18. oktober 2020

Ishøj-dreng: ‘Mine venner og jeg har alle været udsat for chikane eller vold fra unge indvandrerdrenge’

BT har talt med 19-årige Sammy McKenna, der har boet hele sit liv i Ishøj. Han fortæller, at han som 12-årig blev tævet med ’slag og spark’ på en legeplads, om hvordan hans 18-års fødselsdagsfest, trods dørvagter, blev angrebet af 6-7 stenkastende indvandrerdrenge. Derudover beretter han om en fest tilbage i 2018, hvor 10 unge indvandrere angreb de festende, og blandt andet truede den ene med kniv. Sidstnævnte episode dokumenteres med video. Fra BT.dk – Unge med indvandrerbaggrund dukker op til fest – tæver løs på gæsterne.

Vold og chikane. Det er hverdagen for unge, etnisk danske drenge på den københavnske vestegn. Det fortæller Sammy McKenna, der har boet hele sit liv i Ishøj. …

‘Pludselig kom der seks-syv drenge med anden etnisk baggrund, som ikke er mere end 15-16 år. To af dem løber indenfor. Vi får dem ud, fordi det er en lukket fest. Bagefter begynder de at kaste store sten efter os. Flere af gæsterne bliver ramt,’ fortæller han. …

Mine venner og jeg har alle været udsat for chikane eller vold fra de unge indvandrerdrenge. Det er noget, man vænner sig til, så jeg går ikke som sådan og er bange,’ siger han. …

‘Vi havde ikke festet i meget mere end en halv time. Så dukker der cirka 10 unge med indvandrerbaggrund op, som ingen kendte. De begynder at stjæle fra festen,’ fortæller han.

‘Så går nogle af dem til angreb på den her ene gut, som får tæsk i videoen,’ siger Sammy McKenna.

(Området ved Ishøj Station; Foto: Maps)

“Jeg vil gerne tilbage til det Ishøj, jeg kendte, da jeg var lille, hvor der var en større tillid mellem borgerne. Jeg vil gerne tilbage til en tid, hvor der ikke er vold og overfald i nyhederne.” (Sammy McKenna)

Oploadet Kl. 19:49 af Kim Møller — Direkte link36 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114245/trackback

36 Comments »

 1. HOV HOV, nu ikke være racist. Det er ren kulturberigelse, det har journalister, rigmænd, skuespillere, forfattere og lign. fortalt os i utallige år. Nå ja, de omtalte bor ikke hvor pøblen = de der betaler for berigelsen, bor.

  Kommentar by NED MED EKSTRAHØRMEREN.. — 18. oktober 2020 @ 20:11

 2. np sørger for Sammy aldrig kommer hjem igen

  Kommentar by k. m. — 18. oktober 2020 @ 21:26

 3. MAN KAN IKKE HAVE NOGET I FRED EFTERHÅNDEN. Har man et hus, en lejlighed, en bil, en båd, en kolonihave, et sommerhus, en campingvogn, et værksted, en varevogn, en butik eller et svømmebassin, kan man i løbet af 5-7 år risikere at det ALTSAMMEN har været angrebet og udsat for indbrud, tyveri, hærværk, brand og ødelæggelse. Kender en familie hvor hele striben, med et sted ad gangen og med tilfældige mellemrum blev hjemsøgt af omstrejfende legale eller illegale asylanter, der tilsammen ødelagde for en halv million. Det er blevet trælse tider i Danmark. Familien har dog indtil nu været skånet for hjemmerøvere. Men et medlem af familien blev på et tidspunkt overfaldet og alvorligt skadet. Og den har også oplevet at bøller trængte ind til en fest. Det ødelagde festen fuldstændig.

  Under det regime vi danskere lever under, er der intet håb om bedre tider. ALLE de gamle partier snyder, svigter og forråder Danmark. Og de har planer om meget mere indvandring. Støt G.I, NB og HARD LINE.

  Kommentar by Bent A — 18. oktober 2020 @ 21:39

 4. “Ishøj-dreng: ‘Mine venner og jeg har alle været udsat for chikane eller vold fra unge indvandrerdrenge’” Intet nyt i Mohammedanmark, i 80’erne havde jeg nogle bekendte som boede i Tåstrupgård, og stort set hver evig eneste dag når de kom hjem blev de angrebet af de fucking muslimer der også boede der(selvfølgelig forsørget af os idiotiske skatteydere).

  Kommentar by piphans — 18. oktober 2020 @ 22:11

 5. Jeg regner med at disse unge mennesker stemmer Stram Kurs, for ellers har de jo intet lært.

  Kommentar by Charles — 18. oktober 2020 @ 22:26

 6. De lortefarvede indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister er så uciviliserede at de ikke kan integreres i et vestlig samfund, så der er kun en løsning på problemet, de skal ud af landet for bestandigt, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 18. oktober 2020 @ 22:46

 7. Hvor mange af disse unge (vantro) ofre for iSlammet hærgen er i virkeligheden ladt i stikken af forældre, der stemte for mere af samme, for hytte DERES EGENE privilegier i livet?

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. oktober 2020 @ 22:51

 8. Negermuslimer er primater der styres af nedre instinkter. Dem der er heroppe bør indfanges og straks genudsættes i deres naturlige habitater tættere på ækvator.

  Kommentar by jp — 18. oktober 2020 @ 22:55

 9. Kommentar by Charles — 18. oktober 2020 @ 22:26.

  Ja, der er en god grund til at Paludan har et fast greb i de unge drenge og mænd, for udover den tæskene og den konstante chikane, tvinges de også til at være sammen med orkerne i klasseværelset, 8 timer dagligt, 300 dage om året.

  Det skal blive interessant at se, om det har en større indvirkning på dem og deres fremtidige stemmeafgivelse, end de femi-marxistiske læreres psykotiske inklusivitets- og klima-indoktrinering.

  “One day, sometime soon…”
  ~ Stram Kurs.

  Kommentar by Kimski — 18. oktober 2020 @ 23:35

 10. Stram Kurs vil rydde op i Det Radikale Venstre (B) besættelses politik af Danmark, som startede i 1983, hvor svinet Hans Gammeltoft-Hansen kuppede folketinget med Udlændingeloven af 1983.

  Ud med besætterne. Hårde straffe til landsforræderne.

  Kommentar by Iznogut — 18. oktober 2020 @ 23:36

 11. – NB vil rydder op fra bunden ;-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. oktober 2020 @ 23:40

 12. DET SOM FOREGÅR I DANMARK i disse år, viser hvor uendeligt snotdumme, korrupte, frække, tarvelige og uansvarlige de er i de radikale og skabsradikale partier. Alle historiske erfaringer fra 100 lande viser at enhver større indvandring af kulturfremmede ender i ballade, gangstervælde eller krig. Danmark fik en lærestreg i 1864, en krig der var resultatet af at man havde tilladt tyskere at sive ind i de sydligste dele af riget. Resultatet blev krig 1848-50 og igen i 1864, hvor vi var dårligt forberedt og hæren udrustet med forældede våben. Ellers havde vi vundet, og så var Tyskland ikke blevet samlet, og verden havde måske undgået både 1. og 2. verdenskrig.

  Men når man er uvidende og historieløs, og hjernevasket eller snotdum oveni, og så alligevel bliver politiker eller journalist, kan det meget nemt ende med at man bliver en pest, en plage og en katastrofe for sit eget folk og sit eget land, og til sidst sig selv og sin egen familie. Det sidste kaldes nemesis.

  Men hvis man ikke orker at sætte sig ind i mange landes erfaringer, kan man nøjes med at studere Sovjetunionens, Nazitysklands og det nutidige Sveriges rædsler, hvor kommunister, feminister og pladderhumanister har bragt Sverige til afgrundens rand og et stykke ned i den bundløse kløft der når ned til helvede.

  Kommentar by Bent A — 18. oktober 2020 @ 23:47

 13. Altid positivt når de store medier fokuserer på invasionen og dens konsekvenser.

  Håber Danmark en dag får et parti svarende til “Alternativ for Sverige” (AfS).

  Kommentar by Peter Nielsen — 18. oktober 2020 @ 23:49

 14. Inden for en relativ kort årrække, dvs. 10-15 år, da vil det meste af København SV. være no go zoner! Hvor ingen lærer tør vise muhammedtegningerne i forbindelse med undervisning i ytringsfrihed! De fleste lærer vil helst bevarer hovedet, hvor det bør sidde! Den dag har muslimerne vundet! Og vi har tabt! Den dag er det ikke Poul Schlütter, Poul Nyrup Rasmussen, Anders Fogh, Helle Thorning, Lars Løkke eller Mette Frederiksen som skal rage kastanierne ud af ilden. Det er nye tider, nye problemer, men problemerne er skabt af deres seks forgængere! Der må være en måde at holde dem ansvarlige på!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. oktober 2020 @ 00:03

 15. Overskrift på en betalingsartikel på det statsfinansierede EB. (hvorfor betale 2 gange?)

  BANDEMEDLEM TIL POLITIET I bestemmer IKKE her

  Fremtiden tegner lys for de kriminelle. Politiet er sat ud af spillet.
  Så Sammy og venner kan vinke farvel til Ishøj, sådan går det, når man inviterer muslimer indenfor.

  I starten af 70’erne var der stort set ingen i den indiske provins Kashmir. Nu udgør de 95% af befolkningen.

  Tænk på det, næste gang statslige medier fortæller om, at muslimer trænges ud af Burma.

  That Kashmiri Guy
  https://twitter.com/ThtKashmiriGuy/status/1158209299274801152
  I HAVE

  🔸Lost my father
  🔸Lost my mother
  🔸Lost my brother
  🔸Lost my sister
  🔸Lost my identity
  🔸Lost our childhood.
  🔸Lost my home
  🔸Lost my temple
  🔸Lost my dream
  🔸Lost my sleep

  I am a KASHMIRI HINDU

  Kommentar by tavsen — 19. oktober 2020 @ 00:14

 16. Dette er bare den kommende krig som spæd

  Kommentar by BB — 19. oktober 2020 @ 01:44

 17. Det er ikke sjovt at være dansker på vestegnen, hvor alle s-togsstationer er no-go-zones om aftenen for efterkommere af indfødte. Sådan vil det være mange flere steder om 30 år – eksempelvis er Birkerød nu begyndt at opleve det samme, som der startede på vestegnen for 30 år siden. Spørgsmålet er hvor danskerne vil bo i fremtiden. Boligpriserne har aldrig nogensinde været højere og det er altså i de danske zoner. Ejendomsspekulanter tjener kassen på at danskere gerne vil bo sammen. Der er mange millioner i… ja, lad os kalde det hvad det er: Danskerghettoerne og privatskoler.

  Kommentar by Skatteyderen — 19. oktober 2020 @ 02:29

 18. Det Ishøj Sammy kendte kommer aldrig tilbage. Det begynder at ligne Paris’ forstæder. Og det er der en grund til,som mange har påpeget. Der er én eneste vej ud af problemet. Og det er hjemsendelser af fremmede og af samtlige fremmede muslimer. Og så har vi brug for et forbud i vores grundlov,som bør være lige så klart som: Censur kan ingensinde genindføres. Nemlig islam og muhammedanisme er forbudt på dansk område.

  Kommentar by Nielsen — 19. oktober 2020 @ 05:08

 19. Sverige
  https://ekstrabladet.dk/112/kriminelle-indfoerte-udgangsforbud-i-by/8331765

  Kommentar by P — 19. oktober 2020 @ 07:38

 20. The harrassment will continue until the bullies get their face smashed in, then they will leave you alone because they know they will get their ass kicked. so what do the beta cuck police do? what they do best, play with themselves, that is what they know best and what the tax payers are paying them for according to themselves.

  The muslim bastards do not dare to go near anyone when they are alone but they are “brave” like a muslim is when they are part of a large group.

  France is a true shithole, I am amazed that idiots go there on vacation and spend money. At one occasion one french inbreeded retard came after me at the commie shihole Reddit for saying that there are muslim and nigger gangs robbing tourists between Louvre and Tour Eiffel. It turned out that he is just like any piece of shit french garbage, has opinions but no clue about the truth and reality. The french garbage lived somewhere far from Paris inner city. french have always had low iq and will always have low iq. they are nothing but garbage just as italians, spanish and latinamericans. i heard the ex king of spain moved to abu dhabi.

  Kommentar by Erwache — 19. oktober 2020 @ 07:53

 21. Kunne der mon være tale om endnu et regionalt udbrud af Islam-19 i Danmark?

  Kommentar by Karsten Lund — 19. oktober 2020 @ 08:23

 22. Om 30 år?? Nej, om 2-5-7 år. F.eks. blev det som Danmarks Statistik forudsagde ville ske om 50 år, nået inden 15 år ca. Chrborg er i lyntempo ved at afskaffe Danmark.

  Kommentar by Bent A — 19. oktober 2020 @ 08:26

 23. BOLIGPOLITIKKEN ER DIREKTE ASOCIAL OG FOLKEFJENDSK.

  Kommentar by Bent A — 19. oktober 2020 @ 08:28

 24. O.T. men så alligevel,bob bob. Set på hanen: https://www.youtube.com/watch?v=bewMKjzN4kc

  Kommentar by Nielsen — 19. oktober 2020 @ 08:29

 25. ..Og imens tåger gramsokratiet rundt på Politiken-forsider..?

  Kommentar by Hul igennem? — 19. oktober 2020 @ 08:43

 26. Ishøj – endnu et socialdemokratisk og islamistisk shithole på den københavnske vestegn…

  Kommentar by Revisoren — 19. oktober 2020 @ 09:21

 27. Det er vel en forsmag på, hvad man må vende sig til, der hvor Islam støder op til andre kulturer. Ligesom i Nigeria, Thailand, Burma, Balkan, Kaukasus etc etc etc etc. Trist det ikke var en Radikal, eller Enhedslisten fest som mærkede konsekvensen af -multikultiløgnen-. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. oktober 2020 @ 10:02

 28. En tråd uden spam fra psykisk-syge Umulius, hvad sker der!

  Kommentar by KineserSnot — 19. oktober 2020 @ 11:30

 29. Jeg så doc om vikingerne på BBC Earth igår, og briten med den fede accent, husker ej navnet, fortalte, at Skandinavien var det eneste sted i Europa, hvor romerne ikke fik magt. Hvorfor? Fordi nordboerne gik sammen og lokkede de romerske hunde i baghold i en skov i Tyskland. Der blev dræbt 32.000 romere; så danskerne og svenskerne ku godt dengang. Flot historie. Sådan forsvarer man sit land. Med sværdet. Mht historien her, så kan jeg snart ikke klare at høre om flere stakkels unge danskere, der skal tærskes og knives ihjel af djævelens lakajer, mohammedanerne; som øver sig på Jihad !! HVAD hulen er den af, granvoksne MÆND i Danmark?? Beskyt dog jeres afkom, og beskyt, selvom det ikke er jeres afkom! Vi er dog alle relateret til hinanden temmelig kraftigt via blodlinjer og dna, vi danskere. Desuden er vi kun 5 mio oprindelige danskere, så vi er udrydningstruet. Importen af negre og arabere har ikke gjort noget godt for vores unikke artsfællesskab. Tværtimod er folket som sådan tilsyneladende blevet dummere, jo flere anal-fabeter, vi importerer. En slags ‘spill-over’ effekt.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 19. oktober 2020 @ 12:40

 30. Han hedder Neil Oliver, ham, der har lavet dokumentaren om vikingerne. Se et afsnit her. https://www.dailymotion.com/video/xvetkr BBC forstår, hvordan man laver sådan en dokumentar.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 19. oktober 2020 @ 12:53

 31. Drop din krig mod ligesindede landsmænd kinesersnot.

  Kommentar by Nielsen — 19. oktober 2020 @ 13:34

 32. KineserSnot — 19. oktober 2020 @ 11:30:

  Måske K.M. har bedt ham om at klappe hesten ..? Savner ham ikke!

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. oktober 2020 @ 15:39

 33. I den danske folkekirke, bør præsterne om søndagen afslutte gudstjenesten med en taksigelse, hver gang der i den forløbne uge ikke var nogen, der fik hovedet hugget af en muslim.
  Herre, vi takker dig fordi ingen kristne fik hugget hovedet af i den forløbne uge af en muslim. Sådan er forholdene i dag i Danmark.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. oktober 2020 @ 16:44

 34. Inden for en relativ kort årrække, dvs. 10-15 år, da vil det meste af København SV. være no go zoner! Hvor ingen lærer tør vise muhammedtegningerne i forbindelse med undervisning i ytringsfrihed! De fleste lærer vil helst bevarer hovedet, hvor det bør sidde! Den dag har muslimerne vundet! Og vi har tabt! Den dag er det ikke Poul Schlütter, Poul Nyrup Rasmussen, Anders Fogh, Helle Thorning, Lars Løkke eller Mette Frederiksen som skal rage kastanierne ud af ilden. Det er nye tider, nye problemer, men problemerne er skabt af deres seks forgængere! Der må være en måde at holde dem ansvarlige på!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. oktober 2020 @ 00:03

  Det er i allerførste vælgernes ansvar, at deres efterfølgere ikke kommer til magten, men at mere danskvenlige partier opnår den magt. Nu var der ved sidste valg hele tre at vælge imellem.

  Desværre har alle ikke indset det endnu, så derfor må de naive oplyses om, at Danmark lige som flere andre vesteuropæiske lande langsomt bliver kvalt, dels fordi der til stadighed rejser langt flere ind end der rejser ud, dels fordi nogle indvandrergrupper sætter flere børn i verden end danske familier.

  Kommentar by T. H. — 19. oktober 2020 @ 21:16

 35. If Danish government keeps the border to commie run jerkmany and shithole commie sweden open then it will even get worse. when the garbage muslims start to rage they will cross the border for things to take and steal from whites. it is always someone elses fault that you are a garbage piece of shit. respect is earned, not demanded when you are in big groups of other garbage muslims.

  so if you have moved out of the inner city, start to network with white people around you. learn things, update yourself, teach others how to defend themselves and their families, how to stock what they need and so on. this is high time to do these things, do not be lazy.

  Stay safe, be focused and observant. Use your brain.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 20. oktober 2020 @ 01:35

 36. Lav en me too med islam overfald.

  Kommentar by P — 20. oktober 2020 @ 11:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper