17. oktober 2020

Naser Khader om afsløring: “Ingen skrev, at historien om Trumps forbindelser til Rusland var falsk.”

Medierne mistede interessen for sagen, da det på det forhåndværende materiale blev sværere og sværere at opfinde nye vinkler mod Trump. ‘Russian collusion’ forsvandt som dug for solen, og de samme medier renser naturligvis ikke Trump kort før et valg. I naturlig forlængelse af forrige post – en knivskarp kommentar af Naser Khader i Jyllands-Posten – Medierne har skadet troværdigheden big time (kræver login).

“… I USA taler man om en ‘oktoberoverraskelse’, når der pludselig kommer store overraskelser i måneden inden præsidentvalget. I år har vi både haft præsident Donald Trumps indlæggelse, efter han blev smittet med coronavirussen. Den anden ‘oktober-overraskelse’ kom onsdag og var på mange måder ligeså spektakulær.

Onsdag frigav præsidenten noter fra den tidligere CIA-direktør John Brennan, der beskriver en påstået plan ‘godkendt af Hillary Clinton’, der skulle ‘ødelægge Donald Trump ved at skabe en skandale, der hævdede forbindelser til den russiske sikkerhedstjeneste’. Noterne blev taget, efter Brennan havde briefet den daværende præsident Barack Obama, som altså dermed må have kendt til planerne.

Når det er en skandale, der rækker ud over bare at være endnu en ‘oktober-overraskelse’, er det fordi, den understreger, at mainstreammedierne ukritisk hoppede på historien om Trumps forbindelser til Rusland. Jeg gætter på, at de afklassificerede noter en dag bliver kaldt den ‘hemmelige oktoberoverraskelse’, fordi den eksplicitte og forsætlige bias mod Trump er nu så stærk, at historien nærmest ingen mediedækning fik. Ingen skrev, at historien om Trumps forbindelser til Rusland var falsk.

Sagaen om de påståede forbindelser til den russiske sikkerhedstjeneste og efterforskningen af et eventuelt samarbejde mellem Rusland og medlemmer af Trumps kampagne fortsatte ind i 2018 og 2019. Artiklerne ligger stadig på New York Times hjemmeside, og avisen vandt endda Pulitzer-prisen for historierne. CNN og mange andre medier både i USA og andre steder som i Danmark citerede ukritisk, hvad New York Times skrev. Det er svært at sige hvorfor, enten hoppede medierne på historien, fordi den kom fra Clinton-kampagnen, eller også vidste de, at den ville skade Trump.

Gravergruppen på New York Times har altså enten gjort sig skyldig i at bruge en dybt utroværdig kilde, eller også har de haft en bestemt politisk dagsorden. Jeg kan ikke forestille mig, at New York Times ikke har gjort alt for at tjekke kilden til historien om de påståede forbindelser mellem Trump og Rusland, men jeg kan godt forestille mig, at avisen har gravet efter historier om Trump, der kunne skade Trump med det ene formål at skade Trump.

… Det er ikke nyt, at medierne er rødere end vælgerne, men det er nyt, at anerkendte medier som New York Times og CNN agerer oppositionsparti og dedikerer hele sendeflader til at skade den siddende præsident, uden han egentlig har gjort andet end at gennemføre sin politik. Det har skadet deres troværdighed big time.”

(Donald Trump på Twitter, 7. oktober 2020)

“Den eksplicitte og forsætlige bias er resultatet af gruppetænkning. Hvis du kun ansætter socialister, socialdemokrater og liberale på en redaktion, så får du en centrum-venstredækning af nyhederne. Dermed får vi ikke hele sandheden, men kun en del af sandheden, eller ren løgn om de konservative republikanere.” (Naser Khader)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114225/trackback

27 Comments »

 1. Hvis Hunter Bidens MacBook Pro og den blinde Mac reparatør er årets oktoberoverraskelse, så ser det svært ud.

  Ingen medier udover Murdochs New York Post og Fox News Channel bringer nyheder om fundene på maskinen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. oktober 2020 @ 11:40

 2. og danske medier henter kun deres information fra CNN

  Kommentar by jesper — 17. oktober 2020 @ 11:47

 3. Jeg glæder mig til at se Kretz og Steinmetz ansigter, når Trump formentlig vinder stort 3. november.

  Nogen påstår han har adgang til Clintons forsvundne e-mails. Lad os se hvornår han lægger en bombe under fam. Clinton og Obama, for der må være ting der forbinder de to politiske administrationer.

  Kommentar by k.m. — 17. oktober 2020 @ 11:55

 4. Hvis amerikanerne vælger Biden, vil det være pga. mediernes løgne og fortielser. Dermed kan feministen Kamela Harris ret hurtigt blive den næste præsident. Hun vil så blive for USA hvad frau Merkel er for Europa. En sand katastrofe.

  De danske medier er lige som de amerikanske meget manipulerende. Læs UP- bloggen fra i dag om de perverse Matrix-brødre der vil være kvinder/søstre. Se indlæg med hård kritik af DR osv.

  Kommentar by Bent A — 17. oktober 2020 @ 12:01

 5. Selv det tyske medie focus.de forstår ikke Trumps humor og ironi.

  På et valgmøde spøger han med han muligvis må forlade USA !

  Han tager pis på medierne og de fatter ikke en skid. Det må være specielt at være journalist, og gå på arbejde med det formål at lyve dagen lang.

  Kommentar by k.m. — 17. oktober 2020 @ 12:01

 6. Som en stolt selvglad phatcist,kan jeg annoncere at Hans Hauge har skrevet om Carsten Jensen på tanten https://www.berlingske.dk/groft-sagt/groft-sagt-udvid-opholdsforbuddet-til-at-gaelde-hele-danmark-for-de?fbclid=IwAR2-GbjR69KpwwK-6Ml6ragrEvjMJrWeMOhc4ldv5pW5cMEdOXSqFrR6zZw -Set via DDF
  Er Naser Khader ikke den syriske perker,som har flere familiemedlemmer der er terrorister? Ham som har indyndet sig hos eliten som kæleperker numero uno? Ham som har taget røven på vælgerne og skaffet sig en fed pension på danskernes regning?
  Hvad var det nu Sankt Mogens sagde om muhammedanere/muslimer???

  Kommentar by Nielsen — 17. oktober 2020 @ 12:39

 7. Kommentar by k.m. — 17. oktober 2020 @ 11:55 – og andre…

  Forbered jer på at Trump taber valget…det gør han!

  Måske taber han ikke så stort som målingerne viser i dag…men det han og republikanerne har været udsat for i 4 år kan man ikke vinde over…og hvis man tillige også selv beder om at få røvfuld kva sin aggressive opførsel og pågående retorik…det er sgu op ad bakke!

  Kommentar by Black Watch — 17. oktober 2020 @ 12:45

 8. black watch
  der både håber og tror jeg du tager fejl

  Kommentar by k.m. — 17. oktober 2020 @ 13:30

 9. @8 k.m.

  ……..”Me Too”!

  Kommentar by Anonym — 17. oktober 2020 @ 13:53

 10. Kommentar by k.m. — 17. oktober 2020 @ 13:30

  Jamen det håber jeg også…men mit evindelige sortsyn har desværre ofte gået i opfyldelse…og jo baseret på et langt livs oplevelser og erfaring…so help me God!

  Kommentar by Black Watch — 17. oktober 2020 @ 15:56

 11. “New York Times” burde retteligen hedde “Der Stürmer”.
  “Washington Post” burde hedde “Völkischer Beobachter”.
  Begge MSM sprøjter er jo modelleret over deres tyske forbilleder.

  Kommentar by Gustav Jensen — 17. oktober 2020 @ 17:03

 12. Hurra for Khader, hvor har han dog ret og gid det må få flere til at vågne op så de indser at de fyldes med løgne fra morgen til aften af en enøjet politiserende presse, vi får formentlig langt flere falske nyheder end sande. Et bestemt status quo skal jo opretholdes.

  Kommentar by LarsB — 17. oktober 2020 @ 18:27

 13. > BlackWatch 15:56
  Jeg ville ønske jeg kunne bede de højere magter om hjælp. Men så var det lige om du vil have hjælp til at amerikanere stemmer Trump i overtal,eller om dit sortsyn skal sejre.

  Kommentar by Nielsen — 17. oktober 2020 @ 19:03

 14. Hvis man ser på Trump med europæernes øjne, så taber han selvfølgelig valget.

  Men amerikanerne er ikke europæere. Heldigvis.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 17. oktober 2020 @ 20:06

 15. Naser Khader this creepy parasite that has relatives that are wanted by the police because they are criminals, hating white people that gave them welfare and social benefits, something those that are white and worked hard for do not get and that is known for having an affair with another garbage muslim has an opinion. Naser Khader is a musim garbage with low iq. to made it to the Danish Parliment does not mean that you are smart, you are just a garbage muslim parasite. if you want changes go back to your shithole you came from and stay there. there you can live according to sharia o whatever the pedophile muslim god deems ok.

  Naser Khader is nothing but a creepy piece of shit, a stenchy asswipe.

  next time i will film when i wipe my ass with the flag from the shithole Naser Khader comes from and I will wipe my ass with the pediphile handbook and dedicate it to Naser Khader. He is worth wiping my ass with the “holy book”, (religion of peace).

  Kommentar by Erwache — 18. oktober 2020 @ 00:00

 16. Imens danskerne sover rundsendes 4AM talking points til alverdens medieplatforme, hvor satanisterne sidder tungt på topposterne. Det er velsagens 90-95% af alle medier.

  Sandheden om virkeligheden har ingen el. kun minimal platform.

  Løgnene om The Best President – EVER, Donald John Trump spredes og kolporteres af satanisternes dukker, luderkarle og ludere for ussel mammon.

  Kommentar by Iznogut — 18. oktober 2020 @ 00:23

 17. Black Watch, du bliver overrasket. De 15 mennesker, hvoraf 8 er mediefolk, som dukker op, når Sleepy Joe bliver lukket ud af kælderen for at “holde tale”, er sgu ikke nok til at vinde over Trump og patrioterne.

  Men, du sover vel når virkeligheden foregår?

  Kommentar by Iznogut — 18. oktober 2020 @ 00:27

 18. 3 forskellige indstillinger til Nobel Peace Price for Donald J. Trump for at skabe fred og samarbejde.
  Ingen kender sandheden, for den formidles ikke af satanisternes medier.

  Kommentar by Iznogut — 18. oktober 2020 @ 00:29

 19. Kommentar by Nielsen — 17. oktober 2020 @ 19:03

  Kommentar by Iznogut — 18. oktober 2020 @ 00:27

  Jeg ønsker ikke at mit sortsyn sejrer…men jeg udtaler mig bare med tanken om at rettidig omhu i det her er fornuftigt nok?

  Ja jeg håber selvfølgelig på en overraskelse og ja jeg sover godt i min seng når verden går i vægtløs tilstand når socialisterne og kommunisterne kan juble over deres sejr og USA´s påbegyndende forvandling til et regulært shithole!
  Stakkels amerikanere…men de beder selv om det!

  Kommentar by Black Watch — 18. oktober 2020 @ 00:35

 20. Det hele blev allerede afsløret officielt 2 feb 2018, da et memo fra en kongreskomité med adgang til dokumentationen under ledelse af Devyn Nunes dateret 18 jan 2018 blev afklassificeret.

  Siden har Den dybe Stat gennem deres operativsystemer med held forhindret ordinære propagandaofre i at få oplysning om det beskrevne forræderi.

  Kommentar by perhag — 18. oktober 2020 @ 02:33

 21. Det mest interessante omkring MSM er hvem som står bag. Det kræver en vis organisation og megen synkronisering at ensrette tusindvis af aviser, radiostationer og Tv-kanaler. Den voldsomme enighed blandt medierne er i sig selv suspekt og antidemokratisk. Dets mage er ikke set siden nazityskland i 1930’erne. Meningsmonopol er direkte farligt for ytringsfriheden og verdensfreden. Se bare hvor hjernevaskede de fleste muslimer optræder. En månegud fra stenalderen kan får milliarder af mennesker til at frakoble hjernen og reagere dyrisk under fjernkontrol – af hvem?

  Kommentar by Gustav Jensen — 18. oktober 2020 @ 09:05

 22. Tak til Naser Khader for at udstille råddenskaben i dansk MSM.

  Der findes åbenbart kun 2 (to) personer i den offentlige debat i Danmark, der åbent går imod den vedtagne konsensus om, at sværte Trump for enhver pris;

  Naser Khader og Asger Aamund!

  Kommentar by Revisoren — 18. oktober 2020 @ 10:26

 23. “Det mest interessante omkring MSM er hvem som står bag”

  Der må være mange penge i det at være så ensidig. Mon det er Poul Nielsons klokkeklare aftale?

  1. juli 2020 er der i alt 806.607 indvandrere og efterkommere i Danmark, som svarer til 13,8 pct. af den samlede befolkning.>> 518.658 personer med oprindelse i ikke-vestlige lande.” Fra SIAD.

  Af dokumenter fra EF fremgår det, at man i kølvandet på oliekrisen i 1973 på højeste plan lovede de arabiske lande at importere islamisk arbejdskraft og fødselsoverskud gennem familiesammenføring, samt at udbrede og informere om islamisk kultur, religion og sprog i Europa til gengæld for regelmæssige, prisstabile olieleverancer.”

  Kommentar by tavsen — 18. oktober 2020 @ 10:27

 24. Tak til Naser Khader for at afsløre mediernes løgne om den amerikanske præsident Donald Trump. I fremtiden bliver han nok totalt ignoreret af de statsejede DR&Tv2? Det er der mange andre, der bliver, fordi de ikke har de samme meninger som dem på bjerget. Det er krigens vilkår.

  Kommentar by A-mad — 18. oktober 2020 @ 13:48

 25. Interessant at diversitet, mangfoldighed og globalisering kun går den ene vej. Hvis globalisering skulle eksistere mangfoldigt, burde vesterlændinge i stort antal være emigreret til de muslimske taberlande. Disse taberlande kunne komme på ret køl igen, hvis vestlige eksperter og godtænkende missionærer flyttede ud til dem. En stor indsprøjtning af vestlig know-how og sekularisme i form af stærke kloge hoveder, ville utvivlsomt redde mange muslimske shitholes fra en generel islamisk undergang i religiøse borgerkrige. Altså – kolonisér kloaklande i mellemøsten og centralasien. Ikke – import til vesten af religiøse dummernikker med grabsende fingre i vestens kagedåser. Migrationen i dag går den forkerte vej.

  Kommentar by Gustav Jensen — 18. oktober 2020 @ 14:02

 26. Den verdenskendte sorte amerikanske gangsterrapper “50 Cent”, har netop offentliggjort, at han vil stemme på Trump.

  En slem mavepuster til terroristerne i BLM…

  Kommentar by Revisoren — 20. oktober 2020 @ 11:40

 27. Gustav Jensen, følg med her og lær om de falske jøder også kendt som frimurer el. Illuminati.
  https://www.b i tc hute.com/video/BRizDPuLs8c4/
  (fjern mellemrum i linket)

  Kommentar by Iznogut — 21. oktober 2020 @ 01:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper