20. oktober 2020

Paris: Aboulakh Anzorov kom til Frankrig som flygtning – Skoleelever udpegede Samuel Paty før drab

Så blev der sat ansigt på Aboulakh Anzorov, den 18-årige tjetjenske flygtning, der fredag halshuggede 47-årige Samuel Paty. Femten personer er foreløbigt anholdt i relation til terrorangrebet, herunder en elevs far, en imam og fire elever der hjælp gerningsmanden med at udpege det senere offer. Fra The Sun – Paris terror attacker asked kids to point out teacher who showed Mohammed cartoons in class before beheading him.

“The killer has been named as 18-year-old Aboulakh Anzorov – a Russian national of Chechen origin. He had been granted a ten-year residency as a refugee in March and was not known to intelligence services. …

Nine people – including members of the attacker’s family and parents of a child at the school – have been arrested.

Anzorov asked pupils to point Mr Paty out before launching into the frenzied attack, a French anti-terrorism prosecutor today revealed. …

Jean-Francois Ricard, France’s anti-terrorism prosecutor confirmed the attacker’s identity last night.

He said: ‘He enjoyed refugee status but had hidden his radical Islamism from the security services.'”

(18-årige Aboulakh Anzorov, tjetjensk flygtning; Foto: Bild)

“Four school pupils who may have helped identify Mr Paty to his killer in exchange for payment have been detained, a judicial source told the AFP news agency on Monday. This brings to a total of 15 the number of people taken into custody in the aftermath of the murder. The killer’s grandfather, parents and 17-year-old brother were detained shortly after the gruesome attack. The father of a pupil who reportedly launched an online campaign against Mr Paty and a preacher described by French media as a radical Islamist were among six people arrested on Saturday. Interior Minister Gérald Darmanin accused the two men of having issued a ‘fatwa’ against the teacher. (BBC, 19. oktober 2020)

Oploadet Kl. 02:09 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114280/trackback

37 Comments »

 1. Halve sandheder på Pispotten.

  https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE12494355/far-til-skolepige-og-islamist-udstedte-fatwa-mod-fransk-laerer/

  Der skrives: “Folk havde kommet fra nær og fjern for at lægge blomster ved stedet, hvor den franske skolelærer var blevet stukket ned.”

  For det første var skolelæreren ikke stukket ned, Han blev Halshugget efter islamiske forskrifter, lige som Luisa Vestager og Maren Uland blev det.

  Makronen sagde: VI må stå sammen. Er det kun for at lægge blomster som billedet viser, eller skal der handles her og nu.

  Nej Nej: Der bliver ikke handlet, og Gartnerne holder dermed Blomsterudsalg.
  Jo mere vold, knivstikkeri. halshugninger og terrorangreb, des flere blomster.
  Vor herre bevares. !

  Kommentar by Charles — 20. oktober 2020 @ 02:25

 2. Islamist/muslim.
  Uanset hvad, så er det en skænds handling, som er begået.
  Jeg får den tanke, hver gang man nævner ordet islamist, så får det, for mig, til at lyde som om religionen/ideologien islam, intet har med mordene/terrorhandlingerne at gøre, og det mener jeg er forkert.
  Jeg mener, ud fra det jeg har læst mig til, at det hele udgår fra Koranen, som indeholder over 200 Sura vers, som opfordrer til drab/mord på “de vantro!”, islams fjender. Så jeg mener at MSM medierne misinformerer os, hver gang der sker et mord eller terroranslag, som nu det på den franske skolelærer.
  Jeg mener at ALLE minoriteter, det være sig religiøse, såvel som alle andre, som stikker næsen bør kunne udsættes, for satiriske eller kritiske indlæg, uden at det skal give konsekvenser. Det er nu en gang demokratiets vilkår.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 20. oktober 2020 @ 04:04

 3. Hvis han kun er 18 år, er Månen lavet af grøn ost. Han er mindst 23 år.

  Kommentar by tilfældig — 20. oktober 2020 @ 04:19

 4. MORDEREN LIGNER ET AF DRs ULEDSAGEDE BØRN. Dem som ankom til Danmark med langt sort skæg, og alligevel blev kaldt børn. Det med de 18 år er bare endnu et eksempel på hvordan godheds- og indvandringsindustrien lyver og svindler.

  Nu skete mordet i Frankrig, så denne gang er det ikke So fie Carsten, Pernille Skipper, Pia Dyhr, Jelved, Zenia, Pernille Weiss, Morten Østers, Lars Quisling eller Quisling-Tullesen der fik endnu mere blod på hænderne. Denne gang var det Merkel, Ursula, Ylva og Macon.

  Nu skal vi stå sammen, hedder det sig. Men “eliten” har vendt ryggen til folket, og har kun floskler hver gang terrorister har slået til.

  Og indstrømningen fortsætter, for Frontex er en papirtiger, et fupnummer. Og alle feministerne, pladderhumanisterne og feltmadrasserne synes at det er godt.

  Kommentar by Bent A — 20. oktober 2020 @ 05:56

 5. De over 200 franske mænd, kvinder og børn der blev myrdet ved to terror-angreb på koncertgæster og på folk ved en gadefest, er allerede glemt af “humanisterne”.

  Kommentar by Bent A — 20. oktober 2020 @ 05:59

 6. I Sverige ignorerer regeringspartierne arrogant de langt over 1000 myrdede. Og de over 10.000 som er blevet røvet eller kvæstet. Og de over 100.000 som er blevet påført ulykker og ulemper.

  Har danske politikere samme mentalitet?

  Kommentar by Bent A — 20. oktober 2020 @ 06:09

 7. #6 Bent A
  “Har danske politikere samme mentalitet?” JA!
  Politikerene er (med ganske få undtagelser)vor tids adel/magthavere og gør som sådan nogen altid har gjort.
  Deres første prioritet er deres magt,priviligier og penge.
  I gamle dage sendte de ridefogeden ud med pisken. I dag har de en langt mere effektiv måde at presse pengene ud af deres undersåtter.
  Hvad er en politiker uden skatteslavernes penge ??

  Kommentar by Danskeren — 20. oktober 2020 @ 06:29

 8. Iøvrigt er det rystende at noget tænkende væsen kan tillade tjetenere at komme ind i landet. Selv russerne er bange for dem og de ( russerne) er ellers ikke bange for ret meget. Det er i rusland almindelig kendt at blandt de mange forskellige mafiagrupperinger er tjetenerne langt de farligste.
  Uanset hvor i verden man ser på islamiske hellige krige er tjetenerne masivt overrepræsenteret som hellige krigere.

  Kommentar by Danskeren — 20. oktober 2020 @ 06:34

 9. De eneste, der viste sympati for den dræbte var stram kurs ved den franske ambassade.
  Nogle nævnte på deres facebook side.

  Kommentar by P — 20. oktober 2020 @ 06:39

 10. Dyre solbriller og mærketøj kan stadig ikke skjule det faktum, at det er en ork man sidder og ser på, med en ork’s fanatisk religiøse middelalder-tankegang.
  De vil så gerne fremstå som moderne, rationelle individer, men der er simpelthen ikke kognitivt og emotionelt belæg for, at det nogen sinde lykkes.

  Faktisk er kun politikerne mere farlige for deres omgivelser…

  Kommentar by Kimski — 20. oktober 2020 @ 07:52

 11. Hvorfor ser de islamistiske mordere altid så dumme ud?

  Kommentar by Hul igennem? — 20. oktober 2020 @ 08:02

 12. #7
  Adel og ridefogder; Præcist.
  Og for at tage sammenligningen videre, så skal man idag , hvis man vil bo i et mindre hus, fæste sig for resten af arbejdslivet, ellers bliver man på røv og albuer kørt direkte på møddingen ( 30 årige afdragsfri men rente og bidragsfyldte lån).

  Kommentar by Hul igennem? — 20. oktober 2020 @ 08:05

 13. Vi må stå sammen og vedblive at betale skat. En mørk kraft har igen voldtaget fredens religion, men det er heldigvis et enkeltstående tilfælde.

  Amen – nåeh nej, Allahu Ahbar

  Kommentar by redneck — 20. oktober 2020 @ 09:01

 14. Hykleriets og Kvidens Tinder:
  Hvis vi lader som om, at islam er fredens og kærlighedens religion – vil muslimerne lade som om, at vi vantro ikke skal slås ihjel.
  Stikker de vantro numsen og én pegefinger (ikke langemand) i vejret, får de lov til at overleve i det islamiske helvede.

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. oktober 2020 @ 09:03

 15. En typisk ensom ulv!

  Ingen er alene i islam. islam er et meme-plex der deles af mere end 1.5 milliarder mennesker, som forstærkes gennem deres fælles forståelse af islam.

  Ca. 15 er anholdt men der er mange flere der vidste hvad der foregik som moské ikke var direkte involveret og INGEN af dem underrettede myndighederne.

  Den fælles forståelse gør islam til lige netop den “dem og os” ting Vi racister, fascister og fede hvide skaldede mænd jævnt hen bliver beskyldt for at promovere af venstretosserne som derved er medskyldige i de forfærdelige forbrydelser som bliver begået i islams navn.

  islam er farlig, og endnu farligere hvis man ikke forstår hvad islam står for!

  Kommentar by Santor — 20. oktober 2020 @ 09:08

 16. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Islamist_terrorist_attacks

  Jeg har ikke tallene men Islam dræber nok flere mennesker end corona

  Kommentar by k.m. — 20. oktober 2020 @ 09:23

 17. BBC skrev også det sædvanlige, at muslimerne nu frygter backslash, næh de forventer det, for sådan er deres tankegang, at de selv ville hævne, hvad halshugningen beviser.

  Men der er en anden form for backslash, læs bare beskederne Sofie Danneskiold-Samsøe har fået

  https://tv.frihedensstemme.dk/2020/10/19/lektor-sofie-danneskiold-samsoee-truet-efter-halshugning-i-paris-slet-billederne-for-din-egen-skyld/
  Lektor Sofie Danneskiold-Samsøe melder ud, at hun efter halshugningen af en fransk skolelærer vil anvende Muhammedtegningerne i sin undervisning.

  Det bryder herboende muslimer sig ikke om, og hun har nu fjernet sit opslag på baggrund af de trusler, hun har modtaget. Det er i det lys, muslimsk vold og trusler skal ses.

  Som formand Mao og Baader-Meinhof-gruppen sagde: “Straf én og opdrag hundrede.”

  Kommentar by tavsen — 20. oktober 2020 @ 09:36

 18. “Rollemodel”

  Kommentar by Revisoren — 20. oktober 2020 @ 09:47

 19. Generationen A-kraft nej tak levede mere sikkert end ungdommen i dag.
  De var skidebange for den kolde krig, men der var jo ingen fjender i Danmark – det er der i dag i hundredetusindvis.

  Det er også en af grundene til jeg håber på Trump sejr. Joe Biden-Kamala Harris vil forandre USA til en kopi af Sverige.

  Kommentar by k.m. — 20. oktober 2020 @ 09:51

 20. https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/eK8rOK/abubaker-mohamad-awad-doms-for-mordet-pa-tommie-lindh

  Kommentar by k.m. — 20. oktober 2020 @ 10:28

 21. Venstrefløjen i Danmark arbejder stadig på at få en masse uledsagede skægbørn, som denne gerningsmand, til Danmark fra Moria-lejren.

  Hundredevis af venstreflippere fra de danske kommunalbestyrelser forsøger at lægge pres på regeringen. Udover at de er besat af himmelråbende dumhed, har de også en interesse i at få nye vælgere fra de varme lande. De har velvillig bistand fra Danmarks radio, der i P1 Morgen havde Rasmus Stoklund i skarpt krydsforhør om hvorfor han ikke kunne imødekomme deres ønsker. Selv om han er fra Socialdemokratiet, fastholdt han modstanden og svarede godt for sig. Folk som ham, er en af årsagerne til at S har så stor tilslutning for øjeblikket her i landet, i modsætning til de udenlandske søsterpartier, der stadig holder fast i den selvødelæggende tossegodhed.

  Kommentar by JC — 20. oktober 2020 @ 10:32

 22. Allah er Satan, og Muhammed (puhbad) er en af hans djævle.

  Kommentar by Bastardo — 20. oktober 2020 @ 10:42

 23. Sådan er muslimernes taktik og sådan har den altid været. De har altid brugt vold og intimidering til at nå deres mål. Vold mod de muslimer der frafalder religionen, vold mod de muslimske kvinder der finder sig en ikke-muslimsk mand, så deres børn ikke automatisk bliver muslimer, vold og trusler mod det omgivende samfund der ikke viser fornøden respekt for islam og ikke bøjer sig for islams krav.

  Det store flertal af muslimer støtter de få voldsmænd der har meldt sig som martyrer til at udføre det beskidte arbejde. Hvis de blive spurgt, tager de afstand fra vold og bruger deres ret til løgn og forstillelse hvis det gavner islams sag.

  De dumme europæere fører en politik der ikke bare tager imod horder af muslimske fupflygtninge, men også finansierer deres tilvækst ved rigelige overførselsindkomster, specielt til familier med mange børn.

  Kommentar by JC — 20. oktober 2020 @ 10:47

 24. JA, NOGLE POLITIKERE svarer godt for sig, og de fleste kan sige mange ord i minuttet. Men ak, hvad hjælper det, når udviklingen bliver ved med at gå den gale vej? ALLE de gamle partier vil have mere indvandring, og mere EU-fjernstyring. Mette F gik villigt med til at forhøje EU-kontingentet til 25.5 milliarder årligt. (et ret dyrt klub-kontingent)

  Venstre, K og DF er også dygtige til at snakke for deres syge moster, og de lover guld og grønne skove. Og damerne i SF, Enhedslisten og RV er også ord-ekvilibrister. Men deres politik er forrykt og helt ad helvede til. Ligesom DR er et forrykt og satanisk foretagende.

  Stol aldrig mere på de gamle partier. Bare et godt råd til alle som ønsker at Danmark skal overleve.

  Kommentar by Bent A — 20. oktober 2020 @ 10:52

 25. NB til 20. oktober 2020 @ 09:36

  https://twitter.com/Karibuniii/status/1318125811828969473
  Det er ik, hvad hun mener, og det tjener intet godt formål at være fordrejende. Hun argumenterer for, at det ikke er manstream holdning at halshugge dem, man er uenig med. Altså, det bør ik gøres til et spgs. om ytringsfrihed (M. Ibsens tweet), men snarere en snak om ekstremisme.

  Søren K. Villemoes har en fin replik, som starter en selvstændig vild diskussion

  Kommentar by tavsen — 20. oktober 2020 @ 11:12

 26. En dansk kvindelig lærer har, i solidaritet med den halshuggede franske lærer, lagt muhammedtegninger op på nettet. Straks er hun blevet intimideret og truet, på den der sleske arabiske måde, hvor truslen bliver kamufleret som en advarsel!
  Tag dem af nettet, jeg siger det for den egen skyld, lyder det! Ja ja oversat til dansk, tag dem af nettet eller jeg sender nogen og banker dig eller det der er værre!

  Kommentar by Den Nervøse — 20. oktober 2020 @ 11:34

 27. Mellem 2005-2015 slog de lede umennesker, muhammedanere, 900.000 kristne ihjel! Kun pga deres tro! Hører man nogen tale om det i vort bundrådne og kristenhadende vesten? https://www.google.dk/amp/s/www.christianpost.com/amp/over-900000-christians-martyred-for-their-faith-in-last-10-years-report.html Som Martin Luther sagde: “tyrken kommer over Europa som en straf for et gudløst samfund.” Alligevel vil jeg mene, at det ikke er islam, vi skal frygte, for de kommer ikke til at overtage noget som helst. Dertil er de for dumme. Alt for dumme! Det er den nye verdensorden m kommunistisk og antikristent mål, vi skal tage os i agt for.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 20. oktober 2020 @ 11:57

 28. Man kan håbe at nogen etniske franske vil give imamen samme skæbne som blev tildelt Samuel Paty af skadedyret Aboulakh Anzorov.

  Kommentar by Nielsen — 20. oktober 2020 @ 12:05

 29. Sådan går det, når man vil redde “demokratikæmperne” i Putins Rusland. Udlever ham til FSB. Så er problemet løst.

  Kommentar by Skatteyderen — 20. oktober 2020 @ 16:36

 30. https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12495837/skoleledere-advarer-mod-at-vise-muhammedtegninger-i-undervisningen/

  “Det er ikke skolens opgave at gøre forældre vrede eller elever kede af det ved at vise Muhammed-tegninger i undervisningen. Sådan lyder det fra Skoleledernes formand, Claus Hjortdal, der mener, at man »kapper« dialogen ved at vise elever noget, som ikke er tilladt i deres religion.”

  Jeg mener at Claus Hjortdal svigter Danmark, når han på den måde knæfalder den bestialske isme, som venstrefløjen og RV+erne ikke kan få nok af.
  Er Claus Hjortdal overhovedet kompetent som formand for skolelederne?
  Jeg mener han er en skændsel (trussel?) for etnisk danske unges fremtid.

  Kommentar by M.S. Carstens — 20. oktober 2020 @ 17:31

 31. På Frihedens stemme ligger der et billede af et afhugget hoved. Skal advare alle der ikke har lyst til at se det, om IKKE at gå derind. Der skal trækkes en lille smule ned i teksten, så dukker billedet op.

  Men igen. Perkerne er særdeles farlige, det ved vi jo. Så jeg håber at jeg kan opfordre til at Uriasposten og andre websites, vil begynde at skrive mere om reelle løsninger, til at få de her kiminelle …. ud af vores land.

  Jo længrer tid de e her, jo flere vil udsættes for deres konstante vold.

  Kommentar by Michael Nielsen — 20. oktober 2020 @ 17:43

 32. Helt enig

  Kommentar by Johnson — 20. oktober 2020 @ 18:36

 33. Et stakkels skægbarn der gør væmligboerne våde i trussen…

  Kommentar by Revisoren — 20. oktober 2020 @ 18:40

 34. Det eneste vi kan sige med sikkerhed, er at jo flere de bliver, jo værre bliver det!
  Hvis vi ser bort fra terrorangrebet ved krudttønden og synagogen samt et væld af afslørede og mislykkede angreb, så har det indtil videre været araber der skyder araber, men hvor længe?

  Kommentar by Den Nervøse — 20. oktober 2020 @ 23:19

 35. Snaphanen gets harrassed because he posted a link that was broken almost immediately and these pictures are all over the internet, un edited and even the film that the garbage muskim filmed is freely available. so what is the difference besides that some beta cuck retards that cal kthemselves “police” wanted to make a quick career advancement on the back of someone that is 75++ years old? These beta cuck retards that call themselves “police” should be ashamed of themselves. nothing but idiots.

  French intelligence services are nothing but retarded asswipes. Shit for brains but this is the norm for french, they have low iq.
  There is a documentary about that muslim garbage that fled to Belgium after being chased by French beta cuck police. The French intelligence services blamed that each country have their own database and surveillance. If you monitor the border, airports, railway and border crossings in real time who comes in and who leaves you have immediately an indication on where he is. That is if you are normal intelligent and normal motivated but if you got your job by being fucked or sucked someone than you can do whatevere you feel like, it is someone else that gets blown up or chopped up by a garbage muslim and you blame it on someone else. You have done it before and you will do it again.

  That is why I am telling you not to hope too much from the beta cuck traitors, pedophiles, satanists, degenerates because they care less about you. Start preparing, updating your knowledge so that when it happens you can protect yourself, your family and the little you have accumulated.

  Move your kids to a private school so they can learn something and advance besides what muslim garbage stand for.

  The documentary? It was either four corners or frontline pbs production. I think that i saw it on commie sh-ttube recently so it is still there. remind me and i will take a look what the title is.

  Stay safe and stay focused.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 21. oktober 2020 @ 02:21

 36. For noget andet. apropos frankrig.
  I går omkring koranvirus update i tv nævnte de at det var på tanke at aflyse julen i år i nogle lande, bla frankrig og i uk.
  Ja alt for islam.

  Kommentar by P — 22. oktober 2020 @ 05:48

 37. # P

  Sidste år blev julen som bekendt aflyst i Sharia-zonen på Nørrebronx.

  Julen blev i stedet erstattet af såkaldte “vinterdage”, af hensyn til de sarte og følsomme muhammedanere…

  Kommentar by Revisoren — 22. oktober 2020 @ 11:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper