27. oktober 2020

Amanda Bodal til ‘midaldrende hvide mænd’: “Du skal ikke udtale dig, du skal ikke blande dig…”

Amanda Bodal kalder sig ’studerende, Bachelor of Arts in Human Rights’, men sidste sommer var hun intet andet end en forvirret gymnasieelev, der som en del af venstreradikale Extinction Rebellion, blokerede en virksomhed i København. I den forbindelse lød det, som en anden Thunberg: “Det er den største krise nogensinde for menneskeracen… Vi skal kæmpe nu, hvis vi skal have en fremtid.” Når man bliver ældre forstår man, at det sjældent står så galt til, som ‘verdensredderne’ påstår. Amanda ville have været kommunist under Den Kolde Krig, og ville formentligt pjække med jævnaldrende for enhver budskab, der giver en god følelse i maven.

Uden ‘midaldrende hvide mænd’, havde der ikke været noget at omfordele, og hun have haft så travlt med at tjene til føden, at hun slet ikke havde haft tid til at demonstrere, eller skrive indlæg mod hvidpigmenterede sexister. Hun er et produkt af materiel overflod. Et biprodukt af det samfund hun hader. Når hun har undskyldt, kan hun sige tak. Dernæst kan vi debattere mand til kvinde, kvinde til mand, hvordan vi kan gøre samfundet bedre for begge køn. Kommentar af en Amanda Bodal i Berlingske – Midaldrende hvide mand, du har intet at sige om sexisme.

“Debatten om sexisme har fra start været ulige og dokumenterer i sig selv, hvordan strukturel og systematisk sexisme dominerer samfundet. … når udsagn som, at mænd ikke skal fyres for at have taget på nogen for ti år siden, dominerer samfundsdebatten – og ikke udsagn om at respektere grænser og at opføre sig ordentligt – så skabes der en forestilling om, at sexisme er et mytologisk fænomen, der tilhører fortiden, og der har som mål at brænde mændene på bålet. Fokus fjernes fra sandheden om, at sexisme er et systematisk problem LIGE NU

Kan man kalde Danmark for et demokrati, når mænd og kvinder i magtpositioner gør alt, de kan, for at lukke munden på de kvinder, der udfordrer status quo – og når man negligerer tusinde af kvinders oplevelser med fraser som ‘det var bare en hånd på et lår’ ? Dette betyder ikke, at det er forkert ikke at have oplevet sexisme – men det betyder, at man som politiker, borger og menneske bør spørge sig selv: ‘Er det relevant, at jeg – en midaldrende hvid mand, der aldrig har oplevet sexisme – bidrager til en debat om sexisme?

Et tip: hvis du tænker, at ‘det har jeg da aldrig oplevet’ , eller ‘det har aldrig generet mig’ , så betyder det ikke, at sexisme ikke eksisterer – det betyder blot, at sexisme ikke eksisterer for dig. Derfor, kære midaldrende hvide mand, så har du intet at sige i denne debat. Tværtimod er det dit ansvar, mit ansvar – det er vores alles ansvar at lytte til andre, altid at lytte. Du skal ikke udtale dig, du skal ikke blande dig – det eneste krav, der stilles, er, at du holder din kæft, lytter empatisk efter og indretter dig derefter.

For kvinder, der oplever sexisme, er der ikke blot tale om en ‘hånd på et lår’ – der er tale om en kultur, som objektiviserer vores kroppe, en kultur, hvor vores kroppe ikke er vores egne, og hvor mænd kan gøre ved os, hvad der passer dem. At negligere kvinders oplevelser, at konstant behandle sexisme som et emne, der er op til debat, at give konstant taletid til dem, der ikke har oplevet sexisme, i stedet for at fokusere på dem, der har, er et udtryk for en regering, et samfund, et land, som undertrykker og svigter dets kvinder.”

(Marc Maron, End Times Fun, Netflix, 2020; Fotos: Twitter)

Oploadet Kl. 10:22 af Kim Møller — Direkte link45 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114470/trackback

45 Comments »

 1. Hun trænger til at blive kulturberiget af 6-8 negre i seksuel nød.

  Kommentar by Træt — 27. oktober 2020 @ 10:35

 2. Desværre for os andre vil hun nyde det og bede om mere

  Kommentar by Træt — 27. oktober 2020 @ 10:36

 3. igen, vi sender en varm tanke til Churchill.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 27. oktober 2020 @ 10:40

 4. Amanda fra Bimselanda- Hun vil plage hele sin omverden med sit bimmelim indtil en dag hun dør, efter at have plaget og tudet, nasset og skrålet, ødelagt livet for alle omkring hende incl. de stakkels børn hun vil føde- altsammen fordi hun ikke er kommet ordentligt igennem den anale fase i sin tidlige barndom…
  Hendes familie er således seriebimmelimmere.

  Kommentar by Hul igennem? — 27. oktober 2020 @ 10:54

 5. “En kultur, som objektiviserer vores kroppe”
  Fedt at hun springer ufrivilligt ud som islamkritiker helt uden at vide det. Hun kunne blive en PERFEKT taleskriver til Mosbjerg, hvis blot “hvide mand” udskiftes med “muslimske mand”.

  Kommentar by Skatteyderen — 27. oktober 2020 @ 11:16

 6. Der burde stilles GRATIS GUMMICELLER til rådighed for alle disse radikale og hysteriske feminister og verdensreddere, som vil have lille Danmark til at finansiere løsningen af knap 200 andre landes sociale og økonomiske problemer. Et gratis langvarigt ophold i en gummicelle med fuld forplejning, burde tilbydes til enhver fuldstændig forrykt, overstuderet og overklog BLM-, LGBTQ-, Kvinfo- og klima-aktivist, der så kunne rase ud uden at komme til skade, og uden at samfundet blev skadet.

  Kommentar by Bent A — 27. oktober 2020 @ 12:01

 7. Hun skulle have en flad og sendes i seng uden Ipad, som er betalt af farmand ( En midaldrende hvid mand ).

  Utaknemmelige skarn!

  Kommentar by Santor — 27. oktober 2020 @ 12:14

 8. “…Du skal ikke udtale dig…Du skal holde din kæft.. og indrette dig.”
  Det er tragisk at hun er så klog i så ung en alder. Sådan er mange piger.

  Hun bliver nok snart professor i Human Rights.

  Kommentar by Bastardo — 27. oktober 2020 @ 12:20

 9. Tænke sig at Berlingske Tidende er SUNKET SÅ DYBT, at avisen stiller masser af spalteplads til rådighed for sinker, tosser, sindssyge og rabiate femi-fascister. Spalterne fylde med nonsens, vås, vrøvl og løgn. Har redaktørerne mistet al respekt for læserne? Er redaktørerne blevet så arrogante, at de betragterne avisens læsere som idioter der foretrækker tåbelig og underlødig journalistik?

  Kommentar by Bent A — 27. oktober 2020 @ 12:21

 10. Amanda Bodal skal ikke blande sig i, hvad jeg gør og siger!

  Kommentar by T. H. — 27. oktober 2020 @ 12:26

 11. Amanda. – Det er midaldrende mænds ansvar,-og-de skal bare holde Deres kæft. Amanda du er noget af det mest forkælede ansvarsløse Curlinggenerationen kan fremvise. Pervers i din egen selvtilfredse racistiske dekadente forargelse, over et flydende begreb som Sexisme, der kan dække alt til et blink med øjet til en korporligt voldtægt. Sig mig hvad fanden bilder Du dig egentlig ind at komme med din forkælede moral hen over hovedet på alle de voldtægter, tvangsægteskaber, og slaveriet af de kvinder, hvor voldtægtsmanden tilfældigvis ikke var -Hvid- Det er vist dig der skal holde sin kæft med din dekadente smatsomoral, og tillægger -hvide milaldrende mænd- et ansvar, som du bare ikke vil høre på et svar fra. Gå af helvede til med dig og din moral. At en avis ville nedværdige sig til at trykke dit forkælede ævl er en skamplet på pågældende avis.

  Kommentar by Michael Unna — 27. oktober 2020 @ 12:37

 12. OT: Efter at Christiansborg på sovjetrussisk vis har pålagt politiet at udskrive så mange bøder som muligt, er politiet blevet en del af skattevæsnet og afgifts-systemet.

  Mange af bøderne er komplet urimelige og uretfærdige. Som f.eks. når dyretransport-chauffører fik bøder på 10- eller 20.000 kr. for hvilken foderstand mv. dyrene var i, når de lige var hentet på en gård. Lastbil-chauffører er jo ikke dyrlæger, og har ingen forudsætninger for at vurdere om 50-100 grise, får eller kreaturer er i perfekt foderstand osv. eller ej.

  Masser af andre bøder er også meningsløse, vilkårlige og uretfærdige. Og hvad er det for noget at pålægge politiet at udskrive et bestemt og på forhånd besluttet antal bøder. Måske dobbelt- eller tredobbelt så mange bøder som hidtil udskrevet.

  Man har gjort det til en pligt for politifolkene at være nidkære, uflexible og emsige, for at krasse så mange penge ind til statskassen som muligt. Og har folk ikke pengene, slæbes de i fogedretten. Selv arbejdsløse, hjemløse, langtidssyge og folkepensionister på laveste sats forfølges nu med ublu krav.

  Det er endnu en Christiansborg skandale.

  Kommentar by Bent A — 27. oktober 2020 @ 13:26

 13. Jeg er et stykke laengere henne end “midaldrende” og har fulgt udviklingen med “kvinderne” navnligt efter Oestergaards fald disse “bly violer” er utaalelige, falske , magt hungrende individer.Jeg er glad for jeg i min “midaldrende” og foer den periode har moedt og ar bejdet,med kvinder der kunne noget,kunne sige fra saa det kunne forstaas,var gode kammerater, ikke som hysteriske AB’s ambitioese pylrehoveder,vi er da ved at koere helt af sporet her.

  Kommentar by dunk — 27. oktober 2020 @ 13:32

 14. Det første de totalitære gør, når de får magten, er at indskrænke ytringsfriheden for andre.

  Kommentar by Hertz — 27. oktober 2020 @ 13:57

 15. Til Amanda Bodal, dette forkælede, forvirrede, uerfarne, hysteriske pigebarn, vil jeg med hendes egne ord sige: “Du skal ikke udtale dig, du skal ikke blande dig – det eneste krav, der stilles, er, at du holder din kæft, lytter empatisk efter og indretter dig derefter.”

  Kommentar by Ole Madsen — 27. oktober 2020 @ 14:30

 16. Dette studium i menneskerettigheder hører ikke hjemme på universitetet, selvfølgelig i Malmö om nogen steder.

  Kommentar by Moth — 27. oktober 2020 @ 14:40

 17. “Kan man kalde Danmark for et demokrati”

  Det er vores såkaldte “demokrati”, som har ført til vores nuværende katastrofale situation, så …

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. oktober 2020 @ 14:43

 18. Hvis jeg ikke tager meget fejl, så tilhører hun venstrefløjen? Og det eneste jeg får ud af det hun siger, ud over at jeg skal tie stille, er at hun har tydelige totalitære træk, hun vil være den perfekte stalinist!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. oktober 2020 @ 14:45

 19. Amanda, bette tøs!. Hvad er det dog for noget vås du fremfører?. Hvis der ikke var mænd til, hvide som farvede, hvordan tror du så at verden vil se ud om føje år???. Ikke sandt, tænk dig dog om.
  Hvem siger at nogle af disse kvinder ikke har “spillet” op, og “trukket” sig på halvvejen?!. Jo, vi er mennesker alle sammen. Ikke sandt???!!!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 27. oktober 2020 @ 15:01

 20. # 9 Bent A
  Jeg er aldeles enig med dig i dit syn på den avis jeg efterhånden betragter som “Pilestrædeudgaven af Politiken”.
  Det er imidlertid fristende at sige, at de der stadig læser avisen må være “idioter der foretrækker tåbelig og underlødig journalistik”

  Kommentar by bjarne binee — 27. oktober 2020 @ 15:12

 21. Lad hende blive 44 år, så har hun fået lidt mere livserfaring og dermed være i stand til at redde verden

  Kommentar by tavsen — 27. oktober 2020 @ 15:16

 22. Wåt did yu lørn in skul todæj ?

  Kommentar by k.m. — 27. oktober 2020 @ 15:47

 23. ‘Sexisme’ er et ægte Darwinistisk udtryk. Det er et kodeord for hunnernes indbyggede modvilje mod at blive besteget af enhver lysten han, som kommer forbi. For at sikre det genetisk bedste afkom, skal de lystne hanner konkurrere om hunnernes seksuelle gunst. Naturen filtrerer således de uegnede hanner fra gennem hunnernes proces for udvælgelse. De egnede hanner har de bedste gener, hvis de demonstrer bedre styrke og klogskab i konkurrencen om et knald med hunnen. I menneskeartens tilfælde er rigdom en vigtig positiv egenskab, når en hun skal vælge en befrugtende han.
  Darwin står over alt i denne verden; selv sarte hunners egoer.

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. oktober 2020 @ 15:48

 24. Muligt for udlændinge at beholde stor hjemrejsebonus, selv om de fortryder: »Det er jeg meget bekymret over«

  Et smuthul i loven om hjemrejsebonus åbner for, at flygtninge og indvandrere kan beholde bonussen, selv om de fortryder og bliver boende i Danmark. Borgerlige partier og udlændingeministeren vil have lovhullet, der gør dette muligt, lukket. »Det underminerer jo ordningen fuldstændig,« siger ministeren.

  Selv om den borgerlige regering i juli 2017 forsøgte at dæmme op for snyd med en særlig hjemrejsebonus, er der tilsyneladende fundet et smuthul.

  Flygtninge og indvandrere kan modtage op til cirka 200.000 kroner i såkaldt repatrieringsstøtte, såfremt de vælger at vende tilbage til hjemlandet. På baggrund af at der frem til 2017 var personer, der fortrød, men alligevel beholdt pengene i Danmark, indførte den daværende regering et absolut tilbagebetalingskrav.

  Det viser sig imidlertid, at tilbagebetalingskravet kan omgås, såfremt den hjemvendte er på offentlig forsørgelse i tre år og ikke kan betale pengene tilbage, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 27. oktober 2020 @ 16:31

 25. G J 15.48: Det ser ud til at feminister og politiserende kvinder foretrækker mænd der er så primitive, lavintelligente og fattige, at de er gerne rejser fra deres shit-hole lande og langt mod nord, for at blive forsørget af de økonomiske overskud som hvide mænd frembringer.

  Så her virker Darwins teorier ligesom ikke. Men forklaringen ligger vel ligefor: Disse kvinder er både sindssyge og snotdumme på samme tid. Eller så overforkælede og forspiste at deres forstand og indre kompas er holdt op med at fungere pga. fedtaflejringer.

  Kommentar by Bent A — 27. oktober 2020 @ 16:35

 26. N. U. 16.31: Viser det ikke at fjolsetinget består af tosser og sinker? De har end ikke været i stand til at formulere en lovtekst så den fik med, at pengene ikke blev udbetalt før de var kommet tilbage til deres hjemland og havde været der et stykke tid. Nogle familier har fået over en halv million på forhånd. Og de har ret til at komme tilbage. Christiansborg fjoller og fråser danskernes penge væk i stride strømme, og forfølger os derefter med brandbeskatning, gebyrer, moms, bøder og nye afgifter. Chrborg er en kronisk skandale.

  Hvad kan nødstedte danskere få til at starte forfra og på en frisk? : NUL kr.

  Kommentar by Bent A — 27. oktober 2020 @ 16:43

 27. En stor inderlig- og af hjertet dybtfølt tak til Ansvarshavende chefredaktør Tom Jensen for, så godt som dagligt, at bekræfte mig i at jeg gjorde det rigtige da jeg for seks/syv år siden endegyldigt opsagde mit abonnement på Tanten – Okay jeg må dog indrømme at jeg savner Groft Sagt skribenterne.

  Kommentar by T. Flodur — 27. oktober 2020 @ 16:46

 28. @25 Bent A. – Som man siger “krage søger mage”, “Bitch søger sjakal” eller “præ-Darwinske femier søger forvaringsfanger”.

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. oktober 2020 @ 17:34

 29. Hvis man vil have folk til at rejse retur, ville det nok være bedre at beskære bolig- og velfærdsydelserne. Når andre i skod-landene hører om at man kan få mindst 200.000 kr. kontant og skattefrit i hånden ved at tage en tur til Danmark, vil selvfølgelig endnu flere søge herop. For i disse skodlande svarer 200.000 kr. til en million eller to. Priserne på alting er jo langt lavere.

  De gamle partier består tydeligt af halvhjerner, korrupte typer og afsindige feminister/feltmadrasser.

  Oveni pengesvineriet skal vi finde os i at de forærer landet væk, skaber ufred, utryghed og ufrihed overalt, plus at de har sat en folkeudskiftning i gang.

  Kommentar by Bent A — 27. oktober 2020 @ 17:41

 30. De sorte rejser flere tusind kilometer for at komme op til et land hvor den fæle hvide mand har ødelagt alting. Det ser lille vrede Bodal ikke noget forkert i.

  Mon ikke hun skal smutte ned til de sorte og rose dem for deres flid, opfindsomhed og rigdom.

  Kommentar by k.m. — 27. oktober 2020 @ 17:43

 31. G J 17.34: Ja, nogle kvinder må jo være næsten 100 % idioter, selv om de kan snakke og læse. F.eks. de kvinder som opsøger morderiske psykopater som U-båds Madsen og ham der myrdede en kvinde og hendes to drenge. Kvinder som opfatter disse forbrydere som “romantiske” og rejser langt for at besøge dem i fængslerne.

  Kommentar by Bent A — 27. oktober 2020 @ 17:52

 32. The problem is always the white man, the garbage is always jealous because they themselves have much lower iq and it bothers them since the garbage always compare themselves and when they run into a white man and he is ahead so much ahead that the garbage can not catch up when when they fuck for job at public sector then the hate is brought out and the incomplete french lesbian dance theories. french and latinamericans are retarded per default.

  about major retardation, and we are talking about inbreeds and true garbage. In Sweden and Skane, they have issued a warning for people not to go to malls and food stores unless it is necessary since the muslims like to go to stores and just walk around there, like it is some kind of hang out and they like to stand 5 cm from people in the line since their muslim iq gets provoked when they have to obey draconian laws and rules that they are reason for.

  Do a search on: “Stränga coronaråd till skåningar: Undvik butiker, kollektivtrafik och fester”

  since the virus infected massively spiked in shithole and garbage malmo, the mentally sick in charge in Malmo issued a warning to the oublic to avoid public places like malls, public transportation and food stores but you are allowed to be up to 50 persons at one and the same spot so the muslims and niggers can still have their “reserved” parties, and sit all over the malls where it marked clearly that you are not allowe dto sit due to the infection risk, i guess when you have problems reading as infected in your own garbage language then how should you pick up on following the rule and laws or follow anything you do not feel like following. you are just a muslim and nigger roach.

  that garbage that visited Madsen and was chopped up was a mentally sick, a man with normal iq did not want anyting to do with. Mad-sen did just what a lunatic muslim does when they realized that he is stuck with someone mentally ill that is “left over”. the difference is that when a white man does an atrocity then it is murder, when a mentally sick muslim kills a woman it is “suicide” and case is closed by the beta cuck police.

  Kommentar by Erwache — 27. oktober 2020 @ 18:17

 33. Er det ikke bare <søren Ryge? -Havemanden fra Statsradiofonien.

  Kommentar by Nielsen — 27. oktober 2020 @ 19:00

 34. De har generelt så vældig travlt med at få fastslået, at de er helt med på de marxistiske dogmer, idiosynkrasier, og floskler, at de prøver at presse ethvert emne der lige optager dem p.t., ind i de rammer, med det resultat, at enhver sammenhæng og dybere mening med det de forsøger at formidle, fuldstændigt går fløjten tik fordel for det glade vanvid.
  Og alt sammen for lige at få det næste emotionelle fix, som de endorfin junkier de nu en gang er.

  Uden ‘midaldrende hvide mænd’ havde Amanda Bodal overhovedet ikke være i live, for så havde hun været fuldstændigt overladt til sine mandlige, ideologiske medløberes nåde og forgodtbefindende, og MeToo-bevægelsen har allerede vist os alle, hvordan det ville være forløbet.

  Nogen skulle have givet Amanda den endefuld hun tigger om for længst…

  Kommentar by Kimski — 27. oktober 2020 @ 19:10

 35. Kommentar by Bent A — 27. oktober 2020 @ 17:41.

  Det der kan klares meget hurtigere, ved at fratage typer som Amanda deres politiske medbestemmelse, baseret på den helt åbenlyse infantile inkompetence i alle livets sværere spørgsmål, som de konstant udviser.

  Kommentar by Kimski — 27. oktober 2020 @ 19:14

 36. Amanda Bodal har sniffet for meget lim

  Kommentar by Bjarne Jensen — 27. oktober 2020 @ 19:55

 37. Der er intet galt ved at Amanda Bodal fremlægger sine meninger i en fri debat. Det forkerte er hvis hendes debatmodstandere ikke må give igen med samme mønt.

  Alle i Danmark skal lære at forstå at de må tåle hån, spot og spe uden at det giver dem ret til at knægte modstanderens ord. Muhamedanere kan ikke lære dette og må udvises, mens de forkælede piger nok bør gøres lidt mere til grin i den offentlige debat.

  Kommentar by perhag — 27. oktober 2020 @ 21:27

 38. Typer som Amanda Bodal har SEJRET AD HELVEDE TIL ovre i det kugleskøre land lidt øst for Københavnstrup. De har sat sig på store dele af magten, fordi de svenske mænd var nogle slaphanse, tøffelhelte og kagekoner. De fik aldrig taget sig sammen til at modsige feminister som Amanda. Det er derfor Sverige i dag er en jungle og et fallitbo.

  Kommentar by Bent A — 27. oktober 2020 @ 21:40

 39. Klassisk SJW, springer fra modesag til modesag, hendes engagement og indignation er så falsk og påtaget. Det handler alt sammen om hende selv og hendes hang til opmærksomhed.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 27. oktober 2020 @ 22:54

 40. OT: Igen et indslag med DF-Tullesen i DR P1. Han lyder mere og mere som en håbløs teoretiker og verdensfjern nar. Nu er han pludselig modstander af effektive tiltag mod covid-19 pesten. Da det blev påpeget at hans modstand og krav om medinddragelse kunne forsinke bekæmpelsen af smittespredningen, fniste han og sagde muntert at sådan var demokratiets vilkår. Han lød som om han bare kritiserede bekæmpelsen for at få opmærksomhed til partiet, ved at være på tværs. Nogen saglig grund kom han ikke frem med, til at han var modstander af at der nu SKAL bruges mundbind i butikker mv.

  Efter sit store valgnederlag i 2019 er han blevet en af klima-tosserne, selvom DF tidligere tog afstand til co2-hysteriet. Og han taler pludselig om at vi skal ud af EU. Men hvordan kan han nogensinde genvinde sin troværdighed, efter sin ynkelige, tarvelige og vælgerbedrageriske indsats fire år i træk 2015-19?

  Kommentar by Bent A — 28. oktober 2020 @ 00:07

 41. Amanda Bodal lyder til, at være en, af de alt for mange, der spang teenageårenes lærdom over og i stedet hægtede sig direkte på Venstrefløjens og RV+ernes klamme spindelvæv:
  MIG FØRST, som godhedsapostel
  – letteste vej til “anseelse”, når naturlig livserfaring er fravalgt!

  Kommentar by M.S. Carstens — 28. oktober 2020 @ 01:07

 42. PS: I Frankrig og Belgien er hospitalerne overfyldte med corona-patienter. Og herhjemme er vi nu oppe på ca. 1000 nysmittede pr. dag plus der er et mørketal, ialt kan der være 2000 eller flere nysmittede i døgnet. I denne situation var Tullesen parat til at forsinke en indgriben med op til 8 eller 14 dage, fordi Tullesen ville være mere sikker på om mundbind virker. Men selvfølgelig gør de det.

  DF ville heller ikke være med til at hjælpe virksomheder der er truet af konkurs pga. virussen. Eller er der en fornuftig grund til at DF i dag ikke bakkede op om hjælpepakkerne?

  Kommentar by Bent A — 28. oktober 2020 @ 01:11

 43. Man burde genlæse Hans Scherfigs satiriske roman Idealister. Dengang havde universitetsverden stadigvæk integritet til at sætte foden ned over for angreb fra kugleskøre idealistiske verdensreddere. Nu synes denne integriteten at være borteroderet og kugleskøre idealistiske verdensreddere har aggressivt taget magten på de humanistiske fakulteter.

  Hans Scherfig var godt nok kommunist, men havde et enestående blik for datidens dårskaber, som bare er blevet meget værre i dag. Og det dengang på trods af, at han selv havde den så velkendte rablende naiv-kommunistiske forestillingsverden midt under Stalins værste rædselsperiode.

  Kommentar by traveler — 28. oktober 2020 @ 07:32

 44. so if you are stigmaized all the time, attacked and accused then stop paying taxes, lie and steal because the whole commie agenda is supported by your money, inclusively all the ones that fuck for their jobs, the pedophiles, satanists, traitors.

  put the money in our own pocket and do not be afraid if you rack up a tax debt. just tell the commie in writing that you do not own anything and that you do not have a job, to be able to pay all this money they think and estimate they need and claim.

  all this is sponsored by the white male money. park yourself on welfare and medical leave. that is what all the parasite and garbage do, just copy what they do and we will see how well all the commie agenda will work out and the hate at the white male. stop buying things where there are a lot of garbage working since they get their jobs through the unemployment office and the job is almost fully paid by tax money. so you have a totally unbalanced competition. stop buying where garbage get their things.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 29. oktober 2020 @ 06:00

 45. Typer som lille Amanda siger aldrig nej, når onde hvide midaldrende mænd tilbyder dem drinks i det københavnske natteliv.

  Så står fjappen på vid gab…

  Kommentar by Revisoren — 30. oktober 2020 @ 18:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper