3. november 2020

Bonnichsen: Muhammedtegninger svarer til, at vi viser ‘fotos af deres mødre, mens de blev voldtaget’

Flere aviser takkede ja til at trykke Nye Borgerliges Muhammedtegninger, men venstreorienterede Charlie Hebdo nægtede at give tilladelsen, og her strandede projektet. For PET & Co. er fred altid vigtigere end frihed, og Bonnichsen er naturligvis på de kulturfremmedes side. Der er intet genialt i at brænde Koran’er eller trykke Muhammedtegninger, men nogle gange er det bare nødvendigt med ‘territorieafpisning’. Alle gulerødderne er spist, der er kun pisken tilbage. Brug den indtil det ikke er nødvendigt mere. Hans Jørgen Bonnichsen kommenterer hos POV International – Muhammedtegninger i reprise – en fantasiløs provokation, der underminerer PET’s arbejde.

“Jeg havde håbet på , at tiden ville læge alle sår, så tegningerne ikke længere ville være et radikaliseringsredskab, der kan bruges til at mobilisere ubesindige mennesker til at foretage sig rædselsfulde handlinger.

Da jeg havde med sagen at gøre, var der unge velintegrerede muslimer, der fortalte mig, at vi ikke anede, hvilke krænkelser, vi udsatte dem for. Det svarede til, at vi gang på gang viste fotos af deres mødre, mens de blev voldtaget.

Tegningerne kan stadig kan få blodet i kog og har medført de tragiske aktuelle begivenheder i Frankrig. Jeg havde håbet på, at tegningerne efterhånden var gået i glemmebogen. Det er ikke tilfældet.

Jeg havde håbet på, at vores reaktioner var intelligente, besindige og velovervejede ikke mindst i en erkendelse af, at ytringsfriheden vel aldrig har været antastet, men tværtimod udviklet sig eksplosivt, så visse mennesker tror, at denne ret er en ytringspligt og en håneret. …

Det er skammeligt i en så alvorlig situation at provokere for provokationens skyld.”

(Pernille Vermund på Facebook, 2. november 2020)

Oploadet Kl. 01:07 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114638/trackback

26 Comments »

 1. Forhenværende mellemleder hos PET er stadig lige dum at høre på. Tiden står stille i år 632, når den muhammedanske syge er i focus.
  BonBonsen dør i selvvalgt uvidenhed. Stadig skræmt af virkeligheden.

  Kommentar by Iznogut — 3. november 2020 @ 01:15

 2. “Det svarede til, at vi gang på gang viste fotos af deres mødre, mens de blev voldtaget.”

  TÅBELIG SAMMENLIGNING

  “Tiden står stille i år 632” og inde de statsansatte apologeters hoveder.

  Kommentar by tavsen — 3. november 2020 @ 01:31

 3. Det fede svin til Bonnichsen skulle have været landsforvist for mange år siden for landsforræderi.

  Kommentar by piphans — 3. november 2020 @ 01:37

 4. Den fedladne gammelkommunist må godt snart bare falde og slå sit hoved imod en bordkant.

  Kommentar by Flaskeposten — 3. november 2020 @ 05:32

 5. OK. Såvidt jeg har forstået på Bonnichsen, så skal vi bare underordne os det diktatur, som voldparate frihedshadende Førerdiktatortilhængere er parate til at indføre ved civil vold. Flot klaret Bonnichsen. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. november 2020 @ 06:53

 6. The garbage Bonnichsen, that jerked off on office time instead of working for the tax payers, making them safe. Bonnichsen is nothing but a garbage traitor that needs to justify why he was doing nothing during his tenure. I wonder how this piece of garbage got his job in the first place when you have to tell people in public through lagacy media that they should sit still in the boat, a boat that is rocking because he did a shit job while he got a massive salary. who did he blow to get his job? Bonnichsen is probably one of many retarded shits there is.

  I do not give too much attention to Pernille Vermund because she is a garbage too. To be suck a retard and so low iq much be shameful. who else trawls the internet, for very long to get clues on what is happening and what to do, then act like a gipsy and beg for money from internet followers and to publish an ad that will boost the editions of the legacy papers and traffic to their sites?

  only retarded garbage like Pernille Vermund will come up with such a stupid idea. but she is a true retard. who votes for someone that has very low iq is a mystery to me. trailing the facts with light years snd still can not get the propaganda machinery on track that promotes yourself. that is why social media is something retarded garbage finds great but theyare so retarded that they can no get even simple things correct.

  The best Pernille Vermund can do is to opy what others have said. who votes for a piece of asswipe like that?

  Kommentar by Erwache — 3. november 2020 @ 07:15

 7. Ja det er valget, fred eller frihed! Eller er det? Fred lige nu, men tifold krig senere, eller konfrontation nu, det er nok valget!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. november 2020 @ 07:51

 8. Også jeg synes at Bonnichsen passede sit job dårligt dengang. Han kaldte tilmed de imamer, han samarbejdede med, for “guttermænd”.

  Kommentar by ino — 3. november 2020 @ 07:59

 9. At klovnen Bonnichsen har været operativ chef for PET siger vist alt …

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 3. november 2020 @ 08:07

 10. Hans Jørgen Bonnichsen 2020:
  “Det er skammeligt i en så alvorlig situation at provokere for provokationens skyld”

  Statsminister Vilhelm Buhls (S) antisabotagetale, 2. september 1942:
  “Langt den overvejende Del af Befolkningen har indset, at det for det danske Samfundsliv under Besættelsen og for Bevarelsen af vore folkelige og nationale Værdier er af fundamental Betydning at undgaa ethvert Uromoment (..)Der er imidlertid forekommet Undtagelsestilfælde, hvor danske i Uforstand har foretaget sig Handlinger eller i Ord og Skrift er fremkommet med Udtalelser, som er i Strid med den Politik, Regeringen fører, og de Anskuelser, der af det besindige Flertal af Befolkningen næres med Hensyn til den Holdning, vi bør indtage under de herskende Forhold (..) Sabotage er en af de alvorligste Forbrydelser, der kan begaas mod et krigsførende Land, og i Almindelighed kendes der for saadanne Forbrydelser i de krigsførende Lande kun een Straf, nemlig Dødsstraf. (..)Vær med til at gøre det klart for alle, og navnlig for de unge, at den, der begaar Sabotage eller hjælper med dertil eller overfor Myndighederne tilbageholder Viden om Sabotageplaner eller undlader at medvirke til Opklaring af Sabotage, handler mod sit Fædrelands Interesser.”

  https://danmarkshistorien.dk/leksikon-og-kilder/vis/materiale/statsminister-vilhelm-buhls-s-antisabotagetale-2-september-1942/

  Kommentar by A-mad — 3. november 2020 @ 08:28

 11. Victimblameren Bonnichsen

  Mikkel Andersson: Den tidligere PET-chef Hans Jørgen Bonnichsen har ikke alene fejlvurderet terrortrusler markant, han insisterer også på at gøre potentielle ofre for terror medansvarlige for den vold, som ekstremister ønsker at påføre dem.

  https://kontrast.dk/sektioner/debat/artikel/victimblameren-bonnichsen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. november 2020 @ 08:40

 12. Hans Jørgen Bonnichsen er bedre kendt som Den Talende Budding, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. november 2020 @ 08:44

 13. I et samfund vil der altid være hjernedøde personer der går frit omkring. En kugleskør enkeltperson som Bonnichsen burde derfor egentlig ikke være et problem. Det virkelige problem er som så ofte før Journalistisk Venstreparti. Denne forsamling af venstreorienterede, kulturradikale og politisk korrekte der via Danmarx Ramadanradio, TV2-SCREWS, de efterhånden flere udgaver af sekten “Politiken”s menighedsblade og stort set alle de øvrige medier promoverer Bonnichsens tåbesnak overfor seere, lyttere og læsere, der for mere end 87% vedkommende er tåbelige nok til at stemme på de politikere/partier der i mange år har sagt “velkommen” til de muslimske invasionsstyrker.

  Kommentar by bjarne binee — 3. november 2020 @ 08:44

 14. Onkel Bonnichsen er tilbage, tilsyndeladende ikke meget klogere end sidst han blev trillet ind paa scenen. Der skal nok vaere mange, der begaerligt slubrer hans “guldkorn” i sig; man maa haabe de ikke kloejs deri…

  Kommentar by krassisten — 3. november 2020 @ 08:45

 15. Den talende budding er så fucking dum at høre på. En plade der sidder fast i rillen.

  Kommentar by Johnson — 3. november 2020 @ 09:02

 16. På alle måder forhenværende.

  Kommentar by Bastardo — 3. november 2020 @ 09:09

 17. Som A-mad så rigtigt skriver, så hører man i Bonnichsens udtalelser ekkoet fra tidligere tåbers (Vilhelm Buhls) landsforræderiske udskejelser – Lad mig blot tilføje at israelerne vist skal være glade for at den krysteragtige Bonnichsen ikke var operativ chef i deres efterretningstjeneste Mossad; i så fald havde der sikkert kun været gold ørken tilbage på de breddegrader?!

  Kommentar by T. Flodur — 3. november 2020 @ 09:17

 18. Bonnichsen er 5. kolonne konvertit, alt han udtaler skal ses i det lys.

  Kommentar by Kunta — 3. november 2020 @ 09:20

 19. “Unge velintegrerede muslimer”

  Ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha

  Kommentar by Revisoren — 3. november 2020 @ 09:35

 20. Jeg kan undre sig over at man bliver ved med at hente den forhenværende Bonnichsen frem fra mølposen. Han har ofte nok blameret sig til fordel for pladderhumanisterne i Information og Politiken. Han tog så grusomt fejl, da han overalt i medierne i 2015 agiterede for at vi bare skulle tage pænt imod de stakkels bådflygtninge. Der var med garanti ingen terrorister iblandt dem. Nu føler han sig kaldet til at kæmpe for at vi skal underkaste os Islam, og skrotte ytringsfriheden her til lands, hvis det på nogen måde kan mishage islamisterne.

  Kommentar by JC — 3. november 2020 @ 09:39

 21. Kan Bonnichsen så fortælle hvad Europæerene “føler”, tænker og tror når 2 piger eller en skolelærer får skåret hovedet af af en gal islamist og Evt. også fortælle hvordan det påvirker PETs arbejde?

  Kommentar by Santor — 3. november 2020 @ 09:58

 22. Nej nej nej nej Hvad skal vi med den mediepromoverede vindbøjtel? Hvis hans navn optræder på U.P. bør tilføjes phd i landsforræderi,langvarigt medlem af anker staunings skatteinddrivelses selskab. Og ikke mindst statsembedsmandsluder

  Kommentar by Nielsen — 3. november 2020 @ 10:15

 23. Migranter gider ikke telte 08:07
  Ja det siger en del. Det siger til en begyndelse,at han har modtaget løn (betalt af skatteydere) som en politibetjent. Men ahar brugt hele dynen på at sidde med benene oppe,og lade som om han fangese lovbrydere.
  Han er helt og aldeles som alle de andre socialdemokrater. Og de er immer væk hele det samlede psykiatrisammenrend,som befolker de beskidte gulve på borgen.
  Politiet kommer mere og mere til at ligne det politi vi har i vores nabolande.

  Kommentar by Nielsen — 3. november 2020 @ 10:24

 24. Det kunne da være ret interessant at få oplyst fra manden selv, om det er den af Orkernes ynglingstrusler, ‘jeg knepper din mor!’, som Bonnichsen her refererer til?
  Det vil jeg faktisk virkeligt gerne vide..?

  Kommentar by Kimski — 3. november 2020 @ 11:28

 25. Hvad skal man mene om en efterretningstjeneste, som har haft en sådan person ansat?

  Og har de stadig den slags typer ansat for at varetage borgernes sikkerhed? Eller det er måske slet ikke deres opgave!

  Kommentar by Henrik Wegmann — 3. november 2020 @ 13:50

 26. Muhammedtegninger svarer til, at vi viser ‘fotos af Bonnichsen, mens han bliver voldtaget af islams mødre’ – Disgusting.

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. november 2020 @ 14:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper