19. oktober 2020

Sverige: Araberen der ‘antændte bomben’ mod Skattestyrelsen, var i 2014 kandidat for Vänsterpartiet

Faste læsere vil huske bombesprængningen ved Skattestyrelsens indgang sidste år, der gav 23-årige tyrkisk-bulgarske Nurettin Nuray Syuleyman og den 24-årige libaneser Zacharias Tamer Hamzi henholdsvis fire og fem års fængsel. De ankede ikke dommen. Sidstnævnte har flere domme bag sig, og var ifølge politiet en del af bandemiljøet i Malmø. Tilbage i 2014 var han aktiv i en skånsk lokalafdeling af Vänsterpartiet, et parti der minder om Enhedslisten, og kæmper hårdt mod racisme for åbne grænser.

(Zacharias Tamer Hamzi, kandidat for Vänsterpartiet, dømt bombemand; Se evt. BM, Tommy Hansson)

“Dommen fra 9. juli, hvor 23-årige Nurettin Nuray Syuleyman og 24-årige Zacharias Tamer Hamzi blev idømt henholdsvis 4 og 5 års fængsel, står dermed ved magt. De to var i en Citroën Berlingo kørt fra Sverige med en bombe. Syuleyman agerede chauffør, mens Hamzi anbragte og antændte bomben. Hvad motivet var, fortaber sig i det uvisse.” (Politiken, 4. august 2020)

Oploadet Kl. 11:38 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114262/trackback

29 Comments »

 1. Og danske medier vil være tavse som graven. Havde det nu været en højreorienteret…..

  Kommentar by Axl — 19. oktober 2020 @ 11:50

 2. “fortaber sig i det uvisse.” Ikke helt. Enten har de selv haft et udestående med dansk skat, eller også har en etnikker der har, hyret dem til at bombe dem

  Kommentar by BB — 19. oktober 2020 @ 11:52

 3. I Sverige er det nu helt normalt at bombe dem, man er uenig med. Poltiet, socialen, butikker der ikke vil betale beskyttelsespenge

  Kommentar by BB — 19. oktober 2020 @ 11:53

 4. Bulgariens tyrkiske mindretal med EU-pas er sprængfarlige, fordi de har ubetinget ret til ophold i andre EU-lande. Har en tyrker med bulgarisk EU-pas haft ophold i Danmark i 10 år, kan han kun udvises for terrorisme.

  Kommentar by Skatteyderen — 19. oktober 2020 @ 12:16

 5. Løsningen er selvfølgelig at Tyrkiet erstatter Danmarks sæde i EU. Så kan de hygge sig alt hvad de vil.

  Kommentar by Skatteyderen — 19. oktober 2020 @ 12:17

 6. Ja, nu er normaltilstanden i Sverigstan GALOPPERENDE VANVID OG GALSKAB. De svenske politikere og journalister er endt langt ude på feminismens, ekstremismens, løgnens og ondskabens overdrev. Ved fælles hjælp er det lykkedes for de røde feminister og pladderhumanister at forvandle Sverige til et u-land, et shit-hole, en galeanstalt og et rædselskabinet. Hverdags-terror hærger hele landet, kvinderne er jagtet vildt, tusinder af dem er blevet overfaldet og mishandlet, skyderier, knivstik, bomber, vanvidskørsel og påsatte brande hærger gaderne, byer er blevet til no-go og krigszoner, økonomien hænger i laser, kommuner går fallit på stribe, en statsbankerot anes i horizonten, firmaer og borgere er begyndt at flygte til udlandet, nye sygdomme spredes, sundhedsvæsnet ligger i ruiner, de ældre udryddes med skandaløse svigt, retsvæsnet er en parodi, politiet er ved at give op, massemedierne er propfulde af løgn og hykleri, og demokratiet er endt i kommunisme, svindel, tyranni og forræderi.

  Vi er heldigvis lidt bagefter Sverigstan, men hvor længe endnu? Se hvordan DR, TV 1+2 og papiraviserne forsøger at bilde os ind at kommunisme, feminisme og islamisme slet ikke betyder noget, fordi det er SEXISME og fuldemandspjat ved julefrokoster, der er det store dyr i åbenbaringen. DR kører non-stop døgnet rundt med snak om frygtelige krænkelser af krænkelsesparate feminister, der beretter om op til 20 år gamle julefrokoster hvor de blev dybt krænket af kluntede forsøg på flirt, selvom der ikke skete andet end at en mand skulle skubbes lidt væk. Eller man sender lange serier og udsendelser om “Den grusomme mand” og om sociale problemer i 195 andre lande.

  Er Danmark også ved at blive til løgnepropagandaens land, til en galeanstalt, en jungle, en krigszone, en fattiggård og et shit-hole?

  Kommentar by Bent A — 19. oktober 2020 @ 13:06

 7. Det varer vel ikke længe før GENERALDIREKTØREN for DR, Maria Rørby, bliver forfremmet og får lønforhøjelse. Lige pt. får hun jo kun 4 millioner kr. i årsløn. Hvad med at udnævne hende til OVERGENERALDIREKTØR og sætte lønnen op til 5 millioner?

  Kommentar by Bent A — 19. oktober 2020 @ 13:12

 8. Det var nok et gangster job. Jeg tror, de sandsynligvis blev betalt for det. Måske af ham som betalte to mænd for at slå og sparke en ansat i Skat. Han bestilte overfaldet for at skræmme kvinden og få hende til at lempe på skatten i hans selskaber.

  “Mænd fik 50.000 kroner for at slå og sparke en ansat i Skat. Landsretten har nedsat deres straf i ankesag.” (Fyens Stiftstidende 6. juli 2018)
  https://fyens.dk/artikel/m%C3%A6nd-f%C3%A5r-%C3%A5relange-straffe-for-at-overfalde-kvinde-fra-skat-2018-7-6(8)

  Kommentar by A-mad — 19. oktober 2020 @ 13:20

 9. Her gik vi og troede,at der var 3200000 potentielle gerningsmænd. Og så viste det sig at det var endnu en af Gammeltoft Hansen klanen importeret gedeknepper.

  Kommentar by Nielsen — 19. oktober 2020 @ 13:29

 10. Med DR har FEMINISTERNE OG INDVANDRINGSINDUSTRIEN fået deres helt egen propaganda-sender.

  Hvis nogen mener at beskrivelsen af Sverige kl. 13.06 er for dyster, bør de nok læse snaphanens seneste artikler, der fortæller om et land på vej ind i sammenbrud eller borgerkrig.

  Kommentar by Bent A — 19. oktober 2020 @ 13:51

 11. Fuldstændigt som vores Enhedslisten, så er de nyttige idioter, for nu at blive i Lenins sprog, et sprog man må formode de kender!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. oktober 2020 @ 15:21

 12. Jeg troede ellers at de venstreradikale voldspsykopater elsker skat – jo højere jo bedre…

  Kommentar by Revisoren — 19. oktober 2020 @ 15:59

 13. De øvede sig bare i muslimsk erobring af Sverige. Nu kan de give deres erfaringer videre i danske fængsler. Den svenske regering har set skriften på væggen. Så nu begynder Sverige at forøge sin militære slagkraft. Officielt opruster Sverige, for modstå et påstået russisk militært pres, som imidlertid ikke findes. I virkeligheden forbereder svenskerne sig på det kommende religiøse opgør, som Sverige ikke kan tillade sig at tabe. Vinder islam over Sverige – goodbye Scandinavia. Danmark bør også opruste og gøre klar til intern krig mod de islamiske femte kolonner i landet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. oktober 2020 @ 16:24

 14. Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaber

  Kommentar by Svend — 19. oktober 2020 @ 16:41

 15. Importer folk fra fremmede lande = Importer fremmede folks adfærd = Store problemer! Gå fra immigration til re-migration, ASAP!

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. oktober 2020 @ 16:58

 16. TÆNK hvis hen havde været opstillet for Sverigedemokraterna​, hvad skulle MSM så have gjort?

  Kommentar by tavsen — 19. oktober 2020 @ 17:32

 17. At Bent A, 6 og 7:
  👍

  Kommentar by Bastardo — 19. oktober 2020 @ 17:36

 18. Jo mange af de offentlige virksomheder forstår at stjæle fra de fattige og give til de i forvejen formuende. Men de er jo også blevet trænede af statens kommunistudklægningsanstalter. Den højt besungne flokkeskole som sammen med faldefærdige sygehuse udgør toppen af velfærdens tyranni.

  Kommentar by Nielsen — 19. oktober 2020 @ 19:16

 19. Hvor mange kameler får vi i kompensation?

  Med ca. 10.000,- per kamel og skader for 6 mill. giver det omkring 600 kameler. Så kunne staten lave et kamelpis mejeri og sælge de dyrbare dråber til landets muslimske befolkning. I takt med at de sendes hjem kan antallet af kameler nedtrappes. Men indtægt og udgift vil aldrig gå i nul, men lidt har også ret.

  Kommentar by kartoffeldansker — 19. oktober 2020 @ 19:38

 20. Kommentar by Bent A — 19. oktober 2020 @ 13:12
  Du skal lige huske på at liderlige Frank Jensen skal have nyt job.

  Kommentar by piphans — 19. oktober 2020 @ 19:42

 21. Jamen det er jo logik for selv den mest liderlige socialist at den tyrkiske islamist Nurettin Nuray Syuleyman kæmper for åbne grænser for, hvorfor gøre de sværere for sig selv og sine kultvenner når de skal på mord, røveri og kulturberigelses togt rundt omkring i EUSSR(de har jo også familiemedlemmer i hele EUSSR som skal serviceres med smugler og hælervare).

  Kommentar by piphans — 19. oktober 2020 @ 19:48

 22. Gustav Jensen — 19. oktober 2020 @ 16:24:

  Jeg tror nærmere, at Sverige opruster, i bedste EU-stil, for at kunne holde de etniske svenskere nede, når de vågner op af deres hjernelammede tro, på at ubetinget humanitet er berigende for landets fremtid.
  – “eliten” skal jo lige have tid, til at forlade skuden, inden inden de rammes af folkets vrede / iSlammets tilbedere overtager torvet, til lystig henrettelse af vantro.

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. oktober 2020 @ 22:05

 23. OT: DRs kampagne til fordel for feminister er efterhånden helt hæmningsløs. Det bliver tydeligere og tydeligere at det er MAGT det handler om. Lige nu er der en åndssvag udsendelse “Tidsånd” med Paula Larrein med et par stride feminister der er sikre på at de er MINDST lige så gode og dygtige som mændene, og deres foragt for mændene skinner tydeligt igennem. Og de tre mee-too kvinder er enige om at sexismen er et kolossalt problem, at mænd fremover skal straffes hårdt hvis nogen skulle føle sig krænket ved en julefrokost mv., og om at der slet, slet ikke er ligestilling nok. Og om at kvinderne de sidste 10.000 år har været undertrykte, og stadig er det. Hulk, hulk, hulk.

  Hvis feministernes sejrsgang i DR osv. fortsætter, ender det med at der kun er plads til kvinder, bøsser og feminiserede mænd i dansk politik, i firmaledelserne og i bureaukratierne.

  Hvad det så ender med viser den fejlslagne stat Sverige os. Landet der er blevet til en af politik-kvinder domineret galeanstalt.

  Kommentar by Bent A — 19. oktober 2020 @ 22:08

 24. DR selv er vel også ved at være en galeanstalt. Eller har været det længe? Den sender nu i døgndrift om sexisme. Hysteriet når hele tiden nye højder. Eller er det lavpunkter? Vi er vel oppe på 30 x 30 indslag = 900 udsendelser på en måned, hvor den frygtelige sexisme er blevet bekæmpet af DR. Der selv startede kampagnen ved at være mikrofon-holder for So fie Linde, der fortalte en tvivlsom historie om noget snak ved en fugtig julefrokost for 12 år siden. Og nu er DR så bannerfører og fanfare-trompet for mee-too feministerne, BLM, LGBTXYZQ-bevægelsen, kvinfo, enhedslisten osv.

  Kommentar by Bent A — 19. oktober 2020 @ 22:33

 25. PS: Det er jo i sig selv galskab og svineri, at DR sender hundredvis af indslag/udsendelser om bagatelagtige “krænkelser” ved julefrokoster, mens DR stort set fortier de LANGT GROVERE krænkelser af danske kvinder som foretages af “evighedsturister”. (overfald, voldtægter, mishandling, lemlæstelse, mord)

  Kommentar by Bent A — 19. oktober 2020 @ 23:01

 26. Der er nu en chokerende artikel om skueprocésser og politisk forfølgelse i Italien og andre lande. Salvini er iflg. den korte blevet anklaget for “kidnapning” fordi han forsvarede Italien mod en overvældende indstrømning af migranter. Også i Sverige foregår der hårdkogt politisk og juridisk forfølgelse af folk der oplyser om indvandringens konsekvenser.

  Kommentar by Bent A — 19. oktober 2020 @ 23:28

 27. Free speech blogg (Uwe Max) covered this very early on. One of these garbage muslims’ mom said that her son was “good” and that he indirectly was cheating on welfare since he was “allegiedly” in the pizzeria working (black) when the detonation would have occured, which is a lie.

  One neighbor said that one of these garbage muslims has been seen numerous times coming out of the woods. what are you doing there as garbage muslim unless getting high on drugs.

  During the investigation the Danish police did not trust the retardarded Malmo beta cuck police so they sent their own police and they stayed until they secured all the evidence for a water tight case. These musli mgarbage were not going to get away with it lik they would if they bombed a swedish public sector shithole.

  what else is “novel” in te shithole malmo, this is fresh news, the retarded beta cuck police in malmö started tio use dogs to track drugs. the thing is that this “method” is only used when there are white business owners and not used when the muslims “own” a business. muslims can not get the business to run unless they sell things black, without registering it into the cashier, working black, being on welfare while working or having a “silent partner” meaning yo have a “business partner” that brings in proceeds from drug sales and launder the nlack money white. the crimnal way. or that you “buy” your goods from a muslim whole saler and that you decide how much he will invoice you and that way drain the “muslim owned businee” on proceeds, paying less in tax (nothing if possible) and stealing money, that was the way that muslum garbage used when he “bought” a school in Copenhagen that costed 125MDKK? or 125MSKR? claiming the money came from a bankrupt rganization that had always shown a deficit.

  so the swedish beta cuck police are discriminating white business owners. of course they must be involved in being a criminal when all the muslim garbage is doing tax and welfare fraud and other frauds. i wonder how come al the muslim garbage can afford to drive around in luxury Benz’ when the normal white persons struggle to even get a job on merits?

  You are smart, who pays for all the muslim garbage with the iq lower than the animals?

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 20. oktober 2020 @ 01:01

 28. Someone mentioned that swedish government is buying miltary arms. you have to undertand that then you have a commie that claims to be a bastard (not knowning officially who his dad is) it is because so that the public will not find out that his mon is relative with his father, that Stefan löfvén is an inbreed and that would explain why he is so retarded that he can not even spell or speak correct swedish. he is nothing but a retarded inbreeded bastard that is an acoholic and thinks he is smarter than anyone else.

  the swedish government is swamped in debts that they must somehow use a lie for increasing other things in the budgets, to allocate loaned money so that they can transfer that money and plug temporarily the massive deficit that is cause by the muslim garbage. the investors that loan them money would start asking why the massive deficit and why the money would go to the same thing they claimed to have been solved last time?

  If I would be a foreign investor I would never loan any money to any swedish banks or swedish government, they are bankrupt, like beating a dead horse. There is nothing in swedish economy that would generate that money so they can plug the massive running deficit, it is a sinking ship and it is smarter to invest in something else so you get back your money.

  like i said the bullshit that they invest heavily in weapons is a bullshit lie. they have not invested in the military when it was needed and important so why should they now? they lie about everythng and anything since they are retarded commies so why should anyone listen and believe a liar and a bastard thief?

  just have passport controls at the southern and northern border. keep the retarded criminals away. kick out all the swedish that work in denmark, those jobs can be taken over by Danish competent employees.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 20. oktober 2020 @ 01:15

 29. If you have time. do the research about the garbage muslim that blew up a bomb at a sunni place in malmo and hid in Denmark, and then did the same type of crime in Denmark. High muslim iq? do not the garbage have a muslim shithole they can go to and have their fight there?

  Kommentar by Erwache — 20. oktober 2020 @ 01:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper