24. oktober 2020

Araber nedbryder fordomme på P3: Pyromanbrande var “.. min måde at sige ‘Hallo, kom og hjælp mig'”

Der er ikke tid nok i døgnet til at høre P3, og indslaget herunder er forhåbentligt ikke repræsentativt. Seneste afsnit af P3-magasinet ‘Tabu’ har jeg hørt i sin helhed, og det er udenfor kategori. Emnet var fordomme og under overskriften ‘Guldhalskæder og dynejakker’, var der lagt op til holdningsmassage. Danskerne har fordomme om indvandrere, og det skulle programmet ‘nuancere’ med udgangspunkt i Mette Frederiksens benævnelse af utryghedsskabende indvandrerunge.

De første tyve minutter var en lang introduktion af Bagdad-fødte Adnan Al-Adhami, der var Line Kirsten Nikolajsens nye medvært. Al-Adhami havde tidligere produceret sketches på P3 (om Dansk Folkeparti), og efter lidt feelgood under temaet ‘Make Guilty Pleasures Great Again’ var det tid til det egentlige emne.

Line Kirsten ses med lyserødt hår på DR.dk, og hende husker du måske fra DR3-serien ‘Line Kirsten tør godt’ med banebrydende journalistik under overskrifter såsom ‘Line Kirsten sender et nøgenbillede’, ‘Jeg får tjekket mine æggestokke’ og min personlige favorit: ‘Jeg afstøber min fisse’.

Udsendelsen kan høres på DR.dk, men lad hellere være. I studiet er en Ehab El Masry, der krænkes over alt, eksempelvis at han under en 7-Eleven-jobsamtale blev spurgt om han kunne ’stave til Fredericia’. En 7-Eleven-chef forklarede, at kæden står for DSB-billetudsalg… og beklagede, at Ehab fik en dårlig oplevelse. Ehab udviste en refleksionsevne som en gennemsnitlig 12-årig, og levede således 100 procent op til mine fordomme.

Line Kirsten Nikolajsen, P3: Mette ligger op til i sin tale, at vi skal turde tale om tingene, at vi skal turde tale ærligt om det. Og der taler hun lige ned i vores program, for det er præcist det vi godt vil med det her program. Vi vil gerne tale ærligt om tingene, og vi vil også gerne lære at tale om mennesker der lever med andres fordomme. Så i dag skal vi simpelthen snakke om at have ikke-vestlig baggrund. Det er temaet for vores program i dag Adnan. … Sofie, vi har sendt dig på gaden, fordi vi ved at du så dygtig en praktikant, at vi vidste, at det her kunne vi sende dig ud og gøre. Også helt fordi vi ikke tør selv.

Humoristisk intro om Hellerup-ghettoen

Adnan Al-Adhami, P3: – og det er jo det her med dynejakker og guldkæder, dyre smykker og alt det her som Mette Frederiksen taler om – at nu er det nu, at vi skal tage det fra folk. …

‘Sofie’, praktikant: Jeg tog ud i det område i Danmark, hvor der er allerfleste dyre jakker og guldkæder, og jeg må ærligt talt sige til jer, at jeg var så nervøs. …

‘Sofie’ (speak): Jeg sidder i S-toget på vej mod et parallelsamfund, som er stort set afskåret fra hvordan verden ser ud i resten af Danmark. Jeg er utryg og føler jeg skiller mig ud, specielt med en mikrofon i hånden føler jeg mig ekstra udsat da områdets beboere har ry for ikke at være glade for pressen. Jeg er taget ud til den kommune i Danmark, hvor der er flest dyre jakker og guldkæder, for at se om de selv kan se det samfundsproblem de udgør.

Det bliver hurtigt tydeligt, at de her mennesker godt ved at de skiller sig ud. Men tænker de så over signalværdien i deres beklædning. … Den her befolkningsgruppe kan tydeligvis ikke se hvad deres påklædning signalerer. …

Kvinde i indslag: Jeg synes bare vi har det godt her i Hellerup. …

‘Sofie’: – Nu har jeg i det mindste en rig ven. Så jeg er i hvert fald ikke kommunist.

Ehab El Masry: Containerafbrænding var et ‘råb om hjælp’

Ehab El Masry, studerende: … Jeg har selvfølgelig også haft min fortid, og vært en del af dem man snakker om, når man siger at de har skabt utryghed. Jeg har også været en af dem, da jeg var yngre.

Adnan Al-Adhami: Hvad har du lavet?

Ehab El Masry: Jeg er vokset op i et kvarter der hedder Aldersrogade på Nørrebro, og der havde man lidt en ekstrem måde at råbe om hjælp på. Der gik man hen og satte ild til containere, børnehaver og biler.

Line Kirsten Nikolajsen: – Det er klart.

Ehab El Masry: Jeg vidste ikke da jeg gjorde det den gang, men når jeg ser tilbage på det, så føler jeg bare at det var min måde at sige ‘Hallo, kom og hjælp mig’.

Adnan Al-Adhami: … kan du ikke godt se, at det Mette Frederiksen siger, taler meget godt ind i den gamle Ehabs måde at være på. Er det ikke en god måde at bekæmpe den opførsel, som du også lade for dagen dengang.

Ehab El Masry: Nej, egentligt ikke… for mit vedkommende, der var jeg jo vred, og det eneste jeg tænkte på i en alder af ni år. Når folk så mig, så skulle de føle, at jeg ikke fandt mig i meget. …

Line Kirsten Nikolajsen: Folk ved jo ikke at du har gjort det her som barn, så du bliver jo også dømt for et generelt fordomsbillede. Hvordan kan du mærke det? Hvordan har du oplevet, at blive dømt på forhånd?

Ehab El Masry: Det oplever jeg jo i hverdagen. …

(“… branden er opstået i et skur, der er placeret to meter fra selve bygningen”, DR.dk)

Ehab El Masry: Jeg opdagede at politiet var nogle ’svin’

Adnan Al-Adhami: … du har på et tidspunkt overvejet at søge ind hos politiet, men det gik ikke helt som du havde håbet. Kan du prøve at sætte nogle ord på, hvad det var der skete?

Ehab El Masry: … jeg havde drømt om at være politibetjent siden barnsben, det var en drøm for mig, som blev ødelagt og gik i vasken. Når mine venner fortalte mig, at du ikke skal søge ind til politiet, de er de største svin, pansersvin, så er du ikke en af os, sådan nogle ting jeg hørte. Der tænkte jeg bare, at de har ondt i røven, fordi jeg prøver at integrere mig. Senere hen fandt jeg ud af hvad de mente, og at de havde fuldstændig ret i det de sagde. For da jeg så var til møde med – jeg ved ikke om han var direktør eller hvad han var… Jeg blev introduceret til ham gennem en socialrådgiver, og så gik jeg hen for at høre hvad de skal til for at være politibetjent, hvordan går det, hvor mange gange patruljerer man, og sådan nogle ting. Der blev jeg mødt med rigtig mange fordomme, som gjorde mig meget ked af det. Og jeg kunne ikke rigtig være i det.

Adnan Al-Adhami: Hvad sagde han?

Ehab El Masry: Han talte jo meget om min baggrund, og hvor megen krig der er i Mellemøsten, men det er ikke det jeg lagde følelserne i. Det var det med, at han fortalte mig, at når man patruljer… Jeg spurgte ham om det med patruljen, hvor mange gange kører man, for det er det der er spændende ved at være politibetjent. Det at man kører bil, og det ligesom symboliserer status, klassisk ‘gangsterstyle’.

Adnan Al-Adhami: – I know.

Ehab El Masry: Men så sagde han til mig. Nu skal du høre, at når vi patruljerer, så stopper vi ikke fru Jensens bil, for hvorfor skulle hun have en kniv i bagagerummet.

Adnan Al-Adhami: Hvem stopper de så?

Ehab El Masry: Vi stopper indvandrere, indvandrerdrenge. Og der tænkte jeg bare, okay, sygt. Det jeg drømmer om er at gøre Danmark trygt for mine fremtidige børn…

Line Kirsten Nikolajsen: Det skal lige siges, at det her er en betjent ud af mange…

Ehab El Masry: Gå i dialog med utryghedsskabende indvandrere ‘Hvad så drenge’

Ehab El Masry: Hvis det skal fungere for mig og andre, og vi skal et bedre sted hen, så kunne det være fedt, at gå hen og sige. Ehab eller Muhammed brændte en containere, fordi han er muslim. Gå hen og spørg: ‘Hvorfor gjorde du det her?’

Line Kirsten Nikolajsen: Okay. Formålet med det her er jo også at vi taler om det her, og forhåbentligt nedbryde fordommene. Konkret, skal man så bare gå op til dig på gaden, og sige: ‘Hvad så, laver du ballade eller hvad’?’

Ehab El Masry: Det er man velkommen til. …

Lytter (SMS): Ehab. Hvad skal man gøre hvis man føler sig utryg over en større gruppe indvandrerdrenge står og ser lidt farlige ud?

Ehab El Masry: Ja, der er det jo meget nemt at vende den om. Hvis der stod fem-ti danskere, og også stod og så farlige ud. Hvad ville man gøre? Man kan jo smile eller gå din vej.

Line Kirsten Nikolajsen: Hvad synes du at man skal gøre? Nu sagde du før, at man bare skal komme over og spørge om du laver ballade. Skal man gå over til dem, og sige: ‘Hvad så drenge’.

Ehab El Masry: – Med et smil. Hvad skal i lave. Hvad laver i? – I ser skræmmende ud.

Line Kirsten Nikolajsen: – Er der ikke også en risiko for at man støder ind i en af de der enkelte brodne kar, bare ved at være så konfrontatorisk.

Ehab El Masry: Jov, jov, men altså. Der ligger et problem i at man på forhånd føler sig intimideret af, at der står en gruppe indvandrere, så tror jeg også at man føler sig intimideret over at der står en enkelt indvandrer. Det er der det ligger.

P3-vært: Du har gjort det ’skidegodt’

Line Kirsten Nikolajsen: Ehab, hør. Det har været en kæmpe fornøjelse, at have besøg af dig, og som sagt så er du her jo for, at prøve at nuancere billedet af, hvordan vi ser på ikke-vestlige, som det bliver kaldt hele tiden – altså, folk der ikke ser vestlige ud. Jeg synes at du har gjort det skidegodt, og forhåbentligt kan det så sprede sig til, at vi bliver lidt mindre fordomsfulde ik’.

Oploadet Kl. 11:50 af Kim Møller — Direkte link45 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114306/trackback

45 Comments »

 1. Indavlet retardo, ingen overraskelse der.
  “Det at man kører bil, og det ligesom symboliserer status, klassisk ‘gangsterstyle’” Muhammed til hest, en idiot avlet i rektum på en ged.

  Kommentar by Kunta — 24. oktober 2020 @ 12:10

 2. ALLE fordomme bekræftet på én gang – tak…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 24. oktober 2020 @ 12:19

 3. Dumheden i Danmark er monumental…på alle planer…se bare i dag:

  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12508968/loven-bremser-for-stop-af-hjemrejsepenge-til-drabsanklaget/

  https://jyllands-posten.dk/international/mideast/ECE12508827/danmark-faar-groent-lys-fra-irak-og-nato-til-snarlig-mission/

  https://jyllands-posten.dk/international/ECE12494715/ulovlige-indsamlinger-finansierer-isbrudes-hjemkomst-til-vesten/

  https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE12504946/den-haarde-tone-er-blevet-hverdag/

  osv. osv. osv.

  Vanviddet kører planmæssigt derudaf…ustoppeligt og ikke muligt at tilbagerulle!

  Kommentar by Black Watch — 24. oktober 2020 @ 12:25

 4. Fordomme kommer oftest af andres erfaring, eller egen. Flot at få utilsigtet fordomme bekræftiget ;-) . Bare fordi man sætter ild til børnehaver :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 24. oktober 2020 @ 12:34

 5. Så et program på vist nok DR eller TV2 Play i går fra et fængsel, hvor en perle der havde siddet inde for gaderøverier i København berettede om, hvordan fængslet havde gjort ham endnu mere kriminel og “fucked up”, og om hvordan han havde “ændret sig” i fængslet (man skulle forstå, at det var synd at han havde ændret sig fra at være gaderøver). Parolen var selvfølgelig at straf ikke virker, og at gaderøvere skal sendes i sommerhus eller på ferie i stedet for.

  Kommentar by Skatteyderen — 24. oktober 2020 @ 12:38

 6. Takket være denne blog er det blevet meget lettere at forstå hvorfor så mange feltmadrasser er så forelskede i de afrikanske og arabiske migranter og asylanter. Det er da pga. deres begavelse. Det er deres tårnhøje intelligens feltmadrasserne er forelsket i. Den er i snit nok dobbelt så høj som feltmadrassernes egen IQ. Og det kan da imponere enhver “refugees are welcome” feltmadras mellem 14 og 65 år.

  Kommentar by Bent A — 24. oktober 2020 @ 12:43

 7. Selv når de laver et program for at afkræfte “fordommene”, understreger de samtlige fordomme om både kriminelle muslimer og DR værter samtidig.. Som vanligt uden at fatte en millimeter af det selv.

  Men jeg syntes HELT sikkert de skal prøve den der med at gå hen til de stakkels misforståede unge muslimske drenge der står i store flokke på gaden og spørge om “de laver ballade eller hvad?” især i nørrebroparken, gellerup, eller vollsmose sent om aftenen.

  Ellers må de jo være racister.

  Kommentar by Per — 24. oktober 2020 @ 12:53

 8. Og forhåbentligt kan det så sprede sig til, at vi bliver lidt mindre fordomsfulde ik’
  Jamen du godeste! Jeg har fået mine fordomme bekræftet til fulde!
  Containerafbrænding var et råb om hjælp! Det må være en meget arabisk måde at tåbe om hjælp på! En radioudsendelse, som denne, beviser kun over for mig at Rudyard Kipling havde fuldstændigt ret, da han sagde: Øst er øst og vest er vest og de skal aldrig mødes! Vi er simpelthen for forskellige til at leve sammen! Og vi var her altså først!

  Kommentar by Den Nervøse — 24. oktober 2020 @ 13:49

 9. Jeg er blevet “radikaliseret” imod højre pga af medier som DR.

  Kommentar by KineserSnot — 24. oktober 2020 @ 14:01

 10. Hvis der er mange derude som Ehab El Masry, Line Kirsten Nikolajsen og Adnan Al-Adhami, er vi fortabt…man kunne også sige, at vi har tabt?

  Vores lands nuværende besættelse har karakter af en såkaldt fredsbesættelse, occupatio pacifica eller en fredelig beslaglæggelse. En ikke-fjendlig okkuation, som det besatte land ser en egen interesse i, hvis det besatte lands regering ikke er i stand til beholde magten i sit eget område ..

  Hvad er en fredsbesættelse? Fredsbesættelse er forestillingen om, at islams besættelse af Danmark ikke er en krig. I stedet er der tale om en fredelig muslimsk besættelse af landet. Det kommer til at betyde, at Danmark herefter ikke længere fungerer som en suveræn stat.
  (frit citeret efter Dagbladet Politiken og dets bestyrelsesformand Erik Scavenius:-)

  Kommentar by A-mad — 24. oktober 2020 @ 14:26

 11. Ja hvor er det altsaa synd for mig,nu braender jeg altsaa en container af, for at bede om hjaelp og naar brandfolkene kommer er jeg og gutterne klare med et par gode sten at give dem i noeden. Mentaliteten synes ikke rigtigt i traad med Skandinavisk tankegang,der er temmeligt sikkert en kulturforskel her.Offer rollen spillet til perfektion,for skatteborgernes licens penge.

  Kommentar by dunk — 24. oktober 2020 @ 14:49

 12. Nu er der jo at sige til det, at Scavenius’ og andre radikales snak i 1940-41 om “FREDSBESÆTTELSE” gav en vis mening dengang. På grund af de radikales nedskæringer af forsvaret var det ret håbløst at gøre modstand, og derfor var det rimeligt nok at overgive sig hurtigt, for at spare liv og for at undgå bombning af København. Men havde vores forsvar været stærkt, med moderne fly, luftværnskanoner, kampvogne osv. havde situationen været en ganske anden. Enten var vi slet ikke blevet angrebet, eller Hitlers plan var gået i vasken på grund af de danske soldaters dygtighed og heltemod, og så var han blevet afsat. Det havde skånet verden for meget.

  Meget taler for at uden de radikale kunne vi have undgået angreb og besættelse ligesom under 1. verdenskrig. Og hvis danske politikere/magthavere ikke havde været så tåbelige og utrolig kortsynede som de var før 1848-50 og 1864, så havde vi undgået begge krige og tabet af Sønderjylland. Og at 6000 sønderjyder mistede livet. Og Europa havde nok også undgået 1. verdenskrigs rædsler.

  Når “eliten” dummer sig, betaler de menige borgere prisen.

  Men derimod kan fremmedinvasionen siden 1983 vanskeligt kaldes en “fredsbesættelse”. Der er snarere tale om at korrupte løgnere og landsforrædere plus nyttige idioter har anbragt en tikkende kæmpebombe under det danske folks liv og fremtid.

  Den tyske besættelse var slem, men trods alt var de tyske tropper meget disciplinerede det meste af tiden, der var ikke noget med fuldstændig vilkårlig vold og hverdagsterror mod civile, før sent i forløbet. Der var kun tale om generel udplyndring og export som blev betalt via skatter og afgifter og banktransaktioner.

  Den afrikanisering og islamisering som nu finder sted, er værre. For det første påfører den hundredtusindvis af danskere store ulemper, ulykker og ufrihed, for det andet er udplyndringen relativt kraftigere, og for det tredje kan indstrømningen komme til at betyde at Danmark forsvinder for evigt.

  Christiansborgs samlede politik er en katastrofe. Den er hovedløs, den er altødelæggende, og den lægger op til folkeudskiftning = folkemord.

  Det kan næsten ikke blive værre. De gamle partier har ikke bare svigtet. De har udleveret os til elendighed, hverdagsterror, massedød og undergang Swedish Style.

  Kommentar by Bent A — 24. oktober 2020 @ 15:04

 13. Kommentar by Bent A — 24. oktober 2020 @ 15:04

  Det er fint nok at du i alle tråde har et enormt antal indlæg!

  Men prøv engang imellem at begrænse dit engagement til at gøre som jeg i en post ovenfor, hvor jeg anbringer 4 links til at beskrive vanviddet – det virker også godt, da alle så selv kan drage deres konklusioner.

  Du og jeg har begge en tilbøjelighed til at fylde trådene op med lange mere eller mindre enslydende beskrivelser af galskaben. Alle kender vores indstillinger og er nok ofte trætte af at læse udgydelserne og nogen springer dem simpelt hen over.

  Jeg vil selv prøve at begrænse mit “mundlort” og blive mere præcis i begrundelserne, ved at lade de kolde links tale for sig selv.

  Langt hen ad vejen er vi jo ret enige.

  Kommentar by Black Watch — 24. oktober 2020 @ 16:29

 14. Ja, enhver kan jo bare springe dem over de ikke vil læse. Så enkelt er det jo. Iøvrigt er der vel (og forhåbentlig) nye læsere hver dag.

  Der er også ting der ikke kan forklares kort. Det er vel ikke uden grund at mange bøger er på 500-800 sider.

  Kommentar by Bent A — 24. oktober 2020 @ 16:33

 15. Så er det igen lykkedes DR mikrofonholdere at promovere de lortefarvede indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister, de tvetungede gedepassere tror at de kan bede om tilgivelse overfor de Danskere der holder gang i velfærdsstaten, de fatter intet da de er uciviliserede og lavintelligente, straffen kommer en dag til de politikere der elsker gedepasserne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 24. oktober 2020 @ 16:55

 16. Der er overhovedet ingen grund til at beskæftige sig med muslimers problemer i Danmark. Det er tidsspilde for almindelige mennesker. De har jo ikke tryglet politikerne om at sende flere fætterkusine-vrag op til Danmark. Muslimer skal afsondres økonomisk fra danskere, således at det bliver helt tydeligt hvor mange milliarder kroner danske skatteydere hælder i den islamiske skraldespand. De sociale udgifter de smider over på danskerne skal den muslimske del af befolkningen selv betale – gerne i form af ekstraskat. Det er kun rimeligt, at de ikke lægger danske skatteydere til byrde. Muslimerne er ikke danskerne valg af immigranter; de er sgu’ for forskellige fra normale mennesker. De er politikernes valg – husk det.

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. oktober 2020 @ 17:14

 17. Han (og p3 værten skal vel bare dyppes i flydende nitrogen. Så skulle deres sorger være ovre.

  Kommentar by Nielsen — 24. oktober 2020 @ 17:39

 18. )

  Kommentar by Nielsen — 24. oktober 2020 @ 17:39

 19. >Bent A
  Kan jeg ikke låne din 800-sideers bog?
  Jeg trænger til en Balder Ferie.

  Kommentar by Nielsen — 24. oktober 2020 @ 17:44

 20. Ehab El Masry: Gå i dialog med utryghedsskabende indvandrere ‘Hvad så drenge’”

  HVAD VENTER HAN PÅ?

  Et eller andet kommunalt projekt, som fædre gruppen på Nørrebro i 90’erne. De var så højt berømmet i medierne, fantastisk indsats de gjorde. Men så forsvandt de offentlige kroner for at opdrage deres egne børn, og pist væk var de “flittige” fædre. Resultatet blev bandekrige med over 500 bandemedlemmer i fængsel.

  Kommentar by tavsen — 24. oktober 2020 @ 17:53

 21. Det er påfaldende, hvor enige de fleste journalister, radioværter og udsøgte “eksperter” er med de tilvandrede fra MENAP-landene og deres yngel, ud på både 2. – og 3. generation.
  De kalder sig “eliten”, men når man hører/læser deres forkvaklede evner, til at udtale sig på et tænksomt og oplyst grundlag, så sidder, i alt fald jeg, og er vildt i tvivl om, hvordan de har fået nogen form for uddannelse?

  Men det er måske netop af mangel på tænksomhed og oplysthed, at de føler sig så varmt forbundne, med de tilvandrede fra verdens mest lav-inteligente områder?

  – Krage søger mange og lige børn leger bedst, men det værste af det er, at vi alle skal betale, for at den danske befolkning derved
  bliver hjernevasket af journalister, radioværter og udsøgte “eksperter”, der intelligensmæssigt tangerer 1400 års indavl og bestialsk ideologi!

  Kommentar by M.S. Carstens — 24. oktober 2020 @ 18:05

 22. “altså, folk der ikke SER vestlige ud” er det mindste problem, som man måske(!!!) kunne leve med, hvis de bare opførte sig “vestligt”.

  Kommentar by PPG — 24. oktober 2020 @ 18:08

 23. Bent A 15:04. Det var jo ikke Scavenius, der startede med at kalde det fredsbesættelse. Det var tyskernes egen legitimering af besættelsen som efter deres – korrekte opfattelse – ikke var krig, men occupatio pacifica, som er lovlig ifølge krigsretten. Krigsjuridisk er den daværende anledning til at bruge det siden blevet noget omstridt?:-) Derfor har Danmark ikke været i krig siden 1864. Det andet er bare politisk spin!:-)

  Den igangværende muslimske besættelse af Danmark er heller ikke krig, men en slags occupatio pacifica af fredens religion og ligesom sidst reagerer politikerne ved at føre samarbejdspolitik. Så forskellen er ens. Modstandsbevægelsen er ligesom sidst temmelig begrænset og temmelig upopulær blandt flertallet af politikerne og befolkningen.

  Kommentar by A-mad — 24. oktober 2020 @ 18:37

 24. GJ kl. 17.14: Ja, det er en syg måde udgifterne fordeles på. Dem der har importeret de agressive og utaknemmelige kulturfremmede, burde betale gildet. Men de gør det modsatte, de giver sig selv høje lønninger for deres “godhed”, og pengene til deres løn opkræves hos skatteyderne. Sådanne typer som Gammeltoft-Hansen, Jelved, Zenia osv. har jo tjent millioner på at være gode ved fremmede, og onde ved danskerne.

  A-mad: Du har ret i at tyskerne startede, og så snakkede Scavenius dem efter munden.

  Hvad “fredelig” indvandring angår, viser erfaringerne fra mange lande, at de som regel ender i konflikter, terror, krig og udryddelse.

  Kommentar by Bent A — 24. oktober 2020 @ 18:58

 25. Hvis du vil opleve spænding i tilværelsen behøver du ikke tage på en ekspedition til Yemen, Libyen, Syrien eller Somalia. Et ny dansk rejsebureau “Danish Suicidal Trips” tilbyder en-dags ekspeditioner til et mørkt og farligt område i Skandinavien, med det dystre navn “Norrebro”. De opdagelsesrejsende vil blive eskorteret af kendte jægersoldater og Afghanistan veteraner som beskyttelse. De indfødte i Norrebro junglen er kende for deres farlige utilregnelighed; fordi de dyrker en satanisk månegud ‘Algak’. Tag nogle glasperler og redekamme med og giv dette til de indfødte. Det beroliger dem. Husk at tegne livsforsikring inden ekspeditionen, da “Danish Suicidal Trips” ikke kan garantere overlevelse i den jungle.

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. oktober 2020 @ 21:00

 26. BS Christiansen vil sgu’ da skide grønne grise i det område

  Kommentar by Johnson — 24. oktober 2020 @ 21:44

 27. Kommentar by Bent A — 24. oktober 2020 @ 16:33

  Jov jov!
  Men pas på alle de mange meget enslydende gentagelser (den del misbruger jeg jo også rimeligt meget).

  Kommentar by Black Watch — 25. oktober 2020 @ 00:41

 28. “EFTER AT DE TYSKE TROPPER var tordnet igennem de polske forsvarslinjer, sendte Heydrich fem specielle drabsgrupper, Einsatzgruppen, afsted for at hærge overalt i det besejrede land, hvor de skød eller hængte enhver, der kunne tænkes en dag at ville forsøge at organisere modstand – blandt dem intellektuelle, aristokrater, førende forretningsfolk og præster”

  “Under ledelse af en brutal nazistisk administrator, Hans Frank, skulle dette område med 11 millioner mennesker blive til en kæmpestor losseplads for alle, som nazisterne betragtede som uønskede”.

  (citater fra “Djævelens Dagbog” side 264-65, Politikens Forlag)

  Kommentar by Bent A — 25. oktober 2020 @ 03:32

 29. Bogen “Under halvmåne og hagekors” fortæller om den store sympati for hinanden, som fik nazisterne og muslimerne/islamisterne til at samarbejde. Hitler var begejstret for islam, og sagde at han syntes at kristendommen ikke duede til noget.

  Kommentar by Bent A — 25. oktober 2020 @ 03:36

 30. Måske det er værd at overveje hvorfor de radikale venstrefløjsere er så glade for islamiseringen af Danmark!

  Kommentar by Bent A — 25. oktober 2020 @ 03:37

 31. Og hvorfor er Merkel, Ursula og Ylva så ivrige efter at fylde Europa med millioner af kristendomsfjendske migranter fra Afrika og omegn? Bliver de mange nok vil alle vores kirker og al kristen kultur og civilisation blive afskaffet og udslettet. Er det også hvad Chrborgs gamle partier ønsker?

  Kommentar by Bent A — 25. oktober 2020 @ 03:43

 32. Muslims are wellknown for having ultra low iq but they are also known to lie about anything, due to their low iq. if that 7/11 manager would have actually asked that question which i doubt the retarded muslim would have sued him to taken him to some discrimination instance and asked for money, “damages”. muslim are retards, they can not even write and read in their own savage garbage language. smarter to hire a white person, then you know the work will be done and nothing will be stolen (muslim, latinamerican and garbage french always think that theyare smarter than anyone else).

  i doubt the muslim even got the job at dr on merits. the media garbage at dr do not hire unless you got raped. that is how you get a job at DR.

  That fire? muslims are apes, their low iq can not grasp things that wil happen due to their ultra low iq and it is always someone elses fault that therý are garbage and inbreeded retards. It is a mystery to me why you open the border for hordes with creatures that will not contribute to anything but atrocities, massive destruction, selling drugs and being parked on lifelong welfare. something you can do in your own shithole you are from and when you do not greet them thich i do not then you are a racist. respect is something you deserve, being a criminal and stealing welfare and getting caught will never mean that i will ever give you any respect esp. when you look at me like you are going to cut my head of. to be a sheep is bowing down to those with the lowest iq and muslim hate against whites. i will never bow down to any nigger or muslim. Better to go down fighting than to be enslaved and shackled.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 25. oktober 2020 @ 04:36

 33. Det er jo godt nok,selv om de nok som sædvanlig selv er gerningsmændene. Nu mangler vi kun at få udvist alle de til moskeen tilknyttede muhammedanere,
  Med hensyn til relegionsfrihed. Hvordan synes du Ehab,at det ser ud i Saudi Barbarien? Eller pakistan-somalia-indonesien-og alle de andre underudviklede lande,som i myldrer til Europa og USA fra?

  Kommentar by Nielsen — 25. oktober 2020 @ 05:33

 34. Jeres sproglige formåen,er under middel. Det hedder at lægge op til,og ikke at ligge op til. Uanset hvilket af jer ordblinde fæhoveder,som har skrevet det.

  Kommentar by Nielsen — 25. oktober 2020 @ 05:42

 35. Lidt sarkastisk kan man tilføje,at det var heldigt,at det ikke var Alexandrias bibliotek som nedbrændte.

  Kommentar by Anonym — 25. oktober 2020 @ 05:57

 36. >6 Bent A 12:43
  Grineren. Du har sgu evnet at være satiriker. Flot. -også af Skatteyderen lige inden.
  I flæng:
  Synes er nutid,syntes er datid
  Irriterende med skærmydsler mellem kommentatorerne.

  Og ellers:

  Forbyd indkomstskat og alle andre former for skat.
  Forbyd islam!

  Kommentar by Nielsen — 25. oktober 2020 @ 06:19

 37. #17 det hedder ikke dyppes, men smides

  Kommentar by jesper — 25. oktober 2020 @ 09:00

 38. @ PPG — 24. oktober 2020 @ 18:08

  Her er det moské lige på sin plads at opfriske det Hodjanske take på den sag som jeg er fuldstændig enig med!

  Hodja skriver :

  For lige at præcisere overfor de, som påstår, at Hodjanernes blog er fremmedfjendsk, skal siges, at vi ikke har spor imod de allerfleste mennesker fra blandt andre lande som:

  Norge, Sverige, Island, Finland, Færøerne, Grønland, Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig, Liechtenstein, Luxembourg, Portugal, Spanien, Italien, Irland, UK, USA, Canada, Mexico, Schweiz, Østrig, Estland, Letland, Litauen, Ukraine, Hviderusland, Rusland, Tjekkiet, Slovakiet, Polen, Bulgarien, Rumænien, Kroatien. Serbien, Bosnien, Sydafrika, Australien, Tasmanien, New Zealand, Brasilien, Argentina, Chile, Peru (bare de ikke fløjter på torvet), Honduras, Nicaragua, Indien, Israel, Kina, Vietnam, Japan, Sydafrika, Sydkorea, Thailand, Burma, Grækenland, Malta, Andorra, Tibet, Nepal, Timor og alle Stillehavsøerne.

  Kommentar by Santor — 25. oktober 2020 @ 12:32

 39. Nogen gange er det sgu lidt svært at finde ud af, om man skal grine eller græde, når man ikke længere kan høre forskel på de letpåvirkeliges efter-rationaliseringer over et følelsesliv, der bare har fået frie tøjler så længe, at det er totalt ude af kontrol, og så orkernes undskyldninger over deres manglende impulskontrol, grundet i århundreders indavl.

  Der er virkeligt ikke noget at sige til, at de to grupper er så begejstrede for hinanden…

  Kommentar by Kimski — 25. oktober 2020 @ 12:54

 40. Orker, – godt udtryk.

  Kommentar by Michael Nielsen — 25. oktober 2020 @ 19:55

 41. Kommentar by Michael Nielsen — 25. oktober 2020 @ 19:55.

  Læs Ringenes Herre, ikke den politisk udvandede udgave Peter Jackson stod for, og læs selv Tolkien’s egen beskrivelse af orkerne, deres herkomst, og natur indbefattet. Man kan kun konstatere, at ligheden er så slående, at det ikke kan være en tilfældighed. Kobler man det yderligere sammen med Churchill’s udtalelser om muslimer på samme tid, så *må* Tolkien simpelthen have hentet noget af inspirationen til orkerne derfra.

  Kommentar by Kimski — 25. oktober 2020 @ 23:44

 42. KineserSnot — 24. oktober 2020 @ 14:01:

  Jeg er også blevet “radikaliseret”, hvilket for mig at se blot betyder at man er vågnet op til den kolde virkelighed i forhold til de fremmede, befolknings-udskiftningen, diverse etniske gruppers indflydelse, degenereret adfærd etc.

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. oktober 2020 @ 00:29

 43. Michael Nielsen — 25. oktober 2020 @ 19:55:

  Generalen: “Konge, ork-hæren står opmarcheret foran byporten klar til at slagte vores mænd og voldtage vores kvinder, hvad skal vi gøre”?

  Kongen (som har lyttet for meget til sine “rådgivere”): “Skynd dig at lukke dem ind, vi skulle jo nødig kaldes racister”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. oktober 2020 @ 00:34

 44. Politiet skal skoles fra start i muslimernes iboende farlighed, og generelle tendenser til at udøve kriminalitet. Når man inviterer et primitivt stammesamfund ind holder freden op, det er ganske enkelt og det burde selv de mest tungnemme kunne forstå. Jeg kan godt frygte at de her utilpassede fremmede aldrig bliver smidt ud af politikerne.

  Kommentar by NulTolerance — 26. oktober 2020 @ 07:33

 45. Bent A — 24. oktober 18:58. Ja, det var en fredsbesættelse, en occupatio pacifica, som er lovlig ifølge krigsretten. Verdenskrigen var allerede i gang, da tyskerne ‘fredeligt’ besatte Danmark den 9. april 1940. Måske var det underhånden hemmeligt aftalt mellem den danske og den tyske regering. Det er der uenighed om, men meget tyder på det.

  Tyskerne gennemførte en occupatio pacifica, som er lovlig ifølge krigsretten. Tyskerne havde i deres igangværende krig med englænderne ret til at beskytte deres vestflanke mod englænderne og dens magtfulde flåde, ved at foretage en fredsbesættelsen, occupatio pacifica, af Danmark.

  Den 8. juli 1940 blev bestyrelsesformanden for dagbladet Politiken, Erik Scavenius udnævnt til udenrigsminister. Han støttede de tyske besættelse og fik regeringen med til at gennemføre en samarbejdspolitik med de tyske fredsbesættere, så vi kunne undgå et engelsk angreb, som det vi blev udsat for i 1807. Det var det første terrorbombardement af en civilbefolkning, der dengang førte til forargelse i hele verden pga af dets grusomhed mod den civile befolkning i København.

  Han forstod tyskernes tankegang. Den 28. april 1940 havde han ladet chefredaktøren i sin avis, Politiken, skrive : “Winston Churchill er en farlig mand” og Politiken bragte denne dag flere sider med artikler om risikoen for yderligere ekskalering af kamphandlingerne, og de støttede tyskernes argument om, at deres ‘fredsbesættelse – occupatio pacifica – af Danmark, var lovlig og nødvendig.

  Som nævnt støtter det Radikale Venstre i dag Danmarks besættelse af ‘fredens religion’ og de fortsætter den samarbejdspolitik, som de efter egen opfatttelse havde så stor succes med under den forrige besættelse.

  Politikens chefredaktør indtil for nyligt, historikeren Bo Lidegaard, har i bogen »Overleveren« om dansk udenrigspolitik 1914-1945 (2003) omtalt Erik Scavenius, som en af Danmarks største statsmænd!

  Kommentar by A-mad — 26. oktober 2020 @ 19:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper