24. oktober 2020

Militskvinder: Åben front mod venstrefløjens ensretning – Feministernes kamp er feministernes kamp

Vi fryder os på højrefløjen, når meningsmålinger går den rigtige vej, men uanset mandatfordeling så vil det tage årtier at omgøre venstrefløjens lange march gennem institutionerne. Muren faldt, og de fik ikke Revolutionen, men det er lignende tanker der i 2020 er ved at erodere den borgerlige nationalstat indefra. Det ene hashtag afløser det andet, og overbudspolitikken flytter umærkeligt grænserne, og det der var ekstremt for et årti siden, normaliseres umærkeligt. Hashtag-krigerne udgør kun et lille mindretal på landsplan, men det er et veluddannet mindretal koncentreret omkring København og de store provinsbyer, og de er altdominerende i mediebranchen.

Racisme omdefineres til ‘er modstander af Islam’ eller ‘ønsker en nationalstat’, og alle der ikke hopper i takt, hænges ud som racister. Lige nu er det #MeToo der hærger, og fremgangsmåden er den kendte: Enhver form for nuancering, eller ønske om rimelighed i proportionerne mødes med ‘Du bifalder overgreb mod kvinder’. Næh! Jeg er hverken heilende racist eller mandschauvinistisk seriekrænker. Jeg gider bare ikke spille et spil, hvor den hvide mand taber uanset hvordan han spiller sine kort. Som Eddie Murphy sagde i ‘Raw’ (1987): “What have you done for me lately?” Åben front mod venstrefløjens ensretning: Feministernes kamp er feministernes kamp.

(Maoistiske militskvinder… med flotte ben; Kliché, Militskvinder, 1982)

“De elsker uniformer
De elsker uniformer
De elsker uniformer
De elsker uniformer”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114368/trackback

37 Comments »

 1. Kvindernes krigeriske fremmarch, skyldes nok uddannelsesrevolutionen. Idag skal flertallet af en årgang være akademikere. Det har også betydet at en meget stor del af de unge kvinder har siddet så meget på skolebænken, at det er steget dem til hovedet. De er blevet meget selvbevidste, selvovervurderende og selvhøjtidelige.

  Når de kommer ud i det virkelige liv, bliver de så frustrerede over at de ikke får det hele foræret med det samme, men må kæmpe med mændene for at komme frem, til trods for deres fine uddannelser og akademiske titler. Så begynder de at bruge ældgamle kvindelige tricks. Herunder aldrig at lade en krænkelse gå til spilde. En krænkelse er lige så godt som penge i banken. Den kan bruges med succes, selv efter et årti.

  Kommentar by JC — 24. oktober 2020 @ 11:15

 2. Jeg ser ingen sorte. Gad vide hvor meget Black Lives Matter fylder i Kina i dag

  Kommentar by k.m. — 24. oktober 2020 @ 11:16

 3. med flotte ben;”

  Ikke tilstrækkeligt ;-) De skal også have ben i næsen. At marchere i takt kan alle.

  Da jeg var rekrut blev jeg altid sat forrest i geleddet. Den position ønskede jeg ikke, så når sergenten kiggede væk, skiftede jeg takt. Med det resultat, at han opdagede geleddet hoppede. Det var kun nødvendigt at lave det trick 2 gange, så blev jeg altid placeret bagerst.

  Kommentar by tavsen — 24. oktober 2020 @ 11:20

 4. De kvindelige modstandere af #MeToo-revolutionen bliver af eksperter (sociologer og kønsforskere) hængt ud som uuddannede (dumme?) middelaldrende kvinder fra provinsen, som er fastlåst i fortidens kønsrollemønstre, og som er så gammeldags, at de bager boller med almindelig hvedemel. Altså at konflikten i eksperternes akademiske analyse skulle være:
  1) mellem en ældre og en ny mere bevidst generation af kvinder, og
  2) af socioøkonomisk karakter mellem den småfattige, uuddannede provinsielle kvinde på landet og de veluddannede, moderne, indsigtsfulde fremtidskvinder i byerne.

  Men denne ekspertanalyse er ikke rigtigt. Hvis jeg ellers kan tillade mig at skrive på vegne af disse ældre kvinder, der angriber #MeToo.

  Disse ældre kvinder protesterer pga. deres livserfaring, især fordi de har opdraget børn, og især fordi de har sønner. De protesterer på vegne af deres sønner. De har f.eks. hørt deres sønner komme hjem fra skolen og klage over det urimelige i, at hver gang der er en konflikt i klassen, så er det altid drengene, der er de skyldige og pigerne, der slipper for enhver kritik som artige engle, og som bagefter kan hovere som små hekse.

  Disse ældre kvinder ser med et halvt øje, at hende DSU-forkvinden ( der væltede Frank Jensen med at hans krænkelser ikke var fortid, men at han var uhelbredelig seriekrænker, der også krænkede hende i Fælledparken sidst år) er fuld af lort. Disse ældre kvinder ved af erfaring, at en kvindelig personlighedstype som DSU-forkvinden, der allerede er stærk og dreven magtspiller (og dreven kvindelig rænkespiller), sagtens kan sige fra over for enhver mand, og især en blød type som Frank Jensen, og at hun overhovedet ikke er den svage usikre type, der nogensinde reelt er blevet krænket (medmindre hun bliver overfaldet af en indvandrerbande, men det er noget helt andet, og det vil hun måske ligefrem tie om af politiske grunde).

  Disse ældre kvinder ser disse unge kvinder som umodne unge uden erfaring med et parforhold, fyldt med tossede ideer fra universitet om magtstrukturer (f.eks. det ødelæggende at enhver relation er magtrelation osv.), som de unge skal afprøve ude i samfundet uden den mindste interesse for de mænd, det går ud over, og som kunne være de ældre kvinders egne ægtefæller.

  Derfor protesterer disse ældre modne kvinder. Efter min mening. :-)

  Kommentar by traveler — 24. oktober 2020 @ 11:25

 5. Spot on.

  Det eneste der der at tilføje er : De ligger som de har redt og på et eller andet tidspunkt kommer de til at stå til regnskab!

  Kommentar by Santor — 24. oktober 2020 @ 11:28

 6. Og for at fortsætte i det spor:

  Og disse ældre kvinder ser Mette Frederiksen også som en kynisk magtspiller (af samme type som den falske DSU-forkvinde), der ikke kan tåle en populær og dygtig konkurrent som Frank Jensen, som var hendes konkurrent om formandsposten, mens Jeppe Kofoed ikke er hendes konkurrent og som hun derfor beskytter.

  Kommentar by traveler — 24. oktober 2020 @ 11:34

 7. Tak Traveler! Befriende sandt!

  Kommentar by Tim Pallis — 24. oktober 2020 @ 11:39

 8. MON IKKE FEMINISTERNE ser sig selv som paradekvinderne der marcherer frem under røde flag og røde paroler og slagord, på vej ud for at angribe og underlægge sig verden, eller i det mindste Tibet og andre nabolande, som så kan komme til at nyde godt af kommunismens visdom og globale næstekærlighed.

  At de marcherende kvinder er ensrettede nyttige idioter for magthaverne og en ekstremt dårlig sag, fatter de naturligvis ikke. Hverken de 1-2, 1-2, 1-2 taktfaste kvinder på billedet, eller vores egne hjemlige radikale kællinger, som har sat sig for at lille Danmark skal redde hele verden.

  Når dumhed og uvidenhed går amok, bliver resultatet galskab og ondskab.

  Kommentar by Bent A — 24. oktober 2020 @ 11:43

 9. Hvide socialisters nuværende alliance med negere og muslimer er givetvis en relativ kortvarig glæde. Når al modstand er fejet væk, bliver hvide socialister sandsynligvis det næste mål.

  Ser man på alle de sager der er i pressen, så er det min klare opfattelse, at en brun persons selvopfattelse og fællesskabsfølelse (generelt) kommer i følgende rækkefølge: hudfarve, religion, nationalitet. Omvendt med hvide, hvor rækkefølgen (generelt) er: nationalitet, religion, hudfarve. Der er altid untagelser der bekræfter reglen.

  Multikultursamfundets ligning kan derfor ikke gå op.

  Kommentar by Bilka — 24. oktober 2020 @ 11:51

 10. Jeg er ikke så bekymret, for som pelle dragsted forudså det for et par år siden (citeret her på uriasposten) så har identitetspolitikken og offer/krænkelseskulturen via fraværet af nogen nedre grænse for hvad man kan blive krænket over, sin egen destruktion indbygget i sig. Og som han sagde, så kan det potentielt blive venstrefløjens endeligt. Han er ikke nogen klog mand, men der tror jeg at han ramte 100% rigtigt.

  De radikales nedtur er et perfekt eksempel, og når medierne ovenikøbet er ved at falde over hinanden for at rive dem i stykker, så kan man sgu da kun være tilfreds. Især når det samtidig resulterer i tanker som dette: https://ekstrabladet.dk/opinionen/geetiamiri/gid-metoo-ramte-det-muslimske-miljoe-i-morgen/8338463

  For det vil før eller siden udløse det uundgåelige spørgsmål:

  “Hvorfor taler alle de #metoo kvinder ikke om kvindesynet i islam?”

  Og når først et medie stiller DET spørgsmål til venstrefløjen offentligt, så har de i den grad åbnet en pandoras æske som vil smadre dem fuldstændigt. For alle de frelste feminister er meget ofte de samme mennesker som lukkede verdens mest kvindefjendske ideologi ind i landet, og den direkte årsag til tusindvis af voldtægter i hele europa, med sverige som det værste eksempel.

  Sagt på en anden måde: Det de radikale gennemgår nu, er omtrent 0,000000001% af hvad de rent faktisk bærer ansvaret for! Når det en dag går op for folk, så vil de komme til at savne dengang de havde det så godt som i 2020.

  Spørgsmålet er så bare hvilket medie der tør at stille dem det spørgsmål offentligt, for højrefløjen har som bekendt ikke nogen.

  Kommentar by Per — 24. oktober 2020 @ 11:58

 11. FEMINISTERNE OG POLITIK-KVINDERNE FØRER SIG AGRESSIVT FREM I DENNE TID, Til skade for nationen, økonomien, kulturen, mændene, familierne, børnene, retssikkerheden og folkesundheden.

  Men når DR og Pølletiken osv. er totalt domineret af feminister, er det jo ikke let for mændene at komme til orde. Al debat foregår på feministernes præmisser. De eneste mænd der kan få lov til at diskutere om sexisme-propaganda og hetz mod mænd døgnet rundt, er OK og sund fornuft……… det er de mænd som lægger sig fladt ned og snakker feministerne efter munden. DR udvælger selv hvem de vil holde mikrofoner for, og de giver kun svage og feminiserede mænd adgang.

  Danmark er nu et propaganda-land hvor sandheden er ilde hørt, og hvor store dele af den demokratiske debat og ytringsfriheden er afskaffet eller under hårdt pres.

  Kommentar by Bent A — 24. oktober 2020 @ 12:16

 12. Det er faktisk rimeligt sindssygt at højrefløjen endnu ikke har forstået hvilken magt det kan give at have et effektivt medie. Se på hvad ekstra bladet og de andre MSM medier har gjort imod de radikale i løbet af 14 dage, og de var endda på deres side!!!!

  Men nu sætter jeg igen barren alt for højt, og glemmer at 90% af de borgerlige partier også er radikale. carry on..

  Kommentar by Per — 24. oktober 2020 @ 12:22

 13. Hvis man havde fotograferet en tilsvarende forsamling af vores hjemlige militante kvindekamps kampkvinder, ville de have været iført rødbrune jakker og lange sorte bukser. (kineserne må jo være meget reaktionære og forstokkede, når de mener at kvinder kan gå med kjoler)

  Véd kineserne ikke at mænd og kvinder er ens, og at kønnet blot er fiktion og en social konstruktion?

  Kommentar by Bent A — 24. oktober 2020 @ 12:56

 14. Kims glimrende billede af ‘Maoistiske militskvinder… med flotte ben’ er herlig, fordi der midt i sexisme-debatten eksisterer et mørkelagt dobbeltspil på spindesiden, som bedst genfindes i den græske mytologi, om de underskønne sirener, der lokker sømænd på afveje med deres sang og får dem til at lide skibbrud.

  Trods betonfeministernes rasen er emnet om kvinders lokkende ydre i den grad evigt aktuel for begge køn: Hvis man tager et kvindemagasin, så er det fyldt med billeder af underskønne kvinder, og hvis man tager et mandeblad, er det også fyldt med billeder af underskønne kvinder.

  Kommentar by traveler — 24. oktober 2020 @ 14:08

 15. >3 tavsen
  Jeg kan nikke genkendende til din militære oplevelse. Jeg “kunne heller ikke finde ud” af at gå forrest i geleddet, og blev kommanderet ned bagest. Når der så blev kommanderet: DELING O-M-M-KRING, gik jeg igen forrest! Ja, så var man lige vidt, men lidt sjovt var det sgu.

  Kommentar by NotaBene — 24. oktober 2020 @ 14:21

 16. Jeg var ikke så vågen, at jeg husker de præcise omstændigheder. Men vi så vi i fjernsynet et klip fra Folketingets sexismedebat, tror jeg, hvor kameraet zoomede ind på Pia Olsen Dyhr og Morten Østergaard, der sad ved siden af hinanden i Folketingssalen. Begges opmærksomhed var vendt mod talerstolen, men man lagde mærke til, at Dyhr sad i en højrød kjole med en høj slids i siden og på forunderlig vis var hendes kjole gledet helt op (pga slidsen), så man kunne se hele hende store fyldige lår vendt direkte mod Morten Østergaard, der desperat holdt blikket stift rettet mod talerstolen. Jeg husker det så godt, fordi vi begge var ved at falde ned af sofaen.

  Kommentar by traveler — 24. oktober 2020 @ 14:24

 17. Nå ja, de hersens kvinder, der bruger timer på at spejle sig i alle mulige og umulige vinkler, lægge perfekt make-up, iklæde sig usynligt undertøj med højtløftet barm, der tigger og be’r om at blive reddet fra at “falde udover rælingen”. Det gør de selvfølgelig for, at mænd ikke skal lægge mærke til dem. Det kan enhver da forstå. Og så er der de få kvinder, der har “DET”, at de er sexede, uanset hvad de har på. Dem hader deres medsøstre bare som pesten.

  Kommentar by NotaBene — 24. oktober 2020 @ 14:41

 18. Ja, Pia Dyhr med den opslidsede kjole er da et sjovt eksempel på feministernes dobbelt-spil. Det må ærgre femifascisterne at Morten Østers ikke gik i fælden ved den lejlighed. Men det gjorde han jo så heldigvis ved andre lejligheder.

  Men mændene skal til at tage sig gevaldig sammen, hvis de vil undgå at femifascisterne gør dem til undermennesker og dernæst destruerer Danmarks økonomi, sikkerhed, fred, frihed og fremtid. Samt familierne og al kultur.

  Kommentar by Bent A — 24. oktober 2020 @ 15:18

 19. Man skal helt klart beskytte og hjælpe de reelt udsatte kvinder, såsom unge kvinder, der har en følsom psyke, måske af natur, fordi de er er opdraget af en enlig mor og bærer på morens brudte relation til mænd, eller f.eks. østeuropæiske kvinder på arbejdsmarkedets nederste trin, der har svært med at forstå sproget og føler sig bange for at blive fyret.

  Men de selvbevidste unge, magtsyge kvindeaktivister, der har kapret hele sexismedebatten til egen fordel, gør mere skade end gavn. Dels skygger de for de reelt udsatte kvinder, og dels tilfører de hele emnet falskhed og bedrag.

  Her bliver dagens danske feministiske kamptropper portrætteret som rene westernhelte, der skridter hovedgaden af i det lovløse vilde vesten:

  berlingske.dk/hovedstaden/fire-unge-kvinder-gjorde-metoo-til-ustoo-og-startede-et-voldsomt

  Kommentar by traveler — 24. oktober 2020 @ 15:43

 20. Kommentar by JC — 24. oktober 2020 @ 11:15

  Fin kommentar du…lige min mening også!

  Kommentar by Black Watch — 24. oktober 2020 @ 16:31

 21. Kommentar by tavsen — 24. oktober 2020 @ 11:20
  Kommentar by NotaBene — 24. oktober 2020 @ 14:21

  Militært…

  Jeg var professionel soldat og i mit forløb i uddannelsen som kører på Centurion kampvognen kom jeg engang 6 timer for sent efter en weekend.
  Chefen var en major med baggrund i Jægerkorpset og han gav mig en ordentlig overhaling og 1 uges stuearrest, vagttjeneste og inddragelse af den næste friweekend.

  Så jeg sadlede om og bragte mig frem og stå og gå forrest i alle forhold.

  Kulminationen indtraf da vi under en ugelang vinterøvelse ude i åbent land ved Oksbøl/Varde, skulle marchere med fuld oppakning 40 km. hjem i regn og rusk. Jeg og en makker skulle rydde op i lejrområdet inden afmarchen og jeg fik ikke rene sokker på og helt klar til turen. Et par kilometer før målet skulle vi konkurrere om at komme først. Mine fødder var et stort våd blødende sår og jeg var presset ud i svær udmattelse…men men…så gik der galskab i mig – jeg satte i løb og kom op og løbe ved siden af majoren og de sidste par hundrede meter løb jeg fra ham og kom i mål som nummer 3! Det skabte respekt skal jeg lige side, og var en fordel siden hen. Jeg var dog fritaget for al fysisk træning en måned efter, da fødderne var helt ødelagte.

  Så nogle gange kan det betale sig at gå forrest – jeg var også på et hold med specialister/showtime i march- og gevær-eksercits!

  Når militæret nu gerne vil have dygtige soldater…hvorfor så ikke bare være med og udnytte de muligheder?

  Min militærtid kom til at betyde meget i mit civile liv siden hen!

  Gør altid dit bedste…gå foran og nyd de fordel det også giver!

  Kommentar by Black Watch — 24. oktober 2020 @ 16:57

 22. No matter what the feminazies say or do. Charles Darwin and biology rules. New generations must be conceived and born, if you want your old-age pension – preferably not of islamic quality and quantity.

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. oktober 2020 @ 17:19

 23. https://www.youtube.com/watch?v=GA-O_gegJK4&fbclid=IwAR2GGZ5H8P94lGXKnBxbkoG1VazgCYRkdvbUA-g5RH6kHLyWkdHwGy2UvdA&app=desktop

  Rikke Louise Andersen – Mads Palsvig om epedimiloven

  Det er fandme uhyggelig

  Kommentar by k.m. — 24. oktober 2020 @ 17:48

 24. Gør altid dit bedste…gå foran og nyd de fordel det også giver!

  Kommentar by Black Watch — 24. oktober 2020 @ 16:57

  Jamen jeg gjorde altid mit bedste. ;-)

  På én af de store traveture begyndte én fra hjemegnen at sakke bagud. Sergenten skældte og smældte, det prellede af. Så begyndte jeg også at sakke bagud. Sergenten mente, jeg godt kunne følge med. Muligvis.

  Så holdt jeg ham med selskab, og snakkede, så helt ubemærket fik jeg ham snakket fremad i højere tempo. Til sidst sagde jeg til ham, se, der er porten, skal vi ikke komme samlet ind? Og det gjorde vi. Sergenten kom med en anerkendelse. Det var flot gjort, fik jeg at vide.

  Du får altid det bedste overblik bagfra. Havde jeg nu blevet sat foran, havde jeg ikke haft mulighed for at vide, hvad der skete. Og sergenten måtte have lidt den tort, at hele hans deling ikke fuldførte.

  “fødder var et stort våd blødende sår” Det må have gjort rigtigt nas. Godt du havde stædighed med den dag.

  Du har fuldkommen ret, militærtiden gør noget fantastisk ved mennesker. Jeg ville nødigt have undværet den.

  Kommentar by tavsen — 24. oktober 2020 @ 18:31

 25. Bent A — 24. oktober 2020 @ 15:18

  Pia Olsen Dyhr har lige sagt farvel til sin trofaste spindoktor. Hvad, der ligger bag den pludselige afsked, er der intet om. Mon statsansatte journalister vil grave i det? Eller er de for travlt optaget af DF?

  Og RV har stadig en løgnhals som formand M/K

  Kommentar by tavsen — 24. oktober 2020 @ 18:39

 26. Black Watch — 16:57

  Tak for dette indlæg Black Watch; her taler et ordentligt mandfolk – Dit statement kommer nu ikke bag på mig; jeg har altid læst dine indlæg med stor sympati – Fortsat god aften!

  Kommentar by T. Flodur — 24. oktober 2020 @ 20:21

 27. Om det nu er mænd eller kvinder der bliver udskammet, er jeg glad for, at jeg fastholdt min devise i opdragelsen af mine børn:
  “Mor, Mor han/hun gjorde det i dag! :-((
  “ja, det lyder stygt!
  Hvad gjorde du så?

  Datteren:
  Han sad og pruttede så det både rungede og stank. Lærerinden sendte ham uden for døren. Jeg protesterede og sagde, at det var mest retfærdigt, hvis han blev herinde i stanken og vi andre kunne gå udenfor!

  Sønnike:
  Matematiklæreren stank igen af gammelt hvidløj, da hun kom og ville hjælpe mig og hun overhører det når jeg klager mig.
  Men i dag sagde jeg meget højt, at jeg kan bare ikke kan koncentrere mig, når jeg er omgivet af dårlig ånde!

  Jeg er sq glad for, at jeg valgte de pædagogiske institutioner fra, da mine var små, for de lærte i stedet, at handle på udfordringerne, ud fra logik og selvværd.

  Men alt for mange lod sig dengang besnære, M som K, for nu skulle der sq tjenes ind, så farmand kunne få bil og mutter kunne luftes i det nyeste dress, mens børnene blev parkeret i hænderne, på dem der nu i dag kalder sig “eliten”, mens disse samtid kører vort land ned, med mere og mere Maoistiske, Leni-istiske og iSlamistiske diktatoriske forbilleder.

  – Og ALT, ALT for mange hænger stadig i dønnet af “min velfærd” (på “statens” regning) og stemmer derfor fortsat på mere af samme, mens de lulles ind i “kæft, trit og retning”! og kun ALT for få fortæller dem/gør dem det klart, at de ret egentligt klapper hælene sammen, løber hamsterhjulet gloende, retter ind på række og giver levebrøds-poliikerne fripas, til at høste deres, mens vi/vore kære sælges/gidseltages til en fremtid, som selv Hitler ville misunde!

  Og nu har røverøde Mette lige meddelt, at forsamlingsforbudet er 10 og ikke 50!
  – fin finte;
  altså når det gælder om, at modarbejde politiske modstanderes ageren under rødes/venstrefløjs og RV+s corona-cover, her i opstarten af kommunalvalgene, alt mens der ikke er gjort e´t eneste skridt til, at HÅNDHÆVE corona-restriktionerne i de indvandretætte (iSlamtilbedende) områder, der af ERFARINGER måtte stå klart for ALLE, at netop de´ ikke ser sig som en del af samfundet, men som det herrefolk, som selv venstrefløjen, sosserne og RV+erne om ganske kort tid, må stå i Nordkoreanisk/kinesisk geled for!

  Kommentar by M.S. Carstens — 24. oktober 2020 @ 22:35

 28. […] This post from Uriasposten is interesting. I can’t do justice to the text because it’s a bit of a rant, but I really liked the link to music video. […]

  Pingback by Militia Women | Things to Remember, Things to Cherish — 24. oktober 2020 @ 23:40

 29. Kommentar by T. Flodur — 24. oktober 2020 @ 20:21

  Tak – min pointe var måske nok ikke helt klar…for majoren kunne ikke følge mig til sidst…så en “stor sejr” til mig!

  Trods et liv med megen modgang og udfordringer, har jeg altid kunnet klare det og landet på fødderne igen…blodige eller ej!

  Mit alias har jo også militært tilsnit – idet Black Watch også er navnet på det berømte skotske regiment af samme navn og som har et meget velvalgt og berømt latinsk motto: Nemo me impune lacessit = Ingen provokerer mig straffrit!

  Jeg nyder at have dette alias da det flugter med mit medfødte sortsyn og den militære betydning fra dette berømte skotske regiment, som har deltaget i alverdens krige siden 1881. (der er også et canadisk regiment med samme navn). Men læs evt. i nedenstående link.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Black_Watch

  Kommentar by Black Watch — 25. oktober 2020 @ 00:56

 30. Bab-bab-babeli-åhh De elsker uniformer — også dem med rigtige mænd indeni.
  Black Watch, if it is worth doing do it right.
  40km march tager henved 8-10 timer med hele pibetøjet. Vintermørke. Måske du troede at du løb om kap med “majoren”? Hvorfor i alverden skulle en officer deltage i jeres 40 km march?
  Har det nogen betydning for din diciplinelle straf, at majoren “havde en fortid i JGK?
  Men, tak for din tjeneste. Been there done that.

  Kommentar by Iznogut — 25. oktober 2020 @ 02:50

 31. På sin FB-side specificerer Al-adhami sit politiske tilhørsforhold, der højest overraskende er….

  …radikale venstre.

  Endnu een af Mohammed Østergaards disciple i DR.

  Kommentar by Danish Dynamite — 25. oktober 2020 @ 05:01

 32. Der skal sunde penge,individets ret til at forsvare sig og privat ejendomsret til at få rettet op på socialdemokratismens ødelæggelser.

  Socialdemokratismen er metastaseret langt ind i samtlige partier. Pengene tilhører borgerne! Ikke staten og ikke kommunerne.

  Kommentar by Nielsen — 25. oktober 2020 @ 05:49

 33. Det er absurd at sammenligne metoo-bevægelsen med kvinder i den kinesiske hær, i og med at metoo-bevægelsen hverken er uniformeret eller bevæbnet. Det er derimod den amerikanske paramilitære gruppe, Proud Boys, som Kim Møller har skrevet apologi for flere gange.

  Kommentar by np — 25. oktober 2020 @ 10:00

 34. Proud Boys, som Kim Møller har skrevet apologi for flere gange.

  Kommentar by np — 25. oktober 2020 @ 10:00

  VRØVL, det får du svært ved at dokumentere. Men så prøv at læse her ……………………

  https://ekstrabladet.dk/opinionen/geetiamiri/gid-metoo-ramte-det-muslimske-miljoe-i-morgen/8338463
  Jeg tvivler på, jeg får et meningsfuldt svar, og bliver nok afskrevet som den dansk-afghanske og muslimske hybrid mellem Støjberg og Vermund, men lige i denne her kontekst, er det et adelsmærke. Jeg har fået nok af mænd, som ikke kan tåle tanken om at blive ligestillet med kvinder.”

  Kommentar by tavsen — 25. oktober 2020 @ 11:41

 35. Kommentar by Iznogut — 25. oktober 2020 @ 02:50

  Ja det tog hele dagen med et par hvil og mad – og ja majoren var en hardcore jægersoldat – jeg ved det – for jeg var der med ham som chef i et år! Og ja det mørknede til sidst – og mange der gav op blev samlet op af en Dodge lastvogn undervejs. Vi gik ilmarch med indlagte løb!!!

  Kommentar by tavsen — 24. oktober 2020 @ 18:31

  Jeg havde jo våde sokker og ikke nogen tørre at ta på, så især mine hæle var helt smadrede – åbne sår – men når man går i tætsiddende støvler, så holdes det hele på plads – også det ødelagte hud og kød på fødderne! Det var meget slemt at få støvlerne af!

  Kommentar by Black Watch — 25. oktober 2020 @ 12:04

 36. Billedet foroven kunne passende komme med titlen: “This Is What Feminism Looks Like.”

  Kommentar by Kimski — 25. oktober 2020 @ 12:56

 37. Hvor ‘revolutionen’ i Danmark går ud på at nedkæmpe diskriminerende mandelig ledelse og fjerne deres sexistiske kultur, er man i USA et skridt foran: Her går ‘revolutionen’ ud på at nedkæmpe den diskriminerende kvindelige ledelse og fjerne deres racistiske kultur:

  billypenn.com/2020/07/23/free-library-director-siobhan-reardon-has-resigned/

  The leadership change comes after intense pressure from Black workers to end a culture of discrimination.

  Samme retorik, samme dubiøs substans, men andre aktører.

  Den danske kvindelige ledelse, der kæmper for diversitet, kan her se, hvad der venter dem om nogle år.

  Kommentar by traveler — 26. oktober 2020 @ 08:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper