17. oktober 2020

Facebook & Twitter blokerer artikel der afslører Biden-familiens korrupte samarbejde med ukrainere

Under den amerikanske præsidentvalgkamp tilbage i 2004 smed CBS en bombe i Dan Rathers nyhedsprogram ’60 minutes’. Kanalen var kommet i besiddelse af militære dokumenter, der satte præsidentkandidat George Bush i et dårligt lys. Den fik fuld skrue, lige til det kom frem, at den anvendte skifttype ikke var opfundet på daværende tidspunkt. ‘Rathergate’ er en af grundene til at republikanerne ikke stoler på medierne, og den ironiske term ‘fake but accurate’ var faktisk en del af en New York Times-overskift.

Tilbage i 2004 var danske Astrid Haug kampagnemedarbejder for demokraten John Kerry, der tabte knebent til Bush et par måneder senere. På DR.dk agerer hun i dag ekspert i ‘fake news’, og forsvarer Facebook/Twitters censur af en historie om ‘korrupte forbindelser mellem Joe Biden og en ukrainsk forretningsmand’.

Postulatet om at historien måske ikke er sand, virker absurd, når man har læst omtalte artikel. Dokumenter, beskeder, video og billeder i tusindvis. Meget ubelejligt for Biden, og tilsvarende belejligt for Trump. Det burde bare ikke være grund nok til at censurere et af de eneste medier, der ikke anbefaler sine læsere at stemme på Biden.

Twitter forklarer, at censur er nødvendigt, da de følsomme oplysninger angiveligt er fremkommet ‘ved hacking’ af en efterladt computer. Bizar forklaring, når nu medierne i flere uger har tærsket langhalm på Trumps skattebetaling, med udgangspunkt i et læk til New York Times. Som de også gjorde i 2017. Forvent ikke fair play.

Solidt oprids hos Berlingske – Tabloidavis udgiver eksplosiv historie om Bidens søn – men den må ikke deles på Twitter

“Artiklen, som er baseret på en række e-mail fundet på en efterladt computer, hævder at have beviser for, hvordan Hunter Biden har brugt sine politiske forbindelser til at hjælpe det ukrainske gasselskab, han arbejdede for, mens Joe Biden var vicepræsident.

Artiklen må dog ikke deles på Twitter, og på Facebook er der ligeledes vedtaget restriktioner imod den.

Forsøger man at dele artiklens URL-adresse på Twitter, modtager man straks en automatisk genereret besked om, at linket er ‘identificeret som potentielt skadeligt’. Forsøger man at like eller retweete artiklen, modtager man straks en besked om, at ‘linket er usikkert’. …

Det er første gang, at Twitter blokerer for deling af artikler fra et etableret mediehus som The New York Post. På Facebook blev der også hurtigt vedtaget restriktioner mod deling af artiklen. Her lød forklaringen, at historien endnu ikke var verificeret, skriver The Guardian.”

(New York Post, 14. oktober 2020: Smoking-gun email reveals…)

“Twitter og Facebook har blokeret en historie om den amerikanske præsidentkandidat Joe Biden, lavet af den konservative tabloidavis New York Post.” (Mathilde Bugge, DR Online, 15. oktober 2020)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114215/trackback

14 Comments »

 1. Alle sejl sættes ind for at få USAs første BLM præsident, når Biden træder af i 2021, og Kommunista Harris overtager Det Hvide Hus, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. oktober 2020 @ 11:02

 2. Hunter Biden indrømmede tidligere i et interview, at han ingen forstand havde på gas-og olie produktion og at han sandsynligvis fik det lukrative job hos Burisma i Ukraine, fordi hans far dengang var Obamas udenrigsminister. Det er dokumenteret, at Joe Biden efterfølgende pralede med, at han fik afsat den ukrainske anklager, der var igang med at undersøge Burisma for korruption.

  Kommentar by A-mad — 17. oktober 2020 @ 11:25

 3. Det er ganske uskønt at se den åbenlyse censur og løgnagtige adfærd udspille sig i fuld offentlighed uden den mindste vaklen eller rysten på hænder. Det er desideret psykopat-adfærd.

  Håber i den grad at Trump 2020 ✨ boller dem både på langs og på tværs når han vinder valget om små tre uger!

  Kommentar by Santor — 17. oktober 2020 @ 11:26

 4. Det er ikke kun Suckerface og Jack Donkey, youtube/google censurere stort set alt hvad der er negativt overfor kommunist kina, george soros, muslimer og islamisten erdogan.
  Jeg håber at Sen. Ted Cruz for stoppet det kommunist/socialist/islamistiske censur helvede.

  Kommentar by piphans — 17. oktober 2020 @ 11:32

 5. Kommentar by A-mad — 17. oktober 2020 @ 11:25

  Hunter Bidens far har aldrig nogensinde været USAs udenrigsminister, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. oktober 2020 @ 11:33

 6. Nogle kilder mener at det strider mod den amerikanske forfatning og anden lovgivning, når medier som fake-book og twitter censurer så skævt og groft som det er tilfældet. Kan Trump ikke allerede nu starte en sag mod dem, eller give dem nogle vink om at de kan komme til at fortryde deres skamløse opførsel?? Hvad mener andre om denne sag?

  Kommentar by Bent A — 17. oktober 2020 @ 11:50

 7. OK, NotariusUmulius 11:33. En tanketorsk. Undskyld. Som alle ved, var Joe Biden den demokratiske præsident Obama’s vicepræsident*.

  Han har en lang karriere som demokratisk politiker og Kamala Harris afslørerede i det Demokratiske Partis tv-debatter om, hvem der skulle være partiets præsidentkandidat, at Joe Biden i 1970’erne var racist og at han kæmpede som modstander af raceintegration vha bussing**. Det gjorde han sammen med et tidligere top Ku klux Klan medlem. (fortæl det ikke til Tv2’s Jesper Steinmetz!:-)

  *”Joseph Robinette “Joe” Biden, Jr. er en amerikansk politiker og præsidentkandidat, der var den 47. vicepræsident i USA fra 2009 til 2017. Han er amerikansk advokat og politiker fra Wilmington i Delaware. Han er medlem af Det demokratiske parti og er tidligere senior-senator fra delstaten Delaware”(Wiki)

  **”Er det i virkeligheden Joe Biden, der er en gammel racist? Torsdag aften, under anden debatrunde blandt de demokratiske præsidentkandidater, kritiserede senator Kamala Harris tidligere vicepræsident Joe Bidens modstand mod bussing for at integrere skolerne i halvfjerdserne og for at han havde hygget sig i senatet med tilhængeren af raceadskillelse, James Eastland fra Missisippi. Eastland var ekstremt racistisk selv efter Mississippi-standarder, og Bidens brug af ham som et eksempel på mennesker, der arbejdede sammen på trods af uenigheder, var et fatalt selvmål. (..)

  Harris, der dominerede meget af debatten, fortalte Biden, at hun selv var en af de første studerende, der var blevet busset til en integrerende skole i Berkeley, Californien og hun fandt hans standpunkt “personligt sårende.” Hun pressede ham derefter til at indrømme, at han havde taget fejl for fyrre år siden (..)

  Det er særligt kedeligt for Biden at blive angrebet af en partifælle, Kamala Harris, med angreb for at have været modstander af, at at integrere hvide og sorte i skolerne. Han står nu som en taknemmelig skydeskive for de Republikanske kritikere, der benævner det Demokratiske Parti som “partiet for K.K.K.” Det gør de sikkert for at dæmpe tilslutningen ved præsidentvalget til det Demokratiske Parti hos afroamerikanske vælgere.”
  http://www.uriasposten.net/archives/113804#comments

  Kommentar by A-mad — 17. oktober 2020 @ 12:15

 8. PS. se lige Bo Erickson CBS@BoKnowsNews
  I asked Joe Biden: What is your response to the NYPost story about your son, sir?
  He called it a “smear campaign” and then went after me. “I know you’d ask it. I have no response, it’s another smear campaign, right up your alley, those are the questions you always ask.”
  https://twitter.com/BoKnowsNews/status/1317275294194085888

  Kommentar by A-mad — 17. oktober 2020 @ 14:17

 9. Bidens daværende holdning til tvungen “integration” var jo helt fornuftig, og det er hyklerisk at fordømme den, kun hans eget hykleri bør forsømmes.

  Kommentar by Træt — 17. oktober 2020 @ 17:20

 10. Heldigvis vinder Trump, Biden er en decideret sinke og overgangsfigur, den reelle præsident man ønsker er Harris. Men det vil amerikanerne forhåbentlig forhindre, jeg er ret sikker på de ikke ønsker et omstyrtet og ukendeligt socialistisk USA, så dette valg er måske det vigtigste nogensinde.

  Kommentar by LarsB — 17. oktober 2020 @ 18:31

 11. Træt 17:20. Det er OK. Bussing er noget kunstigt, som der nok kan stilles spørgsmål ved i et retssamfund. Men Kamala Harris mente åbenbart det nærmest var ‘racistisk’, at Joe Biden i 70’erne havde kæmpet mod det politisk (og så i alliance med et tidligere Ku Klux Klan medlem!:-). Sjovt team, Joe&Kamala?!:-) Prøv lige at forestil dig, at det var Trump, der havde en den fortid? Jeg tror han ville blive myrdet for åben skærm!?
  Medierne holder hånden over Joe Biden og finder hele tiden på løgne om Trump. Bortset fra Fox-tv hetzer Tv-medierne i USA – med de statsejede danske medier DR&Tv2 som lydige lænkehunde – politisk mod den lovligt valgte republikanske præsident Donald Trump. Det har de gjort lige siden han blev opstillet for det Republikanske Parti. Det fører for vidt at opregne alle deres løgne.

  Kommentar by A-mad — 17. oktober 2020 @ 22:29

 12. Hende den røde kælling hos DDR gør, hvad de altid gør: Lyver og bedrager for den løn de får.
  Her er lidt facts, som OANN altid har resourced i hoved og røv:
  https://www.oann.com/joe-bidens-burisma-denial-falling-apart-yet-to-apologize/

  Kommentar by Iznogut — 18. oktober 2020 @ 00:04

 13. researched … damn autokorr..

  Kommentar by Iznogut — 18. oktober 2020 @ 00:06

 14. Hvis man læser kommentarer på Ekstra Bladets “Nationen”, kan man konstatere, at den røde hjernevask i de statsstøttede medier har været særdeles effektiv.

  9 ud af 10 efterplaprer alt, hvad de har fået fortalt af statsmedierne, uden at tænke en selvstændig tanke.

  Ingen tvivl om at Skrigeskinken finder, at de 4 milliarder kroner til Danmarks Radio er alle pengene værd…

  Kommentar by Revisoren — 18. oktober 2020 @ 15:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper