23. oktober 2020

Danica Pensions gennemsnitsdanskere: En pige, mørklødede mænd, kvinder og en enkelt transseksuel

Med hashtagget #Normalisering fryder Asmaa Abdol-Hamid sig over Spotifys nye reklame, der viser en ung tørklædeklædt muslim. Herunder en reklame for Danica Pension, der ikke helt overholder tidens krav om ligestilling. Ni Personer: 22 procent hvide mænd, 22 procent mørke mænd, 44 procent hvide pige/kvinder og 11 procent til LGBT-segmentet. Sådan kan man selvfølgelig ikke gøre det op, men det er dog nu alligevel mærkeligt at et pensions- og livsforsikringsselskab ikke går målrettet efter kernesegmentet – den hvide mand (og hans kone).

En gennemsnitsdansker – det kunne jo være dig, indbetaler over 1 mio. kroner til sin pension. Det er penge der skal forbedre dit liv engang i fremtiden, men det kan også forbedre noget andet indtil da: Verden!” (Danica Pension)

(Foto: Danicapension.dk)

“Tilsammen har danskerne mange milliarder sparet op i deres pensioner. Som pensionsselskab er det vores opgave at passe på de formuer og investere dem, så de bliver til endnu flere, indtil de skal bruges en gang i fremtiden. Men vi har også et ansvar for at påvirke den fremtid, de skal bruges i. Med Danica Balance investerer du allerede bæredygtigt. Men du har også mulighed for at vælge, om du vil investere en del af din pension i selskaber, der gør en mere målrettet positiv forskel for at løse verdens udfordringer inden for klima, miljø og sundhed.” (Danica Pension)

Oploadet Kl. 01:21 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114350/trackback

22 Comments »

 1. Jeg håbede, at Kim Møller for en gangs skyld havde overdrevet, så jeg ind på Danicas side og fandt ganske rigtig en vammel video, som ovenfor beskrevet. Bvadr!

  Kommentar by Jakob — 23. oktober 2020 @ 01:38

 2. Vi er bare så færdige, farvel Danmark og goddag islamiske kloak land.

  Kommentar by piphans — 23. oktober 2020 @ 01:56

 3. Som at se et gennemsnitligt DDR diskussionspanel, bare uden Pernille Skipper.

  Kommentar by Kimski — 23. oktober 2020 @ 02:08

 4. Danica har traditionelt fra dengang de hed Statsanstalten for Livsforsikring solgt livrenter, men efter det blev ulovligt at udbyde kønsspecifikke livrenter, hvor aktuarerne tog hensyn til at mænd lever flere år mindre end kvinder, så finansierer de tidligt døde mænd de livsvarige livrenter til de længelevende kvinder.

  Derfor er det logisk nok for livsforsikringsselskabet ikke længere at henvende sig til rationelt tænkende mænd, som indser de ikke vil leve så længe som kvinder.

  Kommentar by perhag — 23. oktober 2020 @ 02:40

 5. Snart vil både danske mænd, danske kvinder og danske drenge og piger i gennemsnit leve kortere og kortere, efterhånden som afrikaniseringen og islamiseringen breder sig, “takket” være politisk korrekte IDIOTER i de gamle partier, i radio- og tv-stationerne og i forsikrings-selskaber som statsanstalten Danica osv.

  Sådan er det gået i Sverige, hvor levealderen i snit falder pga. de mange mord, selvmord og sociale forringelser m.m.

  Et selskab der har så dårlig smag, så ringe moral og så tynd loyalitet over danskerne, er det nok ikke klogt at stole på. Det fedter for kunderne med hyklerisk og vammel snak om bæredygtighed og bla-bla-bla, men betragter os som tåber og undermennesker. Deres reklame er en fornærmelse.

  Er Marianne Helved protektor for foretagendet?

  Kommentar by Bent A — 23. oktober 2020 @ 03:08

 6. # Perhags kommentar illustrerer at feministerne og ligestillings-fanatikerne ikke ønsker ligestilling, men særfordele, kvoter, privillegier og positiv særbehandling. (= negativ særbehandling af mænd)

  Kommentar by Bent A — 23. oktober 2020 @ 03:12

 7. Er det indvandrings- og multi-kulti-industrien og LGBTXQ-segmentet der udarbejder Danicas reklamer?

  Kommentar by Bent A — 23. oktober 2020 @ 04:05

 8. Det er ikke kun Danica pension. Reklamerne er fyldt med afrikanere lige pt Kalvin Klein, Coca-cola osv

  Kommentar by Martin — 23. oktober 2020 @ 05:15

 9. Kommentar by Martin — 23. oktober 2020 @ 05:15

  Ja, reklamerne er fyldt med afrikanere. Prøv også f.eks. zalando.dk, der er storslem. Min bedre halvdel er træt af, at hun har svært ved at vurdere tøj til sig selv og sine, hvis modellen har en anden hudfarve.

  I fjernsynets reklamer proppes også negre ind alle vegne: Min egen helt udokumenterede oplevelse er, at hvis der i reklamen skal optræde en provokerende person, en tosse eller en klovnetype, så er det altid en hvid mand, evt. en buttet hvid kvinde. Når reklamen er seriøst informerende er det en hvid kvinde, der informerer, og når reklamen viser elskelige venner eller familie sammen festligt lag, så optræder en smilende sød, gerne dansende neger m/k som det karismatiske omdrejningspunkt.

  Nogle gange tænker man på, om der er et eller andet EU direktiv, der påbyder reklamefirmaer at vise x% positive, smilende og dansende negre. EU direktiver regulerer jo efterhånden alt muligt mærkeligt fra vugge til grav, uden man aner det.

  Kommentar by traveler — 23. oktober 2020 @ 06:57

 10. Inden for pensions- og livsforsikring er man blevet opmærksom på den manglende ‘ligestilling’, det at det er hvide mænd, der er de store bidragsydere, mens kvinderne halter bagefter. Man nu at få kvinder til at interesse sig for opsparing gennem omfavnende reklamer.

  Det er en klassisk kønsbestemt adfærd bag, som man gerne vil ændre på: Det der med at mænd går efter at skabe ressourcer, mens kvinder modsat har blik for at bruge ressourcer, og mænd går efter at beskytte sig og sine egne gennem bla. opsparing, kvinder modsat efter at inkludere og omfavne.

  Kommentar by traveler — 23. oktober 2020 @ 08:51

 11. @Traveler
  Tag eventuelt et kig på Stonetoss’ tegneserier:
  http://stonetoss.com/comic/burger-kang/

  Kommentar by w — 23. oktober 2020 @ 08:55

 12. Boycot Danica pension. Muslimer skal deres eget pensionsselskab med forhøjede bidrag, da de udgør en betydelig højere risiko og derfor ikke skal belaste civiliserede danskere. Det er ikke forbudt at diskriminere på ‘risikofaktor’.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. oktober 2020 @ 10:02

 13. Kommentar by w — 23. oktober 2020 @ 08:55

  Hæ hæ

  Kommentar by traveler — 23. oktober 2020 @ 10:03

 14. Er denne Hen min pension? Den Hen (er det en han eller hun???) vil jeg ikke have :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 23. oktober 2020 @ 10:21

 15. At 12: Hør, hør.

  Kommentar by Bastardo — 23. oktober 2020 @ 10:25

 16. @ traveler — 23. oktober 2020 @ 10:03

  FYI : Det er subtilt men det er der!

  Kommentar by Santor — 23. oktober 2020 @ 11:22

 17. Er hele vores kultur ved at blive perverteret af reklamebranchens og MSMs mere og mere perverse tilgang til alt i samfundet?

  Kommentar by Bent A — 23. oktober 2020 @ 11:31

 18. Tag ikke fejl. De HADER alt hvad der er sundt, sandt og naturligt, herunder ikke mindst den klassiske hvide kernefamilie med en hvid mand, en hvid kvinde og hvide børn. De er ikke (længere) bare “politiske modstandere”. De vil nedbryde og ødelægge Familien, Folket, Fælleskabet og Fædrelandet.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. oktober 2020 @ 12:02

 19. Forud for Tryllefløjten var gået en middag, som PensionDanmark
  ligeledes havde været vært for. Det på Meyers Restaurant i Operaen, hvis fokus er på gourmetmad til det mere kræsne publikum.

  https://journalista.dk/endnu-en-minister-med-coronaloegn-kendte-alt-til-forholdsregler-i-operaen-som-han-igen-og-igen-broed-sammen-med-sin-spindoktorkone/

  Endnu en minister med coronaløgn : Kendte alt til forholdsregler i Operaen – som han igen og igen brød sammen med sin spindoktorkone”

  Når man udnævner familie og venner til “spindoktorer”, har man en flosset moral og elendig habilitet.

  Kommentar by tavsen — 23. oktober 2020 @ 13:58

 20. Traveler skriver (08:51): “Mænd går efter at skabe ressourcer, mens kvinder modsat har blik for at bruge ressourcer; mænd går efter at beskytte sig og sine egne gennem bl.a. opsparing, kvinder modsat efter at inkludere og omfavne.” Det er en ret præcis beskrivelse af nogle af de biologiske forskelle på mand og kvinde.

  Kommentar by Ole Madsen — 23. oktober 2020 @ 14:04

 21. Hvordan kan muslimer være medlem af en pensionskasse. Muhammed forbyder jo muslimer at tage renter.

  Kommentar by JC — 24. oktober 2020 @ 11:49

 22. Pensionsselskaber er for folk der ikke evner at investere deres penge selv. Som regel er afkastet meget dårligere end det man kan få ved selv at investere. Det skyldes nok at mange af pengene forsvinder i “omkostninger”.

  Kommentar by JC — 24. oktober 2020 @ 11:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper