14. oktober 2020

Radikale Robsøe om sin krænker, året efter: “Har i dag været på roadtrip med denne dejlige mand….”

Først var det Lotte Rod, der følte sig intimideret seksuelt af Morten Østergaard. Så var en 21-årig praktikant, og den tredje viste sig at være Katrine Robsøe, der i lighed med Morten Østergaard er valgt i Østjyllands Storkreds. Overgrebet fandt angiveligt sted i 2015, og at dømme efter de mange Facebook-opdateringer, så forblev de bedste venner. De kunne køre til valgarrangementer sammen, og hun hyggede sig i selskab med ‘denne dejlige mand’. Morten Østergaard bør undskylde hver dag resten af livet. Men ikke til Katrine Robsøe.

(Århus Radikale Ungdom på Facebook, 16. april 2016)

Det skete, da jeg var studentermedhjælp i partiet i 2015. Og jeg anmeldte det til ledelsen internt, skriver 29-årige Katrine Robsøe, som i dag blandt andet er integrations- og erhvervsordfører i partiet.” (TV2 Online, 12. oktober 2020)

Har i dag været på roadtrip med denne dejlige mand for at deltage i regions- og storkredsmøde for Radikale Venstre i Østjylland. Mængden af latte og lakridser fejlede bestemt ikke noget!
Den største diskussion i bilen var, hvis skyld det var, at vi kørte forkert to gange -Morten med kortet eller mig ved rettet?”
(Katrine Robsøe på Facebook, 26. maj 2016)

(Katrine Robsøe på Facebook, 28. maj 2016)

“Når man selv er offer for en rigtig seksualforbrydelse, så virker det ærligt talt efterhånden fuldstændig grotesk, at man skal sidde og se på, hvordan diverse højtuddannede, velbeslåede middelklassekvinder i disse dage koketterer med at være ’seksuelt krænkede’ over noget, man aldrig – hvis man ellers er ved sine fulde fem – kan kalde for andet og mere end upassende tilnærmelser.” (Kristian Ditlen Jensen, 13. oktober 2020)

Oploadet Kl. 10:11 af Kim Møller — Direkte link83 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114114/trackback

83 Comments »

 1. Partiet er parat til hvad som helst for at beholde magten, baglandet bakker op om Sofie Carsten Nielsen.

  Det her er pinligt, især når vi kender partiets holdning til Islam, hvor man virkelig kan snakke om krænkelser.

  Kommentar by k.m. — 14. oktober 2020 @ 10:37

 2. Mærkeligt at Østergård ikke fik gjort noget ved sine tænder, som den charmetrold han var. Olof Palme fik helt renoverede tænder i 1968, så han var parat til rampelyset. Måske har Østergård helt forladt ideen om et offentligt liv https://www.document.no/2013/01/03/barbiedukken-og-olof-palmes-taender/

  Kommentar by BB — 14. oktober 2020 @ 10:47

 3. Jeg kan forstå på mine Facebook “veninders” kommentarer at enhver form for tilnærmelser fra de 90% af mændene, som de selvovervurderende kvinder opfatter som værende “under middel” er at regne som sexisme.

  Kommentar by Træt — 14. oktober 2020 @ 10:49

 4. Morten Østergaards adfærd har været så grænseoverskridende over for kvinder, når han har været beruset, at Det Radikale Venstre blev nødt til at have en oppasser på ham ved festlige lejligheder

  Det skriver Det Radikale folketingsmedlem Ida Auken i et langt facebookopslag onsdag.

  ‘Jeg bad udtrykkeligt Sofie Carsten Nielsen om at gribe ind over for Morten Østergaard. Svaret til mig fra ledelsen dengang var, at man var begyndt at mandsopdække Morten og lægge ham i seng, når han blev for beruset. Jeg sagde, at det mente jeg ikke var godt nok,’ skriver hun, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 14. oktober 2020 @ 10:58

 5. Det er ikke noget mærkeligt i at menige medlemmer af en sekt lov priser deres leder især hvis de gerne vil op i hierarkiet, lederen har jo enorm magt og kan bestemme om menige skal have ordfører poster = større chancer for genvalg

  Kommentar by Prebber — 14. oktober 2020 @ 11:05

 6. “Overgrebene” er en vel en metaforisk størrelse, Kim Møller, manden er kun dømt af gadens parlament; på den anden side krænker denne kvinde ham ved sit skønne udseende; sandelig vi lever i absurde zombie-tider……

  Kommentar by Moth — 14. oktober 2020 @ 11:26

 7. Lige nu er der pigeintriger hos de radikale, Ida Auken beskylder Sofie Carsten Nielsen for at lyve og for at dække over Morten Østergaard! Det ligner pige fnidder i min datters 3. Klasse! Hvornår begynder de at finde neglene frem og kradse hinanden! At tænke sig at de så gerne vil fremstå som de seriøse og at de faktisk er langt inde i maskinrummet og skulle foregive at styre landet! Hvor herre bevares!

  Kommentar by Den Nervøse — 14. oktober 2020 @ 11:34

 8. Det primære problem er, at al den slags personfnidder nu og fremover skal være i fokus frem for egentlige samfundsproblemer (herunder De Radikales egentlige brøde). JF Kennedy levede i en anden tid med større perspektiv, hvor man naturligvis bedømte politikere som politikere, så derfor huskes han for sine ord “Ask not what your country can do for you; ask what you can do for your country”. Havde han levet i dag, ville han blive husket for sine ord “If I don’t have sex every day, I get a headache”.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 14. oktober 2020 @ 11:42

 9. Shakespeare har fundet sin over-m/k udi dramaturgi: Ida Auken: Sofie Carsten talte usandt

  Nu går da hele folketingsgruppen ned med stress.

  Kommentar by traveler — 14. oktober 2020 @ 11:45

 10. Den er helt galt ovre i Sextinget.
  det er også galt her.
  http://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2020/10/dr-vrt-mads-aagaard-danielsen-tiltvang.html?m=1

  “SUTTESEX” I DET DEMOKRATISKE TALERØR DR.

  Kommentar by Charles — 14. oktober 2020 @ 12:11

 11. Rolig nu, ro på, husk at de Radikales formand i sidste uge har udtalt, at krænkeren stadig kan blive minister …

  Hvad er det man siger om gaven, der bliver ved med at give :-)

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 14. oktober 2020 @ 12:17

 12. Når jeg læser hende skrive ” der er ingen anden udvej med mediebevågenheden” så ser jeg en person der mangler en gud for at forstå det hele (rette intention og motivation) og især mediernes bedrag……

  Kommentar by Moth — 14. oktober 2020 @ 12:17

 13. https://www.dr.dk/nyheder/indland/80-procent-af-danske-journalister-stemmer-paa-r-s-sf-og-oe
  “Dansk journalister er de mest venstreorienterede i Skandinavien.

  Ifølge en ny undersøgelse, der blev præsenteret i dag på Nordiske Mediededager i Bergen, ville 80 procent af de danske journalister stemme ‘rød-grønt’, hvis der var valg i dag.

  I Sverige er tallet 77 procent, og i Norge 57 procent.

  Skal man tro undersøgelsen, tiltrækker de radikale flest danske journalister. Hele 30 procent af stemmerne blandt mediefolk går til Magrethe Vestager.”

  Med de tal in mente, må de fleste krænkere tilhøre den rød/radikale blok i medieverdenen

  Kommentar by k.m. — 14. oktober 2020 @ 12:22

 14. Lige nu behøver vi ikke gøre noget for at bekæmpe RV’s skadelige indflydelse på dansk politik, det klarer de helt selv! Hvis ikke det var fordi det er tragisk at se folk, som med en vis værdighed skulle være med til at lede landet, rykke hovederne af hinanden, så ville det ligefrem være morsomt!

  Kommentar by Den Nervøse — 14. oktober 2020 @ 12:23

 15. Må jeg anbefale de Radikale furier, at afgøre deres interne mellemværende med en solid catfight i et mudderbad?

  Eventuelt kan det transmitteres direkte på De Radikales egen TV-station Danmarks Radio…

  Kommentar by Revisoren — 14. oktober 2020 @ 12:24

 16. Er det rigtigt forstået, at Robsøe faktisk aldrig anmeldte Østergaard men at Auken dengang meldte det uden om hende?

  Kommentar by Zatopek — 14. oktober 2020 @ 12:28

 17. Sjaeldent har jeg set en kvinde med saa raedselsslagent et ansigstudtryk som den unge froeken der laener sig op ad de radigales liderbasse, uha og skraek, og hvad mon latte og lakridser daekker over, her er der definitivt brug for krisemanagement paa hoejeste niveau.
  Ufrivilligt komisk, den bemaerkning om hvis skyld det var at de koerte forkert to gange, naermest symptomatisk med denne retnings-forvirring…

  Kommentar by krassisten — 14. oktober 2020 @ 12:30

 18. Kommentar by Den Nervøse — 14. oktober 2020 @ 11:34..

  Pragtfuldt! Det var lige det jeg ventede på.
  Man kan sgu sige mange ting om kvinder, men de er totalt forudsigelige i deres simulerede uforudsigelighed.

  Vil man opnå noget er det omvendt psykologi der er vejen frem, og det ville du også have været klar over, hvis ikke du generelt var sådan en kikser, Morten Østergaard. Så fratager du dem også muligheden for at give den som offer bagefter, når det er dem selv der har været den udfarende part.

  Kommentar by Moth — 14. oktober 2020 @ 11:26.

  Spørgsmålet er om man overhovedet kan tale om egentlige, seriøse overgreb, når de implicerede kvinder mest af alt får det til at ligne en indbyrdes konkurrence om at få et offer-badge længe efter, i denne feministernes udgave af Politiske Pigespejdere.

  Det er jo ikke just den adfærd, der mest karakteriserer dybt traumatiserede, mildest talt.

  Kommentar by Kimski — 14. oktober 2020 @ 12:36

 19. En lettere aendret regel fra slagmarken: Never stop the enemy when he is FUCKING up….

  Kommentar by krassisten — 14. oktober 2020 @ 12:40

 20. Den krænkede er i sidste ende blevet Østergaard som sættes i gabestok over for hele Verden som en vammel liderkarl ingen vil have og får nervesammenbrud og ødelagt karriere.

  Kommentar by Zatopek — 14. oktober 2020 @ 12:41

 21. *Kimski 12:35
  Ja jeg undre mig også! Hvordan kan man være udsat for overgreb, for så at tage på roadtrip med krænkeren, for så nå det passer ind i karriereplanlægningen, pludselig at påberåbe sig krænkelsen? Det hænger ikke helt sammen. Men ok lad dem bare nedsmelte for åben skærm!

  Kommentar by Den Nervøse — 14. oktober 2020 @ 12:43

 22. DET RADIKALE PARTI HAR ALTID bestået af tosser, tåber, kommunister, folkefjender og landsforrædere.

  Nu er det så kommet ud i det åbne hvor tossede og tåbelige de er. Det kunne MSM have afdækket for mange år siden.

  Vi ser nu hvordan partiet er ved at gå i opløsning, måske især fordi rabiate feminister de senere år har fået så stor magt i dette sammenrend, at partiet er blevet endnu mere åndsformørket end det var i forvejen.

  Men partiet kommer selvfølgelig snart stærkt igen, for inden længe vil MSM igen bakke de radikale kommunister 100% op.

  Kommentar by Bent A — 14. oktober 2020 @ 12:48

 23. Med Ida Aukens seneste åbenbaring relancerer Det Radikale Venstre, nu som sæbeopera, Shakespeares drama King Lear – Snyd os nu ikke for afslutningen piger!

  Kommentar by T. Flodur — 14. oktober 2020 @ 12:55

 24. Lige nu er der pigeintriger hos de radikale, Ida Auken beskylder Sofie Carsten Nielsen for at lyve og for at dække over Morten Østergaard! >>> Kommentar by Den Nervøse — 14. oktober 2020 @ 11:34

  Mon Ida er sygemeldt for at genoverveje, om hun hoppede til det rigtige parti? Hun er på vej til en anden erkendelse. Hun udtalte for nogle år siden, at Pia Kjærsgaard havde ret i mange ting. Kan ikke huske, om det var på facebook eller twitter. Derefter blev hun lagt på is i Mads og Monopolet.

  Hun skulle have hoppet med Astrid Krag til S, det havde måske givet hende miljøministerposten

  Summa summarum, når over 100 mennesker i RV’s bestyrelse accepterer Sofies løgne, så må de påregne, at blive indkaldt igen og igen. Alle de rethaveriske har lig i lasten, derfor deres konstante klapjagt på de væmmelige højereorienterede.

  Kommentar by tavsen — 14. oktober 2020 @ 12:56

 25. https://journalisten.dk/altinget-stifter-anklages-for-sexisme-jeg-vil-gerne-sige-utvetydigt-undskyld/
  I et brev til direktøren beskriver nuværende og tidligere medarbejdere sexisme på Altinget. Flere anklager er rettet mod bestyrelsesformand og stifter Rasmus Nielsen, som beklager

  journalisten.dk/qvortrup-hyret-af-sin-svogers-redaktion-til-at-styre-p1-debat/

  Kommentar by tavsen — 14. oktober 2020 @ 12:57

 26. Mon ikke vi allerede nu kan fastslå, at mellem 90 og 99% af de påståede krænkelser ER DET RENE PJAT, eller stærkt forældede beskyldninger der går 10-15 år tilbage i tiden, og refererer til julefrokoster hvor de fleste deltagere var berusede. Til de u-seriøse beskyldninger hører også dem som udspringer fra visse feminister som gerne vil gøre sig interessante, som er lesbiske og føler sig krænket hver gang en mand kommer nærmere end fem meter, eller som er psykisk ustabile og mangler almindelig sund fornuft.

  Kommentar by Bent A — 14. oktober 2020 @ 13:09

 27. Jeg er også blevet krænket af Morten Østergaard… Hvorfor har Ida Auken ikke fortalt det til Sofie Nielsen til Marianne Jelved etc, så intrigen kan blive fuldkommen vanvittig (Jeg føler mig krænket over Mortens forsvar af Islam :-)),….og så ikke flere vittigheder over Nonnen og Sømandspikken. :-). Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. oktober 2020 @ 13:25

 28. Det er i og for sig det samme med radioværten – een af de krænkede blev passet op på toilettet og endte med at give ham et blowjob.

  Man skal lade være med at tro kvinder tænker rationelt, så bliver alting meget nemmere at forstå

  Kommentar by redneck — 14. oktober 2020 @ 13:34

 29. @Moth: ” Kim Møller, manden er kun dømt af gadens parlament” – sandelig nej, han er dømt af sig selv og partiets snerper

  Kommentar by BB — 14. oktober 2020 @ 13:34

 30. HVOR USERIØSE OG FANATISKE mange politikere og dyreværns-aktivister er, fremgår også af at de kræver en afstand på 7.8 kilometer mellem mink, mens 1 m mellem mennesker af S-S påstås at være nok. De 7.8 km er et politisk tal som er grebet ud af luften, ligesom Brostrøms ene meter. Den skjulte agenda er måske at visse fanatikere ønsker at afskaffe både minkfarme, zoologiske haver og landbruget, ligesom andre fanatikere ønsker at afskaffe de naturlige klima-processer. (Andre fantatikere/betonhoveder ønsker at afskaffe/udrydde store dele af menneskeheden, nemlig alle dem som er “unyttige”, en “byrde”, er “ubekvemme” børn eller som udgør en opposition) (foreløbig har kommunisterne/feministerne aflivet en million danske børn)

  Man mener at have ret til at ruinere erhvervsdrivende, ved brug af frit opfundne afstandskrav på 7.8 km. Man vil ikke betale fuld erstatning når man smadrer deres erhverv. Det skal man iflg. grundloven, men Danmark er til dels holdt op med at være en retsstat.

  Oveni skal danskerne stå med hatten i hånden overfor EU det meste af tiden. De er ikke længere herre i eget hus. Fordi vælgerne igen og igen lader sig styre og lokke af propaganda og valgflæsk.

  Kommentar by Bent A — 14. oktober 2020 @ 13:38

 31. Nå ja, bare det at være en hvid dansk mand eller kvinde, er nok til at de radikale og skabsradikale ønsker at man skal udskiftes med mere “spændende” typer fra Afrika og omen. Først skal vi udskiftes. Dernæst vil vi nok blive forsøgt udryddet.

  Kommentar by Bent A — 14. oktober 2020 @ 13:46

 32. …omen skal være omegn…

  Kommentar by Bent A — 14. oktober 2020 @ 13:47

 33. Er Morten Østergård på muhammedanernes side?
  Er Morten Østergård på danskernes side?
  Er noget fjolsetingsmedlem på danskeres side?

  Kommentar by Nielsen — 14. oktober 2020 @ 13:48

 34. Et land som koldsindigt udstedte dødbringende direktiver for behandlingen af covid-19 patienter. Et land i moralsk opløsning. Et land hvor regeringen stikker knive i ryggen på sine egne landsmænd. Se under Sverige.

  Kommentar by Bent A — 14. oktober 2020 @ 14:20

 35. At 30:
  Hører ikke hjemme i denne tråd.

  Kommentar by Bastardo — 14. oktober 2020 @ 14:27

 36. Nu mangler vi vist kun, at “Håndtasken” melder sig på banen :-)

  Kom nu, Marianne, lad os høre om dine ungdomsoplevelser. Venter spændt. Var det Helveg?

  Kommentar by Bastardo — 14. oktober 2020 @ 14:38

 37. Ekstra bladet er lige nu fyldt med artikler om ida auken og andre radikale der beskylder hinanden for at lyve på kryds og tværs, og det er helt perfekt. Når en del af ens værdisæt er at der ikke er nogen nedre grænse for hvad man kan føle sig fornærmet over, så er alle skyldige i noget før eller siden. Forhåbentlig får de smadret hele partiet på den måde så de ikke længere udgør en risiko for danskerne, men kun dem selv.

  Jeg kan dog godt blive lidt nervøs for om alle væmligboerne i danmark (og de er mange!) der før stemte radikalt nu vil gå over til enhedslisten og gøre dem kæmpestore, omvendt ved jeg sgu snart heller ikke hvad der er værst. Enhedslisten har faktisk oftere været kritiske overfor kriminelle indvandrere gennem de sidste par år end de radikale, og prostituerede sig ikke i samme grad for muslimske stemmer. De ved nok godt at man ikke får sin LGBT politik igennem hvis partiet er domineret af muslimer.. Selvom de aldrig vil indrømme det offentligt, så lærer man noget om islam i praksis ved at bo på nørrebro.

  Uanset hvad skal de radikale danskere nok finde en måde at ødelægge landet på igen så de kan føle sig gode, men en lille pause fra dem så højrefløjen kan få samlet sig og komme op i gear igen efter lars uløkke vil i den grad være tiltrængt.

  Så keep fighting bitches, for en gang skyld gør i noget rigtigt selvom det ikke er med vilje;)

  Kommentar by Per — 14. oktober 2020 @ 14:50

 38. Bastardo — 14. oktober 2020 @ 14:38

  Hvilket råd kan man give både en linedanser mellem to højhuse og en mand der får et blowjob af Marianne Jelved?
  ….
  ….
  ….
  Se ikke ned!

  Kommentar by redneck — 14. oktober 2020 @ 14:53

 39. Hende der mener at Morten Østergaard er en dejlig mand er et fint eksempel på ryggraden i Det Radikale Venstre. Hvem husker sønnen til den tidligere udenrigsminister (krøltoppen) der skulle være til et topmøde og i stedet svingede kreditkortet sammen med en kæreste, naturligvis en højt profileret journalist. Gid en vis herre havde DRV.

  Kommentar by NED MED EKSTRAHØRMEREN.. — 14. oktober 2020 @ 15:30

 40. DE RADIKALE STRIGLER ER VILDT FORARGEDE hvis en prins pilfinger kommer lidt for tæt på, så han strejfer visse fremragende dele af deres anatomi i to sekunder. (overben, forlygter eller rumpetten) Men at hundredvis af deres medsøstre rundt om i Danmark overfaldes, voldtages, mishandles eller myrdes, af de kulturberigere som de samme radikale kællinger har importeret, det gør ingenting. Det forarger dem ikke. Og de ønsker at fortsætte importen.

  Kommentar by Bent A — 14. oktober 2020 @ 15:58

 41. Sagen med den danske pige der vandt en skønhedskonkurrence, og siden hen blev muslimsk gift med en pakistansk mand der tæskede og mishandlede hende, så hun til sidst var bundet til en rullestol, hvorefter hun blev sultet og tortureret ihjel, har sandelig ikke fyldt meget hos DR, Pølletiken og de borgerlige aviser, med EB som en undtagelse. Her blev en kvinde ultimativt og bevisligt krænket så groft, at hun døde af det efter månedlange lidelser.

  Hvornår får vi 500 udsendelser om danske kvinder der blev krænket så bestialsk, at de ikke overlevede “berigelsen” ?

  Kommentar by Bent A — 14. oktober 2020 @ 16:12

 42. Hvad med den danske kvinde som blev overfaldet, voldtaget og derpå smidt ned i et iskoldt havnebassin ? Hvad med de tusinder af danske mænd og børn der får deres menneskerettigheder krænket af “systemet”.

  Er krænkelser kun interessante for MSM når de går ud over hysteriske feminister?

  Kommentar by Bent A — 14. oktober 2020 @ 16:17

 43. Ikke de bedste dage at være radikal vælger… Hvordan kan man nogensinde gå ned og stemme på det hykleriske cirkus igen?
  Jeg håber på en pause i klovneriet. Jeg magter ikke flere popcorn den næste uges tid.

  Kommentar by Lider af danskhed — 14. oktober 2020 @ 16:24

 44. Jeg skulle lige til at skrive,at der er mere om Mullah Østergaard. Men så læste jeg denne post.
  Der kan vel snart ikke siges noget negativt om Mohammed Østergård mere.
  Eller har de radigale glemt nogen af skeletterne?

  Kommentar by Nielsen — 14. oktober 2020 @ 16:37

 45. Skulle Ida Auken ikke passe sin stress-periode derhjemme? Hun har haft stress i mere end et halv år, ja det er hårdt at sidde på Christianborg, men hun har da kræfter til at hyle med de rædsler af feminister.

  Kommentar by IES — 14. oktober 2020 @ 17:11

 46. Ved at nærstudere bloggens vedhæftede foto kan man se, at “muslim Morten” ser tandløs ud. Katrine Robsøe går tydeligvis med et meget fint og dyrt gebis. De radikale har været ledere til at importere omkring ½ mill. mennesker og ½ mill. muslimer til Danmark. Hvad disse tobenede bioentiteter skal bruges til i Danmark, er der ingen som ved. De kom her bare; ligesom andre nyere zoologiske invasive arter – ulve, mårhunde, sumpbævere, voldsnegle, sumprotter og asiatiske gedehamse. Everybody with a pulse are welcome:-)

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. oktober 2020 @ 17:31

 47. RV = Radikaliserede Valkyrier er da bare topunderholdning. Det gamle ord “Frænde er frænde værst” gælder stadig. Gad vide om disse befamlede skrigeskeder ville være lige så fordømmende, hvis det havde været Brad Pitt eller George Clooney i egen person?

  Ja, jeg spørger bare …!

  Kommentar by NotaBene — 14. oktober 2020 @ 17:44

 48. Hun er da sød. Hun er bare alt, alt for ung til at beskæftige sig med politik. Hvorfor har ingen fortalt hende det?

  Kommentar by BB — 14. oktober 2020 @ 17:48

 49. Denne her tråds emne er tossede politikere, specielt de radikale tosser. Men når andre partiers politikere er nøjagtig lige så tossede, kan det vel også debatteres?

  Nu kræves det at tusindvis af mink skal slås ihjel, hvis der er syge mink indenfor 7.8 km. Men hvorfra stammer de 7.8 km? Når 1 eller ½ m er afstand nok til at afværge smitte mellem mennesker, iflg. S-S. Er det ikke et forrykt og frit opfundet tilfældigt tal? I radioen har der allerede været dyreværns-aktivister som ønsker at landbruget skal afskaffes, fordi køer, heste, høns, grise, mink og gæs ikke har det godt nok efter aktivisternes mening. Og lige før var der en lektor i dyre-etik fra Kbhvns Universitet som ønskede en total omlægning af samfundet. For fremtiden skal vi af hensyn til dyrene og klimaet nøjes med bøffer og flæskesteg lavet af græs, græshopper og andre insekter. Eller noget i den retning. Og minkfarme vil lektoren have forbudt.

  Det ligner kommunisme, had til private virksomheder eller aktivist-fanatisme forklædt som videnskab og hyklerisk omsorg for dyrene, klimaet og folkesundheden. Kommer lektoren fra RUC?

  Kommentar by Bent A — 14. oktober 2020 @ 18:03

 50. >48
  Jamen har hun ikke studeret politik på universitetet – can.scient.pol.? Så ved hun jo alt om, hvordan et land og et folk skal styres, ikk’? Det har hun jo selv læst i en bog. For pokker da, så forstå det dog!

  Næh, indfør en aldersgrænse på minimum 30 år og mindst 5 års erfaring fra privat erhverv, så vi slipper for de værste, blanke skrigeunger.

  Kommentar by NotaBene — 14. oktober 2020 @ 18:07

 51. Er det ikke også lidt underligt eller selvmodsigende at disse ivrige “dyrevenner” vil have sunde og raske dyr slået ihjel hurtigst muligt. De ønsker at arrangere et massemord på deres kæledyr. Er det en øvelse eller generalprøve på et folkemord?

  Kommentar by Bent A — 14. oktober 2020 @ 18:17

 52. Er det ligeledes liderbukken Morten Ø., der har insemineret Olgas mor?

  Kommentar by Revisoren — 14. oktober 2020 @ 18:18

 53. @ Kommentar by NotaBene — 14. oktober 2020 @ 18:07

  “Hvad skal vi med folk, der læser statskundskab? Det kommer der bare sådan nogle som Svend Auken ud af.”

  Citat Mogens Glistrup.

  Kommentar by Lider af danskhed — 14. oktober 2020 @ 18:20

 54. Lad mig henvise til en Stram Kurs video. Den er vistnok fra folkemødet på Bornholm. Jeg kan ikke selv finde den, men vil opfordre andre her på blokken til at finde den frem, hvis det kan lade sig gøre? Efter hukommelsen finder følgende optrin sted: Ida Auken går hen til Rasmus Paludan, og spørger om det ikke er en fejl, at hans parti kalder sig Stram Kurs i stedet for STRAM KUSSE? Rasmus Paludan forsøger at ignorere hende og ser temmelig sur ud. Kære blogvenner, vær rar at finde denne videosekvens frem og læg den ud til offentlig beskuelse.

  Kommentar by Den sendrægtige — 14. oktober 2020 @ 18:27

 55. # Notabene: Hun blev vist aldrig færdig med studiet. Men var vistnok med til nogle studine- og studentergilder med gratis fadøl, og det er vel også nok til at man kan kalde sig udlært udi statskundskabens dunkle krinkelkroge.

  Af Anders And bladene kan man iøvrigt lære, at hvis man vil være en stor expert i et eller andet, skal man bare have fat i grønspættebogen eller et brevkursus.

  Så vidt jeg kan bedømme køber og læser alle de radikale stadig Anders And bladene. Og de har vel også været på brevkursus. Det er derfor de to-tre gange om ugen lyder som om de ikke er fuldstændig åndssvage.

  Kommentar by Bent A — 14. oktober 2020 @ 18:34

 56. 18.34 var svar til 18.07

  Kommentar by Bent A — 14. oktober 2020 @ 18:36

 57. Ida Auken “stram kus” fremgår af teksten der er delvis bag betalingsmur
  https://markedsforing.dk/artikler/nyheder/ekspert-smart-markedsfoerings-traek-goer-ida-auken-mere-folkelig/

  Kommentar by k. m. — 14. oktober 2020 @ 18:39

 58. DE RADIKALE SLINGREFISE,
  som Anker kaldte dem, har fået et S tilføjet.

  SEXSKANDALER vil klæbe til partiet i etniske danskeres øjne. Men muslimerne vil ære ham. Han kan vel komme i eksil hos Sikandar Malik Siddique og Uffe Elbæk, så kan de udveksle dick-pics med hinanden. Måske i dobbeltsengen hos EL for afvekslingens skyld.

  Men at de lyver og skændes for åbent tæppe, det er underholdning for folket. Og Morten faldt fra den høje hest, mon ikke han er færdig med at klandre andre for den indre svinehund?

  Kommentar by tavsen — 14. oktober 2020 @ 18:58

 59. Jeg kan dog godt blive lidt nervøs for om alle væmligboerne i danmark (og de er mange!) der før stemte radikalt nu vil gå over til enhedslisten og gøre dem kæmpestore >>> Per — 14. oktober 2020 @ 14:50

  Pernille Skipper opstiller ikke igen, hun falder for aldersgrænsen. 7,8% til RV, https://voxmeter.dk/meningsmalinger/ Spørgsmålet er, hvor mange muslimer har fået dansk statsborgerskab, og mon ikke de efterhånden ligner os andre ifølge Zenia Stampe. ;-)

  Kommentar by tavsen — 14. oktober 2020 @ 19:09

 60. “Folkemødet” og “det er radikalt” har fået yderligere mulige definitioner i min tolkning af sprogbrug.
  Men.
  Det Radikale Venstres svigt er langt større end tagen på nogens baller, og lignende.

  At presse og andre politikere end direkte implicerede finder sagerne, håndteringen og diverse udlægninger af deres erindring af virkeligheden interessant og værd at ofre stor tid og spalter på uden ende, og ord her og der, er en ting.

  Noget andet de, herfra anskuet, alt for få skildren gode eksempler og anderledes politiske oplæg end sexismerelateret.
  Men det er måske dér, ud over pandemien, al politik aktuelt er endt.

  Kommentar by Peter Buch — 14. oktober 2020 @ 19:22

 61. Jeg føler mig også krænket over hans politik!

  Kommentar by P — 14. oktober 2020 @ 19:23

 62. The ones that fucked and blew the traitors, pedophiles, satanists and the lowest iq got a wellpaid position. you can see that across the board in public sector, that is how assignments and positions are distributed and that is why the ones with real skills, talents and work experience that can dive the progress forward and work for the tax payers are not let in, because they will not bow down to commie corrupt scum, they have their own mrits to stand on and are a threat and never even called in for an interview. or they are called in so the pedophiles can listen in on smart ideas and then they do not hire the candidate but they implement the ideas. the ones that should not work for tax payers got their job by fucking and blowing, that is why they continue to do that…that is how jobs are distributed, depending on how you blew.

  that is why you hordes of apes that will never be loyal to the Danish people are into public sector, politics and “journalism”, the ones with the lowest iq think that they are smart…something they never be. if you are not born and behave like Danish norm then you are not Danish. Stop calling you Danish. You should go back to the shithole you identify with incluing spanish, french and latinamericans. just go back and be “smart” there.

  Kommentar by Erwache — 14. oktober 2020 @ 19:29

 63. > 52: Go’e gamle Mogge. Jamen jeg gir ham helt ret.

  > 54: Det undrede mig også, at hun kun har læst 3 år på universitetet. Det vil sige, hun bare er endnu et halvstuderet blålys, der sidder og skalter og valter med Danmarks skæbne.

  Kommentar by NotaBene — 14. oktober 2020 @ 19:33

 64. no “politicians” finish a degree since they realized that they can blow and fuck their way to better paid. besides, finishing a degree means continuing hard work, loongterm planning and goals. by blowing someone you get immediately a new position and better pay that you would if you are fresh out of school. but you have to continue to get raped to be able to climb the career ladder…othing comes free and everything is on behalf of someone else that will lose out because he or she did not blow the right one. how do you get a “minister” with no education and no job experience? no degree, nothing? you are smart, you know what it is all about and who pays these massive salaries?

  Kommentar by Erwache — 14. oktober 2020 @ 19:55

 65. Hvide mænd må ikke sexkrænke, men Radikales hykleri får partiet til at se igennem fingre med islams daglige overtrædelser og vold. Topmålet af dumhed og vanvid.

  Kommentar by LarsB — 14. oktober 2020 @ 20:17

 66. Hvis de mange naive, indoktrinerede og manipulerede vælgere bare går fra RV til Enhedslisten eller SF, vil vi ikke være kommet ud af stedet hvad Danmarks videre skæbne angår, og nedturen vil bare fortsætte, indtil de libanesiske/svenske tilstande, statsbankerotten, gangstervældet og alles kamp mod alle indfinder sig.

  Kommentar by Bent A — 14. oktober 2020 @ 20:31

 67. Nå, nu har det vist sig at Morten Østers har været fuld nogle gange, og så er kommet til at lægge an på nogle af de nærmeste damer. Det kan de så himle op om i årtier efter. Det viser hvor latterlige de radikale feminister er. De skubbede ham væk og der skete ingenting, andet end at han blev lagt i seng. At Ida Auken og andre af de skinhellige vil hævne sig på ham fordi han har pjattet lidt rundt for flere år siden, viser at de er utrolig smålige.

  De skulle hellere have anklaget ham for hans stupide og perverse klima- og indvandringspolitik. Det sker dog ikke fordi de selv er lige så stupide og perverse.

  Kommentar by Bent A — 14. oktober 2020 @ 20:47

 68. Alle ledende medlemmer af det Radikale Venstre bør vaccineres med den nye russiske vaccine “Sputnik”. To uger efter skal de udsættes for Corona virus, for at verificere “Sputniks” nyttevirkning. Klarer mere end 99% af de vaccinerede sig fint. Bør “Sputnik” vaccinen indkøbes og anvendes overalt i Danmark; men det vil ikke ske, fordi politisk korrekthed er vigtigere end danskernes helbred.
  Men de ledende radikale forsøgspersoners vaccinetest viser, at de radikale medlemmer kan gøre nytte for det danske samfund. Lige nu er de radikale som sædvanlig bare i vejen.

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. oktober 2020 @ 20:53

 69. “Husmanden” hos hodja skriver at “Danmark er et lille kommunistisk land som med stadig større fart glider nedad mod helvede”.

  Kommentar by Bent A — 14. oktober 2020 @ 21:03

 70. https://www.google.dk/amp/s/www.telegraph.co.uk/news/2020/09/20/human-trials-oxford-vaccine-hold-us-spinal-cord-disease-fears/amp/ Gustav Jensen – eller denne: to patienter er blevet lamme efter Astra Zeneca vaxx’en. Morten Østergaard burde undergå medicinsk kastration – det er en vaccine mod perversion 😬

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 14. oktober 2020 @ 21:08

 71. Hvad med at udvide feltet af rødgrønne krænkere.
  Frank Jensen også kaldet Klamme Frank havde ved festlige lejligheder den uskik for nogle år siden at slikke kvinderne i øret.
  Eller hvad med Jens Rohde der pralede med “Sit missil”

  Kommentar by Mogens Christiansen — 14. oktober 2020 @ 21:46

 72. NotaBene — 14. oktober 2020 @ 18:07:

  De hævder, at de er/tilhører “eliten”, men de startede/var vist selv med i 68erne, til at afskaffe begrebet “læs og forstå”
  – Skam tage dem!

  Et gammelt ordsprog siger (ca.):
  “Man kan ikke yde over egen evne”

  Så er spørgsmålet så bare:
  Hvem i alverden har stemt på RV???

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. oktober 2020 @ 22:00

 73. # 49 “Flittige” Bent A

  Jeg vil tro, at personen fra KU du har lyttet til er:

  Mickey Gjerris – cand. theol + PhD i teologisk bioetik. (Hvad det så end kan tænkes af være – (Bah! Humbug! – Ebenezer Scrooge – Dickens)
  Alt, fra Københavns Teologiske institut.

  https://ifro.ku.dk/medarbejdere/?pure=da/persons/127395

  Han har havskildpadder tatoveret på underarmene, der lystigt svømmer mod hovedet af/på ham.

  Og så er han jo åndsfælle – uddannelsesmæssigt med Ida Auken og morheksen Margrethe.

  Alle er tilsyneladende besat af teologiske ’sandheder’.

  Kommentar by Thorbjørn — 14. oktober 2020 @ 22:14

 74. RV e´r røv, rævekager og wannabe!*

  På en og samtid hylder de sig selv for både frihed og moral, mens de internt kæmper store slag om både frihed til at lyve, frihed til nyde, frihed til være og og sågar også frihed til, at snøre alle på bedste beskub, ALENE for egocentriske interesser!

  Så tror da pokker, at de hylder iSlamiseringen af vort land, for der er der sq klare retningslinjer for både kvinde og mand!

  Men spørgsmålet er så:
  Hvem i al verden har så givet RV tilladelse til, at færdes frit uden for ghettoerne???

  – som iSlammet, så RV -> ingen af dem magter at forvalte et frit og oplyst vestligt samfund/liv!

  * partierne på venstrefløjen er vel alle udløbere af RV?

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. oktober 2020 @ 22:15

 75. Desvaerre vil kun vaaben og voldsomheder forandre programmet. KOM SAA I GANG.

  Kommentar by Holger D. — 15. oktober 2020 @ 00:43

 76. Nu skal vi lige lade den voldsomme sild synke til bunds. Våben bruges mod fremmede. Ikke mod politikere.

  Kommentar by Nielsen — 15. oktober 2020 @ 01:02

 77. Hvorfor ikke?
  I førstehjælp lærer man at det første punkt er at standse ulykken.

  Kommentar by Træt — 15. oktober 2020 @ 08:38

 78. Fik den små Katrine taget sin mødom af liderbukken Morten Ø.?

  Kommentar by Revisoren — 15. oktober 2020 @ 13:23

 79. Kontorfolk er de liderligste, så kommer politikere, og midt imellem finder man de radikale. Man kan se på ham, han er lummer i buksen

  Kommentar by A. Nysted — 15. oktober 2020 @ 23:10

 80. # frøken Nysted

  Der er jo intet galt i at være liderlig, blot det ikke går ud over uskyldige!

  PS:

  Er der nogen frække tøzer på tråden?

  Kommentar by Revisoren — 16. oktober 2020 @ 12:07

 81. Mullah Østergård skal nok få kæmpet sig tilbage til muslimimportørernes forreste rækker. Han kan vel ikke undvære bankkontoen.

  Kommentar by Nielsen — 16. oktober 2020 @ 13:49

 82. Når man elsker islam, og muslimer så meget, at man selv begynder at opføre sig som en:) MUHAMED ØStREGÅRD : udtaler “så må de da lade vær med at havde nederdel på, de ber jo selv om det!

  Kommentar by anton — 17. oktober 2020 @ 00:19

 83. Ja…der findes rigtige krænkere derude og ja, de skal straffes, men kan vi så snart være her!?!
  Jeg er så evindelig træt af alt det tøsepjank og klagen over berøringer!

  Vold/voldtægt er alvorligt og skal straffes hårdt!

  Bemærkninger og berøringer må kvinderne klare, som de gjorde i min ungdom!
  Dengang fik den formastelige en lussing midt på dansegulvet og andre mænd greb ind, hvis han ønskede at gøre mere ud af det!
  Min egen søster var engang udsat for at blive gramset på bagdelen og hendes reflekshandling var at vende sig om og BANG: en klør 5 på kinden af den håbefulde unge mand!
  Jeg, som er 190 høj og bred nåede slet ikke at reagere!

  Når så mange kvinder åbenbart føler sig krænkede med 20 års forsinkelse, har det vel noget med at gøre, at de gerne vil være populære og opnå stillinger, som tidligere var forbeholdt mænd!
  Med lighed følger meget med…
  Vi mænd må da også acceptere lidt klap bagi!

  Ja, jeg har selv haft 2 kvindelige chefer af den type, da jeg var yngre!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 17. oktober 2020 @ 10:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper