30. oktober 2020

Nice: Tunesisk flygtning myrder tre katolikker i byens katedral, forsøgte at halshugge 60-årig kvinde

Reaktionerne efter halshugningen af 47-årig Samuel Paty har vakt vrede i den muslimske verden, og hvor tyrkiske Erdogan kalder midtsøgende Macron for ‘psykisk syg’, så går Malaysias tidligere premiereminister Dr. Mahathir Mohamad lige en tand længere: “Muslims have a right to be angry and to kill millions of French people for the massacres of the past”. Tyrkiet og Malaysia fremhæves normalt, som to af de mest moderate islamiske lande.

Sidstnævnte kommentar faldt efter formiddagens terrorangreb i Katedralen i Nice, der kostede tre personer livet, herunder en 60-årig kvinde, der blev forsøgt halshugget. Senere fulgte en række mindre episoder rundt omkring i Frankrig, blandt andet i Lyon, Avignon og Paris. Torsdag var i øvrigt ikke en tilfældig dag, men mawlid al-nabi, ‘profeten’ Muhammeds fødselsdag. Det svarer til at kristne fejrer juleaften med mord på tilfældige ikke-kristne…

(60-årig kvinde forsøgt halshugget i Notre Dame-katedralen i Nice, 29. oktober 2020)

“French authorities have revealed that the Nice attacker who killed three people is Tunisian and was unknown to security services. … He entered France from Italy – travelling through the southern Italian city of Bari on 9 October – after reaching the Mediterranean island of Lampedusa on 20 September. He was carrying an Italian Red Cross identity document…

Following the attack at the church he moved towards police in a ‘threatening way’, shouting Allahu Akbar [God is greatest] before being shot and seriously wounded by officers…” (Sky, 29. oktober 2020)

“Authorities found items they said belonged to the suspect, including a Quran, three knives and two cell phones.” (NBC, 29. oktober 2020)

(Gerningsmanden skydes, men overlevede: Brahim Aioussaoi, 21-årig tunesisk flygtning)

Oploadet Kl. 05:14 af Kim Møller — Direkte link83 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114567/trackback

83 Comments »

 1. […] 60-årig kvinde forsøgt halshugget i Notre Dame-katedralen i Nice, 29. oktober 2020 […]

  Pingback by Islam går efter hjertet « Snaphanen.dk — 30. oktober 2020 @ 06:23

 2. Krigen for Danmarks og Vestens frihed (fos islam) er begyndt; til alle muslimer rejst ud nu eller bliv destrueret, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. oktober 2020 @ 06:36

 3. Et solidt flertal af vælgernes holdninger medførte valg af politikere, der må indføre undtagelsestilstand og forsøg på at begrænse folkemordet.
  Demokrati kan lige som diktatur være en katastrofe.
  Afgørende er ikke form men indhold.
  Åbne grænser, adgang og ophold, forbliven på territoriet trods udvisning, for ikke at nævne statsborgertildeling til personer med deciderede fjendtlige holdninger til andres værdier er dele af den store opskrift på katastrofer.

  Kommentar by Peter Buch — 30. oktober 2020 @ 07:42

 4. Tv2 Nyhederne kl 19 i går talte stadig om den formodede gerningsmand, selvom mordene og gerningsmanden var kendt og vist. Public service medierne har åbenbart en stejl indlæringskurve, når det gælder islams koran autoriserede henrettelser af vantro?

  Kommentar by A-mad — 30. oktober 2020 @ 07:55

 5. Macron er lige så skør som De Radikale i Danmark.

  Han har længe kendt til problemer med Islam i Frankrig, men forråder folket ved at foreslå appeasement and dialogue.

  Det kommer der intet ud af, og vi skal forberede os på krig på to fronter, mod islamister og vores egne politikere.

  Rød/radikale politikere i hele Europa bærer skylden for at invitere fjenden ind i vores lande. Macron kan ikke fortsætte med at spille forarget og forlange folket skal stå sammen. Verden kan for fanden ikke blive ved med at se på alle de bestialske drab uden at folket vender sig mod deres ledere.

  Vores politikere er lige så utroværdig som Macron. Se hvor let Mette Frederiksen manipulerer danskere, og det er kun begyndelsen.
  For tre dage siden var det ikke nødvendig med mundbind. Det rettede folk sig efter. Så kom vi til torsdag, og folk siger til nysgerrige journalister :”hvis det er det der skal til, gør jeg det gerne” !!!!
  Mette Frederiksen er 100% bevidst om sin egen magt.

  Sagen om mink og smittespredning er også en farce der er kørt helt af sporet. De slår tusindvis af raske dyr ihjel på “formodet risiko” for smitte fra dyr til menneske. Akkurat som beskrevet i epedimiloven – de kan tvangsvaccinere dig eller spærre dig inde på ubestemt tid, på “mistanke om at du er syg”

  https://www.gatestoneinstitute.org/11908/france-macron-islam-appeasement

  Kommentar by k.m. — 30. oktober 2020 @ 08:16

 6. Venligboernes glasur krakkelerer.

  Selv Ulla Therkelsen erkendte i går, at Frankrig er i en kulturkamp.

  https://www.kristeligt-dagblad.dk/debat/ulla-terkelsens-billige-paralleller 5. marts 2018

  I går gik italienerne til valg, hvilket i de seneste dage har præget nyhedsstrømmen, og da TV 2 øjensynligt kan sende Ulla Terkelsen afsted til virkelig mange europæiske lande, var hun også her sendt til Italien. Sammen med en anden korrespondent, Eva Ravnbøl, skulle Terkelsen analysere den italienske tilstand og ikke mindst den fortsatte spire til fascisme i landet.Det fik hende til i en hurtig sætning at sammenkoble fascisme, nazisme og de nationale strømninger, der i disse år rører på sig i Europa, og det hele blev opsummeret som resultatet af de kræfter, der dyrker frygten for det fremmede og det nationalistiske. Og som vi vel egentlig troede var et overstået kapitel.

  Kommentar by k.m. — 30. oktober 2020 @ 08:31

 7. Muslimerne siger “Det er dem eller os”. Vi må nu være berettiget til at sige præcis det samme. Øje-for-øje-Tand-for-tand er koranens opskrift på justits. Lad os følge dette for muslimske forbrydelser.

  Kommentar by Gustav Jensen — 30. oktober 2020 @ 08:32

 8. Et stort “Blot” Juleaften med 9 gange 9 hængte blodørne af islamister lyder ret festligt?!
  De skal selvfølgelig indvies til Odin inden de skal ofres.
  Resten af moskeen kan så komme i mosen..

  Kommentar by Hul igennem? — 30. oktober 2020 @ 08:39

 9. Gerningsmanden skulle have skåret sine fingre og sine tær af. Samtidig skal det gøres forbudt at hjælpe ham.
  Det vil være en sand fornøjelse at se ham kravle hjælpeløst rundt.

  Gør islam forbudt i Europa og straf politikere, der er imod

  Kommentar by Bjarne Jensen — 30. oktober 2020 @ 08:41

 10. Utterslev Offermose ligger jo praktisk placeret.

  Kommentar by Hul igennem? — 30. oktober 2020 @ 08:43

 11. Det er pinligt at overvære MSM og de folkevalgte i deres forsøg på at undgå at nævne den slags sager.
  De må være meget bange for at indrømme 40 års fejltagelse.

  Kommentar by Erik — 30. oktober 2020 @ 09:02

 12. Er denne terrorist måske en af de uledsagede “børn” fra Morialejren, som venstrefløjen så gerne vil have til Danmark?

  Under invasionen i 2015, bedyrede den tidligere PET-leder og medieorakel, Hans Jørgen Bonnichsen, at der ingen terrorister var mellem de bådflygtninge der kom til Europa.

  EU får løn som fortjent, når det fortsætter med at modtage islamister fra MØ, forklædt som flygtninge.

  Kommentar by JC — 30. oktober 2020 @ 09:20

 13. Hvorfor helvede gav de ham ikke bare et skud mere?

  Kommentar by Steffen Richter Nielsen — 30. oktober 2020 @ 09:25

 14. Frankrig er i sorg og Macron siger:”vi vil ikke overgive os”.

  Macron er en svagpi..er – han og Frankrig skal vise vrede og blodigt raseri mod islamiske forsøg på undertrykkelse af ytringsfrihed og demokrati.

  Kommentar by Gustav Jensen — 30. oktober 2020 @ 09:26

 15. Det siger alt om forskellene på dem og os – en ung mand går amok med store knive på forsvarsløse ældre kvinder, hvor usselt kan det blive. Som andre også er inde på begynder man at forstå tidligere tiders straffe såsom hudfletning …..

  ISLAM STOPPER IKKE SIG SELV. Hvis vi viger en tomme her så kommer vi til at finde os selv i præcis samme situation meget hurtigt om et eller andet andet deres profet hallucinerede om.

  Luk for al indvandring fra islamiske lande NU, der er tale om nødret.

  MSM viser billeder fra demoer i Bangladesh, Pakistan og lignende lande, hvad skal vi bruge det til?! Lad dem dog hygge sig med deres facistiske ensretning, befolkningseksplosion og had til alt andet end profetens idioti.

  I Bangladesh er lynching mere eller mindre normalt, bare man er mistænkt for blasfemi. https://www.opindia.com/2020/10/bangladesh-mob-beats-muslim-man-burn-body-blasphemy-mosque/ LUK der land totalt mod Europa.

  I europa begyndte man for flere århundrede at sende alle børn i skoler, i de muslimske lande hjernevaskes børn i millionvis i madrassaerne.

  Og drabet på den 5-årige på Peter Bangs vej var uden tvivl TERROR. Vores myndigheder er ved at gå i panik. De perverse verdensreddere, der har bragt os i denne situation burde pakke deres ting og forlade landet, startende med Nyrup Rasmussen, der har et kæmpeansvar for tingenes tilstand.

  STOP VANVIDDET, STOP DET NU. BEVAR DEN FRIE VERDEN.

  Kommentar by STOPDETNU — 30. oktober 2020 @ 09:38

 16. Ursula von der Leyen er en djævel i EU.
  Hun har afsat 1mia. kr til at fragte coronaindlagte over grænserne.
  Hun er sikkert klar over Danmark har ledig kapacitet, så planen er garanteret, at ligesom EU vil flytte flygtninge rundt i Europa, så skal syge tyskere og franskmænd køres til Danmark.
  Danske indlagte må kun få besøg af een pårørende, så hvorfor fanden skal vi tage imod Europas affald af corona smittede indvandrere ?
  De kan ikke sproget og vores personale kan ikke kommunikere med dem

  For satan hvor jeg hader EU. De pressede Danmark til at åbne grænsen efter første nedlukning. Nu hyler de over de ikke selv kan klare 2. bølge af corona

  Det viser vi er ledet af psykopater

  Kommentar by k.m. — 30. oktober 2020 @ 09:53

 17. Det er dybt tragisk for de efterladte til de myrdede, men Frankrig har selv valgt en makronbund til præsident. Makronbunden har nu mandet sig op til sige noget, men vil næppe nogensinde mande sig op til at gøre noget.

  Kommentar by bjarne binee — 30. oktober 2020 @ 09:58

 18. FRANKRIG OG EUROPA ER PÅ VEJ IND I KRIGSLIGNENDE TILSTANDE. Ihvertfald er der højtstående autoriteter, generaler, oberster og kulturpersonligheder i Frankrig der advarer om, at hvis Frankrig fortsætter på samme kurs, er en regulær borgerkrig uundgåelig!!

  Vi kan jo også se på hvad der foregår i det rødfeministiske vanvidsland få km øst for København, hvor snaphanen fortæller at hverdagsterror er blevet normaltilstanden, og at en slags guerilla-krig mod svenskerne ER begyndt.

  Men Merkel har selvfølgelig opfordret til at landene i EU bliver ved med at have åbne grænser, så berigelsen og covid-19 m.m. kan fortsætte med at brede sig uhæmmet.

  Håber det er tilladt at gøre opmærksom på min hvasse kommentar under “Fem-årig pige død efter påkørsel på fortov”. (29. okt. kl. 01.25)

  Kommentaren er lige blevet frigivet her til morgen. (var i filtret pga. teknisk uheld)

  Kommentar by Bent A — 30. oktober 2020 @ 10:09

 19. Den fordummende civilisationskatastrofale usekulære diktatorreligion, med dens Førerprofetideal, og medfølgende had til friheden- undertrykkelse (af især kvinder og børn), og medmenneskelig ansvarsløshed, har reklameret for sig selv i Frankrig (Ligesom den gør i resten af verden). Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com
  God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 30. oktober 2020 @ 10:21

 20. Enig Michael Unna 10:21. Ifølge islam fødes alle mennesker som muslimer. De, der ikke indrømmer, at de er muslimer, skal omvendes eller dræbes. De troende muslimer er religiøst forpligtede til at gøre det. Derfor råber de allahu akbar, når de skærer halsen over på vantro. Længere er den sådan set ikke. Er det svært at fatte?

  Kommentar by A-mad — 30. oktober 2020 @ 10:46

 21. Corona-svindlen er direkte forbundet til jeres muslim-problem

  Kommentar by Stevie — 30. oktober 2020 @ 11:00

 22. Dansk lektor ville undervise i Muhammed-tegninger: Nu er hun gået under jorden

  En dansk underviser er blevet nødt til at gå under jorden og få hemmelig adresse, efter at hun udtrykte sin sympati med en dræbt kollega i Frankrig og ville benytte Muhammed-tegningerne i sin undervisning. »Det er rigtigt, at jeg har ladet mig true til tavshed.«

  En kvindelig dansk lektor ved en uddannelsesinstitution i København har måttet tage konsekvenserne af sit planlagte pensum og gå under jorden. Det skriver Politiken.

  Kvinden ville udtrykke sin støtte til sin dræbte franske kollega, Samuel Paty, der 16. oktober blev halshugget efter at have benyttet to Muhammed-tegninger i sin undervisning.

  »Fremover vil Muhammed-tegningerne indgå som en del af min undervisning. Jeg opfordrer andre undervisere til det samme i respekt for vores modige kollega i Paris. Og for at sikre grundlaget for vores arbejde: ytringsfriheden,« skrev hun på Facebook.

  Efterfølgende kom der bunkevis af ubehagelige og enkelte truende kommentarer til opslaget.

  Kvinden havde kontakt til både Nordsjællands Politi og Politiets Efterretningstjeneste, der opfordrede hende til at holde lav profil.

  Nu har hun hemmelig adresse.

  »Så det er rigtigt, at jeg har ladet mig true til tavshed. Dem, der har truet mig, har opnået det, de ville,« siger hun til Politiken, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. oktober 2020 @ 11:09

 23. Denne postering hører til i den mildere ende og islamister skal ikke hverken nu eller aldrig bestemme om medier eller skolelærere genoptrykker eller viser disse tegninger.

  Situationen er bare den, at der nu engang er en sikkerhedstrussel også imod totalt uskyldige forbundet med det, derfor er det fuldstændigt uansvarligt og en hån og ligegyldiggørelse af de ofre der måtte komme, at visse KRÆVER DET NU OG HER!

  I øjeblikket svælger såvel højreradikale snotskiderhvalpe og islamistisk afskum på diverse sociale medier i, at poste ucensurerede billeder af de afhuggede hoveder nøjagtigt som da Louisa og Maren blev halshugget.

  Spørger de højrerabiate og islamisterne de nyligt efterladte om det er i orden de bringer deres kære fuldt genkendelige med hovedet skåret af? NEJ! Begge parter er TOTALT ligeglade med de efterladte i deres sindsyge svælgen i henhv. ækel GORE og militant propaganda.

  Lad mig lige gøre det klart, de her islamister, muslimer og whatever af rabiat afskum der udfører disse handlinger fortjener ikke andet end den hårdeste af hårdeste straffe!

  De personer der “blot” svælger i handlingernes gore og ABSOLUT skal udstille disse uhyrligheder så grafisk og fotografisk muligt efterfølgende kan nøjes med lige, at TÆNKE SIG LIDT OM og på de EFTERLADTE og hvordan de mon har det med det!

  Ethvert voksent menneske ja selv børn ved hvad en halshugning indebærer og har man set en eksplicit, har man vel ligesom set det! Det er fuldt ud muligt, at dokumentere de her drab og uhyrlige forbrydelser uden denne usmagelige hjerteløse udpensling!

  Hvad bliver det næste? Vil rabiate snotskiderhvalpe have eksplicitte billeder og film af de sexmisbrugte børn pædofile misbrugere har ødelægt!

  Igen denne postering hører ikke til det værste, ja måske slet ikke i den kategori jeg skriver om, men ALLE er klar over hvad jeg mener og hvad tendensen er!

  Jeg gør mig ingen forhåbninger om, at islamiske fundamentalister på nogen måde ville tænke to gange over dette, men man kunne appellere til, at der var en MULIGHED for, at andre lige tænkte sig lidt om og på andre.

  Kommentar by Jack Achaius — 30. oktober 2020 @ 11:19

 24. Er muslimer altid så feje?

  Kommentar by Diego — 30. oktober 2020 @ 11:35

 25. Jack Achaius 11:19. Er det ikke bare en ny variant af “tonen”?

  Billederne kunne jo vises med advarsel om, at ‘nu kommer der blodige billeder’.

  Hvis disse mord ledsaget af råbet allahu akbar, blev vist i nyhedsudsendelserne i de statsejede DR&Tv2, ville flere måske forstå faren, der hjemsøger den kristne verden og indrette sig derefter og vælge politikere, der ville indrette Danmark derefter?

  Enhver censur er politisk bestemt. Medierne skjuler dagligt islamisk terror i hele verden. Folk ved efter min mening simpelthen ikke hvor udbredt og bestialsk den er.

  Kommentar by A-mad — 30. oktober 2020 @ 11:47

 26. apropos krig
  tjek videoen her –
  https://www.youtube.com/watch?v=gn1hUnsAyzA
  soldater undres over epedimiloven

  Kommentar by k.m. — 30. oktober 2020 @ 12:02

 27. Jeg spørger lige igen A-mad. Skal vi have videoer og billeder af børn der misbruges af pædofile! Der kunne jo blot bringes en advarsel ‘Nu kommer der en explicit voldtægt af et spædbarn’ !

  IGEN! Det er fuldt ud muligt, at dokumenterer disse uhyrligheder uden, at det skal være eksplicit udpenslet i en grad, at ofrenes ansigtstræk vises i en grad hvor kun pårørende kender til det.

  Med hensyn til forskellen på hvad vi som samfund vil have mulighed for, at trykke bringe og en sikkerhedstrussel derved. Så er det sådan, at når man som jeg har været soldat og udsendt 3 gange ved, at INTET retfærdiggør en handling hvis det sætter dine kammerater eller de civile du skal beskytte i fare. Er du vidende om en sikkerhedstrussel derved og gør det alligevel er du forræder!

  Sådan er tilstandene uheldigvis nu, og LÆNGERE ER DEN IKKE FOR NU!

  Kommentar by Jack Achaius — 30. oktober 2020 @ 12:08

 28. Lad os sige en “vantro” rykker tørklædet af muslim kvinde.
  Da går muslimer amok i hævnbegær og trusler.

  På den anden side må vi ikke se resultatet af muslimers myrderier, uanset hvor blodige de er

  det kan jeg ikke se logikken i

  Kommentar by k.m. — 30. oktober 2020 @ 12:25

 29. Ja, hvordan kan masseindvandringen fra ARABIEN OG AFRIKA undgå at ende i gigantiske, voldsomme og blodige konflikter? Først foregår der brutale terror-aktioner hvor komplet uskyldige og sagesløse mennesker kvivstikkes, skydes ned, køres over, indebrændes eller sprænges i luften.

  Dernæst opstår der naturligt nok kritik og afstandtagen til terroristerne og deres hæslige ugerninger. Som f.eks. i Frankrig i disse dage.

  Tredje fase er at en række muslimske/islamiske lande bliver rasende over kritikken og den klare afstandtagen fra terrorisme.

  Og fjerde kapitel bliver så at Tyrkiets Erdugal og andre svarer igen, hvorefter de sovende terrorist-celler føler sig opmuntret til at gå i gang med endnu flere terror-aktioner. Osv., osv.

  Konflikten mellem nord og syd vokser og vokser og forstærkes hele tiden. Fremtiden begynder at se krigerisk og sort ud.

  Den eneste trøst vi har, er iflg. Pølletiken og DR, at islam INTET har med islam at gøre, og at terrorisme ikke er terrorisme, men blot er udtryk for frustration og skuffelse over at danskerne er så racistiske at de ikke fuldt ud anerkender de ædle og ophøjede motiver der ligger bagved at psykisk syge islamister er udadreagerende.

  Fremover, øh, undskyld, fremadrettet, skal vi bare sørge for at være meget sødere ved de udadreagerende, så vil de også være sødere ved os.

  Kort sagt, løsningen på alle Europas problemer er, som Merkel og Jelved siger, at uddele sukkergodt og marcipangrise til alle indvandrere, samt at åbne grænserne for endnu mere berigelse.

  Slutfacit er altså at der alt i alt ikke er grund til bekymring. Merkel og Jelved siger begge: Wir schaffen es!

  Kommentar by Bent A — 30. oktober 2020 @ 13:30

 30. Jack Achaius 12:08. Pædofile, der misbruger børn, er simple forbrydere. De skal selvfølgelig straffes ifølge loven. Hvor skulle man vise deres forbrydelser i tv-nyhederne?

  De muslimer, der råber allahu akbar, når de skærer halsen over på vantro, er guerrilakrigere for en totalitær, politisk religion, der vil erobre verden. Det bør vi hverken skjule eller tolerere. Det er noget helt andet.

  Erfaringerne viser, at man bør afsløre totalitære religioner før det er for sent. Medierne undlod i sin tid i flere år at afsløre Hitlers og Stalins politiske folkedrab og mord. Det var efter min mening en fatal fejltagelse. Den bør vi efter min mening ikke gentage i dag med islam.

  Kommentar by A-mad — 30. oktober 2020 @ 13:53

 31. Pædofile(..)Hvorfor skulle man vise deres forbrydelser i tv-nyhederne?

  Kommentar by A-mad — 30. oktober 2020 @ 13:55

 32. Og strakt kommer der fordømmelser, sænkede blikke, medfølelse, fakkeltog, taler om mangfoldighed og respekt samt tårevædede begravelser, stålsatte øjne og absolut ingen handling! Ingen opgør med konventioner, som har lagt grunden til terroren og den tredje semitiske folkevandring! Ingen forståelse for at vi er i en eksistenskamp og at det kun bliver værre hvis ikke vi handler! Sverige og Frankrig står sikkert ikke til at rede, og i resten af Europa og UK er klokken fem minutter i tolv!
  Islam er i krig med os, vi mangler bare at erkende det og handle derefter!

  Kommentar by Den Nervøse — 30. oktober 2020 @ 14:08

 33. Hvis det ikke var for vestens tro på universelle værdier som det udtrykker sig i troen på menneskerettigheder, FN, konventionsreligion, dyrkelsen af offeret som en Gud så ville vi ikke have disse problemer. I Japan er det humanitære ikke statsreligionen som i Europa og derfor har de ikke disse problemer. Islam er i Europa pga. denne tro.

  Kommentar by CCC — 30. oktober 2020 @ 14:12

 34. Når Jack Achaius (11:19) bruger betegnelsen “højreradikale snotskiderhvalpe” om kommentatorer, han ikke bryder sig om, har jeg svært ved at tage ham alvorligt.

  Kommentar by Ole Madsen — 30. oktober 2020 @ 14:14

 35. Voldsomt jordskælv i Tyrkiet! Guds straf til Tyrkerne!

  Kommentar by Den Nervøse — 30. oktober 2020 @ 14:20

 36. For noget andet, apropos manchete.
  Det formodentlig politi drab på djursland, hvor offeret trak en manchete og blev skudt. Som på lolland, hvor en ældre herre blev dræbt først.
  Er det en dansker eller udlænding trods dansk lydende navn?
  https://www.bt.dk/krimi/oejenvidne-til-politiskud-anholdelse-gik-helt-galt

  Kommentar by P — 30. oktober 2020 @ 14:56

 37. Paludan vil hjælpe svensk islamkritisk parti i parlamentet

  Partileder for Stram Kurs Rasmus Paludan har meldt sig ind i svensk parti og vil hjælpe det i næste valgkamp

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. oktober 2020 @ 15:07

 38. Stifteren af det stærkt islamkritiske parti Stram Kurs, Rasmus Paludan, har meldt sig ind i det svenske parti Alternativ för Sverige (AfS).

  Det siger Rasmus Paludan og partilederen for AfS, Gustav Kasselstrand, til Ritzau.

  Paludan skal hjælpe partiet med at komme i det svenske parlament, Riksdagen, ved næste valg i Sverige i 2022.

  »Jeg har meldt mig ind i Alternativ för Sverige, og så har jeg skrevet og sagt, at hvis det er sådan, at det gør, at de kan få et bedre valg til Riksdagen, så er det jo dejligt.«

  »Jeg er jo et forholdsvist kendt navn i svensk politik efterhånden, så derfor tænkte jeg, at hvis det på nogen måde kan støtte partiet til at få et godt valg, vil jeg gerne det,« siger han.

  Det er ikke besluttet, hvordan Paludan skal hjælpe. Men AfS er »glade for at modtage hjælp fra Paludan«, siger Gustav Kasselstrand i en skriftlig kommentar.

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. oktober 2020 @ 15:08

 39. »Rasmus har været fænomenal i at demonstrere, at islam er totalt uforeneligt med vores kulturer. Han risikerer sit liv for ytringsfrihed hver dag.«

  »Vi er glade for at modtage Rasmus’ hjælp i valgkampen i 2022. Præcis i hvilke former, dette vil finde sted, er endnu ikke besluttet. Men Rasmus og jeg har ofte kontakt med hinanden og vil diskutere, hvordan vi bedst kan få gavn af ham,« siger Kasselstrand.

  Rasmus Paludan har endnu ikke taget stilling til, hvorvidt han selv vil gå efter at komme i parlamentet i Sverige.

  Men Paludan understreger, at hans fokus fortsat er på at få Stram Kurs i Folketinget i Danmark.

  »Mit fokus er 100 procent på at være fuldtidspartileder for Stram Kurs i Danmark. Lige nu skal vi blive opstillingsberettigede. Og det er jo det, jeg bruger mit liv på,« siger han.

  I begyndelsen af oktober fik Paludan bekræftet, at han har været svensk statsborger i 31 år.

  Han blev ellers nægtet indrejse i slutningen af august, fordi han ville forsøge at gennemføre en demonstration i landet. Begrundelsen var, at man frygtede, at han ville lave en forbrydelse.

  Onsdag i denne uge forsøgte Paludan at rejse ind i Berlin trods forbud, men blev anholdt.

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. oktober 2020 @ 15:09

 40. SEJR ✌🏻🇸🇪, forbyd islam i Sverige og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. oktober 2020 @ 15:10

 41. Vi skal selvfølgelig bebrejde Islam og muslimer, men vi skal i lige så høj grad bebrejde det moderne vestlige liberale demokrati som har tilladt og muliggjort denne katastrofale og selvmorderiske udvikling.

  Så længe vi fastholder illusionen om at en afrikaner eller araber (via fødsel på vestlig jord og ved at få vestlige papirer) på “magisk” vis kan blive til en “vesterlænding” er vi forsvarsløse overfor fjender i vores egne lande.

  Kommentar by Peter Nielsen — 30. oktober 2020 @ 15:23

 42. Muhamedansk mand fængslet i København efter terror i Nice

  En 45-årig muslimsk mand er i Dommervagten i København blevet varetægtsfængslet for at tilskynde til en forbrydelse og for at billige det muslimske terrorangreb i Nice, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. oktober 2020 @ 15:25

 43. So you go to the church and get murdered. I wonder if a muslim in shithole Pakistan or Turkey get chopped up by a Christian in a garbage place like a mosque, where all the pedophiles worship?

  Also, why treat the muslim. Just let him bleed to death, just make sure that he bleeds to death slowly so it gets painful. Or shoot him that he bleeds more. This way he will get the chance to meet more radical muslims in prision and perhaps make it eventually so he can murder even more.

  Also, what a trauma for the families of the murdered, a pedophile that kills their relative and lives.

  Like I said before French are nothing but retarded beta cucks, that is why muslim garbage can openly promoting and urging of killing more of them.

  I heard Paludan joined AfS in Sweden. They are known to be beta cucks too. Just talk no action. A bullshit party that will never get any influence. Smarter to have brought the “Stram Kurs” brand and captured more votes that AfS will even get in Stram Kurs first try.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 30. oktober 2020 @ 15:30

 44. I was thinking. Snaphanen had a broken link on his blog and is still harrassed and chased for it while all the legacy media outlets on internet have the full picture of the decapitation of that teacher and all the pictures of the mayhem the pedophile did at the church. but they are not harrassed by anyone even though that clearly shows what happened and the gore a pedophile is capable of with his low iq.

  Earlier, i told you what the garbage muslims like to do. first they refuse to leave a finger print, they rage and the beta cuck commies fold, since they use a false name, then they seek asylum in italy, while they seekasylum there they go to the shithole france, seek asylum or just roam the street, steal, kill and do crimes, and then when they get to jerkmany, seek asylum in false name, they try denmark, sweden, norway. finland and switzerland, they will not try because they require finger prints and in some cases dna samples. that would mean the lies and stealing will be revealed immediately. muslim always think theyare smart but their iq is lower than of an animal.

  Kommentar by Erwache — 30. oktober 2020 @ 15:37

 45. As they say in merry old England: “If you wish a long life, change sidewalk whenever you encounter a young moozie male.”

  Kommentar by Gustav Jensen — 30. oktober 2020 @ 16:09

 46. og for at billige det muslimske terrorangreb i Nice,”

  Må være en statsansat journalist,
  der vælger ordet med 2 betydninger “billige”, mon ikke tiljuble var mere præcis?

  Kommentar by tavsen — 30. oktober 2020 @ 16:19

 47. P — 30. oktober 2020 @ 14:56
  Oliver fra djursland var nationalkonservativ og pæredansk

  Æret være hans minde

  Kommentar by Bjarne Jensen — 30. oktober 2020 @ 16:21

 48. Er Institut for Menneskerettigheder en marionetdukke for godheds- og indvandrings-industrien? I dagens JP jamrer godhedskvinden Louise Holck over at terroristers MR ikke respekteres helt så meget som ønskeligt, set gennem Louises briller.

  Kommentar by Bent A — 30. oktober 2020 @ 16:21

 49. Louise er direktør for I. f. MR.

  Kommentar by Bent A — 30. oktober 2020 @ 16:23

 50. Den nervøse, 14.08: Du har ret i at Sverige ligner en bokser der er slået knock-out, og som derefter er blevet trampet i hovedet af sin modstander iført jernbeslåede støvler.

  Men der er vist pæne chancer for at Frankrig vil redde sig selv. Utilfredsheden med “eliten” og Macron er i dramatisk vækst.

  Kommentar by Bent A — 30. oktober 2020 @ 16:30

 51. Godt Pernille Vermund vil indrykke de tegninger af Muhammed, som Samuel Paty brugte i sin undervisning. De vil komme på de sociale medier. Det vare nok ikke længe før Pernille må have beskyttelse af PET.

  Kommentar by IES — 30. oktober 2020 @ 16:40

 52. N.U. 15.09: Ja, det var den officielle grund. Den virkelige grund var at de ikke ønskede at Paludan kom ind i Sverige, så han kunne fortælle sandheder om den “humanistiske” regering i Stockholm.

  Kommentar by Bent A — 30. oktober 2020 @ 16:43

 53. *IES 16:40
  Desværre ja!
  Det beviset kun hvor modig Pernille Vermund er!
  Det viser også hvor nødvendigt det er! Og hvorfor alle aviser bør genoptrykke dem dagligt, bare for at bevise at vi vil kæmpe for vores idealer, at vi mener det alvorligt og at dem der ikke kan lide det, må rejse!
  Tro mig vi har ikke set de sidste terrorhandlinger i Frankrig. Dette er kun den spæde begyndelse!

  Kommentar by Den Nervøse — 30. oktober 2020 @ 16:53

 54. Demo og mod demo ved den franske ambassade. Pis&papir og stram kurs.
  https://nyheder.tv2.dk/samfund/2020-10-30-hizb-ut-tahrir-demonstrerer-mod-frankrig-paa-kongens-nytorv

  Kommentar by P — 30. oktober 2020 @ 17:28

 55. Den såkaldte journalist Reimer Bo Christensen mener formentlig, at det er et stort spild af penge, at bevogte de franske kirker…

  Kommentar by Revisoren — 30. oktober 2020 @ 18:03

 56. Corona virker præcis ligesom muslimsk terror, som fin afledning og redskab i den fascistiske ensretning som er undervejs; hvor lydige er befolkningerne i krisesituationer. Meget, har det desværre vist sig, som små børn der tales ned til af Mette Fup adlyder de med glæde de politikere der bevidst fratager dem deres friheder, for formentlig aldrig at levere dem tilbage igen. Med mindre folk snart gør oprør mod magtelitens desperate arrogance, det er der fortsat ikke de store tegn på, tværtimod sluger folk al disinformation med hud og hår, godt vænnet til manipulation i forvejen. Banket på plads, det er jo realiteten.

  Kommentar by LarsB — 30. oktober 2020 @ 18:42

 57. # P

  Hvorfor fusionerer Hizb ut-Tahrir og partiet Frie Grønne ikke?

  Persongalleriet er vel efterhånden det samme begge steder?

  Kommentar by Revisoren — 30. oktober 2020 @ 19:24

 58. DEUS VULT!

  Kommentar by Revisoren — 30. oktober 2020 @ 20:19

 59. alle danskere burder købe en spray dåse og på en nat sættet 1 miilion FUCK ALLAH grafitit tags i hele danmark motorveje alle steder så de ikke ville kunne gå et sted uden at se det,,man kunne gører det en folke fest vær jul ud at male fuk allah over alt…lad dem vide de ikke er i muhhamed fok land men odins sal!! THOR RULES ALLAH SUCKKS!! dyt 3 gange hvis du enig:) dyt dyt dyt ,,,

  Kommentar by anton — 30. oktober 2020 @ 20:44

 60. Det er vanvid, at politikerne ævler om at genoptrykke tegningerne! Vi har IKKE ytringsfrihed alligevel, og at udsætte andre og uskyldige danskere for potentiel straf for genoptryk af de dumme tegninger, er idioti! Snotdumt! Jeg har nul respekt for NB og Pia, som ligeså kry sidder m politibeskyttelse og inde på en pansret borg og spiller hazard med danske liv!! ALLE kan blive potentielle ofre, og man vinder intet ved det. Vi har eet valg for at knægte de vanvittige muslimer, og det er vold og krig! Men ingen gør noget, så der skal nok 10 mio lig på bordet. De skide hunde i eu regeringerne er rendyrket snotdumme! All talk, no action. Bla bla blaah om ytringsfrihed.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 30. oktober 2020 @ 20:46

 61. 55 helt enig mens de bygger ww3 op uden for vores hoved dør handler det om alt mulig andet,,,,klima, corona x faktor vild med danse fake new og listen forsætter,, og husk kultur berigelse, er næsten det same som penge i banken det åhhhh så dejligt

  Kommentar by anton — 30. oktober 2020 @ 20:50

 62. Morderen kom som ‘fluktning’ via Lesbos for een måned siden, men hører vi nogen tale om at lukke for strømmen af mordere?? De vælter jo ind i Europa, og fake news fortier det.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 30. oktober 2020 @ 21:04

 63. Jeg kan se at hun huskede maaaaasken…godt for ellers havde hun fået en bøde.

  Vil du halshugges af muslimer så kom til Mohammedanmark og EU.

  Kommentar by piphans — 30. oktober 2020 @ 22:10

 64. Kim, en kæmpe tak for dit altid fantastiske arbejde for Danmark og os danskere, og pas nu på at de danske dhimmistrissere ikke kommer og stjæler dit IT udstyr, og smadre dig og dit hjem i nat som de plejer(lidt ligesom muslimerne gør med deres kristne naboer).

  Kommentar by piphans — 30. oktober 2020 @ 22:25

 65. i would let the muslim garbage sit there and hand him over to the relatives of the ones he just murdered.

  i wonder how the muslim garbage would react when they found out that their fellow goatfucker and pedophile was decapitated as payback.

  or if the french police are beta cucks, just aim a little higher, a few inches or 5 or 10 cm higher up so the medical staff can attend someone else that need medical attention. i never heard of or seen a muslim red crescent helping a Christian or white man.

  french are beta cucks, the most retarded there is. that is why all this happens in the shithole open border cesspool frence. i always have to take a shit when france comes up.

  Kommentar by Erwache — 30. oktober 2020 @ 23:12

 66. Note that the borders are wide open and that the beta cuck police always come last, when all the innocent civilians have been slughtered.

  if this would have been in the US, the muslim would have been full of bullet holes long before the police arrived.

  in the US if you mess with anyone you will get a swarm with bullets sent your way. they do not bow down to anyone there. The storm will start when Trump is gone, that is when all start to unravel over there. so there will be four more years and then after that the social unrest will start with full power. as always the commies and their hang around garbage fuck buddies will lose.

  stay safe, stay focused and be observant.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 30. oktober 2020 @ 23:25

 67. For the ones that are a little “slow”=commies to underdtand easy things there is a very good explaination about what muslim garbage are aiming for, that their goatfucker agenda is. It is not a secret, and this muslim garbage explains it in plain Danish what the inbreds want:

  https://tv.frihedensstemme.dk/hvad-vil-muslimer-i-danmark/

  Kommentar by Erwache — 31. oktober 2020 @ 00:03

 68. Vanviddet kan ikke overraske mig mere – jo at det kan blive ved og ved – bare sådan en stille fredag i oktober – linkene taler for sig selv:

  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12526361/hizb-uttahrir-rasede-foran-den-franske-ambassade/

  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12526335/prorektor-for-farligt-og-for-kraenkende-at-vise-muhammedtegninger-i-skolen/

  https://jyllands-posten.dk/international/ECE12524898/terrormistaenkt-gik-i-land-paa-lampedusa-en-stille-septemberdag/

  https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE12525951/doedsbilist-i-retten-det-var-et-uheld/

  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12519258/ros-til-lauritzen-han-kan-faa-flere-til-at-staa-frem/

  Verden er efterhånden så rådden, at jeg faktisk er ligeglad om det hele går ad helvede til…mennesket i dag har vist ikke fortjent at overleve – mennesket er ikke løsningen på verdens problemer…nej mennesket er det egentlige problem…mennesket skaffer sig selv af vejen…helt fortjent!!

  Kommentar by Black Watch — 31. oktober 2020 @ 00:57

 69. Og lige en mere til samlingen af vanvid:

  https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE12526909/skolelaerer-suspenderet-i-bruxelles-for-profettegning/

  Kommentar by Black Watch — 31. oktober 2020 @ 01:00

 70. Og den 7. ende vanvittige artikel:

  https://jyllands-posten.dk/international/asien/ECE12526227/titusinder-af-demonstranter-retter-vreden-mod-frankrig/

  Kommentar by Black Watch — 31. oktober 2020 @ 01:02

 71. France has been horsing around and playing the fool with Islam since the 1970’s, tolerating the radical Ayatollah living in Paris for years, which as we know, ended with the Iranians then paying the price. Sadly, today France is paying the price for playing with fire.

  The Italians are clowning around in the Mediterranean Sea and Lampedusa while innumerable fake migrants and Islam enters Europe by the millions. They allege that the situation has gone out of control and they cannot send them back to Tunesia or Libya. Baaaalloney! Why would Italy allow Tunesia and Libya to sabotage their nation and the whole Europe? There must be someone getting rich on the situation.

  Unfortunately, France paid dearly for this Islamic Tsunami, while Germany with the rest of Europe got their tax funded welfare system torpedoed.

  Kommentar by Pierre — 31. oktober 2020 @ 01:05

 72. En fransk skolelærer underviser i ytringsfrihed. Han bliver halshugget, men den betegnelse viger statsansatte journalister væk fra, end ikke at vise det afhuggede hoved tør de

  En pakistansk lærer underviser i, hvordan man halshugger Macron. Fin instruktionsvideo.

  https://twitter.com/AmyMek/status/1322318269949210624
  At a school in Pakistan teachers show children how to behead French President Macron with a sword.

  Kommentar by tavsen — 31. oktober 2020 @ 09:18

 73. The reason why these “policies” fail miserably is because you are a french beta cuck, a retard with so low iq that even animals are smarter than you. if you are a real, PhD, have a real degree like the commie shit Murkel you do not get into politics, a doctorate means so much work and effort that you do not trade your long term investment for being a liar and thief. Unless you got the “doctorate” for free and it is just a paper to show somekind of “prestige” or “status”.

  Like I said before especiellt french, latinamericans, spanish and italians are the most disgusting creatures and are always loyal to their own so now they have a reason to pick up what they stole and get the fuck home to their open border shitholes and cesspools. There is no need to dronearound and think that you are smart here when you are needed in your own garbage shithole.

  Jerkmany, will be even worse, when you import more than one million muslim garbage into a structured society. That is why I am saying that Danish southern and northern borders should be secured and Danish should have a liasion with jerkman and swedish cuck beta border control. that way you close ze wiggle room the muslim and french garbage think there is. You let in a trojan horse into your own society when you import muslim, french, latinamerican and italian garbage that are only loyal to themselves.

  At one point I happen to pass the street where the synagogue is that is guarded by Danish military and police. The police are beta cucks, their iq is low while the military looked at me and i looked at him. he understood right away who i was and there is nothing more than that. that type of people are appreciated and valuable for a society, and an asset. people that have normal iq and higher, that can evaluate things and get it correct on the first try. the rest are just garbage including french, latinamerican, spanish and italian. they can all go home and do their part where they come from. no reason to hang out here and be a burden for the tax payers. time for them to fuck off once and for all. they are not needed and will never be.

  next time chose a better name than “pierre”, that is a name for retarded and inbreeded beta cucks, the once with lowest iq. you have higher iq than french stenchy garbage.

  So stay focused and safe, be observant and be vigilante.

  Erwache jetzt, Dänemark!

  Kommentar by Erwache — 31. oktober 2020 @ 09:20

 74. i promised you a story from real life about the a pakistani piece of shit, a asswipe that think she is smart but is not.

  I am running a social media account that have nly the most intelligent linked to it. i do not allow retards there. smart people want to know who and where garbage lives so they do not run into them at all. they do not for instance french garbage to spicy up their lives, they can o that thenmselves if they need an “exciting” life or phase in their life.

  so a pakistani shit, a female gor discovered that she cheated with welfare and benefits, she was a on a long vacation and the neighbor reported her to the authorities. so she moved like 500 meters. muslims are know toi shit where they stand, since they have very low iq.

  so she tried to get a medical leave since the muslim garbage does not want to work, that did not work out, so now she imported some muslim garbage with a kid and is claiming that she needs more in social benefits, welfare since there is a kid and another muslim shit, that has one name in denmark where the pakistani garbage has welfare and all the bills paid for and another name in sweden where she is now.

  are muslims smart or just stenchy garbage?

  note that you are only able to track me and guess where i have been because I allow that. otherwise you have no clue where to find me and where i have been, where i am.

  Erwache jetzt, Dänemark!

  Kommentar by Erwache — 31. oktober 2020 @ 09:32

 75. Erwache – you could write in Danish, why don’t you? It is superfluous that you tell people to Wake up in Here, because we ARE aware – as the few – of the coming collapse of our World. It is waaay too late, and only a handful push back. People are brainwashed silly; just see their reaction to Brostrøm and all the sick rules in relation to ‘corona’. I have a friend who does not Care about the corona virus, yet she believes every single word the authorities have to say. She even says that she does not watch youtube, because it is fake news(!), but she only watches ‘real and documented’ news on TV2 and DR! 🙄 That is how brainwashed people are. Let me remind you that you Can follow Fox, ABC news Australia, msnbc etc on youtube. But not even Fox news is trustworthy. Sinclair Group in the US dictates the news to a lot of stations in the us. Probably in Europe as Well.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 31. oktober 2020 @ 10:59

 76. Hvad er det dog en “Gud” som hylder mord og vold?. Og jeg som “troede” at alle guder var barmhjertelige og tilgivende, men der findes altså undtagelser, Allah.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 31. oktober 2020 @ 12:16

 77. Dette uhyggelige billede får mig til at tænke på at sådan gør muhammedanere også når de slagter dyr.
  Erdogan, tyrkisk præsident, mener at Marcron bør mentalundersøges. Hvad med ham selv???!!!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 31. oktober 2020 @ 12:23

 78. >Løsriv Jylland det falske ved you tube er at google som udgiver eller publisher om du vil,censurerer store dele af indsendt materiale med samme bias som Dhimmi Radioen eller Berlingske Tydende. Men ja,hun er nok ikke den hurtigste knallert på molen,din veninde som altså har opdaget at det danske sundhedsvæsen og politikerne har løjet og stadig lyver os i vores åbne ansigter.
  Og ja den samlede presse incl. radio og tv leverer nøjagtig de samme nyheder. Det så vi til GOP omination 2012 og ved nedtagningen af WTC i 2001 og der er en mængde af den slags at erfare i disse dage op til valget i USA. Hvorfor er deep state så interesserede i at få socialisme? Jo det har jeg nemlig opdaget for flere år siden. Det er fordi beskatning er deres sikreste indkomst.
  Og tak fordi du lærer Erwache en smule engelsk.

  Kommentar by Nielsen — 31. oktober 2020 @ 13:30

 79. Det er ikke kun “blodige billeder”, det er blod blandet med urin – billeder.

  Kommentar by Santor — 31. oktober 2020 @ 14:54

 80. Og et igen…..
  https://www.bt.dk/udland/live-praest-skudt-og-saaret-i-lyon-menneskejagt-i-gang

  Kommentar by P — 31. oktober 2020 @ 18:06

 81. Hvorfor er de danske rødradikale præster og biskopper så tavse?

  Kommentar by Revisoren — 31. oktober 2020 @ 21:34

 82. Snart hverdags overskrift.
  Terrror ikke terrror?
  https://www.bt.dk/udland/mindst-en-person-draebt-i-angreb-mod-synagoge-i-wien

  Kommentar by P — 2. november 2020 @ 20:57

 83. […] In another similar case Kim Møller from http://www.uriasposten.net a 49-old Dane who since 2003 has posted news and stories about politics, Islam etc. from a dissident’s critical and non-conformist point of view, now risks up to 3 years of prison for posting an un-censored picture of a victim from a Jihad attack back on October 29th, 2020, where Brahim Aouissaoui a Tunisian Muslim Jihadi ‘refugee’ screamed the classic Islamic war-cry ‘Allahu Akbar’ before he killed 3 including a 60-year old woman in her morning prayers, whom he also tried to behead, in the Notre Dame Cathedral, Nice. The article including the now censored pictures can be found here. […]

  Pingback by DENMARK: THREE FREEDOM FIGHTERS ACCUSED OF VIOLATING SHARIA SLANDER-LAW – 360 view — 1. april 2021 @ 16:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper