5. november 2020

Twitter & Facebook vil ikke have debat om valgfusk: “… dette link overtræder vores fællesskabsregler”

Efter valget skrev Donald Trump på Twitter, at han førte i flere stater. Det var for meget for Twitter, der satte en advarsel på, da budskabet var ‘disputed and might be misleading’. Det var ikke helt forkert, men det burde slet ikke være afgørende. Alt Trump skriver på Twitter vil være ‘disputed’, hvis du spørger hans modstandere, og ‘might be misleading’ åbner op for gråzone-censur.

“Last night I was leading, often solidly, in many key states, in almost all instances Democrat run and controlled. ‘Then, one by one, they started to magically disappear as surprise ballot dumps were counted. VERY STRANGE.'” (Donald Trump)

(Twitter censurer Donald Trump-opdatering om valget, 4. november 2020)

Der cirkulerer flere historier om valgfusk på sociale medier, og det er altid interessant. En af historierne dokumenterede med to billeder, at Biden pludselig fik 138.339 stemmer i Michigan. Trump og de øvrige kandidater fik i samme ombæring – siger og skriver: 0,0. Det viser sig, at der skulle have stået 15.371 og ikke 153.710 – en difference på 138.339. En menneskelig fejl, og det er angiveligt normalt at stakke kandidaternes stemmer.

En andre vandrehistorie, er påstanden om at hele 103 procent af registrerede vælgere har stemt i Wisconsin. Det oplyste tal på registrerede vælgere var ikke helt opdateret, og her var der så heller ikke tale om valgfusk. Man kan altid ønske sig højere standarder, men en kritisk offentlighed er ubetinget godt. Folk skal kunne stille spørgsmål, postulere, problematisere og kværulere.

I et stort land som USA, kan man næppe afholde et valg uden valgfusk. Det skal man naturligvis have mulighed for at diskutere, men nej. Den går ikke i 2020. Herunder eksemplar fra henholdsvis Twitter og Facebook.

(Foto: Twitter)

(Foto: Twitter)

(Foto: Twitter)

(Foto: Facebook)

Oploadet Kl. 01:44 af Kim Møller — Direkte link33 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114703/trackback

33 Comments »

 1. https://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE12471878/udfyldte-stemmesedler-blev-
  smidt-ud-i-amerikansk-stat/?st=1

  https://snaphanen.dk/2020/09/29/americas-death-spiral-explained/#more-196279

  Resultat:
  https://snaphanen.dk/2020/09/29/americas-death-spiral-explained/#more-196279
  America’s death spiral explained

  Kommentar by Charles — 5. november 2020 @ 02:23

 2. Vandrehistorien på hele 103 procent, kan nemt være rigtig.
  For de 3% kan nemt fise op under gravstenene. Det skete også i 2016.

  Kommentar by Charles — 5. november 2020 @ 02:33

 3. “Twitter & Facebook vil ikke have debat om valgfusk: “… dette link overtræder vores fællesskabsregler”” Selvfølgelig, for det er jo twitter, facebook, youtube/google mf. som står bag valgsvindlen.
  Trump eller kaos!

  Kommentar by piphans — 5. november 2020 @ 02:34

 4. Kommentar by Charles — 5. november 2020 @ 02:33
  Så sandt så sandt.

  Kommentar by piphans — 5. november 2020 @ 02:35

 5. Vedrørende valgsnyd er det ikke noget nyt ved amerikanske valg. Det særlige denne gang er at det allerede inden valget blev afsløret af Project Veritas og en masse andre en del af den gigantiske valgsnyd under forberedelse. Men selvfølgelig benægtet af de efterretningstjenestestyrede medier, hvortil også Twitter hører. ElectionGuard er ikke andet end et censurredskab for at hindre Trump i at vinde.

  Forsvaret for det afslørede valgsnyd er at det udgør så lidt at det ikke afgør valgene, men dem som afslører valgsnydet har jo ikke medarbejdere og frivillige nok til at afsløre det hele og må nøjes med stikprøver. Desuden kan der sagtens være andre typer valgsnyd demokraterne har gennemført endnu ikke opdaget.

  Kommentar by perhag — 5. november 2020 @ 02:36

 6. Twitter, face-book og flere lignende foretagender er ved at udvikle sig til livsfarlige trusler mod USAs borgere. Vi må håbe at der snart bliver ryddet op i svineriet. Men det kræver selvfølgelig at Trump vinder valget.

  Kommentar by BENT A — 5. november 2020 @ 03:52

 7. Der var noget med et utæt vandrør i er stemme lokale?

  Kommentar by Islamarebad — 5. november 2020 @ 06:01

 8. Der var noget med et utæt vandrør i er stemme lokale?

  Kommentar by Islamarebad — 5. november 2020 @ 06:01

 9. Fordi nogle stater tillader brevstemmer, der ankommer med posten efter valgdagen, kan man BÅDE stemme fysisk OG aflevere en stemmeseddel i postkassen, der så også bliver talt med nogle dage senere.
  (Ovenstående er det selvfølgeligt ikke tilladt at skrive på Twitter).
  Det er den slags svindel Trump har advaret imod i månedsvis, men danske medier har ikke ønsket at forklare, hvad han mente, men bare viderebragt, at “der ingen dokumentation er for det”, så han fremstod som en paranoid loonie.
  I USA er der jo ikke nær så godt styr på folk, som der er i Danmark med CPR, så normalt får folk lov at stemme, hvis de bare fx. kan fremvise et kørekort. Derfor er dobbelt-stemmeafgivelse (personlig og brev) også meget sværere at detektere og forhindre,

  Kommentar by Hertz — 5. november 2020 @ 06:51

 10. Brevpoststemmer eller på amerikansk mail-in voting, hvor man blot putter et antal stemmesedler – sine egne, naboers og venner og bekendtes og måske andres – i postkassen, gør at valget ikke længere er demokratisk.

  Meget tyder da også på omfattende valgsvindel med brevstemmerne. Brevstemmer gør også at afstemningen ikke længere er hemmelig, som den skal være ved et demokratisk valg. Stemmeseddelen for stemmesedler sendt pr brev, kan personidentificeres. Det skal de nødvendigvis som kontrol stemmesedlens gyldighed og at det virkelig er en stemmeberettig person, der har sendt den med posten.

  Jeg så et sted, at nogle brevstemmesedler var til særlig inspektion af de ansvarlige for godkendelsen, fordi vælgerens underskrift på den var utydelig eller svært læselig!

  “The report comes hours after the Trump campaign filed lawsuits to halt vote counts in Michigan and Pennsylvania, another key battleground state.
  As votes in Michigan continue to be counted, the presidential race in the state remains extremely tight as we always knew it would be. President Trump’s campaign has not been provided with meaningful access to numerous counting locations to observe the opening of ballots and the counting process, as guaranteed by Michigan law,” Trump campaign manager Bill Stepien said in a statement. “We have filed suit today in the Michigan Court of Claims to halt counting until meaningful access has been granted. We also demand to review those ballots which were opened and counted while we did not have meaningful access. President Trump is committed to ensuring that all legal votes are counted in Michigan and everywhere else.”

  (Klip Breitbart 4 Nov 2020. Report: Trump Campaign Assembling ‘All-Star’ Legal Team for Election Challenges:
  https://www.breitbart.com/2020-election/2020/11/04/report-trump-campaign-assembling-all-star-legal-team-election-challenges/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=daily&utm_campaign=20201104

  Kommentar by A-mad — 5. november 2020 @ 08:41

 11. Hvorfor skulle det kun være demokraterne der snyder, hvis der overhovedet bliver snydt? Beklager, men det er altså ikke særlig sandsynligt.

  Kommentar by Holger_Danske — 5. november 2020 @ 09:07

 12. Utroligt de har vaeret paa Maanen ,arbejder paa at naa Mars ,men kan stadigvaek ikke strikke et ordentligt valgsystem sammen.

  Kommentar by dunk — 5. november 2020 @ 09:23

 13. Socialisme har indbygget diktatur, korruption og tvang. Pr. instinkt forsøger tilhængere af dette samfundsødelæggende system at svindle.

  Kommentar by Lider af danskhed — 5. november 2020 @ 09:44

 14. Mon ikke trump fortryder nu at han ikke gjorde noget mere ved de sociale medier da de kun censurerede os andre?? “You snooze, you loose” skal tages meget bogstaveligt i det her tilfælde.

  Og danskernes reaktion er lige så forudsigelig, hjernedøde lemminger der opdraget af medierne marcherer i takt, og peger fingre af enhver der tænker en selvstændig tanke.

  Det burde være breaking news på alle forsider at folk censureres for at nævne uregelmæssigheder ved verdens største valg, men det betragtes som normalen nu. Også af de medier der “tør hvor andre tier”. Rend mig luderjournalister.

  Kommentar by Per — 5. november 2020 @ 09:49

 15. PS, tak for at finde det eksempel jeg nævnte i går kim. Det var dog et noget lavere antal end rygterne siger, men hvem ved hvad fanden der reelt foregår når man ikke må tale om det.

  Kommentar by Per — 5. november 2020 @ 09:52

 16. Youtube (Goolge) lukker sikkert også snart for Project Veritas der er en side der dokumenterer snyd, korruption og venstreekstremister.

  https://www.youtube.com/watch?v=fS6xOuhsiJw

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 5. november 2020 @ 10:41

 17. Apropo censur, så har youtube tilsyneladende også lige fjernet den seneste youtube kanal som viste videoer fra stram kurs. Jeg nåede ikke engang at huske navnet på den, men jeg abbonerede på den, og nu er den væk. Og selv medierne på højrefløjen spørger ikke engang ind til det længere, DDR tilstandene accepteres bare med et skuldertræk. Sådan rykker de grænserne hver eneste dag, indtil deres “1984” samfund betragtes som normalt.

  Kommentar by Per — 5. november 2020 @ 11:13

 18. Stillingen klokken 11:17

  Biden 264 (mangler seks til 270)
  Trump 214 (mangler 56 til 270), forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 5. november 2020 @ 11:17

 19. ->Holger_Danske 09:07. Du skriver “Hvorfor skulle det kun være demokraterne der snyder?” Det er jo ligemeget hvem, det er. Hvis valgresultatet er snyd, burde det jo erklæres ugyldigt. Eller?:-)

  Kommentar by A-mad — 5. november 2020 @ 11:19

 20. Twitter kan takke Trump for deres succes. Hvis han forsvinder, vil det kun gå nedad for det firma.

  Kommentar by tavsen — 5. november 2020 @ 11:20

 21. @19:
  Der er ikke skyggen af bevis for, at der er foregået systematisk snyd. Den eneste der påstår, at der er snydt er Trump og hans nærmeste proselytter.

  Selvom jeg ikke er Biden-fan virker det som en desperat mand, der rækker ud efter et halmstrå. Hvis Trump bare vil bevare en smule værdighed bør han afvente, at alle stemmer bliver talt op. Herefter er han selvfølgelig i sin gode ret til at forlange fintælling i de stater, hvor afgørelsen er meget tæt, akkurat som Biden har det.

  Hvis endelige der skal tales om urent trav i valghandlingen peger pilen mest på Republikanerne. I mange republikanske stater har man begrænset antallet af valgsteder, hvilket især har ramt de vælgere, der stemmer demokratisk, da mange vil have sværere ved at møde op på et valgsted (færre har bil m.v.) og derfor har brevstemt. Ydermere har Trump gjort sit til at forringe postvæsenet, sikkert med det håb, at mange gyldige (Demokratiske) brevstemmer ikke når at komme frem til tiden.

  Kommentar by Holger_Danske — 5. november 2020 @ 12:30

 22. De nye amerikanske brevkasse-stemmer virker! :-)
  “Kl 4 om natten kommer der pludselig en sæk til Wisconsin med 128000 stemmer , der ALLE stemte på Biden..”
  “Og i Virginia, hvor Trump også førte, kom der pludselig 400000 stemmer, der OGSÅ alle havde stemt på Biden”

  HODJANERNES BLOG: “Mærkeligt”, hvordan demokrater finder stemmesedler, der ALLE “stemte” på Biden …

  https://hodjasblog.one/maerkeligt-hvordan-demokrater-finder-stemmesedler-der-alle-stemte-paa-biden/

  Kommentar by A-mad — 5. november 2020 @ 14:10

 23. HOLGER DANSKE kl. 12.30: Du kalder dig dansk, men du lyder meget udansk. Og du holder med Biden og Kamala Harris. Hvad siger du til A-mads tekst kl. 14.10 ?

  Kommentar by BENT A — 5. november 2020 @ 14:38

 24. Tavsen kl. 11.20: Måske vil “demokraterne” belønne Twitter rigeligt som tak for hjælpen.

  Kommentar by BENT A — 5. november 2020 @ 14:41

 25. @23: Jeg vil betragte det som ævl.

  Kommentar by Holger_Danske — 5. november 2020 @ 14:55

 26. Holger_Danske 14:55. Det er OK:-)

  Kommentar by A-mad — 5. november 2020 @ 14:57

 27. OK. Republikanerne er pissesure, fordi præsident Trump tabte til Joe Biden fra det Demokratiske Parti.
  Måske er de bare dårlige tabere!?:-) se her:
  https://www.foxnews.com/politics/trump-biden-campaigns-legal-challenges

  Kommentar by A-mad — 5. november 2020 @ 15:19

 28. https://twitter.com/ThePoke/status/1324367609454878720?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1324367609454878720%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fekstrabladet.dk%2Feblive%2Fusa2020%2F

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 5. november 2020 @ 16:29

 29. Jeg kan varmt anbefale DLive/BitChute-kanalen: “The Red Elephants” (Vincent James), hvis man vil høre alt det, som de amerikanske main-stream-medier ikke ønsker, at vi skal høre.

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. november 2020 @ 16:43

 30. Drain the swamp

  Kommentar by kenneth — 5. november 2020 @ 17:21

 31. Hvordan kan nogen her fastslå at Trump har tabt? Hvis der er svindlet med hundredtusindvis af brevstemmer mv., kan det jo blive op til højesteret at afgøre sagen. Ligesom den afgjorde at Al Gore tabte og at Bush vandt.

  Kommentar by BENT A — 5. november 2020 @ 19:56

 32. Smid nu phr og Holger u-Danske på porten (igen)

  Kommentar by Træt — 5. november 2020 @ 21:03

 33. ->BENT A 19:56. Vinderen skriver krigenes historie.
  Det var løgnemedierne, der vandt og de skriver løgnehistorien!:-)
  Resten er jo tragikomisk*. Laughing to keep from crying.

  (Jeg har ofte tvivlen, men jeg synes sjældent, det er en nådegave. Jeg kan også indimellem misunde folk, der har set Gud. Hvor må det være en dejlig følelse. Ligesom jeg altid har beundret mange kommunister for deres vedholdenhed og urokkelige tro. De virker salvede)

  Jeg trøster mig med “Et Flag er smukkest i Modvind” (Aksel Schiøtz)
  https://www.youtube.com/watch?v=PkUsTB7_Mn8

  *BREAKING: Michigan @USPS
  Whistleblower Details Directive From Superiors: Back-Date Late Mail-In-Ballots As Received November 3rd, 2020 So They Are Accepted
  “Separate them from standard letter mail so they can hand stamp them with YESTERDAY’S DATE & put them through”

  (man ser dem for sig, postarbejderne, der monotont stempler kæmpe stakke af for sent afleverede brevkassestemmer en dag tilbage
  for Biden!:-)

  Kommentar by A-mad — 5. november 2020 @ 22:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper