminister?
  Eller er det blot for at beskytte deres iSlamistiske vælgere?

  RV e´r sq røv og nøgler:
  de klandre deres egne, for noget de ikke selv magtede i livet, samtid med, at de tiljubler fremmede kulturer, der har sexisme som pligt over for vi vantro (RV inkl.)
  De råber op, om at være dydige, ærbare og super”eliter”, mens de falder på knæ for deres vælgeres asociale, kriminelle, kvindeundertrykkende, pædofile, børnemishandlende og danskerfarlige vælgere.

  Må jeg spørge RVerne:
  Ved I egentlig hvad I selv vil?, for I kan sq ikke få både danske dyder/frihed og iSlamistisk kultur i en og samme pakke!

  Men det lader mere og mere til, RV, i deres dydsmønsteri, har hængt sig selv så langt ud i fremmedomsorg og ligegyldighed for egne, at de håber på nåde fra deres iSlamistiske vælgere, når taburetterne vælter og RV+erne må finde andre næringsveje/godtroende idioter.
  Deres naivitet fornægter sig ikke!

  Hvordan mon det vil lyde, når VR+erne har kørt sig selv så langt ud, at der ikke mere er kroner i kassen til indvandreindustrien?
  – når RV+ og hele venstrefløjen må underlægge sig logi og føde hos iSlamisterne og sende deres børn i fremmed-etnisk skole, ad skoleveje hvor sharia er lov og dødskørsel mod vantro er pligt?
  – og hvor dansk ret længst er afskaffet?, ca. som i dagens ghetto-områder anno 2020!

  Mon RVerne også vil stemme imod videoovervågning, når ghettoområderne omkredser deres boliger og retsvæsenet fortsat giver mindste domme til alle AEHere?

  RV er virkelig ensbetydende med røv og vanvid!

  Kommentar by M.S. Carstens — 11. oktober 2020 @ 22:09

 13. Nej for alt i verden hvad kunne sådant et kamera dog afslører! Måske Morten Østergaard på afveje😉

  Kommentar by Den Nervøse — 11. oktober 2020 @ 22:43

 14. “Krydset i sig selv fejler ikke noget. Det er de mennesker, der kører i krydset, der fejler noget.“ Fuldstændig rigtigt, perkere i perker land ikke i Danmark.

  Kommentar by piphans — 11. oktober 2020 @ 22:45

 15. VÆSENTLIG ARTIKEL hos document.dk der også fortæller om RV og lignende tosser:

  “De tre landeplager plus kaviar- og hummer-socialister”

  Kommentar by Bent A — 11. oktober 2020 @ 22:57

 16. Det er kun en eneste ting der virker – udvisning – og så igen udvisning!

  Kommentar by Den Nervøse — 11. oktober 2020 @ 23:20

 17. Der er næppe nogen statistik for muhamedanernes bidrag til dødeligheden på de danske veje, men skal man skønne ud fra ulykkesberetningerne gennem mange år, er overrepræsentationen nok mindst lige så stor, som hvad angår corona. https://www.tv2fyn.dk/odense/draebte-cyklist-og-uddelte-pizzaer

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 11. oktober 2020 @ 23:39

 18. Politikerne holder hånden over de lortefarvede, hvem giver dem kørekort trods det at de ikke kan læse eller skrive så de kan få et job med pakke uddeling, det minder om piloterne den 09/11 der fløj ind i højhusene, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 11. oktober 2020 @ 23:50

 19. Borgerne i Århus og andre iSlamramte kommuner, må lære sig og deres, at stemme på partier, der VIL uvæsenet til livs!
  Men alt, alt for mange stemmer fortsat, efter egocentrerede “her og nu goder” i det offentlige*, frem for at stemme for en fælles fremtid for DANSKERNE.

  Folk er bange for at miste deres del af “velfærden”, men er fortsat så indoktrineret af VR+ og venstrefløjen, at de ikke har fået ind på lystavlen, at de/vi netop mister vores velfærd (omsorg og goder for egne), ved at stemme på partier, der gennem årtier, IKKE har modsat sig den ikke-vestlige indvandring og iSlamisering.
  – ja, det er sq så grelt, at folk hellere vil slave for offentlige instanser/velfærdsindustrien, end de vil sikre fremtiden til frihed for deres egne børn!

  * som gang på gang er ren valgflæsk
  * som gang på gang viser sig, at gå til AEHere
  * som indeholder ALT for mange unødige stillinger
  * som alt for mange lukrerer på

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. oktober 2020 @ 00:14

 20. Denne sag lyder ret suspekt: https://ekstrabladet.dk/112/politi-teenagers-kammerat-koerte-21-aarig-ned/8324240. Er det mon to unge danskere, som overfaldes af ikke-danskere? Men politiet er jo decideret klam, når de ikke sigter dem i gruppen, der næsten har slået en 17 årig ihjel! I stedet sigter de den 17 åriges ven, som sad i bilen og så sin ven blive gennembanket, hvorefter han åbenbart trykker speederen i bund og kører ind i en af overfaldsmændene. Lovløsheden i dette land er skræmmende.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 12. oktober 2020 @ 00:19

 21. Piphans – 👍 godt sagt!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 12. oktober 2020 @ 00:21

 22. Der er intet værre end de hykleriske wannabemuslimer. Endelig ser vi sande muslimer, der er ærlige om deres tro og anerkender, at kun Allah bestemmer alt i livet. Et lyssignal opsat af vantro har ingen betydning for noget som helst. Det er et overgreb og en hån imod Allahs eneret til at lovgive og afgøre al skæbne, og egentlig er det utroligt, at lyssignalet ikke for længst er blevet fjernet af antiracister og andre mangfoldige venligboer.

  Kommentar by Skatteyderen — 12. oktober 2020 @ 01:04

 23. JA, VED AT STEMME PÅ RV, Enhedslisten og SF får vi danskere kun et dårligere og fattigere samfund, selvom de tre partier lover os et rigere samfund og mere velfærd. Men når indvandringsudgifterne allerede er langt over 100 MILLIARDER kroner om året, og når Chrborg har planer om at lade mange flere kulturfremmede slå sig ned i Danmark (trods snakken om stramninger), så vil mængden af nedskæringer, forringelser og afgifter naturligvis vokse.

  De tre partier er en slags RØVER- OG TYVEBANDER. De vil stjæle vores land, byer, boliger, penge, kultur, familieværdier, børn, rettigheder og meget, meget mere, for at forære det hele væk til hundredtusindvis af indvandrere. Og til indvandringsindustrien som de selv er en del af.

  De tre partiers løfter om en tryggere og bedre fremtid til danskerne, er ikke andet end valgflæsk, løgn og hykleri. Vi får det modsatte af hvad de lover.

  Et samfundshelvede med vold, mord, ufrihed og hverdagsterror er hvad vi har i vente, hvis de gamle partier får lov til at fremture. Næste valg bliver afgørende.

  Kommentar by Bent A — 12. oktober 2020 @ 02:35

 24. “Nogle steder ser man jo, at en pæl placeret det rigtige sted, kan gøre, at man ikke risikerer at ramme en cyklist, siger Eva Bochorst Mejnertz, byrådsmedlem for Radikale Venstre i Aarhus Kommune.”

  Jeg hjælper gerne de radikale med at placere en pæl det rigtige sted…

  Kommentar by Per — 12. oktober 2020 @ 03:54

 25. Det eneste virkelig effektive er aflivning, selvfølgelig af sociale hensyn- til os andre!

  Kommentar by Hul igennem? — 12. oktober 2020 @ 05:25

 26. Åh ja har efterhånden kørt mange timer og kilometer i det kvarter i kraft af mit arbejde og det sker ofte at en gal perker kommer drønende overfor rødt, gerne med lidt vejrabat og cykelsti blandet ind i udåden…Thomas Medom er i øvrigt et kæmpestort skvat og der kommer ikke til at ske noget fordi hans parti bliver ved med at lukke perkere ind i landet.

  Kommentar by Flaskeposten — 12. oktober 2020 @ 06:49

 27. PRØV AT SE NÆRMERE på Pernille Skipper, So fie Carsten, Jelved, Zenia, Pia Dyhr og andre politik-kvinder. De bruges som blikfang og gallionsfigurer, fordi vælgere ofte føler sig trygge ved en pæn og smilende kvinde der taler om bløde værdier, næstekærlighed og vores store globale ansvar for hvad der sker i Afrika og Mellemøsten og oppe i luften osv.

  At de bliver snydt og narret af de smilende tuttenuttede fruentimmere i femdobbelt forstand, forstår naive og uvidende vælgere ikke.

  Kommentar by Bent A — 12. oktober 2020 @ 07:49

 28. Gå tilbage til for nogle dage siden, hvor overskriften var barn lå i bagagerum. Der havde været razzia i ghettoen. Døgnrapport var lang som en ønskeseddel.

  Kommentar by P — 12. oktober 2020 @ 07:50

 29. Gå tilbage til for nogle dage siden, hvor overskriften var barn lå i bagagerum. Der havde været razzia i ghettoen. Døgnrapport var lang som en ønskeseddel.

  Kommentar by P — 12. oktober 2020 @ 07:50

 30. I Danmark har vi tidligere brugt skure i stedet for pæle, men med passende bagstoppere kan pæle da også bruges, når landsforrædderne og deres udrejseuvillige gæster skal få deres bekomst.

  Kommentar by Træt — 12. oktober 2020 @ 08:11

 31. Når en perker en sjælden gang kører sig selv ihjel, siger familie og medier : han var en sød dreng der passede skolen.

  Når de selvsamme, ikke-inviterede kører en dansker ihjel, trækker rød/radikale på skuldrene og siger : hvor der handles, der spildes

  Kommentar by k.m. — 12. oktober 2020 @ 08:42

 32. Video overvågning er helt utilstrækkeligt. Politiet bør fange forbryderne inden de begår vold, myrder, voldtager og begår berigelseskriminalitet. Politiet skal have midlerne. De ved hvem de er, så det er en nem opgave.

  De fleste af forbryderne har venstrefløjsene selv importeret fra de varme land. Det er derfor de holder hånden over dem.

  Kommentar by A-mad — 12. oktober 2020 @ 09:03

 33. Sådan er det jo!

  Kommentar by Bastardo — 12. oktober 2020 @ 09:26

 34. A-mad kl. 09:03

  “Politiet bør fange forbryderne inden (sic, red)) de begår vold, myrder, voldtager og begår berigelseskriminalitet.”

  Klokken er 10.00, og du er hermed anholdt for en trafikforseelse, staten mener du vil begå om en time.

  Det er næppe muligt i et retsstat at anholde, sigte, tiltale og dømme mennesker for forbrydelser, de ikke har begået.

  Satans også, at vi lever i en retsstat :-)

  Kommentar by np — 12. oktober 2020 @ 09:31

 35. satans også vi har np til at forsvare mordere, røvere og voldtægtsmænd

  Kommentar by k.m. — 12. oktober 2020 @ 09:55

 36. Satans også vi har np til at forsvare morderiske, røveriske og voldtægtsforbrydende klamme, kulsorte som et kakkelovnsrør sandniggere og ulækre, lortebrune perkersvin, allesammen af den muhamedanske slags.

  Muslimer hører til i Muhamedanien, de såkaldte MENAP lande (Mellemøsten, Nordafrika, Afghanistan, Pakistan), og det IKKE i Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. oktober 2020 @ 10:06

 37. https://denkorteavis.dk/2020/antallet-af-kvindelig-kriminelle-asylansoegere-er-eksploderet-fanger-fra-ikke-vestlige-lande-koster-danmark-dyrt/

  Kommentar by k.m. — 12. oktober 2020 @ 10:13

 38. Radikale er et parti for afstumpede psykopater. Se bare Jens Rohde

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 12. oktober 2020 @ 10:41

 39. Som sagt, politiet skal have midlerne. De ved hvem de er, så det er en nem opgave. Politiet kan f.eks overvåge BMW-ejere o.l. i ghettoområder og checke, hvor de får pengene fra. Modtager de offentlig socialhjælp? Betaler de skat? Begår de kriminalitet? Samme meode som er brugt over for rockerne og som i sin tid blev brugt til at få Al Capone dømt.

  MEN som sagt er de fleste af forbryderne nogen venstrefløjsene selv importeret fra de varme land og derfor de holder hånden over dem. Det er et politisk problem, som skal løses vha af stemmesedlen, men det har desværre lange udsigter bl.a fordi venstrefløjserne støttes af de statsejede massemedier DR&Tv2. Jeg tror derfor, det bliver meget værre, før vælgerne siger stop. Desværre.

  Kommentar by A-mad — 12. oktober 2020 @ 10:44

 40. Det er da satans, som ekstremisterne fortsætter med at kalde Danmark for en retsstat. Den ene voldelige grænseoverløber efter den anden får lov til at blive. Kan du stave til bananrepublik np? Eller skal jeg klappe det for dig?

  Kommentar by Lider af danskhed — 12. oktober 2020 @ 10:59

 41. Mogens Jensen tvinger fiskere til at have kameraovervågning på kutterne for at se om de fusker med kvoter.
  Lovlydige borgere der i forvejen kontrolleres i hoved og røv, mistænkeliggøres i uhørt grad.

  Det samme med nedslagtning af raske mink, hvor hverken ejere med raske eller smittede dyr har mulighed for at holde sygdom ude af besætningen. Det ligner også et politisk indgreb for at få lukket minkbranchen.

  Veganerpartiets formand siger formålet med partiet er at få lukket det konventionelle landbrug.
  Det er gal mands snak.

  Kommentar by k.m. — 12. oktober 2020 @ 11:08

 42. Gad egentlig vide, om Antonio Curras forældre sidder henne i Italien og tænker: Nørrebronx. I sandhed et magisk nabolag?!?!?

  Kom til Nørrebro, kære turister, og smag muslimens knivsblad eller hans bly fra 9mm; sikke en mangfoldighed.

  En dansk bydel har sneget sig med på listen over de 40 sejeste kvarterer i verden.

  Bydelen, som beskrives som ‘et i sandhed magisk nabolag’, 🤢🤮🤯🤬 slår områder som Soho i London og Kabutocho i Tokyo – men må dog spejde langt efter den samlede førsteplads.

  Det er den københavnske bydel Nørrebro, der ud fra en rundspørge fortaget af magasinet Time Out er blevet kåret som det 28.-sejeste nabolag i verden.

  »Et mangfoldigt, multietnisk samfund lige nord for Københavns berømte søer. Nørrebro har en ’sover aldrig’-atmosfære, hvor gåture gennem loppemarkeder i weekenden glider over i måltider på veldrevne mellemøstlige og afrikanske restauranter, for så at gå over i et par omgange på en afslappet bar,« skriver Alexandra Pereira i bedømmelsen af den danske bydel, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. oktober 2020 @ 11:23

 43. Krydset i sig selv fejler ikke noget. Det er de mennesker, der kører i krydset, der fejler noget.“ (Almaz Mengesha, Venstre)
  A.M Det er jo dem vi ska’ ha’ fat i ik”??????

  Kommentar by dunk — 12. oktober 2020 @ 11:30

 44. Forbyd vejkryds!

  Kommentar by Revisoren — 12. oktober 2020 @ 11:44

 45. K M – 11.08 – nemlig! Hvorfor spørger journalisterne ikke om, hvordan Søren man har båret sig ad med at teste 1 million mink?? Det må have været lidt vanskeligt at overtale dem til at få en podepind i halsen. . De har opfundet proteinbarer, lavet af insekter, og det er noget, de vil have folk til at acceptere. Kinesere og andre folkeslag spiser jo insekter og har gjordet i årevis. Forestil jer, og det sker nok om ikke så længe, at de vil påstå, at svine- og oksebesætninger er smittede. Så opkøber de landmændenes jord og laver det til naturreservater. Agenda 2021.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 12. oktober 2020 @ 11:53

 46. Se Martin Lidegaard (RV) og Michael Aastrup Jensen (V) fra Det Udenrigspolitiske Nævn gøre sig selv til grin om sex med dyr for penge i Danmark her:

  https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=fWdIRLrGSkk

  The Russian satire duo Vovan and Lexus were behind the prank call of the Danish Parliament’s Foreign Policy Committee recently.

  Vovan and Lexus, who have previously duped Prince Harry, Boris Johnson, Elton John and Emmanuel Macron with phone pranks, admitted that it was they who had pretended to be Belarusian opposition figure Svetlana Tikhanovskaya in a call with the committee recently, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. oktober 2020 @ 11:57

 47. OT – dette kan måske lukke munden på folk, som mener, at det IKKE er et biovåben, der er sluppet løs på os. Indenfor det første minut fortæller Bill G om coronavirus. Han viser nøjagtigt samme model, som den idag. Men videoen er fra 2015, og den er set af 31 mio mennesker. Sjove kommentarer. Amerikanere og briter er ikke så nemme at narre som skandinaver. https://youtu.be/6Af6b_wyiwI

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 12. oktober 2020 @ 12:02

 48. Nedbrydning af Danmark foregår ligesom frøen i den sorte gryde. Den reagerer ikke på at vandet langsom når kogepunktet.

  Har dyreaktivister fået fat i coronavirus for at sprede den blandt minkfarme ?
  Kampen for at få lukket mink og rævefarme har stået på i mange år, Morten Spiegelhauer havde et under cover projekt “Pels på vrangen” hvor man med skjult kamera og voldsom aggressive metoder konfronterede virksomhedsejere.

  En omfattende undersøgelse der er til at læse på kommunikationsforum.dk viser hvordan fx Dyrenes Beskyttelse og andre aktivistgrupper fungerer

  citat :Derudover fungerer den eksterne kommunikation også som en kanal for den fundraising, der
  er essentiel for, at DB kan eksistere og har ressourcer til at hjælpe dyr: ”…det er en nødvendig del af vores arbejde, at vi skal flytte holdninger, men vi skal også have folk til at støtte, så
  vi kan flytte holdninger”, fortæller Tina Engberg (bilag 1, s. 79). Hun forklarer også, at medlemmerne generelt efterspørger viden om, hvad deres donationer går til, og hvilke positive
  forandringer organisationen opnår, så det er det formål, DB’s eksterne kommunikation primært tjener.”

  Det lyder noget Tvind-agtig

  Kommentar by k.m. — 12. oktober 2020 @ 12:21

 49. np — 12. oktober 2020 @ 09:31 skrev:

  “Det er næppe muligt i et retsstat at anholde, sigte, tiltale og dømme mennesker for forbrydelser, de ikke har begået.”

  Som forebyggelse kunne vi starte med at deportere alle ikke-vestlige fremmede, da mange af disse etniciteter er overrepræsenteret i kriminalitets-statistikkerne … og de bidrager alle sammen til befolknings-udskiftningen.

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. oktober 2020 @ 12:58

 50. np — 12. oktober 2020 @ 09:31:

  De er kommet ind i Danmark og har fået opholdstilladelse/statsborgerskab på falsk grundlag og burde derfor straks udSENDES alle som en, inkl. deres afkom.
  – De kom ind i Danmark, gennem vore nabostater, mest Tyskland, og INGEN af disse lande er i krig og har ej heller udøvet personlig forfølgelse af de vandrende asylshoppere.

  men det stritter venstrefløjen og RV+erne jo vildt i mod, for så skal de jo til at levere målbare resultater i det private erhvervsliv, for at opretholde indtjeningen.

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. oktober 2020 @ 13:02

 51. https://sn.dk/Danmark/29-aarig-anholdt-for-drabet-paa-en-21-aarig-mand-i-Aarhus/artikel/1373443

  Kommentar by k.m. — 12. oktober 2020 @ 13:09

 52. # Løsriv Jylland 12.0: Ja, allerede i 2015 blev der advaret om at en ny pandemi kunne være på vej. Bill Gates advarede. En italiensk virolog afslørede at der foregik nogle uansvarlige og meget farlige virus-eksperimenter i et laboratorium for biologisk krigsførelse i Wuhan.

  Men Beredskabsstyrelsen, Sundhedsstyrelsen og politikerne snorksov.

  Det er ikke nyt at Sundhedsstyrelsen svigter. Den har i årevis været præget af skandaler. Er den et hvilehjem eller losseplads for læger der ikke dur til deres arbejde?

  Kommentar by Bent A — 12. oktober 2020 @ 13:12

 53. Kameraer og vej bump?

  Alle ghettoer burde droneovervåges. At tillade islam adgang til Danmarks goder har gjort Os sårbare indefra og som alle alvorlig syge skal man overvåge sygdomsforløbet meget nøje. Det er Vores eneste chance for at helbrede Danmark.

  Når en organisme/Danmark udsender impulserne/politikerne-bragesnak der får organismen til fluktuerer som et spastisk anfald og sender ordre ud der modsiger selve organismens eksistens er det tid til behandling.

  Spørg blot enhver læge!

  Kommentar by Santor — 12. oktober 2020 @ 13:24

 54. Bent A – den er det sidste, tror jeg. Nu har jeg lige talt m en minkavler, og det er totalt vanvittigt: man tester 5 mink på en stor farm m måske 100.000 mink, og hvis to af disse mink er smittet med SARS-cov2 (hvordan så siden de er blevet smittet??), ja, så konkluderer man, at hele besætningen skal aflives. Minkavleren fortalte, at ja, nogle af minkene viser tegn på sygdom, men kun een promille dør af det, og efter 3 dage er de raske igen. Hvorfor skal man så aflive alle mink? For at stoppe pelsproduktion på globalt plan. Nu taler de om, at svinebesætninger er smittede, fortalte minkavleren, så vink farvel til bacon om ikke så længe. Den video m Rosa Koires, som jeg linkede til den anden dag, den burde I alle se. Hun er ekspert i agenda 2021. (Amerikanerne er vågne, derfor har mange bevæbnet sig til tænderne. . ) De vil indføre en totalitær verdensstat. One World. One currency (no cash). One religion. Total overvågning af alt, hvad vi siger og foretager os.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 12. oktober 2020 @ 13:26

 55. FOR IKKE SÆRLIG MANGE ÅR SIDEN var Sverige et rigt, velfungerende, fredeligt og demokratisk samfund. Det er slut nu. Stribevis af kommuner er gået konkurs, på hospitalerne er tusindvis af patienter døde fordi behandlingen var sparet væk, der er kriminalitet med overfald og mord overalt, og demokratiet er blevet til en parodi på sig selv.

  Om få år vil situationen være den samme i Danmark. Politikerne snakker og snakker, og DR snakker dem efter munden, og det vrimler frem med lappeløsninger og symbolske tiltag. Men Chrborg vil ikke opsige konventionerne, Marokko-trakten gælder, grænsen er hullet som en si, politistationer, posthuse, skoler, hospitaler og skadestuer osv. er lukket, retsvæsnet bruger fløjlshandsker mod migrant-bøller, vanvidsbilister, udviser helst ikke, og indvandringen fortsætter.

  Oveni er EU kontingentet steget til 25 MILLIARDER om året, andre mia. bruges på en Fehmern bro, på Afrika-pakker, på klima-tosseri, på FNs “verdensmål”, på alle mulige kortsynede og tåbelige projekter.

  Kommentar by Bent A — 12. oktober 2020 @ 13:39

 56. # 35 Lukket fest, skrid hjem
  Må jeg på vegne af “afstumpede psykopater” på de kraftigste protestere mod at blive sammenlignet med de Radigale og Jens Rohde.

  Kommentar by bjarne binee — 12. oktober 2020 @ 13:41

 57. Den video m Rosa Koires, som jeg linkede til den anden dag, den burde I alle se. Hun er ekspert i agenda 2021. (Amerikanerne er vågne, derfor har mange bevæbnet sig til tænderne. . ) De vil indføre en totalitær verdensstat. One World. One currency (no cash). One religion. Total overvågning af alt, hvad vi siger og foretager os.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 12. oktober 2020 @ 13:26

  En sølvpapirshat er en hat lavet af alufolie/stanniol, som man ifører sig i det håb, at den vil beskytte hjernen mod indtrængning af stråler fra elektromagnetiske felter, tankekontrol eller forskellige typer af overvågning.

  Hatten kan foldes i forskellige former, men det understreges i instruktioner, at den skal vende den skinnende side af sølvpapiret udad, så signalerne reflekteres væk fra hovedet. En rigtigt foldet hat skal dog også have den skinnende side på indersiden, da det ifølge internettet kan holde på hjernebølgerne og gøre dem sværere at aflæse. En korrekt foldet hat vil altså både beskytte mod indtrængen af stråler udefra og beskytte mod, at folk udefra kan aflæse dine hjernebølger.

  ’Sølvpapirshat’ bruges dog oftest som en nedsættende betegnelse for personer, der giver meninger til kende som opfattes som paranoide eller konspiratoriske. Hatten kan antage forskellige former og blev såvidt vides nævnt første gang i en science-fiction novelle af Julian Huxley fra 1927, hvor sølvpapirshatte skulle blokere for telepati:

  »Vi havde opdaget, at metal var relativt uigennemtrængeligt for den telepatiske effekt, og havde forberedt en slags prædikestol af tin, som vi kunne stå bag ved, mens vi gennemførte eksperimenterne. Dette kombineret med hætter af metalfolie reducerede virkningerne på os enormt«.

  I den nuværende kultur for masseovervågning i det digitale såvel som det fysiske rum fungerer sølvpapirshatten stadig som inspiration til nye former for beklædning, der kan beskytte individer mod overvågning.
  En britisk kunstner er begyndt at sælge burkaer i et metallisk materiale, der blokerer mod overvågning via infrarød stråling, som eksempelvis droner kan bruge til at finde frem til sine bombemål. Andre lignende beklædninger af æsker kan bruges til at blokere for mobilsignaler, hvis man i en given situation ikke vil have sin position afsløret.

  Den videnskabelige forklaring på, at en sølvpapirshat skulle hjælpe på noget som helst, er, at det fungerer som et såkaldt Faraday-bur, hvor det materiale, som hatten er beklædt med beskytter det inde i ’buret’ eller rummet mod elektromagnetiske stråler. En teknik som for eksempel anvendes i elevatorer og mikrobølgeovne.
  Der er dog meget, der tyder på, at sølvpapirshatten fungerer bedre som metafor end som hat, der skal give beskyttelse. For forskellen på en hat og et Faraday-bur er blandt andet, at en hat ikke dækker hele det område, som skal beskyttes.

  Studerende på Massachussets Institute of Technology har endvidere undersøgt tre forskellige sølvpapirshattedesigns – den klassiske, fezen og centurion – for, om de var i stand til at blokere for forskellige radiofrekvenser. De udstyrede en person med en tolags sølvpapirshat og sendte signaler fra en radioantenne til en modtager på henholdvis et bart hoved og en person iklædt sølvpapirshat.
  Hjelmene beskyttede mod radiobølgerne i det meste af spektrummet, men forstærkede signalet for andre – heriblandt dem i 2,6 ghz- og 1,2 ghz-spektrummet, der bruges til blandt andet satelitter og mobiltelefoner. Et fund, der får de studerende til at konkludere, at »den nuværende hjelmdille sandsynligvis er blevet fremmet af regeringen«,
  forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. oktober 2020 @ 13:48

 58. # L.J. 13.26: Ja, det ser mystisk ud. Regeringen har fastsat et afstandskrav på 8 kilometer til mink-farme hvor mink er blevet smittet. Alle minkfarme indenfor 8 km skal have deres mink aflivet, selv om deres dyr intet fejler. Men mennesker må gerne blive smittet i butikkerne, hvor en enkelt rask smittebærer kan smitte 10-25-50 mennesker på få minutter, for her er 1 m nok iflg. Brostrøm. Her anbefales mundbind ikke, selvom de er effektive når alle bruger dem. Derimod skal man betale en stor bøde hvis man ikke bruger mundbind i tog og busser.

  FNs 17 verdensmål lyder som en blanding af en kommunistisk 5-års plan og en islamistisk evighedsplan. Men DR er meget begejstret.

  Kommentar by Bent A — 12. oktober 2020 @ 13:50

 59. Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 11. oktober 2020 @ 20:35

  Ja og store bøder til alle kommunal- og folketingspolitikere, da det er dem der har indført og godkendt det her vanvid i trafikken og andre steder…de har nemlig på nuværende tidspunkt årtiers viden og fakta omkring det her…og alligevel gør de før og nu ikke noget der løser problemerne effektivt…og det værste er derfor, at de helt bevidst, med vilje og fuldt overlæg lader det ske hver dag året rundt!

  Derfor må vi forlange at de i det mindste får store bøder o.a….indtil de får løst problemet…som det har været og er nu, er det uden konsekvenser for dem!!

  Kommentar by Black Watch — 12. oktober 2020 @ 14:52

 60. Jeg har tidligere blogget om krydset
  http://www.uriasposten.net/archives/41305 mange gode indlæg

  Og der er ikke gjort det mindste i hele 8 år, menneskeliv har lav prioritering hos magthaverne i Aarhus. Godt de har statsansatte journalister til at dække over deres ligegyldighed med andre mennesker.

  Kommentar by tavsen — 12. oktober 2020 @ 15:06

 61. Det siger jo sig selv at det skal gå galt, når man udleverer 4-hjulede køretøjer til folk, der er drevet af en dominanskultur.

  Det var noget mere sikker at færdes på gader og veje, dengang vi kun gav dem cykler, og der var deres funktionelle analfabetisme, samt indavlede lave IQ, heller ikke så stort et problem for dem selv og andre.

  Men det klogeste ville selvfølgelig stadig være, at smide dem helt ud af landet, i betragtning af hvor ufatteligt få der bidrager med noget positivt, som vi ikke sagtens kunne undvære, eller finde i lande med mere kompatible kulturer…

  Kommentar by Kimski — 12. oktober 2020 @ 16:05

 62. Nu er ENDEMÅLET, die “Entlösung” jo en FOLKEUDSKIFTNING, og set fra de radikale og skabsradikale politikeres side bidrager trafikulykker og deraf følgende dødsfald positivt til denne folkeudskiftning. Så hvor er de saglige argumenter for at begrænse antallet af trafik-ulykker?

  Der er der da ingen logik i at arbejde for en folkeudskiftning og samtidig arbejde for en begrænsning af trafik-dødsfald, så længe de især går ud over overflødige undermennesker, nemlig dansk stemmekvæg, som altid kan mistænkes for at være racister der stemmer “forkert”.

  Nogle af dem som bliver slået ihjel af vanvidsbilister i store muskelbiler, er selvfølgelig gode feltmadrasser eller gode røde vælgere, men så er det jo bare ærgerligt.

  Ud fra en rent logisk synsvinkel er der intet at bebrejde vores kære velfærds-politikere.

  Kommentar by Bent A — 12. oktober 2020 @ 16:25

 63. 🤦🏻🤦🏻 En libysk mand i 20’erne flygtede mandag fra Københavns Byret.

  Manden blev fremstillet i et grundlovsforhør, hvor han var sigtet for overtrædelse af sin meldepligt.

  Under sagen var der en kort pause, hvor manden så sit snit til at hoppe ud af vinduet. Han landede på en container, der var opstillet af håndværkere cirka halvanden meter under vinduet, og kunne herfra springe videre ned og forsvinde ud på Hestemøllerstræder i Indre By.

  – Klokken 12.02 får vi besked om, at en der skulle fremstilles i grundlovsforhør i et ubevogtet øjeblik får held til at komme ud at et vindue og løbe derfra i retning af Rådhuspladsen, siger vagtchef Henrik Brix til Ekstra Bladet.

  Udramatisk
  De tilstedeværende betjente optog uden held forfølgelsen.

  – Det er foregået ganske udramatisk, men det er selvfølgelig ikke ret godt, at en mand, der er i kriminalforsorgen og vores varetægt, kan smutte på den måde, men der var altså et åbent vindue og så var han væk. Han er ikke fundet siden, siger vagtcehfen.

  Politiet vurderer, at manden ikke er farlig og oplyser, at man derfor ikke udsender en efterlysning.

  Normalt straffes det med bøde, hvis afviste asylansøgere eller kriminelle udviste udlændinge overtræder meldepligten, men under skærpende omstændigheder kan det give ind til et års fængsel, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. oktober 2020 @ 16:27

 64. OT: DR gør et stort nummer ud af DR-filmen “Muldvarpen”. Men hvor troværdig er filmen? En mand har i årevis ladet som om han var oliemilliardær, selvom han var relativt fattig. Når Nordkorea ville sælge ham våben og stoffer, havde han ingen penge at betale med. Det burde da hurtigt have gjort Nordkorea mistænksom. Kan det tænkes at filmen ikke har ret meget med beviser at gøre? Er det skuespillere i teater-uniformer vi ser på videofilm angiveligt optagede i Nordkorea?

  Kommentar by Bent A — 12. oktober 2020 @ 16:35

 65. OT: Er der gået politik i DRs udmeldinger om covid-19-pesten? Nu jubles der over at “kun” knap 400 nye smittetilfælde er fundet i går. Er det noget at juble over? Det er som om regeringen skal have mest mulig ros. Det er rigtigt at behandlingen af syge er blevet bedre, men til gengæld har sygdommen bredt sig til børn og unge, og det er kommet frem at meget ubehagelige og alvorlige senfølger kan vare i månedsvis eller måske årevis. Og selv raske mennesker under 40 og 50 er døde af sygdommen. Og i Europa har over 100.000 mistet livet pga. covid-19.

  I England og Frankrig er smitten løbet løbsk. Det samme i Struer og andre danske byer. Og Brostrøm er stadig corona-“ekspert”. (fnis) Og det er kommet frem at V, K og DFs omfattende sundheds-“reformer” med lukning af stribevis af hospitaler og skadestuer og “patient-sikkerheder/klagesystemer” er gået hårdt ud over tusindvis af patienter med sygdomme som kræft eller nyre-/hjertesygdomme osv. Også dele af psykiatrien ligger delvis i ruiner.

  Og yderligere besparelser og nedskæringer er på vej mod sundhedsvæsnet.

  Kommentar by Bent A — 12. oktober 2020 @ 17:05

 66. 17.000.000,00 skattekroner op af DINE lommer og lige ned i lokummet…

  “Platform Intelligens in News” er navnet på et teknologiprojekt, som Ekstra Bladet nu søsætter i samarbejde med DTU, KU og CBS. Det skriver Journalisten.

  Projektet har et budget på 17 mio. kr. over tre år, hvoraf det største beløb, 10,7 mio kr. kommer fra Innovationsfonden. Ekstra Bladet *investerer 4,3 mio. kr. og universiteterne 2 mio. kr.

  Projektet skal udvikle ny teknologi, der forbedrer anbefalinger og personalisering af nyhedsindhold og har avisens forsknings- og innovationschef Kasper Lindskow i spidsen.

  “Tempoet og de omskiftelige præferencer hos brugerne gør, at det er sværere at lave algoritmer, der virker på nyhedsmedier. Der er også en værdimæssig dimension, fordi vi er funderet i publicistiske værdier. Derfor kan vi ikke bare tage en standard-algoritme ned fra hylden,” siger Kasper Lindskow til Journalisten.

  Ekstra Bladet har siden 2019 arbejdet med automatisering på indholdssiden og integreret teknologi, der kan generere noter på kampresultater i fodbolddækningen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  *Ekstra Bladet tager pengene fra mediestøtten, samme kasse, dine og mine lommer

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. oktober 2020 @ 17:08

 67. Bent – 13.50 – netop! Det er totalt galimatias, men man kan ligeså godt opgive, for folk er allerede så hjernevaskede, at de tror alt, hvad Big Brother siger. CDC har i skriftligt materiale erkendt, at kun 10.000 amerikanere er død udelukkende på corona diagnosen, derfor skriver de ‘død MED corona’, og på den måde opjusteres tallene kunstigt. Hvorfor? Frygt for en usynlig fjende er en kæmpe magtfaktor. En læge fra Minnesota er nu i fare for at miste sin bestalling, fordi han fortæller, at læger bliver bedt om at skrive corona ved tvivlsomme coronatilfælde. Der er noget helt galt. To personer er totalt lammede efter at have ladet sig injicere med en Astra Zeneca corona-vaccine, alligevel har UK nu igangsat en større massevaccination.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 12. oktober 2020 @ 17:10

 68. PS: HVORFOR I HEDE HULE HELV… vil Brostrøm og S-S stadig ikke anbefale mundbind i butikker, når de er gjort obligatoriske i restauranter, barer, tog og busser??

  Kommentar by Bent A — 12. oktober 2020 @ 17:23

 69. # N.U. kl. 17.08: Samme kasse, dine og mine lommer. Den var go’.

  Hvad de 17 millioner angår, er de bevilget til noget som i længden kan gøre mange journalister arbejdsløse. Man ønsker at udvikle nogle journalist-robotter der med kunstig intelligens (og til en månedsløn på NUL kr) kan erstatte de dyre skriverkarle og røde lejesvende. Man giver robotterne nogle få stik-ord og så klarer en computer resten.

  Da journalistikken i forvejen er sunket ned på et lavt niveau, regner man med at en computer svarende til en ældre mobil-telefons vil kunne klare opgaven. Fremover kommer vi nok til at nøjes med kunstige nyheder og vurderinger af tidens politik og økonomiske udspil osv.

  Læsning af bøger som “Fagre nye verden”, “1984” og “Kammerat Napoleon” samt bibelen og fremtids-romaner vil muligvis gøre det lettere at forstå hvor vi er på vej hen. Andre forslag modtages gerne.

  Kommentar by Bent A — 12. oktober 2020 @ 17:42

 70. Det bliver rigtig sjov når Facebook skal til at censurere fake-news fra kunstig intelligens computer.

  Den svarer fuck you

  Kommentar by k.m. — 12. oktober 2020 @ 18:03

 71. Ja, det bliver kunstig “intelligens” mod kunstig “intelligens”. Et race mod bunden.

  Kommentar by Bent A — 12. oktober 2020 @ 19:02

 72. I dagens udgave af EB fortælles der om det af de gamle partier NEDSKÅRNE OG RUNDBARBEREDE sundheds- eller sygdomsvæsen. Der er tale om voldsom overbelægning, så patienter må ligge på gangene, i kælderrum eller vaskerum. Der mangler senge så syge må afvises. Og der er mange andre problemer. Og psykiatrien er nødlidende.

  Også klagesystemet har Lars Quisling & co. kørt i sænk, så både patienter og pårørende er prisgivet hvis der er uduelige læger og sygeplejersker i en afdeling. Som det iflg. flere kilder er tilfældet f.eks. på enkelte hospitaler i København og i psykiatrien Åbenrå-Haderslev mv.

  Nye dramatiske forringelser er på vej til universitetshospitalerne.

  Kommentar by Bent A — 12. oktober 2020 @ 19:18

 73. Regeres vi af tosser eller er det os der intet forstår? Afstanden mellem mink skal være mindst 8 km i fugleflugtslinje. Men mellem mennesker er det nok med 1 m eller ½ m. Iflg. Brostrøm og Chrborg.

  På nettet er der nu tre særlig interessante artikler: “Derfor hader de Trump”, “Kulturradikale smadrer Danmark” og “Monumentalt svigt af DF”. Og så er der noget om hvordan Sverige er som et korthus der braser sammen. Om et år eller to vil der være tale om en statsbankerot, både kulturelt og økonomisk. Nedturen foregår nu i lyntempo.

  Kommentar by Bent A — 12. oktober 2020 @ 20:16

 74. Jeg kender udmærket området og det nævnte kryds – Når man i bil kører på Åby Ringvej (fra syd mod nord) passerer man det omtalte T-kryds. Som områdekendt billist koncentrerer man sig hovedsagelig om at observere den trafik som i venstresvingsbanen fra Edwin Rahrs Vej svinger ud på Åby Ringvej; det er her man oplever livsfarlige araber-typer (i venstresvingsbanen fra Edwin Rahrs vej) i sidste øjeblik kører overfor rødt ud på Åby Ringvej, derfor har man sit fokus her, alt som den dræbende bilist har forklaret. Og jeg forstår ham godt, for mam er skide nervøs for de mangfoldige trafikale påfund, fra idioterne fra gellerupområdet som kører ud her!

  På modsatte side er der gennemgående cykelsti og fortov og tæt krat (som skjuler boligområdet mod øst) – Man ser så godt som aldrig fodgængere på dette fortov – Imidlertid er der fra nævnte boligområde en næsten skjult stiforbindelse fra Ryhavevej; den fører til fodgængerovergangen der passerer Åby Ringvej, herfra kommer der, ud af den blå luft, spurtende motionsløbere, formentlig for at nå frem til stiområderne i den grønne kile ved Skjoldhøjkollegiet (nord for Gellerupparken) og videre til skoven vestud.

  Den stakkels dræbte kvinde har garanteret respekteret det grønne gå-over-tegn, og der er selvfølgelig ingen undskyldning for at bilisten påkører hende med de deraf fatale følger.

  Ingen forsvar for bilisten! – Jeg prøver blot at beskrive den gennem perverterede situationen i det pågældende kryds – Og til byrådsmedlem Thomas Medom (Gift med Louise og sammen har de en datter og en søn) som har udtalt sig i denne sag, vil jeg blot tilføje: Hvis du ellers kan få fingrene ud af røvhullet mister Medom, så brug din fidele energi på at få etableret en fodgængerbro over Åby Ringgade på det pågældende sted – Det kan kun ske for langsomt!

  Kommentar by T. Flodur — 12. oktober 2020 @ 20:58

 75. Århus æææælsker mulitikultur.
  Case closed.

  Kommentar by Bilka — 12. oktober 2020 @ 21:26

 76. Politistationer under raketangreb og betjente brugt som skydeskiver: »Det er en territorialkrig på Republikkens jord«
  Weekendens angreb på en politistation i Paris med jernstænger, petanquekugler og fyrværkeri kommer et par dage efter det bestialske overfald mod to betjente. Nu gør præsident Macron, der i forvejen havde blæst til offensiv mod betonforstædernes parallelsamfund, klar til at skrue bissen på, forbyd islam i Frankrig og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. oktober 2020 @ 21:54

 77. Er det muslimer?

  Alt var tilsyneladende nøje planlagt, da operationen lørdag aften kort før midnat gik i gang. Først forsøgte »infanteriet« – en gruppe på omkring 40 bevæbnet med jernstænger og petanquekugler – at trænge ind på politistationen.

  De få betjente på vagt nåede – heldigvis for dem – at blokere indgangen. Så begyndte et timelangt bombardement med tungt fyrværkeri, mens ilden blev besvaret med tåregasgranater. Krigen var brudt ud i Champigny-sur-Marne – en forstad den sydøstlige udkant af Paris.

  Krig var i hvert fald det ord, som en række franske politikere valgte at bruge om den dramatiske episode dagen derpå – ikke kun i oppositionen og på den sædvanligvis lov og orden-fikserede højrefløj, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. oktober 2020 @ 21:56

 78. Et spørgsmål som intet har at gøre vandvids bilisterne:
  Er der nogen, der ved hvem, der var hvem ved slagsmålet i Otterup?
  At der var muhamedanere indblandet, er jeg ikke i tvivl om.
  Politi og presse dækker som sædvanlig etnicitet.
  Var der muslimer mod muslimer?
  Eller muslimer mod danskere.

  Kommentar by Mogens Christiansen — 12. oktober 2020 @ 22:32

 79. PS til 20.16: Nå, iflg. DR skal AFSTANDEN MELLEM MINK være mindst 7.8 km. Er den 7.7 km skal minkene aflives, selvom de er raske. Det lyder som om vores regering er i besiddelse af en slags overjordisk visdom, en matematisk viden som selv Einstein manglede indsigt i. Det må være os danskere der er de tossede og dumme, for det er jo tydeligt at vi regeres af genier i besiddelse af en guddommelig indsigt i forskellen på 8.0, 7.8 og 7.7 km. Men så fik vi da det opklaret.

  Kommentar by Bent A — 12. oktober 2020 @ 22:39

 80. Kommentar by Mogens Christiansen — 12. oktober 2020 @ 22:32

  Notarius har researchet lidt på historien; begge voldsepisoder hører sammen, men der er underligt stille på FB og i de lokale medier og hos deres stedkendte brugere.

  Meget underlig sag, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. oktober 2020 @ 22:41

 81. # Flodur, 20.58: du skriver at du forstår den dræbende bilist ??? Og at der ingen undskyldning er for ham? Kan vi få en forklaring, véd du hvad der skete?

  Kommentar by Bent A — 12. oktober 2020 @ 22:43

 82. Bent A – 22.39 – og glem ikke brostrøms ide om, at virus først rigtigt smitter ‘efter 15 minutter’ 🙄 Dvs, hvis man forlader et rum, hvor man har opholdt sig m andre, så skal man forlade det inden påbegyndelse af minut 16. . Og først var afstanden 2 meter, så reduceredes den til 1 meter. Unge må godt feste og drikke og dyrke sex på kryds og tværs, men gamle på plejehjem har ikke længere besøg, og alle fællesarrangementer er aflyst! Derfor er mange gamle døde under corona, især blandt demente, for de kunne ikke klare ensomheden.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 12. oktober 2020 @ 22:51

 83. # N.U. kl. 21.54: ANGREB PÅ POLITISTATION.

  Det er ret overraskende at migranterne kun var bevæbnet med fyrværkeri, jernstænger og jernkugler. Men nu har de vel så lært at næste gang må de hellere medbringe medbringe patroner og mere effektive våben? Og politiet har vel indset at der altid skal være bevæbnede vagter klar til selvforsvar døgnet rundt. Det bliver efterhånden en dyr berigelse. Men hvis Frankrig spørger Pernillerne, Pia Dyhr og især Jelved og Zenia til råds, findes der nok en løsning.

  A pro pos vores egne mange helt eller delvis nedlukkede politistationer, så er der flere byer i Danmark hvor borgerne føler sig utrygge pga. det manglende politi. Og i de små container “politistationer” som regeringen vil opstille hist og pist, vil der oftest ingen politi-folk være tilstede, bl.a. fordi det er meget utrygt at opholde sig i disse containere af blik og flamingo-plastic.

  Det var sørme godt at landbetjentene mv. blev sparet væk.

  Kommentar by Bent A — 12. oktober 2020 @ 23:09

 84. ” L. J., 22.51: Ja, du har helt ret. Brostrøms sludder og vrøvl om at tæt samtale først smittede EFTER et kvarters forløb, beviser jo at klovnen udtaler sig om ting han ikke aner noget om. Fra starten af har han gættet sig frem. Han burde have været fyret på gråt papir juni, juli eller senest i august, hvor han allerede havde dummet sig en del gange. Hans dårlige rådgivning har været til skade for mange. Og det er da til grin efter advarslerne i 2015, 16, 17 og 18 at sundhedsstyrelsen og beredskabsstyrelsen var helt uforberedt. De burde tilbagebetale en stor del af deres løn.

  Kommentar by Bent A — 12. oktober 2020 @ 23:22

 85. Why you have these situations is because the musims and niggers do not get their driving licenses as the regular people. If they did they would respct the laws, because everyone know with a half brain cell what it takes in time, money and energy to get a license.

  That this happens is the norm but the beta cucks, the traitors and the pedophiles so not write stories about this because it is not the commie norm to tell the people what is going on. If people woke up theyt would not vote for commie garbage, traitors, garbage, pedophiles and satanists. scum that should be treated as traitors on the spot. i wonder why the ugly commie slut mette fredriksen has an army of security but the common people have to do with fat, retarded and inbreeded police that lie, steal and are shy of work they get paid for. metter fredriksen is an ugly commie liar slut.

  how many white citizens have to die because of niggers and muslims?

  Where do you get the mney to bvuy a luxury BMW or Benz? The latest ampng these garbage apes is that they put on a fake foreign licemse plate. that way they can drive like the muslim inbreeds they are and the beta cuck police do not stop those with foreign plates. If they did they would realize that it is muslim scum and garbage that are criminals and speak Danish, well, a ghetto ape to speak fluently and correctly is a big step. requires normal IQ.

  Kommentar by Erwache — 12. oktober 2020 @ 23:54

 86. Jeg ved intet om hvordan corona smitter fra dyr til dyr / fra dyr til menneske / fra menneske til dyr, men det er meget suspekt, at raske minkbestætninger i 7,2 kilometers omkreds skal aflives, fordi fødevarestyrelsen har fundet få smittede dyr på en total afskærmet besætning!

  1. Hvornår har fødevarestyerelsen få bemyndigelse/kvalifikationer til testning?
  2. Hvordan coronatester man mink???
  3. Hvorfor bliver levende vilde flokdyr/-fugle ikke testet?
  4. Bliver der testet for corona-smitte i fjekræ-industrien?

  Det er MEGET få personer der har adgang til en minkfarm og de personer er nok ikke lige dem, der dyrker fest og stor social omgang med andre i hverdagen, da de jo alle ugens 7 dage, skal passe og pleje byrene.
  Min første tanke var foderleverandøren, men så skulle smittespredning være afgrænset geografisk til Nordjylland og ikke som nu, pludselig at dukke op i Midtjylland.

  Jeg har mange tanker derom, men alle ender i e´t af to:

  1. Veganer/vegetarer/venstrefløjsere/dyrerets-forkæmpere har brugt coronavirus som kemisk våben
  2. Venstrefløjen udnytter deres overrepresentation i styrelserne, til at nedlægge privat erhverv. Her et af Danmarks største eksporterhverv

  – og hvis ikke et af to er tilfældet, vil jeg meget gerne have svar på mine fire spørgsmål!

  Ps.
  Det er i øvrigt meget mærkeligt, at mink testes testes, når slagtedyr, der transporteres og konsumeres, ikke testes???

  Kommentar by M.S. Carstens — 13. oktober 2020 @ 00:30

 87. Bent A — 12. oktober 2020 @ 22:43

  Du misfortolker eller misforstår det jeg skriver – Og nej, jeg har ikke yderligere at tilføje.

  Kommentar by T. Flodur — 13. oktober 2020 @ 00:39

 88. Bent A — 12. oktober 2020 @ 23:09

  Jeg lagde en fin video af angrebet ind i OT

  Danskerne kan roligt glæde sig til nytåret. Der er taget hånd om beskydning af personer.

  “§ 119 b. Den, der med genstande angriber nogen af de i § 119 nævnte personer, straffes med fængsel indtil 8 år.”
  ———————————————————
  “Det er derudover væsentligt for trygheden i samfundet, at folk kan færdes frit på gaden, uden at frygte for pludselig at blive beskudt med fyrværkeri eller lignende.”

  Hvad med politistationer? Der var kraftig beskydning af én i Frankrig.

  https://www.youtube.com/watch?v=LUiVh-nApFE

  Kommentar by tavsen — 13. oktober 2020 @ 01:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper