15. oktober 2020

USA: BLM og Antifa hærgede om natten – “De var som vilde dyr. De smadrede alt.”, “.. var som en krig”

Blandt Jyllands-Postens kilder til Kenosha-optøjerne er Josie Rodriguez, Anmol Khindri og Donald Gilespie. En latinamerikaner, en inder og en sort universitetsprofessor. Tænkt lidt over det når medierne forsøger at frame 17-årige Kyle Rittenhouse, som en hvid supremacist, blot fordi han succesfuldt forsvarede sig mod voldelige venstreradikale. Fra JP.dk – ‘Det var som en krig, men vi havde ingen soldater. Så jeg var taknemlig, da en gruppe militsfolk kom for at hjælpe’ (kræver login).

“Fra sit vindue så Josie Rodriguez dem komme fra alle sider. Hun kunne høre ruder, der knustes. Hun var bange. Bevæbnet med køller, mursten og molotovcocktails var demonstranterne ude på en mission, der gik ud på at smadre så meget som muligt i provinsbyen Kenosha i Wisconsin.

Klokken var ca. to om natten, da de første eksplosioner bragede ud i natten. Aktivisterne, hvoraf mange var hvide medlemmer af den venstreorienterede Antifa-organisation, satte ild til bilerne hos brugtvognsforhandleren på nabogrunden.

De var som vilde dyr. De smadrede alt. Jeg ringede til alarmcentralen, vækkede min mand og sagde, at vi skulle afsted. Så vi greb min øgle, Oscar, og en bibel og drønede ud af byen i vores to biler,’ fortæller den 37-årige karikaturtegner.

Hun vendte først tilbage næste morgen, men kun for at hjælpe med at rydde op på gaderne. Så løb der rygter om, at endnu flere aktivister var på vej til byen, så parret valgte igen at forsvinde ud af byen.

‘Det var som en krig, men vi havde ingen soldater. Så jeg var taknemlig, da en gruppe militsfolk kom for at hjælpe.’.

… Nede i byen har brugtvognsforhandler Anmol Khindri samlet sine ansatte og nogle venner for at forsvare sig, hvis demonstrationen igen skulle udvikle sig voldeligt. …

‘Jeg har mistet 2,5 mio. dollars (ca. 15 mio. kr.), for min forsikring dækker ikke optøjer. 137 biler blev brændt af, og 71 andre beskadiget,’ siger han …”

(Anmol Khindris ‘Kenosha Car Source’ efter BLM/Antifa-optøjer, 2020)

“Vi overlevede nogle horrible dage, hvor en bande marxistiske bøller hærgede byen.” (Donald Gilespie, professor)

Oploadet Kl. 01:25 af Kim Møller — Direkte link8 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114137/trackback

8 Comments »

 1. Danske medier har velsagtens været fulde af Biden E-mail skandalen? New York Post har historien.
  Big Tech blokerer nyheden.

  Black Lies Matter og ANTIFA er begge terrororganisationer.
  Og iøvrigt er der rally i Iowa… see you..

  Kommentar by Iznogut — 15. oktober 2020 @ 01:31

 2. “Demokraterne” i USA fremtræder mere og mere som en samling hårdkogte og hæmningsløse kommunister. Deres terror i gaderne vil antagelig give bagslag, for ingen vælgere som er ved deres fulde fem, kan da finde på at stemme på “demokraterne” som har opmuntret til optøjer, hærværk, plyndringer og nedbrænding af bygninger. Eller kan millioner af amerikanere være så hjernevaskede af MSM, at de tror det er Trump der sætter urolighederne og smadringen af butikker og biler?

  Det synes at være det samme med røde venstrefløjsere i alle verdensdele. De er meget voldsparate. Noget de iøvrigt har til fælles med mange migranter fra Afrika og Mellemøsten. Se hvad der foregår i Paris, London, Berlin og Sverige.

  Kommunister som når frem til et magtmonopol, ender altid med at terrorisere alt og alle.

  Her i Danmark nøjes marxisterne og de radikale feminister foreløbig med at udnytte, tyrannisere og terrorisere de opløste, splittede familiers mænd og børn, og de nøjes med at terrorisere danskerne via importerede bander og klaner, og de nøjes med at myrde danske småbørn der er ubekvemme. (inden de når at se dagens lys)

  Så de danske rødkålshoveder har hidtil været tilbageholdende. Men bliver det ved? Nu spøger Kalergi-planen og Marokko-traktaten jo i kulisserne!

  Kommentar by Bent A — 15. oktober 2020 @ 01:56

 3. …at de tror at det er Trump der igangsætter urolighederne….

  Kommentar by Bent A — 15. oktober 2020 @ 01:58

 4. Dengang læste jeg på twitter om en mand, der malede MAGA på deres biler, og derefter nød at se de smadrede hinandens biler

  Kommentar by tavsen — 15. oktober 2020 @ 09:02

 5. Det fede læs lort Blæwer Sørensen er vel for doven og ugidelig til at rende rundt og brænde biler af…

  Kommentar by Revisoren — 15. oktober 2020 @ 13:19

 6. Hvis ikke terroristerne er muslimer,er de venstreorienterede. Jeg tror de er misundelige på folk,som kan klare sig selv her i livet. Så hvis de ikke kan tjene deres penge ved ærligt arbejde,skal andre heller ikke have muligheden. De er mildest talt nogle primitive åndsamøber.

  Kommentar by Nielsen — 15. oktober 2020 @ 13:47

 7. Perler, negere og socialister – samme mentale defekter.

  Kommentar by Bilka — 15. oktober 2020 @ 19:18

 8. if no one got hurt of the team good then it is a win. material things can be replaced.

  stay out of the inner cities, it will get worse when the pieces f shit commies do not get free money. in some regions the beta cuck police do not even respond to crimes. either you fight back yourself or you behave like a beta cuck.

  be prepared, focused, and stay safe.

  And fr the PET and beta cuck police. Go fuck yourselves fucking inbreeded pieces of shit asswipes.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 15. oktober 2020 @ 20:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper