17. oktober 2020

Brødre bag Matrix-serien blotlægger LGBT-plot: “… handlede om ønsket om at gå fra mand til kvinde”

Vi lever i en syg verden, og nogle gange tænker man uværgeligt, at den røde pille ikke er det bedste alternativ. En historie om Matrix-serien set på EB.dk – ‘Matrix’-film vil revolutionere industrien – igen.

“Universet er kendt for sin kringlede historie med metaforer, symbolik og skjulte budskaber, hvilket også har afledt en hel del teorier blandt de mange fans.

Én af disse var teorien om, at filmen handlede om ønsket om at gå fra mand til kvinde, eller kvinde til mand.

Og det blev i august bekræftet af den ene instruktør Lilly – hun og Wachowski-søsteren er tidligere blevet kendt som Wachowski-brødrene.

– Jeg er glad for, det er kommet ud, at det var den oprindelige intention (med filmen red.), men verden var ikke klar til det, sagde Lilly Wachowski dengang til Netflix…”

(Matrix-brødrene Laurence/Lana og Andrew/Lilly Wachowski; Fotos: Indiewire)

Oploadet Kl. 09:47 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114207/trackback

38 Comments »

 1. NU STOPPER DET!!!, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. oktober 2020 @ 09:49

 2. For helvede – hvem vil dog tro de to narrerøve er kvinder

  Kommentar by redneck — 17. oktober 2020 @ 10:07

 3. Den eneste grund til, at de gjorde det, var for at stikke en kæp i hjulet på folk, der bruger den terminologi. Det hjalp så overhovedet ikke, da alle og enhver kan se lige igennem deres latterlige forsøg på at afmontere termen.

  To usle, bæskubbende transvestitter, det er hvad de er.

  Kommentar by Krautling — 17. oktober 2020 @ 10:31

 4. DET ER NOGLE BÅDE SYGE; SKØRE OG PERVERSE VERDENER, den mere normale verden er omgivet af, og det bliver kun værre og værre.

  Før i tiden var det perverse små lommer man ikke hørte meget om, men de er kommet til at fylde mere og mere. Især i folks bevidsthed. Og hvorfor? Fordi massemedierne spekulerer i at stille de perverse op som forbilleder, fordi medierne bruger gay-paraderne og LGBTQ- perversiteterne m.m. til at undergrave og destabilisere vores samfund og nationer, og fordi medierne bruger det skøre og sygelige til at aflede opmærksomheden fra hvad der foregår af kommunistisk og totalitær politik, af overgreb, uretfærdigheder og snigende barbarisering, af systematisk undertrykkelse af borgere, familier og hele befolkningen.

  Medierne er langt hen ad vejen korrupte og uden moral. Deres fortielser, løgnekampagner og hjernevaskende journalistik er på vej til at smadre al civilisation i både Europa og USA.

  Bare se hvordan DR, Pølletiken og tv 1+2 fører sig frem med vildledning, tarvelig underholdning og manipulerede “sandheder”. Konstant skraber de bunden med deres feministisk udvalgte “nyheder” og “public service”.

  “Sexisme” kampagnen er et eksempel på underlødig “folkeoplysning”. Klima-skræmmekampagnerne er et andet. EU-“reklamerne” et tredje. Ligestillings-propagandaen et fjerde. Vrøvlet om den evigt faldende kriminalitet et femte. Pølsesnakken om “uledsagede børn” et sjette.
  Racisme-kampagnerne et syvende. Vrøvlet om “berigelse” et ottende.
  Vildledningen om at masseindvandringen ville virke berigende et niende. Fortielserne omkring den beskidte behandling af tusindvis af familier et tiende. Fortielserne omkring nedbrydningen/svækkelsen/ udsalget af store dele af infrastrukturen, herunder forsvaret, politiet, og skole- og sundhedsvæsnet et elvte. Fortielserne vedrørende Marokko-traktaten et tolvte. Man kunne blive ved.

  Det blod de radikale og deres medløbere længe har soppet rundt i, eller har på hænderne, er blevet fortiet eller bagatelliseret, mens der gøres et kæmpestort nummer ud af pjat-sager om mobsede og krænkelsesparate feministers snerpede meninger om “for tæt” dans eller kluntede forsøg på flirt ved julefrokoster osv. I 30 år har der været grund til at sætte lys på de radikale politikere, men det sker først nu hvor det er pjat og overrislet selskabelighed det handler om. Så vågnede journalisterne op.

  De elendige medier trækker os alle nærmere og nærmere henimod den afgrund som Sverige og Libanon er faldet ned i.

  Kommentar by Bent A — 17. oktober 2020 @ 10:47

 5. Kommentar by Bent A

  Lige præcis, Bent. Men det største problem er desværre mennesker, som dig, der nægter at anerkende den ultimative sandhed, selvom den stirrer dig lige ind i ansigtet. Du ved sikkert godt, hvad jeg refererer til.

  Alt dette har et ophav, og det er hverken muslimer eller venstreorienterede.

  Kommentar by Krautling — 17. oktober 2020 @ 10:54

 6. Alt dette har et ophav, og det er hverken muslimer eller venstreorienterede.

  Kommentar by Krautling — 17. oktober 2020 @ 10:54

  Og dets ophav er heller ikke jøder, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. oktober 2020 @ 10:55

 7. Kommentar by NotariusUmulius

  Jo, det er det så. Forbyd jødedommen i Danmark.

  Kommentar by Krautling — 17. oktober 2020 @ 10:58

 8. # N.U: Du må meget gerne fortælle lidt mere om “den ultimative sandhed”. På forhånd tak.

  Kommentar by Bent A — 17. oktober 2020 @ 11:01

 9. Kommentar by Bent A

  Det har jeg gjort mange gange, men du er faktaresistent ligesom de fleste andre herinde. Der er ikke dén form for mental gymnastik, du ikke er villig til at udføre, for at holde hånden over dine jødiske kæledyr.

  Kommentar by Krautling — 17. oktober 2020 @ 11:06

 10. Læste godt nok overskriften i går men det gik da fuldstændig hen over hovedet på mig at der var kønsskifte involveret.

  Ps. hende den ene, han ser godt nok vred ud!

  Kommentar by Santor — 17. oktober 2020 @ 11:08

 11. holde hånden over dine jødiske kæledyr.

  Kommentar by Krautling — 17. oktober 2020 @ 11:06

  Lad nu vores søde, assimilerede jødiske venner være og koncentrere vores kollektive had mod muslimerne, der skærer hovedet af 46-årige lærere, der underviser i ytringsfrihed; ingen jøde har nogensinde halshugget nogen som helst for sige Abraham er en bøsserøv og Torah er en luderbog, kan vi ikke banne antisemiter fra Uriasposten?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. oktober 2020 @ 11:11

 12. Kommentar by NotariusUmulius

  “Søde”. Lmao.

  https://www.youtube.com/watch?v=7t_LxpCY2G8

  De vil udslette dig, og du synes det er “sødt og assimileret”.

  Kim burde i stedet banne landsforrædere, som dig.

  Kommentar by Krautling — 17. oktober 2020 @ 11:15

 13. JØDER: GODE ✅
  MUSLIMER: ONDE ❌

  forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. oktober 2020 @ 11:16

 14. Kommentar by NotariusUmulius

  Du må være nem at røvrende, tænker jeg.. Så længe man ikke gør det åbenlyst, så lader du jo til at falde i med begge ben. Man SKAL åbenbart klaske dig lige i masken, før du forstå, at man ikke er din ven. Mennesker som dig, er årsagen til, at jøderne har så stor succes med at undergrave Vesten – fordi de netop ikke slagter folk i gaderne, som muslimerne – men derimod er direkte ansvarlige for, at muslimerne er her til at starte med.

  Du er så simpelt et menneske. Selv en 2-årig ville jo kunne narre dig fra hus og hjem, haha.

  Kommentar by Krautling — 17. oktober 2020 @ 11:17

 15. Kommentar by NotariusUmulius

  Nej.

  Muslimer: ONDE
  Jøder: ONDE

  Ellers har du ret, lmao.

  Du er 100% sikkert en betalt jødeshill.

  Kommentar by Krautling — 17. oktober 2020 @ 11:18

 16. Uriasposten er IKKE en platform for jødehad, antisemitisme, revisionisme af historie og fornægtelse af Holocaust, hvor hvide tyskere myrdede jødiske babyer, børn, unge, voksne, midaldrende og gamle jøder, i alt 6.100.000 jøder.

  Uriasposten er platform for et meget kritisk syn på islam, muhamedanere, muslimer, muselmænd, moskeer, social kontrol af muslimer, parallelsamfund med muslimer samt bande- og anden kriminalitet samt almindelig terror og hverdagsterror udført af muslimer, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. oktober 2020 @ 11:31

 17. Kommentar by NotariusUmulius

  Holocaust (TM) er en stor fed løgn. Det ville du vide, hvis du brugte blot 5 timer på at undersøge det.

  Alle de problemer, du har med muslimer, kan du takke jøderne for.

  Du er en sær snegl. Totalt stålsat på at elske en gruppe mennesker, der hader dig som pesten og vil udslette dig. Og det eneste, der holder dig fra at forstå dette paradoks er, at de smiler dig lige op i ansigtet.

  Kommentar by Krautling — 17. oktober 2020 @ 11:34

 18. Hvis man læser diverse bøger om nazisterne, kommunisterne og islamisterne, får man oplysninger som …….. medmindre det er løgn altsammen, og det er det nok ikke, eftersom 2. verdenskrig fandt sted og millioner af mennesker blev slået ihjel……viser at nazierne, kommunisterne og islamisterne er enige om at jøderne er undermennesker som bør udryddes. Men hvad havde de fattige og fredelige jøder i Polen, Rusland og Holland dog gjort? Eller harmløse Anne Frank? Både Hitler, Stalin, Mao, Pol Pot og visse islamister ser ud til at have været blodtørstige galninge og monstre. Hvad med kannibalen Idi Amin i Uganda, og nutidens Boko Haram der terroriserer skoler og landsbyer?

  Læs “Under halvmåne og hagekors”, Kommunismens sorte bog, Gulag Ø-havet, Antony Beevors bøger om 2. verdenskrig, Bullocks og andres tykke bøger om Hitler, bøger om besættelsen af Danmark 1940-45, bøger om terror i Sverige, Libanon og Europa osv.

  Kommentar by Bent A — 17. oktober 2020 @ 12:43

 19. -> Krautling

  1) “Alt dette har et ophav, og det er hverken muslimer eller venstreorienterede.”

  De her polske brødre er ateister, så spar lidt på jødebashingen…

  “Raised by a ‘hardcore atheist’ father and an ‘ex-Catholic turned Shamanist’ mother, the duo once described their religious beliefs as non-denominational.” (Wiki)

  2) “Holocaust (TM) er en stor fed løgn. Det ville du vide, hvis du brugte blot 5 timer på at undersøge det.”

  Jeg har set Auschwich-Birkenau, og brugt 38 timer af mit liv på en dokumentarisk lydbog om samme. Hvad er det der er løgn?

  Kommentar by Kim Møller — 17. oktober 2020 @ 13:21

 20. Din uddaterede skod-software fra de tidlige 60’ere tillader desværre ikke beskeder med masser af links, hvilket forpurrer enhver mulighed for en faktabaseret debat. Så her har jeg uploaded et screenshot af den besked, den ikke vil lade mig poste her. Så må du indtaste linkene manuelt.

  ibb.co/VjGjJzD

  Kommentar by Krautling — 17. oktober 2020 @ 14:10

 21. Men faktum er, at Wachowski brødrerne er jøder, og ligeledes produceren af Matrix – Joel Silver.

  Og de links i det screenshot beviser det. De andre bitly links er links til diverse dokumentarer om Holocaust(TM), som du skal være hjertens velkommen til at prøve at “debunke”.

  Det er ikke for sjovt, at holocaustbenægtelse – eller endda dét at betvivle omfanget – er ulovligt i en række lande. Brug nu hovedet. Hvordan kan noget være så sandt, at man føler sig nødsaget til at forbyde at stille spørgsmålstegn ved det?

  Hvad med Holodomor? Et folkemord begået af jøder/bolshevikker mod hvide ukrainere.. Det er ikke ulovligt at benægte. Nej, det er nærmest ulovligt at nævne det, haha.

  Det er såååå syndt for de evigt stakkels ofre.. De små uskyldige jøder.. Ooooy veey!

  Kommentar by Krautling — 17. oktober 2020 @ 14:14

 22. Kommentar by Bent A

  Lmao. Kommunisterne VAR ledet af jøder. 95% af topfolkene i USSR under krigen var jøder. Kommunisme er desuden en jødisk ideologi – Karl Marx.

  Kommentar by Krautling — 17. oktober 2020 @ 14:15

 23. Hvorfor er det, at jøder altid ender med at blive forhadt? Kunne der være en sammenhæng?

  De er blevet smidt ud af 109 lande igennem historien. Er det alle andre, der er noget galt med?

  Hvis du var blevet smidt ud af 109 skoler igennem din barndom, er det så skolerne eller dig, den er gal med?

  Der er en grund til, at jøder altid bliver lagt for had.

  Du kunne f.eks. undersøge hvem Theodor Herzl var, og hvorfor tyskerne brændte bøger af.. Det var såmænd jødisk transpropagana og pædofili af jøder såsom Herzl, der lå til grund for det, nøjagtigt som jøderne er godt i gang med deres moralske undergravelse af vesten i dag med al deres trans lort – ligeledes rettet mod børn.

  Det eneste jøder lever og ånder for, er at nedbryde os, og det er derfor de angriber den hvide kernefamilie og dens værdier fra alle sider – fordi de ved, at hvis først kernefamilien er nedbrudt, så har de vundet.

  Så kan man lige pludselig begynde at se en meget rød tråd mellem feminisme, LGBT og masseindvandring.. Færre hvide mennesker.

  Kommentar by Krautling — 17. oktober 2020 @ 14:24

 24. NotariusUmulius — 17. oktober 2020 @ 11:31 skrev:

  “Uriasposten er IKKE en platform for jødehad, antisemitisme, revisionisme af historie og fornægtelse af Holocaust”

  Når du kalder andre for “anti-semitter”, “jødehadere” etc, så svarer det FULDSTÆNDIG til når folk på venstrefløjen kalder dig for “racist”, “islamofob”, “xenofob” etc.

  Du bruger således venstrefløjens tomme retorik og udskamnings-ord, kan du ikke selv se det?

  Kommentar by Peter Nielsen — 17. oktober 2020 @ 18:49

 25. -> Krautling

  Jeg har læst din kommentar, og har sådan set kun lært en ting. At du er en uforbederlig jødehader af den slags, som vil forpeste ethvert kommentarspor med giftigheder fra et overdrev, der hører en anden tid til. Hvis du virkelig mener det seriøst, og ikke bare troller, så står det skidt til. For at hjælpe dig ud af din besættelse, så blokerer jeg dig fra Uriasposten. Så er jeg i det mindste ikke medansvarlig. Du skal dog være velkommen til et svare i denne tråd (gerne med dine mange links). /Kim, velbetalt Goyim

  Kommentar by Kim Møller — 17. oktober 2020 @ 19:22

 26. @ Kim Møller — 17. oktober 2020 @ 19:22

  Tak!

  Kommentar by Santor — 17. oktober 2020 @ 19:53

 27. Du er imod ytringsfriheden. Du er en beskidt forræderhund.

  Jeg opretter en blog snart, kun med dét ene formål at udstille dig som den beskidte jødeelsker, du er! Det hele kommer frem. Du kommer til at blive ydmyget, forhånet og fornedret indtil du er en skal af dig selv.

  Du er ikke en skid en patriot, du er en forbandet jødeelsker. Du elsker Israel og jøder højere end dit eget folk. Føj for satan!

  Kommentar by Krautling — 17. oktober 2020 @ 21:28

 28. HEIL DER FÜHRER!! VERRÄTER MÜSSEN STERBEN!! SIEG HEIL! SIEG HEIL! SIEG HEIL! VERDAMMTE JUDE!

  Kommentar by Krautling — 17. oktober 2020 @ 21:32

 29. – Krautling

  Så faldt masken. God weekend til dig også.

  Kommentar by Kim Møller — 17. oktober 2020 @ 21:46

 30. Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg er Nationalsocialist, din forræder. Jeg har blot holdt en pæn tone, for ikke at blive banned, men for en jødeelskende forræder, som dig, der ikke kan tåle at høre sandheden om dit herrefolk, kan det tilsyneladende være lige meget.

  Du burde læse Mein Kampf. Så finder du ud af, at det ikke er Hitler, der var et dårligt menneske – men derimod dig selv. Det er en øjenåbner uden lige. Men du er så hjernevasket, at du ikke engang vil åbne bogen. Jøden har total magt over dit sind, og du elsker det!

  Kommentar by Krautling — 17. oktober 2020 @ 21:51

 31. Det er skønt, at der ligger så mange gode billeder af dig på google. Fordi jeg er tilfældigvis rigtig god til photoshop. Det skal der nok komme nogle sjove memes ud af.

  Hvad siger du til at se dig selv med sæd i hele masken og Benjamin Netanyahu, der står med sin fede pik i hovedet på dig imens du er svøbet i Israels fane? Det er sådan noget, du har i vente, og der er intet, du kan gøre ved det, haha.

  Jeg har prøvet og prøvet at tale dig/jer herinde til fornuft. Jeg har endda været den mest sobre af alle debattører, men lige lidt hjælper det. Du vil ydmyges, som den forræderhund, du nu engang er. Det er sørgeligt.

  Kommentar by Krautling — 17. oktober 2020 @ 21:55

 32. – Krautling

  Hvis du vil have et nyligt portrætfoto i høj opløsning til dine memes, så bare sig til. LOL

  Kommentar by Kim Møller — 17. oktober 2020 @ 22:55

 33. Landsforræder.

  Kommentar by Krautling — 17. oktober 2020 @ 23:28

 34. #33 Krautling
  I er så lamme i roen, I nazister. Blitz-photoshop du bare løs…

  Kommentar by Realist2 — 18. oktober 2020 @ 09:13

 35. Krautling skriver som en venstreorienteret slange, der forsøger, at føre skuespil som en /pol/ak.

  Kommentar by W — 18. oktober 2020 @ 09:53

 36. Og hvordan kan det være min sobre besked afventer moderation, mens andre frit kan tyndskide i tråden?

  Kommentar by W — 18. oktober 2020 @ 09:56

 37. Er det Frank Hvam til højre?

  Kommentar by Revisoren — 18. oktober 2020 @ 12:58

 38. Istedet for at skændes, så syntes jeg folk skal læse “Culture of Critique”

  Kommentar by KineserSnot — 19. oktober 2020 @ 11:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper