25. oktober 2020

Hans Skifter Andersen, adj. professor: Der er årligt ‘mere end 25.000’ racistiske ‘korporlige overgreb’

Tidligere på året bloggede jeg om Rosa Lunds postulat, om at der i Danmark var ‘3-5.000 årlige tilfælde af racistisk-motiveret vold’. Kilden var en af Balvigs ‘offerundersøgelser’, der udelukkende tager udgangspunkt i offerets følelser. Han tog endda store forbehold. Beregningerne er ‘baseret på meget få observationer’, og konklusionen er derfor ‘behæftet med betydelig usikkerhed’.

I fredagens Politiken postulerer adjungeret professor Hans Skifter Andersen, at ‘mere end 25.000’ årligt udsættes for ‘korporlige overgreb’ med udgangspunkt i offerets etniske baggrund. Kilden er Udlændinge- og integrationsministeriet medborgerskabsundersøgelse (2018), og vi har også her at gøre med spørgeskema-baseret føleri. Hvorfor nøjes med 25.000 voldelige uracistiske overfald årligt. Nogle af de otte procent, ville garanteret også afkrydse, at de har haft flere oplevelser. Vi er nok nærmere 50.000 eller 100.000 – ingen højere?

I virkelighedens verden er racistiske overfald mod indvandrere noget nær ikke-eksisterende, og når danske aviser skriver at ‘muslimske kvinder’ blev angrebet med kniv i Paris, så er det i mangel af danske eksempler. Når 17-årige Gry chikaneres af ‘nogle idioter’ i en ’sølvgrå BMW’ tæt på Aabenraas ghetto, så har det aldrig noget med racisme at gøre: “… det er bare super respektløst.”

Adjungeret professor Hans Skifter Andersen er en gammel kending. Det var ham der mente ghettoerne gjorde det nemmere at integrere (2006), og som en anden venstreradikal aktivist drog paralleller mellem debattens tone og ‘nazismen i trediverne’ (2009). Han tog fejl, og nu er det ikke bare Dansk Folkeparti som er halv-nazister. De voldelige racister er overalt. Hans Skifter Andersen i Politiken – Racismen har også brug for et # MeToo.

“# Metoo-bølgen er de seneste uger rullet hen over Danmark med en omfattende dokumentation og diskussion af sexistisk chikane og diskrimination. Der findes imidlertid en anden – endnu mere omfattende – form for chikane og diskrimination, nemlig den racistiske.

I Integrationsministeriets såkaldte medborgerskabsundersøgelse fra 2018 er et repræsentativt udvalg af personer med indvandrerbaggrund, heriblandt danske statsborgere, blevet spurgt, om de har oplevet dette. …

Ca. 8 pct. svarer desuden ja til spørgsmålet: ‘Har du inden for det seneste år oplevet, at du pga. din etniske baggrund er blevet spyttet på, skubbet til eller slået?’. Det betyder, at mere end 25.000 har været udsat for korporlige overgreb på et år.

Racistik chikane og diskrimination i Danmark er derfor omfattende. Det er på tide, at vi får et racisme-# MeToo, hvor de, der rammes af det, kan stå frem og fortælle om deres oplevelser.”

(Politiken: ‘Racismen i Danmark er veldokumenteret og udbredt’)

(Integrationsministeriet: Medborgerskab 2018, s. 15)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114412/trackback

58 Comments »

 1. Skal vi snart erkende,at racehadet først og fremmest er rettet mod hvide i Danmark?

  Kommentar by Nielsen — 25. oktober 2020 @ 06:03

 2. Den afdankede professor burde have et spark i skridtet fra enhver dansk pige/kvinde der er blevet kaldt “danskerluder” af arabere, tyrkere, og somaliere, for hver gang hun er blevet det. Derefter kan de danske drenge/mænd der er blevet kaldt “danskersvin” fortsætte hvor de slap imens han tæller videre. Forbandede idiot.

  Kommentar by Per — 25. oktober 2020 @ 07:36

 3. Udover det så har det jo tydeligvis ingen effekt at skrive hverken artiklen eller kommentarene herinde. Prøv at klikke på linket til artiklen fra 2009 og læs kommentarfeltet. Det er fucking 11 år siden og der er jo INTET der har ændret sig siden, hverken herinde eller hos “professoren” som stadig tjener fedt på sin karriere som professionel landsforræder. Ja han aner sikkert ikke engang at han er blevet nævnt på uriasposten, heller ikke i 2009. Det samme gælder sikkert for 99% af alle de andre der er blevet udstillet herinde, de er fuldstændig bedøvende ligeglade, for det har nul konsekvens for dem.

  Fuck det her, det er jo fuldstændigt nytteløst.

  Kommentar by Per — 25. oktober 2020 @ 08:07

 4. Gulag-tænkningen. Hvornår slipper den ud af de rødes hjerner? Alice in Wonderland: “Off With His Head!”

  Kommentar by A-mad — 25. oktober 2020 @ 08:40

 5. JA, DESVÆRRE KAN DET VIRKE RET HÅBLØST at skrive her. Men om det virkelig ER håbløst véd vi ikke. Mange gange i verdenshistorien er der sket noget der lignede en slags mirakler, eller guddommelig indgriben til fordel for en retfærdig sag. Men det er selvfølgelig rigtigt at hvis INGEN vil gå imod strømmen, hvis ingen vil løfte en finger for sandhed og ret, hvis ingen eller næsten ingen har VILJE til at bevare kultur og fædrelandet/hjemstavnen/livsgrundlaget, så forsvinder folkehjemmet og alt der er i det. En udvikling verden har set i mange lande.

  En af grundene til at vi tilsyneladende ikke kommer ud af stedet, er at der næsten aldrig følges op på det som skrives. Når der f.eks. fortælles om migranters vold, overfald og mord, kunne man jo bidrage med egne oplevelser.

  Kommentar by Bent A — 25. oktober 2020 @ 08:50

 6. PS: Når der fortælles om den kommunistiske familie- og skilsmisse-politik kunne man følge op med hvad man selv har oplevet af bureaukratisk uretfærdighed. Det samme gælder børneværns-systemets mange overgreb og udskejelser, overfor retsløse og forsvarsløse børn.

  Kommentar by Bent A — 25. oktober 2020 @ 08:53

 7. 25.000 overgreb årligt?
  Lyder meget realistisk. Når overgreb mod etniske danskere begået af indvandrere og efterkommere fra MENA-lande tælles med…

  Kommentar by Jesper — 25. oktober 2020 @ 08:54

 8. Og jeg, som lige troede, det var racistiske overgreb mod danskere. Det er jo dem, der foregår i det daglige.

  Kommentar by Søren — 25. oktober 2020 @ 08:58

 9. ->Per 07:36. Du skriver “Udover det så har det jo tydeligvis ingen effekt at skrive hverken artiklen eller kommentar”.

  Det er jo vilkårene i et demokrati. Så længe der er ytringsfrihed, er det ikke legitimt at gribe til våben. Så må man tale, skrive og demonstrere. Hvis det ikke lykkes at overbevise flertallet, må man leve med konsekvenserne.

  Kommentar by A-mad — 25. oktober 2020 @ 09:04

 10. PS: Det er igen det samme med “reformer” der kaldes reformer, men ikke er andet end dødssyge og skadelige forringelser af sundhed, velfærd og retssikkerhed. Og hvad med de utallige angreb og overgreb på danskernes økonomi og personlige frihed? Som når man vil til at opkræve milliarder og atter milliarder af kroner via klimaskat og co2 afgifter. Som når arbejdsløse kronisk syge tvinges ud i hjemløshed og nedværdigende forløb fordi staten så sparer penge.

  Som når alle skatteydere tvinges til at betale ekstra skatter og afgifter til finansiering af indvandringen og det forhøjede EU-kontingent. Eller som når folkepensioner på laveste sats ikke længere er fredet, men udhules med et væld af gebyrer, renter, ublu krav og vilkårlige bøder.

  Hvorfor er der næsten aldrig nogen som følger op på disse emner? Det er jo ikke kun indvandringen som er ved at nedbryde og ødelægge det Danmark vi kender eller kendte.

  Kommentar by Bent A — 25. oktober 2020 @ 09:09

 11. En hel del tågehoveder trænger til på egen krop at mærke racismen fra islam..

  Kommentar by Hul igennem? — 25. oktober 2020 @ 09:11

 12. https://www.bt.dk/samfund/indvandrerdrenge-haerger-i-liebhaverkommune-jan-blev-slaaet-ned

  Kommentar by P — 25. oktober 2020 @ 09:13

 13. At “professor” Hans Skifter Andersen har fået sin titel via en knaldrød partibog forekommer at været meget sandsynligt. Nogen ægte professor er han næppe. Snarere er han en tom tønde og aktivistisk propaganda-nar.

  Men Pølletiken, Mis-information og DR elsker jo den slags rødkålshoveder, og nu kan “professoren” sikkert hive nogle ekstra honorarer i land som forkæmper for “godhed og humanisme”.

  Kommentar by Bent A — 25. oktober 2020 @ 09:20

 14. Hver gang jeg er blevet konfronteret af en yngre muslimsk han, ender det altid med at han udtrykker er tilsyneladende dybfølt ønske om at ‘kneppe’ min mor, min søster, min cykel og subsidiært mit køleskab. Undertiden ledsaget af skub og aggressive positurer fra herrefolkets unge mandlige repræsentants side.
  Det er da krænkelser, der vil noget. Mon disse mangfoldige hændelser, af nazislamister rettet mod etniske hvide danskere , er regnet med i venstrefascisternes fine offerskema.

  Kommentar by Gustav Jensen — 25. oktober 2020 @ 09:22

 15. At diverse debatsider har virkning, beviser Snaphanen, New Speak osv, idet systemet nu driver lawfare med dertil hørende omkostninger mod dem.
  Politiet bruges som politikeres og/eller anonyme, politiserende embedsmænd i Justitsministeriet mod kritiske røster.
  Ja selv Uriasposten har fået en politisk “venlig hilsen”, reelt en trussel, fra selveste PET, som dog ikke er helt sikker på, om der var begået noget ulovligt, meeen ….
  Politiserende embedsmænd?
  Uduelige embedsmænd?
  Talefrihed, demokrati osv. er ren sludder i hvad der ved at udvikle sig til en reel marxistisk politistat.
  Det er selvfølgelig ubekvemt for politikere, når det påvises, at alle ulykkerne ved den stadige muslimimport med tilhørende kriminelle og økonomiske omkostninger reelt påføres deres egne kernevælgere!
  Så ingen tvivl om diverse skriverier og dokumentationer virker, dog næppe de mange gentagne skældsord, der undertiden bruges her, selv om flere af disse giver et godt grin og er ganske dækkende for, hvad normaldanskeren mener og siger på arbejdspladser og i dagligdagen.

  Kommentar by T. Snorrason — 25. oktober 2020 @ 09:49

 16. En professors perverse teorier om racisme mig her og der. Han kæder det endda sammen med følelsesporno og Metoo,s seksuelle overgreb. Hvem i alverden gider at tage ham alvorligt. Forhåbentlig kun et radikalt mindretal.

  Kommentar by Michael Unna — 25. oktober 2020 @ 09:57

 17. Der er formentlig 25.000 racistiske overfald i Danmark hvert år. Men det er racistiske overfald begået mod danskere, af indvandrere.

  Kommentar by Realisten — 25. oktober 2020 @ 10:02

 18. Med en P-værdi på 0,7745 er det problematisk at ovenstående tabel inkluderes i ministeriets undersøgelse. Det er næsten som at slå med en terning.

  Kommentar by BL — 25. oktober 2020 @ 10:02

 19. SÅ ER DET GODT VI HAR PALUDAN. Han møder op i den lokale ghetto og taler om sex en times tid og brænder er bog af. DET GØR NEMLIG EN KÆÆÆMPE FORSKEL.
  Stem Ny Borgerlige tak.

  Kommentar by Grethe — 25. oktober 2020 @ 10:12

 20. Også politiet kender alt til problemerne.

  »Borgerne oplever, at de unge skaber utryghed i området, og at de har en adfærd, som er asocial og provokerende. De kommer blandt andet med tilråb til folk på gaden og generer almindelige mennesker i og omkring biblioteket, siger Brian Sybbe Grayston, der er vicepolitiinspektør ved Nordsjællands Politi.

  »Sådan skal det selvfølgelig ikke være, så derfor er vi til stede med patruljer i området, og vi har også løbende foretaget anholdelser. Derudover har vi intensiveret det forebyggende arbejde med kommunen,« tilføjer han.

  Han fortæller, at der efter politiets opfattelse ikke er tale om organiserede kriminelle eller personer med tilknytning til bander.

  »Det er utilpassede unge mellem 13 og 30 år, som har brug for hjælp til, hvordan de skal opføre sig,« siger han.

  Aaahvabehaaa… brug for hjælp?!?!? BRUG FOR HJÆLP????

  Nej, brug for indsamling under våbenmagt om natten af AKS og kørt direkte til CPH, fratagelse af dansk pas og en envejsbillet ned de andre perkersvin og sandniggers i MENAP landene (Mellemøsten, Nordafrika, Afghanistan og Pakistan, Trumps shithole countries), forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 25. oktober 2020 @ 10:35

 21. Dagligt informeres voldsomt om covid. Antal nysmittede, indlagte, intensiv, respirator, smittetryk samt alle mulige politiske forholdsregler, som politiet håndhæver. – evidens eller ej.

  Hvor er de daglige tal for muslim-trykket?

  Dagligt antal nytilkomne, familiesammenførte, nyfødte, smittede i alt, helbredte, dømte, udviste, reelt hjemrejste, fremskrivninger af epidemiens udvikling, den røde kurve med overbelastning og samfundsnedbrud når der ikke gribes ind, tiltag for at komme på den grønne kurve hvor epidemien måske kan udstrækkes og overleves et stykke tid, planer for at finde vaccine og behandling for at komme tilbage til en normalt og bæredygtigt samfund med danske værdier og befolkning?

  Kommentar by egon olsen — 25. oktober 2020 @ 11:31

 22. * 1 Nielsen 06:03
  Den erkendelse har lange udsigter. Virkeligheden og sandheden er ikke noget der forstyrre den forskning der i dag foretages på universiteterne! Forskningsprojekter som synger med på tidsånden, vel at mærke den bestemmende klasses tidsånd, nyder fremme, mens såkaldte klimaskeptikere, meto skeptikere og multikulti skeptikere ikke har en kinamands chance for at få forskningsmidler! Rigtig mange humanistiske studier kunne nedlægges, uden at andre end dem der læser det eller dem der underviser i det, ville opdage det! Det gælder stort set hele humaniora på RUC og Aalborg universitet!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. oktober 2020 @ 11:35

 23. ALT & ALLE som lever af statsstøtte er selvfølgelig i lommen på de glade givere.

  Hvis mediestøtten blev fjernet, ville de røde medier kollapse og blive nødt til at sadle om, og begynde at dyrke de daglige begivenheder, som de lokale aviser er nødt til, ellers har de ingen læsere.

  Men så længe mediestøtten består, kan medierne fortsætte med at leve på internettet i den teoretiske tågeverden.

  Kommentar by tavsen — 25. oktober 2020 @ 11:48

 24. Kommentar by Per — 25. oktober 2020 @ 08:07

  Enig!

  Jeg gentager lige mig selv igen og igen:

  Der er hundredtusinder af danskere – især blandt meningseliten og herunder denne landsforræderiske såkaldt professor – som konstant er fuld af løgn og manipulation og som i årtier bevidst, med vilje og fuldt overlæg agerer sådan, selv om alle også dem, kan finde fakta og beviser på vanviddets omfang og fremadskriden!

  Og ja det har ingen konsekvens – og de ved de kan være sådan uden at risikere noget…faktisk kan det fremme deres karriere i stedet, da hele landet er fyldt op af det krapyl!

  Kommentar by Black Watch — 25. oktober 2020 @ 11:50

 25. Det er helt sikkert en løgn. Hvis der blev begået bare ét enkelt korporligt angreb af en “hvid” dansker mod en ikke-vestlig indvandrer eller efterkommer, ville det rydde forsiderne på samtlige MSM aviser.

  Kommentar by Holger_Danske — 25. oktober 2020 @ 11:53

 26. Altså må alle disse 21.000 korporlige angreb være begået af andre ikke-vestlige. Hvilket ikke kan undre, da racistisk tankegang trives godt i disse kredse.

  Kommentar by Holger_Danske — 25. oktober 2020 @ 11:55

 27. Muslimer hader jøder. Shiaer hader sunnier. Muslimer hader negre. Fortsæt selv listen.

  Kommentar by Holger_Danske — 25. oktober 2020 @ 12:02

 28. Vinhar brug for et nyt “firma”, som foretager en veldokumenteret registrering af 5. kolonnen og deres forrædderi.

  Kommentar by Bilka — 25. oktober 2020 @ 12:05

 29. *24 Holger_Danske 12:02 I virkeligheden 11:02
  Muslimer hader os! Eller rettere muslimer hader alle ikke muslimer!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. oktober 2020 @ 12:12

 30. Adjungeret professor iflg wiki:
  https://da.wikipedia.org/wiki/Adjungeret_professor

  Altså en af universitetet tildelt grad der gælder i 5 år til en person der ikke nødevndigvist lever op til kravene for en professor

  Han er uddannet Cand polyt iflg hans CV ,men han vælger sjovt nok at bruge professor titlen istedet for.

  Grunden er at han gør det i byggefag i ålborg ,og sikkert har en ret så begrænset viden om det område han udtaler sig om.Han bor sikkert også langt væk fra diverse ghettoer

  Det er vel grunden til at han kommer med sådan en gang vrøvl som de fleste med fornuften i behold kan regne ud er helt hen i hegnet

  Kommentar by jønne — 25. oktober 2020 @ 12:18

 31. *Den nervøse:

  Ja, mange af dem gør i alt fald.

  Kommentar by Holger_Danske — 25. oktober 2020 @ 12:22

 32. Næææ kære halv-fesser Hans Skifter Andersen.

  Det er de hvide Danskere der burde starte en bevægelse lidt allah #MeToo. Vi kunne jo kalde den #JegErOgsåBlevetKrænketAfEnUdlænding Eller moské noget mere mundret.

  For ikke at tale om #JegOverlevedeEtFysiskAngrebBegåetAfEn-AEH´ere Listen er lang og og meget grusommere end her beskrevet.

  Kommentar by Santor — 25. oktober 2020 @ 12:25

 33. *Notarius umulius:

  Og her er en historie mere:
  https://ekstrabladet.dk/112/koerte-i-farlig-faelde-i-skoven-det-skal-bare-stoppes/8340536

  Mon ikke det også er islams lystige svende, der står bag?

  Kommentar by Holger_Danske — 25. oktober 2020 @ 12:26

 34. Den halve million tyskere, som uinviteret besatte Sønderjylland lige omkring ww2’s slutning, var bestemt ikke velkomne ‘refugees’ i Danmark. Alle ægte danskere ønskede dem hen hvor peberet gror, netop fordi migranternes folkefæller under dræbende trusler havde oversvømmet hele Danmark med uniformerede nassende handyr.
  Der er en parallel til den halve million muslimer, som uinviteret og uvelkomment besætter hele Danmark, fra 1980’erne og ind i al fremtid. De fleste ægte danskere ønsker dem hen hvor peberet gror, netop fordi migranternes folkefæller oftest under løgnagtige forudsætninger har oversvømmet hele Danmark med kristenhadende religiøse nassende fanatikere.
  I princippet er der ringe forskel på de to situationer.

  Kommentar by Gustav Jensen — 25. oktober 2020 @ 12:26

 35. “Professor”…alene det ene eksempel er grundlag nok for en total nedlæggelse af Akademia, og der er bogstaveligt talt tusinder af dem, der er fuldstændigt lige så ideologisk drevne, og samtidigt massivt frakoblede den virkelighed resten af Danmark lever med.

  Sandheden er nok nærmere, at vi for længst har overskredet de første 100.000’er af tilfælde årligt, hvor etniske danskere har eller har haft en eller anden dybt negativ oplevelse med orkerne, i form af chikanerier, tyverier, indbrud, overfald, lemlæstelser, voldtægter, og/eller mord.

  Skal vi ikke gætte på, at Hans Skifter Andersens omgang med orkerne er stærkt begrænset, deroppe i hans elfenbenstårn, der selvfølgelig ligger meget, meget langt fra den nærmeste muslimske ghetto?

  Kommentar by Kimski — 25. oktober 2020 @ 12:30

 36. Er der virkelig nogen der tror at vi kan redde Danmark fra den totale islamiske undergang, når vi har landsforrædere som Hans Skifter Andersen der er endnu værre end de muslimer/islamister vi importere.

  Kommentar by piphans — 25. oktober 2020 @ 12:35

 37. Er det en muslim?

  Sigtet for vold i bus: Slog 74-årig med stok
  To ældre mænd blev ifølge politiet udsat for vold i 6A i København

  KØBENHAVNS BYRET I DAG: Først slog han en 66-årig mand i ansigtet. Derefter tog han stokken fra en 74-årig herre og slog ham både i ansigtet og over det ene ben.

  Sådan lyder sigtelsen mod en 30-årig mand, der søndag er blevet fremstillet i Københavns Byret sigtet for vold begået lørdag eftermiddag i bybus 6A i København.

  Den 66-årige har forklaret til politiet, at han sad med coronamaske og høretelefoner i bussen, da den 30-årige rørte ved ham. ‘Lad mig være’, sagde den ældre mand, som fornemmede, at den fremmede var ude på ballade.

  Derfor vendte han sig ikke, da der blev kastet en coladåse i hans retning, men så tog den sigtede fat i hans høretelefoner og maske, og slog den 66-årige på siden af hovedet.

  74-årig blandede sig
  En 74-årig mand, der stod på bussen med sin kone, overværede optrinnet og blandede sig. Han skal blandt andet have sagt ‘hvad fanden laver du’, og ifølge et vidne kaldte han også den 30-årige for ‘dit perkersvin’ og prikkede ud efter ham med sin stok.

  Derefter tog den sigtede ifølge vidnerne mandens stok og slog ham med den. Udenfor bussen endte den 74-årige på jorden, og den yngre mand forlod stedet med stokken.

  Han kom tilbage uden stokken og forsøgte at gå derfra igen, men et vidne fulgte efter og udpegede ham for betjentene, der var blevet tilkaldt.

  Ved anholdelsen skønnede betjentene, at manden var påvirket af både stoffer og alkohol. Alkometeret viste 1,64 i promille, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 25. oktober 2020 @ 12:46

 38. “PROFESSOREN” bruger en typisk kommunistisk taktik: byt om på op og ned, sort og hvidt, ret og vrang. De 25.000 muslimske overgreb mod danskere laves om til 25.000 danske overgreb mod muslimer. Så simpelt og enkelt at selv et rødt betonhoved kan finde ud af det.

  Keine hexerei, nur behändigkeit.

  Kommentar by Bent A — 25. oktober 2020 @ 12:57

 39. Hvor er det sødt at forskerne ligefrem tror på det taqiya-bæ perkerne lukker ud. Ved de forskere ikke at de elsker at spille ofre og lave små Pallywood løgne?

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 25. oktober 2020 @ 13:05

 40. Kommentar by piphans — 25. oktober 2020 @ 12:35.

  Nej, ikke længere, desværre.

  Det sidste valg understregede med al mulig tydelighed, hvor dybt nede i inklusivitets-, og klimalortet vi allerede er, og hvor lidt resistente overfor medie- og politikermanipulation danskerne generelt er.

  Hvis Danmark var en struds, så ville kun den underste del af kroppen stikke op af sandet på nuværende tidspunkt, og en ork ville være i gang med at røvpule den…

  Kommentar by Kimski — 25. oktober 2020 @ 13:06

 41. Kvindelig DR leder stopper efter klager over chikane og magtmisbrug

  Er det ikke en god nyhed ? hr professor

  Kommentar by k.m. — 25. oktober 2020 @ 13:20

 42. POLITIK KAN VÆRE BÅDE MENINGSLØS, VANVITTIG OG BRUTAL. Som f.eks. Merkels EU-politik og Christiansborgs indvandringspolitik.

  “I de kommende år stod Himmler for den brutale deportering af over en million polakker til det trøstesløse Generalguvernement. De blev ført væk fra deres hjem, gennet ind i uopvarmede kreatur-jernbanevogne og smidt af uden forsyninger af nogen art. Når de nåede frem – hvis de nåede frem til KZ-lejren – blev de af nazisterne underkastet et brutalt regime: barakker, tvangsarbejde, udsultning”.

  (I Tyskland blev grusomhederne fortiet eller skildret som nødvendige og humane)

  Nogenlunde sådan lyder et lille afsnit i “Djævelens Dagbog”, 525 sider, Politikens forlag.

  Kommentar by Bent A — 25. oktober 2020 @ 13:37

 43. Vil man holde fast i at dansk ret bygger på kristen etik, så er tankeforbrydelser et fremmedelement. Man skal dømmes på sine gerninger, ikke på tankerne i gerningsøjeblikket.

  Vil man absolut lave racebaserede kriminalitetsopgørelser, så er eneste holdbare kriterium at sammenligne antal forbrydelser begået mod folk af en anden race.

  Med den ulogiske sprogglidning at race ikke kun omfatter negre, mongoler og kaukasere men også religion, national herkomst og i nogle sammenhænge endda køn og seksuel orientering, så bliver regnestykkerne efterhånden indviklet, hvor det ikke er nok at kigge på om negre begår flere forbrydelser mod mongoler og hvide end modsat. Man må også opgøre hvor mange homoer og kvinder voldtager muhamedanere og vice versa.

  Herefter kan man for hver gruppe og forbrydelsestype se hvordan det indbyrdes antal forbrydelser ligger mellem to grupper. Men sådanne opgørelser udføres ikke, så det er ren politik at påstå kun danskere kan være racistiske.

  Kommentar by perhag — 25. oktober 2020 @ 13:40

 44. KIMSKI 13.06: Ja, den typiske dansker og vælger sluger al DR og TV 1+2 propaganda råt. Og nu hvor sexisme-, meetoo-, racisme- og klima-propagandaen kører i døgndrift, flyttes magten fra mændene til feministerne og de radikale kvindesags- og ligestillings-fanatikere med stor hast. De svenske vanvids-tilstande er ikke længere ti år væk, allerede om 2-3 år kan vi have indhentet Sverigstan.

  Også i Tyskland og Norge er feministisk idioti ved at komme op i omdrejninger.

  Feminisme plus EU = Europas undergang.

  Kommentar by Bent A — 25. oktober 2020 @ 13:48

 45. De førende feminister i Europa er vel Merkel, Ursula, Ylva. De førende feminister i Danmark befinder sig i de gamle partier, DR og Pølletiken og familie-bureaukratierne mv. Feministerne dominerer allerede store dele af samfundet. Og mændene flest snorksover stadig.

  Kommentar by Bent A — 25. oktober 2020 @ 13:59

 46. Den eneste mulige løsning på problemet med muslimer i Danmark

  Jeg henviser til evakueringen af muslimerne, til udvisningen af muhamedanerne. Det er noget af det, som er let at sige: —Muslimerne vil blive tvangsdeporteret fra vort smukke, kristne fædreland.

  Det siger alle danske nationalister:
  —Det er helt klart, at det er vores program—udvisningen af samtlige muhamedanere fra spæd til olding fra Kongeriget Danmark, det gør vi.

  —Og så dukker de frem, de retskafne, radigale seks millioner danskere, og hver kender de en anstændig muslim. De siger, at de andre alle er svin, men lige denne her er en fremragende muslim. Af alle de, som siger sådan, har ingen overværet det, ingen har gennemgået det. At gennemgå det, og alligevel—bortset fra undtagelser af menneskelig svaghed—forblive et anstændigt menneske, det har gjort os danske stærke.

  —Det er en hædersdåd i vor historie, som aldrig er nedskrevet.
  —Men vi har den moralske ret, vi har en pligt overfor vort danske folk til at slippe af med alle muhamedanerne, som fører hverdagsterror mod det danske folk, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 25. oktober 2020 @ 14:08

 47. @ Kim. Møller.

  Jeg har en kommentar hængende i dit filter!

  Kommentar by Santor — 25. oktober 2020 @ 14:11

 48. @NotariusUmulius 14:08. Hørt og anerkendt. I 1800 tallets første halvdel udfoldede sig i Sønderjylland et lignende scenarie. Tyskere og germanisering pressede sig over Eideren til Slesvig. Med andre midler og andre hensigter end muslimerne i Danmark i dag. Men ligesom germaniseringen sneg sig ind i sydSlesvig dengang, sniger islamiseringen sig ind i Danmark i disse år. Resultaterne forbliver dog ens – dele af det gamle danske etniske territorium overtages socialt, sprogligt og kulturelt af udenlandske mod Danmark fjendtlige befolkningsgrupper. Germaniseringen sydfra blev standset ved Flensborg af solide danske bønder i nordSlesvig. Islamficeringen er desværre landsdækkende således, at når den er tilendebragt, står det danske folk uden eget hjemland. Vi bliver uønskede elementer i vort eget land – ligesom danskerne i Slesvig. Er det, hvad danskerne ønsker?

  Kommentar by Gustav Jensen — 25. oktober 2020 @ 15:06

 49. G Js kommentar er rigtig og let forståelig. Men vil gerne have forklaret hvad N-U 14.08 mener med: har ingen overværet det – ingen har gennemgået det osv…..?? Og: retskafne, radikale 6 millioner danskere….?? (lyder som et halvt citat fra en bog om 2. verdenskrig)

  Kommentar by Bent A — 25. oktober 2020 @ 19:47

 50. Kommentar by Gustav Jensen — 25. oktober 2020 @ 12:26

  Tak for et godt indlæg.

  Håber at det er okay, at jeg bringer en rettelse:

  Berigerne/Orkerne/Perlerne, kommer ikke til at besætte vort land i al fremtid. Ej heller Vesteuropa. Men inden de sidste af dem forlader vort land og kontinent, kommer der til at forgå mange grimme ting.

  Således bliver det.

  Kommentar by Michael Nielsen — 25. oktober 2020 @ 20:02

 51. Det burde løbe alle tænkende danskere koldt ned ad ryggen, at “systemet” kan udnævne en så retarderet mand til professor, og derefter lønne og belønne ham i årevis. Oveni er denne “professor” uredelig videnskabelig set.

  Kommentar by Bent A — 25. oktober 2020 @ 20:48

 52. # M N kl. 20.02: Ja, i Frankrig, Sverige og England foregår de mange grimme ting jo allerede. I Frankrig brændes kirker, skoler, huse, butikker og biler af på stribe. Og sagesløse franske mænd og kvinder myrdes. I Sverige er der hverdagsterror med knivstik, skyderier, voldtægter, røverier og mord osv. I England er tusindvis af børn ofre for importerede pædofile migranter.

  Men ALLE de gamle partier finder den slags berigende, forfriskende og ganske dejligt. (Er vi siden 1968 blevet manipuleret og regeret af krapyl og radigale fascister?)

  Kommentar by Bent A — 25. oktober 2020 @ 22:17

 53. Over alt* ser vi venstrefløjens og RV+ernes bagholdsangreb mod danskerne, lige fra 68erne og til nu, hvor både universiteter og folketinget/regeringen er styret af samme segment og vore børn/børnebørn nærmest er tvangsindlagte til segmentets styring, lige fra børnehave til gymnasiet!

  Der er i den grad mangel på logik og almen erkendelse/dannelse i systemerne. Men det tror da pokker, når selv laveste karakter i skole/uddannelse giver adgang til højeste boglige videreuddannelser/ageren?

  Måske er det på tide, at få ændret tingene, så adgang til “højere uddannelser” kræver minimum sosu-/håndværker-uddannelse eller tre års praktisk fuldtidsarbejde UDEN offentlig løntilskud???

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. oktober 2020 @ 23:09

 54. Ps.
  * lige fra MSM, til undervisningssektoren, henover levebrødspolitikkerne i genvalgte partier, “eksperter” og ….

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. oktober 2020 @ 23:13

 55. Kommentar by Bent A — 25. oktober 2020 @ 23:49
  “Hvis Danmark var en struds, så ville kun den underste del af kroppen stikke op af sandet på nuværende tidspunkt, og en ork ville være i gang med at røvpule den…” Hæhæhæ…… :)

  Kommentar by piphans — 26. oktober 2020 @ 00:56

 56. Hvad, hvem ligger der bag dette?
  Kan politi ikke ramme mere og må bruge fem skud.
  https://www.bt.dk/krimi/25-aarig-mand-afgaaet-ved-doeden-efter-politiskud

  Kommentar by P — 26. oktober 2020 @ 06:28

 57. I 1848 var sydSlesvig blevet fortysket så meget, at tyskerne i Holsten og de tysksindede i Slesvig erklærede sig uafhængige af Danmark og ville tilsutte sig det tyske forbund. Tyske lande sender straks skjult militær hjælp til oprørerne, i form af soldater med våben. De skal redde tyskheden i hele Slesvig fra de dumme danskere.
  I 2048 er Danmark blevet islamiseret så meget, at muslimerne i danske ghettoer og de islamofile i hele Danmark erklærer sig uafhængige af Danmark og vil tilslutte sig Kalifatet. Islamiske lande sender straks skjult militær hjælp til oprørerne, i form af jihadister med bombebælter. De skal redde islamismen i hele Danmark fra de vantro dumme danskere.
  Historien gentager sig med nødvendige variationer og lidt andre aktører. Lad os sørge for, at hele Danmark ikke bliver som et nyt sydSlesvig.

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. oktober 2020 @ 09:50

 58. Racismens Me-Too, tja, hvorfor ikke?. det er der jo snart for alt. Lige siden venstrefløjen mistede deres “ideologiske fædreland” Sovjetunionen, så har de så “kastet” sig over alt muligt andet. Noget skal de “stakler” jo beskæftige sig med, for ellers dør de af kedsomhed. Det vil jo være synd, ikke!. (sarkasme forekommer)

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 26. oktober 2020 @ 22:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper