15. oktober 2020

PET Internet Referral Unit: ‘Stillbillederne udgør en mulig overtrædelse af den danske Straffelov, men’

Andre er blevet sigtet, så på sin vis skal jeg være glad for en venlig henvendelse. Det er dog ikke desto mindre mærkeligt, at få en henvendelse fra ‘PET Internet Referral Unit’ angående ‘en mulig overtrædelse af den danske Straffelov’, der argumenterer med ‘hensynet til ofrenes familier’. Enten er noget ulovligt, eller også er det ikke.

Jeg har anvendt to screencaps fra den meget omtalte Marokko-video, og ingen af dem viser identificerbare personer. På det ene ser man en blodig kniv, og på den anden ser man et grønt telt. Det er snart to år siden, og jeg har derfor valgt at sløre billederne endnu mere. Ikke at det skulle gøre en forskel for pårørende til afdøde.

(Email modtaget d. 8. oktober 2020: Dokumentation; Se evt. tidligere post: I & II)

“Emne: Anmodning om fjernelse af indhold på www.uriasposten.net.
Til Uriasposten.net,

PET Internet Referral Unit er en enhed i dansk politi, hvis overordnede formål er at identificere, undersøge og om muligt fjerne ekstremistisk propagandamateriale, der er tilgængeligt på de sociale medier og andre platforme på internettet.

I december 2018 blev en dansk og norsk kvinde brutalt dræbt i Marokko, og efterfølgende blev der delt en video af halshugningen af den ene af kvinderne på de sociale medier og andre steder på internettet. Videoen, der viser halshugningen, udgør den type af onlinehold som det er enhedens opgave at fjerne. Videoen i sig selv udgør desuden en overtrædelse af den danske Straffelov.

Vi har i vores arbejde med at fjerne halshugningsvideoen fundet to stillbilleder fra videoen, der er delt i to artikler på www.uriasposten.net. Stillbillederne udgør en mulig overtrædelse af den danske Straffelov, men vi henviser særligt til hensynet til ofrenes familier, når vi anmoder dig/jer om at fjerne stillbillederne fra
www.uriasposten.net.

De to stillbilleder deles i følgende artikler:
http://www.uriasposten.net/archives/ 97334
http://www.uriasposten.net/archives/ 97296

Vi håber, at du/I vil samarbejde om at fjerne stillbillederne fra www.uriasposten.net.

Giver vores henvendelse anledning til spørgsmål er du/I velkommen til at kontakte os på iru@pet.dk.”

Oploadet Kl. 02:09 af Kim Møller — Direkte link80 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114146/trackback

80 Comments »

 1. Til PET: Hvis i læser med herinde, hvad så med at gøre noget ved al den kriminalitet som uriasposten omtaler dagligt, eller er jeres hovedopgave at lukke munden på budbringeren?

  Kommentar by Per — 15. oktober 2020 @ 02:19

 2. Usædvanlig hurtigt arbejde af PET al den stund at det kun er næsten 2 år siden halal-morderene fandt sted. Hvis de arbejder i det tempo er der vel ikke noget at sige til at Danmark langsomt bliver brændt op indefra.

  Og, moské PET skulle have haft en jurist ind over før de sender, godt nok en mild, trussel afsted?

  Kan kun give -3 for udførelsen!

  Kommentar by Santor — 15. oktober 2020 @ 02:36

 3. At vise drab og døde pga. islamistisk uhyrligheder er altså “ekstremistisk propagandamateriale”. Det er jo den omvendte verden og total knald i låget.
  Er det så også “ekstremistisk propagandamateriale” at vise film og billeder fra 9-11 ?

  Kommentar by Oppenheimer fan — 15. oktober 2020 @ 02:54

 4. fjerne ” ekstremistisk propaganda materiale” . hahaaha kæft en ordre.
  JA SÅ SÆT IVÆRK …..

  er du DANER , snowden griner også.

  https://www.youtube.com/watch?v=qYS0EeaAUMw

  Kommentar by john M — 15. oktober 2020 @ 02:59

 5. Et forsøg fra systemets side på at at skjule at det var muslimsk terror.

  Kommentar by Martin Olsen — 15. oktober 2020 @ 03:13

 6. Kim bloker ikek vpn brugere

  Kommentar by john M — 15. oktober 2020 @ 03:23

 7. Ren skræmmekampagne at henvende sig på den måde. Som du ganske rigtigt selv fremfører, så er delingen af billederne enten ulovlige eller ikke ulovlige. Det kan ikke gradbøjes. For så vidt angår hensynet til ofrets familie, så er det slet ikke et anliggende for PET at rede den slags tråde ud med dig. Fuldstændig vanvittig og absurd henvendelse.

  Kommentar by Lasse Andersen — 15. oktober 2020 @ 03:40

 8. Se i øvrigt også denne https://www.alertanacional.es/wp-content/uploads/2020/02/INTERNET-PET-200221133745-20.pdf

  Kommentar by Lasse Andersen — 15. oktober 2020 @ 03:48

 9. Virkeligheden er nu “ekstremistisk propagandamateriale” for Christiansborg-juntaen af seksuelt og ideologisk perverterede.

  Eller sagt på en anden måde, de er dødsensangste for den importerede befolkningsgruppe, de i deres naive afsind troede de kunne kontrollere.

  Kan man ønske sig et bedre bevis på, at det er de forkerte mennesker der styrer landet?

  Kommentar by Kimski — 15. oktober 2020 @ 05:53

 10. Kontrol af narrativ.
  Hvem fanden har efterhånden respekt for autoriteter?

  Kommentar by Hagmann — 15. oktober 2020 @ 06:44

 11. Et lille kvantum politisk intimidering. Ofrenes families følelser er næppe grunden, mens ønsket om kontrolbare nyheds medier nok har højere prioritet. Formodentlig spiller medarbejderens og evt en leders private politiske holdninger også ind. Med den lange responstid falder den sidste rest af troværdighed til korden.

  Kommentar by Sorte Smølf — 15. oktober 2020 @ 07:31

 12. Nogle døde er mere lige end andre. Hvor mange har set og delt billeder George Floyds død eller døde børn i en strandkant eller en grænseflod mellem USA og Mexico. Eller når DR viser billeder af henrettelsen af en Viet Cong morder i Saigon? Her tæller hensynet til pårørende ikke – men alene den politiske hensigt bag. Sagen er politisk styret af mørkemænd i embedsapparatet – den ansigtsløse magt og Eurabias håndlangere i den totalitære stat, der er den logiske konsekvens af den multikulturelle ideologis fremvoksen. Hvad var det
  Hannah Arendt kaldte den slags i en anden tid? Håndlangerne og apparatjikkernes drivkraft? Ondskabens banalitet?

  Kommentar by Limewoody — 15. oktober 2020 @ 07:46

 13. Skulle PET laese med herinde, boer de vide, at det er vanskeligt at ryste det indtryk af sig, at de er stik-i-rend-drenge i en politisk dagsorden: gaa efter budbringeren, isaer naar denne ikke er at regne til den mediestoettede mainstream. Al den stund at billedmaterialet er sloeret, lyder begrundelsen om hensynet til offerfamilierne, her to aar efter mordene, ualmindeligt hult…

  Kommentar by krassisten — 15. oktober 2020 @ 08:00

 14. At dokumentere alt kunne være noget, ikke kun kvinder unge som ældre, mænd fra politiske ledere til nørder af alle slags, ikke kun de selv havde interesse i.
  Jeg husker- omend det måske kun er et rygte- at John Lennon skulle have billede- og lyd overvågning af lejligheden i New York. der kunne jo blandt meget andet registreres en harmoni, der kunne bruges senere.

  Nu om dage ville endnu mere kunne registreres og sendes til følgere og servere direkte.

  Herfra skal opfordres til udstyr rekvireres og forbindelser etableres så mulighederne for drab på, mishandlen og forsvinden af ofre lettere etableres og kriminaltets gerningsudøvere lettere fastslås.
  Tak for ordet.

  Kommentar by Peter Buch — 15. oktober 2020 @ 08:02

 15. Der er lidt med formuleringen.
  “etableres” ændres venligst til- konstateres

  Kommentar by Peter Buch — 15. oktober 2020 @ 08:06

 16. Bizar formulering: “PET Internet Referral Unit er en enhed i dansk politi, hvis overordnede formål er at identificere, undersøge og om muligt fjerne ekstremistisk propagandamateriale, der er tilgængeligt på de sociale medier og andre platforme på internettet.”

  Videoerne var, såvidt jeg ved – ligesom halshugningerne af de to nordiske piger – propaganda optaget på stedet for Islamisk Stat i Marokko. Så det er deres propanda PET IRU vil stoppe.

  Man mistænker at PET IRU’s begrundelse, kun er til, fordi den skjulte begrundelse er, at dække over islams omfattende terror mod os vantro.

  Kommentar by A-mad — 15. oktober 2020 @ 08:07

 17. Fra nettet: “Petting er seksuelt samvær, hvor man kæler for hinanden på en intim måde uden at have samleje. Man berører hinandens erogene zoner og kønsdele….”
  Det ser ud som om, at PET har en afdeling (infernal petting unit), som udøver krænkende ‘petting’ af normale borgere. Får de udløsning af det i PET, når de udsender trusler mod ytringsfriheden?

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. oktober 2020 @ 08:23

 18. Pakistaner snyder naive boligsøgende på Frederiksberg.
  https://ugeavisen.dk/frederiksberg/artikel/28-h%C3%A5befulde-boligs%C3%B8gende-blev-narret-af-boligspekulant

  Kommentar by Peter L — 15. oktober 2020 @ 08:45

 19. Pakistaner snyder naive boligsøgende på Frederiksberg.
  https://ugeavisen.dk/frederiksberg/artikel/28-h%C3%A5befulde-boligs%C3%B8gende-blev-narret-af-boligspekulant

  Kommentar by Peter — 15. oktober 2020 @ 08:47

 20. Er det muslimer?

  Vi efterlyser Ibrahim Omar og Abdallah Taha, som er mistænkt for at have været involveret i drab og drabsforsøg på Lenesvej i Brabrand den 23. juli. Kontakt Østjyllands Politi på tlf 114, hvis du har oplysninger om, hvor de befinder sig.
  https://politi.dk/oestjyllands-politi/efterlyste-og-savnede-personer/politiet-efterlyser-to-maend-i-forbindelse-med-drab/2020/10/15, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. oktober 2020 @ 08:55

 21. Her tæller hensynet til pårørende ikke – men alene den politiske hensigt bag.”
  Limewoody — 15. oktober 2020 @ 07:46

  LIGE NØJAGTIG den hellige hensigt trumfer altid fornuften.

  Hvornår bliver forældrene spurgt, om den emsige omsorg er deres ønske? Og så flere år bagefter? PET petitisser og beskæftigelsesterapi.

  Kommentar by tavsen — 15. oktober 2020 @ 08:58

 22. Det er åbenbart vigtigt at den danske befolkning ikke får noget at vide om tingenes tilstand!

  Kommentar by Den Nervøse — 15. oktober 2020 @ 09:09

 23. I arabisk google-oversættelse- direkte fra Trine Bramsen?
  Eller var det DR’s gramsebollevoldegruppe, som skal lave lidt for lønnen..
  Politiets Perker Tjeneste er ved at blive irriterende.
  Men det er for sent, vi veed godt at det er islamisterne der dræber, voldtager, stjæler, sviner..!

  Kommentar by Hul igennem? — 15. oktober 2020 @ 09:13

 24. Man fornemmer PET´s hensigt og bliver beklemt. Måske et forstadie til hvad der skete for Snaphanens redaktør (Steen), ren og skær politisk motiveret og et “hold kæft bolche.”

  Kommentar by der Adler — 15. oktober 2020 @ 09:14

 25. Du burde smide et par billeder af Alan Kurdi op, bare for pointens skyld.

  Kommentar by Felix Krull — 15. oktober 2020 @ 09:31

 26. Retshåndhævelsesmyndigheder henvender sig om lovlige aktiviteter og ‘håber’ og ‘anmoder’ om, at de må ophøre! Hvorfor går de ikke i kirke og ‘beder’?

  “Kære Muhamed,
  Jeg skriver til dig, fordi jeg ved, at du er kommet til at dræbe din kone af private årsager.
  Jeg vil bede dig om, ikke at gøre det en anden gang. Hvis du kan huske, hvor du gjorde af hende, må du gerne ringe eller maile på nedenstående adresse.
  Bedste hilsner
  Politimesteren i XXXXX”

  Kommentar by Bastardo — 15. oktober 2020 @ 09:37

 27. Underlig titel på en dansk politi-enhed. Politikerne vil angiveligt tage hensyn til pårørende. Hvorfor har de så afskaffet hensynet til både pårørende og patienter i store dele af sundhedsvæsnet ved at gøre “Styrelsen for patientsikkerhed” til en bovlam krikke og syltekrukke”? (Artikel i avis: Lang ventetid har konsekvenser: SKRÆKLÆGER arbejder videre på trods af fejl)(Uduelige læger og sygeplejersker kan arbejde videre i årevis)

  Når det handler om importerede kriminelle: hvad med hensynet til kommende ofre og deres pårørende? De kommende ofre er politikerne vist ligeglade med. Indvandringen og folkeudskiftningen fortsætter, i henhold til Marokko-traktaten. Noget tyder på at det snart kan blive forbudt at kritisere politikernes politik, hvor folkefjendsk og landsskadelig den end er. Flere netaviser skriver at EU-censur er på vej, og regeringen forbereder en lov der skal forbyde/kriminalisere meninger og synspunkter der er kritiske overfor “minoriteter”. Kun majoriteten skal kunne tåle kritik? (Er skræklæger og kriminelle fremover minoriteter der ikke må kritiseres?)

  Man vil også forbyde peberspray. Skal danskerne være helt forsvarsløse hvis de udsættes for hjemmerøvere eller overfald på gaden?

  G.I. og NB har hjemmesider der oplyser nærmere.

  Kommentar by Bent A — 15. oktober 2020 @ 09:39

 28. Kære Kim,
  Svært dilemma, du står I.
  Skal du trække på skuldrene og tænke ‘lad dem bare komme’ ?
  Jeg forstår dog godt, at du har valgt at samarbejde lidt. Brevet kan jo dårligt læses som andet end:
  “Du ved, hvem vi er, og hvad vi kan gøre. Vi ved, hvor du bor”.

  Kommentar by Bastardo — 15. oktober 2020 @ 09:48

 29. PS: Det vil nok være klogt at studere hvad FEMINISERINGEN af svensk og europæisk politik og lovgivning allerede har medført af store ulykker i en række lande. Læs “Why women destroy families, nations and civilizations”. Og læs andre netaviser om hvordan Europas og Skandinaviens økonomi, kultur, frihed, fred og sikkerhed undergraves i disse år, med mandsfjendsk, familiefjendsk og udemokratisk/ totalitær/ globalistisk politik.

  Kommentar by Bent A — 15. oktober 2020 @ 09:52

 30. “PET Internet Referral Unit er en enhed i dansk politi, hvis overordnede formål er at identificere, undersøge og om muligt fjerne ekstremistisk propagandamateriale, der er tilgængeligt på de sociale medier og andre platforme på internettet.”

  Da det lader til PET læser med her, tillader jeg mig at stille et åbent spørgsmål : “hvad er ekstremisme og hvem har lov at definere begrebet?

  Artiklen i JP kræver login, læg mærke til Rasmus Bryggers holdning til ikke-danske sosu-assistenter

  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12473945/nu-har-hver-tredje-sosuelev-indvandrerbaggrund/
  Stifteren af videnscenteret, Rasmus Brygger, ser udviklingen som positiv.

  Hr. Brygger glæder sig over der bliver færre og færre etnisk danske i plejesektoren, som om han glæder sig til at det danske folk forsvinder, og Danmark forvandles til en muslimsk provins.
  Er det ekstremisme at gå med de tanker?

  Fremtiden bliver historieløs hvis der ikke må skrives eller bringes billeder af nutiden. Er det meningen ? Hvad skal vi med faget historie i undervisningen hvis alting fra nu af censureres af en global magtgal elite ?

  Hvor mange danskere er dræbt, overfaldet eller på anden måde chikaneret af indvandrere, siden de to bestialske drab i Marokko

  Man bliver i tvivl om vores efterretningstjenester beskytter eller modarbejder den etnisk danske befolkning.

  https://stiften.dk/artikel/rektorer-advarer-ghettogymnasier-er-alvorlig-udfordring-2017-4-25(7)

  Er Det Radikale Venstre og venstrefløjen ekstremister når de trods masser af advarsler har inviteret flere hundrede tusind fremmede til Danmark som giver politiet overarbejde med at opklare kriminalitet og vanvidskørsel hvor danskere dræbes i trafikken?

  Danskere flygter fra “ghetto-gymnasier”. Hvor skal de flygte hen de næste 10-20 år, når staten fortsætter med at flytte den voksende gruppe af indvandrere til skoler med færre to-sprogede?

  Ghaddaffi sagde han ville erobre Europa med barnevogne !
  Det lader til han drøm opfyldes, oven i købet med hjælp fra Europæiske regeringsledere

  Kommentar by k.m. — 15. oktober 2020 @ 10:18

 31. Hvorfor skal det tage Østjyllands Shariapoliti 53 dage at efterlyse to bundkriminelle perkersvin, der har slået en Satudarahrocker ihjel, med fuld navn og fotos?!?, forbyd islam i politiet og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. oktober 2020 @ 11:03

 32. “PET Internet Referral Unit er en enhed i dansk politi, hvis overordnede formål er at identificere, undersøge og om muligt fjerne ekstremistisk propagandamateriale,…” Er videoen af muslimers mord på en ung kvinde ekstremistisk propaganda? Ja, muslimerne har åbenbart ment, at det var god propaganda for islam at optage og vise videoen. PET mener derimod, at visningen af videoen er ekstremistisk antimuslimsk propaganda. Og det går jo ikke an at kritisere islam.

  Kommentar by Ole Madsen — 15. oktober 2020 @ 11:12

 33. Sandheden, er ilde hørt.

  Kommentar by Ewing — 15. oktober 2020 @ 11:29

 34. Intimidering, politisk intimidering.

  Kommentar by Johnson — 15. oktober 2020 @ 12:27

 35. moské det lige vil være på sin plads at lave en back-up af din back-up Kim, og gem den et sted hvor politiet IKKE kan få fat på den med en dommerkendelse.

  Det ville være ærgerligt at næsten 20 år dokumentation skulle gå tabt hvis en eller anden finder på at lave en “Steen” på dig!

  Kommentar by Santor — 15. oktober 2020 @ 12:33

 36. Vi må sende en tak til Lille Lars fra Græsted, der underskrev Marrakech-aftalen.

  Lidt underligt at han endnu ikke har fået en eller andet obskur post i EU eller FN som betaling…

  Kommentar by Revisoren — 15. oktober 2020 @ 13:05

 37. Quaran(-tine) = Book from hell + tiny time

  Kommentar by Stevie — 15. oktober 2020 @ 13:19

 38. Vi lover at fjerne dem, lige så snart billeder af døde KZ-fanger er fjernet fra alle danske historiebøger. PET får travlt.

  Kommentar by Syrienblog — 15. oktober 2020 @ 13:23

 39. Det kan jeg kun bifalde Santor. De skal ikke få held til at skjule de fremmedes vold og mord.

  Kommentar by Nielsen — 15. oktober 2020 @ 13:23

 40. Spiser man også citronmåner i PET, eller er man mere ovre i noget kebab og falafel?

  Kommentar by Revisoren — 15. oktober 2020 @ 13:34

 41. Det behøver ikke være den omtalte enhed der læser alle Urias indlæg, det kan være stikkere blandt læsere/kommentatorer der “giver et tip”.

  Kommentar by k.m. — 15. oktober 2020 @ 13:50

 42. Det er en forkert hypotese at tro at efterretningstjenesterne er der for at beskytte befolkninger. De er arbejdsredskaber for de ofte skjulte magthavere, som tilrettelægger hvordan folk kan styres. Sådan er det i hvert fald i USA og sandsynligvis også i de fleste vestlige lande.

  Derfor arrangeres sprængning af bygninger 11 sep 2001 og den nuværende Plandemi med henblik på at kunne ytningsundertrykke kritikere yderligere. Det er vel også PET, som har fået fjernet omtalen af at dødeligheden har været mindre i Danmark i år end de forrige år trods næsten 700 registreret som døde med Covid-19 (som i de fleste tilfælde ville være døde alligevel af andre årsager). De autoriserede medier skrev det samme, så det må være brugerkommentarerne skyld i at emnet nu er forsvundet.

  Kommentar by perhag — 15. oktober 2020 @ 13:51

 43. For 4 år siden blev seks piger fra Frankrig myrdet i Nigeria

  Her er et billede af nogle af dem fra gerningsstedet

  https://i.imgur.com/RaYAvXp.jpg

  Så kan PET jo vurdere om det er ulovligt.

  Kommentar by KineserSnot — 15. oktober 2020 @ 13:56

 44. Jeg vil foreslå Kim Møller at skide på PET, når de ikke engang kan konkretisere om det ulovligt. Saml evt sammen til en retssag.

  Kommentar by KineserSnot — 15. oktober 2020 @ 13:57

 45. @29 – 11.12: Mange betragter CNN, NYT, BBC og i det hele taget MSM som spredere af ekstremistisk propagandamateriale. Oven i købet blokerer de for al anti-islamisk information, præcis som PET. Er magthaverne blevet bange for de millioner af unge muslimske hanner, som de selv har inviteret på plyndringsferier i vesten? Eller har magthaverne bare almindeligt “bang i kysen”? Når muslimerne bliver mange nok, går de også efter magthaverne. PET er på vej til at blive til EU’s første Sharia-politi.

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. oktober 2020 @ 14:08

 46. Hvem står inde for hvad, der bliver linket til af brugere. Youtube link eller tekst og billeder i medier.

  Kommentar by P — 15. oktober 2020 @ 14:25

 47. Ja men dog; sikke en bedrift af “PET Internet Referral Unit”!

  Hvornår mon “PET Internet Referral Unit” begynder en intensiv og aldeles hurtig opsporing, af iSlammets sønner, der lystigt videofilmer og oploader alle de bestialiteter de begår mod etniske danskere hver dag?
  – det vil kunne give et tiltrængt boost, til at få iSlammets hverdagsterrorister sat bag lås og slå*

  Det sq stridt, at iSlammets bestialiteter eskalerer med højpotent hastighed på gader og stræder i Danmark, mens politi, myndigheder MSM fortier og sylter det.
  – alt imens vi vantro forventes, at bøje nakken og trælle for de iSlamiatiske tilbedere (muslimer).

  Min tiltro til politi, myndigheder og MSM er længst slidt op!

  * gerne med en ny lov der der hedder “enhver AEHer udSENDES ved første dom”!
  ….

  Forbyd Islam i Danmark, luk kassen og udSEND enhver AEHer ved første dom!

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. oktober 2020 @ 14:28

 48. @ k.m. — 15. oktober 2020 @ 13:50

  Du kan være helt sikker på at PET læser hvert et ord der skrives herinde. Deres filosofi er jo at den vold der er hovedproblemet her i Danmark er højreorienteret vold.

  PET kender ALT, fysiske adresser, telefon-numre, IP adresser på alt dit elektronik, dit GPS mønster, alle dine kredit-kort og dit forbrug, foruden en fysisk og psykisk profil på ALLE der kommentere herinde og de har klassificeret Os alt efter hvor “farlige” Vi er.

  Lad dig endelig ikke narre. PET ved ALT om Dig!

  Kommentar by Santor — 15. oktober 2020 @ 14:35

 49. Politi og Domstolenes røvhuller vil have, at sandheden IKKE kommer frem. Og det vil Regeringen i “Sextinget” heller ikke.
  For der skal sørme holden hånd over det SATAN´s islam.

  Vi ved alle, Luisa Vestager og Maren Uland, blev henrettet efter Islam´s forskrifter.
  Og det kan det “Pisse PET ikke gøre en skid ved.”

  Jo mere Myndighederne skjuler gerningerne i dette svineri til Islam-lort og henrettelsen af de unge kvinder i Marokko, des mere voldsom bliver det i opgørets time. Myndighederne bestemme selv, men i sidste ende er det folket der bestemmer hvornår, så myndighederne må snart beslutte sig.
  Hold da kæft, hvor ville jeg gerne have det fiser ind.!

  Kommentar by Charles — 15. oktober 2020 @ 14:39

 50. Ja der er mange der er og blevet henrettet efter Islam´s forskrifter, og bliver det stadig. Men der er også mange i Etaten og magtens elite, der skal passe på disse forskrifterne. De gør det når de er mange nok. !
  Hold da kæft, hvor ville jeg gerne have det fiser ind.!

  Kommentar by Charles — 15. oktober 2020 @ 14:45

 51. PET – er det ikke det klovneforetagende, der havde kommunisten Jakob Scharf ansat som “chef”?

  Kommentar by Revisoren — 15. oktober 2020 @ 14:48

 52. Lad dig endelig ikke narre. PET ved ALT om Dig!

  Kommentar by Santor — 15. oktober 2020 @ 14:35

  Brug tre af hinanden uafhængige VPN tunneler samtidig, og så er der bare 🖕🏻til PET, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. oktober 2020 @ 14:51

 53. I Grækenland har man netop stemplet partiet Gyldent Daggry som en “kriminel organisation”, og idømt partiets leder en langvarig fængselsstraf.

  Merkel og Ursula nikker anerkendende, og klapper i deres små buttede hænder…

  Kommentar by Revisoren — 15. oktober 2020 @ 15:01

 54. >4 John M

  Denne version er bedre https://www.youtube.com/watch?v=qYS0EeaAUMw

  Kommentar by Mackety — 15. oktober 2020 @ 15:32

 55. >53 15:32

  Jeg kan åbenbart ikke finde ud af YouTube for mit link fører til samme video, men søg på sound of silence ‘disturbed’ versionen. Den er langt bedre end Simon og garfunkels originale.

  Kommentar by Mackety — 15. oktober 2020 @ 15:36

 56. Det lyder voldsom at man to år efter en muslimsk massakre, kræver slørede billeder fjernet fra internettet.

  Er vi på vej mod et Gulag? hvor EU putter besværlige systemkritikere af vejen

  Kommentar by k.m. — 15. oktober 2020 @ 15:43

 57. Off-topic, men temmeligt interessant alligevel: Der findes simpelthen et “Center for Køn, Magt og Mangfoldighed” på RUC!! https://www.bt.dk/samfund/praest-med-sviende-praediken-til-kraenkede-kvinder-i-de-radikale-nu-kan-det

  Igen-igen: Prøv at forestille jer at vi havde et medie i danmark som kunne få indsigt i det, eksempelvis om hvad danskerne betaler for sådan en inddoktrineringsanstalt om året. Det er jo komplet sindssygt hvad “vores” politikere deler penge ud til!

  Kommentar by Per — 15. oktober 2020 @ 16:26

 58. Såvidt jeg ved har TV-fremvist 11 september 2001 i New York. Hvis PET vil indskrænke ytringsfriheden over en aktuel hændelse, kunne den så i det mindst være ærlig talerør for Islam, som skal kamuflere den terror der begås i dens navn. Jeg går ud fra PET ikke er et politisk organ på trods af Lalle lykkes underskrivelse af Marrakeshaftalen, men en efterretningstjeneste, som skal samle oplysninger om dem som planlægger terror internt i Danmark. Ikke et cencurorgan. DK er ikke Sovjet eller DDR. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. oktober 2020 @ 16:38

 59. Det er velkendt at vi her til lands har 2 efterretningstjenester, nemlig FE og PET. Begge har i årevis udført, og gør stadig, et fantastisk arbejde, et arbejde vi som borgere kan, og bør, være tilfredse med. Ligeså er begge E tjenester ikke “stater i staten”, altså de agerer kun på “politiske ordrer”. Det her viste dufter af politisk ordre. Samme gælder nok når man i døgnrapporterne fra diverse politikredse oplever at kulturberigende gerningsmænd´s etnicitet er fjernet under devisen: Ikke at opildne til had. Vi borgere der udsættes for kulturberigelse må lære at politikerne på Chr. Borg ikke ønsker at de der betaler “festen” skal/bør kende sandheden. Om familierne til de i Marokko, på bestialsk vis henrettede unge kvinder, føler sig krænkede pga. de viste fotos hhv. en video optaget af gerningsmændene eller ej, mener jeg bør være op til disse selv, det er ikke en myndighed der skal afgøre om dette er tilfældet eller ej. Kun et valg til FT. kan afgøre hvorvidt der kan ændres på denne åhhh så forstående holdning eller ej.

  Kommentar by NED MED EKSTRAHØRMEREN.. — 15. oktober 2020 @ 16:58

 60. #57 “DK er ikke Sovjet eller DDR”

  Hmm, tja, bum…..

  Kommentar by Henrik Wegmann — 15. oktober 2020 @ 17:01

 61. Kim, hvad skete der i øvrigt med dit indlæg om Corona/Covid 19 fra forleden dag? Jeg synes, at det er forsvundet.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 15. oktober 2020 @ 17:07

 62. Forbyd islam og PET i Danmark.

  Kommentar by piphans — 15. oktober 2020 @ 17:23

 63. Koranopolitiet lader skægget gro og trækker gulvtæpperne tæt om hovederne..?

  Kommentar by Hul igennem? — 15. oktober 2020 @ 17:32

 64. Ps.
  Red Danmark – følg en perker og en strisser til grænsen.

  Kommentar by piphans — 15. oktober 2020 @ 17:45

 65. OT: Nu er det måske opklaret hvorfor der skal være tæt på O T T E kilometer mellem minkfarme. Det er et rent politisk tal. Nu har to partier meldt ud at de ønsker at nedlægge og totalt afskaffe dette erhverv. Det ene parti er SF. Det andet vistnok S eller EL. (?) Hvad bliver det næste erhverv der skal ruineres eller afskaffes? Landbruget?

  Kommentar by Bent A — 15. oktober 2020 @ 18:28

 66. @der Adler. Kim postede skærmbillederne 4-5 timer før mig. Jeg postede akkurat de samme, som jeg havde fra Kim. De indgår nu i tiltalen mod mig. Jeg har ivørigt fået samme brev forleden

  Kommentar by Snaphanen — 15. oktober 2020 @ 19:47

 67. Altså, er det mest interessante – for os læsere & og kommentatore på Uriasposten ikke, at PET og FE læser med?

  Moské blot en tanke..? Mit bi-månedlige bidrag kan ses på mit kontoudtog. Uff… Tænker bankassistenten. Sikke en højre-løjser!

  Kommentar by Thorbjørn — 15. oktober 2020 @ 20:07

 68. Det politiske politi

  Det kafkaske samfund UDEN retsikkerhed

  Et uendeligt antal lovregler og bekendtgørelser og EU-regler men ingen retsikkerhed

  Kun migranter har retskrav på retsikkerhed

  Kommentar by h.nielsen — 15. oktober 2020 @ 20:11

 69. PET kan nemt obfuskere ytringsfriheden ved at ombytte bogstavfølgen i folks blogindlæg på nettet. For eksempel er sætningen: “TEP retstyr re fa ICA, SAN go ROSOR”; som i selv kan læse, ændret til ukendelighed af hemmelige agenter i en svagt oplyst kælder på Buddingevej omkring midnat
  Den afdeling i PET, som står for operativ aktivering, er ledet af en hemmelig agent ved navn ‘Michelin’ – det er dog kun hans dæknavn. Han virkelige navn er ‘Dunlop Goodyear’, men det er tystys!

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. oktober 2020 @ 20:36

 70. So if they sent this unveiled threat to your email, it mean they have access to your incoming and outgoing emails.

  Ask yourself why they send you this from PET and not from the local beta cuck police?

  If I was you I would ask them for an explaination and enclose a week response time for them. If them do not response then do a law suit of it and sent it to the local court and if possible, send it to the Court in Strasbourg. NOte that the laws inplemented are the same anywhere in the tyranny in EU zone, meaning the orrupt asswipes, the pieces of shit have snuck the globalist agenda into national laws, so you and others can be harrassed, oppressed and enslaved when they can do whatever they feel like. the commie style. you see what is going in at DR, where pedophiles go free and are hired just because they are pedophiles.

  Also, note that there should be prior art when it comes to law praxis since the laws are identical these day across the eu corrupt zone. attack them before they attack you. either you bow down to these sons of bitches, beta cucks and let their low iq control you and let them have the change to read your emails and prosecute you or you hit back. either being a beta cuck or fight back.

  The erason why the send it to your email is because they want to see how you react, read your blog, read your email and map your network. That is why I am telling you and the others. Take the battery out when you leave your place when you are meeting somesone of importance that way they will not be able to track you. then they can go and fuck themselves. same when you enter a new country.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 15. oktober 2020 @ 20:49

 71. Danskere må gerne DISKRIMINERES, indvandrere må ikke. Langt flere indvandrere får førtidspension end danskere, iflg. NBs hjemmeside. Danskere må gerne undvære deres familieliv, men migranter har krav på familiesammenføring. Danskere må gerne udskiftes, men kulturfremmede beskyttes af Marianne Jelveds elskede 75 år gamle og forældede konventioner. (som mange lande ignorerer)

  Danskere må gerne være hjemløse, migranter har retskrav på en bolig fra dag 1. Danskeres menneskerettigheder må gerne krænkes, migranters må ikke. Migranter må gerne håne danskere, men danskere må ikke svare igen.

  Og nu er EU og Chrborg på vej med censur af billeder, historiske fakta og “forkerte” meninger.

  Og regeringen skal igen og igen spørge EU om lov til dit og dat.

  Og et politisk parti er ved at gå op i limningen pga. latterlige bagatel-sager og ikke-sager der går tilbage til julefrokoster for 10-12 år siden.

  Det er ved at være en mærkelig verden vi lever i. Som et engelsk blad udtrykte det: “It’s a crazy, crazy, crazy world”.

  Kommentar by Bent A — 15. oktober 2020 @ 23:27

 72. PS: Det er også ret “sjovt” at politikerne ustandselig taler om deres “internationale forpligtelser”, men aldrig om deres nationale forpligtelser. Man kan da ellers godt mene at deres forpligtelser og ansvar overfor Danmark og det danske folk er langt større end deres ansvar overfor fjerne FN-bureaukrater.

  Og er det ikke mærkværdigt, at straks en migrant ankommer til Danmark, har vedkommende ret til et land, tryghed, sikkerhed, velfærd og juridisk assistance m.m., mens danskere hverken har ret til deres eget land, tryghed, sikkerhed eller juridisk assistance ad libitum.

  For Chrborg er jo ved at forære vores land, tryghed, sikkerhed, velfærd, retsstat og rettigheder væk til fremmede kræfter og folkegrupper.

  Vores demokrati kan vel godt siges at være lidt som en bus der er kørt af vejen og ligger med hjulene i vejret i en dyb grøft.

  Kommentar by Bent A — 16. oktober 2020 @ 01:02

 73. 52. Santor.
  Lad dig endelig ikke narre. PET ved ALT om Dig!

  Jo men IKKE r´mere end jeg vil have. ! ☺
  Håber da at PET læser hvad jeg skriver i 49. & 50. ☺
  Og tage ved lære af det. !

  Kommentar by Charles — 16. oktober 2020 @ 01:33

 74. Hvad er det for en gang fascist pis? Nu fjerner man selektivt “propaganda” hvis det er ekstremistisk, men dem der bestemmer definitionen af ekstremisme er vesntre ekstremister, hvor fedt!

  Luk PET, det er et organ infesteret af Amerikansk ideologisk gylle. Feng Shui og nøddebrune “rolle modeller” ansat fra udenlandske agenturer.

  Vores efterretningstjeneste er lige så undergravet som vores politiske system.

  Kommentar by ET — 16. oktober 2020 @ 09:51

 75. Russisk systemkritisk redaktør satte ild til sig selv. Blev forfulgt af myndighederne.

  Jyllands posten har den 11. okt en nekrolog over den russiske journalist og redaktør Irina Novgorod der brændte sig selv ihjel i protest imod at myndighederne flere gange trængte ind i hendes lejlighed og beslaglagde PC, USB sticks, mobiltelefon mv.
  Udover at JP burde have sluttet op om deres journalist kollega før hun døde, så har sagen desværre visse ligheder med tingenes tilstand i Danmark.
  Såleder er både Steen Raaschov fra Snaphanen og Jeppe Juhl der startede 24nyt blevet hevet ud af deres senge tidligt om morgen og slæbt afsted for afhøring og dna prøve, pga deres oplysningvirksomhed om samfundets tilstand.
  Nu er det så Kim Møller der bliver prikket i brystet af PET.
  Hvornår mon vi andre blive hentet om natten af mænd i sorte regnfrakker som under den forrige besættelse ?
  Ytringsfriheden i Danmark har efterhånden samme kår som i Rusland.

  https://jyllands-posten.dk/navne/ECE12473041/redaktoer-satte-ild-til-sig-selv-i-desperation/

  Kommentar by Islambert — 16. oktober 2020 @ 10:06

 76. Phatcismen er kommet for at blive. Vi obfuskerer alt. (-:

  Kommentar by Nielsen — 16. oktober 2020 @ 10:20

 77. ‘Processen’ er kommet til Danmark:
  »Nogen måtte have bagtalt Urias K., thi uden at han vidste af at have gjort noget ondt, blev han en morgen arresteret.«
  Han ved ikke, hvad han har gjort sig skyldig i, og han får det heller ikke at vide. Han har fortsat lov til at bevæge sig frit og gå på arbejde. Forgæves forsøger han at finde ud af, hvad han er anklaget for, og hvordan han kan retfærdiggøre og forsvare sig selv.
  Det danske “nicht so Geheime Staatspolizei” PET bruger opskriften fra Franz kafka’s verdenberømte roman. Wollen sie den totalen Krieg gegen Redefreiheit.

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. oktober 2020 @ 16:33

 78. a piece of shit ape beheaded a french beta cuck teacher today, and the legacy media is littered with the beheaded head, so they too should get a letter or be take to court if the eu garbage laws are the same in every eu membership country. the reason why some get the attention by the retarded beta cuck garbage police s because some are more of a threat than others, they need to prosecute the smll fish first so that a praxis is detemined. police are beta cucks and they will always be retarded garbage, that is why they blew someone to get a career advancement, they are not able to get a cereer advancement on intelligence and talents. perhaps that is the reason why you become police?

  i would be shamed of myself to be a police that can not even figure out how come all the pedophiles are into politics and at DR? why are the pedophiles molesting females, and theyare not doing anything but they harrass people about something happened two years ago and is happening all the time NOW. Police are disguisting creatures, the lowest iq.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 17. oktober 2020 @ 02:01

 79. Easier to send ot threats to people and blame everything on the ones that are driving the cray while ones that should and get the pay to make sure the crap is minimized or eliminated are busy jerking off or just doing nothing, during the work day. you can leave and look for toailetpaper and no one will miss you fr hours, since everyone do this. tht is the norm set y the ones that fucked for their jobs. disguisting creatures and they think that they are smart. you are not smart because yourself think you are smart because you fucked for your job.

  Kommentar by Erwache — 17. oktober 2020 @ 02:10

 80. Hensyntagen til ofrene og deres familier???

  Hvis man rejser til Muhammedanien uden at være deltager i en bevæbnet enhed, så beder man selv om følgerne!
  Også selvom man er et par “søde”, blonde unge kvinder!!!

  Vi kan vist godt formode, at både kvinderne og deres familier er og har været særdeles positive overfor både den nu i 70 år truende invasion af race- og kulturfremmede lavintelligente nullerter og deres kultur i det hele taget!

  Well….Sådan straffes dumhed og had til egen race af disse kulørte indslag!

  Imidlertid bør Europa og resten af den civiliserede landes hvide befolkninger informeres og grundigt oplyses om, hvilke farer man udsætter sig og sine for ved kontakt med disse lande og de hersnyltende nulbonner!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 17. oktober 2020 @ 09:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper