13. oktober 2020

Mænd i dametøj: Nescafe Azera – “This is more than a tin of coffee – It’s an expression of identity’

De fleste programmer på Radio4 er ensrettede. Når Dagen i dag på Radio4 inviterer en person til at være nyhedskommentator, så er der i reglen intet at komme efter for højreorienterede. I går var det ph.d.-studerende Tenna Foustad Harbo, der forsker i alternativer til neoklassisk økonomisk tænkning. Som det lyder i foromtalen: “… hvordan viden kan bruges i aktivistiske bevægelser til at skabe forandring”. En forskeraktivist. Igen.

Fri markedsøkonomi er på ingen måde perfekt, men erstatter man markedets usynlige hånd med politiske pegefingre, så bliver resultat værre. Det er sådan set det eneste, man ved med sikkerhed. Når profitdrevne virksomheder hopper på identitetshysteriet, så er problemet ikke kapitalisme (mere et vilkår, end en ideologi), der blot afspejler den kollektive bevidsthed. Vil man undgå Nescafe Azero identity-udgaver, så må man skabe en virkelighed hvor folk flest forbinder ideen om 67 kønsidentiteter med det rene nonsens. Man må genetablere den sunde fornuft, så flest muligt reagerer som en naiv Crocodile Dundee (1986), efter han på en New York-bar havde flirtet med en maskulint udseende ‘kvinde’: “That was a guy! He dressed up like a Sheila!!”

(Reklame for Nescafe Azera Americano, 2020; Foto: Facebook)

Oploadet Kl. 10:26 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114067/trackback

16 Comments »

 1. Jeg savner dengang, en mand var en mand, og en bøsse var noget man skød med, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 13. oktober 2020 @ 10:45

 2. Hvis man er nødt til at udtrykke sig via sin kaffe så ved man at topmålet af højrøvethed er nået.

  Selvbevidst navlebeskuende tomhed!

  Kommentar by Santor — 13. oktober 2020 @ 10:56

 3. “Når profitdrevne virksomheder hopper på identitetshysteriet”

  Det er faktisk mit indtryk, at mange af de helt store kæmpekoncerner faktisk er skabere af, om ikke i hvert fald finansierer grupperingerne bag, mange af de her psykotiske trends i tiden, som en del af NWO/Agenda21/folkeudskiftnings-agendaen.

  Det fremgår ret tydeligt, at flertallet af dem ikke har noget andet dybere formål, end at fortsætte den populations termination som feminismen så succesfuldt initierede, specielt i den hvide races tilfælde.

  Nescafé er ejet af fødevaregiganten Nestlé, kendt for deres mange tilfælde af børne- og slavearbejde, samt deres massive aftapning af vandet i Californiens undergrund, selv under tørke-restriktioner gældende for alle andre.

  De har, som det også er tilfældet med de fleste andre store koncerner, en udpræget interesse i at få en ny forbruger demografi, der så tydeligt har markeret sig, i forhold til en stærkt reduceret impuls kontrol.

  Kommentar by Kimski — 13. oktober 2020 @ 11:21

 4. Mit problem med den her slags markedsføring er ikke at det er “identitets-politisk”.

  Mit problem med det er deres konstante og åbenlyse had overfor den traditionelle hvide/europæiske kernefamilie.

  Kommentar by Peter Nielsen — 13. oktober 2020 @ 11:51

 5. Ja, ideologisk nonsens, løgn og feministisk egoisme og kortsyn er pt. de største trusler mod Europas lande.

  Kommentar by Bent A — 13. oktober 2020 @ 13:27

 6. # Peter Nielsen, 11.51: Ja, de gamle politiske partier synes at gå ind for kommunistisk familie-politik. De feminister som styrer familie-, skilsmisse- og børneværns-bureaukratierne synes alle at være fjender af både kernefamilier, mænd og børn. Opsplittede familier, enlige mødre, retsløse tyranniserede mænd og faderløse, retsløse børn og unge er tilsyneladende feministernes ideal.

  I familie-systemerne er mænd/fædre i årtier blevet diskrimineret på det groveste, mens kvinder/mødre er blevet favoriseret vildt og skamløst. Hele familiesystemet er pilråddent, og det er skyld i tusinvis af tragedier.

  Kommentar by Bent A — 13. oktober 2020 @ 14:08

 7. Det er kun godt med den slags reklamer, for jeg tror helt seriøst ikke at der findes en eneste person på hele planeten (trans eller ej) som ikke kan gennemskue at det er et firma som forsøger at score lidt billige woke-point på at lefle for dem, og de vil nok snarere blive stærkt provokeret af det end købe produktet.

  Tænk på LGBT miljøet herhjemme og i udlandet som længe har protesteret imod “pink-washing” som grundlæggende er det samme = Firmaer der leger homoseksuelle til gay pride parade og maler deres logoer regnbuefarvede for at score penge.

  Pointen er at jo mere firmaerne overdriver med alt det woke pis, jo før vil folk få nok af det. Det er iøvrigt utroligt at de firmaer bliver ved, man skulle næsten tro at de konkurrerede om hvem der kan miste mest omsætning hurtigst muligt.

  Kommentar by Per — 13. oktober 2020 @ 15:27

 8. Det her er iøvrigt en bestilt reklame på ekstra bladet forklædt som en artikel om en heltemodig svensk instruktør der gør op med kvindesynet hos en gruppe mænd i en lille svensk by, prøv at læse det og spørg dig selv om du får lyst til at se den serie: https://ekstrabladet.dk/tv/tv_underholdning/stjerneinstruktoer-bag-ny-hbo-nordic-storserie-et-opgoer-med-kvindehad-sexisme-og-patriarkalske-strukturer/8320967

  Jeg håber virkelig at ekstra bladet fortsætter ned af den vej, så kan der da ikke være mange argumenter for mediestøtten tilbage.

  Kommentar by Per — 13. oktober 2020 @ 15:33

 9. PS, gæt selv hvilken baggrund de onde kvindehadere mon har i den svenske serie…

  Kommentar by Per — 13. oktober 2020 @ 15:38

 10. Just boycot anytjing that garbage thinks they came up with something “smart”. They need you to buy their garbage. let the niggers, commies and muslims buy it. Then we will see how it goes. I would fire all asswipes that are in marketing. it is hard to find a human with lower iq. when you do not qualify in any other nische you become “marketing”, since you are true garbage.

  Kommentar by Erwache — 13. oktober 2020 @ 16:00

 11. 67 stk. kønsidentiteter er alt for indsnævret.
  Den 4. dimension – tiden – mangler.

  Et hankøntegn er for lidt og simpelt. Der mangler inklusion, diversitet, multikulturalitet og international substral.

  Hankønstegnets pil skal vor unge virile være mindst dobbelt tyk og dobbelt så lang, for mænd, der er til 2 kvinder på een gang, skal der være 2 pile. For oldinge skal pilen være en bedrøvelig tynd nedhængende bue.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 13. oktober 2020 @ 17:42

 12. Mon Soros er storaktionær i Nestlé?

  Kommentar by Revisoren — 13. oktober 2020 @ 17:47

 13. Folk skal begynde at sige fra overfor LGBT+ som er en gren af marxisme for homoseksuelle.

  Det lidt ligesom Feminisme idag.

  Kommentar by KineserSnot — 13. oktober 2020 @ 18:43

 14. Per — 13. oktober 2020 @ 15:27

  Jeg håber at folk vender sig imod ikke bare de globale virksomheder, men også imod hele den modbydelige LGBTQAP-agenda.

  Kommentar by Peter Nielsen — 13. oktober 2020 @ 21:11

 15. Endnu en global virksomhed blev føjet til min private boycot-liste.
  Husk hvordan det gik Gillette.

  Kommentar by Bastardo — 13. oktober 2020 @ 22:50

 16. Jeg lagde lige mærke til det gule logo til venstre for dåsen (kvindetegnet med horn i panden) mon det er tegnet for en moderne vestlig feminist?

  Jeg gad egentlig godt at se en liste der forklarer alle de forskellige tegn, DET må sateme være en dumpsterfire af den anden verden når de skal sætte ord på alle 97 varianter af deres indbildte køn, eller hvor meget de er oppe på nu.

  Kommentar by Per — 13. oktober 2020 @ 23:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper