20. oktober 2020

Om afghanske Hamid Zafar, ‘Årets svensker’: ‘Skrivit nedsättande åsikter om judar och homosexuella’

Historien om afghanske Hamid Khan Zafar illustrerer meget godt, hvor Sverige er på vej hen. Men mens vi griner højt af de naive svenskere, så må vi huske at det også var en afghaner som Berlingske kårede til ‘Årets dansker’ i 2017. Fra Expressen – Kommunen stänger nu av Hamid Zafar. Flere citater hos Aftonbladet.

“Hamid Zafar fick stor uppmärksamhet för att ha vänt utvecklingen på Sjumilaskolan i Biskopsgården i Göteborg. Sedan dess har han utsetts till Årets svensk i tidningen Fokus och sommarpratat i P1.

… En granskning av DN:s reportrar Mikael Delin, Josefin Sköld och Hugo Ewald visar att han skrivit nedsättande åsikter om judar och homosexuella under åren 2011-2015. Då var han bland annat utredare på Skolinspektionen och senare rektor på Sjumilaskolan.

På Twitter har det skett under pseudonymen ‘Mikael Hakim’, där han återkommande använt begreppet ’sionister’. Bland annat kallar han Lars Adaktusson, KD, för ‘en fanatisk sionist’. Han kallar också Kenneth Roth, chefen för människorättsorganisationen Human rights watch, för ‘Mr Rothschild’. Uttrycket är enligt Svenska kommittén mot antisemitism ett kodord för en judisk världskonspiration.

På sin egen blogg ‘Mikael Hakim’ skriver han bland annat om undervisningsboken ‘Om detta må ni berätta’, om Förintelsen:

Syftet med boken är att skapa ett slags kollektivt masspsykos där eleverna matas med hur fruktansvärd Förintelsen var.’

Även på den högerextrema och nu nedlagda sajten Nationell.nu har han använt pseudonymen ‘Mikael Hakim’ och bland annat skrivit:

Krämer är ett klassiskt europeiskt judenamn och betyder just krämare. Ett annat judiskt namn av samma klang är Leugner (lögnare).'”

(Hamid Zafar, ‘Årets svensker’, 2018; Foto: Expressen)

“Han har använt sin egen erfarenhet för att förstå och försöka lösa de problem som uppstått till följd av stora invandringsströmmar, bristande integration och en långtgående segregation. Han gör det med övertygelsen att höga krav på den enskilde är det bästa sättet att stimulera mognad och framsteg. Han gör det utan rädsla för att benämna och diskutera det svåra och med båda fötterna i den praktiska verkligheten. (Motivering, Focus, 30. januar 2019)

Oploadet Kl. 01:05 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114270/trackback

14 Comments »

 1. I am always fascinated about how a pedophile and muslim garbage illiterate can become a “teacher”. Latinamericans claim alays they are “teachers” but rhey never have a degree or the normal iq to teach anyting besides to spread bullshit about religon and catholism. low iq, animals have higher iq than muslims, french, italians and latinamericans. why are they in a white mans land when they consider themselves being “smart”? Why is the garbage muslim naser khader in Denmark when he hates Danish people and is loyal to his own criminal clan?

  just ship them out. they have 51+ muslim sharia garbage countries they can be pedophiles openly and show hate against the white people.

  there was one story that broke yesterday, 19th about a muslim that was representing Centerpartiet that openly promoted that if you are “disrespectful” towards the “religion of peace” you needed to get punish, referring to the one that got decapitated in shithole France. He was immediately kicked out. Apparently, they need the muslim garbage to attact votes but when the muslim garbage opens his mouth and relays the low iq then he gets kicked out immediately. the swedish hypocracy and they always think that people have so low iq that they do not get it. what do you get when you takein a garbage uslim or a french or a latinamerican? what can someone with lower iq than an animal contribute with? hate?

  Kommentar by Erwache — 20. oktober 2020 @ 01:25

 2. Look behind the garbage muslim who pitched in and support this stenchy shit. memorize which companies that is and boycot them if they are in Denmark.

  Focus is a commie stench, that houses radicals and feminists. The worst kind. I will tell you a story about a creepy muslim garbage and Focus at one time. when I have time. I am running almost four million subscribers on one of my social media and i got a story from there, from a first hand source. If a creepy piece of shit muslim spies on a “journalist” then it is OK and not a crime.

  Kommentar by Erwache — 20. oktober 2020 @ 01:47

 3. Hvordan kan en afghaner lige pludselig blive årets dansker/svensker bare fordi han har svensk/dansk pas?.
  Jødehad kommer, her i Europa i de fleste tilfælde fra muslimer.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 20. oktober 2020 @ 04:51

 4. Sverigstan er en feministisk og kommunistisk galeanstalt. Sverige er i dag en fejlslagen stat. Fremtiden derovre bliver blodig og meget uhyggelig.

  Kommentar by Bent A — 20. oktober 2020 @ 06:25

 5. Lige meget hvor meget de forsøger at holde det nede, kommer Islam altid op til overfladen igen. Den religiøse indoktrinering fra de er ganske spæde er simpelthen for omfattende, og meget få af dem har den nødvendige intelligens, til at sætte sig ud over den.

  Hvilket sikkert har været hovedformålet, med det nu 1400-årige indavls-eksperiment, som til stadighed forsøger at fremstå som en religion, men egentligt ikke har haft andet formål, end at skabe en evigt krigerisk underart af menneskeheden, der bliver høj af konflikter og vold.

  Kommentar by Kimski — 20. oktober 2020 @ 08:03

 6. Ja, det var som bekendt den afghanske fodboldspiller Nadia Nadim, der af den “borgerlige” avis Berlingske blev kåret til Årets Dansker.

  Hun skulle efter sigende være lægestuderende, og tale 7-8 forskellige sprog flydende.

  Men når man hører hende udtale sig i interviews, lyder hun lettere retarderet, og formulerer sig ekstremt dårligt.

  Indavl?

  Kommentar by Revisoren — 20. oktober 2020 @ 10:08

 7. Et sjældent syn, en muslim med briller. Hvor mange ses der af den slags i den danske offentlighed?

  Dårligt syn er et handicap i den muslimske verden, og handicap tør man ikke skilte med. I midten af firserne fik en muslimsk dreng revet sin arm af, i en centrifuge i vaskekælderen. Endnu et bevis på, hvor farligt det er at hente mennesker op fra den muslimske verden, hvor kendskabet til elektriske redskaber er ukendt. Også derfor der sker mange ulykker i i restaurantkøkkener. Den enarmede dreng så jeg aldrig nogensinde. Han var nok sendt tilbage til hjemlandet, så var det handicap gemt væk, og æren var intakt her i Danmark.

  Mon muslimske drenges elendige præstationer i skolen skyldes manglende briller?

  Kommentar by tavsen — 20. oktober 2020 @ 10:51

 8. Svenskere har en lang tradition for jødehad i de herskende klasser.

  Kommentar by Bastardo — 20. oktober 2020 @ 10:51

 9. Pseudo-Begreber som “racisme”, “islamofobi”, “anti-semitisme”, “homofobi”, “jødehad”, “xenofobi” mfl. er tomme skældsord opfundet af globalister for at tilsværte og udskamme mennesker af europæisk herkomst (“whites”).

  Kommentar by Peter Nielsen — 20. oktober 2020 @ 15:25

 10. Der er vist ingen tvivl om hvem der bliver kåret til Årets Dansker 2020;
  Den blonde jyske fedladne malkeko Sofie Linde.

  Kommentar by Revisoren — 20. oktober 2020 @ 16:12

 11. Nyhetsveckan # 114 på ingridochmasia.se nævner møgdyret.

  Kommentar by Nielsen — 20. oktober 2020 @ 17:31

 12. ingridochmaRia skulle jeg have skrevet

  Kommentar by Nielsen — 20. oktober 2020 @ 17:32

 13. ‘Skrivit nedsättande åsikter om judar och homosexuella’
  Og? Han er mainstream muslim, så det kan da ikke overraske.

  Kommentar by Kraul — 20. oktober 2020 @ 19:18

 14. Ingridochmaria kommenterer skadedyret på deres Nyhetsveckan.

  Kommentar by Nielsen — 21. oktober 2020 @ 23:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper