29. oktober 2020

Libak: Racismeparagraffen vil fremover også omfatte ‘kønsidentitet’, ‘kønsudtryk’, ‘kønskarakteristika’

Før Anna Libak blev ansat på Weekendavisen var hun folketingskandidat i Nordsjællands Storkreds for Det Liberale Venstre. Det lyder hun alt for fornuftig til, så godt hun kom videre. Kommentar i Weekendavisen – Finere ofre

“Regeringen vil udvide straffelovens paragraf 266b, så den også kommer til at omfatte transkønnede.
… Arbejdsgruppen konstaterer ganske vist, at transpersoner er omfattet af retspraksis, men synes alligevel, at der kan være behov for at tydeliggøre det ved at skrive tre ord ind i paragraffen: kønsidentitet (det, man føler sig som), kønsudtryk (dét, man opfører sig som) og kønskarakteristika (sådan, som man ser ud).

… En udvidelse af racismeparagraffen er en billig måde at opmuntre støttepartierne på ved at kurtisere deres aktuelle yndlingsminoritet.

… hvis paragraffen endelig skal ændres, hvorfor så ikke også nævne de handicappede? Eller de tykke, de psykisk syge, dværgene eller de småtbegavede? Som om de blev mobbet mindre! Til forskel fra de transkønnede er de – og mange andre identiteter, som kæmper for anerkendelse – overhovedet ikke omfattet af 266b.

I en tid, hvor vi kappes om at krænkes på egne eller andres vegne, skaber det splid, når staten gør nye gruppers krænkelse finere end andres.”

(Regnbuefarvet bænk, Ingerslev Boulevard, Aarhus, 2017)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114468/trackback

44 Comments »

 1. Hvad med om den beskyttede folk der blev beskyldt for at være racister imod racisme over for folk der er underbeskyldning for at være racister?

  Kommentar by Skatteyderen — 29. oktober 2020 @ 03:07

 2. note that this is also a statement that your party has influence in the corrupt state machine, that your corrupt networks will implement any draconian “law” that is proposed. that way you can rally up all the retarded asswipe garbage against anyone that has an opinion that differs from the mentally insane retards that are for the shackeling for anyone with a different opinion. it is called dictatorsship enslavement and oppression by radical femininst, communist, pedophiles, satanist and traitors.

  with a case, a praxis, someone that is framed they suddenly cemented that false law as a “new” law. you only need a caree horny prosecutoir that is a garbage to get all this in place which is possible.

  one can ask one self, these ideas, where do they come from when you have all these hordes that fucked their way to a job, that have so low iq that they need to trawl for hours the internet for ideas someone with normal iq figures out in split seconds. that is why you become beta cuck police, a garbage corrupt politician and a garbage “journalist”.

  Erwache jetzt

  Kommentar by Erwache — 29. oktober 2020 @ 05:10

 3. Anna Libak ligesom Marie Krarup, Katrine Winkel Holm, Sørine Gotfredsen, Pia Klærsgaard og få andre udgør en ‘lille klippe-ø af håb’ i et frådende hav af vanvittige feminister m/k. Man føler sig ligesom en sømand før i tiden, når skibet rundede Kap det Gode Håb på vej til Indien.

  Kunne Ekstra Bladder ikke udskifte deres side 9-pige med dagens mest krænkede side 9-kvinde m/k, og så kunne man også udnævne månedens og årets mest krænkede Side 9-kvinde m/k. Beretningerne er naturligvis uden forældelsesfrist og uden krav om verifikation og saftige sexdetaljer er et must for at komme i betragtning.

  Kommentar by traveler — 29. oktober 2020 @ 05:49

 4. Det var sgu nemmere da en bøsse var et gevær!

  Kommentar by P — 29. oktober 2020 @ 05:56

 5. Ups stavefejl: Ekstra Bladder -> Ekstra Pladder

  Kommentar by traveler — 29. oktober 2020 @ 05:58

 6. Når man hele tiden udvider betydningen af racisme-begrebet, skyldes det, at der i Danmark er en alvorlig mangel på racister.

  Kommentar by Henning — 29. oktober 2020 @ 07:12

 7. Alle disse love om hvad man må sige, skrive og mene, udspringer af ønsker om at BEGRÆNSE YTRINGSFRIHEDEN MEST MULIGT, SÅ DEMOKRATIET KAN AFSKAFFES HELT uden at nogen opdager det.

  Snart kan enhver ytring, kritik eller mening være underkastet en lang række bestemmelser og indskrænkninger. Hvorefter menings- og tankepolitiet vil få travlt med at lægge folk i lænker, hvis de ytrer det mindste pip om at noget i samfundet fungerer uperfekt eller ligefrem dårligt. Det kan blive forbudt at mene noget om politik og politikere, og netaviserne kan blive strengt censureret eller lukket. Grundloven ignoreres.

  Se hvordan fredelige danskere allerede er blevet hentet og lagt i håndjern ved første hanegal. Se hvordan fjæs-bogen og twitter osv. allerede censurerer helt vildt. Se hvordan Messersmidt og et par andre blev dømt for ti år siden, for at forudsige de tilstande vi har i dag, hvor hverdagsterroren breder sig.

  Angrebene på ytringsfriheden forklædes som kærlighed til minoriteterne, men angrebene er en hån mod majoriteten.

  Som man iøvrigt ønsker afskaffet og udrenset via folkeudskiftning.

  Stol aldrig mere på de gamle partier.

  Kommentar by Bent A — 29. oktober 2020 @ 07:27

 8. # Traveller kl. 05.49: Du har ret i at nogle politik-kvinder er mere fornuftige end andre. Men til syvende og sidst konspirerer næsten alle politik-kvinder mod mændene, familierne og børnene m.m.

  Læs “Why women destroy families, nations and civilizations”, hvis videoen/artiklen stadig findes.

  Kommentar by Bent A — 29. oktober 2020 @ 07:34

 9. I Sverige har politik-kvindernes og feministernes regime ført til katastrofale tilstande. Og i Frankrig har feministerne m/k destabiliseret samfundet så meget at snaphanen skriver at borgerkrigen er tæt på. Kun naive vælgere tror på at gode tider er på vej.

  Kommentar by Bent A — 29. oktober 2020 @ 07:42

 10. PS: Mange landes erfaringer med radikal, liberal og rød politik er at det ender med at det perverse ophøjes til det normale, med at mænd og kvinder skal ensrettes, med at familierne skal opløses og splittes, med at alle borgere er retsløse og ubeskyttede i en lovjungle af millioner af regler, cirkulærer, paragraffer, forbud og straf-trusler. Læs bøger som “1984”, “Kammerat Napoleon” og “Djævelens Dagbog”.

  Kommentar by Bent A — 29. oktober 2020 @ 07:51

 11. DER HAR VÆRET PROBLEMER MED FILTRET I NAT CA. 01.15….

  Kommentar by Bent A — 29. oktober 2020 @ 07:55

 12. >Henning — 29. oktober 2020 @ 07:12

  Vi har masser af racister og vi importerer stadig flere.
  Medierne og Christiansborg vil bare ikke kalde dem racister. For dem er de nogle stakkels, forfulgte og helt uskyldige englebasser.

  Kommentar by Erik — 29. oktober 2020 @ 08:41

 13. 11, Erik
  👍

  Kommentar by Bastardo — 29. oktober 2020 @ 08:48

 14. Kan vi som kommenterer på UP ikke også få vores egen bænk – Er der nogen som har en idé?

  Kommentar by T. Flodur — 29. oktober 2020 @ 08:57

 15. Ja, hun burde vælges for NB eller DF – og tage Støjberg med

  Kommentar by egon olsen — 29. oktober 2020 @ 09:03

 16. Mon paragraffen vil komme i anvendelse når de lortefarvede kaster æg på Gay paraden når den passerer nørrebroonx, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 29. oktober 2020 @ 09:06

 17. Hvad skal stakkels heteroseksuelle dog gøre? :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 29. oktober 2020 @ 09:25

 18. #4 traveller
  Når man tænker på hvor meget pis der kommer derfra, så er Ekstra Bladder da en meget bedre beskrivelse end Ekstra Pladder.
  (Engelsk: Bladder = blære)

  Kommentar by bjarne binee — 29. oktober 2020 @ 09:25

 19. de næste på racismelisten bliver nok os der spiser grisekød

  I et forsøg på at skære ned på forbruget af kød vil regeringen indføre to rent vegetariske dage om ugen i statslige kantiner.

  Desuden skal der stilles krav om, at der højst må serveres okse- eller lammekød én dag om ugen.

  Kommentar by k.m. — 29. oktober 2020 @ 09:25

 20. Kommentar by Erik — 29. oktober 2020 @ 08:41

  Ja, der er ikke mangel på importerede racister fra MENAP, men der træder en mærkelig mekanisme i kraft, der hedde ‘ikke se, ikke høre, ikke tale’.

  Men hvis mistanken undtagelsesvist falder på andre end denne beskyttede gruppe, så går samfundet katastrofeberedskab.

  Der var f.eks. til skræk og advarsel sagen om Papes kæreste, der blev krænket over, at en hvid slovak afviste hans seksuelle tilnærmelser og påstod, at slovakkens kontante, men vrede afvisning var en hadforbrydelse. Så gik samfundet i total baglås, toppolitikere kom til undsætning med støtte-tweets, slovakken blev spærret inde og sagen gik gennem alle 3 retsinstanser, mens stjerneadvokater grebet af øjeblikkets vanvid debatterede proportionalitet.

  Kommentar by traveler — 29. oktober 2020 @ 09:34

 21. Findes der nogen bedre måde at hylde diversiteten på, end en velvalgt joke på det rette tid og sted?

  En muslim og en bøsse fra EL kommer forbi et hegn, hvor en ged sidder fast. Muslimen smider straks bukserne, og gennem puler den stakkels ged.
  Da han er færdig, kigger han på sin partifælle og siger; ‘wasså, man’, ska’ do ik’ oss’ have en tu’?’
  Den anden smider straks bukserne, og sætter sit hoved fast i hegnet.

  Kommentar by Kimski — 29. oktober 2020 @ 10:17

 22. Tak til Mogens Bøsse Jensen

  Kommentar by KineserSnot — 29. oktober 2020 @ 10:32

 23. Danske politikere udgyder de sædvanlige floskler i forbindelse med halshugningen i Nice.

  Kommentar by Johnson — 29. oktober 2020 @ 10:54

 24. Hvad med den, som bliver dybt krænket over det dødsensfarlige system til undertrykkelse af kvinder og dyr, frihed og demokrati – også kaldet islam. Danskerne bliver hver dag krænket af den islamiske ‘Halal’ stempling af slagtekød. Halalslagtning er tortur mod dyr. Danskerne må ikke tortere dyr ihjel, hvorfor må muslimer???

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. oktober 2020 @ 11:29

 25. “kønsidentitet (det, man føler sig som), kønsudtryk (dét, man opfører sig som) og kønskarakteristika (sådan, som man ser ud).”

  Hvordan kan Jeg, normalt opdraget og nogenlunde ordentlige menneske, overhovedet vide hvordan andre mennesker føler, tænker og tror de giver udtryk for?

  Vi kan se frem til at blive dømt for ting Vi overhovedet ikke aner eksistere.

  Paragraf 266b er nu gjort så elastisk at ALLE kan blive viklet ind i den i tossernes fantasi verden.

  Vores regering er en trussel mod sin egen befolkning!

  Kommentar by Santor — 29. oktober 2020 @ 11:54

 26. Begreber som “Transfobi”, “Homofobi”, “Islamofobi”, “Xenofobi”, “Racisme”, ”Anti-Semitisme” etc. er opfundet for at udskamme og lukke munden på alle, som ønsker en sund og naturlig vestlig civilisation.

  “Racismeparagraffen” burde aldrig have været vedtaget og bør også hurtigst muligt afskaffes.

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. oktober 2020 @ 13:18

 27. # Santor 11.54: Ja, Chrborg er en trussel mod alt og alle. Men der er håb endnu. For efter 5½ år som formand for DF er Tullesen endelig trådt i karakter og er gået på barrikaderne.

  Han er startet op med at ville bekæmpe mundbind i butikker. Ihvertfald betvivler han at alverdens virologer har ret i at det er en god idé. Tullesen véd bedre, for han har læst et Anders And blad om hvordan Rip, Rap og Rup og onkel Anders fik styr på en epidemi i Andeby.

  Så mon ikke vi går mere trygge tider i møde, nu hvor Tullesen er kommet i arbejdstøjet og er ved at gribe dybt ned i værktøjskassen.

  En grund mere til at håbet er lysegrønt, er at Pelle Haleløs fra Enhedslisten har regnet ud hvordan vi kan undgå at dommedag indtræffer i 2021. Vi skal bare betale noget mere i skat plus nogle enkelte co2 afgifter, så kan dommedagen udskydes mange år endnu. For et beløb på kun 500 milliarder kr. over ti år, kan vi få aflad for alle vores co2- synder.

  Med så kloge og fremsynede politikere som de to, tror jeg at Chrborg kan overtales til at udsætte fordrivelsen af danskerne nogle år endnu.
  Med Tullesen og Pelle som sandhedsfakler vil resten af politikerne blive så oplyste, at de kommer til fornuft.

  Vi kan stadig håbe på at

  Kommentar by Bent A — 29. oktober 2020 @ 13:48

 28. Vi kan stadig håbe på at Titanic-Danmark ikke synker.

  Kommentar by Bent A — 29. oktober 2020 @ 13:49

 29. Et uddrag fra Anna Libaks bog med en fin beskrivelse af løgnekampagnen mod højesteretsdommer Brett Cavanaugh er bragt her:

  https://www.kristeligt-dagblad.dk/www.k.dk/danmark/skyldig-til-det-modsatte-aldrig-bliver-bevist

  Samme type løgnebeskyldninger blev brugt mod Roy Moore i Alabama, hvor årsagen til at demokraten blev valgt dog mere var valgsnyd. Nok som træning til det nuværende valg for at undersøge hvor meget valgsnyd det er muligt at gennemføre uden at alle opdager det.

  Kommentar by perhag — 29. oktober 2020 @ 14:25

 30. Den regnbuefarvede bænk på Ingerslev Boulevard, Aarhus, er da meget sjov, hvis ikke det var fordi, regnbuens farver i dag giver associationer til diverse seksuelle perversiteter.

  Kommentar by Ole Madsen — 29. oktober 2020 @ 15:05

 31. Bent A — 29. oktober 2020 @ 13:48

  Meget morsomt og tillykke med, at der indført påbud om ansigtsmasker på offentlige steder herunder supermarkeder, for det har syntes at ligge dig meget på sinde.

  Jeg synes nu knap så meget om det der med mundbind også selvom, det da nok skal være rigtigt, at det reducerer eventuel smitte noget.

  Men jeg hader tanken om, at jeg ikke har valgt frit, når det kommer til mundbind, men at det er blevet mig pålagt af en stat.

  Kommentar by T. H. — 29. oktober 2020 @ 15:51

 32. Denne regnbuebænk er KUN for transkønnede, Intergalaksisk kønnede, Skizokønnede, Bøsser, Lebber, blottere, bonnerte, Politisk korrekte….almene Heteroseksuelle, og folk der er ligeglade med bænkens udfarvning…må ikke sidde der :-) :-) :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 29. oktober 2020 @ 15:53

 33. Hvad med de kønsforvirrede? Altså de mænd, som ynder at udstille sig selv i dametøj – også kaldet transvestitter. Dermed også damer som ynder at gå i bukser og jakke. Mange damer elsker også at gå i pelstøj fra dræbte dyr, såsom mink og ræv – de er tydeligvis artsforvirrede. De tror åbnebart, at de er tobenede mink eller ræve.
  Nu beder jeg Dem, fru Heilbunth.

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. oktober 2020 @ 17:42

 34. Er der ikke snart underholdende nyt ude fra overdrevet hvor lesbiske (uden lem) ikke gad have noget at gøre med lesbiske (med lem)? De var allesammen rigtig tolerante og inkluderende, indtil de ikke var.

  Kommentar by Lider af danskhed — 29. oktober 2020 @ 19:43

 35. Nu er det efterfølgende offtopic, men efter at Bent A. igen skriver om Corona i en blogpost omhandlende noget andet, så kan jeg lige så godt følge op med en interessant nyhed, som nogle nok allerede har set.

  Søren Brostrøm er indtrådt i WHOs globale bestyrelse, så han må jo have udført et godt arbejde i “nogles” øjne.

  Kilde: bla. Altinget.dk

  Kommentar by T. H. — 29. oktober 2020 @ 21:30

 36. Libak er tilhænger af penismutilering. Et alvorligt minus i den ellers skønne og fornuftige kvindes karakterbog i min verden.

  Kommentar by Træt — 29. oktober 2020 @ 23:19

 37. Vil mene der maa vare vigtigere ting a bruge tiden til ,men saa gaar den tid jo

  Kommentar by dunk — 30. oktober 2020 @ 00:04

 38. https://www.bt.dk/samfund/calina-spyttet-i-ansigtet-efter-chikane-din-klamme-luder

  Kommentar by P — 30. oktober 2020 @ 08:32

 39. Ingen er perfekt

  Kommentar by traveler — 30. oktober 2020 @ 11:57

 40. Måske skulle Anna Libak stille op som kandidat til at blive overborgmester i København?

  Det er desværre nogle meget ukendte og sløje kandidater, som alle de borgerlige partier stiller med i den røde rotterede København…

  Kommentar by Revisoren — 30. oktober 2020 @ 18:32

 41. Anna Libak bor jo endda i København, nærmere betegnet i en kæmpevilla i Carlsbergkvarteret med sin mand, der er departementschef.

  Ikke som Bingo-Frank, der blev importeret fra Gylland

  Kommentar by Træt — 31. oktober 2020 @ 19:14

 42. Nå, nu vil socialdemokraten Sophie Hæstorp Andersen også være overborgmester i København.

  Det var som bekendt hende, der for nogle år siden ansatte topfolk fra Hizb ut-Tahrir til at teste IT-systemet i Region Hovedstaden.

  Hvad kan gå galt?

  Kommentar by Revisoren — 2. november 2020 @ 02:23

 43. Kommentar by Revisoren — 2. november 2020 @ 02:23

  Jeps, Sophie Hæstorp Andersen er et glimrende bud på posten til overborgmester ud fra devisen om, at den bedste karriere gøres gennem uduelighed. Når man har lavet nok fejlbeslutninger i sin nuværende magtstilling og har gjort sig upopulær, stiger man bare videre på karrierens vej til en højere position.

  Sophie Hæstorp Andersen er nemlig også ansvarlig for skandalen Sundhedsplatformen, som har kostet vanvittigt meget og som dagligt forpester livet for lægerne i Region Hovedstaden.

  Hendes arrogante måde at stå fast på fatale fejlbeslutninger, koste hvad det vil for læger, patienter og skatteyderne, betragtes i de beslutningskredse snarere som karrierefremmende end som en fyreseddel.

  Kommentar by traveler — 2. november 2020 @ 08:46

 44. # traveler

  100 % korrekt!

  Og vi kan også fremhæve den notoriske lystløgner Morten Bødskov, der blev belønnet med en toppost som såkaldt skatteminister.

  Så kender vi de røde pampere igen…

  Kommentar by Revisoren — 2. november 2020 @ 09:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper