25. oktober 2020

Birkerød: AEH’ere tæskede Jan, 65-årig førtidspensionist – “Jeg kommer ikke på biblioteket mere…”

Chefen for de kommunale biblioteker fortæller, at problemerne udgår fra ‘utilpassede unge mellem 13 og 30 år’, der ‘ikke er blevet opdraget’. Hvis man er op imod 30 år, så er man ikke drengen, men den kulturbærende forælder. Det kan være svært at forstå for velfærdsdanskere, men chikane er ikke nødvendigvis udtryk for dårlig opdragelse. Det er en integreret del af kulturen, og når den 65-årige førtidspensionist Jan Teslak fortæller, at de har ‘disrespekt for os ældre’, så gælder det udelukkende ældre ikke-muslimer. Den lokale imam er konge.

Endnu et afsnit i BT-føljetonen om indvandrerunge i alle aldre – Indvandrerdrenge hærger i liebhaverkommune: Jan blev slået ned.

“… for 65-årige Jan Teslak blev en lørdag eftermiddag med avislæsning alt andet end rolig på Hovedbiblioteket i Birkerød i Nordsjælland. En gruppe drenge med indvandrerbaggrund angreb pensionisten, der brækkede en knogle i fingeren og måtte til behandling på sygehuset.

‘Man bliver utryg og angst. Jeg kommer ikke på biblioteket mere, og det ved jeg også, at der er mange andre ældre, der heller ikke gør,’ siger han til B.T. …

‘De var fem stykker, som kørte rundt på kontorstolene og larmede og var i gang med at ødelægge inventaret på biblioteket. Jeg bad dem om at lade være, for det er vores allesammens ejendom. Så kom der en bagfra og slog mig ned,’ siger han. …

‘De unge er ligeglade med de andre biblioteksbrugere, om det så er ældre eller børnefamilier. De opfører sig, så andre ikke kan være der. De er ikke blevet opdraget og ved ikke, hvordan man opfører sig i det offentlige rum. Det er irriterende,’ siger Maria Nielsen Westbrook, der er chef for Rudersdal-bibliotekerne.”

(Hovedbiblioteket i Birkerød; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 14:52 af Kim Møller — Direkte link60 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114420/trackback

60 Comments »

 1. Mens den bolscheviske stat fører mine landsmænd bag lyset fører islams soldater fortsat krig mod os! VÅGN OP OG STØT OS I KAMPEN MOD ISLAM!

  Kommentar by Den Danske Helt — 25. oktober 2020 @ 15:04

 2. Den (kvindelige) chef synes, det er ‘irriterende’.
  Det nemmeste er nok, at kommunen lukker bblioteket helt.

  Kommentar by Bastardo — 25. oktober 2020 @ 15:07

 3. Antallet af fjolsetingspolitikere skal nedbringes til maksimum fyrre. Vi har simpelthen ikke råd til de talentløse skribenter og oratorer. Og vi vil have vores land tilbage fra den million muammedanere,som har stjålet det fra os.

  Kommentar by Nielsen — 25. oktober 2020 @ 15:10

 4. Først på Uriasposten her: http://www.uriasposten.net/archives/114412#comment-5397195, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 25. oktober 2020 @ 15:16

 5. den egentlige opgave nu og fremover , er at få vælgere i Dk til at indse , at det er vælgeren der er den ansvarlige for den førte udlændinge politik , – nu , men også fremover.at få vælgerne gjort ansvarlige for vores udlændinge politik.at tage det ansvar på sig , – i stemmeboxen.

  Kommentar by heisahero — 25. oktober 2020 @ 15:21

 6. I Albertslund er der samme problem. Byrådet overvejede at droppe selvbetjeningsbiblioteket helt, der ellers er en mega stor succes, men indsatte i stedet vagter på en prøveordning. Vi taler om “unge” der ryger hash og truer generer andre, enten udenfor eller inde på bibliteket (t.ex en homsoseksuel der lavede lektier blev banket), generel usolidarisk opførsel (t.ex ved at afholde Urdu-undervisning for 26 “elever” midt i læsesalen), at det blev normen at parkere sine møgunger på bibliteket så snart de ansatte gårhjem osv osv osv. Det kulminerede nogle uger før nedlukningen, så på den måde blev kommunen og biblioteket “reddet” af de ydre omstændigheder.

  Kommentar by DavidK — 25. oktober 2020 @ 15:28

 7. Det er ved at være det samme på NÆSTEN ALLE LANDETS BIBLIOTEKER, samt på tog- og busstationer, burger-barer, sportspladser, ved skoler osv. Vælgerne har dummet sig enormt ved at stole på de gamle partier og medier.

  Kommentar by Bent A — 25. oktober 2020 @ 16:06

 8. Er der overhovedet en gade, en vej, et torv, en park, et bycentrum, en villavej, en strand, en banegårdsplads, en møntautomat, en burgerbar, en discountbutik, et hospital eller en skolegård tilbage, hvor der endnu aldrig har foregået et “berigende” overfald, røveri, knivstikkeri, vanvidskørsel eller grove krænkelser/trusler?

  Kommentar by Bent A — 25. oktober 2020 @ 16:16

 9. #Nielsen 15.10: Du har sådan set ret, men dem som lukker ræve, mårhunde og ildere ind i en hønsegård, er mere skyldige i blodbadet på hønsene end vilddyrene. De hovedskyldige er politikere (i partier som RV, Enhedslisten, V, K, SF og DF) og journalister.

  Lige nu er en FOLKEUDSKIFTNING i gang. Det er både en skandale og en forbrydelse.

  Enten vågner de danske vælgere op, eller de bliver tvangsfjernet fra folkehjemmet.

  Kommentar by Bent A — 25. oktober 2020 @ 16:26

 10. Vi danskere har ikke længere råd til at være naive og godtroende overfor Christiansborgs politik, som kan ende i Danmarks fuldstændige ødelæggelse, pga. Merkels og Lars Quislings Marokko-traktat m.m. For politik kan udvikle sig i utrolige og skrækkelige retninger.

  Her uddrag fra en lærerig bog om nazisterne. DJÆVELENS DAGBOG fra Politikens forlag:

  “Og før sommeren var slut, HAVDE RIGSKANSLER HITLER TRAVLT MED AT NEDLÆGGE UKRAINE”.

  I begyndelsen var ofrene for Himmlers mord-kommandoer MÆND. Men næsten omgående udvidede nazisterne deres drab til også at omfatte kvinder og børn. Og de begyndte systematisk at myrde i hundredtusindvis af civile i de territorier de havde besat.

  BABI YAR var kun eet i en serie massedrab i anden halvdel af 1941.

  ….da nazistisk politi stormede ind i hans hjem og myrdede hans to andre sønner, begge hans døtre og deres bedstemor.

  Sorte lastvogne med tildækkede vinduer begyndte at patruljere i gaderne. Beboerne opdagede til deres rædsel at bilerne var rullende gaskamre.

  Så ekstrem kan politik blive, når den styres af politikere, psykopater og primitive tosser der foretrækker løgn, barbari og perversiteter fremfor civilisation.

  Kommentar by Bent A — 25. oktober 2020 @ 16:59

 11. Det er aldeles ikke “utilpassede unge”!
  De er alle fuldkommen tilpasset forældrenes iSlam-tilbedende opdragelse, der, helt efter KOranen, pålægger dem at bedrive vold og skabe utryghed* hvor end de befinder sig (og ikke er alene).

  * * over for enhver, der ikke bekender sig til iSlammet.
  Ja endog over for iSlam-tilbedere, der mindre muSlimske end andre.

  På denne liste er der rig dokumentation at finde:

  https://www.google.com/search?q=islaminfo+overtagelse&rlz=1C1FGUR_daDK692DK692&oq=islaminfo+overtagelse&aqs=chrome..69i57.8727j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8

  (søgeordene var: islaminfo overtagelse)

  Linket må gerne rundsendes til alle, der ikke stemmer SK/NB ;-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. oktober 2020 @ 17:29

 12. Hvor mange år har Danskerne brugt på at opbygge et biblioteksvæsen i verdens klasse?

  Et vigtigere spørgsmål er imidlertid hvor hurtigt er det banket tilbage til stenalderen og hvem har ansvaret?

  At en 65-årig førtidspensionist, Jan, “bliver slået ned” ( gad vide hvad det dækker over? ) er bare en tilfældighed. Det kunne være en hvilken som helst anden person, ung som gammel mand som kvinde.

  Kommentar by Santor — 25. oktober 2020 @ 17:35

 13. Ps.

  Her er e´t af eksemplerne:

  http://www.islaminfo.dk/artikler_kategoriSingle.asp?PgID=12

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. oktober 2020 @ 17:36

 14. > Bent A
  Ret er noget man kan opnå i en retsal. Hvis man ikke har en socialdemokrat siddende i dommersædet,for så er det pøblens og statens afgørelser der tæller.

  Kommentar by Nielsen — 25. oktober 2020 @ 17:45

 15. Lur mig om ikke disse “vagter” er fætre, der tager imod beskyttelsespengene fra den vantro kommune.

  Kommentar by Skatteyderen — 25. oktober 2020 @ 17:51

 16. […] this in mind, I had a small epiphany this morning when I read this post, “People of other Ethnic Origin [than Danish]* beat up Jan, a 65-year old pensioner: “I&#… (Birkerød: AEH’ere tæskede Jan, 65-årig førtidspensionist – “Jeg kommer ikke på […]

  Pingback by Poor Upbringing | Things to Remember, Things to Cherish — 25. oktober 2020 @ 18:03

 17. Har oplevet lignende på Roskilde bib.

  Kommentar by Johnson — 25. oktober 2020 @ 18:22

 18. Den slags kommer vi til at mærke mere til. Retroende i et vantro land, skal helst være så meget til besvær som muligt. Vores pædagogers pædagogik er totalt misvisende til denne autoritærer islamiske kultur, som anser frihed for at være legaliseret lovløshed. Ingen medmenneskeligt ansvar i den Islamiske kultur.

  Kommentar by Michael Unna — 25. oktober 2020 @ 18:44

 19. Den uendelige historie, som danskerne har valgt.

  Bliver spændende at se, om amerikanske medier har samme totalitære greb om vælgerne i USA, som statsstøttede medier har om vælgerne i Danmark.

  Grundlovsdag sidste år ophørte mit fælleskab med NyDanmark. GOOD LUCK

  Kommentar by tavsen — 25. oktober 2020 @ 19:09

 20. Endnu en historie. Her fremgår det, at det er et perkersvin. En 74-årig og en 66 årig får bank m bla en stok i bus 6A. Tjuhej, hvor det bare går godt med at integrere danskerne i mellemøstkulturen. https://ekstrabladet.dk/112/sigtet-for-vold-i-bus-slog-74-aarig-med-stok/8340621 Et samfund, der ikke straffer forbrydere passende, vil smuldre i lovløshed og vold.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 25. oktober 2020 @ 19:13

 21. Sig mig er der ikke overvågningskamera på bibliotekerne? Hvis det er tilfældet burde det være en smal sag at få fat i banditterne!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. oktober 2020 @ 19:21

 22. Håber på at det en dag går ud over en af vores folkevalgte politikere
  Nick Hækkerup bare som et eksempel

  Kommentar by Bjarne Jensen — 25. oktober 2020 @ 19:27

 23. Sig mig er der ikke overvågningskamera på bibliotekerne? Hvis det er tilfældet burde det være en smal sag at få fat i banditterne!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. oktober 2020 @ 19:21

  Der kom overvågningskameraer overalt i Danmark efter den danskfjendtlige udlændingelov i 1983, og alle de skyldige råbte op om den personlige frihed i det offentlige rum. Hvor forfærdelig det var, at alt skulle overvåges.

  Senere blev der lavet et Tryghedsbarometer. HURRA FOR BERIGELSEN.

  Kommentar by tavsen — 25. oktober 2020 @ 19:28

 24. For nogle år tilbage, da jeg første gang blev gang stalket på Birkerød bibliotek, og derfor forlod biblioteket, der ledte jeg efter en skraldespand på vej ud. Jeg fandt ingen og en kommunal ansat forklarede mig at såfremt de stille skraldespande op, så blev de brændt af.

  Situationen var sådan set den samme med toilettet ved kirken, skråt overfor biblioteket. Det blev udsat for så meget hærværk at det måtte lukkes ned.

  Med hensyn til overvågningskameraer, så ved både personalet, politiet, de kommunalt ansatte og mange af brugerne hvem gerningsmændene er.

  Men, det der kommer ud af overfaldet, det er at voldsofferet nu skal gå og føle sig utryg i eget land. Dette alt imens at gerningsmændene ikke kommer bag tremmer. De får skam lov til at fortsætte med at bruge biblioteket som de lyster.

  For sådan er Danmark blevet. Hver dag nye ofrer og nul konsekvenser. Befolkningsovertagelsen er købt og betalt, så du har bare at accepterer det.

  Kommentar by Michael Nielsen — 25. oktober 2020 @ 19:40

 25. @ Bjarne Jensen —

  Jamen uha dada, hvordan kan du dog komme på den forfærdelige tanke, at beriger-volden bør ramme Danmarks mest demokratiske og visionære politiker; Nick Von Hækkerup.

  Ham skylder vi alt. Alt uden undtagelse. Især hvis man spørger ham selv.

  NB: På Gilleleje bibliotek der havde de sidste år, arrangeret at han kunne komme og holde et foredrag, men de solgte kun to billetter, så arrangementet måtte aflyses.

  Nej da, Nick Von Hækkerup, ham kan vi alle lide. Selv humanismen selv, elsker ham.

  Kommentar by Michael Nielsen — 25. oktober 2020 @ 19:46

 26. Problemet er, at de ER blevet opdraget. Nemlig i en fjendtlig kultur. Det er ikke “irriterende”, det er en bombe under vores børn

  “De er ikke blevet opdraget og ved ikke, hvordan man opfører sig i det offentlige rum. Det er irriterende,« siger Maria Nielsen Westbrook, der er chef for Rudersdal-bibliotekerne.”

  Kommentar by Snaphanen — 25. oktober 2020 @ 19:47

 27. De er blevet opdraget. Det bare den version hvor man kan pisse på de vestlige vantro og deres værdier.

  Kommentar by KineserSnot — 25. oktober 2020 @ 19:48

 28. RETTLSE TIL tavsen — 25. oktober 2020 @ 19:09

  Mit fælleskab med NyDanmark ophørte allerede i 1985. Kunne se på gaden her på Vestegnen, at jeg var hastigt på vej til at komme i mindretal. Købte en bog om det nye fænomen. Bogen var opbygget af cases. En kommunistisk kurder kørte i tog hele vejen op gennem Østeuropa for at komme til det kapitaliske Danmark. Og fik asyl, fordi han var forfulgt som kommunist.

  Resten at det årti fik vi over 20.000 muslimske velfærdsmigranter. HVERT ÅR.

  Mit fælleskab med Danmark ophørte ved Grundlovsvalget.
  Jeg vil IKKE vedkende mig den brutale mentalitet, der er blevet importeret

  Kommentar by tavsen — 25. oktober 2020 @ 20:01

 29. Det er jo den udvikling De Radikale har villet for landet, nu har de den så og tillykke med det vellykkede projekt, alt dette er sket imens deres hykleriske formand har tumlet fuld rundt og gramset på lår.

  Kommentar by LarsB — 25. oktober 2020 @ 21:06

 30. Det er det de har stemt for igen og igen. Så ingen trøst herfra.

  Kommentar by jesper — 25. oktober 2020 @ 21:19

 31. VÆR IKKE BANGE, PALUDAN KOMMER FORBI OG TALER OM SEX, BRÆNDER EN BOG AF, OG GØR DERMED EN FORSKEL.

  Kommentar by Grethe — 25. oktober 2020 @ 22:18

 32. Paludan er svaret på vores bønder. Når han igen og igen møder op i ghettoerne og ævler om sex i timevis, når han længe står og læser op af islamiske tekster, og til sidst futter en bog af, eller får en af hans tjenere til det, så gør det jo hele forskellen.
  At stemme på Paludan, er at hælde sin stemme i kloakken. Om så han bliver valgt ind, vil han få 0,0% indflydelse. Alle sviner han til, hvem vil samarbejde. Gætter på ingen. Stem Ny Borgerlige og lad pauseklovnen ævle løs i ghettoerne. Det er ikke sjovt mere, det er trivielt, og aldeles ligegyldigt.

  Kommentar by Egon Svensson — 25. oktober 2020 @ 22:24

 33. Dette popper lige op i tankerne:

  Det varer nok ikke længe, inden vi ser MSMerne med overskrifter som ” coronakrisen har ramt hårdt på integrationsområdet”
  Underforstået, at corona-restriktionerne nu skal undskylde 2./3. generations-indvandrernes iSlamistisk indoktrinerende opvækst i Danmark?
  – tillige med alt det andet

  – MSM, venstrefløjen og RV+ må jo snart løbe tør for undskyldninger, sååå?

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. oktober 2020 @ 22:31

 34. Det er meget opmuntrende at se mainstream-medier bringe historier fra den virkelige verden i stedet for den sædvanlige progressive multi-kulti propaganda.

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. oktober 2020 @ 22:55

 35. 32 – tjoh, men du hører jo intet om historierne på TV2 eller DR. Der er låg på, for de regner vel med, ‘at det hele går jo nok, og en dag bliver de frikadellespisende danskere.’

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 25. oktober 2020 @ 23:11

 36. Ja, der er små tegn hist og pist på at at der endnu er håb om at Danmark kan overleve. Men alt i alt sidder danskerne ovenpå en tikkende kæmpebombe, anbragt af indvandringsindustrien og de gamle partier og medier. Det danske folks fremtid hænger i en tynd tråd. Ligesom Skandinaviens og hele Europas fremtid er blevet usikker. EU arbejder stadig på at overflytte millioner af arabere og afrikanere til vores lande.

  Kommentar by Bent A — 25. oktober 2020 @ 23:31

 37. Sverige overlever ikke. Velfærds-systemet er til dels kollapset, det er det samme med sundhedsvæsnet, retsvæsnet er brudt sammen og en sand parodi, kommuner går fallit på stribe, politiet er ved at gå i opløsning osv. Svenskernes fremtid bliver rædselsfuld.

  Kommentar by Bent A — 25. oktober 2020 @ 23:49

 38. Løsriv Jylland! — 25. oktober 2020 @ 23:11

  Forstå mig ret. Artiklerne i BT er et lille-bitte lys i et nærmest uendeligt degenereret anti-nationalt mørke. Men det er altid positivt når medierne sætter etnicitet på de fremmede gerningsmænd.

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. oktober 2020 @ 00:24

 39. Kommentar by heisahero — 25. oktober 2020 @ 15:21

  Der kommer ikke til at ske noget via stemmeboksen…den tid er forpasset…det voldelige opgør venter!

  Kommentar by Black Watch — 26. oktober 2020 @ 00:25

 40. Håber lortet brænder ned til grunden så perkerne bliver nødt til at hænge ud på rådhuset i stedet for. Og forhåbentlig vil så mange som muligt af de politiske landsforrædere få den ultimative kulturberigelse af deres muslimske/islamistiske venner.

  Kommentar by piphans — 26. oktober 2020 @ 00:50

 41. Kommentar by Bent A — 25. oktober 2020 @ 23:49
  Lyder sgu lidt som Mohammedanmark.

  Kommentar by piphans — 26. oktober 2020 @ 00:51

 42. Black Watch — 26. oktober 2020 @ 00:25:

  Det kan dog ske, HVIS mange nok får oplyst deres omgivelser om, at de må og skal stemme for deres børn/børnebørns fremtidige liv i frihed, frem for at stemme for egocentriske goder i eget liv.
  – der, beviseligt, alligevel ikke indfries.

  Problemet bunder nok i, alt for mange hytter deres komfortzone og undlader at stå ved deres ærlige mening IRL OG at alt for mange er fanget i komfortzonen der hedder: offentlig lønnet/forsørget?

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. oktober 2020 @ 01:10

 43. DANMARKS NEDTUR vil gå over i frit fald på et tidspunkt. Måske længe før vi aner. Og hvis nogen i ens familie blev eller bliver alvorligt skadet eller dræbt, kan man jo sige at familien allerede er ramt af nedtur, frit fald eller storkatastrofens forløbere eller indledende ulykker/tragedier.

  Danmarks og danskernes undergang kommer ikke som et stort BUM hvor alt står i flammer samme dag. Det bliver mere som en brand i en gigantisk skyskraber med hundredtusindvis af boliger, en nedsmeltning lidt i stil med Trade Center, bare langsommere, og med ilden startende i bunden. Danskerne vil drysse ud over kanten, ud af vinduerne, enkeltvis eller en tre-fem-syv stykker ad gangen. Længe efter at katastrofen er kommet op i tempo, vil det sikkert lykkes medierne at bilde danskerne ind at der er taget hånd om problemerne, at der kommer en god løsning i morgen, at situationen er under kontrol og at integrationen er ved at blive til en stor succés.

  I vores “broderland” mod øst påstår de fleste medier stadig at tingene går den rigtige vej. Og 97-99 % af hverdagsterroren forties.

  Kommentar by Bent A — 26. oktober 2020 @ 01:27

 44. Folk SKAL handle selv. De lorte magthavere gider ikke.
  Fat de nu.

  Kommentar by Charles — 26. oktober 2020 @ 04:13

 45. Politikerne lægger deres ansigter i de rigtige folder og siger vi passer på Danmark og danskerne! Men det gør de ikke! Bavianerne gør som det passer dem, og der sker dem intet hvis de bliver fanget!
  Tro ikke på Mette hun lyver!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. oktober 2020 @ 04:19

 46. Var det en perker?
  De forsøgte nok at undgå en episode som på lolland, hvor gerningsmand nåede at dræbe en ældre person inden han selv blev skudt.
  https://www.bt.dk/krimi/far-til-politiet-hvorfor-skod-i-min-son

  Kommentar by P — 26. oktober 2020 @ 06:19

 47. https://ekstrabladet.dk/112/kvinde-overfaldet-i-nat/8341299

  Kommentar by Islamarebad — 26. oktober 2020 @ 06:21

 48. Førtidspensionisten Jan skal gå ind på amazon og bestille Charles Bronson filmen “Death Wish”. Den kan forhåbentlig give Jan en masse inspiration.

  Kommentar by M.P. — 26. oktober 2020 @ 09:04

 49. “Jeg kommer ikke på biblioteket mere…”. Om måske 20 år bliver alle danskere nødt til at sige: “Jeg kommer ikke til Danmark mere…”, fordi det nye herrefolk kun vil lukke dig ind, hvis du konverterer.
  Det vil også gælde for herrefolkets medløbere, enhedslisten, radikale, alternativet, de tossegode, oldeforældre for asyl, politi, præster og biskopper.
  Vis rettidig omhu, smid muslimerne ud – før de smider dig ud.

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. oktober 2020 @ 09:21

 50. Kommentar by M.S. Carstens — 26. oktober 2020 @ 01:10

  Vi taler om 40-50 års udvikling hvor de sidste 20 år har betydet at der ikke mere er noget at skjule og det meste er udførligt belyst – alle har idag haft og har har haft muligheden for at sætte sig ind i vanviddet!

  Normalt ville sådan noget her i lighed med mange andre samfundsforhold, udløse en mere eller mindre stor politisk reaktion og også et jordskredsvalg. Det er slet ikke sket, mere tværtimod!

  Et folketingsvalg ville derfor normalt have afspejlet befolkningens oplyste stillingtagen og deres handling derefter (dog DF fik 37 mandater i 2016) – Dette er slet ikke sket i tilstrækkelig omfang (måske kan NB få en del mandater næste gang).

  Jeg er desværre holdt op med at anse det danske demokrati som løsning på vanviddet – det er mere blevet en del af samme (venstrefløjens og de liberales årtier lange velfærdsindvirkning på alle planer i DK – fra vugge til grav)!

  Tilbage står kun et snævert mere eller mindre diktatorisk styre eller et oprør og voldeligt opgør! Jeg tror på at det vil ende som det sidste – desværre!

  Jeg så gerne en demokratisk løsning, men kan ikke se hvorfra den skulle komme – de demokratiske løsninger burde på det nuværende grundlag for længst have vist sin duelighed – det har de ikke!

  Kommentar by Black Watch — 26. oktober 2020 @ 10:52

 51. Når der ikke er kommet en DEMOKRATISK LØSNING på invasionen og besættelsen, skyldes det nok først og fremmest DF-Tullesens og Pia Ks enorme svigt. De har begge det hele i munden. Og Pia K mener stadig at Tullesen er fantastisk dygtig. DF kunne i dag haft 40-50 mandater, men da man ikke brugte de 37 mandater de fik i 2015 til nogetsomhelst, er de nu blevet til et lille snollet parti stort set uden indflydelse.

  Tullesen er en radigal vælgerbedrager, en uduelig pjalt. Hvorfor i alverden bakker parti-toppen ham stadig op??

  Kommentar by Bent A — 26. oktober 2020 @ 11:04

 52. 38 – Peter – ja, det har du ret i. Nu er der igen en spontan overfaldssag på forsiden af bt eller eb, om en 44 årig kvinde, der pludseligt bliver banket ned af perkere iaftes kl 22. Det er helt groteskt.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 26. oktober 2020 @ 11:05

 53. Hvad andet er der at sige end Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com.
  God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. oktober 2020 @ 11:07

 54. Bent – 11.04 – enig! DF har tabt pga Tulle. Han står altid der med et underfundigt smil, selvom der ikke er noget at smile ad. Messerschmidt bør overtage formandsposten så snart som muligt. Det vil sætte fut i fejemøget, og det må og skal df, hvis de vil over spærregrænsen. Selv stemmer jeg nok ikke, hvis jeg gør, så bliver det NB. Men jeg anser det for at være omsonst. EU bestemmer jo.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 26. oktober 2020 @ 11:10

 55. Jeg er 50 og har også opgivet at gå på biblioteket. Sidste gang jeg gik en aftentur var tre år siden. Mødte to grupper af ikke-vestlig oprindelse, den ene truede mig med tæsk og den anden smed halvfyldte øldåser efter mig.

  Jeg har opgivet, og tror ikke at det bliver bedre i næste årtier. Samfundet vil degenerere mere og mere, og politikerne ved blive ved at henvise til internationale konventioner, og så ellers stå i kø ved håndvasken.

  I øvrigt finder jeg det mærkeligt at menneskerettighederne omhandler en masse ting som både individet har ret til. Men der står intet om retten til at forsvare sig selv, familie, ejendom og land.

  Kommentar by Ole S — 26. oktober 2020 @ 11:12

 56. L J 11.10: Ja, det er ret “sjovt” med DF. Gennem mange år har parti-toppen haft meget travlt med at smide “landsbytosser” ud af partiet. Nu har det vist sig at landsbytosserne var dem selv! Eller skal vi kalde dem storbytosser? Ihvertfald har de gennem 25 år holdt alle deres vælgere for nar, hvad reel modstand mod indvandringen angår. Og ved årsskiftet 2018/19 sagde de sammen med Lars Quisling ja til at åbne alle sluser.

  DF har nærmest været en trojansk hest.

  Underfundigt smil. Ja, han fniser tit som en anden skoletøs, selvom der absolut intet er at fnise af.

  Kommentar by Bent A — 26. oktober 2020 @ 11:38

 57. they go to the library to create situations and attack innocent people. i wonder why these brave muslims and scum garbage need to be in a group. if you are brave why not fight one on one like a real man.

  instead of attacking old men in groups.

  Kommentar by Erwache — 26. oktober 2020 @ 13:31

 58. Skyd lortet og brug dem som dyrefoder.

  Kommentar by Jp — 26. oktober 2020 @ 17:31

 59. Jamen lad da endelig mulitikulturen blomstre i det selvfede Nordsjælland.
  Next step – det speltædende segments domicil på Østerbro.

  Kommentar by Bilka — 26. oktober 2020 @ 22:11

 60. Min mor var i 1989 indlagt på OUH til undersøgelse for kræft, som hun desværre senere døde af.
  Hun lå på en to sengs stue, som hun delte med en muhamedansk kvinde, der fik besøg af “sin pukkelryggede” familie, ca. 10-15 medlemmer.
  Det forløb således at larmen var øredøvende, udover at det store antal børn løb rundt på flere stuer og generede de andre patienter plus de svinede til, bl.a. tørrede fingre i gardinerne.
  Ingen gjorde noget for at standse cirkusset, de turde vel ikke. Det beviser hvilken “kultur” nogle af disse mennesker besidder. Selv på et hospital, med syge mennesker kan de ikke opføre sig ordentligt. Min mors udsagn.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 26. oktober 2020 @ 22:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper