13. oktober 2020

J. Zuschke om ‘den mentale aids’: “… lader politikerne tro, at det, som gør dem syge, også er kuren”

Når den yderste venstrefløjs mange aktivister opfinder et nyt hashtag, afspejler det sig 1:1 i massemedierne. For min skyld kan man godt diskutere eksempler på ‘uønsket seksuel opmærksomhed’ begået i et andet årti, hvis blot politikerne havde styr på det essentielle. Før det sker, må #Metoo betragtes som fokusflytning. Læserbrev af adm. leder Jonas Zuschke i Jyllands-Posten – Regeringen lover og lover, men intet sker.

“Et nyt folketingsår begynder, og det betyder mere af det samme. Regeringen lover en masse, og det sker ikke. Det er også okay, for sådan er politik. Det er en kamp om marginaler, procenter og din stemme.

Af alle de emner, som den politiske sfære dækker over, er der et eneste, som er særligt vigtigt, nemlig befolkningsudskiftningen. Europa forandres til noget uigenkendeligt.

Netop her har den siddende regering markeret sig som glimrende ‘kæftværkere’. Udlændingedebatten kører konstant, og flere socialdemokrater markerer sig igen og igen om emnet. ‘Nej! Sharia skal aldrig have plads i Danmark!’ skriver integrations-og udlændingeordføreren på sin facebookside og supplerer senere med en beskrivelse af migrantkrisen i 2015, som ville være en god DF’er værdig. Det er bare ord. Husk det.

Uanset hvor meget de skærper retorikken, uanset hvor meget de lover dit og dat og har ‘hørt og forstået dine bekymringer’, så sker der intet. Selv et sjældent forsøg på handling vil ikke betyde nogen forskel, for politik er blevet en kamp om marginaler, procenter og din stemme. Ingen af delene kan påvirke noget så fundamentalt som en befolkningsudskiftning.

Det værste er, at politikerne selv tror på, at de kan gøre noget. Det er ikke, fordi de er dumme eller onde, men fordi de er syge. Den mentale aids har spredt sig til størstedelen af aftenlandets politikere. Deres immunforsvar er inficeret, og virussen lader politikerne tro, at det, som gør dem syge, også er kuren. Mere af det samme skaber mere af det samme, men de ser det ikke, for de er syge.

Med stålsat blik fortæller ministre og ordførere, hvordan de vil gå til det yderste. Men når det yderste er begrænset af internationale konventioner og såkaldte menneskerettigheder, forbliver det en kamp om marginaler og procenter. Lyt til dine bekymringer for fremtiden og til politikerne. Hvad stoler du mest på?.”

(Guillaume Faye 1949-2019; Foto: Vimeo)

Apropos: ‘mental aids’.

The present situation can be explained, almost clinically, as a sort of ‘mental AIDS.’ Our present afflictions come from the virus of nihilism, which Nietzsche foresaw, and which has weakened all our natural defenses. Thus infected, Europeans have succumbed to a feverish self-extinction. They have voluntarily opened the city gates. The primary symptom of this disease is ‘xenophilia:’ a systematic preference for the Other rather than for the Same. A second symptom is ‘ethnomasochism,’ a hatred of one’s own civilization and origins. A third is emasculation [dévirilisation], or what might be called the cult of weakness and a preference for male homosexuality. Historically proven values associated with the use of force and a people’s survival — values associated with honor, loyalty, family, fertility, patriotism, the will to survive, etc. — are treated today as ridiculous shortcomings. This sort of decadence owes a good deal to the secularization of Christian charity and its egalitarian offshoot, human rights.” (Guillaume Faye, 2006)

Oploadet Kl. 00:27 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114031/trackback

15 Comments »

 1. SÆRDELES KLOGE ORD FRA EN MAND MED EVNEN TIL KLAR OG SKARP TÆNKNING, OG MED FORNUFT I BEHOLD,

  Kommentar by Bent A — 13. oktober 2020 @ 00:43

 2. Den samme melodi har lydt i adskillige årtier. For over 25 år siden udtalte Thorkild Simonsen: “Glistrup begynder jo desværre at få ret. Jeg kunne ikke lide de voldsomme udtryk, han brugte, men der er jo kommet mange til. Jeg vil gerne påtage mig en del af skylden for, at han blev afvist. Jeg hørte selv til dem, der ikke troede på, at der ville komme så mange udlændinge til landet, og at de ville blive så mange, at det giver problemer. I dag kan jeg holde til at sige det uden at komme galt af sted – jeg skal jo ikke genvælges, men holder snart som politiker.” Imidlertid kom Simonsen i høj grad tilbage og blev indenrigsminister, men trods alle ordene tog han som bekendt ikke konsekvensen og praktiserede Glistrup-politik, men kun de vanlige utilstrækkelige symbolhandlinger. Altså også et udtryk for den velkendte frase, at “populisterne har ret i deres kritik, men ikke i deres løsninger”. Så man narrer hele tiden vælgerne ved at give ret, og vil dog alligevel kun “imødekomme” kritikerne ved at løse problemerne, som om de er af den elitære tolknings lettere genre. Hvis de herskende virkelig tager populist-diagnosen alvorligt, er de altså idioter og praktiserer uendeligt “goddag-mand-økseskaft” over for virkeligheden.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 13. oktober 2020 @ 00:56

 3. SÆRDELES KLOGE ORD FRA EN MAND MED EVNEN TIL KLAR OG SKARP TÆNKNING, OG MED FORNUFT OG RETSKAFFENHED I BEHOLD. For det er sandt og rigtigt det han siger. For de boblende, rablende og overvældende mængder af idioti, vanvid og galskab der er ved at omringe og opsluge os, kan vel snart ikke skyldes andet end en virus der smitter gennem luften og giver hjernebetændelse? Måske en muteret hundegalskabs-virus?

  Der synes jo ikke længere at være nogen ende på vanviddet. Det er næsten som om alverdens vulkaner er begyndt at udslynge viruspartikler. I det ene store udbrud fra store og små vulkaner vælter virusserne ud i store formationer på størrelse med kæmpemæssige blomkålsskyer. Ganske vist er de usynlige, men det bliver de ikke mindre farlige af.

  Foreløbig synes disse skyer især at være dalet ned i Berlin, Stockholm, Paris, London og København samt visse amerikanske storbyer.

  Hver gang noget ondt er sket, siger politikerne og feministerne, at det er totalt uacceptabelt. På grund af deres åndelige febervildelse tror de at ordene er en trylleformular som får problemerne til at gå væk. Og fordi de er så syge og åndsformørkede som de er, tror de at masseindvandring og barbari er lig med berigelse.

  Hundegalskab hos mennesker kræver normalt at man er blevet bidt af en gal hund. Men hvis virussen er muteret er det måske nok at man har passeret en hund. Sikkerhedsafstanden er måske op til et par kilometer.

  Det bedste råd man kan give politikerne og feministerne er at opsøge en dyrlæge hurtigst muligt, for at få noget modgift. For hundegalskab er en sygdom hvor dødeligheden er ca. 99.9 procent. Hjernen nedbrydes langsom eller hurtigt, men altid sikkert.

  For samfundet vil det være bedst at alle vores 179 politikere og alle DR-journalister hurtigst muligt går i selvisolation. For meget tyder på at galskaben også kan smitte fra menneske til menneske.

  På eet enkelt lille punkt kan man måske være en smule uenig med Jonas Z. eller G. Faye. De fleste politikere er utvivlsomt syge, meget syge, men at ingen af dem er dumme eller onde, er måske lidt usikkert? Men det selvfølgelig rigtigt at der måske er langt mellem de dumme og onde. Men det kan jo også være at der er flere end vi tror, fordi deres dumhed og ondskab kan være svær at skelne fra hundegalskab?

  Kommentar by Bent A — 13. oktober 2020 @ 01:18

 4. Ja, syge – jeg er ikke i mit snart lange liv stødt på nogen “sexisme” udover den muslimske. De landskadelige Radikale har mere brug for “sexismen”, end den har brug for dem

  Kommentar by BB — 13. oktober 2020 @ 05:56

 5. Idiotisk nonsens fra en overtroisk klovn der tilbeder tysk filosofi, som er selve kendetegnet af kollektivisme. Kristendom er fremmed for Danmark, og selvom det på visse punkter ikke er lige så forkasteligt som dens afskyelige søskende vrangforestilling Islam, så er det stadig ikke-dansk, og komplet svaghedstilbedende. Fri os alle fra al mellemøstlig overtro.

  Kommentar by Abraham var hanrej — 13. oktober 2020 @ 08:09

 6. Omgivende blog er ikke en diagnose af sygdommen. Det er en beskrivelse af sygdommens medfølgende vigtigste symptomer. Sygdommen er kapitalismens rå griskhed parret med en ubegrundet pervers idé om ‘globalisme’: Utopien om de menneskelige racers basale sammenhold, fredelighed og fordragelighed – Hvis jeg er god ved dig, vil du også altid være god ved mig! Kald det gerne mental aids.
  Kapitalismens rå griskhed stopper først når de mægtigste kapitalister har udslettet hinanden og hovsa, jorden røg sgu’ også med i kampens hede. Sygdommen er opskriften på næste verdenskrig.

  Kommentar by Gustav Jensen — 13. oktober 2020 @ 08:35

 7. Venstrefløjen er jo de ubegavedes plaprehal, intelligensen stiger, jo længere man bevæger sig til højre, hvorefter den pludselig falder kraftigt, lige før cirklen er sluttet, og man ender som ubegavet venstrefløjser igen..

  Kommentar by Hul igennem? — 13. oktober 2020 @ 09:12

 8. Vedr. mental AIDS så har Den canadiske prof. I evolutionær psykologi, Gad Saad har lige udgivet bogen “ The Parasitic Mind: How Infectious Ideas Are Killing Common Sense” hvor han har udgangspunkt i hvor parasitter i naturen kan inficerer et dyrs nervesystem så det ikke kan forsvarer sig imod en fjende. Det kan faktisk blive tiltrukket af en fjende pga. en parasit har sat sig i nervesystemet. Han bruger disse parasitinfektioner som et billede på hvordan mange ideer udvikler sig på universiteterne til noget som angriber samfundet og hvor det ikke kan forsvarer sig. Universiteterne er central for udviklingen af parasit sindstilstanden/mental AIDS. https://www.amazon.com/Parasitic-Mind-Infectious-Killing-Common/dp/162157959X/ref=sr_1_1?crid=KF23XKWE6D8C&dchild=1&keywords=gad+saad+the+parasitic+mind&qid=1602575837&sprefix=Gad+saa%2Caps%2C245&sr=8-1

  Kommentar by CCC — 13. oktober 2020 @ 10:04

 9. Vil vove at påstå at kapitalisme som er produktion, marked, handel, køb og salg, ikke kan undværes hvis god økonomi og social velfærd ønskes. Men det er rigtigt at der skal et ægte, oplyst og direkte demokrati til at forhindre kapitaliske udskejelser. Desværre er vores nuværende demokrati hverken ægte, oplyst eller direkte.

  Kommentar by Bent A — 13. oktober 2020 @ 10:12

 10. Globalismen er en syg og pervers ideologi på linje med kommunisme, nazisme og islamisme. FN ønsker hele verden omdannet til et rige styret af FN, hvor islamiske stater er i flertal. Det har journalisterne hos DR og Pølletiken endnu ikke opdaget. F.eks. er S-Arabien i spidsen for udmøntningen af menneskerettighederne.

  Kommentar by Bent A — 13. oktober 2020 @ 10:20

 11. #8
  G.Saad er vaerd at lytte til,og laese, men er denne viden for sent?

  Kommentar by dunk — 13. oktober 2020 @ 11:01

 12. all these references to historic times. live in the present and not in some garbage reference from past when men were men and women were women that has no link to present, no one heard of raping of white women, detonations, shootings in broad daylight and torching of cars and school back then. get your act together and if you do not have anything important to report then do not report. the whole idea is to move faster than legacy media and report things that they do not do and be inline with the present. beat the commies. network, prepare, be focused and stay safe.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 13. oktober 2020 @ 16:16

 13. Ifølge Marx vil kapitalismen altid stræbe mod få monopoler. Eksempelvis dominerer få IT-firmaer efterhånden hele verden, Microsoft, Google, Apple, Oracle etc.. Jo færre monopoler, desto mere kapital hobes op; som altid kun vil have mere kapital. Om det så skal koste en verdenskrig om markedsandele. Mekanismen er næste uden for menneskelig kontrol, fordi de som har pengene besidder også den effektive magt. Tæm kapitalismen og befolkningstilvæksten – og freden vil sænke sig.

  Kommentar by Gustav Jensen — 13. oktober 2020 @ 17:51

 14. Monopoler er oftest et udslag af mangel på ægte demokrati. I diktaturer og skin-demokratier er monopol-lovgivningen utilstrækkelig eller den håndhæves bare ikke.

  Men vi er måske kommet dertil hvor vælgerne/borgerne ikke bekymrer sig om demokratiets tilstand, fordi de ikke forstår at forsvinder det ægte folkestyre, er nationen på vej mod tilstande fulde af magtmisbrug, vanvid, ufrihed, elendighed og rædsler.

  Kommentar by Bent A — 13. oktober 2020 @ 21:08

 15. Det Radikale Venstre har fået AIDS…

  Kommentar by Revisoren — 14. oktober 2020 @ 12:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper