26. oktober 2020

Feminist om Hassan Preisler: “… essay er gennemsyret af den samme retorik, man finder hos incels”

Her til formiddag fortalte Hassan Preisler på P1, at hvis man ville bevare den gode stemning til festmiddage, så skulle man undlade at diskutere ‘klima, køn og flygtninge/indvandrere’. Han udpenslede det ikke, men pointen var klar – store dele af venstrefløjen anerkender ikke uenighed i forhold til de her emner. Alt er sort/hvidt – dem eller os. I forrige udgave af Weekendavisen forsøgte han at nuancere MeToo-debatten med et essay om kvindernes valg af partnere. Manuskriptforfatter Ingeborg Topsøe kommenterer i Weekendavisen – Søde drenges hævn.

“… Den melankolske, bittersøde folkeskolenostalgi, som Hassans beretning fra skolegården, hvor det var ‘de mest grænseoverskridende drenge, der fik de mest eftertragtede piger’, havde frembragt, lyste jeg nu pludselig et skarpt og ukærligt lys på. For hele Hassans essay er gennemsyret af den samme retorik, man finder hos incels (forkortelse for ‘involuntary celibate’). Begrebet bruges om mænd og drenge, der er frustrerede over ikke at kunne få sex. Ofte finder de sammen online.

Elliot Rodger var en af de første store, selverklærede incels, der hadede de kvinder, der valgte at have sex med andre end ham. Jeg kom til at tænke på Elliot Rodgers sprogbrug, da Hassan i sit essay husker, hvordan den ‘brutale’ Kasper får ‘nedbrudt det sidste af Trilles modvilje’, og hvordan Kasper senere ‘fik’ Ane. To piger, Hassan gerne selv ville have haft. …

Når Hassan beslutter at deltage i optrevlingen af Mads Aagaard Danielsens overgreb, skyldes det ifølge Hassan ikke mod. Det er – også – et spørgsmål om hævn: ‘Hævn over Mads, hævn over mediemænd, ministre og komikere, hævn over Kasper, hævn over Trille, hævn over Ane – og hævn over mig selv. For mest af alt hader jeg mig selv.’

Netop begrebet hævn er stort i incel-verdenen. Hævn bliver hyldet og er kommet til udtryk i form af massemord og terrorangreb. I 2014 dræbte Elliot Rodger seks og sårede 14, før han begik selvmord.

… der ligger hos Preisler og Rodger samme foruroligende præmis til grund for deres ellers meget forskellige hævn. Nemlig deres opfattelse af, at de har noget at hævne. Men at have noget at hævne forudsætter, at der er blevet gjort noget imod dem. At de er blevet udsat for en uretfærdighed. At deres ret er blevet krænket. Men de har aldrig haft ret til de kvinder, de gerne ville have.”

(22-årige Elliot Rodger, der myrdede seks kvinder, 2014)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114450/trackback

44 Comments »

 1. Det er lidt svært at have sympati for en bevægelse der mener at Morten Østergaard’s og Frank Jensens teenage-agtigte fuldemands begramsning af pigerne, er vigtigere end og mere forfærdelig end den somaliske mands voldtægt af Cecilie i Taastrup!
  Forskellen – jo det ene går ud over magtens kvinder, det andet går bare ud over en almindelig københavnerpige – og det er jo ikke så væsentligt – vel?
  Jeg har kun en dyb dyb foragt overfor de politiske korrekte, som holder hånden over den tre nu fire gange betinget udviste somaliske mand!
  Voldtægtsforbryderne fra stormellemøsten må da fuldstændigt miste respekten for de danske domstole og hvad værre er det gør danskerne også!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. oktober 2020 @ 13:16

 2. Løsningen er lige til – legaliser fisse

  Kommentar by redneck — 26. oktober 2020 @ 13:22

 3. a beta cuck tries to justify why no normal wants and needs him. it is of course always someone elses fault that you have no balls, skills or iq to pick up someone that is compatible. you can always import an ex prostitute that is radioactive from japan and feel smart about it, the french beta cuck way (low iq).

  some of the beta cucks joined DR, the disgrace of human kind, so that they can get ome sex in return for their support for a career advancement but you find these fucked up, mental ill beta cucks and pedophiles in politics, journalism and police too..traitors that focus on their self interest and how to use that to get sex.

  all these retards, that fuck up for everyone else. just put them on a barge and ship to some shithole they always talk good about. no one will ever miss them.

  Kommentar by Erwache — 26. oktober 2020 @ 13:24

 4. FRUSTRATIONER OG DEPRESSIONER kan gøre folk sindssyge og voldelige. Nu er hundredtusindvis af danskere nok på vej ind i store frustrationer og depressioner, fordi Christiansborg har umådelig travlt med at forære deres land, byer, boliger, kvinder, penge, jobs, velfærd, indfødsret, frihed, demokrati, retssikkerhed, kultur og fremtid væk til indvandrere og EU/FN.

  Foreløbig er det lykkedes at gøre flertallet af vælgerne så sindssyge at de igen og igen stemmer på partier der allerede har snydt dem utallige gange. Med propaganda og hetzkampagner trækker man vælgernes flertal rundt ved næsen årti efter årti.

  Men den dag det eventuelt går op for danskerne, at deres frustrationer og depressioner i kæmpestort omfang skyldes korrupt, hovedløs og forræderisk politik, er det vel ret sandsynligt at mange vil begynde at gå amok.

  Foreløbig er det mest politikerne og journalisterne der er gået amok i multi-kulti, EU-direktiver, konventioner, nedskæringer, forringelser, folkefjendske, familiefjendske og anti-danske tiltag.

  Men hvis samfundet bliver som en trykkoger, kan det jo godt tænkes at Danmark ender som Sverigstan, der i dag er en sindssygeanstalt hvor det røde feministisk vanvid og døden ligger på lur overalt.

  Kommentar by Bent A — 26. oktober 2020 @ 13:40

 5. …det røde feministiske vanvid…

  Kommentar by Bent A — 26. oktober 2020 @ 13:42

 6. Det er jo helt soleklart, at rødgardister, feminister, orker og andet affald ikke i længden, med staten i ryggen, kan pisse på ordentlige mennesker, uden at der sker noget voldsomt til sidst, svarende til at man sætter en trykkoger over ilden med blokeret sikkerhedsventil. Det er jo naturgivent.
  Alene det, at vi nu skal underkaste os al muligt ubegrundet indsnævring af vores frihed, orkestreret af rødgardisterne, sætter betydeligt tryk på kedlen.
  At skidtfolkene ikke selv kan regne det ud og se det, er mig ubegribeligt, men hvad, kommunisterne i Rusland m.v.kunne jo heller se noget.

  Kommentar by Knud Madsen — 26. oktober 2020 @ 13:53

 7. OT: Lige nu er der debat i DR P1 om covid-19 sygdommen. Bekæmpelsen af virussen har hidtil har været præget af en vis forvirring. Men det er måske ok, overfor en ny ukendt sygdom.

  Det man véd med sikkerhed er at Brostrøm har dummet sig igen og igen. Hvorfor er han ikke blevet fyret? I det mindste kunne man ignorere ham.

  Det man også véd med sikkerhed, er at det øger smittespredningen….. af både corona-pesten og flere andre sygdomme….. at indvandringen fortsætter. Pga. familiesammenføringer, de hullede landegrænser og udlændingestyrelsens besynderlige personale-sammensætning.

  Nu har man så langt om længe indset det ulogiske og tåbelige i at man ikke skulle bruge mundbind i butikker. Men nu hvor det er kommet frem at børn og unge også kan blive alvorligt syge, og at de er effektive til at sprede virusserne videre, er det mærkeligt at man giver los på hvor mange unge der må samles. Hvorfor efterskolerne og andre har protesteret og har kaldt de nye retningslinjer “tossede”.

  Kommentar by Bent A — 26. oktober 2020 @ 14:12

 8. Hvilken teenagedreng for nok-fisse- når testrotoronhormonerne blomstre for første gang, uden man har fået noget erfaring? :-). Heldigvis lære man hurtigt at malke tyren, og så ellers holde drømmende klar til fremtiden og hjertet varmt. Teenagealderen er altid svær pga manglende erfaring. For muhammedaneren (eller ham eller hende der har været så uheldig at blive født ind i den modbydelige usekulære diktator religion) er friheden til mellemkønslig ansvarlighed totalt uforstående, da det for dem er tillært at kvinder er mindre værd, og det kun er Deres ansvar, hvis han ikke kan styre sine lyster. Det er klart det giver ham frustrationer når kvinders frihed, til selv at lære at styre Deres ønsker og behov, for ham er blasfemisk uanstændighed. Så styre han altid imod offerrollen, indtil familien har valgt den udkårne for ham….som han så må stille sig tilfreds med. Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. oktober 2020 @ 14:14

 9. PS: I Frankrig er corona-pesten nu kommet ud af kontrol. Der er op mod 100.000 smittede pr. dag. Der er voldsom overbelægning på hospitalerne. Det kan stadig nå at blive det samme herhjemme.

  Man gør nok klogt i frivilligt at undgå forsamlinger og fester så meget som muligt. Det kan være træls, men om et år eller et halvt år er der sandsynligvis meget bedre medicin og behandlingsmuligheder til dem der bliver syge. Medmindre sundhedsvæsnet bryder helt sammen, men det gør det vel næppe?

  Kommentar by Bent A — 26. oktober 2020 @ 14:28

 10. De her skøre feminister er inspireret af teoretisk nonsens fra Wilhelm Reichs “The Mass Psychology of Fascism”, Theodor Adornes “The Authoritarian Personality” og Gilles Deleuze and Félix Guattaris “Anti-Oedipus: Capitalism and Schizophrenia”.

  Bare fortæl dem dette, så lukker de røven.

  Kommentar by KineserSnot — 26. oktober 2020 @ 15:05

 11. Den radigale hundegalskab har nu bredt sig til England. “Britain first” blev arresteret af en anti-terror kommando da de kom hjem fra Rusland, fortæller hodja. Men sker det med Boris Johnsons billigelse? Det virker lidt mystisk hvis både Boris og Parlamentet godkender grove overgreb mod dem som protesterer mod islamisering og mishandling af engelske børn.

  På den anden side har London nu en muslimsk borgmester. Meget underligt. Har englænderne valgt en frivillig kollektiv undergang?

  Der er et åbent brev til Macron ang. de millioner af migranter der hader fransk kultur og de franske, hos snaphanen. Et meget skarpt og vredt brev. Et brev med cirka samme ordlyd kunne meget passende sendes til Merkel og Löfven m.fl.

  Kommentar by Bent A — 26. oktober 2020 @ 15:52

 12. Kommentar by Bent A — 26. oktober 2020 @ 15:52

  Der kommer vel enddag hvor du opdager hvad “kosher-sandwichen” er og hvorfor typer som Boris Johnson og f.eks. De Konservative herhjemme vil skide på det folk der har hjemme i den nation som de forsøger at lede.

  Kommentar by KineserSnot — 26. oktober 2020 @ 15:59

 13. 22-årige Elliot Rodger var jo helt tydeligt bøsse. Problemet var at han ikke engang selv opdagede det.

  Incels er bare et nyt ord for beta-males og bøsser!

  Kommentar by Santor — 26. oktober 2020 @ 16:31

 14. Bortset fra det så er forholdet mellem mænd og kvinder i krise.

  Aldrig har der været flere selvvalgte singler af begge køn, skilsmisser forbliver på et højt niveau og fertiliteten på et lavt niveau.

  Debatten i MSM er bevidst skæv.

  Muslimers systemiske overgreb ignoreres samtidig med at kvinder i den kreative klasse i Københavnstrup har travlt med at føle sig krænkede over enkelte hvide non-muslimske fulderikker som for mange år siden gjorde et eller andet banalt.

  Hvornår hører vi synspunkter fra hvide non-muslimske mænd ansat i produktionsvirksomheder i Jylland?

  Kommentar by Vakse Viggo — 26. oktober 2020 @ 17:40

 15. V V 17.40: Ja, kommunisterne har jo i mange år arbejdet på at skabe et samfund fyldt med splid, splittelse, modsætninger, konflikter, perversiteter og moralsk forfald. Plus den størst mulige kriminalitet og korruption samt flest mulige skilsmisser og sygdomme. Det er i korthed hvad kommunisme og feminisme går ud på.

  Debatten i DR og MSM er hamrende skæv, så skæv at der er tale om bevidst og systematisk fordummelse og vildledning af danskerne. DR er en feministisk skandale af rang. Den sidste nye kampagne om sexisme bygger 99% på rygter, vrøvl, løgn, overdrivelser, pjat, hysteri og oppustede bagateller ved forsumpede julefrokoster for 10-20 år siden.

  Radioaviserne, special-udsendelser, “Klog på sprog”, ” 4. division”, “Bagklog”, “Orientering”, radio-serier osv. kører løs døgnet rundt med røde propaganda-løgne. Alene om “sexisme” har der været ca. 1200 indslag og udsendelser på en måned

  Var der retfærdighed til, blev DR toppen der består af feminister, sat fra bestillingen.

  Kommentar by Bent A — 26. oktober 2020 @ 18:22

 16. Kommentar by Vakse Viggo — 26. oktober 2020 @ 17:40

  Som Vakse Viggo skriver, så har det noget at gøre med, at forholdet mellem mænd og kvinder er i krise. For ideelt set burde kabalen gå sådan nogenlunde op, en slags køns- og samfundspagt mellem to lige store grupper af heteroer, der danner par.

  For mig at se ligger der groft skitseret en underliggende konflikt mellem kvinder på den ene side, som uddannes i humaniora i stærkt radikaliserede begreber, herunder magtbegreber og mænd på den anden side, som uddannes i tekniske og naturvidenskabelige fag, og som derved ikke radikaliseres gennem uddannelsen, noget som de sprogligt og begrebsmæssigt sofistikerede kvinder foragteligt ser ned på som typisk for irriterende betahanner, og modsvaret fra de vragede hanner får kvinderne prompte igen.

  Når konflikten så udvikler sig yderligere til sådanne begreber som mandlige ‘incels’ og bredes ud i den offentlige debat, så har det først været igennem en ‘produktudvikling’ i den velkendte, løgnagtige venstreradikale ‘humanistiske’ universitetsverdenen og ud kommer prototypen på venstrefløjens værste fjendebillede.

  Kommentar by traveler — 26. oktober 2020 @ 18:31

 17. PS: Det ironiske er at selvom “sexisme”-kampagnen først og fremmest er en feministisk magtkamp og hadefuld hetz mod mænd, vil den i længden også være til skade for kvinderne. Hvad Sverigstan er et glimrende skræk-eksempel på.

  Kommentar by Bent A — 26. oktober 2020 @ 18:33

 18. Som incel kan jeg godt forstå ønsket om at hævne sig, dog er vold at gå alt for vidt.

  Der findes forskellige typer af incels, gå gerne ind på incel wiki for at lære mere.
  En white pill incel er f.eks en incel som har accepteret at de aldrig vil opleve kærlighed eller sex, selvom de stadig ønsker det.
  White pill er den tilstand kvinder og politikere helst ser, da de så slipper for problemet.
  Selv er jeg 41 år og har altid været incel. Jeg er dog ikke jomfru.

  Jeg ser incels som ofre for socialdarwinisme, dvs. udskilning af dem som ikke er tilpasningsduelige. Der er dog ingen politikere eller kvinder der ønsker at hjælpe incels, til forskel fra fattige og kriminelle.

  Kommentar by Balle-Lars — 26. oktober 2020 @ 18:43

 19. Det centrale i Elliot Rodgers manifest som begrundelse for at myrde nogle kvinder er en noget usædvanlig holdning om at man ikke skal finde sig i at man er nødt til at opføre sig som et dumt svin for at forføre attraktive piger.

  Selv var Elliot nemlig opdraget til at være galant og gentleman, og han ville ikke ændre sig til at blive en slags overgrebsmand for at forøge sandsynligheden for at opnå seksuel kontakt til den type piger han selv mente at have gjort sig fortjent til. Manifestet viste dog også at Elliot måtte være grænsepsykotisk og hørte hjemme på den lukkede afdeling.

  Kommentar by perhag — 26. oktober 2020 @ 18:57

 20. forholdet mellem mænd og kvinder er i krise.”

  I århundreder kunne vi færdes frit, uden kameraovervågning, uden knivlove og våbenlove.

  Hele menneskeheden kommer i krise, når muslimer indtræder på arenaen, så bliver alt ændret. Mennesker bliver usikre på hinanden, Endda så meget, at jeg skulle dokumentere mit statsborgerskab i banken. En ansat oplyste i telefonen, at de selvfølgelig ikke kunne kræve det samme af indvandrerne.

  Som født dansk i første halvdel i forrige århundrede med et dansk navn og senere CPR-nummer SIKKE EN BERIGELSE

  Kommentar by tavsen — 26. oktober 2020 @ 19:04

 21. Abe efterlyses

  https://www.tv2lorry.dk/region-hovedstaden/politiet-efterlyser-mistaenkt-drabsforsoeg

  Kommentar by Jp — 26. oktober 2020 @ 19:07

 22. Abe affald genere menneske

  https://www.tv2lorry.dk/ishoej/yngre-maend-overfalder-og-slaar-og-sparker-kvinde-i-ishoej

  Kommentar by Jp — 26. oktober 2020 @ 19:15

 23. Se de gamle danske film, der vises dette afslappet forhold mellem mand og kvinde, og ja kvinden får også et dask i røven og hun griner, det hele var lidt sjovere i gamle dage, fri mig fra nu. Kvinden vil have magten, istedet for at samarbejde.

  Kommentar by IES — 26. oktober 2020 @ 20:49

 24. Det med DRs udskejelser er dog det mindste af det. Det væsentligste er FOLKEUDSKIFTNINGEN som lægger op til FOLKEMORD/MASSEDØD.

  Det eneste der interesserer alle de gamle partier, er deres eget partis trivsel. Det er derfor de har importeret “vælgere” i tusindtal fra Afrika og Barbarien. De satsede koldt og kynisk på at de ved hjælp af “nydanskere” kunne skaffe sig så mange stemmer, at de kunne udkonkurrere andre partier. Det er også derfor de har forkælet indvandrerne så meget, at de har større rettigheder end vi danskere. Vi er gjort til 3. rangs borgere i vores eget land.

  Men desværre har de danske vælgeres flertal været længe om at gennemskue partierne. Og det har heller ikke været specielt let, med de mange løgnagtige valgløfter. Og hvorfra skulle man i 2015 vide at DF-Tullesen og Pia K var et par gemene vælgerbedragere?

  Men skriften på væggen er nu ganske tydelig. Christiansborg og DR har sat kursen mod blodige svenske gak-gak tilstande og etnisk udrensning.
  Dag ud og dag ind sjofler man os, nedværdiger os og udsætter os for utallige overgreb og svinestreger.

  Kommentar by Bent A — 26. oktober 2020 @ 21:08

 25. ALENE DET AT man har afleveret 65-70 % af vores demokrati og lovgivning til EU er en hån mod alle danskere, alene det at man har ladet DR blive til en feministisk løgnefabrik er en fornærmelse mod alle danskere, og det at man fylder Danmark med agressive og utaknemmelige kulturfremmede….. og bruger så mange hundreder af milliarder kroner på dem, at stramninger, besparelser og forringelser er haglet ned over virksomhederne velfærden, sundhedsvæsnet og infrastrukturen….. er en grov fornærmelse mod alle danskere.

  Kommentar by Bent A — 26. oktober 2020 @ 21:25

 26. Sidste sætning var en fejl, der skulle have stået: og det at man fylder Danmark med kulturfremmede, og bruger milliarder på dem osv……er en stor trussel mod alle danskeres tryghed, trivsel, frihed og fremtid.

  Kommentar by Bent A — 26. oktober 2020 @ 21:29

 27. Heg forstår godt ingen kvinder gider sådan nogen som Eliot og Hassan. De ligner jo begge to lort og indholdet i deres hoveder svarer dertil,i hvert fald hos Eliot. -Jeg har været heldig at undgå Preisler. I øvrigt kan jeg fuldt ud tilslutte mig det Den Nervøse (13:16) skriver.

  Kommentar by Nielsen — 26. oktober 2020 @ 22:06

 28. Fin lille tekst af Peter Nielsen, 26 okt. 00.34: Frit gengivet:

  Generalen til ministerrådet: Orkernes hær står opmarcheret foran byporten, klar til at slagte vores mænd og voldtage vores kvinder. Skal vi gå til modangreb?

  Ministerrådet: Skynd dig hellere at lukke dem ind, så vi ikke risikerer at blive kaldt racister.

  Kommentar by Bent A — 26. oktober 2020 @ 22:47

 29. Og det var Dummark, og det var Dummark, hurra! hurra! hurra! 🤪🔫

  Ministre, folketingsmedlemmer og jurister har forsøgt at forhindre det, men forgæves. Hussein Abbas, der har tilstået at have dræbt sin kone Huda og lille ni-årige søn ved stump vold mod hovedet, får nu mere end 100.000 danske skattekroner. Han har allerede fået over 100.000 kroner, men tallet fordobles nu.

  Jurister i Udlændinge- og Integrationsministeriet har ellers længe kæmpet for at finde en eller anden juridisk udvej, så Hussein Abbas ikke skulle have resten af de penge, som han stod til at få gennem den såkaldte repatrieringsordning – også kaldet hjemrejsestøtte.

  Men nu har juristerne givet op. Grundloven – intet mindre – står på Hussein Abbas’ side til trods for hans frygtelige forbrydelser.

  »Det er en skandale. Det gør ondt langt ind i sjælen, så uretfærdigt er det,« siger Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard.

  Grundloven beskytter ejendomsretten. Normalt er det noget, som vi skal være rigtigt glade for er nedfældet i grundloven. Men i dette tilfælde, så beskytter loven desværre forbryderen

  Mattias Tesfaye, integrationsminister
  Sagen handler grundlæggende om et hul i den såkaldte repatrieringslov, som kommer Hussein Abbas, der i øvrigt sidder varetægtsfængslet i Syrien, til gode. Hussein Abbas har accepteret at rejse ud af Danmark og tilbage til Syrien mod at få økonomisk kompensation af den danske stat.

  Han fik først lidt over 100.000 kroner, da han rejste, og i starten af 2021 står han til at få lidt over 100.000 kroner oveni.

  I mellemtiden myrdede han så sin kone Huda og sin niårige søn. I hvert fald ifølge hans egen tilståelse. Huda, der modsat Abbas’ selv, gerne ville det danske samfund, og som arbejdede, var integreret og lykkelig i Danmark, og det gjorde ham angiveligt så rasende, at det endte i mord.

  Så gik et samlet Folketing i værk og forlangte, at regeringen fandt en udvej, så over 100.000 danske skattekroner ikke skulle ende i lommerne på en brutal barne- og kvindemorder, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 26. oktober 2020 @ 23:09

 30. NotariusUmulius — 26. oktober 2020 @ 23:09

  Hvad EU ikke bestemmer, klarer politikerne selv. med prokuratorkneb.

  Det er blevet ækelt at være dansker. Kriminelle mordere favorisere, ikke noget at sige til, der er blevet “pr. 1. juli 2020 er der i alt 806.607 indvandrere og efterkommere i Danmark, som svarer til 13,8 pct. af den samlede befolkning.

  >>>>> 518.658 personer har oprindelse i ikke-vestlige lande.”

  “Han myrdede sin kone og lille søn. Nu får han 100.000 kroner af Danmark – og man kan intet gøre”
  https://www.bt.dk/politik/han-myrdede-sin-kone-og-lille-soen-nu-faar-han-100000-kroner-af-danmark-og-man-kan

  “og man kan intet gøre”
  Næ, pyt med anstændighed. Og den slags uhæderlige mennesker stemmer.danskerne på. FØJ FOR DEN LEDE.

  Kommentar by tavsen — 26. oktober 2020 @ 23:41

 31. Lige et par ureflekterede tanker:

  det er påfaldende, at det er i politiske ungdomsorganisationer / unge i medieverden/ vannabe kultur-verdenen, at mange krænkelser skulle have fundet sted!
  Mom det kan tænkes, at der var/er for mange unge, der vil vise sig på arenaen, før deres modenhed tillader det?

  – i så fald er der sq ikke noget at sige til, mangt en politikker, i de nu genvalgte partier, fiser rundt på de bonede gulve og ter sig som “bambi på glat is”!

  Det er fint nok med ungdomsorganisationer, men hvad så med, om man NETOP i ungdomsorganisationerne LÆRTE de unge, at meninger og ønsker for livet er helt OK;
  men det kræver altså, at man har opnået viden om livet, så meninger og ønsker for livet er kædet sammen med realistisk bagrund og egne ERFARINGER i/fra livet, hvis de skal kunne bære, at man kan stå inde for de beslutninger/påvirkninger, man har ansvar for over for andre!
  – det kræver, at man ikke har for høje tanker om sig selv og sine evner, mens man undergår teenage-alderens (ellers) så naturlige faser, hvor egoismen ofte må vige, for livets givne fakta!
  – hvis man da ikke har forældre, som Greta Tunbøf m.f.!

  Pt / igen, igen, tuder MSM os ørene fulde, af folk/eksperter/eliter/kendte/brobyggere/…, der så tydeligt viser, at de må have forpasset en vigtig udvikling i deres teenageår:
  koblingen mellem ego og fakta!

  Det medfører, at hævn skal der til, når egn lærdom/modenhed/oplysthed/fakta ikke rækker.

  Ps.
  end ikke dyr bruger hævn i deres strategier, for at håndhæve deres, men på det menneskelige plan ses det, mere og mere markant,
  især når der står et isme bag og/eller når egne evner ikke rækker, til at indfri egocentrisk ophøjethed.

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. oktober 2020 @ 23:52

 32. Hvorfor skal vi som danske skatteydere acceptere at betale 200.000+ til perkersvinet Hussein Abbas istedet for et nakkeskud bag laden, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 26. oktober 2020 @ 23:52

 33. Ingeborg Topsøe er vidst ude i de sædvanlige venstrefløjs jeremiader om, at alt hvad der findes af dissens mod de venstreekstreme holdninger, giver mindelser om et eller andet ubehageligt. Som regel er det Hitler, som der henvises til, men kniber det så kan en almindelig seriemorder jo altid bruges i en nødssitiuation.

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 27. oktober 2020 @ 00:02

 34. @ NotariusUmulius 23:09.
  Var det i Marts måned at forsamlingen på hoPPeborgen vedtog vidtrækkende lovgiving for at begrænse Covid19( er lidt usikker på tidspunktet), der lovliggør indgreb fra Regimets side, der ellers ikke er muligt iflg. Grundloven.

  Denne lovgivning blev vedtaget på rekord kort tid, på 1 til 2 døgn og giver kolbøtterne enorme magtbeføjelser, i forhold til Grundloven!
  Hvis socialisterne havde vilje, kunne de forhindre let forhindre at disse penge blev udbetalt til en syrisk morder.

  Men, som Bent A skriver 21:08, Regimet har iværksat en befolknings- udskiftning:
  Ja, som støt, men sikkert skrider frem. Derfor giver man gerne nogle hundrede tusinder kroner til præmieperkere, sikkert i håb om at de kommer tilbage, hvad Hussein også gør om 3-4 år.

  Bent A skriver ligeledes: “Det eneste der interesserer alle de gamle partier, er deres eget partis trivsel”. DE sidder der ikke for partiets skyld og heller ikke for Danmark & danskerne!

  Jeg mener, at 174 af kolbøtterne på hoPPeborgen(de er i øvrigt alle socialister!), altså medlemmerne af div. partier, kun sidder der for deres egen egoistiske skyld, de er selvfede karriere/levebrøds-politikere, og nu har de endelig fået en fod indenfor. Det er den bedst lønnede loppetjans i DK og de bestemmer selv lønnen!

  STEM NB! SIAD! Støt Kontrast! Støt GI! Støt UP! Ud af EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR! SIAD!!
  P.

  Kommentar by Piotr — 27. oktober 2020 @ 01:06

 35. Han er uanset ualmindelig søvndyssende at høre på.

  Kommentar by Jack Achaius — 27. oktober 2020 @ 01:28

 36. HVIS DER HAVDE VÆRET VILJE til det kunne man let have hindret udbetaling af de 2 x 100.000 kr. Men den slags vilje findes ikke i de gamle partier og slet ikke i udlændingestyrelsen. Kulturfremmede skal da altid have mindst 200.000 kr. hvis de har brug for at starte på en frisk. Danskere kan som regel få NUL kr. hvis de har brug for at starte forfra.

  Skandalen skyldes både sjuskeri da lovteksten blev udarbejdet, og så oveni manglende vilje.

  Piotr 01.06: Ja, grundlæggende er de først og fremmest ´personlige egoister, men der er som regel også en korps- eller koncern-ånd i et parti, for hvis det går tilbage, er der nogen der mister deres loppetjans.

  Men det er horribelt at vi er kommet så langt ud, at partiprogrammerne ikke er det papir værd de er skrevet på, og at vi er nået dertil at 19 af 20 politikere lyver og hykler hæmningsløst overfor vælgerne. F.eks. er de konservative forlængst holdt op med at være konservative, Venstre er ikke mere et borgerligt parti, DFs politik er langt hen ad vejen bluff, bedrag og dumheder, Enhedslisten og SF spiller at de er sociale og næstekærlige og de svages venner, samtidig med at de undergraver nationens økonomi og velfærd med indvandring.

  Den sørgelige sandhed er at den skumle sinke-børnehaveborg er blevet en højborg for hykleri, løgn og sammensværgelser. Borgen er en udklækningsanstalt for uansvarlige, landsskadelige og folkefjendske planer, beslutninger, love og bestemmelser.

  Kommentar by Bent A — 27. oktober 2020 @ 01:56

 37. ALLE de gamle partier er liberale på den radiGALE måde.

  Kommentar by Bent A — 27. oktober 2020 @ 01:59

 38. OT: Så har DRs radioavis 5 gange i træk brugt en stor del af tiden på at reklamere for Ellen Trane Nørby som er opstillet som en af kandidaterne til borgmesterposten i Sønderborg. Troede ellers at radioavisen gik ud på at bringe nyheder. Når de kun varer 3 minutter, virker det sært at bruge to minutter på Ellen Trane. Er det fordi en mand er hendes konkurrent? Iøvrigt er det minimalt hvad man får at vide om hvad der sker i DK i disse korte radioaviser. De kunne ellers nå seks nyheder hvis man afsatte ca. et halvt minut til hver.

  Bagefter var der så Peter Lund Madsen, som ofte byder velkommen op til 5 gange, som ofte har en meget omstændelig indledning, og som yderligere virker meget selvoptaget. Men OK, han er da langtfra den værste DR-medarbejder.

  Kommentar by Bent A — 27. oktober 2020 @ 02:16

 39. Kommentar by KineserSnot — 26. oktober 2020 @ 15:05:

  “Bare fortæl dem dette, så lukker de røven.”

  Jeg tvivler meget på at feminister lige pludselig skulle tie stille bare fordi man fortæller dem hvilke bøger, som de (måske) er inspireret af.

  De vil nok snarere betragte det som “mans-plaining” eller en “patriarkalsk micro-aggression”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. oktober 2020 @ 02:48

 40. Bent A — 26. oktober 2020 @ 22:47:

  Det glæder mig at du kan lide min Orc-posting :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. oktober 2020 @ 02:49

 41. I manuskriptforfatter Ingeborg Topsøe’s kommentar i Weekendavisen bruger hun guilt by association til at svine Hassan Preisler.

  Jeg antager, at Ingeborg Topsøe er vegetar ligesom Adolf Hitler. Derfor er hun nazist eller tihvertifald gennemsyret af de samme tanker om mad, som vegetaren Adolf H…..:-)

  Kommentar by A-mad — 27. oktober 2020 @ 08:19

 42. Apropos ovenstående er der lige kommet en ændret trosbekendelse for folkedomstols kirken DR&Tv2:

  Trosbekendelsen
  “Vi forsager Donald Trump
  og alle hans gerninger og alt hans væsen.
  Vi tror på Gud Moder, den Almægtige,
  himlens og jordens skaber.
  Vi tror på Jesus Kristus, hans enbårne datter, vor Herre”

  Kommentar by A-mad — 27. oktober 2020 @ 08:23

 43. Ups. Centralkomiteen for total lighed har censureret og gjort trosbekendelsen helt korrekt:

  Trosbekendelsen
  “Vi forsager Donald Trump
  og alle hans gerninger og alt hans væsen.
  Vi tror på Gud Moder, den Almægtige,
  himlens og jordens skaber.
  Vi tror på Jesus Kristus, hans enbårne datter, vor Moder”

  Kommentar by A-mad — 29. oktober 2020 @ 07:35

 44. ups igen. en tyrkfejl…Vi tror på Jesus Kristus, hendes enbårne datter, vor Moder”:-)
  (undskyld)

  Kommentar by A-mad — 30. oktober 2020 @ 23:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper